eitaa logo
آشپزی خاص
103.1هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
. یک دسرمدرن . خوشمزه وتقریبا جدید مناسب فصل گرما با بافتی اسفنجی ولطیف پنیرماسکاراپونه یک بسته 200گرمی بستنی وانیلی 200 گرم شیر200گرم یا یک لیوان دنت توت فرنگی یک عدد یا هر طعم دنتی که دوست دارین شکر سه چهار قاشق پودر ژلاتین 2 ق غ طرز تهیه ابتدا بستنی و شیر و ژلاتین رو باهم مخلوط کنید تا پودر ژلاتین اسفنجی بشه بعد روی حرارت کم بذارید تا ژلاتین حل بشه,نیازی نیست که مواد بجوشه,فقط ژلاتین باید حل بشه میتونین هم ژلاتین رو‌در کمی اب ریخته وبن ماری کنین تا شفاف بشه بعد به شیر اضافه کنین. و بعد پنیر ماسکار پونه و دنت (هر طعم دنتی که خواستید)رو به مواد اضافه کنید و باهمزن خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه .من از صافی هم رد کردم تا کاملا یکدست بشه.در صورت تمایل چند قطره رنگ‌خوراکی بریزین برای رنگ بهترش. قالب رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت 7ساعت داخل یخچال قرار بدید تا سفت بشه از هر طعم دنتی میتونین استفاده کنین مثلا دنت طالب که میشه بوراتوس طالبی دنت کاکائویی وانیلی و........ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم شیر 3 پیمانه شکر 1 پیمانه خامه 1 بسته پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری طرز تهیه پودر ژلاتین رو با نصف فنجون اب سرد مخلوط کنید بزارید بن ماری حل بشه کاملا،شکر و‌شیر را روی حرارت بزارید شکر که حل شد بردارید و‌بزارید خنک شه و ژلاتین را اضافه کنید سپس خامه رو میزنیم تا باز بشه ، وقتی کاملا با محیط هم دما شد و شیر هم از داغی افتاد خامه رو اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوط میکنیم و وانیل را هم‌اضافه کرده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ببنده. . پاناکوتا یک بسیاااار لذیذه👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دسر خوشمزه و عالی که هم برای مهمونی ها گزینه خوبیه و هم برای بچه ها عالیه😊 . . خیلی خوشمزه هستش و سریع تموم میشه ، توی نت سرچی می کردم و دیدم و با کمی تغییرات درست کردم . حدودا برای 6 نفر پودر ژله دلخواه یک بسته شیر 500 میلی (2 لیوان) شکر 70 گرم (4 ق غ) نشاسته ذرت 15 گرم (1/5 ق غ) آرد سفید 10 گرم (1 ق غ) پودر ژلاتین 5 گرم (حدودا 1 ق غ سر صاف) وانیل نوک قاشق زرده تخم مرغ 1 عدد بیسکوییت پتی بور به میزان لازم . پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه . داخل قالب مورد نظر ریختم و یخچال قرار دادم میریم سراغ مرحله بعد : شیر و شکر و آرد و نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم . حرارت کم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . آخر هم وانیل ریختم و از حرارت برداشتم و گذاشتم توی محیط که از دما بیفته . ژله رو از یخچال بیرون آوردم حواستون باشه نباید ژله خیلی سفت بشه . همین که ببنده کافیه اگر خیلی سفت بشه دیگه لایه ها بهم نمی چسبن و موقع در اوردن از قالب جدا میشن . از این مواد نصفش رو ردی ژله ریختم و روش بیسکوییت پتی بور چیدم و بعد دوباره مابقی مواد رو ریختم و صاف کردم . داخل یخچال یه شب تا صبح حداقل 8 ساعتی بمونه . بعد داخل آب ولرم قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 1🥛نشاسته گل مرغوب رو در1🥃 آب سرد حل کنید و بعد2🥛شیر,20g کره و1🥛شکر رو بهش اضافه کنید. مخلوط رو بچشید و اگه شیرینیش براتون کمه, شکر اضافه کنید. روی حرارت ملایم, اونقدر بهم بزنید تا کمی غلیظ بشه. مغز15تا هل رو بسابید و با1/4🥃 گلاب به مخلوط اضافه کنید و به بهم زدن ادامه بدید. مقدار دلخواه پودر پسته رو همراه با مقداری خلال پسته, به مخلوط اضافه کنید و اونقدر به بهم زدن ادامه بدید تا نشاسته کاملا بپزه و رد قاشق روش بمونه. در ظرف دلخواه بریزید و بگذارید کاملا خنک و سفت شه, بعد برش بزنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: 1 لیوان شکر 1.5 فنجان شیر 75 گرم کره یا مارگارین نصف لیوان چای خوری روغن گیاهی 1 لیوان آرد نصف فنجان فندق یا گردو. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء چهارم قرآن (تندخوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.13M
﷽ التماس دعا یادتون نره 🙏🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سینه مرغ پخته شده و نگینی یا ریش ریش کرده سه چهارم لیوان(میتونید از مرغی که از شب قبل مونده هم استفاده کنیدفقط آب نداشته باشه ) پنیر پیتزا یک لیوان سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده یک عدد هویج یک عدد کوچک فلفل دلمه ای سبز نصف یک عدد فلفل دلمه ای رنگی از هر کدوم یک عدد کوچک نگینی خرد شده قارچ سه چهار عدد متوسط تخم مرغ سه الی چهار عدد آرد سوخاری یا آرد سفید دو قاشق غذاخوری ادویه ها شامل : آویشن، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر،نمک طرز تهیه🔻 مرغ رو از قبل بپزید هویج رو آبپز کنید وقتی پخت نگینی خرد کنید سیب زمینی رو که خرد کردید تو یه قابلمه آب رو جوش بیارید سه دقيقه سیب زمینی رو بریزید توش تا نیم پز بشه بعد آبکش کنید. قارچ رو نگینی خرد کنید و با حرارت بالا با کمی آبلیمو پنج دقیقه تفت بدید تا بعدا آب نندازه . دو تا از تخم مرغها رو با ادویه ها و پنیر با هم مخلوط کنید، بعد تمام سبزیجات رو بریزید، تخم مرغ سوم رو با نمک اضافه کنید اگر انسجام نداشت چهارمی رو بریزید. تابه رو بذارید داغ بشه مایه کوکو رو بریزید و صاف کنید درشو بذارید و با حرارت کم بپزید وقتی برگردونید دیگه درشو نذارید. ⚠️نکات کلیدی🔻 1_مواد باید خشک باشه یعنی اصلا آب نداشته باشه، همه رو بعد تفت دادن و پختن بذارید روی نمگیر یا یه پارچه کاملا خشک بشن. 2_تخم مرغ رو چشمی ببینید یکی یکی بریزید، بیشتر چهارتا نیاز نیست. 3_همه مواد رو طبق اندازه ای که میگم در نظر بگیرید دیگه نگران وا رفتن کوکو نباشید و وقتی ميريزيد تو روغن سریع صاف کنید و با حرارت کم سرخ کنید عجله نکنید بذارید مغز پخت بشه. ⚠️یه نکته مهم این که اصلا روغن جذب نمیکنه. راستی حواستون باشه که پنیر نمک داره یه وقت نمک زیاد نریزید شور بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 16 اسنک🔻 گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز 1 عدد فلفل دلمه نصف عدد قارچ 5 عدد پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای به میزان لازم نان تست 1 بسته نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم. طرز تهیه🔻 پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم خرد کردم و بهش اضافه کردم . فلفل دلمه ای خرد شده رو هم ریختم .نمک و زردچوبه و فلفل و رب هم ریختم و گذاشتم بپزه. دستگاه ساندویچ ساز رو روشن کردم . دستگاه رو با کمی کره چرب کردم . نون تست ها رو چیدم (من دور نون تست ها رو با چاقو بریدم ) ، روی نون تست کمی سس گوجه ریختم و روش مایه گوشتی و روی اون پنیر پیتزا و روش نون تست گذاشتم . به همین ترتیب بقیه رو چیدم . در دستگاه رو بستم . حدودا 7 دقیقه تایم پخت هست . بعد از پخت در دستگاه رو باز کردم و اسنک ها رو برداشتم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک روانی پرتقالی مواد لازم برای شربت: 3 لیوان شکر (لیوان 200 میلی، چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسه) 4 لیوان آب چند قطره آبلیمو برای روانی: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان ماست 1 لیوان ایرمیک (سمولینا هم میگن نوعی آرد هست از لوازم قنادی فروشا بخرید) پوست رنده شده ‌1 عدد پرتقال (دلبخواه) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 ق چ) 1.5 لیوان آرد لیوان استفاده شده در این دستور 200 میلی است و چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسه مساوی با 200 میلی است اندازه قالب 25 سانتی متر است طرز تهیه: ابتدا شربت را آماده کنید. برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و چند قطره آبلیمو بریزید و روی اجاق گذاشته هم بزنید وقتی شروع به جوشیدن کرد 5 دقیقه دیگر که شعله اجاق هم خیلی کم نیست بجوشانید و از روی اجاق بردارید و کنار بذارید سرد شود. برای کیک:::: تخم مرغ و شکر را با همزن برقی حدود 4 دقیقه خوب هم بزنید. تخم مرغ ها حتما به دمای محیط رسیده باشندروغن مایع را اضافه و کمی هم بزنید ماست ، ایرمیک و وانیل را اضافه کنید و باز کمی هم بزنید. پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و این مرحله را با لیسک هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی کیک سرخ شود بپزید. حرارت فرها متفاوت است حدود 40 دقیقه میپزید. بعد از بیرون آوردن کیک از فر 10 دقیقه صبر کنید سپس شربت سرد را روی کیک بریزید. میتوانید شربت را کم کم بریزید وقتی شربت را جذب کرد مجدد بریزید چون ممکن است از قالب بیرون بریزید. وقتی شربت را کاملا جذب کرد یعنی حدود یک ساعت بعد از قالب بیرون آورید و تزیین کرده سرو کنید. این کیک حالت خیس دارد و ممکن است شما از خیسی کیک خوشتان نیاد میتوانید مقدار شربت را کمتر بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: باقلوا40 لایه(برای یک سینی) مواد لازم : (اندازه لیوان 200مبلی لیتر) 2عدد تخم مرغ نصف لیوان شیر 1 لیوان ماست (بدون آب) 1لیوان روغن مایع 1قاشق غذا خوری سرکه سفید نمک یک پنس(نوک قاشق چایخوری) نصف پاکت بیکینگ پودر (یا1قاشق مرباخوری) 4.5تا5 لیوان آرد نشاسته ذرت به میزان لازم مواد لازم برای رویه: 125 گرم کره ذوب شده نصف لیوان روغن مایع هر دو رو باهم مخلوط کنید. مواد لازم برای شربت باقلوا: 4/5 لیوان آب 4لیوان شکر 4 تا 5 قطره آبلیمو طرز تهیه: ابتدا همه مواد خمیر را بجز آرد را دریک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید. با کنترل آرد را بریزید و هم بزنید وورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به 10قسمت تقسیم کنید تا 40 عدد چونه خمیر داشته باشیم بعد تقسیم روی چونه هم خمیر یک پارچه تمیز بندازید تا استراحت کنید(حدود نیم ساعت). روی میز کار کمی نشاسته ریخته و خمیرها رو با وردنه باز کنید . هر قسمت خمیر10تایی را روی هم بزارید ولابلای خمیرها هم نشاسته ذرت بریزید وباز کنید ،(اندازه سینی که میخواید در اون باقلوا درست کنید باز کنید) حالا 4قسمت 10تایی داریم. . حتماً هر قسمت را به اندازه سینی باز کنید و بین هر قسمت به دلخواه مغزیجات خرد شده( گردو,بادام, فندق... ) بریزید. همه لایه ها را به همین شکل در درست کنید تا به آخر و طبق ویدئو باچاقو خمیر را شکل دهید و در آخر هم کره ذوب شده و روغن مایع را مخلوط وبریزید روی خمیر وسینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه تا باقلوا پخته و طلایی شود . . برای شربت: شکر و آب را در ظرفی بریزید و روی حرارت بزارید تا 10دقیقه بجوشد و در آخر آب لیمو را بریزید واز روی حرارت بردارید. بعد از ‍5 دقیقه که باقلوا رو از فر آوردید بیرون شربت ولرم رو به خنک را روش بریزیدوبزارید بمونه تا باقلوا آماده شود. نکته:دمای فر حتماً کم باشد تا باقلوا خوب پخته شود حدود 1ساعت. نکته: میتونید بهمراه گردو هل وپودر قند بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مایع مرغ🔻 500 گرم سینه مرغ را به صورت نوارهای طولانی برش داده و به مدت 1 ساعت در یک بطری نوشابه نگهداری می کنیم.میتونید از اب گازدار هم استفاده کنید می توانید ادویه را هرچه می خواهید اضافه کنید ، ؛ 4 قاشق غذاخوری آرد ، 2 قاشق چای خوری کاری (عالی به نظر می رسد) ، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده ، نمک ، 1 تخم مرغ ، 1 قاشق چای خوری جوش شیرین یا جوش شیرین ، کمی بیشتر از نصف بطری آب معدنی گازدار سفتی و شلی اون‌باید شبیه فیلم‌باشه مرغ ها را از آب معدنی بیرون آورده ، آبکش کرده و درون تابه می گذاریم. خوشمزه است می توانید آن را با ماست چغندر ، ماست نعناع خشک ، هویج سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 1 لیتر شیر 2 فنجان قهوه خوری.آرد 2.5 فنجان قهوه قند 1 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین 1 بسته وانیل آماده سازی با مخلوط کردن شیر ، آرد و شکر آنرا بپزید تا غلیظ شود و جوش بیاید. روغن و وانیل را درون آن اضافه کرده و مخلوط کنید. فنجان ها را با آب مرطوب کنید. و حداقل 3 ساعت آن را در یخچال نگه دارید و دراخر با در پودر نارگیل و پسته را بغغلتانید و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺☘به یکشنبه 29 فروردین ماه 🌺☘خوش آمدین 🌸☘از امروز فریاد بزن 🌸☘نه برای خشم، برای مهربانی 🌼🌳گــــوش کـــن 🌼🌳نه برای غنا، 🦋🌳برای غمخواری 🦋🍀دست افشانی کـــ 🌺☘نه برای رقص، براے نیکوکاری 🌺☘فــکـــر کـــن 🌸🌳نه برای خیانت، 🌸🌳برای راستے و درستے 🌼🌳و قــلبــت را درگیر کــن 🌼☘نه برای کینه، برای عشق لینک join👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون خوشمزه ونرم با مواد پیتزا که بچها خیلی دوست دارندوگزینه مناسب برای شام هست 👌👌 مواد میانی هم به دلخواه میتونید تغییر بدید واز هر چی که دوست دارید وسط نون ها بزارید میتونید کمی آویشن ویا شوید خشک هم به خمیر اضاف کنید مواد لازم برای خمیر🔻 آب ولرم: 1 پیمانه شیر ولرم: 1 پیمانه مایه خمیر: 1 ق غ شکر: 1 ق غ روغن: 4 ق س نمک: 1 ق چ آرد: 300 گرم معادل 4 پیمانه سمولینا: 100 گرم اگه نداشتید به جاش آرد بریزید (من آرد ریختم ) مواد میانی🔻 پیاز فلفل دلمه مرغ یا گوشت چرخ کرده ادویه ونمک وفلفل پنیر پیتزا و.... طرز تهیه🔻 شیر ولرم وآب ولرم ومایه خمیر وشکر با هم مخلوط کنید و5 تا ده دقیقه بزارید کنار تا عمل بیاد سپس روغن و آردونمک وسمولینا بهش اضاف کنید وخمیر ورز دهیدتا یکدست ومنسجم بشه خمیر نباید به دست بچسبه وخیلی سفت هم نباشه روی خمیر بگیرید وجای گرم یکی ،دوساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر بشه خمیر به چونه هایی به اندازه پرتقال بگیریدوروی چونه ها رو تا ده دقیقه بگیرید وبعد از این مدت طبق فیلم هر چونه رو باز کنید وسط خمیر ضخیم تر وکناره ها رو نازکتر کنید واز مواد میانی وسطش بزارید اگه دوست داشته باشید میتونید پنیر هم روی مواد بریزید وخمیر جمع کنید وبزارید تو سینی فر چرب شده بعد از تمام شدن چونه ها بازم یه ده دقیقه به نون ها استراحت دهید .روی نان ها را چند برش سطحی بزنیدو برای رومال میتونید یک تخم مرغ با نوک چاقو نسکافه هم بزنید وروی نان ها بمالید وکنجد وسیاه دانه ویا زیتون برش زده بریزید کره یا شیر هم به عنوان رومال میتونید بزنید در فر گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید بعد از پخت فر خاموش کنید واجازه دهید تا ده دقیقه نان ها در فر بمانند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛