#موس_نسکافه_ای
شير ٥٠٠ ميلي ليتر
پودر نسکافه٢٠ گرم
زرده تخم مرغ ٤ عدد
شير عسلي ١٠٠ گرم
شكر قهوه اي ٥٠ گرم
پودر ژلاتين ١٥ گرم
خامه قنادی۳۵۰میلی لیتر
طرز تهيه موس نسکافه:
ژلاتين را به ٦٠ ميلي ليتر اب اضافه مي كنيم وقتي حالت اسفنجي پيدا كرد روي بخار اب به صورت بن ماري اب مي كنيم
شير و نسكافه و شير عسل را با هم مخلوط مي كنيم و روي حرارت قرار مي دهيم تا نسكافه و شير عسل حل شود
زرده هاي تخم مرغ را با وانيل و شكر قهوه اي مي زنيم تا يكدست شود
شير كرم را ارام ارام زرده هاي زده شده اضافه مي كنيم و مرتب هم مي زنيم ژلاتين اب شده سرد شده را نيز اضافه مي كنيم و مخلوط مي كنيم و مواد را مي گذاريم تا سرد شود
خامه قنادي را با همزن مي زنيم تا فرم بگيرد و به مواد اضافه مي كنيم و در قالب سيليكوني مي ريزيم و به مدت ٤٨ ساعت در فريزر قرار مي دهيد.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅دسر عربی😋
🍜طرز تهیه
برای تهیه شش عدد از این دسرای خوشمزه یک عدد کرم کارامل و با دو لیوان شیر و یک ق غ پودر ژلاتین بنماری شده و مقداری شکر بسته به ضائقه خودتون روی حرارت گذاشتم تا به جوش بیاد بعد همینطور که داغ بود داخل مخلوط کن ریختم و نصف بسته بیسکوییت پتی پور و یک بسته خامه و یک ق م پودر نسکافه و اضافه کرده و حسابی میکس کرده و داخل قالب میریزیم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#قابلی
باید بگم قابلی غذای اصیل ترکی هست،اما میان ما ترکهاهم انواع مختلفش پخت میشه ،این نوع که من پختم مال ارومیه هست👇👇👇
مواد لازم برای چهارنفر
بلغورپلویی 2پیمانه
برنج 1پیمانه
لپه پخته 1پیمانه
آلو خشک
پیاز 1عددمتوسط
رب یک قاشق
نمک فلفل
خب برنج+بلغورو کرده میشوریم و باچهارپیمانه آب+نمک خیس میکنیم ،دوساعت که خیس خورد ،لپه رو اضافه کرده،آلو هارم بندازید توش،رب و دوقاشق روغنم بریزید،درست مثل اینکه دارید کته میپزید ،جوش که اومد زیرشو کم کنید بذارید دم بکشه، موقع خوردن حسابی پیاز داغ کنید بریزید روش
نوش جان
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پای_خرما_و_گردو
خمیر پای بادستورخوب خانم طوروسیان
موادلازم کره :۱۷۰گرم
پودرقند ۷۰ گرم یا نصف پیمانه
زرده تخم مرغ ۱عدد
شیرسرد ۳قاشق سوپخوری
وانیل نوک قاشق چ
آرد :۳۱۰گرم یا ۲و۳/۴پیمانه
زرده تخم مرغ ۱عددبرای رومال
مواد میانی :خرما ۳۵۰"گرم یا ۲پیمانه هسته گرفته
روغن ۱ق م
شیر یا گلاب ۱/۲پیمانه (پیمانه همون لیوان دسته دار فرانسه هست )
پودردارچین وپودر گل محمدی وپودر هل ازهرکدوم ۱ق م
پودرگردو ۱/۴پیمانه
برای موادمیانی ابتدا هسته خرماهارو گرفته وبا روغن تفت میدیم پودردارچین وشیر یاگلاب راریخته مرتب روی حرارت هم زده وخرماهاروباپشت قاشق یا گوشت کوب له کزده وحرارت رو خاموش کرده پودر دارچین وپودرگل محمدی وپودر گردو رو بهش اضافه کرده وکنار میگذاریم
برای درست کردن خمیر پای ؛کره سرد را خرد کرده به آرد اضافه کرده با نوک انگشتان مخلوط کرده یا ازغذاساز استفاده میکنیم تا آرد مثل شن شود ،زرده تخم مرغ ؛شیروپودرقند ؛ووانیل رااضافه کرده وبا نوک انگشتان مخلوط میکنیم تا خمیری نرم ویکدست بدست بیاد ؛(بانوک انگشتان خمیررو مخلوط میکنیم وورزنمیدهیم وخمیررا درون پلاستیکی گذاشته وکمی خمیررو پهن میکنیم داخل پلاستیک وداخل یخچال میذاریمش به مدت نیم ساعت ؛حالا کف قالب راچرب کرده،از قالب تارت کف جدا ی ۲۰ سانتی استفاده کردم وچرب نکردم ،خمیررا با وردنه روی کاغذروغنی باز کرده وخمیررا با کمک وردنه یا کاغذ روغنی داخل قالب پهن کرده ومواد خرمایی را درون ان ریخته وصاف کرده وداخل فردمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا زمانی که خمیر کمی طلایی شود پخت میکنیم ؛روی موادخرمایی ؛برای روش خمیر روبه صورت نواری برش دادم وبا زرده رومال کردم ؛برای طلای شدن روش گریل رو هم روشن کنید ؛شاید مدت زمان بیشتری ببره برای پخت ؛دمای فرها فرق میکنه ؛
نکته:میتونین روی این پای فقط مواد خرمایی رو بریزین وبرای روش از خمیر استفاده نکنید وبعداز پخت باگردوتزیین کنید
خیلی خوشمزه ومقوی وسالمه ؛ ،امیدوارم خوشتون بیاد ،برای مواقعی که بچه ها خرما نمیخورند گزینه مناسبیه
(برای داشتن تارت ویا پای ترد که تودهن آب بشه تمام مواد باید سرد باشن وخمیررو به هیچ وجه ورز ندیم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نان صبحانه پلنگی
مواد لازم
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
شیر ولرم 1/2پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر 8 قاشق
پودر کاکائو 2 قاشق
کره آب شده 1/4پیمانه
وانیل کمی
نمک کمی
آرد حدود 350 گرم
طرز تهیه
اول آرد و شکر و خمیر مایه رو تو شیر ولرم بریزید وبذارید 10دقیقه بمونه تا عمل بیاد بعد تخم مرغ و وانیل و کره وشکر رو با نمک با هم بزنید و به خمیر مایه عمل آمده اضافه کنید و کم کم آرد رو بریزید مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید وقتی خمیر خیلی چسبنده است به یک سوم مواد پودر کاکائو بزنید و به یک سوم دیگه زعفرون وهر سه خمیر رو در سه ظرف جدا گانه روش سلفون بکشید وبزارید تا 1ساعت استراحت کنه حالا از خمیر سفید 6 تا چونه درست کنید و از خمیر شکلاتی هم 6 تا چونه و از خمیر زعفرونی هم 6 تا چونه درست کنید بعد از خمیر شکلاتی بصورت مستطیل باز کنید وخمیر زعفرونی رو بصورت استوانه در وسط خمیر شکلاتی قرار بدید وخمیر شکلاتی رو دورش رول کنید بعد خمیر سفید رو به صورت مستطیل باز کنید و خمیر شکلاتی با مغزی زعفرون رو وسطش بذارید و خمیر سفید را دورش رول کنید این کار رو تا کل خمیرتون تمام بشه تکرار کنید کف قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بذارید وخمیرها رو ردیف اول 3تا ردیف دوم 2 تا وردیف سوم 1 عدد خمیر رو بذارید تو قالب روش رومال زرده و زعفرون بمالید وروش کنجد بپاشید ودر فر 180 درجه با کاسه آب داخل فر قرار بدید تا رطوبت نون حفظ بشه وتا وقتی که روی نون طلایی بشه بپزید حدود 45 دقیقه.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#تارت _گردو
بادستور عالی
مواد لازم: آرد 200 گرم زرده تخم مرغ یک عدد
کره در دمای محیط 100گرم
شکر 70 گرم
پکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
مواد رویه:
شکر قهوه ای 80 گرم
خامه صبحانه 3 قاشق چایخوری
عسل 3 قاشق سوپخوری
گردو خورد شده 200 گرم
کره 40 گرم
دارچین به دلخواه کمی کره و شکر و باهم زن هم می زنیم تا کاملا مخلوط و پفکی بشه . زرده تخم مرغ هم اضافه و میزنیم. آرد و بیکینگ پودر که سه بار الک کردیم کم کم به مواد اضافه میکنیم و با نوک انگشت مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد.میتونید خمیرو تو قالب 20 در 30 که کاغذ روغنی انداختیم پهن کنیم و بذاریم توی فر به مدت تقریبا 15تا20 دقیقه با درجه حرارت 170 ..تا زمانی که زیر شیرینی طلایی بشه... تو این بین مواد رویرو آماده میکنیم من تو قالب تارت کوچیک پخت رو انجام دادم ؛خمیررو تو قالبای کف جدای تارت باز کردم و حدود۱۰ دقیقه نیم پزش کردم وبعداز دراورون از فر مواد رویه رو ریختم توش وگذاشتم تو فر ،
برای درست کردن مواد رویه
کره و خامه و عسل و شکر قهوه ای رو می ریزیم توی شیر داغ کن یا ماهی تابه و میزاریم روی حرارت ملایم گاز تا کره و شکر آب بشن و بعد گردو خرد شده رو اضافه میکنیم .. مواد رویه آماده شدرو روی خمیر نیم پز می ریزیم و به همه جای خمیر پخش میکنیم و بعد به مدت 20تا 30 دقیقه میزاریم توی فر با همون درجه حرارت قبلی و بعد ازاون از فر خارج میکنیم و بعد از سرد شدن از قالب درش میاریم ،درضمن وقتی از فر خارج کردیم روی شیرینی همچنان خیس به نظر میاد که بعد از سرد شدن درست میشه
*میتونید به جای کره از روغن جامد که صاف کردید(یعنی اول روغنو ذوب کنید بعد بزارید یخچال ببنده) استفاده کنید ولی با کره خیلی خیلی خوشمزه تر
میتونید تو هر قالبی درس کنید.. کمربندی..تارت و پای و .... **میتونید از شکر سفید هم به جای قهوه ای استفاده کنید ولی 60گرم بریزید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
هدایت شده از پست اشپزی خاص
🌿🍃🌼🍃🍂🌸🍂🍃🌺🍃🌿
#کاپوچینو😍😍
کاپوچینو نوعی شیر قهوهٔ ایتالیایی است که مخلوطی از اسپرسو یا همان قهوهٔ پررنگ، شیر داغ کف کرده روی آن است.
طرز تهیه کاپوچینو
مواد لازم:
شیر خشک=2 قاشق غذاخوری
خامه=1 قاشق مرباخوری
وانیل=کمی
آب جوش=1 لیوان
شکر=در صورت تمایل
پودر کاکائو برای تزئین
طرز تهیه:
تمام مواد را در مخلوط کن به مدت یک دقیقه خوب با هم مخلوط می کنیم سپس مخلوط را در لیوان یا کوپ ریخته و روی آن را کمی پودر کاکائو می ریزیم.
کاپوچینوی شما آماده است
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_نان_کندو_عسلی
موادلازم📝
یک لیوان اب ولرم
یک سوم لیوان شکر
یک ق غ مایع خمیر فوری
همه را با هم مخلوط کنید و ۵ دقیقه کنار بزارین تا عمل اید
شیر خشک ۳ ق غ
بگین پودر نصف ق غ
روغن یک چهارم پیمانه
همه را به مایع اولیه اضافه میکنیم و ام میزنیم
میبینید که چون مایع خمیر و بگین پودر تازه بوده خیلی سریع داره پف میکنه
دو و نیم پیمانه ارد هم داریم که کم کم اضافه میکنیم به همراه کمی نمک و خمیر را به دست میاریم
خمیر بسیار لطیفی به دست میاد
اگر دیدید ارد هنوز نیاز داره میتونید کمی دیگر ارد بریزید
فقط مراقب باشید ارد زیاد نریزید که خمیر صفت میشود و دیگر لطیف نیست
روش سلفون میکشیم
و کنار میگذاریم و روی اون رو یک پارچه هم میکشیم
بین یک تا یک ساعت و نیم استراحت نیاز داره
وقتی خمیر کاملا پف کرد سلفون رو برمیداریم
از خمیر گلوله هایی برداشته و وسطش کمی پنیر خامه ای میگذاریم و گلوله میکنیم و کنار هم میچینیم
هر چه گلوله ها کوچکتر باشه زیباتر هست
البته اول کف قالب را چرب کرده کاغذ روغنی میندازیم
و در آخر روش رو زرده تخم مرغ و زعفران میکشیم وکنجد و تخم افتاب گردان می ریزیم
و در فر میزاریم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
زمان بستگی به گرمای فرتون داره
درجه حرارت ۱۸۰ درجه
بعد از دراوردن از فر
۳الی ۴ق عسل رو با نصف استکان کوچک اب مخلوط کرده و هم میزنیم سپس روی نان داغ میریزیم
قبل از در اوردن از قالب این کار را میکنی.....
نوش جون
👇👇👇👇😋😋#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سوسیس_سیب_زمینی_چوبی
#فست_فود
#مناسب_شام_وتولد
#کلیپ_آموزشی
مواد لازم
🍥750 گرم سیب زمینی
🍥200 گرم پنیر موزارلا
🍥5 عدد هات داگ
🍥200 گرم آرد
🍥4 عدد تخم مرغ
🍥200 گرم آرد سوخاری
🍥1 لیتر روغن
🍥پیازچه خرد شده
🍥نمک و فلفل
.
طرز تهیه
.
1. سیب زمینی ها را پوست کنده و در آب نمک بپزید. سپس له کرده و با پیازچه خرد شده، نمک و فلفل ترکیب کنید.
2. قسمت بالای هات داگ ها را بریده و قسمت پایینی هات داگ ها را مانند ویدئو برش بزنید. یک سیخ چوبی در هات داگ ها فرو کرده سپس یک تکه موزارلا در قسمت بالای سیخ فر کنید.
3. روی یک کیسه فریزر پوره سیب زمینی درست شده را به شکل مربعی شکل پرس کنید سپس هات داگ ها را روی پوره قرار داده و مانند ویدئو پوره سیب زمینی را دور هات داگ بپوشانید.
4. هات داگ ها را به فریزر منتقل کرده و بگذارید به مدت 1 ساعت خنک شود. سپس به آرد، تخم مرغ هم زده، و آرد سوخاری آغشته کرده و داخل روغن تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی شود سرخ کنید.
5. با سالاد و سس کچاپ سرو کنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_کیک_ردولوت
مواد لازم:
كره نصف پيمانه
شكر يك و نيم پيمانه
باتر ميلك يك پيمانه
ارد دو و نيم پيمانه
تخم مرغ دو عدد
پودر كاكائو دو قاشق غذا خورى
وانیل نصف ق چ
جوش شيرين یک قاشق چاى خورى
سركه سفيد يك قاشق چاى خورى
رنگ خوراكى قرمز ب ميزان لازم
✍طرزتهيه:
سركه سفيد و جوش شيرين را مخلوط ميكنيم.كره و شكر را خوب زده و تخم مرغها را يكى يكى مي افزاييم رنگ خوراكى را افزوده باترميلك،وانيل را اضافه ميكنيم.
ارد نمك و پودر كاكائو را الك كرده به مواد افزوده و با ليسك مخلوط ميكنيم.در انتها مخلوط جوش شيرين و سركه را اضافه ميكنيم.
مواد را در قالب ريخته و داخل فر با حرارت١٧٥درجه ب مدت٣٠دقيقه ميذاريم
باترميلك:ترکیب 3/4لیوان ماست و 1/4لیوان شیر .
🍰نوش جون🍰
👇👇👇👇😋😋
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_مرغ_وسیب_زمینی
#غذاهای_خمیری
اول دویست و پنجاه گرم فیله ی مرغ رو نگینی خورد کنین و با نمک و پودر سیر و یه قاشق روغن تفت بدین،بذارین کنار تا خنک بشه. چهار تا سیب زمینی رو نیم پز کنین و بذارین خنک بشه و نگینی ریز خرد کنین ،توی یه کاسه پنجاه گرم کره رو آب کنین و بهش سه تا تخم مرغ و سه قاشق پر ماست و چهار قاشق آرد اضافه کنین،یه حبه سیر و آویشن و نمک و فلفل (ادویه ها اختیاری هستن) و یک لیوان پنیر پیتزا بهش بزنین.در آخر مرغ و سیب زمینی و فلفل دلمه ی نگینی خورد شده اضافه کنین. بریزین توی قالب دلخواه و بذارین توی فر برای چهل تا چهل و پنج دقیقه...
😊نوش جون😊
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#تارت_نارگیلی
برای داخل تارت :
پودر نارگیل ....... 2 پیمانه
شکر....... 1.5 پیمانه
سفیده تخم مرغ ....... 4 عدد آب لیمو ترش تازه .......یک قاشق چایخوری پودر پسته .........کمی برای تزیین
مواد لازم برای خمیر بریزه : این خمیر مخصوص تارت هست و در واقع خمیر پایه تارت به شمار می آید
آرد .........250 گرم
تخم مرغ .........یک عدد شیر .........یک قاشق غذاخوری پودر شکر........ 20 گرم کره......... 180 گرم
رنده پوست لیمو ترش ........نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر : کره را به همراه پودر شکر و شیر هم می زنیم تا مخلوط شوند سپس رنده پوست لیمو یا وانیل را به همراه تخم مرغ اضافه می کنیم بعد از یکدست شدن مواد آرد را روی آن الک می کنیم و در حد مخلوط شدن ورز می دهیم چون در صورت ورز دادن بیش از حد خمیر روغن انداخته و خراب می شود خمیر را به مدت چند ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس مورد استفاده قرار می دهیم طرز تهیه تارت : خمیر تارت را درون قالبهای مخصوص تارت یا قالبهای کیک یزدی که کمی چرب کرده ایم قرار داده طوری که کف و دیواره قالب کاملا با خمیر به قطر 2 تا 3 میلی متر پوشیده شود سپس با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد می کنیم تا خمیر پف نکندبعد میریم سراغ مواد درون تارت پودر نارگیل ، شکر و سفیده تخم مرغ را روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم تا گرم شده و شکر حل شود بعد از روی حرارت برداشته آب لیمو را اضافه کرده کنار می گذاریم بعد از سرد شدن کامل درون تارت ها ر با این مایه پر می کنیمو در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه طبخ می کنیم رنگ شیرینیها باید طلایی شود بعد از خارج کردن از فر روی تارتها را بوسیله برس کمی شربت مالیده با پودر پسته تزیین می کنیم نکات مهم : 1.استفاده از آبلیمو ترش علاوه بر اسانسش برای این است که مایه نارگیلی شکرک نزند می توانید به جای آن از جوهر لیمو نیز استفاده کنید 2.خمیر را بیش از حد در بیرون از یخچال نگه ندارید در غیر اینصورت خمیر شکل خود را از دست می دهد وکار کردن با خمیر مشکل خواهد شد 3.من به جای رنده پوست لیمو ترش از وانیل استفاده کردم 4.درجه فر را با توجه به فرتان تنظیم کنید و همچنین در طبقه وسط فر بگذارید و هر از گاهی به شیرینی ها سر بزنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱