eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد این سمبوسه شامل👇 سوسیس و یا ژامبون و یا ترکیب هردو قارچ فلفل دلمه ای پنیر پیتزا نمک و فلفل ابتدا سوسیس و قارچ رو اسلایس میکنیم و هر کدوم رو جداگونه تفت میدیم بعد ب همراه فلفل دلمه ای خام و نمک و فلفل و پنیر ترکیب میکنیم و میپیچیم. واسه نون سمبوسه من از خمیر یوفکا استفاده کردم. خیلی گزینه خوبی واسه سمبوسه هست و موقع سرخ کردن کاملا ترد و کرانچی میشه. میتونید از نون لواش هم استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماست: ۴۰۰ گرم عسل: ۸ قاشق غذاخوری گیلاس: ۱۵۰ گرم پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری آب: ۱/۳ پیمانه پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🌸🌸🌸🌸🍃🍃🍃🍃🌸🌸🌸🌸
وقتی ژله ساده تو قالب بریزید اگر بین لایه ها ژله شیر نباشه رنگ ها با هم ترکیب میشه. اگر میخواید مثل ژله داخل عکس بشه حتما اجازه بدید لایه های قبلی کاملا ببنده. ☘👩‍🍳 👩‍🍳☘ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اوتورتما سیب زمینی . مواد لازم: 4 عدد سیب زمینی 250 گرم گوشت چرخکرده گوساله 250 گرم قارچ 1 پیاز 2 حبه سیر 2 عدد فلفل سبز 2 گوجه فرنگی رنده شده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری پول بیبر یا پاپریکا نمک،فلفل سیاه طبق ذائقه پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده به میزان لازم طرز تهیه: سیب زمینی ها را پوست گرفته، به صورت ورقه ای نازک برش بزنید و به مدت 15 دقیقه در آب سرد بگذارید،سپس آبکش کرده و کامل خشک کنید کمی روغن ، فلفل سیاه و نمک به سیب زمینی ها بزنید، و آن ها را کف ظرف بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 15_20 دقیقه قرار دهید،در این فاصله 4 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و پیاز خرد شده،سیر و فلفل سبز را اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه تفت دهید بعد گوشت چرخکرده اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس قارچ را اضافه کرده و 5-6 دقیقه تفت دهید،وقتی قارچ پخته شد ، رب گوجه فرنگی را بریزید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید، در آخر ، گوجه فرنگی رنده شده ، نمک و ادویه ها را اضافه کنید و پس از 2 دقیقه پخت،آن را از روی اجاق گاز بردارید و روی سیب زمینی های نرم شده که از فر خارج کردید بریزید و با قاشق سطح مواد گوشتی را صاف کنید و لایه آخر پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده را بپاشید و دوباره ظرف را در فر 175 درجه ،تا زمانیکه پنیرذوب شود و روی آن برشته، طلایی شود،قرار دهید،از فر خارج کرده و بعد از 15 دقیقه استراحت برش زده و سرو کنید،نوش جان🤗 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوتورتما سیب زمینی😍 خیلییییی خوشمزستتتت حتما امتحان کنید 🍟 🍟 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شما میتونید این کوکی را توی فر هم درست کنید با دمای 180درجه حدود ده دقیقه حتما چک کنید مواد لازم ....... شکلات صبحانه 200گرم یا سه چهارم لیوان که من از مارک ایرانی فرمند استفاده کردم نوتلا هم می شه ولی خیلی گرون شده ارد کیک پزی 150گرم یا یک لیوان وربع تخم مرغ یک عدد طرز تهیه............ شکلات وتخم مرغ را خوب مخلوط کنید تا بکدست بشه ارد را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا خمیری لطیف ونسبتا نرم بدست بیاد من 150گرم ارد را کامل استفاده کردم ممکنه چون ری اردها فرق داره واسه شما کمی کمتر یا بیشتر بشه که البته بعید میدونم خمیر که یکدست شد اصلا نیاز به استراحت نداره تابه را دولایه کاغذ روغنی بیندازید واشر تابه را در بیاریدو سایز خمیر دست خودتان است که دوست داشته باشید کوکی کوچک یا بزرگ باشه در دست خوب گرد کنید وبا فاصله توی تابه بچینید وبا هر وسیله ای که دارید یا انگشت اشاره حفره ای وسط شیرینی ایجاد کنید روی گاز شعله پخش کن بذارید با حرارت ملایم توی فیلم نشون دادم میزان حرارت را حدود ده دقیقه که گذشت در تابه را باز وشیرینی را چک کنید ممکنه حفره ها بخاطر پف کوکی کمی محو بشه اشکالی نداره بازم کمی توی حفره را فشار بدین تا گود بشه با احتیاط گوشه یکی از کوکی ها را بلند کنید کمی طلایی شده کافیه کوکی ها تا داغ است کاملا نرمه وصبر کنید تا خنک بشه وسفت تر بشه بعد توی حفره ها را با شکلات یا مربا یا بریلو وهر چیزی دوست دارین پر کنبد حتی میتونید ساده باشه کلا سلیقه ایه کوکی را توی ظرف دردار نگهداری کنید تا یکماه هم قابل نگهداریه با سایز متوسط کوکی را درست کنید حدود 18تا کوکی بشما می دهد نکته ..... این کوکی ها کاملا طعم شکلات میده وبسیار خوشمزه اس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنچ تست و دالگونا کافی، چطوره؟🥪🍓🍫 ⁣ ⁣ برای فرنچ تست، ۲ تا تخم مرغ رو با یک لیوان شیر، ۱ ق چ دارچین، ۱ ق چ عصاره وانیل حسابی هم می‌زنیم و نان تست رو بهش آغشته می‌کنم و تو تابه کره می‌ریزیم تا نان تست برشته بشه و با توت فرنگی و نوتلا سرو می‌کنیم. ⁣⁣ 🧋دالگونا کافی:⁣⁣ مقدار مساوی از قهوه فوری، شکر و آب جوش که من از هر کدوم ۲ ق چ ریختم رو تو ظرفی می‌ریزیم و با همزن دستی یا برقی ۵ دقیقه تا وفتی کامل فوم‌ بگیره هم می‌زنیم. یک لیوان شیر هم گرم می‌کنیم و از فوم روش می‌ریزیم به همین آسونی و خوشمزگی!⁣⁣ ⁣⁣ ❌برای آیس دالگونا از شیر سرد و یخ استفاده کن.⁣⁣ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیتون پرورده 🫒🫒 ⁣ 😋زیتون پرورده جان که معرف حضورتون هست،متشکل از زیتون و گردو و سیر و مشتقات انار و البته سبزی معطر شمالی چوچاق(شش چاق،شیشاق،زلنگ).ترکیب این مواد باهم یه طعم غیر قابل وصف به وجود میاره😍⁣ ⁣ 🫒برای زیتون پرورده ۴۵۰ گرم زیتون بدون هسته رو با ۱۵۰ گرم گردو چرخ شده ، ۴ حبه سیر پوره شده ، سبزی چوچاق و نعناع ریز خورد شده ، ۲ ق غ رب انار ملس ، ۱ ق غ رب انار جنگلی ، ۳/۴ لیوان آب انار تازه ، پودر هسته انار ترش ، انار دون شده ، ۱ ق غ روغن زیتون و گلپر رو مخلوط و به مدت یک شبانه روز داخل یخچال گذاشتم تا مواد و طعم‌ها کاملا به خورد هم برن.⁣ بهتره که از چوچاق استفاده کنید ولی از اونجایی که این سبزی فقط در شمال کشور پیدا میشه می‌تونین گشنیز رو جایگزین کنید.❤🌿⁣ ⁣ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زمینی_و_قارچ 😋😋 _مواد لازم: ●سیب زمینی..... چهار عدد ●سینه مرغ (بی استخوان)..... پانصد گرم ●فلفل دلمه ای (سبز)..... یک عدد ●فلفل دلمه ای (قرمز)..... یک عدد ●قارچ..... یک بسته ●روغن زیتون..... به مقدار لازم ●نمک..... به مقدار لازم ●فلفل سیاه..... به مقدار لازم ●پاپریکا..... به مقدار لازم ●پودر آویشن..... به مقدار لازم ●پنیر چدار (ورقه ای)..... به مقدار لازم _مواد لازم سس بشامل: ●آرد..... دو قاشق سوپخوری ●کره..... دو قاشق سوپخوری ●شیر..... دو و یک دوم پیمانه طرز تهیه: سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت ورقه های ضخیم برش دهید. آنها را در ظرف فر بچینید. روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن را با هم مخلوط کنید و با برس به همه جای ورقه های سیب زمینی بمالید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند. قارچ خرد شده را در تابه تفت دهید تا آب آن کشیده شود و کنار بگذارید. مرغ را به ابعاد کوچک برش داده و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا برشته شود. فلفل دلمه ای های نگینی خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. قارچ تفت داده شده و مقداری نمک اضافه کنید. این مخلوط را روی سیب زمینی های پخته شده پخش کنید. سس بشامل روی آنها بریزید و در آخر ورقه های پنیر چدار را روی مواد قرار دهید. ظرف را دوباره در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود. سپس سرو کنید. نوش جان! *برای تهیه سس بشامل یا همان سس سفید، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس شیر و نمک را اضافه کنید. هنگامی که شیر شروع به قل زدن کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله ویترینی ولنتاین برای درست کردن این ژله به سه بسته ژله نیاز دارید، ژله آلوورا، نوشابه، قرمز(هر طعمی که دوست دارید) برای درست کردن قلبها هر بسته ژله قرمز و نوشابه رو با 1 لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر مخلوط کنید، فقط قبل مخلوط کردن شیر آب جوش باااااید کاملا سررررد شده باشه وگرنه شیر میبره، میتونید اول 1 قاشق شیر بریزید تو ژله اگه نبرید بقیه رو بریزید، شیر تو طعم نوشابه هیچ تاثیری نداشت و اصلا بد نمیشه.من از رنگ خوراکی استفاده کردم و فکر نمی‌کنم سالی یکی دوبار ضرر داشته باشه 😉نصف ژله رو داخل پیرکس بریزید و به یخچال انتقال بدید و بزارید چند ساعتی بمونه، یا به مدت تقریبا 10 دقیقه بزارید فریزر، وقتی چسبندگیشو از دست داد قالب بزنید. کف پیرکسم میتونید کمی چرب کنید،تا راحت‌تر قلبها خارج بشن. مابقی اگه سفت شد موقع استفاده میتونید روی حرارت کتری دوباره آبش کنید. 1بسته ژله آلورا رو با 1لیوان آب جوش و 1 لیوان شیر مخلوط کنید، قالبتونو کمی چرب کنید و ژله و بریزید و بزارید یخچال حدود نیم ساعت،یا داخل فریزر هم حدود 10 دقیقه، بعد از اینکه کمی گرفت لایه های بعدی رو اضافه کنید، بعد از کامل شدن چند ساعتی بزارید یخچال بمونه، ژله رو برگردونید، نصف بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید بزارید سرد بشه، قلبها رو به دلخواه بچینید و ژله آلورا رو به آرامی روی اون بریزید پ. ن:میتونید ازبسته آلورای اولی قبل مخلوط کردن شیر کمی بردارید، به جاش اضافه های قلبها رو آب کنید و داخل قالب بریزید، این طوری 3 بسته ژله کافیه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز کاپوچینو مواد لازم: شیر ۳ لیوان پودر کاپوچینوی آماده تکنفره سه بسته پنیر ماسکارپونه یک بسته خامه صبحانه یه بسته ۲۰۰ گرمی پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری سرپر شکر ۱ لیوان پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری پر آب سرد نصف پیمانه طرز تهیه: پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته و روش آب سرد میریزیم تا اسفنجی شود سپس روی سماور در حال جوش میذاریم تا ژلاتین کاملا حل شود،شیر را در قابلمه ای ریخته و شکر را بهش اضافه میکنیم و روی حرارت میذاریم تا شکر حل شود بعد پودر کاپوچینو رو بهش اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاپوچینو هم در شیر حل شود بعد ژلاتین حل شده را هم به مخلوط شیر و شکر و کاپوچینو اضافه میکنیم و روی حرارت هم میزنیم تا شکر و مواد حل شوند بعد گاز رو خاموش میکنیم. پنیر ماسکارپونه را با همزن میزنیم تا یکدست شود سپس خامه را اضافه کرده و با همزن میزنیم و اجازه میدیم مخلوط شیر کمی از حرارت بیفتد سپس به مخلوط پنیر و خامه اضافه میکنیم و همه ی مواد رو اول با همزن برقی بعد با همزن دستی کمی هم میزنیم تا یکدست شوند و از صافی رد میکنیم و مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یک قسمت آن یک قاشق پودر کاکائو الک میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم و قالب رو چرب میکنیم اول قسمت کاکائویی رو توی قالب میریزیم بعد از اینکه خودش رو گرفت قسمت کاپوچینو رو توی قالب میریزیم و به همین ترتیب هر لایه که خودشو گرفت لایه ی بعدی رو اضافه میکنیم و در آخر توی یخچال میذاریم تا ۴ الی ۵ ساعت خودش رو کامل بگیره بعد از قالب خارج میکنیم. 🔴دوستان عزیز هر لایه رو که ریختین حتما بذارید خودشو بگیره بعد لایه بعدی رو بریزید. اگه خواستین میتونید دو قاشق سر پر شکلات رنده شده هم به قسمت کاکائویی اضافه کنید تا توی قسمت کاکائویی حل بشه ولی من اضافه نکردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون ادامه کار...... پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است نکته مهم .... من واسه مسمای قاچ بادمجون رابا ضخامت بیشتری می گیرم اگر نازک باشه له می شه سرو..... واسه کشیدن هم اول بادمجون را ارام برمی دارم مرغ را هم برمیدارم غوره را هم جدا اب مسمای را توی ظرف می ریزم وبعد مرغ وبادمجون وغوره را می چینم مثل عکس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپک تیرامیسو مواد لازم: 1.5 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر (یعنی سه ردیف از پاکت) 1 قاشق مربا خوری قهوه فوری از 1 استکان کمی کمتر آب گرم (استکان کمر باریک ترک ، 1 استکان 100 گرم آب) 200 گرم پنیر لبنه (یا پنیر ماسکارپونه) 2 قاشق سوپ خوری پودر قند 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) طرز تهیه: بیسکوییت ها را در غذاساز پودر کنید. قهوه را داخل آب حل کنید و به بیسکوییت ها اضافه کنید و هم بزنید و داخل یخچال بذارید. پنیر لبنه ، وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به مخلوط بیسکوییتی اضافه کنید. اگر در این مرحله قوام مواد آبکی بود میتوانید کمی بیسکوییت پودر شده اضافه کنید. سپس از مواد تیکه هایی بردارید و گرد کنید و در پودر کاکائو بغلتانید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل شیرینی برنجی 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 🔸درست کردن این مربا خیلی راحت و آسونه به اینصورت که شکر را داخل کمی اب حل میکنیم و میزاریم بجوشه شیره که قوام اومد. توتها رو که تمیز کرده بودم را داخلش ریختم بعداز نیم ساعت که توتها کاملا پخته شدن و شیره قوام اومد شعله را خاموش کردم. برای هر یک‌کیلو توت یک کیلو شکر استفاده میشه ولی من چون میخواستم شربتش رو هم جدا کنم شکر و آب رو کمی بیشتر از این اندازه استفاده کردم دوستان چون این‌توتها شیرین هستن طبیعتا شربتش هم شیرین میشه اگر شما شربت را بصورت ملس یا ترش دوست دارین میتونید هنگام درست کردن این شربت، داخلش یک عدد آب لیمو ترش تازه بریزید و میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا