سالاد سزار رستوانی با سس سزار معرکه😋
مواد لازم🔻
فیله یا سینه مرغ : ۳۰۰ گرم
نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه، تخم گشنیز: به میزان نیاز
ورقه ژامبون: ۱۰۰ گرم
پنیر چدار یا پیتزا : به میزان دلخواه
نان تست: ۲ عدد
مواد سس🔻
گردو: ۲ عدد
بادام زمینی: ۶ عدد
سیر : ۲ حبه
روغن زیتون: ۴ ق غ
پنیر پارمسان: ۳ ق غ
سس مایونز : ۲ ق غ
سماق: ۲ ق چ
فلفل: به میزان دلخواه
بالزامیک: ۲ ق غ
لیموترش: ۲ ق غ
سس خردل: ۱ ق غ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد سزار رستورانی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیای قالبی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای لازانیای قالبی🔻
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده
سس گوجه فرنگی : ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۸۰ گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
سیر : ۴ حبه
پیاز : ۱/۲ پیاز
تخم مرغ : ۱ عدد
ریحان : ۱/۲ پیمانه
ریکوتا : ۸۰۰ گرم
پنیر پارمزان : ۳/۴ پیمانه
کره : ۲ قاشق چایخوری
آرد : ۲ قاشق چایخوری
شیر : ۱ و ۱/۲ لیوان
طرز تهیه🔻
ابتدا گوشت چرخکرده همراه با پیاز، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل تفت دهید بعد از خشک شدن آب مواد سس_گوجه و رب_گوجه را اضافه کنید صبر کنید تا مخلوط غلیظ و جا بیافتد.
پنیر ریکوتا، تخم_مرغ، ریحان و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید.
داخل ظرف را آغشته به روغن کرده و همانند فیلم با ورقه های پخته لازانیا، پنیرموزارلا، مخلوط گوشت او سس پنیر لازانیا را بصورت طبقه ای بچینید تا لازانیا قالبی درست شود و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۴۵ دقیقه بپزید.
آرد با کره تفت داده قبل از اینکه آرد تغییر رنگ دهد شیر را اضافه کرده و بعد جوش آمدن نمک، فلفل و پنیر پارمزان را ریخته تا غلیظ شدن سس صبر کنید.
لازانیا را با سس مورد نظر سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارشور فوری😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگه میخواید تو خونه خیارشور درست کنید این روش هم خیلی سریعه هم خیارشور بینهایت خوشمزه و ترد میشه.
مواد لازم برای خیارشور فوری🔻
خیار قلمی و تازه
آب
نمک
سرکه
ترخون
سیر
فلفل تند
طرز تهیه🔻
با توجه به گنجایش شیشه خیارشور به ازای هر ۲ لیوان آب ۱ ق غ پر نمک بریزید
مخلوط آب و نمک رو روی حرارت بزارید و وقتی جوشید حرارت رو خاموش کنید و بزارید کنار تا خنک بشه
خیار رو که حتماً باید تازه و قلمی باشه داخل شیشه بچینید بعد ترخون، سیر و فلفل تند رو بزارید
بقیه خیارها رو هم روش بچینید
سرکه و آب نمک خنک شده رو اضافه کنید.
◀️ من برای یه شیشه بزرگ نصف لیوان سرکه ریختم.
◀️ دقت کنید که سرکه حتماً باید باشه وگرنه خیارها تغییر رنگ نمیدن
در شیشه که حتماً باید از جنس فلزی باشه محکم ببندید.
شیشه رو داخل یه قابلمه بزرگ بزارید و و حداقل تا ۲/۳ ارتفاعش آب بریزید و قابلمه رو روی حرارت بزارید
به محض اینکه شروع به جوشیدن کرد زمان بگیرید بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه که رنگ خیارها تغییر کرد حرارت رو خاموش کنید
◀️ اگه بیشتر بمونه خیارها پخته و نرم میشن.
بعد از چند دقیقه شیشه رو از قابلمه خارج کنید و بزارید خنک بشه
خیارشور ترد و خوشمزه مون آماده ست.
◀️ این خیارشور در واقع کنسرو شده و تا زمانیکه درش رو باز نکردید ۶ ماه داخل یخچال قابل نگهداریه.
ولی بعد از اینکه درش باز شد بهتره تو یکماه مصرف بشه
◀️ حتماً خیارشور رو تو یخچال نگه دارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کیک سیب و گردو🔻
تخم مرغ:3عدد
شکر :1پیمانه
شیر:1پیمانه
روغن :1پیمانه
بکینگ پودر:1بسته مارک دکتراوتکر (معادل10گرم)
وانیل:یک بسته دکتر اوتکر(معادل 10گرم این نوع وانیل شکری هست اگر از وانیل خالص استفاده میکنید یک چهارم قاشق چایخوری کافیه)
آرد:2پیمانه
سیب خرد شده:2عدد(میتونید کمتر درنظر بگیرید )
گردو خرد شده:1پیمانه(میتونید کمتر درنظر بگیرید)
پودر دارچین و پرک بادام :به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
تخم مرغ هارا به همراه وانیل و شکر خوب خوب هم میزنیم تا کشدار و کرمی بشه و حجمش زیاد بشه سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن اضافه میکنیم سپس آرد و بکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده ایم اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم در نهایت چند ثانیه با دور کند همزن هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه در آخر مطابق ویدئو سیب و گردو را اضافه کرده و مواد کیک را داخل قالب ریخته روی مواد کیک پرک بادام و دارچین میریزیم (پرک بادام را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید)سپس داخل فری که به مدت یک ربع گرم کرده ایم با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت حدودا 45 تا 55 دقیقه میپزیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب و گردو😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_کباب😍😋
به ساده ترین روش چهار نوع جوجه داخل تابه و بدون ذغال درست کن
#مرغ_زعفرانی
زعفران، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، سس مایونز، پیاز خلال، آبلیمو
#مرغ_ترش
گردو آسیاب شده، رب انار ترش و ملس، زعفران دم کرده، سس مایونز یا ماست، سیر، پیاز خلال، نمک، فلفل سیاه
#مرغ_چیلی
سرکه قرمز(به دلخواه)، پاپریکا، فلفل قرمز، پودر سیر و پیاز، پودر گوجه، سس کچاپ، روغن زیتون، نمک
#مرغ_خردل_گشنیز
سس خردل، عسل، آبلیمو، گشنیز و جعفری، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک، فلفل
درست کردنش اصلا کار سختی نیست
مواد به دلخواه و قابل حذفه طبق ذایقه
❌باشعله کم و روغن خیلی کم🥰 و اوایل پخت درب تابه رو نبدید وقتی یه رو پخت درب تابه رو ببندید تا کاملا مغز پخت بشه❌
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرصع_پلو با #میگو😍
برای درست کردن مرصع پلو ما به مغزیجات(هر مغزی که دوست داشته باشید) که باید ی مقدار تفت بدیم
زرشک
سیب زمینی نگینی سرخ شده
در صورت دلخواه کشمش
پیاز رو خلالی خرد میکنیم با مقداری روغن و زردچوبه تفت میدیم
آب پیاز که کشیده شد میگو پاک شده اضافه میکنیم و با شعله ی بلند میگو رو توی پیاز سرخ میکنیم
نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه مخصوص ماهی اضافه میکنیم و میذاریم تا ی کم تفت بخوره میگو نباید خیلی زیاد سرخ بشه چون باعث سفت شدن میگو میشه
در اخر اگه دوست داشتین خیلی کم رب گوجه اضافه کنید( در کل طعم میگو بدون رب خوشمزه تره ولی من برای خوش رنگ شدنش کمی رب اضافه میکنم)
نکته ۱:هنگام پخت به میگو آب لیمو اضافه نکنید چون گوشت میگو رو سفت میکنه
نکته ۲:بهتر برای پخت میگو از دارچین و زعفران استفاده نکنید چون طعم اصلی میگو از بین میره
نکته ۳: برای یخ زدایی میگو اصلا از ماکروفر استفاده نکنید این کار باعث میشه میگو کیفیتش از دست بده
بهتره برای یخ زدایی سریع ،میگو رو توی کیسه بذارید جوری که آب به داخل کیسه نفوذ نکنه بعد کیسه رو توی اب هم دمای محیط بذارید.
اینم بگم که میگو رو ترجیحا تند درست کنید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکوییت کرمدار
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکوییت_کرمدار
برای خمیر بیسکوییت:
تخم مرغ یک عدد
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند : ۴۰ گرم
آرد:۲۱۰ گرم
وانیل :۱٫۴ق چ
بکینگ پودر :۱٫۲ق چ
برای درست کردن خمیر شکلاتی از ارد ۲۰ گرم کم کنید
دو ق س پودر کاکائو اضافه کنید
برای کرم میانی:
کره :۶۰ گرم
پودر قند :۵۰ گرم
شکلات سفید :۱۲۰ گرم
اگه میخواهید شکلاتی کنید ۲ ق س پودر کاکائو اضافه کنید
طرز تهیه:
بعد از درست کردن خمیر نیم ساعت به خمیر استراحت بدید.و بعد با وردنه بازش کنید و کاتر بزنید
کاتر من تقریبا ۶ سانت بود، بعد کاتر زدن با ته سیخ چوبی روی خمیر رو سوراخ سوراخ کنید
سعی کنید کف سینی از کاغذ نسوز یا سیلپد استفاده کنید که خیلی بهتره اگه نداشتید از کاغذ روغنی و به هیچ وجه چربش نکنید
میره داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ گازی و ۱۶۰ برقی به مدت تقریبی ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
میتونید داخل ماهیتابه هم درستش کنید
بیسکویت من ۱۵ دقیقه ای آماده شد کافیه زیر بیسکوییت رنگش کمی عوض شه
اجازه بدید خنک شن و بعد از کرم اماده شده بینشون بزارید
و دوباره بزارید یخچال یه ده دقیقه ای بمونه تا کرم داخلش ببنده و بعد نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی خرمایی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_خرمایی
این شیرینی خوشمزه و مقوی 😋😍
از تنقلات سالم 🤗
با چایی حسابی می چسبه 🙂😋
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر قند ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ)
کره ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم (۱ ق غ)
آرد سفید حدود ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
پودر هل ۱/۲ ق چ
برای مواد میانی
خرما ۱۵۰ گرم (۱۵ تا ۲۰ عدد خرما)
پودر گردو ۱ تا ۲ ق غ
کره ۳۰ گرم
دارچین ۱ ق چ
پودر هل ۱ ق چ
مواد به دمای محیط برسه .
کره و پودر قند الک شده رو اول با قاشق و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم زرده تخم مرغ و پودر هل رو ریختم و یک دقیقه زدم .دور گیری هم کردم .نشاسته ذرت و آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم . میزان آرد تقریبی هست ، ارد زیاد هم نریزید که لطافتش از بین میره ، خمیر نرم و لطیفی به دست میاد که به دست نمی چسبه . خمیر ورز دادن نمی خواد . یک ساعت در یخجال استراحت قرار دادم .
خرما رو هسته جدا کردم و له کردم . پودر گردو و دارجین و هل و کره آب شده رو بهش اضافه کردم و ترکیب کردم .از مواد خرمایی گوله هایی درست کردم .
خمیر بعد از استراحت ، به اندازه ۱ ق م برداشتم و گرد کردم و وسطش از مواد خرمایی قرار دادم ، پیچیدم و کمی پهن کردم . در سینی چیدم .
با یه کاتر گرد کوچیک روش طرح زدم .
برای رومال ، یک عدد زرده تخم مرغ ، زعفران و کمی دارچین ترکیب کردم و رومال زدم .
سینی رو در فر ۱۷۰ درجه، که از یک ربع قبل گرم کردم ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دادم .
پ.ن : بدون فر در فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز میشه .
جای نشاسته درت می تونید آرد استفاده کنید . سعی کنید کره رو جایگزین نکنید که بافت تغییر نکنه ، در صورت جایگزینی روغن مایع بریزید .
برای من ۱۷ تا شیرینی شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی خرمایی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی موز آناناس😋
👩🍳
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تقریبا ۴ لیوان🔻
پنج حلقه آناناس خرد شده و یخ زده را با ۲عدد موز متوسط خرد شده و یخ زده
بعلاوه نصف لیوان آب کمپوت آناناس و ۲/۳لیوان شیر
و یکی دو قاشق غذاخوری خامه یا بستنی
خوب خوب مخلوط کنید و نوش جان.
توضیحات🔻
میوه ها را برش بزنید و کنار هم داخل سینی بچینید(منظورم اینه که روی هم نباشن،چون باهم یخ میزنن و مخلوط کردن اونها سخت میشه)
و چند ساعتی داخل فریزر بگذارید تا یخ بزنند
اگر تیغه مخلوط کن شما محکمه و قدرت خوبی داره میوه ها را بزارید کاملا یخ بزنن ومنجمد بشن،چون اسموتی غلیظ و تگری میشه.
ولی اگر تیغه مخلوط کن ضعیفه نیمه منجمد بریزید که مخلوط کن خراب نشه یا تیغش نشکنه تو این اوضاع و احوال🙄😊
اگر از کمپوت آناناس استفاده کردین نصف لیوان آب کمپوت داخل اسموتی بریزید البته اگر دوست دارین و خوشتون میاد.
اگرم اناناس تازه بود به جای آب کمپوت کمی شکر یا عسل بریزید و مقدار شیر را بیشتر کنید
اگر اسموتی خیلی سفت بود میزان شیر را برای رسیدن به غلظت دلخواه بیشتر کنید
اضافه کردن بستنی یا خامه هم دلخواهه می تونید کمتر بیشتر کنید یا نریزید
و در پایان
اسموتی را به خاطر وجود موز نمیشه زیاد داخل یخچال نگه دارین رنگش تغییر میکنه پس تازه تهیه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#.. #خورش_فسنجون
اول از همه یه پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدین زردچوبه،نمک،فلفل سیاه رو بهش اضافه کنید تا عطرشون آزاد بشه .حدود 300 گرم گردوی چرخ شده را به پیاز داغ اضافه کنین و تفت بدین تا به روغن بیوفته و خامی گردو گرفته بشه.
سپس سه لیوان آب سرد بریزید و اجازه بدید جوش بیاد و زیر گازو کم کنید تا بپزه و جا بیوفته .( آب سرد باعث میشه به گردو ها شوک وارد بشه و روغن بندازه ) بعد از سه ساعت 3 قاشق رب انار و کمی شکر و نمک و دارچین اضافه کنید .( ترشی و شیرینی فسنجون سلیقه ایه و مقدار شکر و رب انار دست خودتونه )
سیصد گرم گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز درشت رنده شده و آب گرفته و و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را مخلوط کرده و ورز داده سپس کوفته هایی به اندازه یک گردو درست کرده و سرخ کرده.بعد که گوشت قلقلی ها آماده شد به خورشت فسنجون اضافه کنید. بعد اجازه بدید خورشت یک ساعت دیگه بپزه و جابیوفته . ✔️اگه میخواین خورشتتون روغن بیشتری داشته باشه میتونین ده دقیقه به سرو چند تکه یخ کوچیک توش بندازین تا اصطلاحا بهش شوک وارد بشه و به روغن بیوفته. ✔️من یک قاشق رب گوجه و کمی زعفرون رو هم به خورشم اضافه کردم که کاملا سلیقه ایه و شما میتونید حذفش کنید. ✔️برای تزیین فسنجون هم سینه مرغ رو بصورت نازک و نواری برش زدم وکمی نمک و پیاز و زعفرون غلیظ اضافه کردم و یک شبانه روز توی ظرف دربسته توی یخچال گذاشتم بعد ازاین مدت رول کردم و خلال دندون زدم کمی تفت دادم و با همون آب و پیاز و زعفرون خودش پختم بعد از پخت خلال دندون رو خارج کردم. و با خلال پسته و گردو و انار روی فسنجونو باهاش تزیین کردم. ✔️برای ته دیگ هم ته قابلمو چرب و کمی داغ کردم و کنجد پاشیدم و سیب زمینی های حلقه شده را روش گذاشتم و نمک پاشیدم و برنجمو روش ریختم و گذاشتم دم بکشه. ✔️دسر هم ژل انارو طبق بسته درست کردم وقتی نیم بند شد پاناکوتا که دستورش پستهای قبل هست روش ریختم و توی ظرف سرو برعکس کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بادمجان_پلو
برای ۳ نفر
بادمجان ۳ عدد(حدودا نیم کیلو)
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم .
بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه . بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند . می تونید داخل آب نمک قرار بدین .
بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم . در تابه رو هم می تونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید .
پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم .
گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم .
کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی . لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه .
توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب می اندازن و برنجتون شفته و نرم نشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان پلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۴ یا ۵ نفر🔻
جو پوست کنده: ۲۰۰ گرم
آب: سوپ همیشه باید آبدار باشه تا به قوام برسه
هویج: ۲ عدد
نخود فرنگی: حدود ۱ لیوان
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: ۲ قاشق غذا خوری
آبغوره: نصف فنجان (تا یک فنجان)
فلفل قرمز: یک سوم قاشق چایخوری (اختیاری)
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق جایخوری
نمک: ۳ قاشق جایخوری (تست کنید)
رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری.
پخت اول: (جو رو بشورید)
جو با آب: ۹۰ دقیقه
(تو این مرحله تند تند به جو سر بزنید و اگه آب خواست اضافه کنید)
پخت دوم:
جو با هویج و آب: ۶۰ دقیقه
پخت سوم:
جو، هویج، نخود فرنگی و آب: ۴۰ دقیقه
پخت نهایی:
اضافه کردن زرشک، جعفری و آبغوره: ۱۰ دقیقه
در همه مراحل حرارت کم و در نیمه باز باشه. از آب مرغ هم میشه استفاده کرد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ جو هفترنگ😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛