eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
بهترین دستور برای این کوکی بسیار خوشمزه 😋 نزدیک مدرسه ها هم هست وبه عنوان تغذیه بچه ها هم عالیه برای حدود ۲۴ عدد کوکی: کره نرم شده در دمای محیط یا کره گیاهی ۵۰ گرم پودر قند یا پودر شکر ۲/۳ پیمانه(۱۲۰گرم) روغن مایع ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم) تخم مرغ همدمای محیط ۲عدد وانیل ۱/۴ ق چ شیر همدمای محیط ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم) بکینگ پودر ۱ق چ (۵گرم) آرد ۲ پیمانه ( ۳۰۰ گرم ) من ۲۷۰ گرم استفاده کردم پودر کاکائو ۱ق س ( ۵ گرم) (اگر نخواستین کاکائویی باشه حذف کنید‌ البته دستور اصلی کاکائو داره اونم پودر کاکائو رنگ روشن 😁 من تیره داشتم ) کشمش وگردوی خرد شده ۱ پیمانه یا به مقدار دلخواه (کم نباشه😁) ✔ پخت در فر از قبل گرم ۱۷۰درجه حدود بیست دقیقه 👈کره ی نرم شده +پودر قند الک شده را خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس روغن مایع را اضافه ومخلوط کنید تا کاملا کشدار شود تخم مرغ اول را اضافه ویک دقیقه هم بزنید سپس تخم مرغ دوم به همراه وانیل ، یک دقیقه دیگر مخلوط کنید شیر را اضافه وفقط در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد را طی دو مرحله اضافه ومخلوط کنید مایه کوکی نه شله نه خیلی سفت ( بسته به جنس آردتون بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم آرد نیازه،آرد کم باشه شیرینی پهن میشه زیادم باشه کوکی کمی سفت میشه) کشمش وگردوی خرد شده را با یک قاشق آرد مخلوط کرده وبه مایه اضافه کنید با قیف یا قاشق درون سینی با فاصله بزنید روش به دلخواه کشمش وگردو بریزید ودر فر بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز یه شیرینی خوشمزه و راحته که نیازی به پخت و پز نداره و از شکر هم استفاده نشده 🔸️مواد اولیه ۱۲۰ گرم بادام زمینی تفت داده شده(بدون پوست) ۱۰۰ گرم جوپرک ۱۸۰ گرم خرما ۱ ق غ پودر کاکائو ۲ ق غ عسل ۲۰۰ گرم شکلات تلخ ذوب شده به مقدار لازم بادام زمینی خرد شده برای تزئین 🔸️روش تهیه بادام زمینی رو بعد از اینکه تفت دادیم و پوستش جدا شد به همراه جوپرک پودر میکنیم بعد خرمای بدون هسته و پودر کاکائو رو اضافه و مجدد میکس میکنیم بعد از اینکه یکدست شدن عسل رو اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم تا به صورت خمیر در بیاد.حالا با هر قالبی که داشتیم قالب میزنیم و بعد داخل شکلات تلخ که به روش بنماری ذوب کردیم میزنیم اجازه میدیم تو دمای محیط ببنده بعد مطابق فیلم روی شیرینی رو هم با شکلات تزئین میکنیم ۱۰ دقیقه استراحت میدیم و بعد اطراف شیرینی رو شکلات میزنیم و بعد بادام زمینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد سزار مواد لازم :👇 پنیر پارمسان (یا پارمزان) روغن زیتون فیله ی مرغ نان مخصوص سالاد سزار یا نان تست کاهوی تازه و جوان سیر 2 الی 3 حبه زرده ی تخم‌ مرغ 1 عدد سس وسترشر ‌2 قاشق غذاخوری آب‌ لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری سرکه‌ سفید 1 قاشق غذاخوری سس خردل 1 الی 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه ی ایتالیایی ماهی انچوی دستور تهیه :👇 1. برای درست کردن این سالاد باید قسمت‌ های تازه و روشن کاهو را انتخاب کنید و با فاصله های حدودا ۵ سانت برش بزنید. 2. فیله ی مرغ را با روغن زیتون، نمک، فلفل، ادویه ی ایتالیایی، رزماری، آبلیمو و... مزه دار کنید،یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس در فر یا روی تابه ی مخصوص گریل کنید. 3. از نان مخصوص سالاد استفاده کنید و در غیر این صورت دور نان‌های تست را به صورت یک قاب برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم(دور نان چون خشک‌تر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمی‌کند. به همین دلیل دور نان را جدا می‌کنیم و از بقیه نان استفاده می‌کنیم) قسمت‌های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد 1 سانتیمتری برش داده و به کمی روغن زیتون و سیر له شده آغشته میکنیم و با حرارت ملایم، روی تابه ی نچسب تست می‌کنیم. 4. برای آماده‌ سازی سس سالاد ابتدا آبلیمو، زرده ی تخم مرغ،سرکه سفید یا سرکه سیب، سس وسترشر، سس خردل، نمک و فلفل را مخلوط کرده با همزن برقی یا غذاساز خوب مخلوط می‌کنیم بعد از حدود ۳ دقیقه، کم‌کم شروع به اضافه کردن روغن زیتون می‌کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود. 5. برای سرو این سالاد کافی است برگ‌های تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته. مرغ های گریل شده ، نان‌ های تست شده و پنیر پارمزان رنده‌ شده را روی آن بریزید و در ‌‌نهایت سس محبوب را به آن اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍. مواد لازم: ژله یک بسته(باطعم دلخواه ترجیحا موز یا آلوئه ورا بخاطر رنگ روشن) آب جوش یک سوم لیوان بیسکوییت ساقه طلایی دو بسته شکلات تخته ای 130 گرم روغن مایع 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: ژله رو با آب جوش بن ماری کنید و با همزن در حدی که کف کنه هم بزنید نه خیلی شل باشه نه خیلی هم بزنید که سفت بشه حالا با سرعت عمل چون ژله فرم گرفته زود سفت میشه ژله رو داخل قیف بریزید و یکم بین دوتا بيسکوئيت بذارید بيسکوئيت ها رو نیم ساعت بذارید داخل یخچال بعد نیم ساعت شکلات رو بن ماری کنید و داخلش روغن مایع بریزید و بيسکوئيت هارو داخل شکلات بزنید و روی کاغذ روغنی بذارید و دوباره یک ساعت توی یخچال استراحت بدید شیرین عسل خوشمزه ما اماده هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک زبرا مواد لازم: * ۵ عدد تخم مرغ + ۱ عدد تخم مرغ * کمی کمتر از یک استکان شکر * ۱ استکان پر آرد * نصف استکان شیر * کمی کمتر از نصف استکان روغن مایع * ۵ گرم بکینگ پودر * ۵ گرم وانیل * ۱/۵ ق غ کاکائو * ۴ ق غ آب داغ نکته: منظور از استکان، استکانهای کمر باریک ترک است. طرز تهیه: ۵ عدد تخم مرغ را زرده و سفیده را از هم جدا کرده و در ظرفهای جدا بریزید. ۱ عدد تخم مرغ کامل را به زرده ها اضافه کرده و با همزن ۴ تا ۵ دقیقه بزنید تا رنگشان تغییر کند. سپس به آنها روغن مایع و شیر را اضافه کنید و کمی هم بزنید لازم نیس همزن را روشن کنید در حدی که باهم مخلوط شوند کافیست. حالا آرد، بکینگ پودر و وانیل را الک کرده و به مواد اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه با همزن بزنید. این مواد را کنار بگذارید. سفیده ها را کمی با همزن بزنید سپس شکر را آرام آرام در سه مرحله به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا خوب پف کرده و به حالتی برسد که اگر ظرف را کج کنید از ظرف نریزد. سفیده ها را آرام آرام به مخلوط زرده ها اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک خیلی آرام آنها را باهم مخلوط کنید. در ظرف دیگری کاکائو را با آب داغ خوب مخلوط کنید. از مایه‌ی کیک ابتدا ۳ تا ۴ قاشق برداشته و با کاکائو مخلوط کنید سپس نصف مایه کیک را کاکائویی کنید و نصف دیگر سفید بماند. داخل قالب کمر بندی گرد کاغذ روغنی پهن کنید. حالا یک فنجان مواد ساده وسط قالب بریزید سپس یک فنجان مواد کاکائویی وسط مواد ساده بریزید ( مانند فیلم ). همینطور ادامه دهید تا همه مایه‌ی کیک داخل قالب ریخته شود. قالب را چند بار محکم به زمین بکوبید. ( این کار کمک میکند تا کیکتان گنبدی نشود ) داخل فر ۱۵۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید بپزد. توصیه میکنم قبل از ۴۰ دقیقه در فر را اصلا باز نکنید. بعداز پخت از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم🔻 پیاز:۲ عدد بزرگ لپه:۱ پیمانه گوشت:۳۰۰ گرم«بهتره با استخوان و چربی باشه» رب گوجه فرنگ:3 ق غ نمک فلفل سیاه زردچوبه و دارچین:به مقدارلازم گلاب :۳ تا۴ قطره سیبزمینی سرخ شده لیموعمانی:۲ عدد پرک شده«پوست و هسته ش جدا بشه» نکات مهم🔻 هل داخل قیمه خیلی خوشمزه ش میکنه من نمیریزم،اما اگر دوست دارید حتما عرق هل یا پودر هل بهش اضافه کنید،عالی میشه. من کلا داخل قیمه هیچ وقت زعفران نمیریزم چون قیمه م خوشرنگ میشه،واسه همین نیازی نیست که بریزم،شما اگر دوست دارید زعفران بریزید. فقط نمک و آخر کار باید اضافه کنید. حواستون باشه گلاب بیشتر از سه چهار قطره نریزید. من همیشه لیموعمانی رو پرک میکنم و میریزم شما اگر دوست دارید خود لیمو عمانی رو چندتا سوراخ کنید با چاقو بعد بزارید داخل خورشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون بسیار خوشمزه و عالی و پرطرفدار 🤗👌. اون دوستانی که طعم زنجبیل رو دوست ندارن می تونن حذف کنن ، دوست دارن شکرش و شیرینیش زیاد بشه می تونن سه چهار قاشق شکر بریزین البته این نون به کم شیرینیش معروفه و خوشمزه است . بخواین بدون فر درست کنن توی تابه روی گاز یا توی فر دست ساز می تونن درست کنن . آرد تقریبا ۳۷۵ گرم (حدودا ۲.۵ لیوان) ( فرقی نداره آرد گندم نانوایی یا آرد سفید قنادی ) تخم مرغ ۱ عدد شیر ولرم ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) ماست ترجیحا پرچرب یا خامه ای ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) کره ۲۵ گرم روعن مایع ۶۰ میلی (۱/۴ لیوان) پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق چ زنجبیل ۱ تا ۲ ق غ داخل ظرفی شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم توش یه کوچولو هم زدم ، در ظرف رو گداشتم تا خمیر مایه به عمل بیاد ، حدود ۱۰ دقیقه . داخل یه ظرف بزرگ تخم مرغ رو شکستم و کمی زدم تا از لختگی در بیاد . کره و ماست هم از قبل توی محیط قرار بگیره. کره ، روغن مایع ، نمک ، ماست ، زنجبیل رو بهش اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آردرو الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم . این خمیر چسبندگی داره و نباید چسبندگیش رو با اضافه کردن آرد برطرف کنیم ، باید چسبندگی رو با ورز دادن برطرف بشه و الا بعد از پخت این نون خشک میشه . خوب ورز دادم ، صد بار هم خمیر رو کوبیدم. خمیر رو داخل طرف تمیز گذاشتم و روش رو خوب پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . از خمیر چونه هایی برداشتم ، و با کف دستم روش فشار دادم و به شکل گرد در آوردم ، میتونین با قالب هم کاتر بزنین . بعد این خمیر های گرد رو داخل سینی فر چیدم ، با یه قالب گرد مثل در نوشابه روش مهر زدم . روی خمیر ها رو با یه پارچه پوشوندم و گذاشتم ۲۰ دقیقه استراحت کنه . بعد از استراحت روی نون ها رو با یه زرده تخم مرغ و زعفران و یه ق م شیر رومال زدم . نون ها رو توی فر ۱۸۰ درجه که از یه ربع قبل فر رو روشن کردم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . در ضمن ظرف حاوی آب هم درون فر فراموش نشه که باعث رطوبت میشه و نون ها خشک نمیشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانلونی نوعی پاستاست که لوله ای شکله و قطر لوله ش زیاده و میشه داخلشو با مواد دلخواه پر کرد مواد لازم سینه مرغ ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد نمک و فلفل وآویشن به مقدار لازم آرد سفید ۱ پیمانه آرد یا پرک سوخاری ۱ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شیر ۱/۴ پیمانه طرز تهیه ۱- سیب زمینی رو آبپز کرده و با رنده ریز رنده کنید یا با چرخ گوشت چرخ کنید ۲- سینه مرغ رو آبپز کرده سپس یا با غذاساز پودر کنید یا از چرخ گوشت چرخ کنید ۳- فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید ۴- سیب زمینی و مرغ و فلفل دلمه رو مخلوط کرده پنیر خامه ای و نمک و فلفل و آویشن رو اضافه کرده خوب مخلوط کنید ۵- پاستا کانلونی رو به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب جوش بجوشانید سپس آبکشی کنید و اجازه دهید تا کاملا آبش کشیده بشه ۶- با قیف یا قاشق کوچک داخل پاستا رو با مواد مرغتون پر کنید ۷- تخم مرغ ها رو زده سپس شیر و کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید ۸- کانلونی رو اول داخل آرد سفید سپس داخل مخلوط تخم مرغ و بعد داخل پرک یا پودر سوخاری بغلطانید و بعد داخل روغن سرخ کنید سایر نکات میتوان ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا به مواد افزود و مقدار پنیر خامه ای رو به ۲ قاشق کاهش داد میتوان بنا به سلیقه خود مقداری ژامبون خرد شده به مواد افزود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این خمیر برای انواع پیتزا ،پیراشکی،اشترودل بسیار عالیه میخواید نون خشک نشه باید به اندازه کافی ورز بدید و آرد زیادی به خورد خمیر ندید. خمیر رو با کف دست ورز بدید چنگ نزنید.فقط با آرد پاشی چسپندگی خمیر رو بگیرید .آب رو یکدفعه نریزید تا خمیر شل بشه ومجبور بشید آرد به خوردش بدید. عزیزان آب خوری آردها فرق داره شاید کمی بیشتر ویا کمتر مورد نیاز باشه حتما از آرد نان فانتزی ویا آرد نول استفاده کنید اگه نداشتید .از همون آرد شیرینی پزی استفاده کنید ارد معمولی به هیچ وجه چون نان خشک وسفت میشه این مقدار مقدار خمیر تو کاسه هستش ارد حدود چهار لیوان کمی کمتر آب ولرم یک لیوان تا یک ونیم لیوان خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چایخوری روغن مایع یک چهارم لیوان خمیر مایه ونمک مخلوط و به آرد الک شده اضافه کنید وسطش گود کنید روغن مایع ونصف آب ولرم رو بهش اضافه کنید وهم بزنید .نصف دیگه اب اضافه کنید. آب رو کم کم اضافه کنید وبا قاشق بزنید سپس به تخته کار انتقال بدید حدود ده الی دوازده دقیقه با کف دست ورز بدید مثل فیلم تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد کاسه رو چرب کرده خمیر رو برگردونید به داخل کاسه روشو بپوشونید حدود یک الی دوساعت جاش خیلی گرم نباشه تا بوی ترشیدگی نده بعد از این مدت حجم خمیر که دو برابر شد با مشت پف خمیر رو بگیرید . من با این خمیر پیتزا،اشترودل درست کردم برای درست کردن پیتزا ابتدا پیاز رو تفت دادم سپس گوشت چرخ کرده اضافه و ادویه ها رو اضافه وباهاش تفت دادم فلفل دلمه ای هم اضافه کردم شعله کم باشه تا قشنگ با هم سرخ بشن قارچ رو هم اضافه کنید و دوباره با هم تفت بدید آخر سر یک قاشق سس قرمز بزنید پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم استوری هم میزارم نمک زده وبا هم مخلوط کنید و گاز رو خاموش کنید برای پخت پیتزا بهتره پنج دقیقه پخت اولیه انجام بشه اشترودل وپیراشکی چون خمیر نازکتر لازم نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل نون خامه ای (شیرینی نارنجکی)👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرحله اول: محاسبه ی تعداد تخم‌مرغ تو این مرحله شما بدون اینکه فکر کنی که قالبت چه شکلیه و ارتفاعش چقدره، با پیمانه ی استاندارد تا نصف از آب پرش کن. با هر تعداد پیمانه ای که قالبت تا نصف پر شد، به همون تعداد تخم مرغ نیاز داری و به همون نسبت مواد کیک یک تخم مرغی رو در تعداد تخم مرغ های قالبت ضرب کنی . باید اندازه ی موادت رو این شکلی در نظر بگیری👌 تخم مرغ یک عدد آرد سفید ۲۵ گرم شکر ۲۵ گرم آب جوش یک ق س سر خالی وانیل ۱/۸ ق چ بیکینگ پودر ۱/۸ ق چ اگرم حوصله ی این کارا رو نداری فقط این متن پایین رو یه جا یادداشت کن😉😀 قالب های دایره ای با ارتفاع ۹ سانت: قطر ۱۵ سانتی متر۳ عدد تخم مرغ قطر ۱۸ سانتی متر۴ عدد تخم مرغ قطر ۲۰ سانتی متر۵ عدد تخم مرغ قطر ۲۳ سانتی متر۶ عدد تخم مرغ قطر ۲۵ سانتی متر۸ عدد تخم مرغ قطر ۲۷ سانتی متر۱۰ عدد تخم مرغ قطر ۳۰ سانتی متر۱۲ عدد تخم مرغ قالب های مربع و مستطیل به قطر با ارتفاع ۵ سانت: مربع ۲۰×۲۰ سانتی متر ۵ عدد تخم مرغ مستطیل۲۰ * ۳۰ سانتی متر۶ عدد تخم مرغ مستطیل۲۵ * ۳۵ سانتی متر۷ – ۸ عدد تخم مرغ مستطیل۴۰ * ۳۰ سانتی متر۸ _۹تخم مرغ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهشتی مواد لازم 👇👇 شیر : ۲ لیوان شکر : ۴ ق غ وانیل :کمی خامه صبحانه : ۶۰گرم حدود ۴ ق غ نشاسته ذرت:۱/۵ ق غ نشاسته گل : ۱ق غ زرده تخم مرغ ۱ عدد کرم بیسکوییت:۳ق غ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم🔻 💜آرد قنادی یک و نیم لیوان 💜شکر یک لیوان 💜تخم‌مرغ سه عدد 💜آب نارنگی نصف لیوان 💜رنده پوست نارنگی یک قاشق چایخوری 💜وانیل نصف قاشق چایخوری 💜بکینگ پودر دو قاشق چایخوری 💜روغن نصف لیوان طرز تهیه🔻 ابتدا تخم‌مرغ شکر وانیل رنده پوست نارنگی رو پنج دقیقه با همزن می‌زنیم دستی یا برقی فرقی نداره خوب بزنید تا رنگ مایه روشن بشه و دانه های شکر هم حل بشه بعد روغن و آب نارنگی رو اضافه میکنیم و در آخر آرد و بکینگ پودر وقتی مایه لطیفی حاصل شد شعله گاز رو روشن میکنیم شعله پخش کن رو میذاریم خوب گرم بشه قابلمه هم چرب میکنیم و کمی گرم میکنیم مایه کیک رو میریزیم داخلش با شعله ملایم با دمکنی اجازه می‌دیم بپزه درشم باز و بست نمی‌کنیم مواد لازم🔻 ❤️سس نارنگی 💜نصف لیوان آب نارنگی 💜یک سوم لیوان آب گرم 💜یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 💜کمی زعفران جهت خوشرنگ شدن 💜دو قاشق غذاخوری شکر یا عسل طرز تهیه🔻 ابتدا آب نارنگی و نشاسته ذرت رو ترکیب میکنیم میذاریم روی حرارت متوسط تا کمی غلیظ بشه شکر یا عسل رو اضافه میکنیم به همراه کمی آب گرم و زعفران که دلبخواهیه وقتی به غلظت رسید یکبار از صافی رد میکنیم و تمام کیک و سس هر دو از حرارت افتاده باشه وقتی روی کیک میریزیم یکی از بهترین کیک هاست امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ❤️نکته:در فر هم میتونید بپزید در فر از قبل گرم شده با دمای 180. حدودا 50دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربا کدو تنبل دستورررررررررر کدو پاک کرده وخرد شده یک کیلو شکر هشتصد گرم( هرلیوان شکر ۲۲۰گرمه) آب چهار لیوان آهک یک لیوان در یک کاسه نسبتا بزرگ آهک بریزید وچند لیوان آب روش بریزید وبا قاشق بزنید دست نزنید دستتون میسوزه وبزارید آهک عمل کند وقتی که آهک ته نشین شد آب زلال اونو جدا کنید وبریزید رو کدوهای خرد شده وبزارید حدود دوازده ساعت ؛ تو این فاصله گاه گاهی هم بزنید بعد از دوازده ساعت(بیشتر هم باشه اشکالی نداره)تو آبکش بریزد واب سرد روش بریزید دوباره کدوها رو به همون کاسه برگردونید وپر آب سرد کنید وبه مدت شش الی هفت ساعت چند دفعه آبشو عوض کنید بعد از طی این مدت کدوها آماده هستن. چهار لیوان آب رو بریزید تو قابلمه تا جوش بزنه وقتی جوشید شکر رو توش بریزید تا شکر حل شه وشربت قوام یابد. وقتی که شربت قوام اومد کدوها رو توش بریزید وشعله رو کم کنید حدود دوساعت پخت لازم داره دوست دارید چند دونه هل بریزید یا آخر سر کمی گلاب یا وانیل من هیچ کدوم نزدم طعم خودشو دوست دارم عزیزان مواظب باشید این مربا زیاد غلیظ نشه چون زود شکرک میزنه اطراف دونه های مربا باید ترد وسطش پر از شهد باشه وقتی به دونه ها نگاه میکنی باید یکرنگ باشن داخلش شیشه ای باشه وگرنه هنوز پخت لازم داره شعله متوسط رو به کم باشه تا شربت زود قوام نیابه مربای کدو حلوای باید کاملا بپزه که بوی خامیش از بین بره اواخر پخت یکی دو قاشق آب لیمو بزنید وگاز رو خاموش کنید درشو بزارید تا شهد به خورد مربا بره بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه کدوها رو میتونید قالب هم بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای به خوش رنگ وخوش عطر 😊 عزیزان این مربا هنوز یخچال نزاشتم بره یخچال سفت وغلیظ میشه سعی کنید به محلی بخرید به ترش وشیرین باشه به محض گاز زدن آب بزاقتون پیش قدم باشه😆 به این میگن به😉نه به های که گاز میزنی انگار داری خربزه میخوری به رو بو کرده ،به محلی بو وعطر خاصی داره، اندازه ش به اندازه یه مشته رو پوستش حالت کرک ماندی داره کمی کج وکوله هستش 😆 تو خریدن به دقت کنید اونای که قیافه وظاهر خوشگل وپوستی صاف دارن واسه مربا خوشمزه نیستن به شسته وخرد شده یک کیلو شکر یک کیلو اب شش لیوان به رو بریزید تو قابلمه به ازای هر کیلو به شش لیوان آب بریزید وبزارید رو گاز با شعله ملایم درشو بزارید. حدود نیم ساعت ،سپس شکر رو بهش اضافه کنید. وهم بزنید، ودرشو بزارید. وشعله متوسط رو به پایین باشه شعله زیاد نباشه زود قوام میاد ومربا رنگ نمیگیره ؛حدود یکساعت تا یکساعت ونیم زمان میبره تا شربت کمی قوام بیاد تو این فاصله رنگ به؛ به رنگ گلبهی در میاد وقتی رنگ به؛ به رنگ گلبهی در اومد باید دم کنی بزارید وشعله رو کم کنید .مثل وقتی که برنج دم میکشه ،حدود یک الی یکساعت ونیم روش دم کنی باشه تا به رنگ دلخواه برسه وقتی به رنگ دلخواه رسید وقوام اومد شعله رو خاموش کنید وبزارید ،دم کنی روش باشه وتو همون قابلمه سرد شه وبعدا بریزید تو شیشه آگه کم مصرف دارید فریزیر بزارید. نکاتی در مورد مربا مربا" به" خودش عطر وبوی خاصی داره احتیاج به اسانس وپودر هل ودارچین...نداره 🙂دوست دارید بریزید ازمن گفتن😆 پخت مربا سه الی چهار ساعت باید طول بکشه /به تون آگه شیرینه ۸۰۰گرم شکر بزنید ☺ وقتی گاز رو خاموش میکنید شیره به ،نباید مثل مربای های دیگه قوام بیاد وغلیظ بشه وگرنه بعد از سرد شدن سفت میشه حتمااااااااا به این نکته توجه کنید شربتش باید کمی آبکی باشه بعد از سرد شدن غلیظ میشه 🖒 بعضیا آب لیمو میزنن که شکرک نزنه ولی مربای به خودش ترش مزه س به نظر من شکرک نمیزنه آگه پخت به خوبی انجام بگیره ، آگه به تون شیرینه آخر پخت آب یک عدد لیمو بزنید 😊 اگه شربت بیش از حد قوام بیاد تو یخچال حالت ژلاتینه بخود میگره وبه سفت میشه اگه نکات رو رعایت کنید چه قابلمه مسی،رویی،تفلون،تستیل،چدن فرقی نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تیرامیسو 😋😋 مواد لازم: _این مقدار مواد برای لیدی فینگر هایی که پست قبل اموزش دادم مناسبه پنیر ماسکارپونه... ۲۰۰ گرم+ نصف پیمانه شکر خامه پاکت صورتی.... یک بسته+ یکچهارم پیمانه شکر وانیل.... کمی نسکافه ..... یک قاشق غذاخوری+ دوسوم پیمانه اب گرم بیسگوییت لیدی فینگر...‌..این مقدار مواد برای لیدی فینگر هایی که پست قبل اموزش دادم مناسبه نسکافه و آب رو‌مخلوط کنید و بذازید کنار خنک بشه خامه و وانیل وشکر رو مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا شکر حل بشه پنیر ماسکارپونه و شکر رو بزنید تا شکر حل بشه حالا خامه رو بیارید و بزنید تا کمی فرم بگیره ،نیاز نیست مثل خامه ی فرم گرفته سفت بشه حالا مخلوط پنیر رو به خامه زده شده اضافه کنید و‌کمی بزنید تا مخلوط بشن حالا لیدی فینگر رو یه کم داخل نسکافه بزنید و در ظرف سرو بچینید روش یه لایه کرم پنیری بریزید و صاف کنید دوباره یک لایه لیدی فینگر و در اخر روش کرم پنیری بریزید و کمی صاف کنید مطابق فیلم بعد یک لایه پودر کاکائو روش الک کنید برای یک شب یا حداقل ۸ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه ها خوب با هم ترکیب بشن و دسر قالبی بشه و خوب برش بخوره بعد با چاقو چهارخانه برش بزنید و سرو کنید لیدی فینگر خونگی بافت خیلی اسفجی و لطیفی داره ومثل لیدی فینگر آماده سفت نیست پس زیاد نذارید تو نسکافه بمونه و سریع درش بیارید چون زیادی خیس میشه، همینطورم خود کرم پنیری هم رطوبتشو به لیدی فینگر میده و نرمترش میکنه بهتره بذارید یک شب دریخچال بمونه تا برشش تمیزتر و شکیل تر بشه و خوشمزه تر بشه خامه نیاز نیست کامل فرم بگیره کمی که سفت شد و فرم گرفت کافیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛