eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 1 سینه مرغ (فیله شده) مواد مرینیت مرغ::::: 2_3 ق غ روغن زیتون پودر پاپریکا پودر فلفل چیلی نمک یا ادویه دلخواه دیگر به میزان لازم مواد سالاد:::::: 1_2 عدد خیار خرد شده 1 لیوان کاهو ی خرد شده چند عدد گوجه گیلاسی 1 پیاز قرمز خرد شده مواد سس رنچ::::::: 1 لیوان ماست 1_2 ق غ سس مایونز 1 ق غ شوید تازه ریز خرد شده 1 ق غ جعفری تازه ریز خرد شده 1/2 ق چ پودر پیاز و پودر سیر نمک فلفل سیاه طرز تهیه: ابتدا روی فیله مرغ را با چنگال سوراخ کنید داخل کاسه روغن زیتون،پودر پاپریکا،پودر چیلی و نمک را مخلوط و سینه مرغ را مرینیت کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا کامل مزه دار شود،در این فاصله تمام مواد سس را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنیدتا مواد با هم ترکیب شوند،سپس مرغ مرینیت شده در ماهیتابه نچسب گریل کنید،(هر طرف حدود 6_8 دقیقه تا زمانی که کامل پخته شود) مواد دیگه سالاد را خرد کنید و در یک کاسه بریزید و سس سالاد را اضافه و مخلوط کنید و در اخر مرغ گریل و اسلایس شده را روی سالاد گذاشته و با پودر چیلی بیشتر سرو کنید. نوش جونتون شفا باش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سیب خرد شده نیم کیلو ( با پوست 700 گرم) شکر 400 تا 500 گرم (2 تا 2.5 لیوان) آب یک لیوان زعفران و گلاب در صورت دل خواه طرز تهیه🔻 حدودا 700 گرم سیب رو پوستش رو گرفتم و دونه هاش رو جدا کردم . هر طوردوست دارین می تونین برش بدین من خرد و نگینی کردم وزن سیب در این صورت 500 گرم شد . برای اینکه سیب ها رنگشون تیره نشه داخل ظرفی مقداری آب و یه کم تقریبا یک استکان سرکه ریختم و سیب ها رو که برش می دادم داخل آب و سرکه می ریختم . اصلا طعم سرکه هم نمی گیره خیالتون راحت . من 400 گرم شکر ریختم . تقریبا به هر میزان که سیب بدون پوست و خرد شده هست همون میزان هم شکر می خواید . اما باز بسته به شیرینی و ترشی سیب هم داره اگر سیبتون شیرین هست کمتر شکر بریزین . من به نسبت مساوی اینجا نریختم کمتر ریختم . شکر و آب رو داخل قابلمه ریختم روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . بعد سیب ها (داخل آبکش ریختم از آب و سرکه خارج کردم دیگه دوباره روش آب نگرفتم) داخلش ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا مربا بپزه و شربتش قوام بیاد . حدودا بین 45 تا 60 دقیقه مدت پخت هست. البته بسته به سیب هم داره برای من تا پخت سیب و قوام اومدن شربت این تایم برد . آخر کار هم یه کم زعفران و گلاب ریختم که باز سلیقه ای هست . برای این که بفهمید شربت قوام اومده یه کم از شربت داخل بشقابی بریرین سرد بشه اگر به حد مطلوب رسیده و مثل عسله و وقتی بشقاب رو کج می کنین شره نمیشه . و با حتی داخل یه لیوان آب خنک یه قطره از شربت بریزین پخش نشه به قوام رسیده . و اینکه چون ابتدا داخل اب و سرکه قرار دادم سیب ها رو دیگه آب لیمو هم داخل مربا نریختم اگر این کار رو نمی کنین آب لیمو هم اخر کار برای اینکه مربا کپک نزنه بریزین . یک عده در قابلمه رو میزارن وقتی مربا در حال پخت هست تا رنگ سیب ها قرمز بشه اما من به این شکل درست می کنم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز متوسط دو عدد فلفل دلمه ای کوچک یک‌عدد فلفل سبز دو عدد پنیر پیتزا بمیزان لازم پنیر ورقه ای پستو یک برگ نمک فلفل زردچوبه رب گوجه یک قاشق بادمجان یک عددکوچک گوجه فرنگی چهار عدد نون لواش نرم دو عدد طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز خرد شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت تفت داده گوشت که کمی پخت بادمجان، فلفل دلمه ای ، فلفل سبز و یک عدد گوجه (همه خرد شده) را اضافه کرده حسابی سرخ کنید و‌در انتها رب گوجه را اضافه کرده و کمی سرخ کنید حالا مواد آماده هست. برای تهیه سس گوجه‌، همه گوجه هارا در یک قابلمه بزارید به آرامی با کمی‌روغن بپزه ، کمی که نرم شد پوست گوجه ها را گرفته و اونها را له کنید و بزارید کمی بیشتر بپزه تا سس آماده بشه. . حالا روی نون لواش یه لایه پنیر پیتزا ریخته روش مایع گوشت را بریزد سپس دوباره یه‌لایه پنیر پیتزا و پنیر پستو بریزید، حالا نون را بپیچید. ماهیتابه را روی شعله کم بزارید و داخلش کمی روغ بریزید و صبر کنید تا روغن‌داغ بشه . سپس رُل گوشت را داخل آن قراردهید و با حوصله و روی شعله کم دو سمت آن را سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهه😋 ۷۵۰ گرم سینه ی مرغ ۲ ق غ آرد ۱ عدد سفیده ی تخم مرغ ۳ الی ۴ ق غ روغن نمک و فلفل سیاه و آویشن و چیلی و زیره و کاری ۱ ق چ ۲ حبه سیر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❖ "شب بخیر" یعنی سپردن خود به خدا و آرامش در نگاه خدا یعنی سیراب شدن در دستان و آغوش خدا... شبتـ🌙ـون خدایی💫 ❖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊🌸صبح زیبـات بـخیر 🕊🌸روزتـون پراز موفقیت 🕊🌸حـال امـروزتــون زیبــا 🕊🌸 دلاتون پراز عشق و محبت 🕊🌸تنتون سـالم و روزتـون قـشنگـــ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌😎 @JOK_MOK 😜 شااد باشید😻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک شکلاتی کافی شاپی مواد لازم : شکر یک و نیم لیوان روغن یک لیوان آرد 2 لیوان شیر یک و نیم لیوان تخم مرغ 3 عدد بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری پودر کاکائو 50 گرم طرز تهیه : آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه اس نوش جان گاناش روی کیک 200 گرم خامه صبحانه رو بخار کتری میذاریم کمی گرم شود بهش 200 گرم شکلات خرد شده اضافه کرده وهم میزنیم تا شکلات در خامه آب شود وسس شکلاتی یه دست بشه وبعد روی کیک میریزیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کافی شاپی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان هم میتونید از ران استفاده کنید هم از سینه این مقدار برای چهار نفره ران چهار تکه اگه نصف لیوان آلو 8تا 10 رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری پیاز یک عدد بزرک زعفران ،زردچوبا،نمک،فلفل به میزان‌لازم قبل از پخت مرغ رو با آب بزارید رو گاز تا کف مرغ بالا بیاد ابشو دور بریزید ودوباره بشورید وسپس سرخ کنید من همیشه تین کار رو انجام میدم(جوش نزنه فقط کفش بالا بیاد کافیه) ماهی رو بزارید تا گرم بشه تکه های مرغ رو اضافه کنید وسرخ کنید وقتی سرخ شدن درشون بیارید تو همون ماهی تابه پیاز خرد شده بریزید وسرخ کنید اواخر سرخ شدن تکه های مرغ رو اضافه زردچوبه وفلفل بزنید وباهاش تفت بدهید آب به اندازه کافی میریزیم تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد لپه که قبلا ده دقیقه پخته شده بهش اضافه کرده درشو میزاریم تا گوشت ولپه نیم پز بشه رب رو با یک قاشق روغن سرخ کرده همراه آلو که قبلا خیس کردیم به خورش اضافه نمک هم میزنیم دوباره درشو میزاریم تا کاملا بپزه وجاوبیفنه میتونید آلو رو حذف کنید فقط با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید اونوقت مبشه قیمه با مرغ عزیزان از زعفران هم میتونید استفاده کنید طعمش عالی میشه میتونید برای چاشنی از کمی آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ مواد لازم: ران مرغ 8 عدد سیب زمینی کوچک 9_10 عدد پیاز کوچک 10عدد(1پیاز بزرگ هم میتوانید استفاده کنیدتعداد کمتر) هویج 1 عدد فلفل سبزبزرگ 3 عدد(از فلفل سبز شیرین کوچک و یا فلفل دلمه ای میتوانید استفاده کنید) روغن مایع 1 ق غ رب گوجه 1 ق م رب فلفل 1 ق م(در صورتی که در دسترس نبود رب گوجه بزنید) آب نصف استکان آویشن،نمک،ادویه های دلخواه مخصوصا زیره وکاری خیلی طعم خوبی به این غذا میدهد فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: مرغهاروشسته وخشک میکنیم،سیب زمینی هارا پوست گرفته و نصف میکنیم،پیازهارا پوست کنده و به اندازه دلخواه خورد میکنیم(اگر پیازها کوچک بود احتیاجی به خورد کردن ندارد) هویج روحلقه حلقه خرد کرده و فلفل هارا شسته و هسته هایش را خارج کرده وبه قطعات بزرگ خورد میکنیم،تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف ریخته و روشون رب و آب و روغن و ادویه ها ونمک را ریخته و باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم. بعدگوشت هاروریخته و مخلوط میکنیم،در یک کیسه مخصوص فر همه مواد را پر کرده و دهانشومحکم میبندیم،با چنگال ویا خلال دندان سه چهار تا سوراخ در پلاستیک ایجاد میکنیم،در فر گرم شده در دمای 190درجه در حدود 45دقیقه و یا بیشتر تا وقتی که سیزیجات نرم شود و گوشت بپزد ،میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ادویه‌ها: نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل ( نصف ق مرباخوری) و دارچین ( کمتر از نصف ق‌م) و آویشن (نصف ق م) و پاپریکا (نصف ق‌م )و پودر تخم گشنیز ( نصف ق‌م) و سه حبه سیر تازه ( سیر تازه معمولا بوش کمتره ) آبلیمو حداقل دو قاشق ( کم یا زیادش ذائقه‌ایه، ولی من پیشنهادم اینه که بین دوتا پنج قاشق باشه) روغن زیتون پنج قاشق مرغ خرد شده حدود هشتصد گرم ماست یک پیمانه پیاز یک عدد مواد مرغی توی ماهیتابه حدود بیست دقیقا زمان لازم داره تا بپزه و آبش کشیده و بشه و یه‌کوچولو سرخ بشه. × اگه زمان زیادی میبره تا دستگاهتون نون‌ها رو گریل کنه، پیاز و جعفری و خیارشور روی لای ساندویچ نگذارید × من روی پیاز جعفری، سماق ریختم و عاشق این ترکیب‌م ×نون پیتا یا نون مدیتزانه‌ای یا نون عربی معمولا به‌صورت بسته‌بندی کارخونه‌ای توی سوپرها هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی پیتزا مواد لازم برای خمیر::::: 1 لیوان شیر گرم 1/2 لیوان آب گرم 1 ق غ خمیر مایه فوری 1/2 لیوان روغن 2 ق چ شکر دانه ریز 1 ق چ نمک 4 لیوان آرد(بسته به نوع آرد ، ممکن است مقدار آرد کمتر یا بیشتر شود) مواد سس:::::: 1 ق غ رب گوجه فرنگی 1 ق چ پودر آویشن مواد پیتزا:::::: سوسیس یاژامبون(کالباس) زیتون فلفل سبز قارچ پیتر پیتزا یا موزارلا رنده شده به میزان لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه: ابتدا شیر،آب ،روغن،خمیر مایه فوری و شکر را درون یک کاسه بریزید و مخلوط کرده(اگر از خمیر مایه خشک استفاده میکنید با شیر و شکر مخلوط و روی ظرف را بپوشانید برای حدود 10 دقیقه تا خمیر مایه به عمل بیاد و بعد به مواد دیگر خمیر اضافه کنید) سپس آرد الک شده و نمک را به تدریج اضافه و کامل مخلوط کرده و ورز دهید برای حدود 8 دقیقه تا یه خمیر لطیف و نرم داشته باشید،در مرحله بعد خمیر را در کاسه ایی که چرب شده بگذارید و روی آن را سلفون بکشید و برای حدود 30 دقیقه استراحت دهید،در این فاصله تمام مواد پیتزا را خرد کنید و در ظرف های جداگانه بذارید برای آماده سازی سس ::::::رب گوجه فرنگی و آویشن را در یک کاسه ی کوچک مخلوط و کنار بذارید،سپس روی سطح کار را آرد پاشی کنید ،خمیر استراحت شده را چند دقیقه کوتاه ورز دهید و با وردنه خمیر را کامل باز کنید به ضخامت نیم سانتی متر ،سپس با لیوان قالب بزنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید گذاشته وابتدا سس بزنید بعد پنیر و لایه بعد مواد دلخواه پیتزا را بگذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برای حدود 20 تا 25 دقیقه قرار دهید یا تا زمانی که روی پنیر برشته شود، گرم سرو کنید. نوش جونتون شفا باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کشمشی گردویی اين كيك قطعا بهترين،خوش بافت ترين و خوشمزه ترين كيك كشمشي خواهدبود حتما حتما تستش كنيد كيك كشمشي گردويي موادلازم:تخم مرغ بزرگ ٣عدد،وانيل نصف ق چ،شكر يك پيمانه،روغن مايع دوسوم پيمانه+٥٠گرم كره آب شده،شير ولرم دوسوم پيمانه،آرد سفيد٢پيمانه،بكينگ پودر٢ق چ،كشمش وگردو به ميزان لازم(هرچي بيشتر بهتر،دست ودلباز بريزين😋) اول ازهمه فر رو روشن ميكنيم گرم شه قالبمونو چرب ميكنيم وكنار ميذاريم آرد وبكينگ پودر رو هم سه بار الك ميكنيم وكنار ميذاريم حالا تخم مرغ ها رو با وانيل حسابي ميزنيم،تا بوي ضخمش گرفته بشه،شكر رواضافه و هم ميزنيم تا كرم و كشدار بشه،حالا روغن مايع و كره آبشده رو اضافه و كمي ميزنيم،وبعد شير رو اضافه ميكنيم بعد از مخلوط شدن آردوبكينگ پودر رو طي سه مرحله اضافه ميكنيم وهم ميزنيم(باهمزن دستي) حالا يه لايه از مايه كيك رو ميريزيم و روش كشمش و گردوي خردشده ميريزيم،دوباره مايه كيك و بعد كشمش و گردو تا آخر لايه ي آخرتون مايه كيك باشه،ميره تو فر ١٨٠درجه به مدت ٤٠دقيقه،وقتي سرد شد ازقالب جداكرده و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوهان عسلی سوغات اصفهان و یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است.تاریخچه دقیق اولین سوهان به دوره قاجار در شهر قم نسبت داده می شود. مواد لازم: 1/8 قاشق چایخوری زعفران ریز آسیاب شده است 1 قاشق غذاخوری گلاب 3/4 فنجان شکر 1/2 فنجان شربت ذرت سبک جایگزین شربت ذرت : 1 لیوان عسل یا 3/4 لیوان پودر قند + 1/4 لیوان شیر 3 قاشق غذاخوری عسل 1/3 فنجان بادام خلال شده 2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1/4 فنجان پسته خرد شده 1 قاشق غذاخوری گلبرگ های رز محمدی خشک شده درشت آسیاب شده 1/2قاشق چایخوری نمک دریای پولکی دستورالعمل ها یک ورقه فر لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی اسپری نچسب بزنید. زعفران را آسیاب کنید در ظرف کوچکی زعفران را در گلاب خیس کرده و کنار بگذارید. شکر، شربت ذرت، عسل و 2 قاشق غذاخوری آب را در یک قابلمه متوسط ​​با دماسنج،آب نبات روی حرارت متوسط ​​به جوش آورید. هم بزنید تا شکر مخلوط و حل شود. بپزید، هر از گاهی بچرخانید، تا دماسنج 290 درجه فارنهایت،یا 144 درجه سانتیگراد را ثبت کند. بادام، کره و نمک کوشر را مخلوط کنید و بپزید، مرتباً هم بزنید تا بادام طلایی شود، کره جذب شود و دماسنج 300 درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتیگراد را ثبت کند، حدود 2 دقیقه با جوش شیرین و سپس مخلوط گلاب زعفران مخلوط کنید. کارامل ابتدا حباب می زند اما بعد صاف و کرمی به نظر می رسد. بلافاصله روی ورقه پخت آماده شده بریزید و با کفگیر روغنی تا حد امکان نازک پهن کنید یا با کج کردن ورقه پخت، سریع کار کنید. پسته، گلبرگ های رز و نمک دریا را روی آن بپاشید. اجازه دهید خنک شود، سپس به قطعات مختلف خرد کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اکبر جوجه برای پختن اکبر جوجه نیاز داریم به👇👇 (برای نیم پز کردن مرغ) ی مرغ ب وزن 1 تا 1 کیلو 200 آبجوش 4 لیوان پیاز 3 حلقه فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری زردچوبه نصف قاشق چایخوری نمک 1 قاشق مرباخوری مرغ را ب مدت 15 دقیقه میپزیم و آبکش میکنیم. میزاریم آب مرغ کاملا خشک بشه. برای سرخ کردن مرغ نیاز داریم ب👇 نیم لیتر روغن کره حیوانی 100 گرم 1 حبه سیر درشت خرد شده پیاز 3 حلقه روغن رو توی قابلمه میریزیم تا کاملا گرم بشه پیاز و سیر رو اضافه میکنیم. کره رو اضافه کردم (روغن و کره کاملا داغ بشه). مرغ رو میزاریم تا با حرارت کم سرخ بشه. (زمان مورد نیاز برای سرخ شدن نیم ساعت هست) مواد مورد نیاز برای مزه دار کردن👇 آبلیمو 1 سوم فنجان آب 1 چهارم لیوان زعفران 2 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری زردچوبه نصف قاشق چایخوری زنجبیل 1 چهارم قاشق چایخوری پودر سیر 1 چهارم قاشق چایخوری تمام مواد رو ترکیب کرده رو بعد از 20 دقیقه ک مرغ پخته شد زیر شعله رو ب مدت 5 دقیقه خاموش میکنیم و ترکیب مواد رو کم کم ب مرغ اضافه میکنیم و مجدد زیر شعله رو روشن میکنیم(بخاطر اینکه ترکیب مایعات توی روغن نمیمونه خیلی زود جذب مرغ میشن و مرغ مزه دار میشه. حتما حتما از روی حرارت برداشته تا آب و روغن ک ترکیب بشه پرتاب نشه) بعد از 10 دقیقه مرغ کاملا خوش رنگ و خوش طعم میشه و کنار برنج و رب انار میتونید سرو کنید. (میتونید برای سس از ترکیب مساوی رب انار و رب آلوچه استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛