eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم🔻 کرم کارامل 1 بسته شیر 2 لیوان بیسکوئیت پتی بور شکلاتی 1 بسته(12عدد) خامه ی صبحانه 1 پاکت پودر نسکافه 2 ق غ پودر کاکائو 1 ق غ پودر ژلاتین 2 ق م طرز تهیه🔻 پودر کرم کارامل را با 2 لیوان شیر مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا ذراتش اب شود کرم کارامل شل هست نگران نشید که چرا به غلظت نمیرسه رو شعله و بعد پودر ژلاتین را با 4 ق غ اب سرد مخلوط کرده و بن ماری کنید تا کاملا شفاف شود و بعد به شیر اضافه کنید ،مواد بدست امده را ب همون حالت داغ درون مخلوط کن ریخته بیسکوئیت پتی بور را خورد کرده وبه شیر اضافه کنید چند دقیقه هم بزنید و بعد پودر نسکافه وپودر کاکائو و خامه و بسته سس کاراملی ک داخل جعبه بود رو یادتون نره اضافه کنید حتما و دوباره مخلوط کن را روشن کرده تا مواد کاملا باهم مخلوط شود و بعد در قالب بریزید و به مدت 7،8 ساعت درون یخچال قرار دهید تا دسر اماده شود من داخلش یه قاشق چ خ قهوه ریختم اگه مایل بودید میتونید اضافه کنید اگه نه موردی نداره وقتی کامل دسر خودشوگرفت،اطرافشو باچاقو ازقالب جداکنید وداخل ظرف برگردونید. اگرخواستیدمثل من مخملیش کنید دوعدد بیسکوییت آسیاب کنید وروی دسر الک کنید اگر هم دوست نداشتید،ساده هم میتونید سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان این کلوچه بسیار خوشمزه ولطیف است اصلا توی دستوراز شکر استفاده نشده بافت وطعم خمیر عالیه وبسیار مناسب ایام ماه مبارک مواد لازم تخم مرغ متوسط دوعدد ماست نصف لیوان عسل سه قاشق سوپ خوری پر پودر هل یک قاشق چایخوری ارد 3تا 3/5لیوان ری اردها فرق داره بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری روغن مایع نصف لیوان طرز تهیه. تخم مرغ وماست به دمای محیط رسیده و پودرهل و عسل را خوب با هم زن دستی مخلوط کنید بعد دولیوان ارد وبیکینگ پودرو خمیرمایه را اضافه کتید ومخلوط کنید بعد روغن را اضافه ومخلوط کنید بعد ارد را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف ونرم بدست بیاد با چسبندگی خیلی کم ارد زیادی خمیر را سفت می کنه بعد خمیر را یکساعت استراحت بدین سپس پف خمیر را بگیرید وبه بیست قسمت تقسیم کنید میتونید بزرگتر هم درست کنید وشانزده قسمت کنید خمیر را دست خودتان است هر چانه از خمیر را توی دست باز یه خرمای هسته دراورده را لای خمیر بذاربد وجمع کنید با قیچی اطرافش را طبق فیلم برش بزنید وسط خمیر را کمی گود وچنگال بزنید توی سینی فر کاغذ روغنی بذارید و کلوچه ها را توی سینی با رعایت فاصله بچینید یه زرده تخم مرغ را با کمی شیر وزعفران مخلوط وسطح خمیر را رومال کنبد وسیاه دانه وکنجد بزنید ودر فری که از ربع ساعت قبل با ومای 200درجه گرم شده قرار داده بمدت تقریبی بیست تا بیست وپنج دقیه زیر کلوچه طلایی بشه کافیه وبعد گریل را روشن کتید تا سطح کلوچه هم طلایی بشه وتماااام درست کنید وازرخوردن این کلوچه خوشمزه لذت ببرید نکته............ شما هرفرمی دوست دارید میتوتید درست کنید حتی می شه لای خرماگردو بذارید یا خرما را پوره کنید با کمی گلاب وپودردارچین وگردوی ریز شده مخلوط ولای خمیر بذارید کلا دستتون بازه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 3 عدد آرد سفید قنادی 75 گرم (نصف لیوان ) شکر 75 گرم(تقریبا یک سوم لیوان) عسل 1 ق م آب جوش 1 ق غ وانیل 1/4 ق چ خامه فرم گرفته 250 گرم زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کرده و سفیده رو با همزن برقی خوب زدم طوری که کاسه رو برمی گردونین چیزی بیرون نریزه . زرده رو همراه با شکر و وانیل با همزن برقی زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه. بعد به آن آبجوش و عسل اضافه کردم و یه کوچولو زدم . عسل به خاطر خوش رنگ شدن نون رولت هست همین . بعد سفیده رو به زرده اضافه و با لیسک دورانی هم زدم و بعد آرد رو قبلا الک کرده بودم باز هم داخلش الک کردم و با لیسک دورانی هم زدم . توی تابه دو طرفه(واشر رو در بیارین) کفش رو کمی چرب دو تا کاغذ روغنی انداختم و روی اون رو هم کمی چرب کردم . (دوتا به خاطر اینه که کفش نسوزه) بعد در تابه رو بستم و زیر شعله کم با شعله پخش کن گذاشتم ده دقیقه (مثل فر) . بعد از موادم ریختم و در تابه رو بستم . 15 دقیقه کافیه . در تابه رو برداشتم و برگردوندم تا اون طرفش هم رنگش تغییر کنه 5 دقیقه گذاشتم کافی بود . بعد از پخت کاغذ رو کندم .هم با همون کاغذ روغنی میشه و هم من توی دستمال تمیز گذاشتم و رول کردم و گذاشتم یخچال رول شده . من از خامه قنادی استفاده می کنم (به تک خوبه) . می گیرم و میزارم فریزر هر وقت بخوام هر مقدار از فریزر بیرون میارم و یخش که باز شد اما هنوز یخمکیه با همزن برقی 5 تا 6 دقیقه می زنم فرم بگیره (قدرت همزن بالا باشه حتی 3 دقیقه ای هم برای من فرم داد) بعد نون رولت رو از یخچال بیرون آوردم و روش خامه مالیدم و رول کردم و دوباره یخچال گذاشتم چند ساعت . بعد هم روش یه کم خامه و رویه اون من پودر قهوه یا پودر کاکائو الک کردم . و بعد با چاقوی تیز برش بخوره . حدودا 15 تا رولت با این مقدار مواد میشه . تابه هم سایزش 32 هستش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋خوراک گوجه سبز 😋 مواد لازم برای 5 الی 6 نفر : گوشت 450 گرم ( می تونید از گوشت مرغ هم استفاده کنید ) گوجه سبز 350 گرم پیاز 2 عدد گوجه 3 عدد فلفل سبز 4 عدد ( تند یا شیرین به دلخواه) سیر 7 الی 10 حبه (می تونید از پودر سیر هم استفاده کنید و یا میزان سیر را کم یا زیاد کنید ) پوره ی گوجه ی غلیظ 4 قاشق غ ( یا رب دو قاشق) آویشن یک ق چایخوری پاپریکا یک قاشق چایخوری روغن 7 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم برای تهیه ی این خوراک بسیار لذیذ فقط کافیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی خوراک رو در ابتدا با کاغذ روغنی و سپس فویل بپوشید و در فر با دمای 180 الی 200 درجه به مدت 60 دقیقه قرار بدید . نوش جان 😋😍👌 پ.ن : اگر از گوشت مرغ استفاده کردید زمان پخت 40 دقیقه است پ.ن : اگر دوست دارید که مزه ملس پیدا کند کافی است به مواد یک قاشق غ عسل اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوشی تُن اسپایسی . مواد لازم 2 پیمانه برنج سوشی، پخته شده ¼ پیمانه سرکه برنج طعم‌دار 2 برگ جلبک نوری، از وسط نصف شده 1 قوطی کنسرو ماهی تُن، آب یا روغن گرفته شده 1 و نیم قاشق غذاخوری سس مایونز 1 و نیم قاشق غذاخوری سس سریراچا 1 قاشق چای‌خوری روغن کنجد 2 عدد پیازچه، ریز خرد شده . طرز تهیه 1. در یک کاسه، برنج سوشی را با سرکه برنج طعم‌دار کرده و تا زمانی که به دمای اتاق برسد، آن را باد می‌زنیم. 2. بعد یک برگ جلبک نوری را روی صفحه رول‌کن می‌گذاریم. 3. سپس در یک کاسه کوچک، ماهی تُن، سس مایونز، سس سریراچا و روغن کنجد را خوب مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم. 4. دست‌هایمان را کمی خیس کرده، یک مشت از برنج برداشته و روی برگ جلبک می‌ریزیم. برنج را به طور یکسان روی برگ جلبک پخش می‌کنیم؛ حواستان باشد برنج له نشود. 5. بعد یک قاشق پر از مخلوط ماهی تُن را به صورت خطی با پهنای 2 سانتی‌متر، روی قسمت پایینی برگ جلبک می‌ریزیم. 6. در این مرحله، لبه صفحه رول‌کن و برگ جلبک را گرفته و با احتیاط و خیلی سفت رول می‌کنیم تا سوشی کاملا بسته شود. در هنگام رول کردن، کمی سوشی را به سمت پایین فشار می‌دهیم تا فرم بگیرد. 7. سپس رول سوشی را روی یک تخته گوشت خردکنی گذاشته و با استفاده از یک چاقوی تیز، برش می‌زنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : مرغ : 2 کیلوگرم ماست یا دوغ کفیر : 300 گرم نمک و فلفل سیاه و پودرچیلی و پاپریکا به مقدار لازم طرز تهیه : مرغ ها را پس از ریز کردن و شسته و خشک می کنیم. داخل ظرف فر مرغ ها را ریخته ، دوغ کفیر و نمک و فلفل و پاپریکا و چیلی را اضافه کرده و هم می زنیم. روی ظرف را با فویل پوشانده ، داخل فر با دمای 200 درجه یکساعت می پزیم، فویل را برداشته 10 دقیقه دیگه به خوبی روی مرغ ها را گریل می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳دنت خونگی 👩‍🍳 یک لیتر شیر 4 قاشق غذا خوری سر پر نشاسته 4 قاشق غذاخوری شکر 100 میلی لیتری نصف پاک خامه صبحانه یک چهارم قاشق چای خوری وانیل یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳دسر زعفرانى🧑‍🍳 مواد لازم: شير سه ليوان زعفران يك قاشق چاى خورى خامه 100 گرم پودر ژلاتين 3ق غ خ سر پر آب نصف ليوان گلاب سه قاشق غذاخورى وانيل نصف ق چ خ شكر يك ليوان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️صبح شد این صبحگاه روشن و زیبا بخیر 🌸🍃 بامداد دلکش🍀 و دلچسب و روح افزا بخیر🌸🍃 صد سلام 🍀 از من به دستان پر از مهر شما 🌸🍃 صبح من صبح شما 🍀 صبح همه دنیا بخیر 🌸🍃 😇🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میزان جوجه حدود 2 کیلو بود برای این مقدار،2 عدد پیاز متوسط را خلالی کنید حدود 2 قاشق مرباخوری نمک را با پیازها مخلوط کنید. روی پیاز را بپوشانید و 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا پیاز آب بیندازد. آب پیاز خارج شده و راحت تر به بافت جوجه ها نفوذ میکنه و باعث ترد شدن جوجه کباب میشه میزان نمک به ذائقه شما بستگی داره زعفران دمکرده غلیظ را ابتدای کار به جوجه ها اضافه و خوب مخلوط کنید تا جوجه ها کاملا عطر و رنگ و طعم زعفران را جذب کنند. سپس 1 قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید دقت کنید آبلیمو رو نباید زیاد بریزید چون هم جوجه رو سفت میکنه و هم اینکه روی طعم جوجه اثر میذاره...این میزان آبلیمو فقط برای ایجاد تعادل در مزه های اضافه شده به جوجه هست... سپس 2 قاشق پر مایونز و 2 قاشق پر ماست پرچرب(من ماست سون استفاده کردم)اضافه و خوب مخلوط کنید مایونز بافت جوجه رو کاملا چرب و لطیف میکنه و دیگه نیازی به افزودن روغن نیست ولی اگه مایل بودید میتونید 2 قاشق روغن مایع هم اضافه کنید. درپایان چند تکه فلفل دلمه(برای عطر و طعم بهتر) را به همراه پیازی که آب انداخته اضافه وخوب مخلوط کنید. مواد را بچشید درصورت نیاز نمک به همراه کمی فلفل اضافه کنید. من چون ابتدای کار به پیازها نمک زدم دیگه نمک اضافه نکردم روی ظرف را بپوشانید و حداقل 5 تا 6 ساعت در یخچال استراحت دهید تا جوجه ها کاملا مزه دار شوند. بهتر است جوجه ها را از یک روز قبل مزه دار کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخ کرده 400گرم برنج نیم دانه ایرانی یک دوم پیمانه لپه نیم پز نکوبیده شده یک چهارم پیمانه سبزی تازه وخرد شده یک دوم پیمانه سبزی خشک دو قاشق پیاز متوسط رنده شده واب گرفته شده تخم مرغ یک عدد لپه برای داخل سس یک دوم پیمانه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم کوفته مقداری لپه رو خیس کنید وبزارید چند جوش بزنه کفشو بگیرید وحدود ده الی پانزده دقیقه بپزه کافیه آبش کاملا کشیده شه وبا گوشت کوب یا غذا ساز کاملا له کنید بعضی از خانوما برنج رو هم میپزن ولی من فقط خیس کردم نپختم از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کردم برنج رو یکی دوساعت خیس کردم بعدا آبکش کردم برنج لپه پوره شده یک عدد تخم مرغ یک عدد پیاز رنده واب گرفته شده مقداری سبزی ترخون وریحون ومزره ونعنا وشوید وتره وجعفری آگه سبزی تازه بود ریز خورد کرده وبهش اضافه کتید من ازمخلوط خشک و تازه استفاده کردم نمک وفلفل سیاه وقرمز ووزردچوبه همه رو به اضافه کرده مخلوط کنید وخوب خوب ورز بدید حدود ده دقیقه چند بار بلند کنید ومحکم بکوبید تو کاسه تا انسجام پیدا کنه سپس به اندازه یک پرتقال بردارید وکف دست گود کنید وتوش کمی زرشک آلوی خیس خورده کمی پیاز داغ بزارید وببنید دستتون رو کمی خیس کنید تا خوب درز ها خوب به هم بچسپن وموقع پخت باز نشه درست کردن کوفته این هشتگ رو بزنید به صورت ویدئویی هست وقتی کوفته آماده شد بزارید یخچال وسس رو آماده کنید یک عدد پیاز رو خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید ویک قاشق سر پررب وکمی زردچوبه وفلفل بهش اضافه کنید ویه تفت بدید وبه مقدار کافی آب بریزید وقتی سس جوش اومد کوفته ها را اضافه کرده، من کمی لپه هم زدم داخل سس ودرشو کیپ نکنید تا یک ربع که کوفته ها وا نرن بعدا شعله رو کم کنید وبزارید بپزه چند نکته در مورد کوفته آگه لپه دوست ندارید، نریزید ؛تو کوفته میتونید از آرد نخود چی استفاده کنید واسه سس کوفته به جای آب آگه از آب قلم استفاده کنید خیلی خوشمزه میشه 😋 وقتی سس جوش اومد کوفته رو به آرامی توش بزارید وصبر کنید دوباره بجوش بیاد ودر قابلمه رو بزارید. همیشه به اندازه ای آب بریزید که روی کوفته ها رو بگیره دوباره مجبور نشید آب بریزید آگه دیدید آبش داره تموم میشه وکوفته هنوز نپخته هست آب جوش بریزید روش پخت کوفته سه ساعت طول میکشه با شعله متوسط گوشت گوسفندی خوب ورز داده نشه کوفته هاش وا میره برای جلوگیری از وا رفتن کوفته کمی سینه مرغ رو باهاش چرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک نون خیلی خوشمزه ویا حتی یک کلوچه حلوایی خیلی عالی 😍😊. . تخم مرغ 1 عدد شیر یا آب ولرم 120 گرم (نصف لیوان) پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م) شکر 30 گرم (2 ق غ) روغن مایع 40 گرم (4 ق غ) آرد سفید حدودا 250 تا 300 گرم (یک و نیم تا دو لیوان) نمک 1/4 ق چ حلوا (هر نوع حلوا و یا هر چیز دل خواه) به میزان لازم برای به عمل اومدن خمیر مایه : داخل شیر ولرم یک ق م شکر ریختم و مخلوط کردم و پودر خمیر مایه رو ریختم .درش رو گذاشتم 5 تا 10 دقیقه به عمل بیاد . در ظرف دیگه تخم مرغ رو کمی زدم تا از لختگی در بیاد . شکر و روغن مایع و نمک رو ریختم و مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد که الک کردم رو کم کم و به تدریج ریختم .میزان آرد تقریبی هست حواستون باشه . ارد تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچشبه اما مواطب باشید آرد زیادی لطافت نون رو می گیره پس در ریختن آرد با احتیاط پیش برید . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم و می تونید دو سه دقیقه ورز بدید و 100 بار روی صفحه کار بکوبید . خمیر رو در ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم روش رو پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت قرار دادم . بعد از استراحت پف خمیر رو گرفتم و یک دقیقه ورز دادم بسته به علاقه تون که دوست دارید چه سایزی بشه بین 6 تا 8 قسمت خوبه . خمیر رو تقسیم و چونه کردم .هر چونه رو روی سطح کار کمی باز کردم و وسطش از حلوا قرار دادم . (هر نوع مغزی دلخواه غیر حلوا هم میشه و یا هر نوع حلوایی که دوست دارید . حلوای من ایتجا یک حلوای ساده زعفرانی هست برای دیدن دستور روی این هشتگ بزنید .بعد خمیر رو روش رو پوشوندم و باز کمی پهن کردم و با قیچی روش برش هایی ایجاد کردم .نحوه پیچیدن دل به خواهی هست . داخل سینی چیدم و برای رومال از ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران و یک ق م شیر استفاده کردم و ردمال زدم و روش کنجد پاشیدم . فر از یک ربع قبل گرم کردم داخل فر 180 ، 190 درجه ،طبقه وسط به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . در آخر یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو روشن کردم تا خوش رنگ بشه . ظرف شامل آب هم از همون ابتدا داخل فر قرار دادم برای ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها . پ.ن : بدون فر داخل تابه رویگازیافر دست ساز می تونید استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت همون شربت بامیه وزولبیا ست مواد لازم آب 400 گرم هر ایوان آب 220 گرمه آرد سفید قنادی 200 گرم (آرد سه صفر داشتید از اون استفاده کنید بهتره)من از ارد سفید قنادی همونی که باهاش کیک وشیرینی درست میکنید. هر ایوان آرد 140 تا 150 گرمه روغن جامد 80 گرم دو سوم لیوان کمی کمتر تخم مرغ درشت چهار عدد شربت بار یا عسل یک قاشق آب وروغن رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد وقتی جوش اومد آرد رو یکدفعه بریزید . وبا همزن دستی خوب بزنید تا گلوله گلوله نشه .وقتی زدن با همزن دستی سخت شد با قاشق چوبی بزنید . تکه تکه کنید. تا خمیر مغز پخت بشه حدود 6الی 7 دقیقه با حرارت کم باید خمیر صاف و بدونه گلوله داشته باشید در ضمن زیادی تفت ندید که تکه های خمیر برشته بشه بعد این تکه ها تو تخم مرغ حل نمیشه وداخل بامیه خمیر مانند میشه از رو گاز بردارید وکمی از هم باز کنید تا از داغی بیفته یک قاشق شربت بار ویا عسل بهش اضافه کنید. ودونه دونه تخم مرغا رو بهش اضافه میکنیم هر تخم مرغ که میزنید دو دقیقه بزنید تخم مرغ بعدی در ضمن میتونید با همزن برقی با سرعت کم بزنید من این دفعه با دست مخلوط کردم واسه عزیزانی که همزن برقی ندارن از ماسوره آچار ویا ماسوره شیرینی بهشتی استفاده کنید از قیف پارچه ای استفاده کنید ندارید از قیف یکبار مصرف منتهی دو قیف رو هم باشه تا زود پاره نشه طبق فیلم حلقه مانند قیف بزنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد تا بامیه پخته وروش طلای بشه. ماهی تابه رو بزارید رو گاز تا روغن داغ بشه بامیه ها رو دونه دونه سرخ میکنیم سرخ که شدن مسقیم میزارید تو شربت ولرم تا شربت به خوردش بره دو الی سه دقیقه کافیه سپس در بیارید. تو دیس بچینید😊 بعد از پختن حتما سرخ بشه میخواید رژیمی درست کنید تو شربت نریزید با عسل نوش جان کنید این بامیه نسبت به بامیه ای که مسقتیم تو روغن سرخ میشه کمتر روغن جذب میشه اگر فر ندارید از فر دست ساز استفاده کنید. به جای روغن جامد میتونید از کره وبا روغن صاف قنادی هم استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه پیش غذا و در واقع فینگر فود عالی و خوشمزه برای 10 عدد سینه مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه جعفری خرد شده 1 ق غ پنیر پیتزا 2 ق غ (یا پنیر گودا) نمک و فلفل و پاپریکا به میزان لازم مواد خمیر پودر خمیر مایه 1 ق چ آب ولرم 1/3 لیوان نمک نصف ق چ شکر 1 ق چ آرد سفید یا ارد گندم تقریبا یک لیوان روغن مایع 2 ق غ سینه مرغ رو با چرخ گوشت چرخ کردم . یه پیاز رو رنده ریز کردم و ابش رو گرفتم . سیر رو ام رنده کردم گوشت چرخ شده مرع و پیاز و سیر و جعفری خرد شده و پنیر پیتزا و نمک و فلفل و پاپریکا رو خوب با هم مخلوط کردم می تونین داخل میکسر بریزین . بعداز مواد گوله هایی برداشتم و گرد کردم و داخل یخچال نیم ساعت قرار دادم . توی این فرصت رفتم سراغ درست کردم خمیر . اگر پودر خمیر مایه تون فوری هستش و صد در صد مطمین هستین که سالمه بله می تونین داخل مواد بریزین و به عمل نیارین اما نه اگه شک دارین برای احتیاط خیلی بهتره به عمل بیارین . من قبلا هم گفتم نهایتا ما توی خونه هفته ای یکی دو بار بخوایم از پودرخمیر مایه استفاده کنیم . پس اگه به عمل اوردیم و دیدیم سالمه با خیال راحت می تونیم کار رو شروع کنیم . داخل اب ولرم مقدار جزیی شکر ریختم شکر یا اردبرای به عمل اومدن موثره . و بعد پودر خمیر مایه رو ریختم و در ظرف رو قرار دادم تا 10 دقیقه تا به عمل بیاد . روغن و نمک و خمیر مایه به عمل اومده رو داخل ظرفی ریختم و بعد ارد الک شده رو به تدریج اصافه کردم تا جایی اصافه کردم که خمیر به دست نچسبه و ورز دادم . خمیر نیاز به استراحت کردن نداره . بعد روی صفحه کار با وردنه تقریبا نازک خیلی هم نازک نشه باز کردم . بعد برش هایی به درازا ایجاد کردم . گوله های مرع رو از یخچال بیرون اوردم و از این برش های خمیر مثل کلاف کاموا که چه طور دورش می پیچیم اون شکلی پیچیدم و داخل سینی فر قرار دادم . برای رومال خمیر هم زرده تخم مرغ و کره آب شده رو مخلوط و رومال زدم . در فر 180 درجه به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. یک دسرمدرن . خوشمزه وتقریبا جدید مناسب فصل گرما با بافتی اسفنجی ولطیف پنیرماسکاراپونه یک بسته 200گرمی بستنی وانیلی 200 گرم شیر200گرم یا یک لیوان دنت توت فرنگی یک عدد یا هر طعم دنتی که دوست دارین شکر سه چهار قاشق پودر ژلاتین 2 ق غ طرز تهیه ابتدا بستنی و شیر و ژلاتین رو باهم مخلوط کنید تا پودر ژلاتین اسفنجی بشه بعد روی حرارت کم بذارید تا ژلاتین حل بشه,نیازی نیست که مواد بجوشه,فقط ژلاتین باید حل بشه میتونین هم ژلاتین رو‌در کمی اب ریخته وبن ماری کنین تا شفاف بشه بعد به شیر اضافه کنین. و بعد پنیر ماسکار پونه و دنت (هر طعم دنتی که خواستید)رو به مواد اضافه کنید و باهمزن خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه .من از صافی هم رد کردم تا کاملا یکدست بشه.در صورت تمایل چند قطره رنگ‌خوراکی بریزین برای رنگ بهترش. قالب رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت 7ساعت داخل یخچال قرار بدید تا سفت بشه از هر طعم دنتی میتونین استفاده کنین مثلا دنت طالب که میشه بوراتوس طالبی دنت کاکائویی وانیلی و........ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛