eitaa logo
آشپزی خاص
97.1هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
رنگینک خرما دسر بسیار خوشمزه 😊 مقدار مواد لازم رطب ویا خرما 200 گرم رطب خوشمزه تره آرد دو لیوان فرقی نداره آرد نون سنگک باشه یا شیرینی پزی روغن دو سوم لیوان میتونید هم مایع استفاده کنید وهم مخلوط جامد ومایع من مخلوط هر دو استفاده کردم(میتونید نصف روغن مایع ونصف کره هم استفاده کنید ولی اصلش با کره نیست با روغنه) دارچین،پودر هل و زنجبیل از هر کدوم یک چهارم قاشق چایخوری(زنجبیل اختیاریه) گردو به میزان لازم آرد رو حدود نیم ساعت با حرارت کم تفت بدید تا تغییر رنگ بده بعد از تفت دادن الک کنید هسته‌های خرما ویا رطب در بیارید و بجاش مغز گردو بزارید.من بااستفاده از نی بیرون آوردم وبچینید تو ظرف کمی گود. روغن رو داغ کرده وارد تفت داده شده بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید تا به رنگ دلخواه برسه زیادی تفت ندید که ارد بسوزه وطعم تلخی بگیره حلوا نباید زیاد سفت و ویا زیاد رقیق باشه ابتدا کمی کمتر روغن بریزید اگر دیدید سفته قاشق قاشق روغن بهش اضافه کنید .وقتی به رنگ دلخواه رسید ادویه ها رو اضافه وباهاش تفت بدید و تا داغه بریزید روی خرما تا به خرما بچسپه و خرما رو کمی نرم کنه و به سلیقه خود کنجد ویا پودر گردو روش بپاشید. بسیاری از عزیزان به آرد در هنگام تفت پودر قند ویا زعفران میزنن من شیرینیشو با خرما دوست دارم. میتونید قالبی هم دربیارید از قالب سیلیکونی کوچک استفاده کنید یکی دو قاشق از حلوا بریزید داخل قالب خرما رو وسطش بزارید ودوباره حلوا روش بریزید وبا پشت قاشق صاف کنید بزارید کنار تا سرد بشه سپس به راحتی درمیاد. عزیزان اگر تفت دادن آرد براتون سخته از همون ابتدا آرد رو با روغن تفت بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آب هویج 2 لیوان پودر ژلاتین 25 گرم (حدودا 2/5 ق غ) شکر 2 تا 3 ق غ بستنی 1 لیوان (می تونید از خامه هم استفاده کنید میزان دل به خواهی ) وانیل مقداری آب سرد نصف لیوان پودر ژلاتین رو روی آب سرد پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . داخل مخلوط کن آب هویج و شکر (میزانش کاملا بستگی به ذایقه خودتون داره ) و ژلاتین خنک و بستنی و وانیل رو اضافه کردم و میکس کردم . قالب من پلاستیکی هست اینجا خیلی جزیی با روعن مایع چرب کردم و مواد رو ریختم و گذاشتم یخچال تا دسر خوب بسته بشه . من یه شب تا صبح گذاشتم . بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی خوب از جاش آزاد شد ، روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . پ.ن : سوال های تکراری چه طور دسر که کج بود صاف شد . دیس مرطوب همیشه باشه که وقتی دسر اون محلی که در نطر دارین نیفتاد بتونید با دست بکشید تا محل مورد نطرتون قرار بگیره . پودر ژله با پودر ژلاتین فرق داره ، جایگزین نمیشه و پودر زلاتین در سوپر مارکت ها و لوازم قنادی هاهستش . جنس قالب هر چی می تونه باشه . این قالب پلاستیکی ها ارزونن و من از پلاسکوفروشی چند مدت قبل خریدم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولی آسان یه غذای سریع و راحت اگر پسندیدید از 1 تا 10 نمره بدید 😉. مواد لازم: گوشت چرخکرده : 250 گرم پیاز یک عدد نمک یک قاشق چایخوری فلفل یک قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری رب گوجه 3 قاسق غذاخوری میکسی از پنیر های مورد علاقه 2 فنجان نان ترتیلا یا برش نان لواش 8 عدد کنجد به میزان لازم دستور : گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید. مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید. رول ها را در فر در دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه قرار دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 ابتدا دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم،سپس رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و مواد رو خوب با هم‌مخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم،حالا میریم سراغ مواد گوشتی یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده،داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم،سپس سیب زمینی های رنده شده رو(اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم)کف دستمون باز میکنیم داخلش یک ق غ مواد گوشتی میذاریم و مثل یک گلوله جمع میکنیم،و داخل یک تخم مرغ زده شده میزنیم،سپس داخل پودر سوخاری میغلتونیم،و داخل روغن فراون داغ سرخ میکنیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 اگه حین پختن ڪیک متوجه شدید تخم مرغ نداریدیابه تخم مرغ آلرژے داریدویا اگه بخاطرڪلسترول تخم مرغ مصرف نمیڪنید میتونید بجاے هر تخم مرغ ازنصف موز(بصورت له شده) استفاده ڪنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک لحاف با کرم شکلاتی مواد لازم برای کیک: 6 عدد تخم مرغ 1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 لیوان روغن مایع 1.5 لیوان آب ولرم 4_4.5 لیوان آرد 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) برای کرم: 2.5 لیوان شیر 2 قاشق غذاخوری سر پر آرد 1 عدد زرده تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری پودرکاکائو 80 گرم شکلات تلخ 1 قاشق غذاخوری کره 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) طرز تهیه: ابتدا کرم را حاضر کنید. تمام مواد بجز کره، وانیل و شکلات را داخل قابلمه ای ریخته با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. سپس اجاق را خاموش کرده بقیه مواد را هم اضافه کنید و هم بزنید حل شوند سپس هر از گاهی هم بزنید تا سرد شود. برای اینکه گلوله گلوله نشود مدتی با هم زدن سرد کنید. برای کیک، تخم مرغ و شکر را حداقل 5_6 دقیقه هم بزنید. میتوانید همزن را کنار بذارید و با همزن دستی هم بزنید. سپس آب ولرم متمایل به گرم را اضافه کرده هم بزنید سپس روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. تمام مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده مخلوط کنید و کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کرده در همان سو آهسته آهسته هم بزنید. سینی بزرگی را چرب کرده مواد کیک را بریزید. کرم را داخل قیف خامه زنی ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. به شکل لحاف 😊 داخل فر 170 درجه بپزید. میتوانید با خلال دندان پختن کیک را کنترل کنید. بعد از اینکه کیک از فر خارج و سرد شد میتوانید سرو کنید. لازم نیست داخل یخچال قرار دهید. در دمای اتاق مرطوب و نرم میماند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت بوقلمون کالری کم و چربی کمی داره و به علت پروتئین بالا برای افراد رژیمی بسیار مناسب میباشد و حس سیری طولانی مدتی میده. همراه با سالاد میل کنید. مواد لازم🔻 500 گرم سینه بوقلمون 1 مشت جعفری نصف پیاز 1/5عدد نان تست ( خشک شده یا برشته شده) یا نان سوخاری 1 عدد تخم مرغ نمک، ادویه کمی روغن زیتون ⚠️نکته: اگر سینه بوقلمون را چند ساعت قبل داخل فریزر بگذارید بهتر و راحت تر داخل غذاساز چرخ میشه. طرز تهیه🔻 سینه بوقلمون و نان تست را جدا جدا داخل غذاساز ریز کنید، پیازو جعفری را ریز خرد کنید،تمام مواد را مخلوط کنید، به سایزی که 11 عدد کوفته داشته باشید ، تقسیم کنید و حالت بدید.داخل ظرف پیرکس بچینیدکمی روغن بزنید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
: ژله گل یکنفره 🔷مواد لازم 🔹ژله آلوئه ورا یک بسته 🔹ژله تمشک یک بسته 🔹شیر 5 قاشق غذاخوری 🔹قالب گل چندتایی در دو سایز ‎ ♨️دستور تهیه برای این ژله اول ژله تمشک را در یک لیوان آب جوش حل کردم و روی سماور در حال جوش گذاشتم تا ذراتش کاملا حل بشه بعد اجازه دادم کاملا خنک شد و شیر را هم از یک ساعت قبل در دمای محیط قرار دادم وبعد ازخنک شدن ژله، شیر را بهش اضافه کردم، قالبی که گلهاش کوچکتره رو چرب کردم و ژله شیر تمشک را تا نصفه داخل هر گل ریختم و قالب را با سینی داخل یخچال گذاشتم تا گلها کاملا بستن بعد گلها رو از قالب خارج کردم و ژله آلوورا را در یک لیوان آب جوش حل کردم و بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کردم و قالب بزرگتر رو چرب کردم (حتما همه ی قسمتهاشو چرب کنید) یکسانت آلوورا داخل هر کدوم از قسمتهای قالب بزرگتر ریختم و تو یخچال گذاشتم تا نیم بند شد و داخل هر کدوم یکی از گلهای ژله ای صورتی رو قرار دادم و بقیه قالب رو با آلوورا پر کردم وقالب رو به همراه سینی چند ساعتی داخل یخچال قرار دادم تا کاملا بست،موقع خارج کردن از قالب هر قسمت رو چند دقیقه ای داخل آب گرم قرار دادم بعد کناره هاشو با چاقو آزاد کردم و آروم روی یه بشقاب خیس کوچیک برگردوندم و با سردادن داخل ظرف اصلی قرار دادم. ‎بشقاب باید خیس باشه که بتونید ژله رو سر بدین، اون ژله تک نفره که تو عکس بعدیش هست رو هم به همین روش داخل فنجان درست کردم،اون نقطه های نقره ای روشم مروارید خوراکی سایز کوچیکن ‎موقع درآوردن از قالب خیلی احتیاط کنید تا ژله هاتون آسیب نبینن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر برنج 3 پیمانه سینه مرغ یا ران مرغ 1 عدد هویج 2 عدد پیاز 1 عدد زعفران به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . . برنج رو شستم و خیس کردم . مرغ رو همراه پیاز و نمک و زردچوبه و کمی آب گذاشتم بپزه ، میتونین داخل آب مرغ زعفران هم بریزین .طوری که بعد از پخت کمی آب مرغ بمونه . وقتی مرغ پخت ، اون رو ریش ریش کردم . هویج رو شستم و پوستش رو کندم و با رنده خلالی کردم . (ازرنده آلمانی استفاده کردم) هویج رو با کمی روغن تفت دادم . بهش آب مرغ کمی ریختم و گذاشتم بپزه ، حالا اگه آب مرغ دوست ندارین ، آب بریزین ولی با آب مرغ خوشمزه میشه . من و همسرم غذای شیرین دوست نداریم به هویج شکر نمی ریزم ، حالا این کاملا سلیقه ای و ذایقه ای هست ، دوست دارین توی این مرحله به هویج هاتون شکر بریزین . مرغ ریش ریش شده و هویجی که پخته و آبی نداره رو با هم مخلوط کردم . برنج رو آبکش کردم ، اگر دوست دارین داخل آبی که برنج هست قبل آبکش زردچوبه بریزین . کف قابلمه من از ته دیگ نونی استفاده کردم ، هر ته دیگی بخواین میتونین درست کنین . برنج رو داخل قابلمه ریختم و لا به لا از مواد مرغ و هویج ریختم . البته کمی نگه داشتم برای تزیین روش و گداشتم که برنج دم بکشه . اون استکان هم زعفرون هست . حالا باز هم سلیقه ای هست اصلا میتونین موادرو لا به لاش نریزین و موقعی که توی دیس کشیدین ، روش بریزین . وقتی برنجم پخت ، یه کفگیر برداشتم و کمی زعفرانی کردم . برنجم روداخل دیس کشیدم . با بقیه مواد مرغ و هویج و برنج زعفرانی و زرشک و کشمش و خلال پسته و بادام روش رو تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا بدون فر ماهی تابه رو بزارید رو گاز تا داغ بشه قارچ ورقه ای بهش اضافه کنید کمی آب لیمو بزنید تا قارچها سیاه نشن وقتی آب قارچ کشیده شد وتفت خورد از ماهی تابه خارج کنید یک عدد پیاز ریز خرد کرده و‌بریزید تو همون ماهی تابه تا سبک بشه گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کرده وباهاش تفت بدید مقداری فلفل دلمه ای نگین شده هم بهش اضافه کنید نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی پودر سیر وکمی پاپریکا وادویه لازانیا هم بزنید وبزارید خوب تفت بخورن آخر سر کمی سس گوجه فرنگی بزنید آگه نداشتید مهم نیست . رب گوجه بزنید ویک تفت کوچولو بدید وگاز خاموش کنید ورقه های لازانیا رو طبق دستور بپزید وابکش کنید حتمااااایادتون نره بعد از آبکش کردن از هم جدا کنید وگرنه بعد از سرد شدن به هم میچسپن وپاره میشن من بعد از اینکه آبکش کردم دونه دونه به لبه ای آبکش آویزون میکنم‌مثل اینکه لباسو رو طناب پهن کردی😁 برای اینکه کف لازانیا خشک نشه کف قالب چند ورق سیب زمینی بزارید مثل ته دیگ از خود لازانیا خوشمزه تر😋کف قالب رو چرب ورقه های سیب زمینی رو کفش بچینید ورو سیب زمینی ورق لازانیا وسپس مایه گوشتی وبعد سس سفید وبعد کمی پنیر پیتزا ودوباره ورق لازانیا این کار رو ادامه بدید تا ردیف آخر آخرین ردیف ورق لازانیا بزارید وبا کف دست یه کمی رو لازانیا فشار بدید تا لایه ها به هم بچسپن ومواد کمی به کناره ها انتقال یابه نزارید مواد به کناره های قالب بچسپه چون قالب که داغ میشه مواد گوشتی میسوزه وشگلش قشنگ نمیشه بعد از اینکه با کف دستی کمی بهش فشار دادی کمی سس سفید رو آخرین ورقه لازانیا بریزید و سس سفید و آخرین لایه پنیر من چند تکه پنیر گودا هم تکه تکه کرده وروش ریختم قبل از دست به کار شدن قابلمه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه و مانند فر عمل کنه(شعله متوسط باشه )عزیزان نه آب میخواد نه شعله پخش کن کف قابلمه یک حلقه یا سه پایه میزاریم تا سینی کمی از کف قابلمه فاصله داشته باشه قالب لازانیا رو میزاریم رو حلقه میزاریم رو حلقه ودم کنی میزاریم و شعله رو کم میکنیم در قابلمه من کیپ بود دم کنی نزاشتم کناره های لازانیا که برشته شد لازانیا آماده س عزیزان لازانیا بدون فر هیچ وقت روش مثل لازانیای که با فر پخته میشه روش طلای نمیشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 بسته ماکارونی سوجوک، یک نوع سوسیس ترکی هست (یا سوسیس) قارچ چند عدد فلفل دلمه ای سبز و قرمز 2 تا پر سیر(دلخواه) 1 قاشق رب گوجه فرنگی 3تا4 قاشق غذاخوری خامه نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، پودر فلفل پرک پودر آویشن روغن پنیر چدار وپنیر پیتزا گوجه گیلاسی مواد سس بشامل: 1 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2 لیوان شیر نمک در ظرف مناسب کره راریخته وروی حرارت بزارید وآرد اضافه وکمی تفت بدید وشیر را اضافه وسریع هم بزنید تا آرد گلوله نشه وبعد که غلیظ شد از روی حرارت بردارید. طرز تهیه : ماکارونی را طبق معمول بپزیدوآبکش کنید. تمام مواد ماکارونی را خرد کنید. در تابه روغن بریزید وبه ترتیب سوجوک، فلفل های رنگی، قارچ، وسیر را بریزید وتفت بدید . رب گوجه را اضافه و کمی تفت داده و در آخر خامه وادويه جات را بریزید . ماکارونی را اضافه وهمگی را خوب مخلوط کنید. در ظرف مخصوص فر نصف مواد را بریزید وورقه های پنیر را گذاشته ومابقی ماکارونی بریزید وروی آن سس بشامل ریخته ولایه آخر پنیر ها را بریزید و روی آن چند تا گوجه گیلاسی بزارید. ظرف را بزارید درفر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا وقتی که اطراف و رویه ماکارونی طلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول بادمجونا رو پوست گرفتم و از طول برش های کمی نازک زدم و حدود 4 ساعت توی آب نمک گذاشتم بمونه تا سیاهی و تلخیشو پس بده بعد ابکش کردم و وقتی خوب ابش رفت سرخ کردم. اینطوری روغن زیادی هم نبرد. تو ظرف دیگه هم پیاز داغ کمی بیشتر درست کردم که تو خوشمزگیش تاثیر زیادی داره، بعد یک حبه سیر رنده شده و 4 قاشق گردو خرد شده ریز (یا در صورت تمایل آسیاب شده) ریختم و کمی تفت دادم زردچوبه و نعنا خشک و مقدار کمی کشک رو هم اضافه کردم. چون میخواهیم لابلای لایه های کیک و تزیین روش دوباره کشک بریزیم، اینجا کمتر باید باشه. من برای 5 عدد بادمجان، حدود دو قاشق کشک ریختم. بادمجونای سرخ شده رو با گوشتکوب له کرده و به این مخلوط اضافه کردم و گذاشتم کمی تفت بگیره بعد نصف لیوان آب ریختم تا کمی باهم بپزه و آبش کشده بشه. بعد با توجه به اندازه ظرف که میخواهیم کیک درست کنیم نان تست میگیریم و دورش رو طبق فیلم برش میزنیم. بعد توی ظرف طبق فیلم یه لایه نان تست میریزیم. برای لایه بعد از نون هم، مقداری کشک رو با مقداری ماست شیرین مخلوط میکنیم. چون کشک به تنهای زیاد و شور میشه. نسبت کشک با ماست 3 به 1 باشه تقریبا . بعد از کشک هم یه لایه کشک بادمجان میزنیم. نباید خیلی نازک و خیلی ضخیم باشه به اندازه ای که با یه لایه نون خورده بشه متناسب باشه. بعد دو بار دیگه نون و کشک (و ماست) و کشک بادمجون لایه اخر رو خوووب صاف میکنیم چون قراره تزیین بشه. دیواره های کیک رو هم با کشک کاملا میپوشونیم. البته اگر قسمت بادمجونی بیشتر دوست دارید دیواره کیک رو با کشک بادمجون هم میتونید بپوشونید. . این غذا هم سرد سرو میشه هم گرم. میتونید بعد از تزیین، تو ماکروفر و یا اگر ظرف قابل استفاده در فر باشه تو فر گرم کنید. 👈👈 دقت کنید کشک بین لایه نون نباید زیاد باشه وگرنه نون خمیری میشه. در حدی که خشک نباشه کافیه. 👈پینشهادم اینه که ارتفاع کیک رو بیشتر از این درست نکنید چون ممکنه کج بشه یا اینکه خوردنش سخت باشه. حتی با دو لایه نون هم میشه☺ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکلات برزیلی مواد لازم : اول اینکه اصلا مواد را کم و زیاد نکنید و جایگزین هم نشه کره 30 گرم شیر عسلی یک قوطی پودر کاکائو 40گرم یا چهار قاشق غذا خوری سرپر بهتره از کاکائو مرغوب استفاده کنید دستور تهیه : کره وشیرعسلی و کاکائو را مخلوط روی حرارت توی تابه نچسب باشه با حرارت متوسط روبه کم ومرتب بهم بزنید بعد از هشت دقیقه مایع کمی سفت تر می شه واگر با قاشق یه خط وسط مایع بکشید دیرتر بهم می رسه تا پر بشه وباز بهم بزنید بعد از ربع ساعت مجددا خطی بکشید ومی بینید که خط خیلی دیرتر پر می شه ومایع شکلاتی هم سفت تر شده دیگه کافیه واز روی حرارت بردارید وظرفی را چرب وشکلات را توی ظرف بریزید و سرش را بذارید تا خنک بشه بعد مقداری از مواد شکلاتی به اندازه دلخواه برداربد بهتره بزرگ نباشه ودر دست گرد کنید وتوی ترایفل یا پودر نارگیل یا مغزهای دلخواه برنید ویا ساده سرو کنید وتوی ظرف دردار نگهداری کنید تا چند روز می مونه توی یخچال باشه خیلی بیشتر ماتدگاری داره البته قبل مصرف حتما بذارید بیرون تا نرمتر بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: کره 125 گرم روغن نباتی نصف استکان شکر یک استکان تخم مرغ یک عدد وانیل اندازه نوک انگشت پودرخمیرمایه 1 قاشق چایخوری آرد به اندازه کافی طرز تهیه: ابتداتمام موادخمیرروباهم مخلوط کنید وبه اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیرتون چسبنده نباشه وبذارید دوساعت خمیرتون استراحت کنه. به اندازه ی تعداد تارتی که میخواهید تهیه کنید، با ارد خمیر درست کنید، سعی کنید خمیرتان سفت سفت هم نباشد. من مربای زردآلو داخلش گذاشتم. در صورت تمایل هر نوع مربای دیگه ای هم میتونید استفاده کنید. خمیر را داخل قالب های تارت، درست مثل شکل پهن کنید. با چنگال سوراخهای کوچکی در کف خمیر درست کنید. مرباها را به اندازه مساوی داخل خمیر بگذارید. با یک لایه خمیر، رویش را بپوشانید. با کمک چنگال اطرافش را کاملا به هم بچسبانید. فر را از قل در دمای 180 درجه داغ کرده و تارت ها را تا زمانی که به صورت پشت و رو سرخ شوند، بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد پودر شکر را رویش بپاشید. این تارت تا مدت زیادی قابل نگهداری است. نوش جان😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیکی که می بینید هیچ شکر و روغنی نداره برای کسایی که دیابت دارن خوبه . بافتش هم خوبه . اما چون روغن نداره توجه کنین که قالبتون رو خوب چرب کنین و یا حتی از قالب هایی استفاده کنین که بتونین از کاغذ روغنی استفاده کنین . یه کم ممکنه دراوردنش سخت باشه اما با روغن جداکننده خیلی کار راحت میشه . 50 گرم کره یا روغن جامد + 50 گرم روعن مایع + 50 گرم ارد رو با همزن 5 دقیقه بزنین مواد حاصله رو توی ظرف درب دار توی بخچال بزارین تا 4 مته می مونه و هر وقت خواستین کیک درست کنین مقداری بردارین و به قالب بزنین . بچه ها ارده هم برای چرب کردن قالب خوبه . . . . . . 👈👈نکاتی رو اضافه کنم رنگ کیک به دلیل ریختن شیره انگور تیره هستش پودر کاکائو نریختم . میزان کالری این کیک تقریبا 400 تا 450 کیلو کالری هستش اگر 10 تا 12 قسمتش کنین هر برشش چهل کیلو کالری و یا کمتر هستش . بهتره بدونین کیک هایی که توش شکر نریزین رنگ کیک طلایی و روشن نمیشه و شکر در کیک این نقش رو ایجاد می کنه . نکته ای باید اضافه کنم در مورد طعمش هستش . اگر شیره انگور دوست داشته باشید از این کیک خوشتون میاد . طعم دهنده قالب اون شیره انگور و یا خرما و یا توت بستکی به خودتون داره هستش . با شیر و چایی خیلی می چسبه تخم مرغ 3 عدد ( تخم مرغ بزرگ باشه 2 عدد) شیره انگور نصف لیوان (120 میلی) (یا شیره خرما یا شیره توت) آرد سفید قنادی 150 گرم یک لیوان بیکینگ پودر 1 ق م سر صاف وانیل نصف ق چ آب جوش 2 ق غ تخم مرغ ها رو با همزن به همراه وانیل 5 دقیقه خوب زدم تا پف کنه و کرم رنگ بشه . بعد از اون آب جوش و شیره انگور رو هم اضافه کردم و کمی با همزن زدم و بعد ارد و بیکینگ پودر رو الک کرده و داخلش ریختم و با لیسک هم زدم . داخل قالب رو با روغن جدا کننده چرب کردم و از مواد کیکم ریختم و در فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار بگیره . بعد از اینکه کیک پخت و کمی خنک شد از قالب بیرون بیارین . در ماهی تابه دو طرفه روی گاز و توی فر دست ساز روی گاز هم می تونین درست کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار برای پنج نفره گوشت گوسفند ویا گوساله 300 الی 400 گرم پیاز یک عدد نسبتا بزرگ نعنا وجعفری پاک شده 200 گرم نسبت جعفری بیشتر باشه ریواس 300 گرم (پنج الی شش عدد) نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم پیاز رو همراه روغن تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه گوشت تکه ای رو بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید زدچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید وباهاش تفت بدید آب جوش بریزید وبزارید گوشت نیم پز بشه تو این فاصله سبزی رو شسته وریز خرد کنید ریواس رو پوست گرفته و دو سانتی خرد کنید ریواس رو با کمی روغن تفت داده حدود سه الی چهار دقیقه از ماهی تابه خارج کرده وسبزی رو نیز تفت بدید به اندازه سبزی قورمه سرخ نکنید گوشت که نیم پز شد سبزی ونمک بزنید وبزارید گوشت کاملا بپزه ریواس رو اضافه کنید وبزارید ده الی پانزده دقیقه آروم جوش بزنه نزارید زیادی بپزه که ریواس ها له بشن گاز رو خاموش کنید وبا کته خوشمزه نوش جان بفرمایید 😄 این خورش با مرغ هم میتونید بپزید یک دستور دیگه هم هست خیلی خوشمزس خلاصه وار توضیح میدم تو این دستور سبزی نمیزنن به جای سبزی لپه ورب میزنن گوشت رو که با پیاز وادویه تفت دادید رب هم بزنید وباهاش تفت بدید.آب بریزید تا گوشت نیم پز بشه لپه هم بریزد وقتی که مواد خورش کاملا پخته شد ریواس رو اضافه کنید ده الی پانزده دقیقه با ریواس بپزه کافیه سعی کنید از ریواس ترش وشیرین استفاده کنید ریواس تلخ خورش رو تلخ میکنه از ریواس جوان و تازه استفاده کنید ریواس پیر وخشک تو خورش ریش ریش میشه وزود وا میره عزیزان چیلی خشکه، قیچی میکنم ومی ریزم تو خورشت فلفل قرمز پودریمون تموم شده بود هنوز فرصت نکردم چیلی ها رو آسیاب کنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛