eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
عزیزان تو قالبهای کوچکتر هم میتونید درست کنید قالبتون سیلیکونی باشه بهتره من این سایز رو نداشتم قالب رو با روغن مایع کمی چرب کنید شکلات تخته ای رو با کارد تکه تکه کنید شکلات خرد شده رو بریزید تو کاسه استیل وبزارید رو بخار آب به روش بن ماری روان کنید(بدون هیچ افزودنی)نه خامه نه روغن مایع بزنید فقط شکلات با قاشق سیلیکونی یا قاشق چوبی بزنید تا شکلات روان ویکدست آب بشه سپس بریزید تو قالب مدام بچرخونید تا شکلات کم کم یکدست سفت بشه اگه شکلات بریزید و قالب رو نچرخونید شکلات چون روان هست ته قالب میره وکناره ها لایه نازکی میمونه موقع برگردونن میشکنه شکلات که سفت شد حدود ده دقیقه کم کم سفت میشه(یخچال نمیخواد) پشمک رو لایه لایه بریزید هر لایه که ریختی فشار دهید تا تو قالب فشرده بشه قالب که پر شد لایه ای از شکلات روان شده روش بریزید وبا قاشق روشو صاف کنید وبزارید جای خنک یا یخچال تا شکلات کاملا سفت بشه سپس دو طرف مقابل قالب رو به طرف بیرون بکشید تا شکلات از قالب جدا بشه برگردونید تو ظرف مورد نظر عزیزان موقع برش حتما کارد رو کمی گرم کنید تا با گرمی کارد شکلات به راحتی برش بخوره وشکسته نشه عزیزان من اینقدر قالب رو چرخوندم تا شکلات یکدست سفت شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كباب ديگى سماقى مواد لازم براي ٢ پرس ( هر پرس براي ٢ نفر هست) گوشت چرخ كرده ٣٥٠ گرم پياز ١ عدد درشت نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين برنج ٣ پيمانه زعفران روغن سماق كنجد گوجه فرنگي گوشت رو با پياز رنده و اب گرفته شده مخلوط ميكنيم ، نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين رو اضافه و حسابي ورز ميديم. با اين ميزان مواد دو تا كباب تابه دو نفره ميشه درست كرد ، كف ماهيتابه يا ظرف تفلون پهنش ميكنيم و كنارش رو خالي ميكنيم كه روغن رو از كنار اضافه كنيم. . يادتون باشه اصلا اصلا كف تابه رو چرب نكنيد چون گوشت ترك ميخوره و يه تيكه نميشه . بعد از پخت هر دو سمت برش ميداريم. كف قالبمون رو چرب ميكنيم و كنجد ميريزيم ، يه كم از برنج اب كش شده رو زعفراني ميكنيم و ميديم كف قالب. سماق فراوان و بعدش كباب و در اخر برنج سفيد رو ميريزيم روش و فشار مياريم 😋 . بعد از نيم ساعت روي حرارت ملايم غذا امادست 😍 گوجه هارو حلقه كنيد و سرخ كنيد 😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب دیگی سماقی کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من با بوقلمون بورک درست کردم شما میتونید مرغ رو جایگزین کنید. سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کنید. در تابه پیاز نگینی را با کمی روغن تفت بدید تا سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید. حرارت ملایم باشه تا گوشت بوقلمون آروم مغز پخت بشه. بعد فلفل دلمه نگینی را هم اضافه و هم بزنید تا طعم فلفل دلمه به خورد بوقلمون بره. سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید. قارچ ورقه شده را هم اضافه و تفت دهید (آب قارچ به خورد بوقلمون یا مرغ میره و طعمشو عالی میکنه) سپس نمک و پودر سیر و پودر آویشن (به دلخواه)اضافه و حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک شود. خمیر یوفکا رو باز کنید و دونه دونه ورقه ها را در بیارید. روی هر ورق مقداری مخلوط شیر+روغن یا مخلوط آب+روغن یا مخلوط تخم مرغ+شیر+روغن بمالید و مواد را روی خمیر بریزید و لوله و به صورت حلزونی بپیچید. بورکها را کنار هم در ظرف چرب شده قرار داده. سپس با زرده تخم مرغ+کمی روغن رومال کنید. سیاهدانه+کنجد بپاشید. در فر 180 درجه قرار دهید تا زمانی که روی بورکها طلایی شود. اگه لازم شد چند لحظه گریل را روشن کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🍅گشنیز تازه ۳۰ گرم 🍅سیر ۳،۴ حبه رنده شده 🍅ماست هم زده پرچرب ( من سِون زدم) گرم 🍅آب مرغ یا عصاره بلم به مقدار لازم 🍅عصاره مرغ ( اگه آب مرغ نداشتید) یک عدد 🍅پیاز نگینی خرد شده یک عدد 🍅هویج یک عدد خلالی 🍅یک عدد سیب زمینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: 🍔مخلوط گوشت گوساله و گوسفند چرخ شده: ۲۵۰ گرم 🍔پیاز: ۱ عدد 🍔سیب زمینی: ۱ عدد 🍔نان تست: ۲-۱ عدد 🍔شیر: ۱/۲ لیوان 🍔تخم مرغ: ۱ عدد 🍔سیر: ۲-۱ حبه 🍔جعفری و برگ کرفس: مقداری 🍔نمک، فلفل سیاه 🍔روغن برای سرخ کردن طرزتهیه: ابتدا نان تست ها رو داخل شیر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. در این فاصله جعفری، کرفس، پیاز،‌ سیب زمینی،‌ سیر رو داخل مخلوط کن بریزید و‌ انقدر بزنید تا یه دست شوند. بعد نان تست آغشته به شیر رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید حال تمام مواد فوق به گوشت اضافه کنید و به مواد نمک، فلفل سیاه و تخم مرغ هم بیافزایید و کمی ورز بدهید بعد با دست آنها را گرد کرده و حالت دهید و داخل آرد سفید بغلتانید و در روغن داغ دو طرفش رو‌ سرخ کنید. نوش جونتون🥗🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با با سس خوشمزههه😍😋 ۵۰۰ گرم سینه ی مرغ برای سس: ۱ ق غ روغن ۴ ق غ آرد ۲ ق چ کاری ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ فلفل قرمز نمک ۱ عدد تخم مرغ ۱ ق چ بکینگ پودر نصف آب گازدار(یا ماشعیر) . سینه ی مرغ رو به صورت نواری برش بزنید و آب گازدار اضافه کنین و به مدت یکساعت کنار بذارین ، برای سس،روغن و کاری و فلفل قرمز و سیاه و آرد و نمک و‌بکینگ پودر رو با هم مخلوط و نصف آب گازدار و تخم مرغ رو هم بریزید و خوب مخلوط کنین و بعد فیله های مرغ نواری رو داخل سس ریخته و در روغن داغ فراوان سرخ کنین😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اول مرغ بدون روغن با تیکه های هویج ، پیاز ، گوجه درسته ، ادویه جات ( نمک ، زردچوبه ، فلفل ، پودر دارچین ، پودر لیمو عمانی ، پودر شنبلیله ) رب گوجه ۲ قاشق و در اخر ابجوش میزاریم با شعله کم خوب بپزه وقتی پخت مرغو تو ابکش میزاریم که آبش گرفته شه ابگوشت از صافی رد میکنیم و با یک قاشق رب گوجه ، یک قاشق آبلیمو تازه ، آب نارنج میزانش سلیقه ایه من تقریبا نصف استکان ریختم و زعفرون ، فلفل سیاه و آویشن خوب قاطی میکنیم سیب زمینی رو چیپسی ریز برش بدین ، بشورین نشاستش بره ، خشک و سرخ کنید من از یه دستمال حوله ای استفاده میکنم ، مخصوص همین کار گذاشتمش ، دستمال حوله خوشم نمیاد مرغو سرخ کنید روغنشو بریزید دور ، سیب زمینیارو بچینید دورش و سس اضافه کنید.شعله رو کم کنید درب ماهیتابه رو بزارید و نیم ساعت بعد آمادس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅خوراک مرغ و سبزیجات 😋 یه دونه پیاز رو خلالی برش بزنید و توی دو قاشق روغن زیتون تفت بدید تا یه کوچولو طلایی بشه بعد سه عدد مغز ران (یا فیله)که نواری برش خورده رو اضافه کنید به همراه ادویه مرغ و زعفرانِ حسابی تفت بدید و دربش رو بزارید با آب خودش بپزه.دو عدد بادنجان نواری برش خورده و یه دونه فلفل دلمه ی نواری(من نصف سبز و نصف قرمز ریختم) و یک بسته کوچیک قارچ و نمک و یک قاشق آبلیمو بهش اضافه کنید و با درب بسته و حرارت ملایم بزارید مواد بپزن تا آبشون کشیده بشه هیچ آب اضافه ای بهش نزنید. در نهایت خوراک خوشمزه ی شما حاضره. بدون نون هم اگه سرو بشه با سالاد بعنوان یک وعده کامل سیر کننده هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅نان‌سیر😋 سیر ، جعفری ، تخم مرغ ، روغن زیتون ، پنیر پیتزا ، نمک ، فلفل سیاه و پاپریکا را با هم مخلوط کنید. سعی کنید مواد غلیظ باشد. روی برش‌های نان مواد را پهن کنید ( به کناره های برشته نان مواد نزنید) و در سینی فر روی کاغذ روغنی در کنار هم بچینید و در فری که از قبل گرم شده بمدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید و سپس با سس دلخواه نوش جان کنید. 👈من از نان حجیم سوخاری قبل از اینکه برش بخورد و سوخاری شود استفاده کردم. 👈 این مدل نان را از نانوايى نان فانتزى تهيه كنيد . 👈نقش تخم مرغ براى نرم ولطيف و خوشمزه كردن نان سيره كه با بودن جعفرى و سير بوي تخم مرغ رو از بين ميبره متفاوت باشيم . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 ســلام صبحتون زیبـا 🌸 🌾امروزتان به نیکی و 🌸پراز عطر دعا 🌾روزتان را به شکرانه 🌸هرآنچه خدا داده آغاز کنید 🌾الهی 🌸حال دلتون خوب 🌾لحظه های عمرتون شیرین 🌸کارتون پررونق و سایه 🌾زندگیتون خوشبختی باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 سینه مرغ ۳۰۰ گرم 💙 ماست یک و نیم لیوان 💙 آویشن ۱ قاشق غذاخوری 💙 فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری 💙 زرد چوبه ۱ قاشق غذاخوری 💙 نمک 💙 آرد سفید ۱ لیوان 💙 پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری 💙 فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری 💙 رز ماری نصف قاشق چایخوری 💙 سیب زمینی )💙 ادویه مخصوص سیب زمینی، روغن زیتون، فلفل سیاه)💙 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: 400 گرم گوشت گوساله چرخ‌کرده(کمی نیم چرب) 1 عدد پیاز رنده شده 7 قاشق‌غذاخوری آرد سوخاری 1 عدد تخم‌مرغ 1 قاشق‌مرباخوری پودر فلفل قرمز از 1 قاشق‌مرباخوری مقداری کمتر نمک نصف قاشق‌مرباخوری زیره مقدار کمی فلفل‌سیاه جعفری ریز خرد شده برای سس روی آن: 1 قاشق‌غذاخوری کره 1 عدد پیاز(بصورت نیم حلقه خرد شده) 1 عدد هویج(رنده شده) 1 عدد فلفل کاپیای قرمز کوچک(فلفل ترکیه‌ای)(بصورت نیم حلقه خرد شده و یا فلفل دلمه ای) 4_3 عدد قارچ بزرگ(نازک خرد شده) 150 میلی‌ خامه صبحانه 150 میلی‌ شیر 1 قاشق‌غذاخوری نشاسته 1 قاشق‌چایخوری نمک 1 قاشق‌چایخوری پودر فلفل قرمز نصف قاشق‌چایخوری فلفل‌سیاه جعفری ریز خرد شده پنیر پیتزا و یا موزارلای رنده شده(من موزارلا استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: 🍔مخلوط گوشت گوساله و گوسفند چرخ شده: ۲۵۰ گرم 🍔پیاز: ۱ عدد 🍔سیب زمینی: ۱ عدد 🍔نان تست: ۲-۱ عدد 🍔شیر: ۱/۲ لیوان 🍔تخم مرغ: ۱ عدد 🍔سیر: ۲-۱ حبه 🍔جعفری و برگ کرفس: مقداری 🍔نمک، فلفل سیاه 🍔روغن برای سرخ کردن طرزتهیه: ابتدا نان تست ها رو داخل شیر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. در این فاصله جعفری، کرفس، پیاز،‌ سیب زمینی،‌ سیر رو داخل مخلوط کن بریزید و‌ انقدر بزنید تا یه دست شوند. بعد نان تست آغشته به شیر رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید حال تمام مواد فوق به گوشت اضافه کنید و به مواد نمک، فلفل سیاه و تخم مرغ هم بیافزایید و کمی ورز بدهید بعد با دست آنها را گرد کرده و حالت دهید و داخل آرد سفید بغلتانید و در روغن داغ دو طرفش رو‌ سرخ کنید. نوش جونتون🥗🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراك لوبيا با قارچ .😍😋 . قبل از هر چيز بايد بگم لوبيا چيتي يكي از بهترين منابع پروتئين گياهيه و ميتونه بهترين جايگزين براي گوشت باشه، اما براي درست كردن اين خوراك بهتره لوبيا رو ١٢ ساعت خيس كنيد❤️ مواد براي ٤ الي ٥ نفر لوبيا چيتي ٢ ليوان فرانسه آب ٦ ليوان فرانسه پياز ١ عدد قارچ ٣عدد رب ١ قاشق غ خ سر پر نمك ٢ قاشق چ خ فلفل سياه ١ قاشق چ خ زرد چوبه ١ قاشق چ خ دارچين نصف قاشق چ خ آويشن ١ قاشق چ خ . . اول لوبياتون رو خيس كنيد ١٢ ساعت يا اينكه ٤ ساعت خيس كنيد و دوبار بجوشونيد و و ابكش كنيد ،حالا اون رو ٣ ساعت بپزيد يا بيشتر مواد پياز داغ و اضافه كنيد،لعاب كه انداخت دارچين و آويشن رو اضافه كنيد ١٠ دقيقه بعد لوبيا آمادست❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
750 گرم سینه مرغ 5 قاشق غذاخوری روغن 1/5 قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید نیم قاشق چای خوری آویشن نصف قاشق چای خوری پودر کاری نصف قاشق چای خوری تکه های(پرک) فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری زیره پودر سیر 1 قاشق چای خوری مواد برای سوخاری : پودر سوخاری (پانکو) نصف قاشق چای خوری نمک اضافه کردن نصف قاشق چای خوری پودر سیر 2 عددسفیده تخم مرغ طرزتهیه : سینه مرغ را چرخ کرده ویا درغذا ساز بریزید وروغن وتمام مواد گفته شده رااضافه کنیدوخوب مخلوط تا حالت چسبندگی پیداکند. دستتون راکمی خیس کنید وبه اندازه یک گردو برداشته وبه سیخ چوبی کشیده وطبق ویدئو درست کنید. سپس سیخها را درسفیده تخم مرغ زده وبعد درپودرسوخاری ودرآخر ودر روغن داغ شناور سرخ کنیدتاطلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه با گوشت قرمز چه با مرغ یکی از یکی خوشمزه تره☺ پیاز رو کمی تقت بدید تا سبک وشیشه ای بشه تکه های مرغ رو اضافه کنید وباهاش سرخ کنید زردچوبه وفلفل ورب بزنید وباهاش تفت بدید واب بریزید ودرشو بزارید تا گوشت نیم پز بشه تو این فاصله کنگر رو تمیز وخرد کنید وبا مقداری آب بزارید تا نیم پز بشه گوشت مرغ که نیم پز شد کنگر رو نیز اضافه کرده نمک میزنیم دوباره درشو بزارید تا با شعله ملایم بپزن یکربع آخر مقداری غوره بریزد .بجای غوره میتونید کمی ریواس بزنید عااالی میشه این خورش خیلی خوشمزه حتماااامتحان کنید. برای خورش کنگر کمی بلند برش بزنید قشنگتره میخواید کنگر رو فریزیر کنید .تمیز کنید وخرد کرده وبزارید بپزه سپس تو آبکش بریزید تا کاملا ابش کشیده بشه عجله دارید با فشار دست ابشو بگیرید سپس بسته بندی کرده وفریزیر بزارید اگر ابشو نگیرید تو فریزیز یخ میزنه وقتی یخ زدای بشه له میشه پس حتما ابشو بگیرید کنگر رو خام فریزیر نزارید بعدا وقتی بزارید بپزه وا میره موقع پخت کنگر کمی نمک بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک خوشمزه کافی شاپی🥮 کیک خیس شکلاتی مواد لازم : تخم مرغ : ۴ عدد شیر : ۱ پیمانه شکر : ۱ پیمانه روغن : ۱ پیمانه بیکینگ پودر : ۱ قاشق مربا خوری پر وانیل : ۱ ق چایخوری آرد سفید :۲/۵ پیمانه تخم مرغ ها وشکر رو با دور تند به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم . شیر وروغن رو هم اضافه می کنیم. مواد خشکمون رو الک کرده وبا هم مخلوط می کنیم وبه موادمون اضافه می کنیم . با دور کند همزن طی ۲ الی ۳ مرحله به موادمون اضافه می کنیم . توی قالب از قبل چرب شده می ریزیم .ودر فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه می پزیم. مواد سس: شیر داغ : ۲ پیمانه روغن : ۱/۴ پیمانه پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری شکلات شیری (منظور تلخ نباشه ): ۸۰ گرم شکر ۱/۲قاشق شیر رو داغ کرده وشکر ،روغن ،پودر کاکائو ، وشکلات رو داخلش ریخته وخوب هم می زنیم تا گوله نشه. سطح کیک رو با سیخ چوبی سوراخ می کنیم . سس ولرم رو آروم آروم روی کیک سرد شده می ریزیم. این کیک سرد سرو میشه.😋 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهتون قول میدم این متفاوت ترین خوراکی میشه که تا الان درست کردین پس تا آخر ببینید😍 ۴ عدد تخم مرغ، نصف پیمانه پودر قند هم بزنید تا یکدست بشه نصف لیوان روغن مایع و جامد اضافه کنید و هم بزنید ۴ پیمانه آرد کم کم اضافه کنید و هم بزنید در آخر ۲.۵ قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه کنید و ورز بدید نصف لیوان کشمش، ۱ لیوان گردو خرد شده اضافه کنید و مخلوط کنید با اسکوپ اندازه گردو جدا کنید تو دست کمی گرد کنید بچینید داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید ۱ عدد زرده تخم مرغ، ۳ قاشق شیر ترکیب کنید و رومال کنید بزارید داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه شیرینی های خوشمزمون حاضر شد اینم از بافت داخلش این شیرینی ها گزینه خیلی خوبی برای نوروز ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکبارم تخم مرغ اینطوری بپز😍😍 6 تخم مرغ اب نمک روش حدود 1 قاشق غذاخوری آب را در یک کاسه کوچک بریزید ، سپس تخم مرغ را اضافه کنید. آب را در ظرف بخار آب بجوشانید و سپس کاسه ها را روی بخارپز قرار دهید. به مدت 8 دقیقه بپزید امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید🌈 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم برای خمیر: سفیده تخم مرغ ۱ عدد پودر خمیر فوری ۱ ق غ شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق چ آب ولرم۲ پیمانه آرد ذرت ۱ پیمانه آرد سفید شیرینی پزی ۳ پیمانه روغن نصف پیمانه برای داخل نان: سیبزمینی ۳ عدد فلفل تند ۲ عدد فلفل کاپی ۱ عدد نمک ۱ ق چ روغن ۵ ق غ پنیر چدار رنده شده زرده تخم مرغ ۱ عدد .ابتدا یک عدد سفیده ی تخم مرغ و دو پیمانه آب ولرم رو مخلوط میکنیم و ۱ ق غ شکر و ۱ ق چ نمک و ۱ ق غ پودر خمیر فوری و آرد ذرت و آرد شیرینی پزی و‌روغن اضافه و ورز میدیم حدود ده دقیقه با سلفون روش رو میپوشانیم و در جای گرم چهل الی یک ساعت استراحت میدیم و سیبزمینی و فلفل کاپیا و فلفل سبز رو خورد کرده و در روغن تفت میدیم و نمک میزنیم و خمیرو دوباره مقداری ورز و به ۸ قسمت تقسیم میکنیم و از مواد داخلش ریخته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته میچینیم و روش رو با پارچه میپوشانیم و یکربع دیگه استراحت میدیم و بعد زرده تخم مرغ رومال میکنیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بیست دقیقه میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛