eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
من با بوقلمون بورک درست کردم شما میتونید مرغ رو جایگزین کنید. سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کنید. در تابه پیاز نگینی را با کمی روغن تفت بدید تا سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید. حرارت ملایم باشه تا گوشت بوقلمون آروم مغز پخت بشه. بعد فلفل دلمه نگینی را هم اضافه و هم بزنید تا طعم فلفل دلمه به خورد بوقلمون بره. سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید. قارچ ورقه شده را هم اضافه و تفت دهید (آب قارچ به خورد بوقلمون یا مرغ میره و طعمشو عالی میکنه) سپس نمک و پودر سیر و پودر آویشن (به دلخواه)اضافه و حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک شود. خمیر یوفکا رو باز کنید و دونه دونه ورقه ها را در بیارید. روی هر ورق مقداری مخلوط شیر+روغن یا مخلوط آب+روغن یا مخلوط تخم مرغ+شیر+روغن بمالید و مواد را روی خمیر بریزید و لوله و به صورت حلزونی بپیچید. بورکها را کنار هم در ظرف چرب شده قرار داده. سپس با زرده تخم مرغ+کمی روغن رومال کنید. سیاهدانه+کنجد بپاشید. در فر 180 درجه قرار دهید تا زمانی که روی بورکها طلایی شود. اگه لازم شد چند لحظه گریل را روشن کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده ۳ ق‌غ جعفری ساطوری ۳ ق‌غ پودر سیر ۱ ق‌غ پودر تخم‌گشنیز ۱ ق‌غ پودر زیره سبز ۱ ق‌چ پودر دارچین نصف ق‌چ پودر زنجبیل نصف ق‌چ فلفل سیاه نصف ق‌چ فلفل قرمز یک‌چهارم ق‌چ طرز تهیه: همه مواد را باید باهم مخلوط و خوب ورز دهید... از مایه توپ‌های متوسط برداشته و به سیخ میکشیم... بااین مواد ۱۵ عدد کوفته درست میشود... فراموش نکنید که سیخ‌های چوبی را حداقل نیم ساعت در آب بگذارید خیس بخورد... کوفته ها را که به سیخ کشیدیم در یخچال میگذاریم تا سرد شود و خودش را بگیرد... روغن را در ظرف مناسبی داغ میکنیم و کوفته هارا در آن سرخ میکنیم... اگر فقط یه‌بار این کوفته‌های گوشتی رو امتحان کنید بدون شک مشتری دائمیش میشید... ویژگی‌های این کوفته یکیش استفاده از شش نوع ادویه متفاوته و دیگری روش سروشه، که میتونه برای افطار یا سحری انتخاب بشه... میتونید کوفته رو تنها با نان یا در کنار کمی برنج سرو کنید و از خوردن اون لذت ببرید دوستان اگه باحرارت خیلی ملایم کوفته ها رو سرخ کنید داخلش خام نمیمونه کافیه روغن رو داغ کنید و حرارت رو کم کنید تا کوفته ها کاملا مغز پخت بشن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پنیری سوخاری مواد لازم سینه مرغ پخته شده و ریز شده ۲ پیمانه پنیر رنده شده چدار ۱ پیمانه پنیر خامه ای سه چهارم پیمانه ادویه شامل نمک و فلفل قرمز : ۲ قاشق چای خوری و پودر سیر , پودر پیاز , زیره : ۱ قاشق چای خوری همچنین فلفل هندی و پونه کوهی : ½ قاشق چای خوری حلقه پیاز به تعداد لازم برای مواد آماده شده مواد بالا را تر کیب کنید و درون حلقه پیاز قرار دهید و به مدت یک ساعت در فریزر نگهداری نمایید سپس آن را آغشته به آرد الک شده، تخم مرغ و پودر سوخاری نموده و‌در روغن سرخ کنید... نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به ازای هر نفر یک فنجان شیر یک قاشق چایخوری پر قهوه مخلوط کنید وبزارید رو گاز با شعله کم هم بزنید تا خوب مخلوط بشن به مرحله جوش که رسید واز کناره ها بالا اومد گاز رو خاموش کنید وبزارید یخچال تا سرد سرد بشه تو لیوان نوشیدنی چند اسکوپ بستنی شکلاتی یا وانیلی بریزید وشیر قهوه سرد بریزید روش هر کدوم یک قاشق خامه قنادی وکمی پودر کاکائو ویا سس شکلات روش بپاشید ونووووش جان کنید شیر قهوه باید بدون شکر باشه شیر قهوه سرد سرد باشه گرم باشه بستنی زود آب میشه خامه اختیاریه بریزید خیلی خوشمزه تره اگه در این وضعیت قهوه ندارید از کافی میکس ویا نسکافه استفاده کنید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان گلم.براتون کلیپ اموزش املت اسپانیایی تهیه کردم رو گذاشتم ساده و خوشمزه و سریع امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید. ♨️طرز تهیه: اول یک مقدار کره رو تو تابه میریزم بعد ژامبون مرغ یا گوشت فرقی نمیکنه بهش اضافه میکنم و کمی تفت میدم بعد قارچ رو اضافه میکنم(قارچ رو به خاطر اینکه اب میندازه یکم قبلش تفت داده بودم)و بعد تکه های فلفل دلمه ای (من رنگی ریختم برای قشنگ شدنش رنگش فرقی نمیکنه)بعد که کمی تفت خوردن گوجه فرنگی اضافه میکنم و نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه اضافه کردم وتفت دادم بعد دوتا تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی دربیاد ریختم روش درش رو گذاشتم تا تخم مرغ پخته بشه بعد در ظرف مورد نظرم ریختم و روش جعفری خرد شده ریختم.به همین سادگی یک املت خوشمزه داریم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸اول هفته تـون عالی 💖از خدا میخوام بهترین 🌸هـفته رو پیش رو 💖داشته باشیـد 🌸و سهم امروزتون 💖از زنـدگی 🌸فراواني نعمت 💖سلامتي ،عشق 🌸آدمهاي خـوب 💖اتفاقات لـذت بخش 🌸حرفهای امیدوار کننده 💖وسورپرايز ﺷـﺎﺩكننده باشه 🌸روزتـون زیبـا و در پنـاه خــدا
دسر بوراتوس شیر 1 لیوان بستنی لیوانی وانیلی 1 عدد (3 ق غ) پنیر ماسکارپونه 200 گرم( یک بسته) پودر ژلاتین 20 گرم ( 2 ق غ) دسر دنت 2 عدد (با هر طعمی دوست داشته باشین ، من از توت فرنگی استفاده کردم) ( هر عدد 100 گرم هست مجموع 200 گرم) شکر 1 تا 3 ق غ ( میزان شکر ریختن نریختن بسته به دایقه خودتون داره) نصف لیوان آب سرد و پودر ژلاتین رو داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و شفاف بشه (به روش بن ماری). توی یه ظرف دیگه شیر و بستنی رو ریختم و روی شعله قرار دادم تا گرم بشه و مخلوط دیگه نیازی به جوشیدن نداره ، من یک قاشق شکر ریختم چون شیرین زیاد دوست ندارم کلا دست خودتونه تا سه قاشق شکر هم جا داره و عالیه وقتی شیر و بستنی گرم و مخلوط شد ، ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و یه کوچولو هم زدم و از حرارت برداشتم ، گذاشتم کنار که از دما بیفته . دنت و پنیر ماسکارپونه رو توی یه ظرف دیگه جداگانه مخلوط و با همزن دستی زدم تا یکدست بشه ، خوب بزنین تا یکدست بشه و بعد هم داخل موادم ریختم و خوب هم زدم تا یکدست بشه . من دو قطره رنگ خوراکی هم برای خوش رنگ تر شدنش ریختم نیازی هم نداره ، یعنی دل به خواهی هست دیگه داخل قالب مورد نظر ریختم ، نیاز به چرب کردن نداره (نهایتا با یکی دو قطره روعن مایع چرب کنید) قالب رو توی یخچال الی 8 ساعت قرار دادم تا دسرم بسته بشه و بعدش دورش رو با کارد آزاد کردم و بعد داخل دیس برگردوندم . نکات : جای پودر زلاتین ، پودر ژله نمیشه . میزان شکر واقعا بستگی به ذایقه خودتون داره من خودم همیشه چیز کم شیدین دوست دارم خیلی کم شکر ریختم . دست خودتونه هر چه قدر بخواید . پنیر ماسکارپونه ترجیحا استفاده بشه پنیرهای خامه ای نمک دارن و طعم دسر رو تغییر میده . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چلو گوشت درباری مواد لازم برای ۴ نفر گوشت گوسفندی یا گوساله ۴۰۰ گرم (تیکه های درشت) پیاز نگینی ۴ عدد متوسط هویج ۱ عدد حلقه شده فلفل دلمه ای ۱ عدد خلال شده چوب دارچین ۱ تیکه فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشف رب گوجه ۲ قاشق کره ۱ قاشق نمک ب مقدار کافی ابتدا پیاز رو تفت میدهیم (لازم نیست سرخ بشه) بعد هویج ک نسبت به بقیه سبزیجات بافت سفتی داره رو اضافه میکنیم. بعد از تفت دادن هویج، گوشت رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا زمانی رنگ گوشت تعییر کنه بعد زعفران و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم . توی ی ماهیتابه کره رو میزاریم آب بشه بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم با شعله کم تفت میدیم تا زمانی کره نارنجی رنگ بشه. بعد ب گوشت اضافه کرده مواد رو مخلوط میکنیم. ۴ لیوان آب جوشیده داغ اضافه میکنیم ( ب این دلیل آب داغ اضافه میکنیم ک گوشت سفت نشه و راحت پخته بشه). میزاریم گوشت پخته بشه و در آخر نمک رو اضافه میکنیم ک گوشت در زمان پخت سفت نشه. ۴۰ دقیقه زمان میدیم تا گوشت کاملا پخته بشه و سس غلیظی داشته باشیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی خوشمزه😋 مواد مورد نیاز 2 عدد سینه مرغ ماکارونی نصف بسته اسفناج (اختیاری) برای سس 1 پیاز 1 گوجه فرنگی 1 فلفل دلمه 1 قاشق غذاخوری کره 5 قاشق غذاخوری روغن 3 4 حبه سیر ادویه جات (دلخواه) نمک آب گرم طرز تهیه: گوشت مرغ ریز خرد شده ... ماکارونی ها را از وسط نصف کنید هر 2 تکه گوشت مرغ را با فاصله به ماکارونی زده.. گوجه فرنگی و فلفل را میکس کرده . روغن یا کره را در قابلمه بریزید ... پیاز رنده شده را اضافه کنید نمک فلفل سیاه ادویه دلخواه سیر و ماکارونی را ریخته آب گرم به آن اضافه شود ... نمک ریخته . درب آن را بسته تا به آرامی بپزد .. وقتی آب کم شد اسفناج اضافه کنید اجازه دهید 5 دقیقه بپزد ... داغ همراه با پنیر پیتزا سرو کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ و قارچ آرد 2.5 تا 3 پیمانه خمیر مایه یک قاشق غذاخوری آب ولرم یک پیمانه (در حدی که دست نسوزه و سرد هم نباشه وگرنه خمیرمایه عمل نمیاد) نمک یک چهارم ق چ شکر نصف قاشق چایخوری روغن مایع 2 قاشق غذاخوری اول خمیر مایه رو با آب ولرم و شکر مخلوط کردم و تقریبا 10 دقیقه گذاشتم بمونه تا پف کنه و عمل بیاد. بعد 2.5 پیمانه ارد و نمک رو مخلوط و الک کردم و وسطش رو گود کردم. روغن و خمیر مایه عمل اومده رو ریختم. و شروع کردم به مخلوط کردن تا یکدست بشه حدود یک ربع هم کاملا ورز دادم، بقیه آرد (نصف پیمانه) رو اگه لازم بود اضافه میکردم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر یکدست و لطیف بشه، من که کمتر از مقدار باقیمونده استفاده کردم. خمیر اگر چسبناکه هر چه بیشتر ورز بدید بهتر میشه زیاد ارد نزنید که خمیرتون سنگین نشه. بعد توی کاسه بزرگتری رو چرب کردم و خمیرو گذاشتم توش‌ روش یه نایلون تمیز یا سلفون کشیدم و با پارچه پوشوندم و گذاشتم بمونه تا حجمش دوبرابر بشه. من جای گرم گذاشتم یک ساعته پف کرد. . برای مواد میانی هر چی دلتون بخواد میتونید بذارید. سبزیجات یا گوشت چرخکرده یا مرغ و.. من پیاز داغ درست کردم بعد سینه مرغ خرد شده و بعد قارچ و فلفل دلمه توش ریختم. یه حبه سیر رنده یا ریز شده و نمک و فلفل و آویشن و نوک قاشق رب گوجه هم زدم خمیر که اماده شد تقریبا اندازه بزرگتر از گردو گرفتم و گرد و بازش کردم و یه قاشق از مواد توش ریختم. روش پنیر پیتزا هم ریختم و بعد خمیر رو پیچوندم فر رو از قبل با دمای 180 درجه داغ کردم. روی پیراشکی ها رو با زرده تخم مرغ و زعفرون و کره رومال زدم و کنجد و سیاهدونه پاشیدم و گذاشتم توی فر. برای حدود بیست دقیقه خودتون با توجه به فرهاتون باید چک کنید. یه کاسه آب هم توی فر بذارید نون خشک نشه. آخرش من دو دقیقه گریل رو هم زدم کمی روش طلایی تر بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مدل کیک ها الان خیلی پرطرفداره و شما خیلی راحت می تونین خودتون خونه درست کنین . چه با کیک ، چه با بیسکوییت می تونبن درست کنبن شما برای تهیه کیک می تونین از هر نوع کیکی مثل اسفنجی و شیفون ، ردولوت هم استفاده کنین بعد که کیک پخت و گداشتید خنک بشه و به اصطلاح بیات بشه و یه روز بمونه . دو قسمت برش دادم . برای طرح هر طرحی که مد نطرتونه اگه حرف اول شخصی رو بخواید و یا سال تولد و هر چی که مد نظرتون من از گوگل طرح رو پیدا کردم و توی ورق A3 کشیدم و روی کاغذ روغنی کشیدم و برش دادم. روی کیک قرار دادم و برش دادم . برای اینکه فیکس بشه از خلال دندون استفاده کردم . بعد برای اینکه کیک کمی نرم بشه و خشک نباشه از شربت یا آب میوه یا قهوه یا آب کمپوت و ... می تونین استفاده کنین . من از قهوه استفاده کردم . خامه فرم گرفته رو داخل قیف بدون ماسوره یا حتی ماسوره ساده و یا هر ماسوره ای هم می تونین استفاده کنین ریختم و طرح زدم و روش کمی گردو خرد شده و به دلخواه آناناس ریختم و لایه بعدی رو قرار دادم و همون کار رو تکرار کردم و بعد به دلخواه روش رو تزیین کردم . خامه همین روش خامه قنادی هست که بعد از اینکه یخش کمی باز شده و یخمکی بود اول با دور کند همزن و بعد با روز تند همزن زدم .(رنگ خوراکی ه بخواید همین موقع بریزین) مقدار خامه مصرفی 1200 تا 1500 گرم هست ، مارک خامه ام به تک هست . وزن کیک رو هم نگرفتم یادم رفت . و اینکه این کیک به همین شکل R برای حدودا 15 نفر میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : مرغ : ۲ کیلوگرم ماست یا دوغ کفیر : ۳۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه و پودرچیلی و پاپریکا به مقدار لازم طرز تهیه : مرغ ها را پس از ریز کردن و شسته و خشک می کنیم. داخل ظرف فر مرغ ها را ریخته ، دوغ کفیر و نمک و فلفل و پاپریکا و چیلی را اضافه کرده و هم می زنیم. روی ظرف را با فویل پوشانده ، داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه یکساعت می پزیم، فویل را برداشته ۱۰ دقیقه دیگه به خوبی روی مرغ ها را گریل می کنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دسر بسیاااار خوشمزه و پرطرفدار . یه دسر انگلیسی ، که لایه هاش شامل کیک (یا بیسکوییت) و انواع کرم دلخواه و پودینگ و انواع میوه های مناسب دسر مثل توت فرنگی و موز و آناناس و یا هر میوه ای که دوست داشته باشید و ژله و حتی خامه فرم گرفته و .... . قبلا هم براتون ترایفل رو گذاشته بودم . این بار حالا این طوری درست کردم . من از کیک شکلاتی استفاده کردم ، 2 بسته کیک شکلاتی رو خرد و یه کم پودر کردم . پودینگ رو طبق دستور روی بسته اش درست کردم دوستای گلم پودینگ من فوری بود و به این صورت خیلی راحت درست میشه نیاز داریم به 2 لیوان شیر سرد که با یه بسته پودینگ با طعم دلخواه من از موزی استفاده کردم مخلوط کردم و با همزن 2 دقیقه زدم . از هر نوع پودینگ و کرم و حتی قبلا که خودم پودینگ خونگی توی پیج همین دستور ترایفل رو گذاشتم و یا حتی پودر کاسترد هم می تونید استفاده کنید . یه بسته ژله هر طعم و رنگی دوست داشته باشید رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و توی یه ظرف ریختم و گذاشتم یخچال بسته بشه و بعد برش دادم . داخل لیوان های بلند و یا جام لایه لایه به دلخواه پر کردم . یه لایه کیک شکلاتی و پودینگ و میوه دلخواه من توت فرنگی ریختم و ژله خرد شده به این ترتیب لایه ها رو پر کردم . چند ساعتی یخچال گذاشتم تا خوشمزه تر بشه و بعد آماده سرو هست . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم .🔹1 مرغ ( داخل آن را خوب تميز كرده باشيد ) . 🔷مواد مرغ : 🔹1قاشق غذاخوري از : ( سركه ، آبليمو ، روغن زيتون ) 🔹3 سير 🔹1 قاشق چايخوري از : ( فلفل سياه ، فلفل قرمز ) 🔹نمك هل . ♨️طرز تهيه . مواد مرغ را پس از اينكه با هم مخلوط كرديد به مرغ اضافه كنيد و آن را به همه قسمت هايش بماليد ، و حداقل 2 ساعت در يخچال قرار دهيد. ( هرچه بيش تر بهتر ) در يك بطري شيشه اي آب و ادويه پودر نشده ( دارچين ، هل ، ميخك ) بريزيد. در سيني كمي آب بريزيد و مرغ را روي بطري بگذاريد. گردن مرغ را با خلال دندان ببنديد. مدت نيم ساعت با 200 درجه سپس مدت 1 ساعت با 180 درجه در فر قرار دهيد. آن را با سيب زميني سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک مخملی ژله ای مواد لازم ...... تخم مرغ ....دوعدد ژله توت فرنگی..... دوبسته آب داغ..... نصف پیمانه روغن مایع..... نصف پیمانه شکر ... نصف پیمانه شیرهم دمای محیط.....نصف پیمانه آرد....یک ونیم لیوان بیکینگ پودر.....یک قاشق غذاخوری نمک.... ی پنس وانیل.... نصف قاشق چایخوری طرز تهیه..... ابتدای دوبسته ژله را با اب داغ بزنید تا ژله حل بشه در حالیکه همزن کار میکنه روغن را کم کم اضافه کنید مخلوط که شد شیر را اضافه کنید بعد شکر را اضافه کرده ومخلوط کنید ودراخر وانیل ونمک را اضافه ومخلوط کنید ادامه کار..... از این سس شش ملاقه کوچک برمیداریم برای سس روی کیک نرید از ملاقه بزرگ استفاده کنید حواستون باشه حتما به بقیه سس دوتا تخم مرغ اضافه کرده ومیزنیم تا مخلوط بشه بعد ارد وبیکینگ پودررا روی مایه کیک الک کرده ومخلوط می کنیم قالب که بهتره ساده وبدون طرح باشه مثلا مربع یامستطیل حتی میتونید از ظرفهای پیرکس ساده استفاده کنید قالب را با روغن جامد چرب وارد پاشی کنید اضافه ارد را بگیرید مایه کیک را توی قالب بریزید چند ضربه به سطح کار بزنید ودر فر یا توستری که از قبل با دمای 170درجه گرم شده بذارید بمدت تقریبی 30تا 40دقیقه حتما چک کنید اگر پخته بود چند دقیقه روی کیک را گریل کنید بعد بذارید کیک سرد بشه سس.... شش ملاقه از سس را که برداشته بودیم روی حرارت ملایم گذاشته ومرتب بهم زده حرارت را زیاد کنید سر میره صبر کنید تا سس به قوامی برسه که از ظرف لیز بخوره وجدا بشه به غلظتی که توی فیلم نشون دادم زیادی سفت نشه شل هم نباشه از حرارت بردارید ولرم که شد روی کیک خنک بریزید وسطحش را صاف کنید وحدوددوساعت توی یخچال بذارید تا بسته بشه بعد چاقو را کمی چرب کنید وبه اندازه دلخواه برش بزنید ژله بعد بستن مثل مسقطی وکشدار می شه وبسیار خوشمزس . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛