#ساندویچ_گوشتی_پنیری
سلام دوستان گلم خوبین . یه ایده جالب دیدم و تصمیم گرفتم خودم دست به کار بشم 😊.
خیلی مزه اش شبیه اسنک هستش .
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
فلفل دلمه ای نصف عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نون همبرگر 4 عدد
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم . فلفل دلمه ای رو هم خرد کردم و ریختم و نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه هم اضافه کردم . (هر چیزی که دوست داشتین به دلخواه می تونید بریزید زیاد و یا کم کنید )
نون همبر گر ها رو برش دادم . لایه زیرین رو داخل ظرفی چیدم از مواد گوشتی روش ریختم . مقداری پنیر پیتزا ریختم . لایه بالایی نون ها رو قرار دادم . کمی کره آب شده رو با قلمو رومال زدم .
داخل فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دادم .
بسیار عالی و خوشمزه بود .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاتلی مدیا(باقلوا_صدفی)
مواد لازم:
1 استکان آب(استکان کمر باریک ترک 125 گرم)
1 استکان روغن مایع(85 گرم)
1 استکان شیر(125 گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری سرکه(انگور یا سیب)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
4 لیوان آرد(هر لیوان حدود 110 گرم)
برای روی تاتلی:
100 گرم کره
نصف استکان روغن مایع
مواد لازم برای شربت:
3.5 لیوان شکر
4 لیوان آب
آب یک چهارم لیمو اندازه لیوان 200 میلی اندازه استکان 125 میلی
طرز تهیه:
ابتدا شربت را آماده کنید آب،شکر و یک برش کوچک از لیمو(یا چند قطره آبلیمو)و روی اجاق بذارید بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد فقط 15 دقیقه دیگر بجوشانید و کنار بذارید خنک شود.برای خمیر آب ،شیر ، روغن مایع ،تخم مرغ و سرکه را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید آرد را کم کم و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود من کلا 4 لیوان آرد استفاده کردم(نسبت به بزرگی تخم مرغ مقدار آرد تغییر میکند)خمیر را خوب ورز بدید تا یکدست شود. خمیر هر چقدر خوب ورز داده شود هم از نظر شکل و هم از نظر باز کردن خمیر نتیجه خوبی می گیرید. خمیر ورز داده شده را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر چانه را گرد کنید و کنار بذارید.هر چانه را با کمک نشاسته باز کنید و کنار بذارید.لابلای خمیر ها خیلی کم نشاسته بپاشد و روی هم بذارید.نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند هر کدام که دارید میتوانید استفاده کنید. 8 چانه را بعد از بازکردن روی هم بذارید و حالا با وردنه باریک و یا با وردنه معمولی هر 8 خمیر را با هم باز کنید. و از یک طرف به شکل کیپ شروع به رول کردن کنید.تا جایی که میتوانید خمیر را به شکل مربع باز کنید چون شکل دادن راحت تر میشود.خمیر رول شده را به اندازه 1 انگشت برش بزنید و هر کدام را کمی با دست فشار بدید و با وردنه باریک فقط در طول خمیر کمی باز کنید و داخل خمیر گردو و یا فندق درشت خرد شده بذارید و خمیر را ببندید و داخل سینی فر بچینید.100گرم کره را آب کنید و نصف استکان روغن مایع را به کره اضافه کنید و با قاشق روی تاتلی ها بریزید و در فر170_160درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.بعد از پخت شربت سرد را روی تاتلی گرم بریزید و صبر کنید شربت را خوب جذب کند و با پسته تزیین کنید.هم شکلش و هم طعمش عالیه توصیه میکنم حتما درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مینی_پیتزا
بابافت فوق العااده نرم وعاااالی،خمیرش واقعا عالیه نرم پوک وسبک ،این مدل ازپیتزاهم خیلی خوبه هم جدیده هم خوشمزس وهم اینکه هرقسمتش راحت ازبقیش جدا میشه وسرو کردنش هم راحته
واما دستور:
شیرولرم 1لیوان
اب ولرم 1/2لیوان
روغن مایع 1/2لیوان
خمیرمایه یک ق غ سر صاف معادل پنج گرم
نمک 1/2ق غ
شکر 2ق غ پر
ارد حدود 500گرم یا به مقداری که خمیرنرم ویکدستی شکل گیرد
تخم مرغ یک عدد
کنجد سفید به مقدارلازم
درابتدا خمیرمایه ،شکرواب ولرم رامخلوط کرده وحدود ده دقیقه بادرب بسته ودرجای تاریک قراردهید تامخلوط پف کند،
سپس کل مواد به جزاردیعنی تخم مرغ _کمی بزنید تاازلختی خارج شود_شیر،نمک،روغن مایع وخمیرمایه عمل امده را درون ظرفی دیگر مخلوط کنید درنهایت اردالک شده راکم کم اضافه کنید تاجای ممکن باقاشق ودرنهایت بادست هم بزنید،درحدی که خمیرلطیفی شکل بگیرداردبزنید ممکنه کمتراستفاده بشه،حدود ده دقیقه خمیرراخوب ورزدهیدسپس روی ان رابپوشانیدوتقریبا یک ونیم تادوساعت استراحت دهیدتاخمیروراید،
پس ازان پف خمیر رابگیرید ازخمیرگلوله هایی به اندازه نارنگی دردست گردکنید،
2ق غ شیره انگور رابا3ق غ اب مخلوط کنید،گلوله ها را کمی درشیره رقیق شده وسپس درکنجدسفید خوب بغلطانید وبافاصله درون ظرف دلخواه بچینید،
_توجه کنید اگرشیره انگورنداشتین کافیه فقط درکنجدبغلطانید،
همه خمیرهارابافاصله ودرون قالب دلخواهتان بچینید_قالب کمی چرب شود_روی ان رابپوشانید وحدود نیم ساعت دیگرزمان دهیدتاخمیرها خووب پف کنند،
پس ازاین زمان باته یک استکان وسط خمیرها راخوب فشاردهید وحفره ای ایجادکنید _حفره خیلی کوچیک نباشه که میزان مواد وسط خمیر کم نشه_درون حفره راباموادپیتزا وبه دلخواه پرکنید روی ان به مقدارکافی پنیرپیتزاریخته وگوجه گیلاسی و..بچینید،
ودرفرازقبل گرم 180درجه حدود 30_20دقیقه پخت دهید درنهایت برای خوشرنگ شدن نانها کمی روی انها راگریل کنید،
بافت نان فوق العاده نرم وعالیه وشبیه کیک،فقط ازمواد پیتزا،وسط خمیرخوب فشرده کنید وکم نریزید که میزان مواد ونان متناسب باشه،
مواد پیتزا هم من ازترکیب گوشت چرخ کرده ،پیازتفت داده شده،فلفل دلمه ای وقارچ استفاده کردم که نمک وزردچوبه وفلفل سیاه واویشنم زدم شما ازهرچیزی دوست داشتین استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزا با یوفکا
مواد لازم:
1 عدد یوفکا
مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید(آب و روغن را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید)
فلفل سبز
کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
زیتون
گوجه فرنگی
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل
آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک
تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید.
❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه
طرز تهیه:
ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربا_کامکوات
کامکوات یک کیلو
شکر یک کیلو
آب 2 تا 3 لیوان
زعفران ، هل به دلخواه
جوهر لیمو یا آب لیمو
کامکوات رو شستم و بعد یه کم از سرشون برش دادم . اینکه چه طور دوست داشته باشید باشه دست خودتون هست می تونین برش بدین و یا حلقه ای کنین و یا همین طور درسته باشه ولی بهتره برای گرفتن تلخیشو همچنین برای اینکه حالت چروکیده نگیره یه کم سرش رو برش بدین و با خلال دندون کمی سوراخ کنین .
داخل ظرفی آب ریختم و کامکوات رو به مدت 5 تا 10 دقیقه جوشوندم و آبشرو بیرون ریختم . 2 بار نهایتا 3 بار انجام دادم .زیاد این کار رو تورار نکنین که خود کامکوات خراب میشه و چروکیده میشه و اما بعدش دفعه آخر داخل آب سرد و همراه یخ قرار دادم تا 3 ساعت . این بار هم باز هر چند دفعه آبش رو تعویض کردم . آب سرد و یخ باعث میشه شوکه بشه و تلخیش بهتر خارج بشه .
شکر و آب رو داخل قابلمه ریختم و گذاشتم روی حرارت تا بجوشه و بعد کامکوات رو اضافه کردم و گذاشتم بپزه . (اگر کف بود جدا بشه) حدودا تایم پخت یک ساعت هست .
اواخر پخت در صورت تمایل کمی زعفران( و یا هل ) ریختم . و جوهر لیمو اضافه کردم .این مربا چون خود میوه اش ترش هست کپک نمی زنه اما جوهر لیمو رو بابت براقیت بهش اضافه کردم .
اگر هم که دوست داشتید خلال پسته هم می تونین بریزین .
برای این مربا از ظرف رویی استفاده نکنین رنگش رو بد می کنه . ظرف لعابی خیلی بهتره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اگردک
نان محلی خوشمزه😋 این نون محلی روغن جوش یا همون نون ماهیتابه ای چنتا اسم داره،که ترکیباتشون تقریبا یکیه شاید تو هر شهری ادویه دلخواه خودشونو استفاده میکنن داخلش ولی باقی مواد شکل همه تقریبا؛اونطور که راجعش مطالعه کردم فهمیدم که این نون مقوی در اصل با روغن کرمانشاهی درست میشه و معمولا برای افرادی که مسیر دوری میرن،این نونو میپزن چون هم سیر کنندست هم اینکه ماندگاری بالایی داره،اونطور که خوندم کرمانی های عزیز داخل این نان از پودر زیره سیاه و پودر گشنیز هم استفاده میکنن که مطمئنا طعمشو عالی میکنه؛اما من چنتا دستور مختلف رو خوندمو تصمیم گرفتم این نون بامزه رو امتحان کنم؛از نتیجش راضی بودم ولی چون کم شیرینه من دلم میخواد با شیر خرما و یا خامه و عسل سرو کنمش
خب نون خوشمزه ایه یعنی بازم درستش میکنم حتما، ولی من چه کنم که کم شیرین دلبر جانانم نمیشع...پس با خامه یا شهد خرما یا انگور میشه سروش کرد،یا میتونید شکر پاش کنیدش....
بریم سراغ رسپی نان اگردگ دریانی
تخم مرغ 1 عدد
شیر یک لیوان دسته دار
روغن مایع نصف لیوان دسته دار
شکر نصف لیوان دسته دار
زرچوبه یک ق چ
پودر خمیر مایه فوری 1 ق غ خوری
نمک دو پنس
آرد سنگک به مقدار لازم
من یک قاشق چ خوری پودر زنجبیلم زدم که تو رسپی ها نبوده...
اول تخم مرغ و شیرو روغن و پودر خمیر مایه و زرچوبه و نمک و شکر وزنجبیل و خوب مخلوط کردم بعد ارد سنگک الک شده رو اضافه کردم کم کم؛ارد به اندازه ای ریختم که خمیرم به دستم نچسبه و حسابی خمیرمون زیر دست لطیف و نرم بشه کمی ورزش دادم و روی ظرف رو سلفون کشیدم و روش پارچه پهن کردم تا یک ساعت استراحت کنه؛بعد گلوله هایی قد خرما برداشتم تو دست بیضی کردم و تخت کردم چسبوندم به پشت ابکش فلزی؛کمی فشار دادم بعد لوله کردم بعد تو روغن سرخیدم،برای مدل گردش هم گلوله هایی قد گردو برداشتم با وردنه خوب نازک کردم پهن کردم داخل ماهیتابه ی روغن هی روغن ریختم روش و خوب پشت و رو کردم؛بعضیا وقتی اگردکاشون اماده میشه روش پودر قند یا شکر میپاشن اگر دوست داشتین اینکارو انجام بدین عزیزان؛کلا نوع این نون کم شیرینه ولی بوی خوشی داره؛میتونید برای سرکار اقای همسریتون و یا تغذیه ی بچه هاتون تو مدرسه از این نون خوشمزه درست کنید...
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_آناناس
مواد لازم :
کره ١٠٠ گرم
روغن مایع ٨٠ گرم
پودرقند ٢٠٠ گرم
آرد ٢٠٠ گرم
نشاسته ذرت ١ قاشق سوپخوري
تخم مرغ ٤ عدد
شیر ١/٤ پیمانه سرخالی
وانیل ١/٢ قاشق چايخوري
پکینگ پودر ١ قاشق چايخوري
پودر نارگيل ٤ ق غ
اب کمپوت آناناس ١/٤ پيمانه سرخالي
طرز تهيه :
کره ، روغن و پودرقند را با همزن ٥ دقیقه میزنیم . تخم مرغهارا یکی یکی اضافه كرده و هم مي زنيم سپس وانیل را اضافه كرده هم مي زنيم و بعد درانتها آرد و بکینگ پودر را ٣ بار الک كرده بهمراه شیر و اب كمپوت اناناس به متناوب اضافه و با ليسك هم ميزنيم . درون قالبهای مخصوص پای کپسول گذاشته نيمي از مواد را در قالب ريخته و يك نصفه حلقه آناناس روي مايه گذاشته ، قالبها را در سيني فر گرم شده در دماي ١٨٠ درجه بمدت حدود ٣٠ دقیقه قرار مي دهيم تازمانیکه روی آنها کمی طلایی شود بعدازاین مدت اگرروی شیرینی طلایی نشد چنددقیقه گریل را روشن مي کنیم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 21 کتلت🔻
1 کیلو گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز رنده شده
1_2 عدد سیبزمینی رنده شده
4 عدد تخم مرغ
2 ق غ آردسمولینا یا آرد ذرت
3 ق غ آرد
100تا 150 گرم پنیر
نمک
فلفل
طرز تهیه🔻
در یک کاسه گوشت، پیاز و سیب زمینی رنده شده ، تخم مرغ،آرد سمولینا، نمک، فلفل و آرد را بریزید و همگی را خوب مخلوط تا کامل با هم ترکیب شوند ،پنیر را به شکل تکه های مکعبی برش بزنیدمقداری از مواد گوشتی روبردارید و یک تکه از پنیر را وسط مواد گوشت گذاشته و شکل دهید،روغن را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید و کتلت ها را در روغن داغ سرخ کنیدبا سس دلخواهتون سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد اندونزی
اين سالاد خيلى خوشمزه س و من چندين ساله با همين روشى كه براتون ميزارم درست ميكنم ، فقط ايبار رو در پاستا جامبو صدفى درست كردم .
اين مقدار موادى كه گفته شده براى 40 نفر و تو 6 ديس كوچيك گرد و تو هر ديس 25 عدد گذاشته شده .
پيش غذاى خوشمزه و براى جشن و تولد و سفره .
مواد لازم براى 35 تا 40 نفر
كلم سفيد متوسط :1 عدد
پاستا جامبو صدفى : 2 بسته
يك عدد قوطى كنسرو :كه مخلوط ذرت و نخودفرنگى و هويج هستش
كالباس :500 گرم نيم كيلو
خيار شور:6/7 عدد متوسط
سس سفيد و ماست : از هر كدام 4 ق غذاخورى
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
كمى نمك و روغن براى پخت پاستا
✍🏻طرزتهيه
يك عدد كلم سفيد متوسط رو خوب به دلخواه رشته اى مثل ويدئو خرد ميكنيم كه هر چه ريز و نازك باشه بهتره، بعد شستشو و آبكش ميكنيم تا كاملا آبش چكيده بشه
حالا كالباس ،خيارشور ، مخلوط كنسر رو كه نگينى كرده رو به كلم اضافه ميكنيم
براى سس سالاد هم
4 ق غ خ ماست و 4 ق غ خ سس مايونز و 2 قاشق مربا خورى نمك رو با هم مخلوط و به سالادمون اضافه با كاملا باهم مخلوط و ميزاريم نيم ساعتى تو يخچال و بعد داخل پاستا رو پر ميكنيم
.براى پخت پاستا اون رو در اب و نمك و كمى روغن ميپزيم و حدود ده تا 15 دقيقه جوشانده و ابكش ميكنيم و كمى اب سرد روش پاشيده تا بهم نچسبه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#کاچی 🍮 😋
🔸برای درست کردنش اول دو لیوان آرد رو با 4 قاشق روغن جامد یا روغن حیوانی سرخ میکنیم تا زمانی رنگ آرد تیره بشه و زمانی که ارد .
تیره شد سه قاشق زعفران دم کرده و یه لیوان شکر و یک قاشق دارچین و سه لیوان آب بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که .
کاچی قوام پیدا کنه . .
بعد داخل کاچی پسته و گردو و بادام از قبل آسیاب شده هم می ریزیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذای_فوری
واویشگا
یه غذای شمالی که هم میشه با نون سرو کرد هم با برنج، پیاز داغ درست کردم بعد گوشت چرخکرده رو تفت دادم در آخر گوجه ریختم تا آب بندازه، کنارش سیب زمینی هم گذاشتم، من برا خوشمزه شدنش زعفران و زرشک هم اضافه کردم.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
59.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کلوچه فومن👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان
مواد لازم:
آب گرم ۷۵۰ گرم
آرد یک و نیم کیلو
مخمر آبجو خشک( یا همان مخمر نان) ۷ گرم یا مخمر آبجو تازه ۵ گرم
شکر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
آب را با مخمر آبجو ، شکر ، روغن و نمک مخلوط کنید. آرد را هم به تدریج اضافه کنید و ورز دهید. خمیر را به کاسه ای منتقل کنید ، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا دو برابر شود (حداقل برای دو ساعت). بعد از دو ساعت خمیر را ورز دهید و یک قابلامه را با یک پارچه بپوشانید ، کمی آرد بپاشید ، خمیر را به آن منتقل کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید سه ساعت دیگر استراحت کند.
پس از سه ساعت، خمیر را مجدداً ورز دهید و قابلمه را با کاغذ روغنی یا پارچه های نازک تنظیف بپوشانید و خمیر را به آن منتقل کنید و با پارچه روی آن را بپوشانید و بگذارید دو ساعت دیگر استراحت کند.
بعد از دو ساعت، پارچه را برداشته و یک صلیب را روی خمیر برش داده و به مدت ۵٠ دقیقه پخت کنید. درپوش را برداشته و ١۵ دقیقه دیگر بپزید. (از قابلمه ای استفاده کنید که بتواند داخل اجاق شود) بعد از پخت ، نان را درون یک پارچه بپوشانید تا خنک شود و بگذارید چند ساعت استراحت کند. روز بعد ، شما یک نان کاملا خوشمزه خواهید داشت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅اگه میخوایین شیر سوپتون نبره حتما قبل ریختن داغش کنین من خودم کامل میزارم میجوشه بعد میریزم
✅این سوپ اگه موادش آماده باشه ۱ساعته میپزه
مواد لازم🔻
۱لیوان جوپرک
۲عدد هویج متوسط
حدود۵لیوان استاک مرغ
۶،۷عدد قارچ
آب نصف لیموتازه یا ۱ق لیمو
۵۰گرم کره
۱عدد پیاز کوچیک
۳لیوان شیر
یه پیاله بزرگ سینه ی مرغ ریش ریش شده
خامه صبحانه ۴قاشق
🚫سینه مرغ رو میتونین مثل من جدا بپزین ویا توهمون سوپتون بپزین من ترجیح میدم جدا با یه پیاز و برگ بو بپزم تا آبش هم طعم داربشه
🚫آب استاک یا گوشتتون کم بود کمی آبجوش بریزین
طرز تهیه🔻
👈هویجهارو خرد کردم وچند دقیقه جوشوندم وآبکش کردم
👈کره وپیاز نگینی رو تفت دادم بعد قارچهارو خرد کردم و با اب لیمو ریختم وچند دقیقه تفت دادم تا قارچها سبک بشن
👈جوپرک وشستم بهمراه هویج به سوپ اضافه کردم
👈استاک یاهمون آب گوشت مرغ رو ریختم درشو گذاشتم تا بجوشه ومواد بپزن
👈یه ربعی که جوشید نمکشو چک کردم ونمکش کم بود نمک بهمراه گوشت مرغ ریش ریش شده رو ریختم واجازه دادم کامل سوپ بپزه ولعاب بده
👈شیر رو توی شیرجوش گذاشتم داغِ داغ شد درحد جوش
👈سوپ که لعاب داد وکمی آبش کشیده شد شیر داغ رو که همزمان سوپ رو هم میزدم ریختم
👈فلفل سیاه هم ریختم وگذاشتم چند قل با درباز بجوشه
👈خامه رو با دوملاقه سوپ قاطی کردم وریختم داخل سوپ خوب قاطی کردم وزیر گازو خاموش کردم
👈سوپ آماده ی سرو هست داخل سوپخوری ریختم وبا خامه وجعفری تزیین کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_بدون_فر
آب ولرم(نه سرد نه گرم)یک لیوان
آرد حدود چهار گرم (سه لیوان شاید کمی بیشتر )آرد قابل اندازه گیری نیست بعضی از آردها آبخوری زیادتر یا کمتر دارن زیاد آرد بخوردش ندید که خمیر سفت شه حتما از آرد شیرینی پزی استفاده کتید آرد نانوایی کیفیت رو میاره پایین
یک قاشق مرباخوری نمک
شکر یک قاشق سوپ خوری
تخم مرغ یک عدد
خمیرمایه یک قاشق سوپ خوری سر صاف
روغن مایع یک چهارم پیمانه
خمیر مایه لوازم قنادیا با نانوایا دارن همه مواد رو با هم قاطی کنید جز آرد با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست شه سپس آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم وقتی از حالت چسبندگی دراومد حتما به تخته کار انتقال دهید وکم کم آرد بپاشید روش تا خمیر نرم ولطیفی بدست میآید حدود ده دقیقه ورز دادن میخواد با کف دست ورز بدید یعنی خمیر رو رو تخته کار به جلو وعقب بکشید اونو دوباره به ظرف انتقال بدید و روشو بپوشونید تا حجمش دوبرابر بشه،حدود چهل دقیقه تا یک ساعت وقت میخواد زیاد گرم نپوشونید بعدا بوی ترشیدگی میده یک ماهی تابه یا یه قابلمه بزارید رو شعله گاز با حرارت . آب نمیخواد قابلمه هیچیش نمیشه ،کاملا داغ شه ومثل فر عمل کنه .سینی پیتزا روکمی چرب کنید وخمیر رو روش پهن کنید وبا چنگال سوراخ کتید به این دلیل سوراخ بشه موقع که خمیز پف میکنه بالا نیاد. وبزارید تو قابلمه که رو گازه ،درشو بزارید به مدت ده الی پانزده دقیقه تا پخت اولیه انجام بشه(حتما پخت اولیه انجام بشه) وسپس بیرون بیارید سس گوجه فرنگی روش بریزید وکمی پنیر پیتزا ومواد دلخواه وبقیه فیلم گویای نوشتن منه پیتزا رو تو ماهی تابه بزارید ودرشو بزارید شعله کم باشه مدت زمان پخت بستگی به نازکی وضخیمی خمیر داره خودتون زود زود نگاه کنید سعی کنید از در شیشه ای استفاده کنید تا دید داشته باشید
عزیزان پیتزای بدون فر روی پنیر مثل پیتزای تو فر هیچ وقت طلای نمیشه وای بسی خوشمزس واسه عزیزانی که فر ندارن این روش عالیه، شعله پخش کن نمیخواد درصورتی که شعله گاز تا حد مورد نظر نتونید کم کنید شعله پخش کن بزارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جوجه پاچینی
ابتدا ران های مرغ و بصورت فیلم درآورده و آغشته به روغن زیتون می نماییم حال پودر متشکل از فلفل و نمک و پاپریکا و خردل و پیاز و سیر را به جوجه ها زده داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه یکساعت می پزیم برای سس اینجا با استفاده از سس باربیکیو و آب سیب و عسل و پاپریکا مخلوط را روی شعله کم قرار داده تا مایع غلیظ شود
پ.ن: برای سس می توان از مایونز و آب لیمو و سرکه استفاده کرد
برای مزه دار کردن جوجه ها هم از آب زعفران می شود استفاده کرد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛