eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کاپوچینو 1_پودر نسکافه که استفاده میکنید مارک خوب باشه ودانه درشت 2_حتما آب که میریزید روی نسکافه داغ باشه 3_برای هر فنجان 1 قاشق مرباخوری از نسکافه آماده شده بریزید چون زیادش خیلی تلخ میشه (من زیاد ریختم کمی تلخ شد) 4_شیر هم پر چرب وداغ باشه 5_برای هر فنجان 1 قاشق غذاخوری شکر بریزید (اگه تلخ دوست دارید کمتر بریزید 6_برای 2 فنجان 1 قاشق غذاخوری سر صاف پودر نسکافه بریزید 6_برای همزدن پودر نسکافه میتونید از همزن دستی ویا مثل من از مینی میکسر ویا همزن برقی (با یک مفتول) یا میکسر هم بزنید تا خوب کف کند، مدت زمان هم بستگی به نوع دستگاه دارد اگه زیاد نسکافه بریزید کف زیاد میکنه ولی کاپوچینو خیلی تلخ میشه . ‌ مواد لازم: 2 قاشق غذا خوری دانه‌ قهوه(از مارک نسکافه gold استفاده کنید ) 2تا3 قاشق شکر (میتونید کمتر یا بیشتر بریزید) نصف فنجان آب گرم (آب داغ باشد) 2 فنجان شیر گرم طرزتهیه : نسکافه، شکر و آب گرم، را در دستگاه میکسر ریخته وچند دقیقه بزنید تا خوب مایه غلیظ شود. قهوه آماده شده را در دو فنجان تقسیم کنید. سپس شیر داغ وجوش داده را به فنجان ها اضافه کنید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله بیسکوئیت دوستان گلم توجه داشته باشید این ژله خوشمزه رو با هر ژله ای که دوست داشتید می تونید درست کنید. اینجا با پاناکوتا درست شده ولی رنگ و نوع ژله کاملا انتخابیه. دستور ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و بذارید تا خنک بشه. بیسکویت ها رو ته قالب بچنید و به آرامی روشون ژله آلورا رو بریزید. و بذارید تا نیم بند بشه. سپس پاناکوتا وانیلی رو درست کنید و بعد خنک شدن بریزید. و مرحله آخر هم پاناکوتا شکلاتی رو بریزید. آموزش پاناکوتا وانیلی و شکلاتی در ادامه آوردم. یا زعفرانی : شیر 2 لیوان، شکر 7 قاشق غذاخوری، خامه صبحانه 5 ق غ، ژلاتین 2 ق غ، آب 1 استکان، وانیل یا زعفران مقداری. پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید. : شیر 2 لیوان، شکر 6 ق غ، خامه صبحانه 5 ق غ، شکلات تخته ای به مقدار دلخواه، پودر ژلاتین 2 ق غ، آب 1 استکان پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، خامه رو با چنگال هم زده تا نرم شه، شیر و شکر رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل شه ، شکلات تخته ای رو اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت مواد آب شه، خامه رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد رو از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا لقمه ای اول دو لیوان آرد رو داخل کاسه بریزید نصف قاشق غذاخوری شکر ونصف قاشق مربا خوری نمک و یک قاشق غذاخوری سر صاف پودر خمیر مایه فوری قاطی ارد کنید وبا قاشق مخلوط کنید وسط ارد رو گود کنید و یک عدد تخم مرغ 5 قاشق غذاخوری ماست نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان آب ولرم ریخته باز با قاشق خوب مخلوط کنید یک کاسه ارد بغل دستتون بذارید و کم کم به خمیر اضافه کنید تا زمانیکه احساس کردید خمیر جمع شده شروع کنید با دست ورز دادن حدود 10 دقیقه باید خوب ورز بدید وارد زیاد به خمیر نزنید چون خمیر سفت میشه و کیفیت خمیر خوب نمیشه پس سعی کنید خمیر لطیفی باشه اگه کمی هم چسبندگی داشت زیاد مهم نیست با چرب کردن دست اداره کنید حتما یک ساعت خمیر رو تو دمای آشپزخونه استراحت بدید اگه زیاد بمونه بوی ترشیده میده بعد از عمل اومدن خمیر با نوک انگشتتون پف خمیر رو بگیرید ولی زیاد ورز ندید این خمیر کیفیت عالیه داره وبرای انواع پیراشکی و نون و پیتزا می تونید استفاده کنید خمیر رو با وردنه باز کنید وبا قالب کوکو که گل 5 برگ هستش و بزرگه خمیر رو قالب بزنید قالب پایین رو برعکس کنید وخمیر قالب زده رو روی قالبها مثل فیلم پهن کنید وبا چنگال روشون رو سوراخ کنید تا موقع پخت پف نکنه ده دقیقه داخل فر 180 درجه بزارید تا خمیرها نیم پخته بشه واز فر خارج کنید میتونید این خمیر نیم پخته رو فریز کنید و موقع استفاده بزارید یخش باز بشه و استفاده کنید البته من از یه روز قبل خمیر رو پختم وروز مهمونی توش رو با مواد پر کردم پیاز داغ کردم وگوشت چرخکرده و قارچ و فلفل دلمه و آویشن و ادویه و رب و نمک زدم وتفت دادم رو ی خمر هارو سس زدم واز مایه گوشتی روش ریختم و پنیر پیتزا و کنسرو ذرت و گوجه گیلاسی روش گذاشتم و دوباره چند دقیقه داخل فر گذاشتم تا هم خمیر کاملا پخته بشه وهم پنیر پیتزا آب بشه و طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه بادمجون طرز تهیه: 1) دو عدد بادمجان را پوست گرفته و 30 دقیقه در آب نمک قرار بدین و بعد سرخ کنید. 2) یک عدد پیاز متوسط خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین و مقداری زردچوبه اضافه کنید. 100 گرم گوشت چرخکرده (به ازای هر بادمجان 50 گرم) اضافه کنید و بعد از تغییر رنگ گوشت ، ادویه ها (پودر تخم گشنیز ،نمک ، فلفل و پاپریکا از هر کدوم نصف قاشق چای خوری) و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید (رب گوجه فرنگی رو در مرکز ماهیتابه کمی تفت بدین که خوشرنگ بشه بعد با مواد مخلوط کنید)، یک فنجان آب اضافه کنید و اجازه بدید گوشت کاملا بپزه ، وقتی آب گوشت کشیده شد ، میریم سراغ سس. 3) برای سس : 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی تفت داده شده و ادویه ها (1 قاشق چای خوری نمک و پودر گشنیز، نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه ، فلفل چیلی و پاپریکا) ، 1 قاشق غذاخوری رب انار (یا آلوچه)، کمی بعد 2 عدد گوجه فرنگی رنده شده و سپس 1.5 فنجان آب و یک حبه سیر رنده شده و سپس اجازه بدید کاملا جا بیفته و بعد از روی حرارت بردارید . 4) یک فنجان آب به سس اضافه کنید و هم بزنید 5) شکم بادمجون ها رو باز کنید و با قاشق کمی فشرده کنید (اگر دون داره خالی کنید). مواد گوشتی رو با یک قاشق غذاخوری زرشک تفت داده شده مخلوط کنید و با این مخلوط شکم بادمجون ها رو پر کنین. اگه دوست داشتید حتی می تونید کمی پنیر هم اضافه کنید و با دلمه رنگ آمیزی کنید ، خیلی زیباتر میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 نیم کیلو سینه ی مرغ وچرخ میکنیم یه حبه سیرو رنده واضافه میکنیم .یه پیازو رنده ی ریز میکنیم وآبش ومیگیریم وهمراه با نمک وفلفل وآویشن اضافه میکنیم صدوپنجاه گرم پنیر پیتزا اضافه میکنیم ویک قاشق سس مایونزویک سوم پیمانه پودر نون نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر. بعد خوب ورز میدیم وحداقل یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم.بعد گلوله های کوچک برمیدارم پهن میکنیم به پودر نون آغشته میکنیم ودر روغن سرخ میکنیم.میشه واسه رنگش پودر پفک نمکی اضافه کرد ولی من حذف کردم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ سلام 😊✋ به ششمین روز ماه پُر برکت رمضان خوش آمدید 🌹 🍃 امروز دوشنبه 30 فروردین براتون آرزو میکنم 🙏 رمضان تون سرشار از اخلاص ونورانیت✨💫✨ عبادات تون قبول حق باشه🙏 🌹🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کاسترد بیسکوییتی🔻 ابتدا 1/2 پیمانه آرد را با 1و 1/2 پیمانه شیر را با هم مخلوط کنید سپس در ظرفی دیگر 3 عدد تخم مرغ را با 1 و 1/2 پیمانه شکر مخلوط کرده و مخلوط شیر و آرد را به آن اضافه کنید و بزارید روی حرارت و بهش مجددا 1 و1/2 پیمانه شیر اضافه کرده روی حرارت هم بزنید تا رنگش زرد و غلیظ بشه سپس از روی حرارت بردارید و1/2 پیمانه کره بهش اضافه کنید و هم بزنید سپس در دو ظرف جداگانه 1/2 پیمانه شکلات تیره و 1/2 پیمانه شکلات روشن بریزید و مواد را در کاسه ها بریزید و هم بزنید سپس در قالب یک لایه بیسکوییت بزارید و مواد را به صورت لایه لایه مواد رو بریزید و بینش بیسکوییت و به دلخواه انواع مغز آجیل بریزید تا لایه آخر و در لایه آخر 1/2 پیمانه کاکائو را با 3 ق‌غ کره روی حرارت کتری آب کرده و روی مواد بریزید و برای پنج شش ساعت بزارید یخچال بمونه تا بگیره سپس از قالب خارج کرده و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آب ولرم : 2 لیوان (جوری که نه سرد باشه نه دست رو بسوزونه) پودر مخمر فوری : 1 قاشق چ(مخمر معمولی رو حتما تا 10 دقیقه اسراحت بدید توی مرحله اول اب و شکر،) شکر : 1 قاشق غ روغن : 2 قاشق غ نمک : 1/2 قاشق چ آرد گندم :به مقدار لازم طرز تهیه اول آب ولرم + مخمر + شکر را مخلوط کنید و 5 تا 10 دقیقه استراحت. بدید . سپس روغن مایع و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید . حالا آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر شروع به جمع شدن کند و حواستون باشه زیار آرد نریزید وگرنه خمیرتون سفت میشه و پف نمیکنه و در اخر نونتون خشک میشه. وقتی خمیر هنر چسبنده هستش به سطح آرد پاشی شده منتقل کنید و با دستهای آردی حدود 10 دقیقه ورز بدید تا خمیر لطیف شود. خمیر را به ظرف چرب شده منتقل کنید و روی خمیر را چرب کنید و جازه بدید 1 الی 2 ساعت استراحت کند. بعد استراحت پف خمیر را با ورز دادن بگیرید و به 8 الی 10 یا 12 قسمت تقسیم کنید (بستگی به خودتون داره که بخواید نان نازک یا زخیم داشته باشید) چانه هارو یکی یکی باز کنید و داخل تابه گرم شده بدون روغن یا با روغن هر طرف را حدود 3 تا 4 دقیقه بپزید ( تایم پخت بستگی به نازک یا ضخیم بودن نان ها داره) نکات: خمیر را با آرد زیاد سنگین نکنید وگرنه نان ها حالت خمیری میگیره و خشک میشه . تا حد ممکنه با ورز دادن و آردی کردن دستها چسپندگی را بگیرید البته بعد استراحت هم چسبندگیش کم میشه. میتونید از آرد قنادی هم استفاده کنید در اونصورت نان های سفید تری خواهید داشت. نان ها اگر زیادی نازک باشن کمی خشک میشن و زیاد توی تابه حرارت نبینه وگرنه بازم خشک میشه. بعد پخت حتما داغ داغ توی دستمال تمیز بپیجید تا عرق کنن نرم بمونن. حرارت نه خیلی کم باشه نه خیلی زیاد. بدون مخمر هم میتونید درست کنید فقط کافیه مخمر رو حذف کنید و بقیه مراحل رو همونجوری انجام بدید. این نان رو هم‌ میتونید بدون روغن هم با روغن درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد 200گرم یا دولیوان دسته دار سفیده تخم مرغ بک عدد خمیر مایه یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری روغن مایع سه فاشق غذاخوری پنیر خامه ای یا مثلثی دوعدد نمک نصف قاشق چایخوری طرز تهیه اردوشکر وخمیر مایع وروغن ونمک و پنیر وسفیده تحم مرغ را مخلوط تا ارد مثل شن ریزه بشه بعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری یکدست ونرم بدست بیاد حدود پنج دقیفه ورز دهید یا صد بار به سطح کار بکوبید بعد حدود45دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر بشه مواد پیتزایی تن ماهی این ترکیب بسیار خوشمزه است پیاز را توی روغن تفت دهید سبک که شد پیازچه ریز خرد شده را اضافه وفلفل دلمه های ریز خرد شده رنگی را وتفت دهید تا سبک بشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وپودرزیره وپودرسیر وزنجبیل وادویه ماهی بزنید وتفت دهید ودراخر تن ماهی از قبل جوشانده را اضافه ومخلوط کنید تکه های تن را با چنگال ریز کنید ومواد ما اماده است خمیر بعد استراحت را پف خمیر را بگیرید وبه شش قسمت تقسیم کنید هر قسمت را باز زیاد نازک نکنید وطبق فیلم چهار برش بزنید مثل بعلاوه که همدیگر را قطع نکنه از موادتون روی هر برش بذارید وپنیر پیتزاهم بریزید ودوگوشه برش را به سمت وسط بیارید وبا انگشت فشار بدین تا محکم بشه هر چهار قسمت اینکار را انجام دهید بعد توی سینی را ارد پاشی وفطایر را توی سینی بذارید و15دقیقه استراحت بدین بعد با زرده روی خمیر را رومال کنید ودرفر 200درجه که از قبل گرم شده بذلرید بعد ربع ساعت چک کنید زیر خمیر طلایی بشه کافیه بعد گریل را روشن تا روی فطایر هم طلایی بشه بعد تا گرم است توی ظرف در داری که پارچه نخی گذاشتید بذارید که روی فطایر هم پارچه باشه وسرظرف را ببندید کاملا لطیف ونرم می مونه حتما امتحان کنید بسیار خوشمزه است نکته توی فر یه کاسه ابجوش بذارید تا خمیر خشک نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور برای 4 تکه مرغ هست. من مرغ رو برای سرو در کنار پلوهای مختلف با روشهای متفاوت میپزم و به نظرم این روش بهترین برای سرو در کنار زرشک پلو هست.در این روش بیشترین طعمی که حس میشه طعم زعفران هست. در قابلمه ای با سایز مناسب تعداد تکه های مرغ،2 قاشق روغن+1قاشق مرباخوری کره +1عدد پیاز درشت ریز نگینی شده را اضافه کنید. تکه های مرغ را در قابلمه روی پیازها بچینید. به دو طرف مرغها حدود 1قاشق مرباخوری زردچوبه+کمی فلفل سیاه+کمی نمک اضافه کنید و برای 20 دقیقه دو طرف تکه های مرغ را روی حرارت ملایم تفت دهید. بعد از 20 دقیقه مرغ حالت نیم پز داره. حالا حدود 3 تا 4 لیوان آب اضافه کنید زیاد آب نریزید چون مرغها نیم پز شدن و اگه زیاد آب بریزید مرغ له میشه...در حدی که کمی روی مرغها رو بگیره کافیه. در قابلمه رو ببندید و روی حرارت متوسط بذارید تا وقتی که آب مرغ،نصف بشه. وقتی آب مرغ داخل قابلمه جوشید و نصف شد،در تابه ای 1تا2 قاشق روغن بریزید و نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه و در روغن تفت بدید تا خوب رنگ بندازه و روغن نارنجی رنگ بشه. بعد 1 قاشق آبلیمو+چند قاشق زعفران دمکرده غلیظ اضافه و دوباره کمی تفت دهید(حرارت باید ملایم باشه) حالا 2 قاشق از آب مرغ را به سس داخل تابه اضافه کنید تا سس کمی رقیق بشه و بعد سس رقیق شده را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و دوباره روی حرارت متوسط قرار بدید تا سس آروم آروم بجوشه و خوب جابیفته و کمی غلیظ بشه. با این روش مرغ بسیار خوش عطر و طعم میشه حتما امتحان کنید هیچ طعمی در سس جز طعم زعفران در پایان کار حس نمیشه...و همه مزه ها با هم در تعادل هستن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیوی 5 عدد شکر 2 تا 3 ق غ (بسته به شیرینی و ترشی کیوی شما دارد) پودر ژله کیوی یک بسته خامه قنادی 200 گرم ( در صورتی که خامه صبحانه را بخواهید جایگزین کنید بهتر هست که خامه صبحانه هم فرم بگیرد ) یک بسته پودر ژله کیوی رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد گذاشتم کنار خنک بشه . کیوی ها رو پوست کندم و خرد کردم .وزن خرد شده رو اندازه زدم 350 گرم بود . داخل مخلوط کن ریختم و پوره کردم .پوره رو داخل قابلمه ریختم و شکر داخلش اضافه کردم (میزان شکر بسته به این داره که کیوی شما تا چه اندازه ترش یا شیرینه . ) روی حرارت قرار دادم 5 تا 10 دقیقه تا بپزه و بعد از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم تا خنک بشه. خامه قنادی رو اول با دور کند همزن بعد با دور تند همزن زدم تا فرم بگیره . خیلی بهتره که خامه فرم گرفته توی این دسر استفاده بشه که لطیف تر می کنه . اگر خامه صبحانه استفاده می کنید داخل خامه صبحانه برای 200 گرم خامه نزدیک 70 گرم (حدودا یک سوم لیوان) شکر بریزید و بزارید فریزر به مدت نیم ساعت تا یخمکی بشه و بعد با دور کند همزن اول چند دقیقه بزمید و بعد دور همزن رو تند کنید و چند دقیقه بزنید تا فرم بگیره. خامه فرم گرفته رو داخل پوره کیوی خنک شده ریختم و مخلوط کردم . از ژله کیوی هم که خنک شده نصف مقدارش رو اضافه کردم . اگر خوب مواد ترکیب نشد با همزن مخلوط کنید . داخل جام ها مواد رو ریختم و گذاشتم یخچال . نصف مابقی ژله کیوی رو بهش حدودا یک چهارم لیوان آب ریختم و مخلوط کردم و وقتی که مواد داخل جام کمی خودش رو گرفت ژله رو هم روش ریختم . نکته : مواد دسر کیوی لایه زیرین جام خیلی سفت نیست و به صورت لیوانی تهیه شده اگر بخواهید قالبی درست کنید از 1 الی 2 ق غ پودر ژلاتین هم استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ به دمای محیط رسیده 4 عدد شکر 9 قاشق غذاخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری روغن مایع 9 قاشق غذاخوری شیرخشک قنادی 9 قاشق غذاخوری شیرخشک قابل جایگزینی نیست شیرخشک قنادی رو از لوازم قنادی تهیه کنید و با شیرخشک بچه فرق داره(دقت کنید که شیرخشک حتما بدون نمک باشه) پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری برای هر قسمت(ساده و کاکائویی) آرد 1 و 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک 1 پنس در قسمت کاکائویی 3 قاشق پودر کاکائو اضافه میشود بنابراین در قسمت سفید باید 3 قاشق آرد بیشتر اضافه کرد تخم مرغ+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. روغن را اضافه و 1 دقیقه دیگر در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس شیرخشک را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شود. بهتر است شیرخشک را ابتدا الک و بعد اضافه کنید تا گلوله نشود. سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید. سپس به هر دو قسمت مخلوط آرد+نمک+بیکینگ پودر را افزوده و هم بزنید. به قسمت سفید رنگ 3 قاشق آرد بیشتر اضافه کنید. به دلیل سفت شدن خمیر بهتر است بعد از افزودن آرد کمی با دست خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. لطافت خمیر در حدی است که اگر مقداری از آنرا در دست گلوله کنید کاملا لطیف و بدون ترک باشد. خمیر را در دست گلوله کرده و بنا به سلیقه خود در قالب 25 سانت بچینید. میتوانید بین خمیر مقداری مارمالاد؛کرمفیل یا نوتلا گذاشته و بعد خمیر را گلوله کنید. فر را از قبل با دمای 180 روشن کزده و برای 30 تا 40 دقیقه تا زمانی که خمیر دندان تمیز خارج شود بپزید. بعد از اینکه خلال دندان تمیز خارج شد بلافاصله از فر دربیاورید تا کیک خشک نشود. در تابه روی گاز این کیک به راحتی قابل تهیه است. برای فر برقی بیست درجه دما را کمتر کنید. از قالب 25 سانت استفاده کنید و کف قالب رو کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیده خونگی مواد خمیر::::: 1 لیوان آب ولرم نصف لیوان شیر نصف بسته (نصف ق غ پودر خمیر مایه خشک فوری) 2 ق م شکر 1 ق م نمک 2 ق غ روغن زیتون 3 لیوان آرد مواد گوشتی::::: 250 گرم گوشت چرخ کرده 2 عدد گوجه فرنگی 1 عدد پیاز 1 حبه سیر فلفل سیاه پول بیبر (فلفل قرمز پرک شده) زیره نمک مواد رومال خمیر::::: یک عدد زرده تخم مرغ مواد روش::::: پنیر پیتزا رنده شده طرز تهیه اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا باید فعالش کنید(داخل آب ولرم شکر و پودر خمیر مایه را بریزید و مخلوط کنید و در ظرف را ببندید و ده دقیقه کنار بگذارید تا سطحش حباب حباب شود.)سپس شیر و نمک و روغن زیتون رااضافه و مخلوط کنید و درآخر آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید خمیر لطیفی است که به دست نمیچسبد (تا جایی آرد بزنید که خمیر به دست نچسبد،زیاد بزنید سفت و خشک میشود) روی خمیر را بپوشانید و کنار بگذارید تا استراحت کند وخمیر عمل آید (حدود 40 دقیقه)گوجه فرنگی و پیاز ریز خرد شده را همراه با سیر رنده شده و ادویه جات و نمک به گوشت اضافه کرده و ورز دهید.روی میز کار را کمی آرد پاشی کنید و خمیر عمل آمده را روی میز کار گذاشته و باز کنید و شکل دهید و سپس روی کاغذ روغنی بزارید و از مو‌اد گوشتی کمی در قسمت اطراف خمیر قرار دهید ‌و مثل کلیپ اطراف خمیر را روی مواد گوشتی برگردانید و باقی مواد گوشتی را در قسمت وسط خمیر بریزید و صاف کنید و کمی با دست فشار دهید. به کناره های خمیر زرده تخم مرغ بمالید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه بپزید و از فر خارج کرده و‌‌ روش پنیر پیتزا رنده شده بریزید و دوباره داخل فر گرم بگذارید و 3-4 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود (اگر میخواهید پنیر برشته شود میتوانید در این مرحله فقط گریل بالا رو بزنید) و بلافاصله بعد از خارج کردن از فر برش زده و داغ سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛