eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
گلی پز لایه اول مواد گوشتی گوشت چرخ کرده رو با پیاز و سیب زمینی رنده شده و آب گرفته شده مخلوط کرده بهش نمک و فلفل سیاه و زردچوبه میزنیم، یکی دوقاشق روغن مایع هم زده خوب ورز میدیم، داخل یخچال بمدت نیم ساعت میزاریم، ردیف دوم برنج زعفرانی که برنجم و کته گذاشتم و آبش ک کشید در مرحله دم از روی گاز برداشته کف قالب مورد نظرتون چرپ کنین مواد گوشتی و کف ظرف میریزیم و صاف ک کردین ردیف دوم از برنجی ک کته نیم پز بود برنج زعفرانی کرده میریزیم یکم با پشت قاشق صاف کرده و کم فشار میدیم منسجم بشه ردیف اخر برنج سفید میریزیم کره ابشده روش میدیم روی قالبمون فویل کشیده داخل فر ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه میزاریم هم کباب پخته بشه از زیر و هم برنج دم بکشه. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک پیتز ای متفاوت و البته خیلی خوشمزه ابتدا گوشت ران گوساله را همراه با سس کچاپ و سس خردل و پیازسفید و پیازقرمز و سیر و ترکیب چهار ادویه (میخک و جوزهندی و فلفل قرمز و زنجبیل) و نمک و روغن زیتون و آب برای چهار ساعت با دمای ۱۷۰‌ درجه داخل فر بپزید. نان تست را برش داده و به شکل قیف درآورید و داخل آن را با ژیگو پخته شده بالا پیاز و گوجه فرنگی و جعفری پر کنید و توی ظرف بچینید و بین آنها را با پنیرموزارلا رنده شده پر کنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰ دقیقه بپزید برای سس هم از ترکیب ماست_یونانی خیار و آبلیموترش و سرکه و نمک و نعناع و شوید و جعفری و پودرسیر و روغن زیتون استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فرو همزن برقی🍰😊👌 مواد لازم :👇 10 قاشق غذاخوری آرد سفید، 10 قاشق غذاخوری شکر، 8 قاشق غذاخوری روغن، 8 قاشق غذاخوری شیر، دو تا تخم مرغ، دو قاشق چایخوری بکینگ پودر، یک قاشق چایخوری وانیل. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️۱ عدد تخم مرغ ▫️۲ قاشق غذا خوری شکر ▫️۱ لیوان شیر ▫️۱ پاکت وانیل(۵ گرم یا کمی وانیل ایرانی ) ▫️نصف پاکت بکینگ پودر(۵ گرم ) ▫️۱.۵ لیوان ارد ▫️۱ قاشق غذاخوری کاکائو 🔸تخم مرغ و شکر را هم بزنید. شیر، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. آرد را هم اضافه کرده و هم بزنید. یک استکان از خمیر را کنار بذارید و بقیه رو در ماهیتابه بریزید و پخش کنید. خمیری که جدا کردید رو با کاکائو مخلوط کنید و درست وسط خمیر داخل ماهیتابه بریزید و مثل فیلم به کمک کارد فرم بدید و سپس در ماهیتابه را ببندید. ور حرارت کم بپزید. وقتی حباب زد پشت و رو کنید تا طرف دیگه هم بپزد و طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دو مدل چای پر خاصیت و خوش عطر برای فصل زمستان بسیار مناسبه 👌 دو ورقه لیموی تازه چهار ورقه پرتقال تازه یک چوب دارچین یک شاخه کوچک نعنا تازه ۸۰۰ میلی لیتر آب جوش . همه رو داخل قوری بریزید و به مدت چهار دقیقه دم کنید بعد . آب یک عدد پرتقال و یک قاشق عسل رو اضافه کنید خوب هم بزنید و سرو کنید . ♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️ . . یک عدد سیب خرد شده یک قاشق چایخوری چای سیاه یا سبز یک شاخه کوچک نعنا دو ورقه لیمو ترش دو عدد چوب دارچین . هسته سیب رو بگیرید و خرد کنید به همرا بقیه مواد داخل قوری بریزید و روی آن آب جوش بریزید، به مدت ۵-۷ دقیقه دم کنید بعد عسل یا هر شیرین کننده ای که تمایل دارید اضافه و میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
1.5 بسته ژله آلوئورا 1.5 بسته ژله انار سه چهارم لیوان شیر یا بستنی ژله آلوئورا رو با 1 و 3چهارم لیوان آبجوش حل میکنیم میزاریم تا خنک بشه ژله انار رو هم با دو لیوان ابجوش حل میکنیم میزاریم تا خنک و همدمای محیط بشه قالبو با کمک دستمال کاغذی روغن مایع میزنیم و میزاریم فریزر شیر یا بستنی هم باید همدمای محیط باشه ب این نکته خیلی دقت کنید ک شیر یا بستنی حتما باید همدمای ژله باشه ژله آلوئورا رو ک خنک شده با نصف لیوان شیر یا بستنی خوب مخلوط میکنیم چند قاشق از شیر یا بستنی رو ب ژله قرمز اضافه میکنیم تا رنگش مات بشه بعد قالبو از فریزر در میارم کمی از ژله سفید قسمت حرفه میریزیم بعد میزاریم یخچال تا نیم بند بشه یعنی وقتی انگشتمون رو میزنیم ب ژله کمی ب دستمون بچسبه بعد مقدار دلخواه ژله قرمز و بعد دوباره بخچال و بعد از نیم بند شدن دوباره ژله سفید همینطور تا تموم بشه و آخرین لایه رو ک ریختیم ب مدت 4, 5 ساعت میزاریم یخچال بعد ک خوب سفت شد با ی چاقوی خیس اطراف ژله رو آزاد میکنیم بعد با دستمون ژله رو ب طرف مرکز قاب میکشیم وقتی مطمئن شدیم ک همه جاش ازاد شده توی ظرف خیس برمیگردونیم ب همین راحتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارد 2 پیمانه شکر 1/5پیمانه تخم مرغ 3 عدد گردو خرد شده 50 گرم(یا 2ق غ پودر نارگیل) پوره کدو حلوایی1 پیمانه ماست 3ق س روغن مایع 1 پیمانه بکینگ پودر2 ق چ وانیل کمی داخل کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و بهمراه شکر 9 دقیقه با همزن برقی بزنید سپس وانیل بعدم روغن و ماست را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود پوره کدو را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید (برای تهیه پوره کدو را با 3 لیوان اب بپزید وقتی آب کدو تمام شد ان را له کنید و از صافی رد کنید پوره به هیچ وجه نباید آب داشته باشه کیکتون خمیر میکنه) آرد و بکینگ پودر نمک را مخلوط کنید و چند بار الک نماید و به مایه کیک اضافه کنید (مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید) در اخر نیز گردوهای خرد شده را اضافه کنید. قالب کیک را چرب کنید و مقدار کمی ارد کف قالب بپاشید یا از روغن_جدا_کننده استفاده کنید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی ان را صاف کنید. قالب کیک را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده بودید و گرم شده است به مدت 40 – 50 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید سایز قالب میان تهی 23تا25 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد. دیبیجا را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید. مواد لازم برای 4نفر: اشپل (ماهی سفید) :1عدد انار (دان شده): نصف پیمانه کره : 100گرم گلپر : 1/4 قاشق چای خوری نمک و فلفل: به میزان لازم ابتدا تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود اشپل ماهی را داخل تابه بریزید تا رنگ آن در اثر گرما تغییر کند و تفت دهید انار و گلپر را هم به اشپل اضافه کنید .تا طعم خوبی بگیرد. دیبیجای آماده شده را با برنج کته و آب نارنج تازه میل کنید. نکات: سعی کنید تا حد ممکن از روغن کمی استفاده کنید چون اشپل خودش حاوی روغن زیادی است. در شمال کشور معمولا آن را با چلوکباب، زیتون پرورده، باقالی و مغز گردو میل می کنند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. راتاتوی (راتاتویی) یک غذای گیاهی و سنتی فرانسویه که ریشه اش هم به شهر نیس برمیگرده. این غذای گیاهی که از سبزیجات مختلف درست میشه خیلی خوشمزه و خوش قیافس و مطمئن باشین حتی نظر کسایی که فقط غذاهای گوشتی رو دوست دارن هم به خودش جلب میکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم‌یه‌املت خوشمزه پیازروخردکرده داخل تخم‌ مرغ میریزیم‌ نمک‌وفلفل سیاه میزنیم مطابق فیلم‌روکفکیرداخل تابه که روغن‌داغ توش هست‌میریزیم اخرسرپیازهاراهم بهش اضافه میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چشم بلبلی پلو یا پلنگ پلو به قول سوسن خانوم😉 مواد لازم: برنج چهار پیمانه لوبيا چشم‌بلبلي پخته شده دو ليوان شويد تازه دو ليوان شوید خشک یک لیوان پياز سرخ شده يك عدد زعفران يك قاشق چايخوری نمك و فلفل به ميزان لازم . طرز تهیه ابتدا برنج را خیس کرده و سپس آبکش کنید و كنار بگذاريد.لوبیا چشم بلبلی را بپزید و کنار بگذارید سپس يك عدد پياز سرخ شده را با گوشت تفت دهيد و کمی زعفران را به آن اضافه كنيد و با ادويه‌ها بگذاريد تا جايي بپزد كه آب آن بخار شود .بعد شويد خرد شده یا شوید خشک و لوبیا چشم بلبلی را به برنج اضافه كنيد و برنج را دم كنيد پس از 45 دقيقه اين غذا آماده است. با گوشت تکه و گوشت چرخ‌كرده قلقلي يا تكه‌هاي گوشت مرغ و شترمرغ نيز مي‌توان اين پلو را تهيه كرد. من کلا از گوشت قلقلی فراری هستم 🤕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ زغالی خوشمزه اول باید بگم طعم این مرغ عالیه حتی بدون زغالی کردن و خیلی راحت و آسون و کم هزینه و سریع و بی دردسر و ... آماده میشه، پس حتما حتما یه بار امتحانش کنین. اینم طرزتهیه 👇👇👇 اول پوست مرغ رو میگیرین و روش رو برش میزنین. بعد یه پیاز رنده میکنین و بهش آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و سس مایونز اضافه کنین. مقدار اینا بستگی به مرغتون داره البته هرچی آبلیموش بیشتر بریزین ترش تر و خوشمزه تر میشه و هرچه مایونز بیشتر، چرب تر. خلاصه جونم براتون بگه مرغا رو بزارین توی این مواد و بزارین حداقل 4 ساعت تو یخچال. بعد کف یه قابلمه(تفلون بهتره) یکم روغن زیتون بریزین و مرغا رو عین من با دست بزارین تو قابلمه، از انبر و از اینجور لوس بازی ها هم نداریم با ویتامین دست ما خانوما، غذاها خوشمزه تره درش رو بزارین چند دقیقه تا آب بندازه شعله هم خیلی کم نباشه، بعد روش زعفرون دم کرده بریزین و درش رو بزارین( صرفه جویی در مصرف زعفرون ممنوع) بعد یه مقدار از مایع اون سسی که مرغ رو توش خوابوندیم رو بریزین روش و کمی هم آب(در مصرف آب صرفه جویی کنید). زیر شعله رو کم کنین و بزارین مرغا حدودا یکساعت بپزه و روغنی بشه. حالا اگه میخواین زغالی بشه، یه زغال رو روی گاز خوب افروخته کنین، بعد مثل من بزارینش توی یه نعلبکی یا کاسه و بزارینش تو قابلمه و روش روغن مرغ بریزین و در قابلمه رو ببندین تا دودش، مرغ رو دودی کنه. بعد که دودش تموم شد، از تو قابلمه بیارینش بیرون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اول ژله الوورا درست کنید نصفش تو قالب چرب شده بریزید بیست دقیقه تو یخچال بزارید تا ببنده بعد بیسکویت بزارید باقی مونده ژله الوورا بریزید بزارید یخچال تا ببنده ✅ حالا شیر شکر خامه ژلاتین نسکافه مخلوط کنید روی حرارت بزارید تا شکر ژلاتین حل بشه حدودا ۵ تا ۷ دقیقه زمان میبره .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا کمی از مواد نسکافه بردارید به باقیمونده مواد تو قابلمه کاکایو اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه ،مواد بزارید کنار تا به دمای محیط برسه ✅ ژله الوورا که بست اول مواد نسکافه بریزید بزارید یخچال حدودا ۳۰ دقیقه وقتی بست مواد کاکایو بریزید بزارید یخچال برای بار اخر یک الی دو ساعت تا کاملا سفت بشه .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه پیمانه آرد سفید یک قاشق غذاخوری شکر کمی نمک یک قاشق چایخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری وانیل دو قاشق غذاخوری خمیر مایه باهم مخلوط کنید یک پیمانه شیر گرم و پنجاه گرم کره اضافه کنین و خمیر رو یکدست کنین کمی هم ورز بدین روشو بپوشونید و نیم ساعت استراحت بدین پف خمیر رو بگیرید بعد بهش شکل بدین و به این صورت ۱۲ قسمت کنید .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به قطر یکسان به این شکل رول کنید دو عدد چوب رو کمی آردی کنید مثل ویدئو خمیر رو دور چوب ها بپیچید چوب ها رو خارج کنین و خمیر رو ؛روی کاغذ چرب شده بزارین ۱۰ دقیقه ی دیگه استراحت بدین برای اینکه شکل خودشو از دست نده با کاغذ داخل روغن بذارین کاغذ به راحتی ازش جدا میشه دو طرف که برشته شد آمادس میتونین سر و ته نان ها رو داخل عسل و بعد شکر طعم دار کنین هم خوشمزس هم متفاوت و راحته دیگه چی از این بهتر؟ در اسرع وقت درست کنید .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️نکته مهم🔻 می تونید روغن را حذف کنید وکلا ۱/۲ پیمانه شیر بریزید یعنی کیک را بدون روغن تهیه کنید دراینصورت بافت کیک سبکتر و اسفنجی تر میشه برای اونایی که لطیف دوست دارند🤭 البته کیک هم راحت تر وبهتر رول میشه پس روغن نزنید،،،برای رول کردن راحت تر هستین. 👈 سیب ها را رنده کنید شکر را روی آن بپاشید روی حرارت ملاایم گاز بگذارید اجازه دهید تا سیبها پخته ونرم شده واب آنها کمی کشیده شود خیلی هم خشک نشوند، گردوی ریزشده وپودردارچین را اضافه کنید وپس از مخلوط کردن شعله را خاموش کنید واجازه دهید تا سیب کمی خنک شود سیبها را درون قالبی که کاغذ روغنی انداخته اید وکمی چرب کرده اید بریزید ودر همه قسمتها یکدست کنید و کنار بگذارید 👈تخم مرغ، شکر ووانیل را با همزن بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس شیر و روغن یا فقط شیر را اضافه کنید وکمی هم بزنید درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر را اضافه کنید با لیسک هم بزنید وبا دور کند همزن، مایه را یکدست کنید مایه کیک را روی سیبها بریزید وخوب در همه قسمتها یکنواخت کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۱۵ تا ۲۵ دقیقه بپزید بستگی به دمای فر شما داره پس ازپخت اگر رویه کیک چسبنده هست در حد طلایی شدن کمی گریل کنید کیک را از فر خارج کنید روی آن را کمی بپوشانید تا ولرم شود بصورت کاملا داغ هم می تونید رول کنید سپس روی کاغذ روغنی برگردانید(ترجیحا برای نچسبیدن رولت به کاغذ، زیر ان مقداری پودر قند الک کنید) وسریع رول کنید اجازه دهید تا رول کاملا خنک شود پس از سرد شدن روی آن به دلخواه پودر قند و دارچین الک کنید این کیک اگر کمی در یخچال بمونه طعم وبافت بهتری خواهد داشت 🛑نکته مهم همان مناسب بودن سایز قالب با میزان موادتون هست ‌هم سیب هم کیک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک گوشت مواد لازم خمیر بورک: آب ولرم 3 لیوان آرد حدود 5 لیوان (ممکن است کمی بیش تر یا کم تر استفاده شود.) نمک 1 قاشق مرباخوری پُر خمیرمایه1 قاشق غذاخوری مواد لازم مواد گوشتی : گوشت چرخ کرده 300 تا 400 گرم پیاز 3 عدد متوسط گوجه فرنگی 1 عدد کوچک فلفل قرمز کاپیا 1 عدد فلفل سبز تازه2 تا 3 عدد رب انار 2 قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار دلخواه پودر فلفل قرمز خشک به مقدار دلخواه(اختیاری) زیره نصف قاشق چای خوری مواد لازم برای باز کردن خمیر بورک: روغن مایع 1 فنجان . طرز تهیه: یک لیوان از آب ولرم و خمیرمایه را در ظرف گود مناسبی ریخته و مخلوط می کنیم و بعد از چند دقیقه بقیه ی آب را اضافه کرده و مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد و نمک را کم کم و با دقت اضافه کرده و هم می زنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نمی چسبد طوری که وقتی دستمان را می شوییم و کاملا خشک می کنیم، خمیر به دستمان نمی چسبد. روی خمیر را با پارچه ی تمیزیم می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت استراحت کند تا عمل بیاید. برای تهیه ی مایه ی گوشتی روی بورک، در ظرف مناسبی گوشت چرخ کرده، پیاز های خیلی ریز خرد شده، گوجه فرنگی پوست کنده شده و ریز خرد شده، فلفل قرمز و فلفل سبز شیرین و تازه ی ریز خرد شده را ریخته سپس نمک، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز خشک( پول بیبَر)، رب انار و زیره را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم ورز می دهیم. روغن مایع را کف یک سینی پهن لبه دار می ریزیم و از خمیر عمل آمده، تکه هایی جدا کرده و چونه می زنیم و درون روغن در سینی قرار می دهیم. بعد از این که همه ی خمیر را چونه زدیم. چونه های خمیر را درون روغن زیر و رو می کنیم تا تمام سطح آن کاملا به روغن آغشته شود سپس هر چونه ی خمیر را به وسیله ی دست آغشته به روغن، روی سطح صاف، به شکل دایره های نازک، باز می کنیم و خمیر باز شده را از دو طرف به سمت وسط چین داده و جمع می کنیم و به شکل حلزونی، دور خودش می پیچیم و انتهای خمیر را به بدنه ی خمیر می چسبانیم و با نوک انگشتان، وسط خمیر را کمی فشار می دهیم و برای مایه ی مایه ی گوشتی، جا باز می کنیم. خمیرهای به شکل آشیانه را درون سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله کنار هم می چینیم و این مراحل را برای تمام چونه های خمیر، انجام می دهیم. به اندازه ی یک قاشق غذاخوری پّر از مایه ی گوشتی، وسط هر خمیر قرار می دهیم. سینی فر را به مدت 50 تا 60 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لایه اول🔻 200 میلی لیتر خامه نصف فنجان شیر 2 بسته بیسکویت پتی بور 80 گرم شکلات بادام زمینی ‌ طرز تهیه🔻 بیسکوییت ها رو خرد کنید.در ظرفی خامه،شیر ،شکلات رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و هم بزنید تا غلیظ بشه.درقالب مورد نظر کیسه فریزر پهن کنید.بیسکوییت ها و سس شکلاتی رو باهم ترکیب کنید و داخل قالب بریزید و پخش کنید. ‌ لایه دوم🔻 1 بسته کرم شانتی 1 بسته پودر خامه 200 میلی لیتر خامه 1 قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای 1 فنجان شیر 10 گیلاس یا هر میوه دلخواه‌ 10 زغال اخته ‌ طرز تهیه🔻 همه مواد را در ظرفی مخلوط کنید و هم بزنید و روی لایه اول بریزید و پخش کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدید.‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پارافه موزاییکی😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت سیب😋 کیک خوشمزه ایه، برای رول کردنش مهم اینه که میزان موادتون باسایز قالب، متناسب باشه که کیک زیاد ضخیم یا نازک نشه و موقع رول نشکنه، سایز قالب برای این میزان از مواد تقریبااااا ۳۵ در ۴۵ مناسبه (سینی های توستر یا فر برقی هم میشه) در قالب ۳۰در۴۰ ممکنه کیک کمی ضخیم بشه ، قالب خودم سی درچهل هست 🤗 مواد لازم🔻 سیب درشت ۶ عدد (می تونید مقداری از سیب را با هویج جایگزین کنید) رنده درشت بزنید( پوره نشه) شکر ۱/۳ پیمانه(۷۰ گرم) گردوی ریز خردشده به دلخواه مقداری دارچین ۱ق چ مواد لازم برای کیک🔻 تخم مرغ ۳عدد شکر ۲/۳ پیمانه(۱۵۰گرم) وانیل ۱/۴ ق چ شیر ولرم ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم) روغن مایع ۱/۴ پیمانه (۵۰گرم) آرد ۱و۱/۴ پیمانه (۲۰۰گرم) بیکینگ پودر ۱ق چ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ سیب زمینی 😋 پیازهای خرد شده را در کره و روغن زیتون بریزید و حدود 45 دقیقه روی حرارت متوسط رو به پایین کارامل کنید و هر چند دقیقه یکبار هم بزنید. در حین پختن، پوره سیب زمینی خود را آماده کنیدسیب زمینی ها را به ورقه های 3/4 اینچی برش دهید و در آب خنک فرو کنید. به تدریج آنها را به جوش بیاورید و بگذارید حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً نرم شوند بپزند. آبکش کنید و اجازه دهید بخار کاملا خارج شود. پنیر خامه ای و خامه ترش را اضافه کنید و له کنید تا کرم رنگ شود.سیر، سس تند و سس سویا را در آخرین دقیقه پخت پیاز اضافه کنید. سپس با آرد بریزید و 1-2 دقیقه بپزید. آب و. چاشنی ها را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس آن را کم کنید تا بجوشد.از سیب زمینی استفاده کنید تا سیب زمینی ها را داخل بریزید.پنیر رنده شده را روی حرارت ملایم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. با پیازچه، بیکن و/یا پنیر بیشتر تزئین کنید و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛