eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
یکی از ترشی های راحت و خوشمزه 😃😊. تا آماده بشه و بخوام پستش رو بزارم براتون کمی طول کشید و از اون دو تا ترشی که دو هفته پیش براتون گذاشتم کمی با فاصله شد 😁. . پیاز سفید یا بنفش کوچک یک کیلو چغندر (لبو) یک عدد (نپخته) سیر ۳ تا ۴ حبه نمک ۱ ق م سرکه ۲ لیوان آب جوشیده خنک ۲ لیوان پیاز رو پوست کندم و شستم و گذاشتم کاملا خشک بشه .هر چه قدر پیاز ریزتر باشه خوشگل تر و مجلسی تر میشه . چغندر رو هم پوست کندم و برش دادم .قابل حذف هست و به خاطررنگدهی به ترشی اضافه میشه می تونید جای چغندر از کلم بنفش استفاده کنید البته با چغندر خوش رنگتر میشه . بعضی ها داخل این ترشی از نعنا استفاده می کنند و نعنا رو ریز خرد می کنند یا چرخ میکنند و استفاده می کنند اون وقت ترشی سبز رنگ میشه 😃🙂. داخل شیشه لا به لا پیاز و چند حبه سیر و چغندر ریختم . نصف به نصف آب جوشیده خنک وسرکه و نمک رو مخلوط کردم و روی مواد ریختم . اگر تیزی و تندی دوست دارید کلش رو سرکه بریزید . این اب جوشیده خنک استریل شده است و مانع از کچک زدن هم میشه . روی مواد ترشی سرکه و اب جوشیده خنک ریختم ودرش رو خوب چفت کردم و جای خنکو تاریک به دور از نور قرار دادم حدودا یکماه بعد آماده است .بعد از باز شدن هم داخل یخچال نگه داری بشه . این ترشی ممکنه به مرور رنگش کدر بشه ومی تونید داخل شیشه کمی چغندر بریزید که دوباره خوشرنگ بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای پر کالری و نوعی گراتن یونانی . موساکا در دستور اصلی سیب زمینی و قارچ نداره . من فقط یه لایه کفش فقط سیب زمینی استفاده کردم برای ۸ تا ۱۰ نفر گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه ۱ عدد بادمجان ۵ عدد پیاز ۱ عدد پنیر پیتزا حدودا ۲۰۰ گرم و یا بیشتر سیب زمینی ۴ عدد آرد سفید ۲ ق غ کره ۵۰ گرم شیر ۲ لیوان نمک و زردچوبه و رب به میزان لازم بادمجان ها رو پوست کندم و خرد کردم داخل آب و نمک قرار دادم تا تلخیش بره . بعد با روغن خیلی کم سرخش کردم ، حتما در تابه رو بزارین تا روغن کمتر مصرف کنین . سیب زمینی رو هم پوست کندم و حلقه حلقه کردم و داخل آب جوش با کمی نمک به مدت ده دقیقه آبپز کردم و بعد آبکش کردم . پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و با گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه خرد شده مخلوط و نمک و زردچوبه و رب ریختم . (سس سفید) : آرد رو کمی تفت دادم و کره رو بهش اضافه کردم و بعد شیر گرم رو اضافه کردم و کمی نمک و فلفل رو ریختم و مدام هم زدم تا سس بجوشه و غلیظ بشه . بعد از روی حرارت برداشتم . کف طرف پیرکس لایه اول سیب زمینی ها رو چیدم ، روش بادمجون ها رو کمی پنیر پیتزا ریختم ، روش مایه گوشتی و روی اون سس سفید و روی اون پنیر پیتزا و یه کم هم فلفل دلمه ای نگینی ریختم و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم ، اخر هم یکی ، دو دقیقه گریل رو روشن کردم تا برشته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"سمبوسه با خمیر خونگی" مواد خمیر آرد 4 پیمانه تخم مرغ 1 عدد ماست 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری آب گرم به میزان لازم میزان نداره بستگی به مواد و جنس آرد داره قاشق قاشق تو خمیر اضافه میشه تا خمیر جمع شه و به دست نچسبه سرکه 1 قاشق غذاخوری مواد داخل سمبوسه گوشت چرخکرده نیم کیلو متونین از مقداری سویا هم استفاده کنین پیاز بزرگ 1 عدد رنده شده ادویه جات فلفل دلمه ای و قارچ به دلخواه رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه برای مواد میانیی دوستان من فقط مقدار گوشت رو دادم که بدونین برای این مقدار خمیر چقدر مواد لازمه ولی شما مواد میانیشو به دلخواه خودتون میتونین سیب زمینی ، سبزیجات یا هر چیزی که دوست دارین بزارین مواد رو از قبل خوب سرخ کنین بزارین کنار و درضمن سعی کنین موادتون خیلی چرب و چیلی نباشه و روغن اضافی موادتونو بگیرین که تو خمیر سمبوستون پس نده حالا آرد ، تخم مرغ ، نمک ، ماست و سرکه رو مخلوط کنین و کم کم آب اضافه کنین و با دست مخلوط کنین تا کم کم خمیر منسجم و جمع شه آب رو یکدفعه اضافه نکنینا😁 فقط در حدی که خمیر لطیف و خوبی به دست بیاد ممکنه حدودا یک پیمانه یا بیشتر و یا کمتر آب ببره بستگی به جنس آرد داره حسابی ورز بدین که مواد خوب مخلوط شه و چسبنده نباشه حالا روی خمیر رو سلیفون بکشین و حوله بندازین بزارین نیم ساعت در جای گرم استراحت کنه بعد از این مدت خمیر رو به گلوله های دلخواه جدا کنین آرد پاشی کنین و با وردنه پهن کنین از مواد میانی یک لایه نازک پهن کنین روی نصف خمیر و نصفه دیگه رو روش ببندین و خمیر اضافه دورش رو با چاقو برش بدین حالا تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنین نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل قلیه ماهی👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل توپک خرما و بیسکوییت 👆🏻 (برای سفره افطار و مجالس عالیه. طعم خیلی خوبی هم داره.) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب ماهیتابه ای با کمترین مقدار روغن این دستور شاید با دستورای دیگه ای که دیدین تفاوت داشته باشه اما باید بگم که خیلی خوشمزه و سالمه، چون با روغن خیلی کم پخته میشه و سرخ کردنی نیست. خب بریم سراغ طرز تهیه: اول یه پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو نمیگیریم، یه سیب زمینی رو هم رنده می کنیم و اینم آبش رو نمیگیریم. بعد گوشت رو اضافه میکنیم(که مال من چون گوشت گوسفند بود با چربی هست🐏) نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و پودر زیره سیاه (اگه دوست داشتین زعفرون) بهش اضافه می کنیم و خوب ورز میدیم و چند بار به ظرف می کوبیم تا مواد کاملا منسجم بشه، بعد حدودا نیم ساعت بزارین تو یخچال تا خودش رو بگیره، کمی کف ماهیتابه روغن بریزین(اگه روغن دنبه باشه که عالیه) و کباب ها را کف ماهیتابه می چینیم و درش رو می بندیم و حرارت رو کم میکنیم(اینجوری گوشت آب میندازه و با آب خودش میپزه) وقتی آبش تموم شد، دو طرفش رو کمی سرخ می کنیم. می بینین که با اینکه ‌پودر نان، آرد نخودچی و تخم مرغ نزدم بازم کباب ها وا نرفت چون نکته اش تو خوب ورز دادنش هست، در ضمن خیلی سیب زمینی اضافه نکردم چون کبابه، کوکو که نیست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌻سلام 🌿روز دوشنبه تون بخیر 🌻ان شاءالله 🌿رزق و روزی تون زیاد 🌻تنتون سالم 🌻افکارتون سبز و مثبت 🌿شادی هاتون فراوون 🌻و زندگیتون پر از زیبایی باشه 🌻تقدیم به قلب مهربون شما 🌿دوشنبه تون زیبا
سلام براتون یه کیک خوشمزه و کافی شاپی آوردم . از اون کیک هایی که از خوردنش سیر نمیشی ☺️😍 تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۴۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) روغن مایع ۶۰ گرم (حدود۱/۴ لیوان) شیر ۶۰ گرم (حدود۱/۴ لیوان) نسکافه گلد ۱ ق غ بیکینگ پودر ۴ گرم ( ۱ ق چ) وانیل ۱/۴ ق چ آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان) کرم پنیری خامه قنادی ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم کافی میکس نصف بسته نسکافه رو با شیر گرم ترکیب کردم . زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم . زرده رو نیمی از شکر با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . دورگیری کردم و وانیل ریختم و روعن مایع رو اضافه کردم . یک دقیقه با همزن زدم . شیر نسکافه که کمی از دما افتاده رو اضافه کردم و مخلوط کردم . سفیده تخم مرغ رو با همزن شروع به زدن کردم و مابقی شکر رو هم ریختم و با دور تند همزن تا زمانی که فرم بگیره ، زدم . آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و این ترکیب رو ۳ بار الک کردم . داخل مواد نسکافه ای ، طی دو تا سه مرحله از مواد آردی و سفیده کم کم ریختم و به صورت دورانی ترکیب کردم . قالب من به قطر ۲۲ سانت هست ، کفش رو کاغذ روغنی انداختم ، مایه کیک رو ریختم و در فر از پیش گرم شده دمای ۱۸۰ درجه ،۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم تا کامل خنک بشه . بعد از اینکه خوب خنک شد از ارتفاع به دو قسمت تقسیم کردم .رویه کیک رو هم برداشتم و این رویه کیک رو پودر کردم . برای کرم پنیری : خامه قنادی رو از فریزر بیرون آوردم و وقتی که کمی نرم شد و همچنان یخمکی هست اول با دور کند کمی زدم و بعد دور همزن رو تند کردم ، پنیر ماسکارپونه رو هم اضافه کردم و زدم و وقتی فرم گرفت اواخر بهش کافی میکس اضافه کردم . لایه اول کیک رو گداشتم و کمی با شیر مرطوب کردم ، از کرم پنیری روش قرار دادم و مجدد لایه بعدی و کمی مرطوب کردن و کرم پنیری و روی اون از کیک پودر شده ریختم . برش دادم و برای تزیین از آلبالو و خلال بادام استفاده کردم . پ.ن : بدون فر داخل تابه روی گاز یا فر دست ساز می تونید درستش کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شیفون نسکافه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دل مرغ یک بسته قارچ ۱۰۰ گرم پیازیک عدد نمک وادویه به میزان لازم رب گوجه یک قاشق غذاخوری فلفل دلمه ایی یک عدد ابلیمو مقداری دل مرغ روبعدتمیزکردن وشستن باپیازوادویه دوساعت میزاریم تاکاملاپخته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لیمو ترش یک کیلو سرکه انگور یک سوم لیوان آب به میزان لازم آب رو میزاریم جوش بیادبهش سرکه اضافه میکنیم لیموهای شسته شده روداخل آب جوش میریزیم بعدازدوسه دقیقه ازآب خارج میکنیم وداخل آب سردمیزاریم این عمل روازدوبارتاچهاربارمیتونیدانجام بدین این مرحله بستگی به ضخامت پوست لیموهاداره هرچه ضخیم ترباشه تعداددفعات جوشاندن بیشتره من خودم دومرحله اینکارروانجام دادم بعدلیموهاروبه سیخ چوبی میکشیم ومیزاریم جلوآفتاب تا کاملاخشک بشن مدت خشک شدن هم به شدت گرمای شهرتون داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر: شیر ولرم: ۴۰۰ میلی لیتر مخمر تازه: ۳۰ گرم یا (۱۰ گرم مخمر خشک) شکر: ۱ قاشق غذاخوری نمک: ۱ و نیم قاشق چایخوری روغن: ۶ قاشق غذاخوری فیلینگ: سیب زمینی: ۴۰۰ گرم پنیر: ۱۵۰ گرم کره: ۱۰ گرم آرد به میزان لازم (اندازه‌ای که خمیر نرم و کمی چسبناک بدست آید) نمک و ادویه به میزان دلخواه رومال خمیر: زرده تخم مرغ + یک قاشق غذاخوری شیر رومال نان: کره طرز تهیه: در یک کاسه شیر ولرم، مایه خمیر و شکر را خوب با هم مخلوط کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند سپس سایر مواد (روغن نباتی، نمک و آرد) را اضافه کنید و خمیر نرم و چسبناکی به دست آورید. روی کاسه خمیر را بپوشانید و بگذارید حداقل یک ساعت در جای گرم ور بیاید، حجم خمیر باید تقریبا دو برابر شود. برای فیلینگ: سیب زمینی ها را حدود ۳۰ دقیقه بپزید و له کنید، کره، پنیر و ادویه ها را به دلخواه اضافه کنید و بگذارید خنک شود. تکه های خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده باز کنید و فیلینگ را روی آن قرار دهید و روی خمیر را جمع کرده و دوباره باز کنید. اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر نان ور بیاید، زرده تخم مرغ و شیر را با قلم مو روی خمیر بزنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بپزید. نانهای داغ را با کره چرب و سرو کنید‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان شکم پر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• آش آبغوره مواد لازم برای هشت نفر: گوجه فرنگی پوره شده ۶۰۰گرم سبزی شامل؛تره ،جعفری ۶۰۰گرم پاک شده آبغوره یک لیوان برنج نیم دانه یک لیوان رب گوجه فرنگی یک ق سر پر پیاز سه تا بزرگ استاک (عصاره)قلم یا گوشت ۳ لیوان نعنا داغ به میزان لازم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم لوبیا چشم بلبلی پخته یک لیوان 🔺حتما از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید 🔺آبغوره رو تست کنید که گس نباشه چون اگه گس باشه طعم و مزه آش و خراب می کنه 🔺مقدار تره و جعفری برابره من خیلی کم گشنیز هم به این آش اضافه می کنم چون ترکیب عطرش عالی میشه 🔺آموزش استاک قلم تو هایلات پیجم هست ببینید 🔺لوبیا چشم بلبلی رو حتما یه شب خیس کنید و سه بار آبشو عوض کنید و بعد با نمک بپزید تا خوب نرم بشه 🔺این آش چون گوجه و آبغوره داره حتما باید لوبیا جدا پخته بشه و تو آش بصورت خام خوب نمی پزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتا ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آب گرم: ۲۰۰ میلی لیتر (یک لیوان) شیر گرم: ۲۰۰ میلی لیتر (یک لیوان) روغن: ۲۰۰ میلی لیتر (یک لیوان) شکر: ۲ قاشق غداخوری مخمر فوری: ۱۰ گرم (حدود یک قاشق غذاخوری پُر) نمک: ۱ قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ: ۲ عدد (زرده ها را جدا کنید) آرد: ۶ لیوان طرز تهیه: ابتدا خمیر را آماده کنید. اگر مخمر شما فوری نبود ابتدا با آب و شیر گرم و شکر مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا مخمر فعال شود و کف کند. بعد بقیه مواد را اضافه کنید. میزان آرد را تا اندازه‌ای که خمیر نرمی بدست آید استفاده کنید. بعد از ورز دادن خمیر انرا یکی دو ساعت در محیط خنک استراحت دهید تا حجم ان دوبرابر شود. بعد از تخمیر خمیر؛ آن را به ۱۲ تکه مساوی تقسیم و چونه بگیرید و مجدد برای ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت دهید. برای ملات داخلی: سیب زمینی متوسط ​​(آب پز): ۷ عدد پنیر چدار رنده شده: ۱۵۰ - ۱۰۰ گرم نمک و ادویه دلخواه برای رومال نان: زرده تخم مرغ کنجد یا زیره سیاه طرز تهیه: سیب زمینی پخته شده را له کرده و با ادویه و پنیر چدار خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست بدست آید. حالا مثل تصاویر بالا و ویدئوی پست بعدی خمیرها را پهن و مایه‌ی سیب‌زمینی را داخل آن گذاشته و خمیر را جمع کنید. مجدد خمیر را پهن و با دست روی ان را فرم داده و داخل سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی پهن کنید. حالا با قلمو زرده تخم مرغ را روی خمیر رومال کنید و کمی کنجد یا سیاه دانه بپاشید. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۴۰ درجه و بمدت حدودا ۱۲ دقیقه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل نون خامه ای (شیرینی نارنجکی)👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛