بریم باهم یه کوکوی مرغ و قارچ خیلی خیلی خوشمزه رو درست کنیم که عالی میشه اصلا هم نگران وار رفتنش و اینا نباشید چی از این بهتر🥰😍
این مقدار حدود شش نفر میشه
هشت تا ده عدد قارچ
نصف یک سینه ی مرغ ( آب پز کنید)
دو عدد سیب زمینی متوسط ( آبپز)
سه ق غ جعفری خرد شده
یک عدد تخم مرغ
نمک فلفل زردچوبه پولبیبر(فلفل قرمز ترکی)
پودر سیر و پودر پیاز ( یا یه عدد پیاز رنده شده و آبش کشیده شده)
قارچ و خرد کنید و با کمی روغن و دو ق آبلیمو با حرارت بالا سرخ کنید
مرغ و سیب زمینی رو هم میتونید رنده کنید هم با دستگاه بزنید حالا ادویه ها قرچ سرخ شده تخم مرغ ( برای من یکی جواب داد برای شما اگر نیاز بود که فکر نمیکنم باشه یکی دیگه بزنید)و جعفری اضافه و ورز بدید
دستتون رو کمی چرب کنید و به دلخواه از مواد
بردارید و فرم بدید و در روغن سرخ کنید
نوش جان ❤
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مزه دار کردن جوجه زعفرونی😋
👈این مقدار برای ۱ کیلو جوجه کباب هست.
خب راهکارهای لازم برای اینکه جوجه بعد از پخت خشک نشه چیه؟
شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران را به تکه های جوجه اضافه میکنیم و بعد کبابش می کنیم ولی نکاتی داره که باید رعایت بشه.
♦️ مرغی که برای جوجه کباب استفاده میکنید باید تازه باید باشه تا بعد از پخت جوجه ها بو ندن.
♦️یادتون باشه پیاز را نباید ریز ریز کنید یا رنده کنید وگرنه بعد از پخت یه لایه تلخ و سوخته پیاز روی جوجه خواهید داشت.
همیشه پیاز را خلال کنید.خلال درشت تا راحت از جوجه ها جدا کنید.
♦️دوستان جوجه کباب اصیل و زعفرونی فقط و فقط زعفران داره نه زردچوبه.پس یادتون باشه با دست و دل باز زعفران دم کنید تا رنگ و عطر جوجه حفظ بشه.
♦️سس مایونز تضمینی هست بر اینکه آب توی جوجه حفظ بشه و خشک نشه.
♦️آبلیمو نباید زیاد باشه.بعضی دوستان به اشتباه مقدار زیادی آبلیمو میزنن و جوجه را در اون استراحت میدن و بعد می بینن که جوجه خشک شده بعد از پخت.
پس فقط در حدی که عامل اسیدی داشته باشیم آبلیمو بزنید نه در حد غوطه ور شدن.
♦️ماست ترش میتونه جایگزین آبلیمو باشه ولی وجود این دو عامل کنار هم باعث خشکی جوجه میشه.
♦️برای رفع بوی زُهم مرغ وجود نمک لازمه پس حذفش نکنید.
♦️زمان استراحت جوجه خیلی مهمه.حداقل ۶ تا ۱۲ ساعت در یخچال استراحت بدید.
♦️جوجه زیاد توی مواد و در یخچال بمونه شروع به فاسد شدن میکنه.پس زمانبندی پخت را رعایت کنید.
♦️به دلخواه میتونید یه حبه سیر که از وسط نصف شده لای جوجه ها بذارید ولی واجب نیست.
♦️برای لذیذ تر شدن جوجه ها بعد از پخت تا داغ هستن کره روی آنها بزنید.
♦️مورد آخر اینکه جوجه را همون روز میل کنید.ذات جوجه کباب اینه که هر چقدر بمونه سفت تر میشه.
روش های زیادی برای مرینیت کردن جوجه هست ولی این روش برای جوجه زعفرونی تضمینی و امتحان شده است🤗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه دار کردن جوجه
مرینت جوجه زعفرانی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لیمو عمانی خانگی
امروز میخوام روش درست کردم لیمو عمانی در منزل رو بهتون یاد بدم هم خیلی راحت وهم به صرفه 😊
لیمو عمانی همون لیمو ترش تازه س که خشک شده ، لیموهای که زرد رنگن برروی درخت خشک میشن .اگر به این روش درست کنید قهوه ای رنگن
مقداری آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد. جوش که اومد یک قاشق نمک درشت دانه بریزید همراه یک لیوان سرکه
سرکه فرقی نداره سرکه قرمز باشه ویا سفید فرقی هم نداره سرکه انگور ویا سیب .سرکه و نمک باعث میشن پوست لیموها نازک بشه و زودتر خشک بشن وقتی که سرکه ریختی آب دوباره جوش اومد لیموها شسته شده رو بریزید حدود سه دقیقه داخل آب باشن کافیه سپس آبکش کنید لیموها رو با خلال دندان سوراخ کنید .این کار مانع کپک زدن لیموها میشه سپس بریزید رو پارچه ویا آبکش وبزارید جلو آفتاب. حتما جلو آفتاب باشه. هر دو روز یکدفعه لیموها رو زیرورو کنید .الانه هوا خنک شده دو الی سه هفته طول میکشه تا کاملا خشک بشن. اگر منطقه شما هواش گرمتره زودتر خشک میشن توجه کنید لینوها به خوبی خشک نشن کپک میزنه .به همین راحتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی بندری
دو عدد هویج نگینی شده
۶ شاخه کرفس
۲ عدد بادمجون مکعبی خرد شده
دوتا خیار درشت
گل کلم متوسط ۱ عدد
فلفل تند ربع کیلو
قارچ نیم کیلو ( استفاده اختیاری)
زیتون با هسته و یا بی هسته ربع کیلو (اختیاری)
سیر ۱ بوته بزرگ
فلفل دلمه ای ریز خرد شده ۱ عدد بزرگ
پوره گوجه فرنگی دو لیوان
نمک ۱ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیر ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
سیاه دونه ۱ قاشق غذاخوری
مرزه خشک ۲ قاشق
سبزی معطر ۱ پیمانه پلوپز ( من از سبزی دلمه استفاده کردم)
رب انار نصف لیوان
رب گوجه ۴_۵ قاشق غذاخوری پر
تمرهند ۱ بسته
سرکه ۲ لیتر
اول از همه تمرهند رو ب همراه سرکه خیس میکنیم و بعد چنگ میزنم و از صافی رد میکنیم. بعد پوره گوجه فرنگی رو روی حرارت قرار میدیم تا آب اضافی آن کشیده بشه. بعد سرکه رو اضافه کرده و ب ترتیب موادی ک سفت تره رو توی سرکه و پوره گوجه اضافه میکنیم. ابتدا گل کلم زمان میدیم تا سرکه جوش بیاد بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم بعد هویج بعد کرفس و بادمجان و خیار و فلفل و سیر و در آخر قارچ و زیتون. در این مرحله ادویه ها و سبزی ها و رب انار رو ترکیب میکنیم تا موادمون ب خورد هم برن. در آخر خاموش کرده و تمرهند رو اضافه میکنیم. میزاریم کامل از دما بیفته و بعد از سه روز اماده اس، اما من ترجیح میدم بعد یک هفته استفاده کنیم😁 برای تشخیص اینکه کی ترشیمون رو از حرارت برداریم تغییر رنگ خیار کمک بزرگی بمون میکنه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی بندری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد سزار
مواد لازم :👇
پنیر پارمسان (یا پارمزان)
روغن زیتون
فیله ی مرغ
نان مخصوص سالاد سزار یا نان تست
کاهوی تازه و جوان
سیر 2 الی 3 حبه
زرده ی تخم مرغ 1 عدد
سس وسترشر 2 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 الی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه ی ایتالیایی
ماهی انچوی
دستور تهیه :👇
1. برای درست کردن این سالاد باید قسمت های تازه و روشن کاهو را انتخاب کنید و با فاصله های حدودا ۵ سانت برش بزنید.
2. فیله ی مرغ را با روغن زیتون، نمک، فلفل، ادویه ی ایتالیایی، رزماری، آبلیمو و... مزه دار کنید،یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس در فر یا روی تابه ی مخصوص گریل کنید.
3. از نان مخصوص سالاد استفاده کنید و در غیر این صورت دور نانهای تست را به صورت یک قاب برش میزنیم و کنار میگذاریم(دور نان چون خشکتر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمیکند. به همین دلیل دور نان را جدا میکنیم و از بقیه نان استفاده میکنیم) قسمتهای سفید و اسفنجی نان را به ابعاد 1 سانتیمتری برش داده و به کمی روغن زیتون و سیر له شده آغشته میکنیم و با حرارت ملایم، روی تابه ی نچسب تست میکنیم.
4. برای آماده سازی سس سالاد ابتدا آبلیمو، زرده ی تخم مرغ،سرکه سفید یا سرکه سیب، سس وسترشر، سس خردل، نمک و فلفل را مخلوط کرده با همزن برقی یا غذاساز خوب مخلوط میکنیم بعد از حدود ۳ دقیقه، کمکم شروع به اضافه کردن روغن زیتون میکنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود.
5. برای سرو این سالاد کافی است برگهای تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته. مرغ های گریل شده ، نان های تست شده و پنیر پارمزان رنده شده را روی آن بریزید و در نهایت سس محبوب را به آن اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سزار
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ ترش
يك غذاي بي دردسر خوشمزه اسان و البته سالم 🤗
كليپ و ب دقت ببينيد عزيزان ، مواد لازم سينه مرغ نصف سينه ، فلفل دلمه اي قرمز ١ عدد پياز بنفش١ عدد متوسط ، جعفري و نعنا خرد شده يك چهارم ليوان ، مواد مرینت مرغ ( رب انار ملس ۱ ق غ ، رب انار ترش ۱ ق غ ، ارده ۱ ق غ ، سس کچاپ ۱ ق غ ، رب گوجه فرنگی ۱ ق غ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه، پودر سیر ، پودر تخم گشنیز ، رب الوچه ۱ ق غ ، و تفاله غوره ۲ ق غ خوب اول سینه مرغ و ب اندازه های یکسان کات کنید و داخل موادی ک گفتم بریزید و اجازه بدید یک ساعت مرینیت بشه ، بعد فلفل دلمه ای و پیاز را طبق کلیپ برش بزنید ، سیخهای چوبی و یکساعت بخیسونید یا چرب کنید ( باعث میشه نسوزه حتی اگر تو فر بزارید)
شروع کنید ب سیخ کردن و بعد داخل ماهی تابه گریل و چرب کنید و جوجه ها رو بچنید و اجازه بدید تا دو طرفش کاملا بپزه، طعم بینظیر این جوجه رو حتمن تست کنید 😍 بعد از پخت ، جعفری ساتوری شده و نعنا خرد شده روی جوجه ها بپاشید و سرو کنید( دوستان توجه کنید ، میتونید از این مرینیت برای گوشت هم استفاده کنید ) ( دوستان اضافه میکنم ، این روش من هست ، چیدمان این کباب مدل مدیترانه ای هست و اون سبزی های خرد شده ک روش ریخته میشه ، اما من با توجه ب ذائقه ایرانی از انواع رب و طعم ترشی توش استفاده کردم ، امیدوارم لذت ببرید)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ترش
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برگر ذغالی
گوشت گوساله یا ترکیب گوساله و گوسفند
۱ پیازی ک کاملا آبش رو جدا کردیم
پودر پیاز یک قاشق چایخوری
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
برای نیم کیلو یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
یک قاشق چایخوری سس خردل
نمک یک قاشق مرباخوری
تمام مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کاملا ورز میدیم تا چسبنده و منسجم بشه. گوشت رو به دایره های ۱۵۰ گرمی تقسیم میکنیم. کاملا گرد میکنیم تا هیچ تَرَکی نداشته باشه، پهن میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدیم تا به اصطلاح گوشت بیات بشه و در حین سرخ شدن وا نره. توی تابه میزاریم و سرخ میکنیم برای دادن طعم دودی به برگر ها، یک تکه فویل در تابه میزاریم و یه کوچلو زغال روشن، روی زغال ۲_۳ قطره روغن میریزیم، شروع به دود کردن میکنه در تابه رو میبندیم و چند ثانیه مکث میکنیم بعد در تابه رو برداشته پنیر گودا میزاریم روی برگر تا کمی آب بشه. من توی برگرم علاوه بر برگر از فیله مرغ سرخ شده هم استفاده کردم آب پیاز رو حتما بگیرید در غیر اینصورت برگرا وا میرن و طعم کباب کوبیده میگیره.
پودر سوخاری برای نیم کیلو ۱ قاشق کافیه که برگرا جمع نشن. اگر زیاد بریزید خشک میشه.
برگر باید خوش نمک باشه در غیر اینصورت طعمش دلچسب نمیشه.
برگرای خارجی از گوشت گوساله به تنهایی آماده میشه اما میتونید گوشت میکس گوسفند و گوساله استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر ذغالی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تارت_مرغ
۱۲۵ گرم کره ی تکه شده ی سرد
۲۵۰ گرم ارد
یک عدد تخم مرغ
یک چهارم قاشق چایخوری
فیلینگ :
یک عدد پیاز بزرگ
یک عدد فلفل دلمه ای
۴۰۰ گرم سینه یا فیله ی مرغ
جعفری یا ریحان خرد شده به میزان لازم
رب گوجه به مقدار لازم
یک قاشق غذا خوری سس کچاپ
چند عدد گوجه گیلاسی
نمک،فلفل،زردچوبه،پودر پاپریکا،پودر سیر،،اویشن به مقدار لازم
╰┅──🍀💎💎💎🍀─
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی آلبالو
مواد لازم:
خامه صبحانه 1پاکت200میلی
ماست چکیده 3ق غ
آلبالو 500 گرم
شکر 1لیوان
آب نصف لیموترش
طرز تهیه:
هسته آلبالوها را جدا کنید و 2 ساعت داخل فریزرگذاشته سپس همراه با شکر ، خامه ، ماست و آبلیمو داخل غذاساز پوره کنید. من خیلی به حالت پوره در نیاوردم و به اندازه ای که کمی تکه های آلبالو مشخص شود هم زدم به اینصورت خوشمزه تر میشود. بعدداخل ظرفی بریزید و در فریزر بذارید تا یخ بزنه،هر 1 ساعت بیرون بیاریدو با قاشق یا چنگال هم بزنید(از کناره های ظرف شروع به منجمد شدن میکند کناره ها رو خوب هم بزنید)و 4 بار اینکار را تکرار کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک یزدی 👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳#رول_گوشتی 👩🍳😍😍
250 گرم گوشت چرخ شده
ادویه( نمک، پودرسیر ، فلفل سیاه ،پاپریکا )
2 عدد گوجه فرنگی
2 عدد پیاز
نان لواش
100 گرم خامه ترش
150 گرم پنیر
1 عدد تخم مرغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرطلوع🍃🌸
تولدےدوباره است
وهرتولدےشروعےدوباره
دوستان مهربانم
صبح شنبه تون بخیر
انشاالله امروز☘
لبتون خندون
دلتون بی غم و🍃🌺
زندگیتون پرازعشق باشه
❤️🧡💛💚💙💜
#نون_قندی_بافر_بدون_فر
ماست شیرین 1/2لیوان
شکر از1/2لیوان +دو ق غ
روغن مایع 1/2لیوان
پکینگ پودر2ق چ سرخالی
وانیل نوک ق چ.هل نصف ق چ
اردسفید یک و نیملیوان
نمک یک پنس
ماست وشکررامخلوط کنیدوباقاشق خوب خوب هم بزنیدتادانه های شکرکاملا حل بشه ،سپس روغن مایع رااضافه کنیدوکمی دیگر هم بزنید ،وانیل یاهل راهم بیفزایید ،اردوپکینگ پودرونمک راسه بارالک کنید وکم کم باقاشق به مواداضافه کنیدهم بزنید ،تاجای ممکن خمیررا باقاشق هم بزنیددست اخرکمی بانوک انگشتان خمیررایکدست کنید تاخمیربسیااارلطیفی داشته باشیم
خمیربا این میزان اردبسیاارلطیفه ،اگردرحدکمی هم چسبنده بوداشکالی ندارد
ولی اگر خیلی شل بود آرد بزنید خمیرنیازبه ورزندارد،اگرخمیررازیاد ورزبدین به روغن خواهدافتادودرنتیجه نان بعدازپخت خشک وسفت خواهدشد.
*خمیرنیازی به استراحت نداردوبلافاصله بعدازاماده شدن ،ان راپهن کنید.
کف قالب یاسینی یا تابه موردنظر کاغذروغنی بیندازید،روی کاغذراکمی چرب کنید،خمیراماده شده را بادست وبه شکل دلخواه وبه قطر۳ تا پنج میلی پهن کنید خمیر رو حتما داخل قالب باز کنید ،روی ان طرح بیندازید من با چنگال طرح انداختم
روی خمیررابامخلوط زرده تخم مرغ وزعفران رومال کنید کنجدو..بپاشید
روش پخت روی گاز.شعله پخش کن با حرارت ملایم میذاریم داغ بشه بعد مدت ده دقیقه بعد تابه رو روش میذاریم درش رو میبندیم مدت ده دقیقه زمان میخواد بعد این زمان روی نون رو برگردانید تا روی نون برشته بشه
روش پخت داخل فر
درفرازقبل گرم شده 200درجه،طبقه بالا به مدت 20_15دقیقه قراردهیدتانان بپزد،روی نان رادست اخرکمی درحدخوشرنگ شدن گریل کنید
بعدازپخت وسرد شدن درون نایلون یاظرف دربسته نگهداری کنید.
زیادازحدهم پخت ندین که سفت بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بهترین دستور برای این کوکی بسیار خوشمزه 😋
#کوکی_لاهیجان
نزدیک مدرسه ها هم هست وبه عنوان تغذیه بچه ها هم عالیه
برای حدود ۲۴ عدد کوکی:
کره نرم شده در دمای محیط یا کره گیاهی ۵۰ گرم
پودر قند یا پودر شکر ۲/۳ پیمانه(۱۲۰گرم)
روغن مایع ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم)
تخم مرغ همدمای محیط ۲عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شیر همدمای محیط ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم)
بکینگ پودر ۱ق چ (۵گرم)
آرد ۲ پیمانه ( ۳۰۰ گرم ) من ۲۷۰ گرم استفاده کردم
پودر کاکائو ۱ق س ( ۵ گرم) (اگر نخواستین کاکائویی باشه حذف کنید البته دستور اصلی کاکائو داره اونم پودر کاکائو رنگ روشن 😁 من تیره داشتم )
کشمش وگردوی خرد شده ۱ پیمانه یا به مقدار دلخواه (کم نباشه😁)
✔ پخت در فر از قبل گرم ۱۷۰درجه حدود بیست دقیقه
👈کره ی نرم شده +پودر قند الک شده را خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس روغن مایع را اضافه ومخلوط کنید تا کاملا کشدار شود
تخم مرغ اول را اضافه ویک دقیقه هم بزنید سپس
تخم مرغ دوم به همراه وانیل ، یک دقیقه دیگر مخلوط کنید
شیر را اضافه وفقط در حد مخلوط شدن هم بزنید
آرد را طی دو مرحله اضافه ومخلوط کنید مایه کوکی نه شله نه خیلی سفت ( بسته به جنس آردتون بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم آرد نیازه،آرد کم باشه شیرینی پهن میشه زیادم باشه کوکی کمی سفت میشه)
کشمش وگردوی خرد شده را با یک قاشق آرد مخلوط کرده وبه مایه اضافه کنید
با قیف یا قاشق درون سینی با فاصله بزنید روش به دلخواه کشمش وگردو بریزید ودر فر بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز یه شیرینی خوشمزه و راحته که نیازی به پخت و پز نداره و از شکر هم استفاده نشده
#آموزش_شیرینی_شکلاتی
🔸️مواد اولیه
۱۲۰ گرم بادام زمینی تفت داده شده(بدون پوست)
۱۰۰ گرم جوپرک
۱۸۰ گرم خرما
۱ ق غ پودر کاکائو
۲ ق غ عسل
۲۰۰ گرم شکلات تلخ ذوب شده
به مقدار لازم بادام زمینی خرد شده برای تزئین
🔸️روش تهیه
بادام زمینی رو بعد از اینکه تفت دادیم و پوستش جدا شد به همراه جوپرک پودر میکنیم بعد خرمای بدون هسته و پودر کاکائو رو اضافه و مجدد میکس میکنیم بعد از اینکه یکدست شدن عسل رو اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم تا به صورت خمیر در بیاد.حالا با هر قالبی که داشتیم قالب میزنیم و بعد داخل شکلات تلخ که به روش بنماری ذوب کردیم میزنیم اجازه میدیم تو دمای محیط ببنده بعد مطابق فیلم روی شیرینی رو هم با شکلات تزئین میکنیم ۱۰ دقیقه استراحت میدیم و بعد اطراف شیرینی رو شکلات میزنیم و بعد بادام زمینی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد سزار
مواد لازم :👇
پنیر پارمسان (یا پارمزان)
روغن زیتون
فیله ی مرغ
نان مخصوص سالاد سزار یا نان تست
کاهوی تازه و جوان
سیر 2 الی 3 حبه
زرده ی تخم مرغ 1 عدد
سس وسترشر 2 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 الی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه ی ایتالیایی
ماهی انچوی
دستور تهیه :👇
1. برای درست کردن این سالاد باید قسمت های تازه و روشن کاهو را انتخاب کنید و با فاصله های حدودا ۵ سانت برش بزنید.
2. فیله ی مرغ را با روغن زیتون، نمک، فلفل، ادویه ی ایتالیایی، رزماری، آبلیمو و... مزه دار کنید،یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس در فر یا روی تابه ی مخصوص گریل کنید.
3. از نان مخصوص سالاد استفاده کنید و در غیر این صورت دور نانهای تست را به صورت یک قاب برش میزنیم و کنار میگذاریم(دور نان چون خشکتر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمیکند. به همین دلیل دور نان را جدا میکنیم و از بقیه نان استفاده میکنیم) قسمتهای سفید و اسفنجی نان را به ابعاد 1 سانتیمتری برش داده و به کمی روغن زیتون و سیر له شده آغشته میکنیم و با حرارت ملایم، روی تابه ی نچسب تست میکنیم.
4. برای آماده سازی سس سالاد ابتدا آبلیمو، زرده ی تخم مرغ،سرکه سفید یا سرکه سیب، سس وسترشر، سس خردل، نمک و فلفل را مخلوط کرده با همزن برقی یا غذاساز خوب مخلوط میکنیم بعد از حدود ۳ دقیقه، کمکم شروع به اضافه کردن روغن زیتون میکنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود.
5. برای سرو این سالاد کافی است برگهای تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته. مرغ های گریل شده ، نان های تست شده و پنیر پارمزان رنده شده را روی آن بریزید و در نهایت سس محبوب را به آن اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سزار
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
#فیلم_آموزشی
#شیرین_عسل
#شیرین_عسل_خانگی
مواد لازم:
ژله یک بسته(باطعم دلخواه ترجیحا موز یا آلوئه ورا بخاطر رنگ روشن)
آب جوش یک سوم لیوان
بیسکوییت ساقه طلایی دو بسته
شکلات تخته ای 130 گرم
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ژله رو با آب جوش بن ماری کنید و با همزن در حدی که کف کنه هم بزنید نه خیلی شل باشه نه خیلی هم بزنید که سفت بشه
حالا با سرعت عمل چون ژله فرم گرفته زود سفت میشه ژله رو داخل قیف بریزید و یکم بین دوتا بيسکوئيت بذارید
بيسکوئيت ها رو نیم ساعت بذارید داخل یخچال
بعد نیم ساعت شکلات رو بن ماری کنید و داخلش روغن مایع بریزید و بيسکوئيت هارو داخل شکلات بزنید و روی کاغذ روغنی بذارید و دوباره یک ساعت توی یخچال استراحت بدید
شیرین عسل خوشمزه ما اماده هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛