eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد مورد نیاز : 🔹مایه کیک شکلاتی 🔹بستنی وانیلی 🔹تکه های اسمارتیز 🔹سس کاکائو نکات: قبل اضافه کردن بستنی وانیلی اجازه بدهید مایه کیک شکلاتی خنک شود بعد از اضافه کردن تکه های اسمارتیز کیک را 2 ساعت در فریزر قرار دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍧 😋 ▫️خرما ۱۰عدد ▫️شیر۲لیوان ▫️آرد برنج۲ق.غ ▫️نشاسته ذرت۱ق.غ ▫️دارچین نصف ق.غ ▫️کره۱۰گرم 🔸ابتدا خرما هارو با یه مقدار آب رو حرارت گذاشته تا نرم شوند وپوست وهسته جدا شوند بعد نشاسته رو با آرد برنج وشیر سرد ترکیب کنین تا کامل حل بشه وگلوله نمونه بعد ترکیب شیر رو با خرما و دارچین وکره رو حرارت متوسط گذاشته تا به قوام برسه بسیار مقوی و خوشمزه بسته به ذایقه میتونین خرما رو کم یا زیاد کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: آب..............۲۰۰ گرم آرد سفید.............۱۰۰ گرم روغن نیمه جامد........۴۰ گرم تخم مرغ............۲ عدد وانیل..........نصف ق مرباخوری شربت بار..........۱ ق چای‌خوری شربت بار.........به مقدار لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر ؛ مواد لازم سفیده تخم مرغ بزرگ ۳ عدد(۱۲۵ گرم) پودر نارگیل ۱۲۵ گرم( ۱/۵ پیمانه) شکر ۲۴۰ گرم ( از ۱ پیمانه ؛۲ قاشق کمتر) روغن مایع ۷۰ گرم( نصف پیمانه) وانیل میداری ؛ نکات لازم مواد را از قبل اماده کنید و میزان مواد را کم و زیاد نکنید تخم مرغ کوچیک بود ۴ سفیده بزنید پودر نارگیل سبک ، سنگینی مهم نیس در مرحله داغ زدن فقط در حد ذوب شدن شکر ااست نباید بیشتر داغ و جوش بخوره ؛ برای پخت بدون فر ؛ قابلمه ای را از قبل با حرارت ملایم بزارین داغ بشه و یه پایه استیل در مرکز قابلمه گذاشته و درب ان را بسته و هر وقت مواد را در سینی شیرینی گذاشتین بزارین داخل به مدت ۱۵ دقیقه پخت بشه و برای طلایی شدن رویه شیرینی ان را برگردانده و ۵ دقیقه دیگه اجازه بدین و سینی را به ارامی از داخل قابلمه برداشته و بزارین خنک بشه و با یه چای خوشرنگ نوش جان کنید🥰 ؛ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی کوکو مواد لازم: سبزی کوکو‌نیم‌کیلو سیب زمینی متوسط پخته شده ۱عدد تخم مرغ ۵تا ۶عدد نمک‌فلفل زردچوبه پودر سیر گردو‌خرد شده نصف پ زرشک ۳ق غ تابه حتما نجسب باشه اجازه بدین یک طرف کوکو با در بسته کاملا سرخ بشه و بعد برعکس کنید دیگه در ظرف نزارید و اجازه بدین طرف دیگش سرخ بشه این کوکو فوق العاده خوشمزست حتما درست کنید و حالشوو ببرین ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺خوشمزه ترین دسر عمرم ،همین راحت وآسون وسالم🌺 🌺موادلازم: ✅بیسکوییت پتی بور کرم رنگ۱بسته ✅شیر۲لیوان ✅شیر۱/۲لیوان برای بنماری کردن پودرژلاتین ✅نسکافه یه بسته یا پودر نسکافه ۲قاشق مرباخوری ✅پودرکاکائو۱قاشق چایخوری ✅شکر۱لیوان ✅خامه صبحانه ۱۰۰گرم یا نصف بسته ✅پودرژلاتین۲قاشق غذاخوری 🌺طرز تهیه : درویدیو کامل مشخصه لطفا ببینید اگه سوالی بود کامنت کنید با عشق جواب میدم 😍 ابتدا شیر ،شکر ونسکافه رو مخلوط روی حرارت قرار میدیم هم میزنیم تا حل بشن اما شیر نجوشه بعد خامه وبیسکوییت اضافه واز آخر پودر ژلاتین حل شیر در۱/۲لیوان شیر رو اضافه وتمام کمی از دسر رو با کاکائو مخلوط ودرقالبی که از قبل چرب کردیم در حفره هاش ریخته بذارید یخچال کمی ببندد بعد کل دسر رو ریخته چند تا ضربه زده میذاریم یخچال ۴تا۵ساعت کامل ببندد وتمام ونوش جان🥰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. اومدم با يه مدرن ومتفاوت كه طعمش فوق العاده ست😋😍 نكته ها رو هم براتون اضافه ميكنم كه درست كنيد و كيف كنيد😍 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنجد ۱ پیمانه حتماً به فروشنده بگید کنجد مخصوص اَرده بهتون بده که در واقع همون کنجد پوست کنده هست در ظاهر خیلی فرقی با کنجد ساده نداره ولی برای اَرده مناسبه روغن کنجد یا روغن مایع ۲ ق غ طرز تهیه کنجد رو ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید تا خامی اون گرفته بشه و بوی خوبش بلند بشه فقط حواستون باشه کنجد زود میسوزه با هر وسیله ای که در دسترس دارید کنجد رو آسیاب کنید وقتی حالت پودری پیدا کرد روغن رو بهش اضافه کنید و به آسیاب کردن ادامه بدید بعد از مدتی حالت خمیری پیدا میکنه هر از چندگاهی به دستگاه استراحت بدید تا بهش فشار نیاد و داغ نشه همینطور کنجد ها رو آسیاب کنید تا روان و یکدست بشه به همین راحتی اَرده خونگی درجه یک آماده شد با شیرین کننده هایی مثل شیره خرما، شیره انگور یا هر چیزی که دوست دارید میل کنید #ارده_خونگی ━━━┛✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه‌ترین روش تهیه کوکو سیب‌زمینی ۴۰۰ گرم سیب‌زمینی ۳ ق.غ شکر ۴ ق.غ آرد برنج پنیر پیتزا [موزارلا] ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی یک عدد کوچک پوست لیمو ترش خمیر آرد یک و نیم پیمانه نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری سر خالی بکین پودر ۱ قاشق چایخوری روغن مایه ۳قاشق چایخوری آب جو بدون الکل یک پیمانه تخم مرغ ۱ عدد زعفران ۴ قاشق غذا خوری غلیظ آرد:نمک و فلفل یک قاشق چایخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد کوفته شامل: ۴۰۰-۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده ۱ عدد پیاز رنده شده ۵ قاشق غذاخوری سبزی کوفته ۱/۲ پیمانه برنج نیم پز ۱ عدد تخم مرغ ادویه‌ها: فلفل، پودر سیر، پودر زیره، زردچوبه، سماق مواد سس کوفته: ۱ عدد پیاز رنده شده ۱/۲ پیمانه برنج نیم پز ۲-۳ قاشق غذاخوری سبزی کوفته نعنا، پونه کوهی، زردچوبه و فلفل ۳ لیوان آب جوش ۲-۳ عدد سیب زمینی ۳-۴ قاشق غذاخوری کشک را با آب ترکیب کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸یکشنبه تون گلبارون 🌺امروزتون پراز موفقیت 🌸لحظاتتون سرشاراز آرامش 🌺دلتـون از محـبت لبـریـز 🌸تنتون از سلامتی سرشـار 🌺زندگیتون از بـرکت جـاری 🌸وخــدا پشت پناهتون باشـه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍔 😋 🔸مقداری گوشت چرخ کرده رو که مخلوطی از گوشت گوساله وگوسفنده رو با یک عدد پیاز درشت رنده شده که آبش رو گرفته اید ودو حبه سیر درشت رنده شده وسه قاشق پنیر پارمزان ونمک وفلفل ومقداری پیازچه ریز خرد شده حسابی ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه. بعد گوشتها رو به اندازه دلخواه قالب بزنید وکمی داخل یخچال استراحت بدید حدودا یکساعت،بعد داخل تابه چدنی رو چرب کنید وحسابی داغ کنید وگوشتها رو داخلش سرخ کنید. ودر آخر یه لایه پنیر ورقه روی گوشتها بزارید تا کمی نرم بشه وبعد داخل نونهای ساندویچی مخصوص قرار بدید وبا سس کچاب وسس مایونز وکاهو ‌خیار شور ‌گوجه فرنگی و پیاز حلقه شده سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥯 😋 ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️آرد ۱ پیمانه ▫️شکر ۱/۲ پیمانه ▫️ماست ۱/۲ پیمانه ▫️گلاب ۱ ق غ (دلخوه) ▫️پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ ▫️بکینگ پودر ۱ ق چ 🔸تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ با رب انار مواد لازم: رب گوجه ‌فرنگی 3 قاشق غذا خوری زعفران (آبکرده و غلیظ) 2_1 قاشق چای خوری سیر 1 حبه پیاز 1 عدد مرغ 1 کیلوگرم (ترجیحا فقط ساق مرغ) کره 3 قاشق غذا خوری ادویه ی مرغ(پودر تخم گشنیز، زیره ی سبز، فلفل پاپریکا، دارچین، هل و زنجبیل) 1 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم کره 30 گرم آب جوش حدودا 3_2 پیمانه رب انار (ترش) 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری روغن مایع به مقدار لازم طرز تهیه: 1. نمك،‌ فلفل، زردچوبه، ادویه ی مرغ، محلول زعفران، كره‌ی آب شده، رب گوجه فرنگی، رب انار، روغن زیتون و سیر له شده را باهم مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید. 2. پیاز را نگینی خرد كرده به همراه كمی کره و روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود و مرغ ها را روی آنها قرار دهید و مقدار کمی نمک هم رویشان بریزید. 3. قطعات مرغ را مدام جا به جا کنید و از پیاز ها رویشان بریزید تا یکنواخت سرخ شوند و بعد از سسی که آماده کرده بودیم رویشان بریزید، کمی که تفت خورد آب جوش اضافه کنید و در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید حدودا 45 دقیقه بپزد و سس غلیظی داشته باشد. 4. سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ‌ها بریزید و با لیمو ترش و چيپس خونگی تزیین کنید. نکته: 1. همیشه چربی‌های مازاد مرغ را جدا كنید و قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و تقسیم نمایید زیرا برش‌های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق می‌گردد. 2. یادآوری می‌کنم که نمك گوشت‌های سفید ابتدای طبخ اضافه ميشوند. 3. این خوراک را به همراه پلویی که با زرشك و خلال پسته ی سرخ كرده و برنج زعفرانی تزیین کرده اید، نوش جان کنید. 4. غلظت سس در همه ی سس ها و خورش ها سلیقه ای میباشد اما این خوراک باید سس غلیظی داشته باشد. 5. استفاده از یک حبه سیر صرفا جهت خوش طعم کردن سس هست و بعد از پخت اصلا در بو و طعم تاثیر زیادی نخواهد گذاشت. 6. مدت پخت ساق مرغ 45 دقیقه است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛