eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم: دو لیوان شیر نصف لیوان شکر 2 یا 3 ق غ نشاسته ذرت 2 ق غ گلاب پودر پسته و پودر نارگیل برای تزیین همه مواد رو داخل ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید و روی حرارت متوسط اونقدر هم بزنید تا شیر غلیظ شه و به غلظت فرنی برسه. کمی که خنک شد داخل قالب چرب شده بریزید،میتونید از فنجون و کاسه هم استفاده کنید.4تا5ساعت داخل یخچال بمونه خوب میبنده.در آخر از قالب خارج کرده وتزیین کنید. این دسر فوق العاده خوشمزه بود از نظر خودم دقیقا مزه ی بستنی سنتی میداد😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍃فیله مرغ با سس قارچ🍃 🔶️🔶️مواد لازم: ✔سینه مرغ 3 عدد ✔300 گرم قارچ ✔2 عدد پیاز ✔ 2-3 حبه سیر ✔ خامه 200 میلی لیتر یا ترکیب شیر و خامه ✔200 میلی لیتر آب مرغ ✔4-5 قاشق غذاخوری روغن (برای سرخ کردن) ✔1.5 قاشق غذاخوری آرد ✔1 قاشق غذاخوری نشاسته ✔ نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز ✔ یک مشت جعفری خرد شده ✔ پنیر چدار رنده شده به اندازه کافی 🔶️🔶️طرز تهیه: 👈ابتدا اگر سینه های مرغ خیلی ضخیم هستند آنها را به صورت طولی برش دهید چون اگر ضخامتشون کمتر باشه بهتر پخته میشه و بعد مرغ را با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید و سپس روی مرغ ها را آرد بپاشید که کاملا با آرد پوشیده و کاور بشه. 👈 سپس در تابه ای که از قبل گرم شده قرار دهید و روغن رو اضافه و هر طرف را به مدت پنج دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید. 👈حالا مرغ ها رو به ظرف مخصوص پخت در فر منتقل کنید. 👈همزمان در یک تابه دیگه پیاز، سیر و قارچ خرد شده رو باحرارت زیاد سرخ کنید تا رنگ قارچ ها تغییر کند. 👈در آخر نمک و ادویه را اضافه کرده و کمی تفت دهید و حرارت رو کم کنید. 👈سپس به ترتیب خامه و آب مرغ را روی قارچ ها بریزید. روی حرارت متو سط ​​بپزید و هر از گاهی هم بزنید . بعد نشاسته را با آب خیلی کم مخلوط کنید و داخل تابه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا غلیظ شود. وقتی غلیظ شد از روی حرارت برداشته و جعفری ریز خرد شده را روی آن بپاشید. 👈حالا سس را روی مرغ های سرخ شده داخل ظرف بریزید روی آن چدار رنده شده بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بپزید تا روی پنیر ها تا طلایی بشه. میتونید در کنار پاستا یا برنج سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍛 مرغ آبپز شده سیب زمینی آبپز شده هویج پخته شده تخم مرغ آبپز شده قارچ تف داده شده پنیر پارمزان سبزیجات و تخم مرغ را آبپز کرده و آنها را رنده کنید. مرغ را به صورت نواری برش دهید. لایه لایه مواد را روی هم بزارید، هر لایه را با سس مایونز پر کنید. می توانید با سلیقه خودتون تزئین کنید. من با خیار و گوجه گل درست کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. لول کباب 😋 . گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده یک عدد متوسط جعفری، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر زنجبیل . گوشت و پیاز رنده شده با بقیه مواد ترکیب کنید بعد لوله ای کنید و بزارید سرخ بشه و روش گوجه بزارید خیلی ساده شیک و مجلسی😅 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای خوبم روزتون بخیر😁 ‌ شیر .....۱لیوان(به ازای هر لیوان) نسکافه گلد.....۲قاشق شکر....۲قاشق بستنی....۲اسکوپ سس شکلات طرز تهیه: ابتدا شیر و نسکافه و شکر با هم مخلوط می کنیم.روی حرارت می زاریم تا کاملا یکدست بشه.دقت کنید اصلا احتیاج به جوشیدن ندارد.بعد از حل شدن نسکافه،بزارید خنک بشه.حتما یخچال بزارید تا کامل سرد بشه.لیوان مورد نظر با شکلات تخته ای یا سس شکلات یا کارامل تزیین کنید.شیر سرد شده را داخلش بریزد.دو تا سه اسکوپ بستنی روش بزارید.می تونید با بیسکویت یا سس شکلات یا هر چیز دیگه ای تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳 مواد لازم: قارچ ۱۰۰ گرم ژامبون ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ۱ عدد متوسط پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم جعفری ۲ ق غ نمک و فلفل و پودر سیر به مقدار لازم نون همبرگری کوچیک ۱۵ عدد مواد رومال: سیر له شده ۲ حبه کره ۳۰ گرم روغن زیتون ۲ ق غ جعفری ۱ ق غ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرماييد اينم سالاد سبز☘️ سعي كردم همه چي رو بگم هيچ كدوم از اين سبزيجات و موادي كه استفاد كردم قانون قطعي نداره مي شه تغيیر داد و كم زياد كرد فقط تخم گشنيز و سركه بالزاميك به نظرم نبايد اصلا تغيير كنه ☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 تخم مرغ 4 عدد شکر یا پودر شکر 210 گرم (یک لیوان) ماست 120 گرم (نصف لیوان) کره 100 گرم آرد سفید 250 گرم (یک و دو سوم لیوان) نشاسته ذرت 50 گرم (3 تا 4 ق غ) بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ پودر نارگیل 50 گرم (4 تا 5 ق غ) سیب 3 تا 4 عدد پودر دارچین و پودر قند به میزان دلخواه گردو خرد شده به میزان دلخواه طرز تهیه🔻 کره و شکر رو با همزن خیلی خوب پنج دقیقه زدم تا حسابی با هم مخلوط بشه . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن خوب زدم . با اضافه کردن تخم مرغ آخر وانیل رو هم ریختم . ماست رو هم اضافه کردم . همزن رو کنار گذاشتم . پودر نارگیل رو اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم . آرد رو سه بار الک کردم . بیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم .کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم . در صورت علاقه کمی گردوخرد شده رو با یک قاشق آرد مخلوط کردم و داخلش ریختم و خیلی کم مخلوط کردم .(این کار بابت ته نشین نشدن هست) کف قالب رو کاغذ روغنی انداختم و یا میشه چرب کرد . اندازه قالب من 22 در 22 هست . مایه رو داخلش ریختم و با لیسک روش روصاف و یکدست کردم . سیب ها رو پوست کندم و ورقه ای کردم . می تونید حتی سیب رو پوست نگیرید و ورقه ای کنید . روی مایه کیک چیدم ویک کم هم دارچیم و پودر قند روش الک کردم . فر رو از یک ربع قبل گرم کرده بودم و داخل فر 180 درجه ، طبقه وسط ، 45 تا 50 دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه ازدما افتاد از قالب خارج کردم و برش دادم . . 👈نکات : جای کره می تونید روغن مایع بریزید ، البته با کره خوشمزه تر هست و مایه شل نشه و سیب هم داخلش فرو نره . جای ماست ، شیر رو سعی کنید جایگزین نکنید چرا که مواد شل میشه و سیب فرو میره. جای نشاسته ذرت می تونید آرد سفید بریزید . نشاسته ذرت باعث میشه پوک تر بشه . پودر نارگیل و گردو و پودر دارچین و پودرقند هم قابل حذف می باشد . بدون فر داخل تابه دو طرفه و فر دست ساز می شود.ازدستگاه های دیگر اطلاع ندارم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تریاکی یک روش پخت ژاپنیه که متشکل از دو کلمه "تری" به معنای براق و درخشنده و " یاکی" به معنای گریل شده یا کباب شده ست. 🔴میتونید پودر فلفل تند هم به مواد مرینت اضافه کنید 🔴موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها روغن یا کره بزنید تا نسوزه 🔴همینطور میتونید از مواد مرینت که در ظرف باقی مونده موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها بزنید 🔴سس سویا شوره پس دقت کنید به مرغ نمک زیاد نزنید 🔴اکثرا برای مرینت یا همون مزه دار کردن مرغ میگن که دوساعت بمونه ولی روش من همیشه این بوده که مرغ رو حداقل 6 ساعت و حداکثر یک شب در مواد میخوابونم تا جوجه نرم و آبدار بشه 🔴ورژن اصلی جوجه تریاکی پیاز نداره ولی میتونید یه دونه پیاز کوچیک رو رنده کنید و به مواد مرینت اضافه کنید کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور لازانیا خوشمزه برای مهمونیا که خیلی عالیه و نیازی به برش نداره😍 300 گرم گوشت چرخکرده 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه نصف لیوان پوره گوجه فرنگی نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم پنیر پیتزا برای سس بشامل: 2 ق غ کره 2 ق غ آرد 3 فنجان شیر نمک ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم و سپس فلفل دلمه رو اضافه میکنیم کمی که سرخ شد گوشت چرخکرده رو اضافه کرده و سپس پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا اب گوجه خشک شود و نمک و فلفل و آویشن رو اضافه کنید داخل ظرفی کره و آرد الک شده رو روی حرارت بذارین مقداری که رنگ آرد زرد شد شیر رو به آرامی اضافه کنید و نمک رو اضافه کنید و تا زمانی که به جوش بیاید و غلیظ شود هم بزنید لازانیا رو در آب جوش در حدود 8 دقیقه بذارید(بیشتر شه خراب میشه و میشکنه) هر ورق رو سس بشامل بزنید و سپس مواد گوشتی و پنیر ریخته رول کنید و داخل ظرف بچینید و سس بشامل رو روش بریزید و پنیر پیتزا قرار بدین و در فر 170 درجه از قبل گرم شده به مدت چهل الی پنجاه دقیقه قرار بدین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای همبرگر از گوشت چرخکرده گوساله استفاده کنید...استفاده از گوشت گوسفند یا مخلوط گوساله و گوسفند باعث میشه طعم برگر شبیه کباب بشه گوشت گوساله به ازای هر هشتصد گرم گوشت خالص باید با دویست گرم چربی گوشت چرخ بشه...من معمولا از قسمت مغزران گوساله استفاده میکنم... ولی میتونید از ترکیب ششصد گرم راسته یا مغزران گوساله به همراه چهارصد گرم قلوه گاه گوساله هم استفاده کنید. به گوشت برگر نباید زیاد پیاز بزنید استفاده زیاد از پیاز باعث میشه برگر بیشتر طعم کباب به خودش بگیره برای هر یک کیلو گوشت یک عدد پیاز کوچک رنده و ابگرفته شده کافیه برای هر یک کیلو گوشت بین دو تا سه حبه سیر ریز رنده شده یا له شده اضافه کنید...طعم سیر به هیچ عنوان در گوشت مشخص نیست ولی در نهایت برگرتون رو خیییلی زیاد خوش طعم میکنه برای این میزان دو قاشق سر صاف آرد سوخاری ساده (پودر نان خشک) بدون ادویه استفاده میکنیم اضافه کردن سس خردل خالص(من از مارک آمریکن گاردِن استفاده میکنم) و سس باربیکیو مارک HP،طعم بینظیری به برگر میده دقت کنید از سس های خردل ایرانی که معمولا با مایونز مخلوط هستن استفاده نکنید به جای سس باربیکیو میتونید کچاپ استفاده کنید استفاده از خردل و سس باربیکیو سلیقه ای و قابل حذفه ولی توصیه میکنم حتما استفاده کنید مرحله خیلی مهم قسمت مخلوط کردن گوشت با بقیه مواد هست به هیییییچ وجه زیاد ورز ندید نباید دونه های چربی داخل گوشت با حرارت دستتون آب بشه و بافت گوشت نباید له بشه وگرنه برگر مثل کباب کوبیده میشه...پس دقت کنید فقط و فقط در حد مخلوط شدن مواد رو ورز میدید اندازه برگر به سایز نان و سلیقه شما بستگی داره از 100 تا 150 گرم میتونه تغییر کنه از هر قالب با سایز دلخواه یا دستگاه برگر زن میتونید استفاده کنید بعد از اینکه برگرها رو قالب زدید حداقل 2 ساعت در یخچال بذارید یا اگه عجله دارید میتونید 30 تا 45 دقیقه در فریز قرار بدید(در این مرحله میتونید برگرها رو فریز کنید و در مواقع لازم اونها رو سرخ کنید) سپس برگر ها رو از یخچال دربیارید و بلافاصله سرخ یا گریل کنید اگر گریل میکنید کافیه تابه گریل رو کمی چرب کنید و بعد از اینکه کاملا داغ شد برگرها رو سرخ کنید دقت کنید بیشتر از دو تا برگر همزمان سرخ نکنید چون تابه سرد میشه و گوشت برگر آب میندازه و برگرتون خشک در میاد. مخلفات ساندویچ به سلیقه شماست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. روغن به مقدار لازم یه عدد پیاز نگینی خرد شده 300 گرم گوشت چرخ شده نمک و فلفل، پودر سیر ،زنجفیل ، جعفری خشک یا تازه ، آویشن ذرت نخود فرنگی پخته دو حبه سیر له شده پیاز و سیر رو تو روغن تفت بدین و بهش گوشت رو اضافه کنین و خوب تفت بدین بعد ادویه هارو رو اضافه کنید بگذارید فلفل دلمه ای و ذرت و نخودفرنگی پخته و بعد رب تفت بدین و بزارین کنار😋 ... بعد خمیر رو مثل تصویر باز کنید و از مواد بریزید توش اگه دوست داشتین پنیر پیتزا هم بریزید و مثل تصویر بپیچید و به تا خمیر به هم بچسبه بعد تو روغن داغ سرخ کنید چند تا نکته ✅خمیر جادویی همه کاره رو بهتون آموزش دادم تو هایلایت استوری هست ✅2 از هر موادی که دوست دارید می تونید داخل خمیر استفاده کنید یا هر چیزی که دوست ندارید کم کنید کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ازاونجا که نوتلا گرون شده ، می تونید با جایگزینی شکلات صبحانه درست کنید . مواد لازم🔻 تخم مرغ 4 عدد روغن مایع 120 گرم (نصف لیوان) شکر 210 گرم (یک لیوان) شیر 160 گرم (3/4 لیوان) آرد سفید 300 گرم (2 لیوان) نوتلا یا شکلات صبحانه 80 گرم (3 ق غ) پودر کاکائو 3 ق غ بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ طرز تهیه🔻 مواد به دمای محیط برسد. تخم مرغ و شکر رو با همزن 5 دقیقه خوب زدم . وانیل هم اضافه کردم . پودر کاکائو رو به روغن اضافه کردم و مخلوط کردم و داخلش ریختم . شیر رو هم ریختم کمی هم زدم و بعد نوتلا (یا شکلات صبحانه) رو اضافه کردم . بیکینگ پودر و آرد رو 3 بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم . قالب میان تهی به قطر 25 سانت ( یا قالب عیر تهی به قطر 23 سانت) رو با کمی ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو داخلش ریختم . فر خم از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر 180 درجه 45 تا 50 دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم .روی توری قرار دادم تا خنک بشه و بعد به دیس انتقال دادم . من از خود شکلات صبحانه ای که درست کرده بودم اون رو کمی گرم کردم (به روش بن ماری ) و روی کیک ریختم و کمی روش پودر پسته ریختم. در تابه دو طرفه روی گاز و در فر دست سازهم می تونید درست کنید .در مورد درجه و تایم دستگاه های دیگه اطلاع ندارم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻 یک پیازو تفت داده بهش هویج خرد شده و ذرت اضافه کنید کمی تفت میدیم بعد مرغ پخته خرد شده کمی پنیر پیتزا و سس مایونز و نمک و فلفل زده پنیر اب شد خاموش کنید امادست طبق کلیپ دوم نان تست رو مثلثی برش زده رو هر برش کمی سس مایونز زده بعد مایه مرغ و لایه دوم هم ب همین صورت عمل کنید لایه اخر فقط سس بزنید و ب دلخواه تزیین کنید،ما اینو بیشتر از اولیه دوس داشتیم💁‍♀️ اولیه برا تایم صبحانه بیشتر گزینه مناسبیه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود😋 براتون دستور دو مدل فینگر ساده اوردم ک راحت و خوشمزست. برا فینگر کلیپ اول🔻 ب ۵لایه نون تست پنیر یا هر سسی ک دوس دارید هویج خام یا نیم پز خیار پنیر ورقه ای گودا کالباس طرز تهیه🔻 کنارهای ۵ لایه نون تست رو بگیرید چون ی مقدار سفته برا سرو جالب نمیشه روی هر برش نون تست پنیر یا سس رو زده(اینکار برا چسبندگی بین لایه‌هاست، جدا از اون فینگر رو از خشکی زیاد در میاره) بعد دو ورق پنیر ورقه ای گودا رو لایه اول گذاشته، لایه دوم نان تست هم پنیر زده بعد هویج ورقه ای گذاشته لایه سوم هم پنیر زده و برش خیارو میزاریم(دقت کنید مواد بین نون تست از کنارهای تست بیرون نزنن،تا فینگر ترو تمیزی داشته باشیم) لایه اخر هم پنیر و ورقه های کالباس گذاشته روش ی چیز نسبتا سنگین بزارید تا لایه ها بهم بچسبه بعد با سیخ چوبی طبق کلیپ فیکس کنید با ی چاقوی تیز اروم برش بزنید امادست میتونید دورشم برا اینکه خشک نشه با سس یا پنیر کاور کنید،مواد بین نون کاملا سلیقه ایه میشه از گوجه یا کاهو یا هر سبزیجات دیگه هم استفاده کرد،بالای ورق گودا ی برش گوجه میزاشتم خوشگلترم میشد 😁 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛