#سالاد_پاستا
مواد لازم:
پاستا : نصف بسته
لوبیا چیتی، نخودفرنگی و ذرت : به میزان دلخواه
جعفری : ۴ ق غ
مواد لازم برای سس:
ماست همزده : ۶ ق غ
سس يوناني : ۳ ق غ
سس فلفل هالوپینو : ۱ ق غ
روغن زیتون : ۲ ق غ
آب نصف لیموی تازه
شوید خشک : ۱ ق م
نمک و آویشن
سیر : ۱ حبه
طرز تهیه:
۱.لوبیا چیتی و نخودفرنگیو میپزیم و میذاریم کنار تا خنک بشن.
۲.از کنسرو ذرت هم برای سالادمون استفاده میکنیم.
۳.جعفریمونم خورد میکنیم و کنار میذاریم.
۴.همه مواد سس رو هم با هم مخلوط میکنیم و کنار میذاریم.
۵.پاستامونو بعد از جوشوندن آبکش میکنیم روشو آب سرد میگیریم تا کاملا سرد بشه و اصلا گرما نداشته باشه.
۶.بعد از اینکه آبش رفت داخل کاسه میریزیم و لوبیا، نخود، ذرت و جعفریو همراه سس بهش اضافه میکنیم.
۷.خوب مخلوطشون میکنیم و داخل ظرف سرومون میریزیم و تزئینش میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کارامل_موز
مواد لازم
۱۲۵ گرم کره یا مارگارین
۶ق غ خ شکر
۲عدد تخم مرغ
۱استکان شیر
۱ونیم لیوان آرد
۱ق چ خ بکینگ
۱ق م خ وانیل
برای تهیه کارامل
۴ ق غ خ شکر
۱ ق چ خ کره
موز ۲ عدد
طرز تهیه
کارامل:شکر رو داخل یه ظرف می ریزیم تا آب بشه و به رنگ کارامل در بیاد بعد از روی حرارت بردارید و کره رو بهش اضافه کنید کنندو تند تند هم بزنید و بعد بریزید ته قالب (سایز ۲۰)و بعد موز ها رو حلقه حلقه کنید و روی کارامل بچینید.
برای تهیه کیک :کره آب شده وشکر رو با همزن ۲الی ۳ دقیقه بزنید و بعد تخم مرغ هارو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد آرد ،بکینگ پودر و وانیل رو الک کنید و به موادمون کمکم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید در آخر شیر رو اضافه کنید تا خمیر سفتمون مثل تصویر شل بشه.بعد بزارید داخل فر که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا بپزه و روش سرخ بشه وقتی آماده شد بزارید تابه دمای محیط برسه و بعد از قالب در بیارید و سرو کنید
🌷#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_رولی
مواد لازم:
گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
رب گوجه ۳ قاسق غذاخوری
میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان
نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد
کنجد به میزان لازم
دستور :
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید.
مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید.
رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_کدو_پنیری😋😋
3 عدد کدو سبز رنده شده (در ویدیو کدو ها کوچک بود، من بیشتر استفاده کردم)
2 عدد هویج، رنده شده
1 عدد فلفل قرمز ریز خرد شده
2 عدد فلفل سبز ریز خرد شده
1 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه
سس فلفل قرمز
3-4 قاشق غذاخوری آرد
پنیر چدار به سایقه خودتون برای میان کوکو
طرز تهیه:
تمام مواد تشکیل دهنده را مخلوط کنید. مقدار این مقدار می تواند با توجه به مقدار آبی ایجاد شده توسط سبزیجات متفاوت باشد. بهتره که قاشق به قاشق اضافه کنید تا از حدش بیشتر نشه.... مواد رو درون روغن سرخ کنید و مانند کلیپ در میانه اون پنیر قرار بدید سرخ کردن در مقدار زیادی روغن .. مهمترین نکته اینه که روغن باید کاملا داغ باشه.
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عصارهی_پودری_مرغ
گوجه ----> یک عدد
هویج ----> ۲ عدد
پیاز ----> ۱ عدد
فلفل دلمهای ----> ۱ عدد
گشنیز ----> ۱ پیمانه
فلفل شمشیری قرمز ----> ۱ عدد
فلفل شمشیری سبز ----> ۱ عدد
زنجبیل ----> ۲ بند انگشت
سیر ----> ۳-۴ حبه
چوب دارچین ----> ۱ عدد
برگ بو ----> ۲ عدد
آب مرغ ----> ۱ لیتر
(یا چند تیکه مرغ و ۱ لیتر آب)
روغن ----> ۱ پیمانه
آرد قنادی یا نشاسته ذرت ----> ۱ پیمانه
نمک ----> ۱ ق غ خ
فلفل قرمز / پاپریکا ----> ۱ ق غ خ
پودر تخم گشنیز ----> ۱ ق غ خ
فلفل سیاه ----> ۱ ق غ خ
زردچوبه ----> ۱ ق غ خ
گراماسالا ----> ۱ ق غ خ
پودر زیره ----> ۱ ق غ خ
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_کنجدی😋
مواد لازم🔻
نصف لیوان آب گرم
یک ق چ نمک
دو ق غ خ شکر
یک ق غ خ خمیر مایه
یک لیوان شیر
نصف لیوان روغن
آرد قنادی
یک ق چ خ بکینگ پودر
طرز تهیه🔻
آب گرم در حدی که دست نسوزه رو داخل لیوانی ریخته نمک و شکر رو بهش اضافه کرده هم بزنید تا حل شه ، یه قاشق غذاخوری خمیر مایه اضافه کنیدکمی هم بزنید روشو بپوشونید و بزارید جای گرم به مدت ده دقیقه .یه لیوان شیر ولرم و نصف لیوان روغن مایع بریزید داخل کاسه ای ، خمیر مایع که عمل اومده رو اضافه کنید بعد کم کم آرد اضافه کرده وبا قاشق چوبی هم بزنید آرد اولی که اضافه کردین یک قاشق چایخوری بکینگ پودر هم اضافه کنید وهم بزنید تا جایی ارد اضافه کنید که دیگه سخت بشه با قاشق هم بزنید و خمیر لطیفی به دست بیاد مثل کلیپ (اندازه آرد دقیق مشخص نیست) دستتون و چرب کنید و خمیر رو حسابی ورز. بدید جوری باشه که به کاسه اصلا نچسبه روشو سلفون کشیده و بزارید جای گرمی به مدت یکساعت که حجمش دو برابر بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_مقوی😋
مواد لازم🔻
۱ لیوان شکر
۱ بسته خامه صبحانه
۱ لیتر شیر
۲ ق غ آرد
۲ ق غ نشاسته
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱۰۰ گرم شکلات
طرز تهیه🔻
ابتدا شکر رو روی حرارت کم هم میزنیم و تا ذوب شه و رنگش قهوه ای بشه، و بعد خامه صبحانه اضافه ، داخل ظرف دیگه شیر و نشاسته و آرد و زرده تخم مرغ رو مخلوط و به شکر و خامه اضافه میکنیم، و روی حرارت هم میزنیم تا یکدست و غلیظ شه سپس دوسوم از موادو داخل قابلمه دیگه ریخته و بهش شکلات اضافه میکنیم و داخل فنجان میریزیم از دو رنگ دسرمون و در یخچال میذاریم سه ساعت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم خمیر:
خمیر یوفکا ——- ۳ عدد
.
سس میانی خمیر یوفکا:
تخم مرغ ——- ۲ عدد
شیر ——- ۱ فنجان چایخوری
ماست ——- ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع ——- نصف فنجان چایخوری
بکینگ پودر ——- نصف قاشق چایخوری
.
مخلوط گوشتی لاهماجون:
گوشت چرخکرده ——- ۳۰۰ گرم
پیاز ——- ۲ عدد
فلفل سبز ——- ۳ عدد ( اگه تند دوست دارین چه بهتر )
فلفل کاپیا قرمز ——- ۱ عدد
آب ——- ۱ فنجان
ادویه ها——- نمک- فلفل سیاه- فلفل قرمز- زیره- پول بیبر
.
طرز تهیه :
برای درست کردن سس، همه مواد لازمی که برای سس میانی گفتم و داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید و کنار بذارید.
روس سینی فر کاغذ روغنی باز کنید. و روی اون اولین خمیر یوفکارو پهن کنید.از کنارها بزنه بیرون. مثل فیلم. یک سوم از سس رو روی خمیر بزنید .
دومین خمیر یوفکارو روی لایه اولی پهن کنید و یک سوم دیگه سس رو روی خمیر بریزید و به همه جای اون بزنید.
خمیر سومی روباز کنید. و بقیه سس رو بریزد و بعد از اینکه همه جارو به سس اغشته کردین کناره هارو داخل سینی جمع کنید.
برای مواد میانی :
پیاز ها و فلفل هارو ریز ریز خورد کنید وداخل ظرف بریزید و سپس گوشت و اب و همه ادویه هارو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خوب قاطی هم بشن.
مواد میانی گوشت اماده شده الان میتونید مواد رو روی خمیر بریزید و خوب به همه جای اون پخش کنید یکدست.
توی فر با دمای ۲۰۰ درجه که از قبل گرم کردین بپزین.
تا زمانی که گوشت بپزه داخل فر میمونه. تایم دقیق نمیشه داد که نسبت به گرمای فر زمان تغییر میکنه.
در مرحله بعد که از فر خارج شد بهد از اینکه گرمای اولیش و از دست داد اونو رول کنید و روش یه پارچه نرم بندازین .بعد از ده دقیقه برش بزنید و داخل بشقاب سرو بچینید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک لاهماجون
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#شامی_ترش_شمالی
گوشت چرخ شده ۳۰۰گرم
پیازرنده شده یک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
سبزی معطر شمالی(چوچاق،خالواش) درصورت نبودن
جعفری ونعنا ۲قاشق غذاخوری
پیازخلالی یک عدد
آبغوره یاآب نارنج دوقاشق غذاخوری
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
رب اناریک قاشق غذاخوری
آب دولیوان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_کشمشی
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۵۰ گرم ( دو سوم لیوان)
شیر یا ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
روغن مایع ۸۰ گرم (یک سوم لیوان)
آرد سفید ۲۰۰ گرم ( یک و یک سوم لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م)
کشمش نصف لیوان
زعفران در صورت دلخواه
تخم مرغ و شکر رو خوب ۵ دقیقه با همزن زدم کرم رنگ و کشدار بشه وانیل رو هم اضافه کردم روغن مایع و بعد از اون شیر رو ریختم و کمی هم زدم یکم زعفران هم ریختم همزن رو کنار گذاشتم آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم . از این آرد یه قاشق برداشتم و داخل کشمش هام ریختم و مخلوط کردم . این کار به خاطراین هست که کشمش ها ته نشین نشند مواد ارد رو کم.کم داخل موادم ریختم و با لیسک مخلوط کردم .کشمش رو هم ریخته زیاد هم زده نشه از گردو، شکلات چیپسی و هر نوع مغزی دلخواه هم میشه استفاده کرداز موادم داخل قالب کاپ کیک تا نصف ارتفاع قالب ریختم فقط زیاد پر نشه جا برای پف کردن بزارید که موقع پخت داخل سینی تون مواد سرریز نشه فر هم از یک ربع قبل گرم کردم داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط ، ۲۵ دقیقه قرار دادم باز دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━
#دسر_شکلاتی
مواد لازم:
1 لیتر شیر
سه چهارم لیوان شکر(میتونید کم و زیاد کنید)
2 عدد زرده تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری نشاسته(سر پُر)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت خامه (200 میلی لیتر)
120 گرم شکلات (من شیری تلخ را ترجیح می دهم)
2 قاشق غذاخوری کره
نصف قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
1 لیتر (5 لیوان) شیر را در قابلمه مناسبی بریزید سپس بقیه مواد را به جز شکلات و کره و وانیل و خامه اضافه کنید و روی اجاق گذاشته و با هم زدن مداوم بپزید و وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید. شکلات و وانیل و کره و خامه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و با همزن هم میزنیم و در آخر در کاسه ها میریزیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاناکوتا_وانیلی_و_شکلاتی
مواد لازم:
4 لیوان شیر
1و1/4 لیوان شکر
200 م ل خامه(1 بسته خامه صورتی)
4ق غ سرپر پودر ژلاتين
2ق غ سرپر پودر کاکائو
1ق چ وانیل
طرز تهیه:
ژلاتین رو روی چند ق آب سرد پاشیده تا حالت اسفنجی بگیره سپس بن ماری می کنیم و کنار میزاریم تا سرد بشه.شیر و شکر رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم می زنیم تا شکر کاملا داخل شیر حل بشه.ژلاتین رو هم بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط بشه.
خامه رو روی حرارت غیرمستقیم گذاشته تا یکم روان بشه، از مواد داخل قابلمه یه ملاقه برداشته و با خامه حسابی مخلوط می کنیم و حالا خامه رو به مایه اضافه می کنیم و هم می زنیم.حرارت رو خاموش کرده و مواد رو دو قسمت می کنیم. به یکی وانیل و به قسمت دوم پودر کاکائو اضافه می کنیم و هم می زنیم.قسمت وانیلی رو داخل قالب ساده گرد 20 سانت ریخته و داخل یخچال میزاریم تا ببنده.وقتی پاناکوتا وانیلی خودش رو کمی گرفت،کمی از پاناکوتا شکلاتی رو کف قالب شارلوت 22 سانت می ریزیم و داخل یخچال می زاریم تا نیم بند بشه.دقت کنید وقتی با انگشت امتحان می کنیم باید حالت چسبندگی داشته باشه، به این مرحله که رسید دوتا قالب رو از یخچال بیرون آورده و پاناکوتا وانیلی رو وسط قالب شارلوت نگه داشته و از مواد شکلاتی چند ملاقه اطراف اون می ریزیم.مجدد داخل یخچال گذاشته تا حسابی قسمت وانیلی فیکس بشه و در آخر بقیه مواد شکلاتی رو داخل قالب ریخته و قالب رو 4تا5 ساعت داخل یخچال می زاریم تا سفت بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ فنجان
شیر ۱ فنجان
روغن نصف فنجان
بیکینگ پودر نصف پاکت حدود ۷ گرم
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد سفید یک و نیم تا دو لیوان
موز ۱ عدد
شکلات تلخ یا شیری یا ترکیب هر دو ۸۰ گرم
طرز تهیه🔻
(میتونین از پودر کیک آماده هم استفاده کنید)
شکر و تخم مرغ رو با همزن بزنید تا رنگش سفید شه، مواد مایع رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و بهش اضافه کنید. موز رو خرد کرده، به مواد اضافه کنید.
قالب هاتون رو یکم چرب کنین مایه ی کیک رو داخلش بریزین. بهتره از قالب سیلیکونی استفاده کنید.
با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد توی فر بپزینش تا زمانی که خلال دندون وسطش فرو کردین بهش نچسبه. احتمالا ۳۵-۴۰ دقیقه کافی باشه، بسته به فر شما ممکنه این زمان متفاوت باشه.
کیک ها رو وقتی گرم هستن از قالب خارج کنید.
۸۰ گرم شکلات رو آب کنید. قالب کیک رو تمیز کنید، شکلات ها رو داخلش بمالید. قبل از اینکه شکلات ها خنک بشه و ببنده، کیک ها رو داخل قالب شکلاتی بذارین تا بهش بچسبه. بذارین داخل یخچال تا شکلات ها کاملا سفت بشن.
بعد از قالب خارج کرده با سس شکلاتی یا ... تزیین و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛