eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ بنگی🤤 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊🌸صبح زیبـات بـخیر 🕊🌸روزتـون پراز موفقیت 🕊🌸حـال امـروزتــون زیبــا 🕊🌸 دلاتون پراز عشق و محبت 🕊🌸تنتون سـالم و روزتـون قـشنگـــ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌😎 @JOK_MOK 😜 شااد باشید😻
نگران بوی تخم مرغ نباشید اصلا و ابدا بوی تخم مرغ بده به جای شیره انگور از شیره توت ویا شیره خرما میتونید استفاده کنید.اگر هیچ کدوم نداشتید از شهد زعفرانی استفاده کنید همون شهدی که برای بامیه زولبیا استفاده میکنید بسیار خوشمزس. دستورش پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم دستور شیره انگور (دوشاب)چند پست پایین تر بصورت ویدئو گذاشتم. عزیزان توجه کنید برای یک عدد تخم مرغ یک قاشق آرد سر پر (آرد رو فرو کن تو سطل آرد وبالا بیار) یک قاشق ماست سفت وشیرین ویک دوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر ویک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده نیاز داریم خواستید بیشتر درست کنید این مقدار رو چند برابر کنید. برای مقدار خاگینه تو ماهی تابه چهار عدد تخم مرغ چهار قاشق سر پر آرد (آرد شیرینی پزی) چهار قاشق ماست سفت وشیرین یک قاشق مرباخوری پر بیکینگ پودر دو قاشق زعفران دم کرده روغن نصف استکان شیره انگور به ذایقه خودتون بریزید شیرین تر بیشتر بریزید کم شیرین کمتر مواد میانی گردوی خرد شده,دارچین وپودر گل محمدی اگه پودر گل محمدی ندارید دو قاشق گلاب تو مواد خاگینه بریزید تخم مرغ رو با همزن دستی ویا برقی بزنید تا حجمش دو برابر بشه سپس ماست رو اضافه کنید هم بزنید تا ماست وتخم مرغ کاملا مخلوط ویکدست بشه مخلوط آرد وبیکینگ پودر رو الک کرده با ویسک مخلوط مرحله آخر چند ثانیه همزن دستی یا برقی بزنید تا یکدست بشه زیاد نزنید . روغن رو تو ماهی تابه بریزید تا داغ بشه نصف مواد رو بریزید یکدست ویکنواخت پهن کنید یک دقیقه درشو بزارید تا کمی خودشو بگیره سپس مواد میانی بریزید ونصف مواد دیگه روش بریزید.درشو بزارید با شعله خیییلی کم تا زیر خاگینه برشته بشه سپس برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه برش بزنید وشیره انگور روش بریزید یک الی دو دقیقه درشو بزارید تا شیره به خوردش بره گاز رو خاموش کنید ونووووووش جان بفرمایید. به همین راحتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍫 😋 🔸2تخم مرغ رو زرده و سفیده اش از هم جدا کرده و زرده ها رو با ۱/۲ليوان شکر و کمی وانیل خوب زده تا کرم رنگ بشه، بعد ۱ق م کاکائو و نسکافه رو اضافه کنید و باهمزن بزنید سپس ۱/۲ليوان شیر داغ رو که جوش آوردید بهش کم کم اضافه کنید ، بعد سفیده ها رو کف کنید و با ۱۰۰گرم خامه فرم گرفته مخلوط کنید . ۲ ق م پودر ژلاتین رو هم که بن‌ماری کرده بودید به مخلوط زرده + خامه و سفیده مخلوط شده اضافه کنید و همه رو باهم مخلوط کنید بعد بریزید داخل قالب و بزارید یخچال ( ۴ ساعت) بعد هم نوش جان کنید. 📤فوروارد یادتون نره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام من اومدم با یه ترشی خوشمزه و راحت و عالی 😍. شلغم یک کیلو چغندر (لبو) 1 تا 2 عدد(نپخته) سیر 3 تا 4 حبه برگ بو 1 عدد سیاه دانه ، تخم گشنیز ، گلپر در صورت تمایل 1 ق م نمک 1 ق م سرکه سفید 2 لیوان آب جوشیده خنک 2 لیوان آب و نمک و برگ بو رو روی حرارت قرار دادم تا بجوشه ، وقتی جوشید از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار خنک بشه . چغندر و شلغم رو شستم و خشک کردم و سر و ته اش رو گرفتم و پوستش رو گرفتم . به صورت خلالی و درازا خرد کردم . خرد کردن و طرح دادن دست خودتونه حتی می توتید قالب بزنید . سیر رو پوستش رو گرفتم و ورقه ای خرد کردم به خاطر اینکه داخل ترشی با اون یکی مواد یک دست بشه و ظاهرش زیبا بشه . تمامی مواد خشک باشند ، آبی نمونه . لایه لایه شلغم و چغندر و سیر رو داخل ظرف شیشه ای قرار دادم . اگر هم ادویه دوست دارید بریزید از سیاه دانه و تخم گشنیز و گلپر می تونید استفاده کنید . به نسبت مساوی آب و سرکه با هم مخلوط کردم . دو لیوان سرکه هم با آب جوشیده خنک ترکیب کردم و داخل ظرف شیشه ریختم . از اونجایی که من خیلی تیز و تند دوست ندارم در ترشی ها نصف به نصف آب جوشیده خنک و سرکه می ریزم .می تونید کلش رو سرکه بریزید و یا از ترکیب آبغوره و سرکه هم می تونید استفاده کنید. (آب جوشیده خنک هست و نمیزاره ترشی کپک بزنه و چون جوشیده و استریل شده) در ظرف رو بستم و خوب چفت کردم . محیط خنک و به دور از نور آفتاب قرار بگیره تا رنگش بد رنگ نشه . حدودا یک هفته تا ده روزبعد ترشی آماده است . بعد از آماده شدن داخل یخچال نگه داری کنید . 👈این ترشی تا چندین هفته داخل یخچال می مونه . بهترین زمان مصرف 6 هفته است و به مرور شلغم ها نرم می شوند . اگر دیدید رنگش تغییر کرده می تونید هر زمانی خواستید لبو داخلش بریزید تا رنگش خوش رنگ تر بشه . 👈لبو قابل حذفه و بابت رنگ دهی و خوشرنگ شدن در این ترشی استفاده میشه .می تونید حتی کلم بنفش استفاده کنید 👈دو روش برای تهیه این ترشی هست که روشی که به صورت خام هست مواد و روشی به صورت پخته . اگر چه که پختن مواد ترشی با سرکه ، ماندگاری ترشی رو طولاتی می کند و و احتمال کپک زدن کمتر ، اما ترشی شلغم و لبو نسبت به ترشی های دیگر حساس تر و زودتر خراب می شود . اگر برای این ترشی چغندر رو بپزید شفاف تر و خوش رنگ تر می شود اما دوام کمتر و زود کپک می زند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 بادمجان دلمه ای 4 عدد گوشت چرخ شده 200 گرم پیاز 2 عدد جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری سیر دو حبه فلفل دلمه یک عدد نمک فلفل سیاه و روغن به میزان لازم طرز تهیه🔻 بادمجان ها را از وسط نصف می کنیم روشون نمک میزنیم و نیم ساعت اجازه میدیم که تلخیش گرفته بشه بعد آب بادمجان هارو با دستمال میگیریم خشک می کنیم و دو طرف آنها را سرخ می کنیم❤ (این کار برای این هستش که تلخیه بادمجون گرفته بشه) کمی داخل بادمجان هارو خالی میکنیم برای مواد داخل شکم بادمجان ها یک عدد پیاز و سیرمون رو را رنده کرده و سرخ میکنیم + نمک، فلفل و فلفل دلمه خورد شده و گوشت اضافه می کنیم و درون ماهیتابه تفت میدیم برای آماده کردن سس این غذا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت میدهیم تا طلایی شود بعد رب را با نمک و فلفل اضافه کرده 5 دقیقه روی حرارت قرار می دهیم سپس یک فنجان آب افزوده و میزاریم جوش بیاید بادمجانها را در تابه چیده کمی از سس روی بادمجانها ریخته و داخلشون رو از مواد گوشتیمون پر میکنیم و مقداری از سس هم روی بادمجان ها میریزیم نیم ساعت روی حرارت می گذاریم بادمجان شکم پر ما آماده است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت گوشت مواد لازم::::::: نان تورتیلا یا (نان لواش یا پیتا) به تعداد دلخواه 500 گرم گوشت چرخ کرده 1عدد پیاز خرد شده 1عدد فلفل بلغاری ویا دلمه ای قرمز 2عدد گوجه فرنگی پوره شده یا رب گوجه کنسرو ذرت 1 قوطی کوچک . کنسرو لوبیای قرمز 1 قوطی کوچک کمی جعفری خرد شده چند حبه سیر خرد شده فلفل نمک ادویه دلخواه به میزان لازم 100 گرم پنیر پیتزا ⠀ ⠀ طرز تهیه: داخل ماهیتابه کمی روغن بریزد گوشت چرخی را اضافه وتفت بدیدپیاز وفلفل دلمه خردشده را اضافه وتفت بدید تا آب گوشت کشیده شود . بعد لوبیا ، ذرت ، سیر ، سبزی و گوجه فرنگی را اضافه و درآخرهم نمک و فلفل وادویه ریخته وهم بزنیدوبزارید مواد پخته شود. روی نان 2 تا3 قاشق از مواد گوشتی بریزید وکمی هم پنیر پیتزا اضافه ونان را رول کنید در قالب مورد نظر کمی از پوره گوجه فرنگی تفت داده شده ویا سس گوجه بریزد وروشون رول نانها را درکنار هم قرار دهید وروی نانها هم کمی سس گوجه وپنیر پیتزا بریزید و ظرف رو در فرازقبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید در آخر گریل را روشن کنید تا روی پنیر پیتزا هم کمی برشته و طلایی شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥒 😋 🔸اینم یه ترشی ساده و راحت خیار هارو میشوریم بعد خشک میکنیم بعد با رنده خلال کن خلالی شون میکنیم . یا میتونید باچاقو خلال کنید. یا مثل سالاد شیرازی مکعبی خورد کنید ولی خلال زیباتره. دوتا هویج هم برای زیبایی و ترکیب رنگش ابتدا نیم پز کردم بعد خلالی کردم. سیر رنده شده. فلفل قلمی تند. شوید و نعنای و ریحان خشک و پودر گلپر. نمک و کمی شکر هم اضافه کردم. اگه سرکه زیادی ترش بود داخل قابلمه بریزید و بهش آب اضافه کنید تا میزان ترشیش کم بشه بعد حدود ده دقیقه بجوشونید و زیرشو خاموش کنید وقتی از داغی افتاد روی خیارها بریزید و مخلوط کنید برای خوشرنگ شدنش رنگ زرد خوراکی اضافه کنید(اختیاری) و داخل شیشه بریزید. بهتره تمام ترشیا داخل یخچال نگهداری بشن که طعمشون عوض نشه. یک هفته بعد قابل استفاده است. بجای خیار از خیارچمبر هم میشه استفاده کرد. سبزی های خشک رو میتونید حذف یا جایگزین كنيد 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی خوشمزه س...امتحانش کنید حتما ۱ کیلو نارنگی سه و نیم لیوان پودر قند ۱ لیوان آب نارنگی نصف یک عدد لیمو ۱ ق چ کره نارنگی رو پوست بگیرین و دونه دونه کنیدبعد چند عدد نارنگی رو پوره‌کنید که یک پیمانه بشه و نارنگی هارو داخل قابلمه ریخته و پودر قند و آب نارنگی بریزین و با حرارت کم بپزید ،هنگام جوشاندن کف هاشو روهم بگیرید حتما و وقتی شروع به غلیظ شدن کرد و شکر حل شد آب لیمو و کره رو اضافه و بعد داخل شیشه بریزین و نصف روز به صورت وارونه داخل دمای محیط قرار بدین سپس در یخچال نگهداری کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای شب یلدا هم حرف نداره 😍 آب انار : 3 لیوان. پودر نشاسته ی گل : 3 ق غ شکر : 100 گرم. وانیل : 1/4 ق چ. کره : 1 ق غ. پسته ی خرد شده : به میزان دلخواه. طرز تهیه : ابتدا آب انار رو گرفته از صافی رد میکنیم، بهتره آب انار شیرین یا ملس استفاده کنین، سپس داخل قابلمه ی کوچکی ریخته به همراه شکر و نشاسته میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شه، تقربیا یک ساعت و نیم زمان میبره پس عجله نکنین 😉.وقتی بوی خامی نشاسته از بین رفت و به قوام مورد نظر رسید مغز پسته رو اضافه و با بقیه ی مواد مخلوط می کنیم.سپس حرارت رو خاموش کرده، وانیل و کره رو افزوده و مخلوط میکنیم.حالا ظرف پیرکس مورد نظر رو خیس کرده آب اضافی رو خارج کرده و مواد رو داخل ظرف میریزیم و به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد .سپس با چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش های یکسان می‌دهیم من برش های دو سانتی دادم و در پودر نشاسته ی ذرت یا پودر نارگیل میغلتاتیم. نکته ی مهم : حتما از نشاسته ی گندم یا گل برای داخل لوکوم استفاده کنین.چند ساعت بذارین در محیط بمونه تا کمی خشک شن سپس در ظرف در بسته نگهداری کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت گوشت مواد لازم::::::: نان تورتیلا یا (نان لواش یا پیتا) به تعداد دلخواه 500 گرم گوشت چرخ کرده 1عدد پیاز خرد شده 1عدد فلفل بلغاری ویا دلمه ای قرمز 2عدد گوجه فرنگی پوره شده یا رب گوجه کنسرو ذرت 1 قوطی کوچک . کنسرو لوبیای قرمز 1 قوطی کوچک کمی جعفری خرد شده چند حبه سیر خرد شده فلفل نمک ادویه دلخواه به میزان لازم 100 گرم پنیر پیتزا ⠀ ⠀ طرز تهیه: داخل ماهیتابه کمی روغن بریزد گوشت چرخی را اضافه وتفت بدیدپیاز وفلفل دلمه خردشده را اضافه وتفت بدید تا آب گوشت کشیده شود . بعد لوبیا ، ذرت ، سیر ، سبزی و گوجه فرنگی را اضافه و درآخرهم نمک و فلفل وادویه ریخته وهم بزنیدوبزارید مواد پخته شود. روی نان 2 تا3 قاشق از مواد گوشتی بریزید وکمی هم پنیر پیتزا اضافه ونان را رول کنید در قالب مورد نظر کمی از پوره گوجه فرنگی تفت داده شده ویا سس گوجه بریزد وروشون رول نانها را درکنار هم قرار دهید وروی نانها هم کمی سس گوجه وپنیر پیتزا بریزید و ظرف رو در فرازقبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید در آخر گریل را روشن کنید تا روی پنیر پیتزا هم کمی برشته و طلایی شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 سینه مرغ (فیله شده) مواد مرینیت مرغ::::: 2_3 ق غ روغن زیتون پودر پاپریکا پودر فلفل چیلی نمک یا ادویه دلخواه دیگر به میزان لازم مواد سالاد:::::: 1_2 عدد خیار خرد شده 1 لیوان کاهو ی خرد شده چند عدد گوجه گیلاسی 1 پیاز قرمز خرد شده مواد سس رنچ::::::: 1 لیوان ماست 1_2 ق غ سس مایونز 1 ق غ شوید تازه ریز خرد شده 1 ق غ جعفری تازه ریز خرد شده 1/2 ق چ پودر پیاز و پودر سیر نمک فلفل سیاه طرز تهیه: ابتدا روی فیله مرغ را با چنگال سوراخ کنید داخل کاسه روغن زیتون،پودر پاپریکا،پودر چیلی و نمک را مخلوط و سینه مرغ را مرینیت کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا کامل مزه دار شود،در این فاصله تمام مواد سس را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنیدتا مواد با هم ترکیب شوند،سپس مرغ مرینیت شده در ماهیتابه نچسب گریل کنید،(هر طرف حدود 6_8 دقیقه تا زمانی که کامل پخته شود) مواد دیگه سالاد را خرد کنید و در یک کاسه بریزید و سس سالاد را اضافه و مخلوط کنید و در اخر مرغ گریل و اسلایس شده را روی سالاد گذاشته و با پودر چیلی بیشتر سرو کنید. نوش جونتون شفا باش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سیب خرد شده نیم کیلو ( با پوست 700 گرم) شکر 400 تا 500 گرم (2 تا 2.5 لیوان) آب یک لیوان زعفران و گلاب در صورت دل خواه طرز تهیه🔻 حدودا 700 گرم سیب رو پوستش رو گرفتم و دونه هاش رو جدا کردم . هر طوردوست دارین می تونین برش بدین من خرد و نگینی کردم وزن سیب در این صورت 500 گرم شد . برای اینکه سیب ها رنگشون تیره نشه داخل ظرفی مقداری آب و یه کم تقریبا یک استکان سرکه ریختم و سیب ها رو که برش می دادم داخل آب و سرکه می ریختم . اصلا طعم سرکه هم نمی گیره خیالتون راحت . من 400 گرم شکر ریختم . تقریبا به هر میزان که سیب بدون پوست و خرد شده هست همون میزان هم شکر می خواید . اما باز بسته به شیرینی و ترشی سیب هم داره اگر سیبتون شیرین هست کمتر شکر بریزین . من به نسبت مساوی اینجا نریختم کمتر ریختم . شکر و آب رو داخل قابلمه ریختم روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . بعد سیب ها (داخل آبکش ریختم از آب و سرکه خارج کردم دیگه دوباره روش آب نگرفتم) داخلش ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا مربا بپزه و شربتش قوام بیاد . حدودا بین 45 تا 60 دقیقه مدت پخت هست. البته بسته به سیب هم داره برای من تا پخت سیب و قوام اومدن شربت این تایم برد . آخر کار هم یه کم زعفران و گلاب ریختم که باز سلیقه ای هست . برای این که بفهمید شربت قوام اومده یه کم از شربت داخل بشقابی بریرین سرد بشه اگر به حد مطلوب رسیده و مثل عسله و وقتی بشقاب رو کج می کنین شره نمیشه . و با حتی داخل یه لیوان آب خنک یه قطره از شربت بریزین پخش نشه به قوام رسیده . و اینکه چون ابتدا داخل اب و سرکه قرار دادم سیب ها رو دیگه آب لیمو هم داخل مربا نریختم اگر این کار رو نمی کنین آب لیمو هم اخر کار برای اینکه مربا کپک نزنه بریزین . یک عده در قابلمه رو میزارن وقتی مربا در حال پخت هست تا رنگ سیب ها قرمز بشه اما من به این شکل درست می کنم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز متوسط دو عدد فلفل دلمه ای کوچک یک‌عدد فلفل سبز دو عدد پنیر پیتزا بمیزان لازم پنیر ورقه ای پستو یک برگ نمک فلفل زردچوبه رب گوجه یک قاشق بادمجان یک عددکوچک گوجه فرنگی چهار عدد نون لواش نرم دو عدد طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز خرد شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت تفت داده گوشت که کمی پخت بادمجان، فلفل دلمه ای ، فلفل سبز و یک عدد گوجه (همه خرد شده) را اضافه کرده حسابی سرخ کنید و‌در انتها رب گوجه را اضافه کرده و کمی سرخ کنید حالا مواد آماده هست. برای تهیه سس گوجه‌، همه گوجه هارا در یک قابلمه بزارید به آرامی با کمی‌روغن بپزه ، کمی که نرم شد پوست گوجه ها را گرفته و اونها را له کنید و بزارید کمی بیشتر بپزه تا سس آماده بشه. . حالا روی نون لواش یه لایه پنیر پیتزا ریخته روش مایع گوشت را بریزد سپس دوباره یه‌لایه پنیر پیتزا و پنیر پستو بریزید، حالا نون را بپیچید. ماهیتابه را روی شعله کم بزارید و داخلش کمی روغ بریزید و صبر کنید تا روغن‌داغ بشه . سپس رُل گوشت را داخل آن قراردهید و با حوصله و روی شعله کم دو سمت آن را سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛