eitaa logo
آشپزی خاص
103.1هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️صبح شد این صبحگاه روشن و زیبا بخیر 🌸🍃 بامداد دلکش🍀 و دلچسب و روح افزا بخیر🌸🍃 صد سلام 🍀 از من به دستان پر از مهر شما 🌸🍃 صبح من صبح شما 🍀 صبح همه دنیا بخیر 🌸🍃 😇🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میزان جوجه حدود 2 کیلو بود برای این مقدار،2 عدد پیاز متوسط را خلالی کنید حدود 2 قاشق مرباخوری نمک را با پیازها مخلوط کنید. روی پیاز را بپوشانید و 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا پیاز آب بیندازد. آب پیاز خارج شده و راحت تر به بافت جوجه ها نفوذ میکنه و باعث ترد شدن جوجه کباب میشه میزان نمک به ذائقه شما بستگی داره زعفران دمکرده غلیظ را ابتدای کار به جوجه ها اضافه و خوب مخلوط کنید تا جوجه ها کاملا عطر و رنگ و طعم زعفران را جذب کنند. سپس 1 قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید دقت کنید آبلیمو رو نباید زیاد بریزید چون هم جوجه رو سفت میکنه و هم اینکه روی طعم جوجه اثر میذاره...این میزان آبلیمو فقط برای ایجاد تعادل در مزه های اضافه شده به جوجه هست... سپس 2 قاشق پر مایونز و 2 قاشق پر ماست پرچرب(من ماست سون استفاده کردم)اضافه و خوب مخلوط کنید مایونز بافت جوجه رو کاملا چرب و لطیف میکنه و دیگه نیازی به افزودن روغن نیست ولی اگه مایل بودید میتونید 2 قاشق روغن مایع هم اضافه کنید. درپایان چند تکه فلفل دلمه(برای عطر و طعم بهتر) را به همراه پیازی که آب انداخته اضافه وخوب مخلوط کنید. مواد را بچشید درصورت نیاز نمک به همراه کمی فلفل اضافه کنید. من چون ابتدای کار به پیازها نمک زدم دیگه نمک اضافه نکردم روی ظرف را بپوشانید و حداقل 5 تا 6 ساعت در یخچال استراحت دهید تا جوجه ها کاملا مزه دار شوند. بهتر است جوجه ها را از یک روز قبل مزه دار کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخ کرده 400گرم برنج نیم دانه ایرانی یک دوم پیمانه لپه نیم پز نکوبیده شده یک چهارم پیمانه سبزی تازه وخرد شده یک دوم پیمانه سبزی خشک دو قاشق پیاز متوسط رنده شده واب گرفته شده تخم مرغ یک عدد لپه برای داخل سس یک دوم پیمانه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم کوفته مقداری لپه رو خیس کنید وبزارید چند جوش بزنه کفشو بگیرید وحدود ده الی پانزده دقیقه بپزه کافیه آبش کاملا کشیده شه وبا گوشت کوب یا غذا ساز کاملا له کنید بعضی از خانوما برنج رو هم میپزن ولی من فقط خیس کردم نپختم از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کردم برنج رو یکی دوساعت خیس کردم بعدا آبکش کردم برنج لپه پوره شده یک عدد تخم مرغ یک عدد پیاز رنده واب گرفته شده مقداری سبزی ترخون وریحون ومزره ونعنا وشوید وتره وجعفری آگه سبزی تازه بود ریز خورد کرده وبهش اضافه کتید من ازمخلوط خشک و تازه استفاده کردم نمک وفلفل سیاه وقرمز ووزردچوبه همه رو به اضافه کرده مخلوط کنید وخوب خوب ورز بدید حدود ده دقیقه چند بار بلند کنید ومحکم بکوبید تو کاسه تا انسجام پیدا کنه سپس به اندازه یک پرتقال بردارید وکف دست گود کنید وتوش کمی زرشک آلوی خیس خورده کمی پیاز داغ بزارید وببنید دستتون رو کمی خیس کنید تا خوب درز ها خوب به هم بچسپن وموقع پخت باز نشه درست کردن کوفته این هشتگ رو بزنید به صورت ویدئویی هست وقتی کوفته آماده شد بزارید یخچال وسس رو آماده کنید یک عدد پیاز رو خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید ویک قاشق سر پررب وکمی زردچوبه وفلفل بهش اضافه کنید ویه تفت بدید وبه مقدار کافی آب بریزید وقتی سس جوش اومد کوفته ها را اضافه کرده، من کمی لپه هم زدم داخل سس ودرشو کیپ نکنید تا یک ربع که کوفته ها وا نرن بعدا شعله رو کم کنید وبزارید بپزه چند نکته در مورد کوفته آگه لپه دوست ندارید، نریزید ؛تو کوفته میتونید از آرد نخود چی استفاده کنید واسه سس کوفته به جای آب آگه از آب قلم استفاده کنید خیلی خوشمزه میشه 😋 وقتی سس جوش اومد کوفته رو به آرامی توش بزارید وصبر کنید دوباره بجوش بیاد ودر قابلمه رو بزارید. همیشه به اندازه ای آب بریزید که روی کوفته ها رو بگیره دوباره مجبور نشید آب بریزید آگه دیدید آبش داره تموم میشه وکوفته هنوز نپخته هست آب جوش بریزید روش پخت کوفته سه ساعت طول میکشه با شعله متوسط گوشت گوسفندی خوب ورز داده نشه کوفته هاش وا میره برای جلوگیری از وا رفتن کوفته کمی سینه مرغ رو باهاش چرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک نون خیلی خوشمزه ویا حتی یک کلوچه حلوایی خیلی عالی 😍😊. . تخم مرغ 1 عدد شیر یا آب ولرم 120 گرم (نصف لیوان) پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م) شکر 30 گرم (2 ق غ) روغن مایع 40 گرم (4 ق غ) آرد سفید حدودا 250 تا 300 گرم (یک و نیم تا دو لیوان) نمک 1/4 ق چ حلوا (هر نوع حلوا و یا هر چیز دل خواه) به میزان لازم برای به عمل اومدن خمیر مایه : داخل شیر ولرم یک ق م شکر ریختم و مخلوط کردم و پودر خمیر مایه رو ریختم .درش رو گذاشتم 5 تا 10 دقیقه به عمل بیاد . در ظرف دیگه تخم مرغ رو کمی زدم تا از لختگی در بیاد . شکر و روغن مایع و نمک رو ریختم و مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد که الک کردم رو کم کم و به تدریج ریختم .میزان آرد تقریبی هست حواستون باشه . ارد تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچشبه اما مواطب باشید آرد زیادی لطافت نون رو می گیره پس در ریختن آرد با احتیاط پیش برید . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم و می تونید دو سه دقیقه ورز بدید و 100 بار روی صفحه کار بکوبید . خمیر رو در ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم روش رو پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت قرار دادم . بعد از استراحت پف خمیر رو گرفتم و یک دقیقه ورز دادم بسته به علاقه تون که دوست دارید چه سایزی بشه بین 6 تا 8 قسمت خوبه . خمیر رو تقسیم و چونه کردم .هر چونه رو روی سطح کار کمی باز کردم و وسطش از حلوا قرار دادم . (هر نوع مغزی دلخواه غیر حلوا هم میشه و یا هر نوع حلوایی که دوست دارید . حلوای من ایتجا یک حلوای ساده زعفرانی هست برای دیدن دستور روی این هشتگ بزنید .بعد خمیر رو روش رو پوشوندم و باز کمی پهن کردم و با قیچی روش برش هایی ایجاد کردم .نحوه پیچیدن دل به خواهی هست . داخل سینی چیدم و برای رومال از ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران و یک ق م شیر استفاده کردم و ردمال زدم و روش کنجد پاشیدم . فر از یک ربع قبل گرم کردم داخل فر 180 ، 190 درجه ،طبقه وسط به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . در آخر یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو روشن کردم تا خوش رنگ بشه . ظرف شامل آب هم از همون ابتدا داخل فر قرار دادم برای ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها . پ.ن : بدون فر داخل تابه رویگازیافر دست ساز می تونید استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت همون شربت بامیه وزولبیا ست مواد لازم آب 400 گرم هر ایوان آب 220 گرمه آرد سفید قنادی 200 گرم (آرد سه صفر داشتید از اون استفاده کنید بهتره)من از ارد سفید قنادی همونی که باهاش کیک وشیرینی درست میکنید. هر ایوان آرد 140 تا 150 گرمه روغن جامد 80 گرم دو سوم لیوان کمی کمتر تخم مرغ درشت چهار عدد شربت بار یا عسل یک قاشق آب وروغن رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد وقتی جوش اومد آرد رو یکدفعه بریزید . وبا همزن دستی خوب بزنید تا گلوله گلوله نشه .وقتی زدن با همزن دستی سخت شد با قاشق چوبی بزنید . تکه تکه کنید. تا خمیر مغز پخت بشه حدود 6الی 7 دقیقه با حرارت کم باید خمیر صاف و بدونه گلوله داشته باشید در ضمن زیادی تفت ندید که تکه های خمیر برشته بشه بعد این تکه ها تو تخم مرغ حل نمیشه وداخل بامیه خمیر مانند میشه از رو گاز بردارید وکمی از هم باز کنید تا از داغی بیفته یک قاشق شربت بار ویا عسل بهش اضافه کنید. ودونه دونه تخم مرغا رو بهش اضافه میکنیم هر تخم مرغ که میزنید دو دقیقه بزنید تخم مرغ بعدی در ضمن میتونید با همزن برقی با سرعت کم بزنید من این دفعه با دست مخلوط کردم واسه عزیزانی که همزن برقی ندارن از ماسوره آچار ویا ماسوره شیرینی بهشتی استفاده کنید از قیف پارچه ای استفاده کنید ندارید از قیف یکبار مصرف منتهی دو قیف رو هم باشه تا زود پاره نشه طبق فیلم حلقه مانند قیف بزنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد تا بامیه پخته وروش طلای بشه. ماهی تابه رو بزارید رو گاز تا روغن داغ بشه بامیه ها رو دونه دونه سرخ میکنیم سرخ که شدن مسقیم میزارید تو شربت ولرم تا شربت به خوردش بره دو الی سه دقیقه کافیه سپس در بیارید. تو دیس بچینید😊 بعد از پختن حتما سرخ بشه میخواید رژیمی درست کنید تو شربت نریزید با عسل نوش جان کنید این بامیه نسبت به بامیه ای که مسقتیم تو روغن سرخ میشه کمتر روغن جذب میشه اگر فر ندارید از فر دست ساز استفاده کنید. به جای روغن جامد میتونید از کره وبا روغن صاف قنادی هم استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه پیش غذا و در واقع فینگر فود عالی و خوشمزه برای 10 عدد سینه مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه جعفری خرد شده 1 ق غ پنیر پیتزا 2 ق غ (یا پنیر گودا) نمک و فلفل و پاپریکا به میزان لازم مواد خمیر پودر خمیر مایه 1 ق چ آب ولرم 1/3 لیوان نمک نصف ق چ شکر 1 ق چ آرد سفید یا ارد گندم تقریبا یک لیوان روغن مایع 2 ق غ سینه مرغ رو با چرخ گوشت چرخ کردم . یه پیاز رو رنده ریز کردم و ابش رو گرفتم . سیر رو ام رنده کردم گوشت چرخ شده مرع و پیاز و سیر و جعفری خرد شده و پنیر پیتزا و نمک و فلفل و پاپریکا رو خوب با هم مخلوط کردم می تونین داخل میکسر بریزین . بعداز مواد گوله هایی برداشتم و گرد کردم و داخل یخچال نیم ساعت قرار دادم . توی این فرصت رفتم سراغ درست کردم خمیر . اگر پودر خمیر مایه تون فوری هستش و صد در صد مطمین هستین که سالمه بله می تونین داخل مواد بریزین و به عمل نیارین اما نه اگه شک دارین برای احتیاط خیلی بهتره به عمل بیارین . من قبلا هم گفتم نهایتا ما توی خونه هفته ای یکی دو بار بخوایم از پودرخمیر مایه استفاده کنیم . پس اگه به عمل اوردیم و دیدیم سالمه با خیال راحت می تونیم کار رو شروع کنیم . داخل اب ولرم مقدار جزیی شکر ریختم شکر یا اردبرای به عمل اومدن موثره . و بعد پودر خمیر مایه رو ریختم و در ظرف رو قرار دادم تا 10 دقیقه تا به عمل بیاد . روغن و نمک و خمیر مایه به عمل اومده رو داخل ظرفی ریختم و بعد ارد الک شده رو به تدریج اصافه کردم تا جایی اصافه کردم که خمیر به دست نچسبه و ورز دادم . خمیر نیاز به استراحت کردن نداره . بعد روی صفحه کار با وردنه تقریبا نازک خیلی هم نازک نشه باز کردم . بعد برش هایی به درازا ایجاد کردم . گوله های مرع رو از یخچال بیرون اوردم و از این برش های خمیر مثل کلاف کاموا که چه طور دورش می پیچیم اون شکلی پیچیدم و داخل سینی فر قرار دادم . برای رومال خمیر هم زرده تخم مرغ و کره آب شده رو مخلوط و رومال زدم . در فر 180 درجه به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. یک دسرمدرن . خوشمزه وتقریبا جدید مناسب فصل گرما با بافتی اسفنجی ولطیف پنیرماسکاراپونه یک بسته 200گرمی بستنی وانیلی 200 گرم شیر200گرم یا یک لیوان دنت توت فرنگی یک عدد یا هر طعم دنتی که دوست دارین شکر سه چهار قاشق پودر ژلاتین 2 ق غ طرز تهیه ابتدا بستنی و شیر و ژلاتین رو باهم مخلوط کنید تا پودر ژلاتین اسفنجی بشه بعد روی حرارت کم بذارید تا ژلاتین حل بشه,نیازی نیست که مواد بجوشه,فقط ژلاتین باید حل بشه میتونین هم ژلاتین رو‌در کمی اب ریخته وبن ماری کنین تا شفاف بشه بعد به شیر اضافه کنین. و بعد پنیر ماسکار پونه و دنت (هر طعم دنتی که خواستید)رو به مواد اضافه کنید و باهمزن خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه .من از صافی هم رد کردم تا کاملا یکدست بشه.در صورت تمایل چند قطره رنگ‌خوراکی بریزین برای رنگ بهترش. قالب رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت 7ساعت داخل یخچال قرار بدید تا سفت بشه از هر طعم دنتی میتونین استفاده کنین مثلا دنت طالب که میشه بوراتوس طالبی دنت کاکائویی وانیلی و........ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم شیر 3 پیمانه شکر 1 پیمانه خامه 1 بسته پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری طرز تهیه پودر ژلاتین رو با نصف فنجون اب سرد مخلوط کنید بزارید بن ماری حل بشه کاملا،شکر و‌شیر را روی حرارت بزارید شکر که حل شد بردارید و‌بزارید خنک شه و ژلاتین را اضافه کنید سپس خامه رو میزنیم تا باز بشه ، وقتی کاملا با محیط هم دما شد و شیر هم از داغی افتاد خامه رو اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوط میکنیم و وانیل را هم‌اضافه کرده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ببنده. . پاناکوتا یک بسیاااار لذیذه👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دسر خوشمزه و عالی که هم برای مهمونی ها گزینه خوبیه و هم برای بچه ها عالیه😊 . . خیلی خوشمزه هستش و سریع تموم میشه ، توی نت سرچی می کردم و دیدم و با کمی تغییرات درست کردم . حدودا برای 6 نفر پودر ژله دلخواه یک بسته شیر 500 میلی (2 لیوان) شکر 70 گرم (4 ق غ) نشاسته ذرت 15 گرم (1/5 ق غ) آرد سفید 10 گرم (1 ق غ) پودر ژلاتین 5 گرم (حدودا 1 ق غ سر صاف) وانیل نوک قاشق زرده تخم مرغ 1 عدد بیسکوییت پتی بور به میزان لازم . پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه . داخل قالب مورد نظر ریختم و یخچال قرار دادم میریم سراغ مرحله بعد : شیر و شکر و آرد و نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم . حرارت کم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . آخر هم وانیل ریختم و از حرارت برداشتم و گذاشتم توی محیط که از دما بیفته . ژله رو از یخچال بیرون آوردم حواستون باشه نباید ژله خیلی سفت بشه . همین که ببنده کافیه اگر خیلی سفت بشه دیگه لایه ها بهم نمی چسبن و موقع در اوردن از قالب جدا میشن . از این مواد نصفش رو ردی ژله ریختم و روش بیسکوییت پتی بور چیدم و بعد دوباره مابقی مواد رو ریختم و صاف کردم . داخل یخچال یه شب تا صبح حداقل 8 ساعتی بمونه . بعد داخل آب ولرم قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 1🥛نشاسته گل مرغوب رو در1🥃 آب سرد حل کنید و بعد2🥛شیر,20g کره و1🥛شکر رو بهش اضافه کنید. مخلوط رو بچشید و اگه شیرینیش براتون کمه, شکر اضافه کنید. روی حرارت ملایم, اونقدر بهم بزنید تا کمی غلیظ بشه. مغز15تا هل رو بسابید و با1/4🥃 گلاب به مخلوط اضافه کنید و به بهم زدن ادامه بدید. مقدار دلخواه پودر پسته رو همراه با مقداری خلال پسته, به مخلوط اضافه کنید و اونقدر به بهم زدن ادامه بدید تا نشاسته کاملا بپزه و رد قاشق روش بمونه. در ظرف دلخواه بریزید و بگذارید کاملا خنک و سفت شه, بعد برش بزنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: 1 لیوان شکر 1.5 فنجان شیر 75 گرم کره یا مارگارین نصف لیوان چای خوری روغن گیاهی 1 لیوان آرد نصف فنجان فندق یا گردو. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء چهارم قرآن (تندخوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.13M
﷽ التماس دعا یادتون نره 🙏🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سینه مرغ پخته شده و نگینی یا ریش ریش کرده سه چهارم لیوان(میتونید از مرغی که از شب قبل مونده هم استفاده کنیدفقط آب نداشته باشه ) پنیر پیتزا یک لیوان سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده یک عدد هویج یک عدد کوچک فلفل دلمه ای سبز نصف یک عدد فلفل دلمه ای رنگی از هر کدوم یک عدد کوچک نگینی خرد شده قارچ سه چهار عدد متوسط تخم مرغ سه الی چهار عدد آرد سوخاری یا آرد سفید دو قاشق غذاخوری ادویه ها شامل : آویشن، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر،نمک طرز تهیه🔻 مرغ رو از قبل بپزید هویج رو آبپز کنید وقتی پخت نگینی خرد کنید سیب زمینی رو که خرد کردید تو یه قابلمه آب رو جوش بیارید سه دقيقه سیب زمینی رو بریزید توش تا نیم پز بشه بعد آبکش کنید. قارچ رو نگینی خرد کنید و با حرارت بالا با کمی آبلیمو پنج دقیقه تفت بدید تا بعدا آب نندازه . دو تا از تخم مرغها رو با ادویه ها و پنیر با هم مخلوط کنید، بعد تمام سبزیجات رو بریزید، تخم مرغ سوم رو با نمک اضافه کنید اگر انسجام نداشت چهارمی رو بریزید. تابه رو بذارید داغ بشه مایه کوکو رو بریزید و صاف کنید درشو بذارید و با حرارت کم بپزید وقتی برگردونید دیگه درشو نذارید. ⚠️نکات کلیدی🔻 1_مواد باید خشک باشه یعنی اصلا آب نداشته باشه، همه رو بعد تفت دادن و پختن بذارید روی نمگیر یا یه پارچه کاملا خشک بشن. 2_تخم مرغ رو چشمی ببینید یکی یکی بریزید، بیشتر چهارتا نیاز نیست. 3_همه مواد رو طبق اندازه ای که میگم در نظر بگیرید دیگه نگران وا رفتن کوکو نباشید و وقتی ميريزيد تو روغن سریع صاف کنید و با حرارت کم سرخ کنید عجله نکنید بذارید مغز پخت بشه. ⚠️یه نکته مهم این که اصلا روغن جذب نمیکنه. راستی حواستون باشه که پنیر نمک داره یه وقت نمک زیاد نریزید شور بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 16 اسنک🔻 گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز 1 عدد فلفل دلمه نصف عدد قارچ 5 عدد پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای به میزان لازم نان تست 1 بسته نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم. طرز تهیه🔻 پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم خرد کردم و بهش اضافه کردم . فلفل دلمه ای خرد شده رو هم ریختم .نمک و زردچوبه و فلفل و رب هم ریختم و گذاشتم بپزه. دستگاه ساندویچ ساز رو روشن کردم . دستگاه رو با کمی کره چرب کردم . نون تست ها رو چیدم (من دور نون تست ها رو با چاقو بریدم ) ، روی نون تست کمی سس گوجه ریختم و روش مایه گوشتی و روی اون پنیر پیتزا و روش نون تست گذاشتم . به همین ترتیب بقیه رو چیدم . در دستگاه رو بستم . حدودا 7 دقیقه تایم پخت هست . بعد از پخت در دستگاه رو باز کردم و اسنک ها رو برداشتم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛