eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الـهی امروز🕊🌸 بـه شیرینی عسل🕊🌸 بـه زیبــایـی گــل‌هـا 🕊🌸 با طـراوت‌‌تـر از باران 🕊🌸 خوش عطرتر از نسیم🕊🌸 ومـتبـرک بـه نگـاه خــدا باشـه بـراتـون 🕊🌸 چهارشنبه تون زیبـا🕊🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🔷مواد لازم 🔹12 عدد ران مرغ . 🔹 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی. 🔹 2-3 قاشق غذاخوری سس سویا. 🔹1قاشق غذاخوری عسل یا شکر. 🔹0.5 قاشق چایخوری ریحان خرد شده. 🔹 3-4 حبه سیر. 🔹 1 قاشق چایخوری پاپریکا. 🔹 نمک، فلفل. . تمام مواد را با ران مرغ ترکیب کنید. و روی آنرا با سلفون بکشید و بگذارید چند ساعت بماند. (مراحل تهیه در ویدئو کاملا مشهود است) . در دمای 180-200 درجه، حدود 50-60 دقیقه داخل فر قرار دهید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. . 🔷مواد لازم : 🔹یک عدد ماهی درسته که شکمش خالی شده باشه ترجیحا قزل آلا (استخونش کمتر و راحتتره 🔹رب انار ملس نصف لیوان 🔹پیاز نگینی شده یک لیوان 🔹سبزی گشنیز و جعفری با هم 2 لیوان،نسبتشون هم نصف نصف 🔹کره یا روغن مایع برای سرخ کردن سبزی ها 🔹آبلیمو 🔹روغن زیتون 🔹زعفرون دم کرده 🔹مغز گردو ساییده شده به مقدار لازم 🔹سیر 2 حبه 🔹زردچوبه و نمک به مقدار لازم فویل 🔹سلیفون 🔹یک عدد پیاز بزرگ . ♨️طرز تهیه : اول از همه ماهی رو آغشته به زردچوبه میکنیم بعد و بعد به ترتیب روغن زیتون و آبلیمو بهش میزنیم یدونه پیاز خلالی شده ی بزرگ رو داخل شکم و روش میزاریم بعد با سلیفون رو ظرف رو میپوشونیم و برای یک ساعت میزاریم یخچال. حالا توی این فاصله تابه رو داغ و داخل کره یا روغن میریزیم و بعد پیازهای نگینی شده رو داخل تابه ریخته به همراه نمک و زردچوبه تفت میدیم تا سبک بشه،سبزی هارو بهش اضافه و کنی تفت میدیم یکم رنگ که عوص کرد(فقط یکم)،رب انار و مغز گردو رو هم اضافه و خوب تفت میدیم تا جایی که رنگ سبزی ها تیره(یه حالتی مشکی)بشه بعد زیر گازو خاموش کرده. ماهی رو از یخچال درمیاریم،پیاز هایی که توی شکمش گذاشته بودیم ورمیداریم و از مواد سبزیجاتمون داخل شکم ماهی رو پر میکنیم(یجوری پر کنین که بعد راحت بشه شکمش رو دوخت). یه نخ و سوزن تمیز رو 5 دقیقه داخل سرکه میزاریم تا زد عفونی بشه بعد شکمش رومیدوزیم. ماهی رو داخل فویل میزاریم ، روی ماهی رو با چاقو چند برش میدیم و روشودوباره زعفرون میریزیم،میزاریم داخل فری که از قبل 5 دقیقه گرم شده ، 35 دقیقه با دمای 180 درجه ، بعد که تایمش تموم شد فویل رو ورمیداریم روشو دوباره زعفرون میزنیم ومیزاریم دوباره 10 دقیقه داخل فر با همون دمای 180 درجه به مدت 10 دقیقه تا یکم طلایی و برشته بشه. بعد از پخت نخ ماهی رو اروم از یک طرف بکشین،درمیاد به راحتی. بعد نوش جان کنین. ❌ نکته مهم : همین ماهی با همین طرز تهیه رو دقیقا میتونین داخل تابه درست کنین ، فقط قبلش تابه رو پر از روغن کنین یکم به روغن زعفرون بزنین بعد که حسابی داغ شد ماهی رو بزارین داخلش سرخ بشه بعد به همین روش طرف دیگه ی ماهی🙏🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹آرد: دو پیمانه 🔹تخم مرغ: 1 عدد 🔹شیر: یک پیمانه (زیاد بریزید پنکیک پُف نمی‌کنه) 🔹بکینگ پودر: 3 قاشق چای‌‌خوری 🔹شکر: یک قاشق غذاخوری 🔹نمک: نصف قاشق چای‌خوری 🔹روغن: دو قاشق غذاخوری ♨️طرز تهیه‌اش خیلی راحته . آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر رو با هم مخلوط کنید. توصیه: آرد رو به صورت الک شده اضافه کنید. یعنی ابتدا یکی دوبار از توی صافی رد کنید.توی یه ظرف یا استکان، جداگانه تخم مرغ و شیر رو کمی با هم بزنید و سپس به مخلوط آرد اضافه کنید. مواد رو هم بزنید و هم بزنید تا حسابی نرم و یک دست بشه. اگه می‌خواید پنکیک‌تون زیاد پُف کنه: مقدار شیر، عامل تعیین کنندست. باید ذره ذره شیر رو به مواد اضافه کنید تا به یک خمیر نسبتا غلیظ برسید. یه مقدار شیر اضافی باعث میشه خمیر شُل بشه و پنکیک دیگه پف نکنه. اگه ماهی‌‌‌تابتون بدون روغن نمی‌سوزه بهش روغن نزنید و رنگ پنکیک‌ها هم یکدست‌تر میشه. درغیر این صورت کفش رو یکم چرب کنید، زیاد نه ها. بهتره ابتدا صبر کنید تا کف ماهی‌تابه به اندازه‌ی کافی گرم بشه… گرم که شد، مقداری از مایع رو بریزید و صبر کنید. کی دو دقیقه صبر کنید و بعد با یه کفگیر برش گردونید. باید قهوه‌ای کمرنگ شده باشه. یکی دو دقیقه‌ی دیگه هم صبر کنید تا طرف دیگش طلایی بشه. بعد از ماهی‌تابه درش بیارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹2 کیلوگرم مرغ 🔹8 حبه سیر 🔹20گرم گشنیز 🔹نمک 1 قاشق غذا خوری 🔹فلفل 1 قاشق چایخوری 🔹لیمو 1 قاشق چایخوری 🔹فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری 🔹آب 230 میلی لیتر ♨️طرز تهیه : 1. مرغ را در راستای سینه برش بزنید سپس پهن کنید و هردو طرف انرا نمک و فلفل بزنید. 🍴 تابه ای انتخاب کنید که ترجیحا کف ضخیم و نچسب باشد و کف تابه کمی روغن بریزید و مرغ را داخل تابه قرار دهید . 2. روی مرغ را با یک بشقاب که قطر ان کوچکتر از تابه باشد قرار داده و روی بشقاب قابلمه آب قرار دهید تا خوب به تابه چسبیده و سرخ و کباب شود. 3. در حالیکه مرغ کباب می شود ، سس تهیه را تهیه نمایید . گشنیز و سیر خرد شده را در یک کاسه بریزید فلفل قرمز،آب لیمو را نیز اضافه و به هم بزنید. سس آماده می شود. 4. روی حرارت کم به مدت 7 دقیقه کافی ست سپس سس را روی مرغ بریزید و به آرامی از کنار تابه آب را نیز درون تابه بریزید که سس روی مرغ داخل آب نریزد و روی مرغ باقی بماند. مجدد با بشقاب و روی ان قابلمه آب را قرار دهید تا آب ان کشیده و بپزد . سس سبزیجات روی نرغ نیز با بخار پخته می شود. اینک مرغ مجلسی آماده است میتوانید کنار آنرا با سیب زمینی سرخ کرده و ... دورچین نمایید. نوش جان! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹مغز پسته 50گرم 🔹سفیده تخم مرغ یک عدد 🔹شکر 1/2پیمانه 🔹گلوکز 1/4پیمانه 🔹گلاب 1/4پیمانه 🔹آرد مقداری ♨️طرز تهیه ابتدا شکر و گلاب رو روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدی که فقط شکر آب شود. (نجوشد) سپس گلوکز را اضافه کنید. در این مرحله مواد کف میکند و بالا میآید. مایه را مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا شهد مانند آب نبات کشی شود. برای اینکه بدانید شهد آماده شده کمی از آن را بین دو انگشت تست کنید اگه حالت نخ تشکیل شد کافیه. (این قسمت کار خیلی مهمه برای اینکه نتیجه ی خوبی بگیرید حتماً بین دو انگشت تست کنید.) از مواد شربت 4قاشق به سفیده ها اضافه میکنیم و و سفیده رو هم میزنیم وسفیده ها رو به شربت اضافه میکنیم وبا همزن برقی تا 5الی 10دقیقه روی حرارت خیلی کم و ملایم (از شعله پخش کن استفاده کنید) هم میزنیم تا مواد سفت شود. سپس با قاشق چوبی هم پنج دقیقه ی دیگه هم میزنیم تا ته نگیرد. حرارت رو خاموش میکنیم وپسته رو بهش اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم. باید آنقدر هم بزنید تادیگر به دست نچسبد. وقتی مواد گز از دما افتاد و سرد شد سطح کار رو آرد پاشی کرده مقداری میریزیم و با دست حالت میدیم ودر یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره و سفت بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹نان باگت(حلقه ای برش بزنید) 🔹پنیر رنده شده 100 گرم، 🔹 100 گرم سوسیس رنده شده، 🔹 1/2 قاشق غذاخوری خامه، 🔹 4-5 عدد تخم مرغ، 🔹سبزی دلخواه ترجیحا جعفری و ریحان (بجای سوسیس گوشت مرغ پخته می توانید اضافه کنید)، همچنین می توانید پیاز، نمک، فلفل روی مخلوط اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌯 😋 نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ 🔸نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن، بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد، ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید. ♦️به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست، و این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗 ‌ چیکن هِسل بک هم یک وعده‌ی غذایی کامل محسوب میشه و هم به عنوان پیش غذا و میان وعده میتونید استفاده کنید کنارش سیب زمینی سرخ کرده و سالاد هم میزارن 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دسر خوشگل و شیک و البته راحت دوست دارید برای مهموناتون درست کنید؟ برای قسمت قرمز رنگش: توت فرنگی، ژله توت فرنگی، آب گرم و آب سرد. برای قسمت شکلاتی: شیر، ژلاتین، آب پودر کاکائو و شکر. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹برنج سه پیمانه 🔹ماست یک پیمانه 🔹روغن نصف پیمانه 🔹تخم مرغ یک عدد 🔹زعفران آبکرده 🔹زرشک 100گرم 🔹خلال بادام (دلبخواهی هستش) 😜 ♨️طرز تهیه اول از همه سینه ی مرغ رو با یه دونه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر میذارم تا پخته شود. بعد ریش ریش میکنیم و کنار میذاریم. حالا برنج رو به روش آبکشی شده آماده میکنیم و میذاریم تا آب اضافیش گرفته بشه. بعد یه دونه تخم مرغ رو میزنیم، یک پیمانه ماست شیرین بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا زعفران میریزیم و هم میزنیم. بعد برنج رو میریزیم با روغن و هم میزنیم. تابه یا قابلمه ای (بهتره از قابلمه ی چدنی یا سرامیکی استفاده کنید) 😜 رو کمی روغن میریزیم و نصف برنج زعفرانی رو میریزیم داخل قابلمه وسطحش رو صاف میکنیم و مرغ های ریش شده رو رویش میریزیم. حالا زرشک از قبل خیس خورده رو هم میریزیم روش بعد خلال بادام میریزیم و دوباره مابقی برنج زعفرانی را اضافه کنید وسطحش رو صاف کنید و دمی بذارید وبذارید روی شعله اجاق گاز به مدت 45 دقیقه تا ته دیگش طلایی بشه. نوووووش جان پ. ن. اگر میخواهید برنجتون بیشتر و منسجم تر باشه دوتا تخم مرغ بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این شیرینی حساسه حتما موادتون رو با ترازوی دیجیتال وزن کنید با پیمانه ب نتیجه مطلوبی نمیرسید حرارت فر و داغ زدن تو این شیرینی خیلی مهمه ... . من با نصف مواد درست کردم. 🔷مواد لازم 🔹مغز گردو 160 گرم 🔹کیک اسفنجی 140گرم 🔹شکر 600 گرم 🔹سفیده تخم مرغ 300 گرم 🔹جوش شیرین یک چهارم ق چ 🔹پودر کاکائو یک ق چ 🔹وانیل یک سوم ق چ 🔹سرکه سفید یک‌ ق غ س ♨️طرز تهیه: کیک اسفنجی خرد شده به همراه گردو و شکر و نیمی از سفیده مخلوط میکنیم دو بار از چرخ گوشت رد میکنیم یا با غذا ساز دوبار هم میزنیم . وقتی دو بار چرخ کردین و تمام شد بقیه‌سفیده و پودر کاکائو رو اضافه کنید و مخلوط میکنیم روی حرارت میگذاریم به محض اینکه کف ظرف داغ شد حرارت رو کم میکنیم و مدام هم بزنید به مدت نیم ساعت الی چهل دقیقه مدام هم میزنید تا شکر اروم اب بشه و کف ظرف حالت پوسته ببنده و مواد کاملا غلیظ بشه. سپس از رو حرارت بردارید داخل ظرف دیگه ای بریزید جوش شیرین ، سرکه، وانیل و ارد برنج رو اضافه کنید اجازه بدید کاملا خنک بشه در همین حین فر رو با درجه 200 روشن کنید داخل سینی کاغذ روغنی بندازید روی کاغذ رو چرب کنید مواد شیرینی رو داخل قیف با ماسوره ساده پر کنید با فاصله و هم اندازه ماسوره بزنید سینی را داخل فر قرار بدید حرارت رو روی 180 بزارید به مدت 12 تا 15 دقیقه ) حرارت فر متغیره ممکنه زمان کمتری ببره) نشانه های پخت شیرینی بعد از چند دقیقه شیرینی پف میکنه و ترک میخوره بعد پفش میخوابه دوباره یکم پف میکنه و در اخر روش براق و پوسته ای میشه نکته: همیشه برای پخت این شیرینی اول یک یا دوتا شیرینی بپزید امتحان کنید اگر دیدید رضایت بخشه بقیه مواد رو تو سینی ماسوره بزنید. اگر موادتون خیلی سفت بود کمی سفیده تخم مرغ بزنید اگر شل بود یکم ارد برنج پ.ن. من یکم ارد برنجم زدم تقریبا یه قاشق ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگر کودک بدغذایی دارید، باید سعی کنید وعده‌های غذایی و مخصوصا صبحانه را برای او هیجان‌انگیز کنید.😍 به کمم این فیلم شما می‌توانید با کمک پنکیک مواد مغذی را در صبحانه او بگنجانید.😉👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛