باقلوا ترکی شیرعسلی
(پارت دوم)
پارت اول ویدئو در پست قبل هست.
نکات کلیدی و مهم در تهیه ی باقلوا :👇
شربت باقلوا باید آبکی باشه نیازی به اضافه کردن آب لیمو نداره بخاطر شیر عسل شربت شکرک نمیزنه اگر آبلیمو توی شربت بریزید شربت بدلیل وجود شیر به پنیر تبدیل میشه ... خمیر فیلو حتما باید مخصوص باقلو باشه و روی جلد خمیر توجه کنید که تصویر باقلوا باشه و روی جلد نوشته شده باشه خمیر باقلوا ... به محض اینکه باقلوارو از فر خارج کردید شربت گرم رو با ملاقه روی تمام باقلوا ها میریزیم توجه کنید یکهو نباید شربت ریخته بشه بعد از ریختن شربت صدای جلیزو ولیز شنیده بشه ... حتما باید کره به اندازه ای روی باقلوا ریخته بشه که کف و اطراف باقلوا کره ی ذوب شده دیده بشه مثل اینِ که بخوایید باقلوا رو درون کره سرخ کنید ،در این حد اصلا نگران نباشید تمام کره در حین پخت جذب باقلوا میشه و اثری ازش نمیمونه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک گوشت
مواد لازم مایه میانی :
پنیر ریکوتا یا پنیر پارمزان :یک پیمانه (اصلاح شده فیلم )
نمک و فلفل :هرکدام 1/2ق غ
جوز هندی:1/4ق غ
جعفری خوردشده :2ق غ
پنیر پارمزان :1/2 پیمانه 🌶️🌶️🌶️
مواد لازم مایع گوشتی :
گوشت چرخ کرده :نیم کیلو
تخم مرغ :2 عدد
آرد سوخاری :2/3پیمانه
سیر له شده:3حبه
جعفری خورد شده:1/4پیمانه
سس گوجه:1ق غ
نمک و فلفل :هرکدام 1ق غ
ورق پاستا و لازانیا
پنیر موزارلا 🌶️🌶️🌶️مواد لازم برای روی کاپ:
سس گوجه :1/2پ
ورقه پنیر موزارلا
حالا طبق فیلم آموزشی :
برای تهیه مایه میانی :پنیر ریکوتا رو با نمک و فلفل و جوز هندی و جعفری و پنیر پارمزان مخلوط کرده و میزاریم کنار
بعد برای تهیه مایه گوشتی ،
گوشت چرخ کرده رو با تخم مرغ و آرد سوخاری و سیر و جعفری و سس گوجه و نمک و فلفل خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم تا یکدست شود بعد طبق فیلم خیلی خوشگل قالب بزنید کف اش رو یک ورق پاستا یا لازانیا پخته شده و سپس مایه میانی که درست کردیم و بعد یک ورق پنیر موزارلا و بعد مایه میانی و بعد دوباره یک ورق لازانیا و روش پنیر موزارلا و درنهایت با یک لایه گوشت روشو ببندید ،😋
کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و در فر با دمای 180درجه سانتیگراد یا 350درجه فارنهایت به مدت 30دقیقه بزارید تا بپزه،بعد بیارید بیرون و روش سس گوجه مالیده و دو ورق پنیر موزارلا بزارید و دوباره بزارید تو فر با همون درجه بالا رو حالت گریل دودقیقه بمونه و در آخر روش جعفری خورد شده بپاشید 😍😍😍
به نظر خیلی خوشمزه میااااد
حالا چند تا نکته:
پنیر ریکوتا کاله موجود هست ولی جایگزین ریکوتا معمولا پنیر خامه ای هست ،
جوز هندی حتما برای طعم دهی گوشت استفاده کنید فوق العاده میشه
اگر طبق دستور بخواهید درست کنید ورق پاستا باید استفاده کنید ولی جایگزینش ورق لازانیا هست 🍨🍨من سعی میکنم معمولا تو این دستور غذاهای ملل مختلف و فرنگی جایگزین های بعضی مواد رو هم براتون بگم تا ما هم بتونیم این تنوع طعم و غذا رو زندگی و وعده های غذایی مون تجربه کنیم و درعین حال خیلی درگیر مواد اولیه نشیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی سوخاری
این مدل ماهی خیلی خوشمزه اس و کاملا بوی ضخمش گرفته میشه. من از ماهی قزل استفاده کردم. از هر ماهی ای ک مناسب سرخ کردن باشه میشه استفاده کرد.
#ماهی_سوخاری
مواد مورد نیاز👇
ماهی (از هر ماهی ای میتونید استفاده کنید)
سیر 2 حبه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آرد 1 فنجان
زعفران ب مقدار لازم
نارنج یا آبلیموی تازه
نمک 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری پر
تخم مرغ 1 عدد
اول از همه ب ماهی آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ کوبیدن سیر. سیر رو نیمکوب میکنیم بعد بهش 2 قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میکوبیم تا کاملا له بشه و روی قسمت داخلی ماهی رومال میکنیم و ب مدت 1 ساعت استراحت میدیم تا مواد کاملا ب خورد ماهی برن (روی ماهی برش های اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهی هم سرخ بشه). بعد از گذشت 1 ساعت ماهی رو توی آبکش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توی ی ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگی در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم کردیم مخلوط میکنیم. ماهی رو ابتدا توی تخم مرغ آغشته کرده بعد توی آرد میزنیم. همه جای ماهی هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتکونیم تا در زمان سرخ کردن روغنمون نسوزه . توی تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شکل ماهی ب هم میریزه و امکان متلاشی شدنش زیاده.)
بعد دو طرف ماهی رو با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
33.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه شیرینی برشتوک شکلاتی 👆🏻👆🏻(بدون فر)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل کاچی 👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋
صبح بخیر دوستان ☕ 🌺
دریازدهمین روز بهار🌸🍃
آرزوی سلامتی شما
سبز بودن دلهاتون💚
سکه بودن روزگارتون را دارم
الهی🙏
ساعت زندگیتون محور
عشق و محبت بچرخه❤
نوروزتون پرازشادی😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژامبون خانگی
مواد لازم :👇
ترکیب سینه مرغ وران مرغ چرخ شده 750 گرم و 100 گرم گوشت چرخ شده (اختیاری)
سیر 5حبه درشت
جوز هندی پودر شده 1قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1ق چ
نمک 1ق غ
فلفل 1ق چ
پودرسیر 1ق چ
پودرکاری 1ق چ
تخم گشنیز 1ق چ
آویشن 1ق چ
پودر دارچین 1ق چ
پودر هل 1ق چ
فلفل سیاه 1/2ق چ
نشاسته ذرت یا آرد سفید 2 ق غ
روغن مایع (60گرم) 4 ق غ
گوشت قرمز چند تکه کوچک
هویج نیم پز شده نگینی خرد شده 1عدد کوچک
پسته خام 2ق غ (اگر پسته خام دردسترس نداشتید پسته خشک رو 20 دقیقه داخل آب گرم بریزید تا نرم بشه بعد خشک کنید و استفاده کنید)
قارچ بلانچ شده 300 گرم
.
دستور تهیه :👇
گوشت مرغ رو همراه سیر چرخ میکنیم سپس داخل غذاساز ریخته وخوب بزنید. (اگر غذاساز ندارید دوبار از چرخ گوشت ردکنید) تا کاملا نرم و یکدست بشه. همه ادویه های ذکر شده ونشاسته یا آرد و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم.
گوشت قرمز رو خیلی نازک وریز خرد کنید.
هویج رو بخارپز ونگینی خرد کنید.
همراه با پسته به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید.
ته کاور کالباس رو با بست کمربندی پلاستیکی یا نخ خیلی محکم ببندید. مواد را با قاشق داخل وکیوم ریخته و با دست ماساژ داده ومثل غلتک چندین بار وبه دفعات بغلتونید تا هوای اضافه خارج، گوشت منسجم شه.این قسمت مهمه! درست هوادهی بشه تا فضا وسوراخ داخل ژامبون به وجود نیاد. و خیلی محکم بپیچید و با نخ محکم کنید.
کاور رو خیلی محکم ببندید. حتی یک قطره آب نباید داخل کاور نفوذ کنه.
اگر کاور مخصوص ندارید👇
چند لایه سلفون رو روی میز کار بکشید و گوشت رو روش پهن کنید و مواد خردشده : هویج وپسته وگوشت رو روش پخش کنید و رول کنید (توجه کنید مثل غلتک چندین بار ودردفعات زیاد رول رو به عقب و جلو بغلتونید تا منسجم و هوادهی بشه) و بعد دوسر نایلکس رو محکم ببندید و دوباره چندین لایه سلفون بچیدید.
یک قابلمه اندازه رولتون پر آب کنید و روی اجاق بزارید بجوشه ورول رو آروم داخلش بندازید تا یک ساعت و نیم باحرارت ملایم بجوشه. بعد از قابلمه خارج کرده و بلافاصله داخل آب یخ بزارید تا بهش شوک واردشه. داخل یخچال بزارید 24ساعت بمونه این تایم خیلی مهمه✌
بعد برش بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پلو_شوشتری_با_مرغ
این مقدار رو میتونید نصف کنید
برنج چهار پیمانه
لوبیا چشم بلبلی یک لیوان
شوید تازه 300 گرم
تکه های مرغ 300 ویا 400گرم
پیاز یک عدد بزرگ
زعفران دم کرده فراووووون😍
سیر سه حبه
اگر برگ سیر تازه داشتید 100 گرم خیلی خوشمزه تره من نداشتم حبه سیر زدم
روغن ونمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم
لوبیا چشم بلبلی رو خیس کنید.
مرغ رو به تکه های نواری باریک برش بزنید من از مخلوط سینه وران استفاده کردم .
یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی برش بزنید زعفران ونمک وفلفل بزنید وچند ساعتی کنار بزارید تا مرغ مزه دار بشه.زعفران هر چه بیشتر باشه پلو خوشمزه تره
برنج رو خیس کنید.
شوید رو بشورید وخرد کنید.
لوبیای خیس خورده رو با مقداری آب بزارید رو گاز تا بپزه
مقداری روغن بریزید تو ماهی تابه ،مرغ مزه دار شده رو بریزید .شعله رو کم کنید، درشو بزارید تا باشعله کم آب بنداز وتکه های مرغ بپزه.
مرغ که پخته شد وداره سرخ میشه سیر رنده شده و شوید خرد شده بریزید وباهاش تفت بدید لوبیای پخته شده هم اضافه وباهاش تفت بدید.وکنار بزارید بزارید آبش کشیده بشه وگرنه پلو نرم وشفته میشه
برنج رو به آب در حال جوش اضافه کرده نمک وکمی زردچوبه بزنید برای رنگ دهی دانه های برنج.
اطراف دونه ای برنج که نرم شد ووسطش کمی سفت بود برنج رو آبکش کنید.از برنج چلو کمی رنده تر آبکش کنید
ته دیگ مورد نظر بزارید ویک لایه برنج ولایه مواد مخلوط تا تموم بشه اگر شوید تازه کم بود مقداری شوید خشک بزنید. دم کنی گذاشته و بزارید رو گاز با شعله کم تا بخار ازش بلند بشه .روغن روش بریزید دوباره دم کنی بزارید تا دم بکشه.
من این پلو رو با خرما دوست دارم😍 اگه داشتید با روغن حیوانی عالی میشه.
عزیزان که پستای قبل سوال کردن چرا وقتی که برنج بخار کرد روش روغن میریزید اینکار باعث میشه که برنج دون دون و شفته نشه
شوید تازه در دسترستون نبود شوید خشک بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_معجون
دوستان این کیک را داخل هرقالب دلخواهی می تونین تهیه کنید داخل فر روی گاز وحتی دستگاه ساندویچ ساز هم قابل پخت هست،من داخل قالب تک نفره ریختم وبه شکل دونات دراوردم،خوب بریم سراغ دستور ومیزان مواد،این اندازه ای که می نویسم همین تعدادی میشه که داخل قالب هست:
#کیک_معجون
خرمای بدون هسته 5عدد(رطب استفاده کردین پوستش را بگیرید)
شیره انگور 2ق غ (ازشیره خرما یا توت هم میشه استفاده کرد)
عسل 3 ق غ
مغزیجات دلخواه 1/3لیوان مثلا گردو ،بادام ریز شده یا حتی کنجد
پودر نارگیل 1/3لیوان
کره اب شده 5 ق غ(کره را اب کنید وسپس 5 ق بردارید)
شیر 6ق غ
موز یک عدد خییلی کوچک یا نصف یک موز بزرگ
ارد سفید 2/3 لیوان حدود 100 گرم
بیکینگ پودر 1و 1/4ق چ پر
تخم مرغ 1عدد
پودرهل یا پودر دارچین 1/4ق چ
همه مواد به جز آرد وبیکینگ پودر را داخل مخلوط کن بریزید وخوب میکس کنید،سپس مواد معجون را داخل ظرف مناسبی برگردانید مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله به آن اضافه کنید وبا لیسک درحد یکدست شدن هم بزنید،
مایه کیک رادرون قالب دلخواه ریخته (قالب را با کره سرد خوب چرب وسپس آرد پاشی کنید)درفر ازقبل گرم شده 180درجه حدود بیست تا سی دقیقه بگذارید ،،، پخت کیک راچک کنید،
پس از سرد شدن با شکلات ذوب شده ویا عسل سرو کنید، چون شیرینی کمی داره ،من شکلات زدم وبا شکلات خوشمزه بود،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شربتی
کیک باقلوا یا کیک شربتی کیکی بسیار مجلسی و خوشمزه و عالی
آرد 3 لیوان
شکر1.5 لیوان
روغن 1.5 لیوان (من یه کوچولو از این مقدار کمتر ریختم) (فرقی نداره مایع یا جامد)
ماست 1.5 لیوان( ترش نباشه)
تخم مرغ 6 عدد
بیکینگ پودر 3 ق چ
پودر هل 1 ق چ
زعفران غلیظ به میزان لازم و به دلخواه
برای شربت
آب 1.5 لیوان
شکر 1.5 لیوان
گلاب کمتر از نصف لیوان
زعفران به میزان لازم
روغن و شکر رو با هم مخلوط کردم . با همزن کمی زدم . پودر هل رو هم اضافه کردم .تخم مرغ ها رو دونه دونه به موادم اصافه کردم و هر سری خوب با همزن زدم . بعد ماست رو ریختم و کمی هم زدم .( من این بار داخل مواد هم کمی زعفران ریختم به دلخواهه)
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل موادم ریختم و دیگه با قاشق هم زدم ، زیاد هم نزنین .
قالب 30 در 40 ( قالب من 34 در 44 بود) رو انتخاب کردم و توش کاغذ روغنی انداختم .
اگه قالب کوچیکتر باشه ارتفاع کیک بیشتر و اگه قالب بزرگتر باشه ارتفاعش کمتر میشه . بستکی به علاقه خودتون داره
موادم رو داخلش ریختم و در فر از پیش گرم شده با درجه 180 به مدت 25 دقیقه قرار دادم . از اونجا که دمای فرها فرق داره زمانش رو حتما خودتون چک کنین .
برای شربت هم آب و شکر و زعفران رو روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه که جوشید ، گلاب رو اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم . اگه دوست داشتین توی شربت میتونین هل هم بریزین .
بعد از اینکه کیک پخت ، از فر بیرون آوردم و خنک شد برگرددوندم و کاغذ روغنی رو کندم و دوباره توی قالب گذاشتم و توی خود قالب برش دادم ، من به شکل لوزی برش دادم و بعد شربت خنک رو روش ریختم . روی کیک هم کمی پودر نارگیل و پودر پسته ریختم .
بعد کیک رو داخل یخچال گداشتم تا خنک بشه و موقع سرو خوشمزه تر بشه .
نکته : وقتی میخواین شربت رو روی کیک بریزین ، حتما هم کیک و هم شربت خنک باشه .
با این مقدار و در این قالب برای من بین 80 تا 90 برش شد . البته بستگی به خودتون داره چه اندازه برش بدین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_قالبی
تخم مرغ 4 عدد
ماست سفت 100 گرم (4 ق غ)
آرد سفید 100 گرم (دو سوم لیوان)
وانیل 1/2 ق چ
بیکینگ پودر 10 گرم (2 ق م)
زعفران به دلخواه
برای شربت : شکر دو لیوان ، آب یک لیوان ، گلاب 4 ق غ ، زعفران به میزان لازم ، پودر هل 1 ق چ
برای تهیه شربت آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم و گذاشتم ذرات شکر حل بشه . قاشق و چیزی نزنین تا همین طوری روی حرارت بمونه و شکر حل بشه و بعد بهش گلاب و زعفران و هل اضافه کنید 5 دقیقه بعدش بمونه و بجوشه و بعد از حرارت بردارین و بزارین خنک بشه توی محیط .
توی یه کاسه ای تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن دستی زدم . ماست رو اضافه کردم و بیکینگ پودر رو هم ریختم. آرد رو هم الک کردم و ریختم و مخلوط کردم . اگر خواستید می تونید داخل موادش هم زعفران به دلخواه بریزین .
داخل قالب ها رو چرب کردم کمی و بعد از مواد داخلش ریختم . یه کم جا بزارین برای اینکه پف می کنه . اگر دوست دارید می تونین مغزی هم بریزین من یه کم گردو خرد شده ریختم .
فر از یه ربع قبل گرم کردم و توی فر 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دادم .
بعد از فر خارج کردم و خاگینه که گرم هست شربت خنک رو داخل قالب ریختم .یه ربع موند و بعد از قالب خارج کردم .
نکات و سوال های شما :
خاگینه بدون فر هم میشه داخل تابه روی گاز می تونین درست کنید
این قالب ها ، قالب های ریز و کوچیک سیلیکونی هستند که در لوازم قنادی فروشی ها موجود هست . قابلیت حرارت دیدن داره و جنس مرغوب تهیه کنید . فرقی نداره قالب بزرگ باشه یا کوچیک این دیگه به خودتون مربوطه اگر بزرگ هست تایم پخت تا چهل دقیقه در فر هست . جنس قالب بهتره سیلیکونی باشه . من قبلا توی قالب مافین فلزی درست کردم یه کم دراوردنش سخت تره .
شربت نیازی نداره که قوام خیلی بیاد یه کم جوشیده بشه کافیه .
بدون شربت این نوع خاگینه رو هم یه عده درست می کنند شیره انگور و یا پودر قند میشه ریخت مجلسی به این صورت بهتره .
با این مقدار مواد به این اندازه قالب های کوچولو ، حدودا 40 تا شد . من چون حدودا 100 تا می خواستم باز دوباره درست کردم این سری اول پخت من هست . مقدار مواد رو می تونید نصف ، دو برابر و.. کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری🍗
.
مواد لازم :👇
سینه مرغ
پودر سوخاری پانکو
تخم مرغ دو عدد
زردچوبه و نمک
.
طرز تهیه :👇
ابتدا سینه مرغ را خرد میکنیم و به خلال دندان میزنیم
تخم مرغ هارا با ادویه و نمک مخلوط میکنیم
ابتدا مرغ ها را در تخم مرغ سپس در پودر پانکو میزنیم
دوبار اینکار را تکرار میکنیم
و در روغن داغ سرخ میکنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بستنی
نون بستنی 12عدد
کره آب شده 6 ق غ سرپر
10 دقیقه بره داخل فریزر
موز ورقه شده 3 عدد
بستنی شکلاتی 4 پیمانه
20 دقیقه بره داخل فریزر
بستنی وانیلی 4 پیمانه
1 ساعت بره داخل فریزر
در نهایت برش داده و با مقداری خامه قنادی، گردوخرد شده، گیلاس وشکلات آب شده تزیین میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوردن_بلو_سیب_زمینی
مواد لازم🔻
سیب زمینی آب پز 4 عدد
نمک
نشاسته ذرت 125 گرم یا 1 پیمانه
پودر سوخاری 100 گرم یا 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد + نمک
پنیر چدار یا پیتزا 100 گرم
سوسیس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_لپه
آش خوشمزه وخوش خوراک پیش غذای سبک و کم هزینه
عزیزان این آش نسبت به آش های دیگه سبزی خیلی کم میریزین
عزیزان من این مقدار رو دوبرابر کردم
برای درست کردن این آش سعی کنید از برنج گرده استفاده کنید اگه نداشنید نیم دانه هم میشه (حتمااا از برنج گرده نداشنید از برنج نیم دانه ایرانی) لطفا با برنج هندی درست نکنید خوشمزه نمیشه
برنج گرده یک لیوان
لپه نصف لیوان
شوید وجعفری 200 گرم نسبت شوید بیشتر باش
پیاز داغ دو قاشق
آب مرغ یک کاسه
عصاره مرغ دو عدد اگر آب مرغ نداشتید سه عدد عصاره بزنید
ماست دولیوان
لپه رو بشورید وبزنید اما له نشه دندون گیر باشه
برنج رو از قبل خیس کنید تا زودتر بپزه خیس هم نکنید مشکلی نیست
برنج رو با یکی دو کاسه آب بزارید نیم پز بشه عزیزان توجه کنید برنج گرده از برنج ایرانی دیرپز تره پس به این نکته توجه کنید از چه برنجی استفاده کنید آب زیادی نریزید که برنج زیادی بپزه وهمش وا بره
برنج که نیم پز شد لپه تقریبا پخته رو بهش اضافه میکنیم
عصاره مرغ رو در کمی آب حل کرده واضافه میکنیم سپس سبزی،پیاز داغ،فلفل سیاه وفلفل قرمز ونمک اضافه میزاریم تا کاملا بپزه زیاد رقیق وابکی نباشه چون وقتی ماست میریزید رقیق تر میشه
ماست رو با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست بشه وکم کم بهش اضافه میکنیم مدام هم بزنید تا نبره توجه کنید ماست فقط داغ بشه نباید جوش بزنه ماست که داغ شد گاز رو خاموش کنید
نوش جان😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛