eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه : برای ۳ نفر مرغ چند تکه هویج ۱ عدد متوسط نخود فرنگی ۲ ق غ جوپرک ۳ ق غ پیاز ۱ عدد جعفری ۳ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم نودالیت مرغ ۱ بسته یه پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و مرغ رو اضافه کردم و کمی نمک و زردچوبه و فلفل ریختم و تفت دادم و رب گوجه رو هم اضافه کردم و بعد از کمی تفت آب اضافه کردم و گذاشتم مرغ بپزه . هویج رو رنده کردم و وقتی مرغ نیم مز شد داخلش ریختم . من از مرغ استخوان دار استفاده کردم و بعد از پخت مرغ استخوان هاش رو دراوردم و گوشت رو تکه تکه کردم و دوباره داخل قابلمه ریختم . جوپرک رو هم اضافه کردم و نخودفرنگی رو هم ریختم . بعد یه ربع نودالیت رو همراه چاشنی داخل بسته اش و همچنین کمی جعفری اضافه کردم . بعد ریختن نودالیت ۷ الی ۸ دقیقه برای پخت کافیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه اش من از یه کلم متوسط کوچولو استفاده کردم . این دو تا ظرف برام شد . کلم رو شستم و بعد خردش کردم ریز خرد بشه بهتره . من از رنده آلمانی برای خرد کردنش استفاده کردم . بعد گذاشتم خشک بشه و اصلا آبی نمونه روش . کلم رو داخل ظرفی ریختم و کمی نمک ریختم و مقداری سرکه سفید و مقداری آب جوشیده خنک اضافه کردم . من نصف آب جوشیده خنک و نصف سرکه ریختم طوری که کلا کلم ردش آب و سرکه بود تا رویه کلم ریختم .گذاشتم روی حرارت وقتی که خواست شروع کنه به جوشیدن خاموش کردم . گذاشتم خنک بشه و بعد داخل ظرف تمیز و خشک ریختم و درش رو خوب چفت کردم و گذاشتم یخچال . نکته ای که بابت خوش رنگ شدن و تغییر رنگ ندادن این ترشی هستش یکی اینکه می تونین خیلی جزیی لبو بریزین خوش رنگ میشه (البته من نریختم ) و نکته بسیار مهم اینه که این ترشی ترجیحا یخچال نگه داری بشه جای گرم باشه زود تغییر رنگ میده . این ترشی خیلی زود میرسه همین که خنک شد قابل استفاده است اما خوب اگه بیشتر بمونه بهتره . جای سرکه سفید سرکه قرمز هم می تونین استفاده کنین .😊 پ.ن : دوستان گلم آب جوشیده خنک اصلا باعث کپکی نمیشه آب عادی باعث کپک میشه . این به خاطر این هست که خیلی ترش و تند نشه اگر دوست ندارین کامل سرکه بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
750 گرم سینه مرغ 5 قاشق غذاخوری روغن 1/5 قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید نیم قاشق چای خوری آویشن نصف قاشق چای خوری پودر کاری نصف قاشق چای خوری تکه های(پرک) فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری زیره پودر سیر 1 قاشق چای خوری مواد برای سوخاری : پودر سوخاری (پانکو) نصف قاشق چای خوری نمک اضافه کردن نصف قاشق چای خوری پودر سیر 2 عددسفیده تخم مرغ طرزتهیه : سینه مرغ را چرخ کرده ویا درغذا ساز بریزید وروغن وتمام مواد گفته شده رااضافه کنیدوخوب مخلوط تا حالت چسبندگی پیداکند. دستتون راکمی خیس کنید وبه اندازه یک گردو برداشته وبه سیخ چوبی کشیده وطبق ویدئو درست کنید. سپس سیخها را درسفیده تخم مرغ زده وبعد درپودرسوخاری ودرآخر ودر روغن داغ شناور سرخ کنیدتاطلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارت آرد سفید ۲۰۰ گرم (حدودا یک و یک سوم لیوان) پودر قند ۳۰ گرم( تقریبا ۲ ق غ) کره سرد ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد نمک کمی آب ۳ ق غ وانیل (رنده پوست لیموترش یا رنده پوست پرتقال) نوک قاشق . آرد و پودر قند و نمک رو الک کردم و کره سرد (منظور کره که توی یخچال هست و به دمای محیط نرسه) رو با کارد کمی خرد کردم و به موادم اضافه کردم . با نوک انگشتم کره رو با مواد آردی مخلوط کردم ، زرده تخم مرغ را اضافه کردم و همچنین آب . کمی وانیل یا رنده پوست لیموترش هم می تونین بریزین برای کسایی که میگن بوی کره اذیتمون می کنه خیلی موثره 😊 .با نوک انگشتم خمیر رو ورز دادن و مخلوط کردم تا یکدست بشه . (می تونید از غذاساز هم استفاده کنید ) خمیر نیاز به ورز دادن زیاد نداره و الا روغن میفته ، داخل کیسه فریزر در یخچال نیم ساعت استراحت دادم .خمیر را با وردنه به قطر ۳ میلی باز کردم و بعد داخل قالب تارت به قطر ۲۴ سانت انداختم . چون خمیر به اندازه کافی کره داره چرب کردن هم نیاز نیست . روی خمیر رو چنگال زدم تا توی فر پف نکنه و بالا نیاد (و همچنین بهتره که روی خمیر یه کاغذ روغنی بندازین و یه کم روش حبوبات بریزین تا سنگین کنه و بالا نیاد) فر رو از یه ربع قبل روشن کردم در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . بعد که خنک شد از قالب بیرون آوردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان شله خرمایی از دسرهای مخصوص فصل سرماست وخیلی مقوی وخوشمزه وسالمه توی شهرهای جنوبی درست می شه ممکنه هر کسی به روش خودش درست کنه توی کشورهای عربی هم درست می شه به اسم قصیده که دقیقا همین شله خرمایی است درست کنید واز خوردنش لذت ببرید اینم یه دسر سالم وعالی😉👌 طرز تهیه یک لیوان تا یک ونیم لیوان پر خرما را با سه لیوان ابجوش بذارید نرم بشه وبعد توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی خوب پوره کتید یک لیوان ارد که بهتره سبوسدار باشه را تفت دهید تا طلایی بشه به رنگ نخودچی بعد ارد را به پوره خرما اضافه کنید وسریع بهم بزنید در این مرحله اکر دوست دارید حدود 30گرم کره یا سه تاچهار قاشق روغن اضافه کنید وگلاب حدود دوقاشق که من نکردم وسریع بهم بزنید اگر موادتون سفت بود ابجوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسه نبایددمثل حلوا سفت وخودش راجمع کنه واز ظرف جدا بشه به حالت فرنی که درامد از روی حرارت بردلرید واماده سرو است بسیار مقوی وگرم کننده بدن در فصل سرما است اگر محیط بیرون خنک است که هیچ وگرنه حتما توی یخچال نگهداری کنید چون خرما ترش می کنه جای گرم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ داخل کاسه سیب زمینی مواد لازم: 6_5 عدد سیب زمینی 2_1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری رب فلفل نمک ، فلفل سیاه برای مواد مرغی: 1 تکه سینه مرغ 1 پیاله گردوی خرد شده 1 پیاله ماست چکیده کمی جعفری سیر نمک طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس آبکش کرده کنار بذارید خنک شود. پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید. رب و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی ها را پوست بکنید و رنده کنید و یا با چنگال له کنید و به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید. سینه مرغ آب پز شده را ریز خرد کنید گردو ، ماست ، جعفری ، سیر رنده شده و نمک را به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. از سیب زمینی مقداری بردارید و شکل کاسه بدید و با مخلوط مرغ پر کنید. در آخر فلفل قرمز را داخل کره تفت بدید و روی مواد مرغی بریزید (میتوانید نعناع خشک بریزید)و سرو کنید. برای مواد داخل هر چیز دیگری میتوانید بذارید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گردنه حیران اردبیل ‌ مواد لازم : نخود 1/3 پیمانه برنج نیم دانه معطر ایرانی 1/2 پیمانه سبزی خرد شده شامل گشنیز، تره، شوید 300 گرم دوغ 3 لیتر ماست 2 ملاقه سیر 1 بوته نمک و فلفل سفید ‌ ‌ ‌ طرز تهیه : نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنرا عوض کنید. سپس نخود را با آب و یک قاشق شکر بپزید تا کاملا نرم و پخته شود. برنج را برای دو تا سه ساعت خیس کنید. یک بوته سیر را خرد یا رنده یا چرخ کنید. ماست را در قابلمه بریزید و چند ملاقه از دوغ را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ماست یکدست شود، سپس بقیه دوغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مایع یکدست شود. برنج را آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانیکه دوغ به نقطه جوش برسد. حدود 20 تا 30 دقیقه طول میکشد تا دوغ به جوش آید و در تمام این مدت باید بی وقفه هم بزنید تا دوغ بریده نشود و طعم و ظاهر بدی به آش ندهد. زمانیکه دوغ به جوش آمد و برنج کاملا شکفته شده بود، سیر خام را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مدام هم بزنید تا سیر بپزد. سبزی خرد شده را اضافه کنید و همچنان به هم زدن ادامه دهید تا سبزی نیز بپزد. در آخر نخود پخته را به همراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید و آش را به صورت داغ سرو کنید. برای سرو میتوانید از کمی نعناء داغ و سیرداغ استفاده کنید. پ.ن: در برخی مناطق به آش دوغ، گوشت قلقلی اضافه میکنند، میتوانید 200 تا 300 گرم گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده آب گرفته مخلوط کنید و بعد از پخت سیر به آش اضافه کنید و زمان بدهید تا گوشت پخته شود، زمانیکه گوشت ها بپزند به سطح آش می آیند و میتوانید بقیه مراحل را ادامه دهید. پ.ن: عطر و مزه این آش به سیر است میتوانید مقدار سیر را بیشتر کنید. پ.ن: میتوانید برنج را با دو لیوان آب روی شعله زیاد قرار دهید تا برنج بپزد و شکفته شود سپس برنج را به دوغی که به نقطه جوش رسیده اضافه کنید. پ.ن: برای جلوگیری از بریدن دوغ، یک تخم مرغ و یک قاشق آرد به دوغ اضافه و مخلوط میکنند، من از این روش استفاده نکردم، ماست و هم زدن مداوم از بریدن دوغ جلوگیری میکند و نیازی به استفاده از تخم مرغ نیست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا ران مرغ را داخل آب همراه با عصاره سبزیجات برای چهل دقیقه می پزیم ران ها را درآورده شیر کره خامه و آرد را اضافه کرده شعله را کم کرده تا کامل بصورت خمیری دربیاید حال زرده تخم_مرغ و جعفری ریز شده اضافه کرده خوب هم می زنیم طبق فیلم مرغ ها را داخل این خمیر قرار داده آغشته به آرد گندم و تخم مرغ و آرد سوخاری کرده داخل روغن به خوبی سرخ می کنیم همراه با پنیر چدار آب شده نوش جان می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه لواشک‌👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای درست کردن حلیم(هلیم)هم میتونید از گندم درسته یا پوست گرفته یا بلغور گندم استفاده کنید از گوشت گوسفندی یا گوساله،بوقلمون،مرغ هرکدوم رو دوست دارید میتونید استفاده کنید گوشت رو هم میتونید جداگانه وهم با گندم بپزید من از گندم پوست گرفته وگوشت گوسفندی(گردن)استفاده کردم گوشت با استخوان باشه خوش طعمتره اندازه ها رو میتونید نصف کنید گندم پوست گرفته حدود ۳ لیوان گوشت گوسفندی همراه استخوان ۴۰۰ گرم روغن سه الی چهار قاشق بهتره از روغن محلی یا کرمانشاهی استفاده کنید چوب دارچین یک تکه نمک به میزان لازم گندم رو ۲۴ ساعت خیس کنید تا نرم بشه بعد از ۲۴ ساعت وابشو دور بریزید وچهار الی پنج برابر گندم آب بریزید وبزارید رو گاز من گوشت رو همراه گندم میپزم یک تکه چوب دارچین اضافه میکنم ودرشو میزارم با شعله ملایم تا خوب بپزن هر چند گاهی هم بزنید که ته نگیره اگه دیدید آبش کم شده دوباره کمی آبجوش بهش اضافه کنید وقتی کاملا پخت گوشت و چوب دارچین رو از گندم خارج کرده استخوان گوشت رو جدا کرده وبا گوشت کوب دستی حسابی میکوبیم گندم رو از صافی رد میکنیم تا عصاره ش بیرون بیاد وفقط پوستش باقی بمونه دوباره رو گاز میزاریم گوشت،نمک،روغن بهش اضافه کرده وبا گوشت کوب حسابی میکوبیم تا گوشت کاملا با گندم قاطی وکشدار بشه نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه طول میکشه سپس گاز رو خاموش کنید وبریزد تو ظرف سرو با روغن حیوانی داغ شده دارچین وکنجد تزیین کنید من با شکر دوست دارم😊 میتونید تو دستگاه مخلوط کن هم بریزید وبعدا از صافی رد کنید اگه از صافی رد نکنید پوسته گندم زیر دندون میاد بجای گندم پوست گرفته از بلغور گندم هم میتونید استفاده کنید که زودتر اماده میشه وزمان پخت طولانی نیست میتونید دارچین هم تو روغن داغ بریزید و بریزید رو حلیم حلیم بعد از سرد شدن سفتر میشه وقتی سرد شد کمی آبجوش بریزید روش و دوباره گرم‌کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"بادمجان سوخاری" بادمجان شیرین و بدون تخم تخم مرغ 2 عدد پودر سوخاری و ادویه های دلخواه روغن سرخ کردنی بادمجان هارو خوب بشورین از وسط برش بدین ساقه ی تهشو جدا نکنین مثل شکل برش های خلالی بدین اگرم دوست داشته باشین میتونین خلال هارو از ساقه جدا کنین حالا لابه لای بادمجانها نمک بپاشین و بزارین نیم ساعت بمونه تا زهرآبش گرفته شه بعد از نیم ساعت که موند خوب زهرآبشو پس داد بشورینش تا نمکاش بره تو یه قابلمه بزارین آب جوش بیاد وقتی آب جوش اومد بادمجونارو بندازین تو آب چند دقیقه قل بزنه و نیم پز شه در حد چند دقیقه کافیه حواستون باشه که له نشه با چنگال امتحانش کنین درحدی که کمی نرم باشه کافیه زود از آب جوش خارج کنین و زیر آب سرد آبکشش کنین بزارین آبش بره تخم مرغهارو تو یه کاسه بشکنین و خوب هم بزنین تا از لختی دربیاد تو یه ظرف دیگه پودر سوخاری و ادویه هارو مخلوط کنین تو قابلمه نچسب روغن بریزین و با حرارت ملایم بزارین داغ شه حالا بادمجونا که خوب از حرارت افتادن بزنین تو تخم مرغ و بلافاصله تو پودر سوخاری بغلطونین و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنین نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کراکت سیب زمینی به شکل زولبیا" سیب زمینی پخته و رنده شده 3 عدد تخم مرغ 1 عدد خامه یک چهارم پیمانه آرد سفید نصف پیمانه پنیر رنده شده نصف پیمانه میتونین از انواع پنیر صبحانه و فتا استفاده کنین نمک فلفل و پودر سیر به میزان دلخواه سیب زمینی ها رو رنده کنین و با تخم مرغ و خامه ، ادویه مخلوط کنین در آخر پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنین تو تابه نچسب میزان مناسب روغن بریزین و رو حرارت متوسط بزارین روغن گرم شه وقتی روغن گرم شد حرارت را ملایم کنین مواد سیب زمینی رو داخل قیف بریزین و تو روغن داغ به شکل دلخواه شکوفه بزنین از قیف محکم برای شکوفه زدن استفاده کنین که قیف پاره نشه بعد با انواع غذا و سس میتونین سرو کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✨سایز قالب 35 سانتی متر است. ‌ مواد لازم:👇 تخم مرغ - 2 عدد شیر - 130 الی 150 میلی لیتر روغن نباتی -100 میلی لیتر نمک -1 / 4 ق چ بکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری آرد - 500-600 گرم ✨نشاسته برای گردگیری روی خمیر برای پر كردن:👇 گردو - 400 گرم کره -300 میلی لیتر برای شربت:👇 شکر - 300 گرم آب -300 میلی لیتر آب لیموی طبیعی کمی ‌ طرز تهیه:👇 ابتدا خمیر را آماده کنید. تخم مرغ ، شیر ، روغن نباتی ، بکینگ پودر را به ظرف اضافه کنید ، آرد را الک کنید. خمیر سفت را ورز ندهید. اجازه دهید خمیر حدود 30-50 دقیقه استراحت کند. خمیر رابه قطعات مساوی تقسیم کنید و به صورت یک لایه نازک پهن کنید (با کمک نشاسته آسان خواهد شد)😉🙌 قسمتی از خمیر (نصف) را در قالب قرار دهید ، گردوی خرد شده بپاشید و بقیه خمیرها را بیرون بریزید. باقلوا را به صورت مکعب برش دهید. روی آن را کره ذوب شده چرب کنید و در دمای 180 درجه به مدت 55 دقیقه بذارید. در حالی که باقلوا داغ است ، بلافاصله شربت داغ بریزید (به محض اینکه باقلوا از فر برداشته شد ، بلافاصله زیر شربت را خاموش کرده و روی آن را بریزید) آجیل خرد شده را روی آن بریزید (من پسته ریختم). ‌ برای شربت ،به مدت 10 دقیقه، شکر + آب + عصاره لیمو را بجوشانید. ‌ بذارید باقلوا 2 الی 3 ساعت بمونه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛