eitaa logo
آشپزی خاص
94.8هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
پوچای رولی برای خمیر: ۱ لیوان شیر ولرم (۱۸۰ میلی‌لیتر) نصف استکان کره آب شده (۴۰ گرم) نصف استکان روغن مایع (۴۰ میلی‌گرم) ۱ تخم مرغ ۱ پاکت خمیر مایه خشک (۱۰ گرم) ۱ قاشق مربا خوری نمک ۱ قاشق غذا خوری شکر ۳-۴ لیوان آرد (۷۰۰-۵۰۰ گرم) مخلفات: ۱ کاسه سوسیس رنده شده ۱ کاسه پنیر پیتزای رنده شده ۱ کاسه جعفری خورد شده برای روی رول‌ها: کمی کره نرم ۱ کاسه شیر ۱ کاسه کنجد بو داده (خودتون هم میتونین سریع تو تابه روی شعله کم تفت بدین) ۱ عدد زرده تخم‌مرغ طرز تهيه: شیر رو با خمير مايه، شكر و ٢ قاشق از آردمون مخلوط كنين و براي ٥ دقيقه بذارين كنار تا خمير مايه احيا بشه... بعدش اين مخلوط رو با بقيه مواد خمير (تو يك كأسه بزرگ)مخلوط كنين، آرد رو اول دو لیوان و نیم اضافه کنین و کمی ورز بدین اگر لازم بود دوباره کم‌کم آرد اضافه کنین تا یک خمیر نرم و قشنگ بدست بیاد. کلاً خمیر با ورز دادن کم‌کم خودش رو جمع میکنه پس دقت کنین زیادی آرد نریزین بعدش براي نیم ساعت كنار بذارين تا ور بياد. (روش رو حتماً با يك دستمال يكم مرطوب بپوشونين) خوب که ور اومد روش رو‌ بردارین و به ۲ قسمت تقسیمش کنین، روي ميز يكم آرد بپاشين دستتون رو يكم خيس يا چرب كنين چون اين خمير چسبناكه. مثل تصویر خمیر رو باز کنین روش کمی کره بمالین نصفش رو مخلوط سبزی و پنیر بریزین نصفش رو سوسیس و پنیر. تیکه دوم خمیر رو باز کرده و روی لایه قبل بذارین و مثل تصویر رول کنین و ببرین. دور رول‌ها رو کمی توی شیر خیس کنین و توی کنجد بغلتونین و توی سینی فر قرار بدین. روی رول‌ها رو کمی زرده تخم مرغ زده شده بمالین که بعد از پخت خوشرنگ و طلایی بشه و در فر که از قبل روی ۲٢۰-٢٠٠ درجه گرم کردین بپزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزانی که‌سوال کردن چرا کنجد ما میسوزه برای ته دیگ یا روی شیرینی حتما از کنجد خام استفاده کنید لوازم قنادیا فراووونه عزیزانی که پیام دادن چرا کنجد به سیب زمینی نمیچسپه چه نان چه سیب زمینی حتمااا چرب باشه وکنجد رو روش بپاشید بدون روغن بهش نمیچسپه و جدا میشه این روش امتحان کنید خیلی ترد وخوشمزس 😋 سیب زمینی رو به سلیقه خود برش بزنید برشها نه زیاد کلفت ونه نازک باشه نیم سانت خوبه سیب رو بعد از اینکه برش زدی یکساعتی تو آب سرد بزارید تا نشاسته موجود در سیب زمینی خارج بشه بعدا آبکش کنید وبا پارچه تمیز اشپزخانه خشک کنید کمی روغن بزارید رو گاز تا گرم بشه یک طرف سیب زمینی رو سرخ کنید توووووه کنید کاملا سرخ نشه کمی طلای بشه کافیه کمی زردچوبه بزنید(زیاد نه) با قاشق روغن بریزید رو طرف بالای بریزید تا چرب بشه(توجه کنید فقط یک طرف رو سرخ کنید)طرف سرخ شده میشه طرفی که برنج میریزید روش حال برنج رو که آبکش کردید قابلمه رو بشورید وبزارید رو شعله گاز تا داغ بشه یکی دو قاشق روغن بریزید وکنجد دم دستتون باشه طرفی که سرخ نشده به کنجد بزنید وبچینید تو کف قابلمه وبرنج رو روش بریزید به مدت۴۵ الی ۵۰دقیقه رو گاز با شعله کم باشه عزیزان قبل از اینکه ته دیگ رو بزارید هر ته دیگی که باشه حتما قابلمه رو بدون روغن داغ کنید تا ته دیگ به راحتی ازش جدا بشه به جای زردچوبه میتونید زعفران بزنید والا زعفران نرخ طلاست زردچوبه با صرفه تره😉 اضافات سیب زمینی رو نگینی خرد کردم به مخلوط پلو اضافه کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با سس کارامل گردویی اول مقداری هویج رو شستم پوست کندم رنده ریز کردم و ابشونو خوووب گرفتم تاجاییکه دولیوان فرانسوی پوره هویج بدون اب داشتم بعد ۴ تاتخم مرغ و یه لیوان شکر و نوک ق چ وانیل رو پنج دیقه باهمزن زدم کرمی و‌کشدار شد بعد سه چهارم لیوان روغن مایع ریختم کمی همزدم مخلوط بشه و دولیوان آرد،یه ق م بکینک پودر،یه ق چ دارچین رو الک کردم و تو سه مرحله به مایه اضافه کردم و هربار دورانی همزدم در اخرهم هویجها رو ریختم و یک سوم لیوان گردو رو که با یه ق ارد مخلوط کرده بودم اضاف کردم و دورانی مخلوط کردم ریختم داخل قالب تو فر دست ساز حدود۱ ساعت برای سس: نصف لیوان شکررو گذاشتم روحرارت ملایم بدون همزدن آب شد تغییر رنگ داد سریع برداشتم نسوزه نصف پاکت خامه صبحونه ریختم تند همزدم کمی هم گردو‌نگینی اضاف کردم میشه دوباذه رو‌حرارت گذاش البته کم گردو رو قبلا بودادم به اب هویجها هم‌کمی شکر اضاف کردم روشم بستنی ریختم کیک خوش طعم و بافت عالی داره😍👍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان درسته که شهد درست کردن راحته ولی اگر نکات را رعایت نکنید شهد خوبی ندارید وممکنه شکرک بزنه یا زیادی رقیق ویا غلیظ باشه مصرف زیادی هم داره واسه انواع کیک وشیرینی خصوصا همین شیرینی دانمارکی قرار بود مرحله به مرحله واسه این شیرینی جلو بریم اول شما شهدش را اماده کنید تا بعد بریم سروقت خمیر وبقیه مراحل موادلازم واسه هر پیمانه شکر نصف پیمانه اب می خواد 4لیوان شکر 2لیوان اب 1تا2قاشق زعفران غلیظ اگر خواستید شهد زعفرانی باشه وگرنه واسه شهد ساده نیازی نیست 1قاشق آبلیمو 1قاشق گلاب در صورت تمایل 1قاشق مرباخوری پودر هل در صورت تمایل طرز تهیه شکر واب و زعفران وابلیمو را روی حرارت بذارید وبهم بزنید تا شکر حل بشه حرارت ملایم باشه واجازه بدین بجوشه تا زمانیکه حباب سنگین بزنه حدود یک تا یک ونیم ساعت می شه توی این فاصله گاهی اطراف قابلمه را بابرس مرطوب تمیز کنید و بعد گلاب ویا پودر هل را اضافه واجازه بدین تا مایع شهد نصف بشه ومثل عسل رقیق باشه طبق فیلم👆وبعد حرارت را خاموش کنید تا شهد سرد بشه وقتی سرد بشه غلیظ می شه نکته شما با هر میزان شکر که مایلید می تونید درست کنید ولی طبق دستور واسه هر پیمانه شکر نصف پیمانه اب این قانون کلی شهد است من زیاد درست می کنم وتوی ظرف مخصوص فریزر میزارم ومیزارم توی فریزر اصلا یخ نمیزنه وموقعی که لازم دارم استفاده می کنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم شیر یا اب یا ترکیب هردو دولیوان نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری آرد دوقاشق غذا خوری میتونید بجای نشاسته هم ارد بریزید وانیل نصف قاشق چایخوری شکر یک لیوان طرز تهیه. شیر وارد وشکر را مخلوط ویکبار از صافی رد کنید ترجیحا توی ظرفی باشه که کف ضخیم داشته باشه روی حرارت ملایم مرتب بهم بزنید تا تا مثل فرنی بشه طبق فیلم ودر اخر وانیل را اضافه واز روی حرارت بردارید توی ظرف دیگه ای ریخته وروش را سلفون بکشید تا رویه نبنده وخنک بشه واسه استفاده توی شیرینی دانمارکی نکته شما نصف مواد درست کنید اینمقدار مواد زیاد میاد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ 2 آرد همه منظوره 6/3 پیمانه شیر 1 پیمانه شیر 1 ق غ مخمر 1 ق چ روغن 1 ق غ نمک به مقدار لازم پنیر پیتزا 150 گرم جعفری خشک به مقدار لازم خامه ترش 3 ق غ پاپریکا نصف ق چ سیر خشک نصف ق چ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چای دارچین از آلزایمر پیشگیری میکند دارچین فعالیت مغز را افزایش میدهد و موجب پیشگیری از دست دادن حافظه شده و با کاهش فشار عصبی باعث آرامش می‌شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد رو حتمااا با ترازو دیجیتالی اندازه بگیرید .سعی کنید از کیک اسفنجی استفاده کنید نداشتید از کیک ساده وانیلی یا کیک یزدی استفاده کنید من از کیک ساده وانیلی استفاده کردم کیک رو در معرض هوا قرار بدید تا کمی خشک بشه(زیادی نه)بعدا وزن کنید .از بیسکویت به جای کیک استفاده نکنید این شیرینی تو ظرف در دار دوهفته تو یخچال قابل نگه داریه برای بلند مدت فریزیر بزارید نیم ساعت قبل از مصرف بیرون بیارید کاملا نرم میشه میتونید مواد رو نصف کنید سفیده تخم مرغ ۱۸۰ گرم حدود ۶ سفیده شکر ۳۸۰ گرم خورده کیک ۲۰۰ گرم کاکائو یک قاشق سوپ خوری گردو ۲۰۰ گرم سرکه سفید دوقاشق سوپ خوری دارچین یک قاشق مرباخوری وانیل یک هشتم قاشق چایخوری پودر قند دو قاشق سفیده تخم مرغ وشکر ووانیل را حدود یک دقیقه با هم زن دستی بزنید سپس خورده کیک گردو ودارچین وکاکائو رو بهش اضافه کرده و دو بار از چرخ گوشت رد کنید حال میریم قسمت داغ زدن مهمترین قسمت شیرینی شعله خیلی کم باشه مثل وقتی که برنج دم میزارید تا خمیر مغز پخت بشه مدام هم میرنیم تا شکر اب بشه دقت کنید خمیر فقط داغ بشه به هیچ وجه جوش نزنه حدود دوازده تا سیزده دقیقه طول میکشه گاز رو خاموش .سرکه رو اضافه وخوب بزنید تا سرکه به خورد خمیر بره،کنار میزاریم تا سرد بشه حدود بیست دقیقه فر رو روشن کرده با دمای ۲۰۰ درجه(پانزده دقیقه)خمیر که سرد شد پودر قند رو اضافه کنید وخوب مخلوط کنید .خمیر رو تو سینی به اندازه گردو میریزیم . قیف نداشتید از دو قاشق استفاده کنید وبزارید تو فر به مدت ۱۵ دوازده الی ۱۵ دقیقه عزیزان وقتی شیرینی رو گذاشتید داخل فر دمای فر رو از ۲۰۰درجه به ۱۸۰ کم کنید سعی کنید از سینی تفلون استفاده کنید ندارید روی سینی دیگه کاغذ روغنی رو چرب وبندازید حتما از کاغذ روغنی ضخیم استفاده کنید کاغذ روغنی نازک به شیرینی میچسپه از سینی خود فر استفاده نکنید حتما از سینی جدا گانه استفاده کنید دو قاشق پودر قند برای این اضافه میکنیم روی شیرینی ترک بخوره عزیزان اگه دیدید بعد از چرخ کردن خمیر خیلی سفته نصف سفیده تخم مرغ اضافه کنید به جای کیک وانیلی میتونید کیک کاکائوی استفاده کنید کاکائو دستور رو حذف کنید بجای چرخ گوشت از غذا ساز میتونید استفاده کنید ولی کیفیت شیرینی با چرخ گوشت بهتره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛