من اومدم با #مرغ_ویژه🤩
سینه ی مرغ
گوجه
پنیر چدار
برای سس:
روغن زیتون
نمک
فلفل
سبزی خشک
ابتدا سینه های مرغ رو برش میزنیم و برای سس،روغن زیتون و نمک وفلفل و مخلوط و روی سینه ی مرغ زده،گوجه و پنیر چدار میذاریم و در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدیم تا قهوه ای رنگ شه😍❤️ 👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته با سس بادمجان
مواد لازم برای کوفته:
200_150 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز رنده شده
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده
مواد لازم برای سس بشامل بادمجانی:
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری سرپر آرد
1 شیشه بادمجان کبابی شده(600_500 گرم ، بادمجان را داخل فر یا روی اجاق کبابی کنید پوست بادمجان را جدا کنید و بادمجان را خرد کنید)
500 میلی شیر
نصف قاشق چای خوری نمک
کمی فلفل سیاه
کمی پنیر پیتزا برای روی خوراک
طرز تهیه:
تمام مواد کوفته را داخل ظرفی بریزید و خوب ورز بدید. سپس تیکه های کوچکی بردارید و گرد کنید و داخل ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید و کنار بذارید.
برای سس بشامل کره را داخل ماهیتابه بریزید و آب کنید آرد را اضافه کنید و 5_4 دقیقه تفت بدید بادمجان را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت بدید. سپس شیر را اضافه کنید و تا وقتی که خوب بجوشد بپزید نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. از سس بادمجان داخل ظرف های سفالی بریزید(یا هر ظرف دیگری که برای پخت داخل فر مناسب است استفاده کنید) و کوفته ها را روی آن بچینید و در آخر پنیر پیتزا بریزید و داخل سینی بچینید کمی آب داخل سینی بریزید و در فر 250 درجه تا وقتی که پنیر خوب آب شود بپزید. نوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کره ای
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
. 🌸 وقتی تنهائیم
🌸 دنبال دوست میگردیم
🌸 وقتی پیدایش کردیم
🌸 دنبال عیبهایش میگردیم
🌸 و وقتی از دستش دادیم 🌸 دنبال خاطره هایش ....
♥️قدر دوستی هامونو بدونیم
.
#کوکوی_ماکارونی
.
اموزش امروز راحت وکم هزینه وخیلی خوشمزه با ماندگاری بالا است درست کنید واسه تغذیه بچه ها مطمئنم بزرگ وکوچیک دوست دارین با سس تند یا کچاپ یا سس دلخواه میل کنید
.
ورق بزنيد
مواد لازم ......
ماکارونی..... فرمی دولیوان
اب معمولی..... دولیوان
ارد برنج..... سه قاشق غذاخوری (جایکزین نداره)
برگ کرفس خرد شده .... به میزان دلخواه
فلفل دلمه سبز وقرمز....به میزان دلخواه
پیازمتوسط.... ریز خرد شده واب گرفته
نمک وفلفل سیاه..... به میزان لازم
طرز تهیه.......
ماکارونی را با اب ونمک بذارید پخته یشه ومغز پخت چون جنس ماکارونیها با هم فرق داره ممکنه کمتر یا بیشتر اب بخواد حتما توجه کنید درحدی که حدود دوسه قاشق از ابش بمونه ارد برنج را اضافه وچند ثانیه تفت داده بعد بذارید کمی خنک بشه با دست خوب چنگ بزنید تا ماکارونی له بشه بعد پیاز وبرگ کرفس وفلفل دلمه ای ونمک وفلفل را اضافه وخوب مخلوط کنید توی دست به شکل بیضی یاگرد فرم بدین وتوی روغن داغ سرخ کتید یک طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی بشه زیاد هم روغن مصرف نمی کنه بیرون کوکوکاملا ترد ومغز کوکو نرمه حتما درست کتید واز خوردنش لذت ببرید .
.
دوستانيكه برا تخم مرغ ميپرسن ميتونن يكدونه بزنن ولي من خودمم كوكوهامو بدون تخم مرغ هم درست ميكنم
.
كوكوي ماكاروني كي درست كرده ؟؟؟؟روشتون چي بوده بچه ها؟
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام سلام دوستان گلم چطورین
بفرمایید اینم دستور شکلات تخته ای با پودر
کاکائو خیلی ساده و راحت
اول چند تا نکته بگم آقا من برای شکلات تخته ای سه تا دستور رو تست کردم که دو تا به شکست انجامید این عالی شد
دوم این شکلات رو حتما داخل یخچال یا فریزر نگهدارید
می تونید از روغن صاف قنادی یا مارگارین قنادی هم استفاده کنید اونجوری دیگه لازم نیسن داخل فریزر یا یخچال نگهدارید
نکته مهم بهتر داخل ظرف شیشه ای درست کنید من داخل ظرف استیل درست کردم یکم به دیواره چسبید
از این شکلات برای گاناش و هر دستوری شکلاتی تخته ای بخواد میشه استفاده کرد
مواد لازم
کره ۳۵ گرم یا یک سوم لیوان کره آب شده
پودر قند یک ق غ سرپر
پودر کاکائو یک ق غ
ابتدا پودر قند و پودر کاکائو و الک کنید و مخلوط کنید
کره رو بخار کتری میزاریم تا کاملا آب بشه بعد پودر کاکائو پودر قند رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم دو سه دقیقه هم میزنیم
بعد داخل قالب سیلیکونی میرزیم و داخل فریزر نیم میمونه آماده است به همین راحتی
نکته مهم...نیاین بگین کره گرون شده این میزان مواد یه قالب شکلات تخته ای میده که حدود بیست تومن قیمتش این با همون کره گرون سه هزار تومن هم در نمیاد..مرسی 🤣🤣🤣🤣
😂😂😂ضمنا اون مورچه آخر ویدئو همکارمه🤣🤣🤣🤣
نکته مهم...خیلی از دوستان بعد ریختن پودر کاکائو و پودر قند موادشون گلوله شده دلیلش اینه کره زیاد داغ شده تا کره آب شد نزارید داغ بشه سریع بریزید پودر کاکائو و پودر قند رو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛