eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم 🌷ازمحبت دوستی و 🌸عشق و امید 🌷ومیخوانیم سرود 🌸خوشبختی را 🌷به اميد آنكه اطرافمان 🌸پرازشکوفہ های اجابت 🌷وعشق و برکت شود... 🌸روزتـون عالی و بینظیر
‌👨🏼‍🍳⁩مواد لازم لوبیا: لوبیا چیتی 2 پیمانه آب 6 پیمانه روغن 2 ق.غ سیب زمینی یک عدد متوسط یک پیاز متوسط قارچ 5 عدد زرد چوبه نوک ق.چ رب گوجه ۲/۵ ق.غ نمک ۱/۵ ق.چ فلفل سیاه ۱ ق.چ آبلیمو به میزان لازم ‌👨🏼‍🍳⁩طرز تهیه: ابتدا لوبیا هارو یک شبانه روز میزاریم تا خیس بخورن. لوبیاهارو داخل قابلمه میریزیم بهش آب، روغن و سیب زمینی اضافه میکنیم زیرش رو زیاد میکنیم «آب قبل از اینکه جوش بیاد روش کف میکنه» کف روش رو جمع میکنیم و میزاریم تا لوبیاها نیم پز بشه و نرم شه. (در حین پخت اگه آب لوبیا کم شد و هنوز لوبیا ها نرم نشده بود میتونید بهش آب اضافه کنید) پیاز رو نگینی خورد میکنیم و تفت میدیم وقتی که نرم شد بهش قارچ، زردچوبه، فلفل و نمک اضافه میکنیم و یه مقدار باهم تفت میدیم تا رنگ مواد باهم یک دست بشه بعد بهش رب اضافه میکنیم مواد رو باهم تفت میدیم تا رب رنگ باز کنه و بوی خامیش از بین بره. حالا مواد رو به لوبیاها اضافه میکنیم، زیرش رو کم میکنیم در قابلمه رو میزاریم تا خوراک جا بیافته و غلیظ بشه. بعد از اینکه جا افتاد یه مقدار ازش میچشیم و نمک، فلفل و آبلیمو رو تنظیم میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ران و سینه مرغ هر کدام یک عدد پیاز بزرگ یک عدد نمک فلفل سیاه ادویه کاری پولبیبر پودر سیر آرد سوخاری یا آرد نخودچی دو قاشق مربا خوری جعفری خرد شده نصف لیوان طرز تهیه🔻 مخلوط ران و سینه مرغ و چرخ کنید یا میکس کنید، پیاز و رنده کنید و ابش بگیرید و اضافه کنید و بعد تمام مواد و ادویه ها رو اضافه کنید و باهم خوب مخلوط کنید یکی دوساعت بذارید یخچال بعد داخل یک سینی آرد الک کنیدتا برگر هارو بعد از فرم دادن داخل سینی بچینید ،مقدار مناسب از مواد و بردارید و به شکل دایره دربیارید میتونید از قالب هم استفاده کنید اگر مواد به دستتون چسبید میتونید قبلش دستاتون و با آب خیس کنید در آخر روی برگر ها آرد الک کنید و با حرارت کم سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۶ نفر🔻 گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز : ۵ عدد کوچک طور سبزی کوکو سبزی (تره ، شوید ،گیشنیز و سیر تازه) نیم کیلو زرشک ۱۰۰ گرم نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه به مقدار لازم . طرز تهیه🔻 در ابتدا گوشت چرخ کرده رو تفت میدیم بهش زردچوبه نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم ، بعد سبزیهامون‌ رو خورد میکنیم ، سیب زمینی آبپز رو رنده میکنیم و تمام مواد رو بهمراه زرشک‌ مخلوط میکنیم ، در مرحله بعدش ۶ عدد تخم مرغ اضافه میکنیم و باز هم مخلوط میکنیم و میریزیشمون داخل ماهیتابه ای که با روغن چرب کردیم و تمام. ⚠️نکته🔻 اگه میخواین از روغن کمتری استفاده کنین مواد رو نازک تر بریزین داخل ماهیتابه اینمدلی هم خیلی خوشمزه تر خواهد شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━ .
مواد لازم برای خمیر🔻 🍚نیم کیلوگرم آرد 🥤یک و یک سوم لیوان آب ولرم 🍙مخمر فوری ۷ گرم 🧂نصف ق چ نمک 🍙۱ ق چ شکر طرز تهیه خمیر🔻 آرد الک شده رو‌داخل کاسه بریزید و شکر و نمک و مخمر رو اضافه و آب ولرم رو به تدریج ریخته و خمیرو ورز بدین(خمیر باید به دستتان نچسبد اگه چسبنده بود یه مقدار دیگه آرد اضافه کنین و حتما موقع ورز دادن دستتان رو با روغن چرب کنین)و سپس روشو بپوشانید و یکساعت در جای گرم استراحت بدید. مواد میانی🔻 🥩گوشت چرخ کرده: 400-500 گرم 🌶️فلفل دلمه: 3 عدد 🧅پیاز: 2 عدد 🥦جعفری 🍅رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری 🍅 گوجه فرنگی:3عدد 🧉 روغن:1 قاشق چای خوری 🧉 فلفل سیاه 🌶️ فلفل تند 🧄سیر: 2-3 حبه 🧂نمک ‼️مواد میانی باید خام باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از ساده ترین ترشی ها که خیلی هم سریع درست میشه و قابل استفاده است این ترشی لیته س .به این دلیل که موادش با سرکه میجوشه نیاز به صبرکردن برای رسیدن ترشی نیست. مواد اصلیشم بادمجان و هویج و سیر هست ولی من از خیار و فلفل سبز شیرین هم استفاده کردم . ادویه ای هم که اضافه میکنیم ذائقه ایه. بعضی‌ها گلپر، نعناع و.... میریزن. بستگی به خودتون داره. مواد لازم🔻 بادمجان نسبتا بزرگ ۲ عدد سرکه ۴ تا ۵ لیوان هویج متوسط ۴ عدد خیار متوسط ۴ عدد سیر دو تا سه بوته (بستگی داره تندتر دوست داشته باشید) فلفل سبز شیرین ۶ عدد سبزی معطر خردشده ۳ ق غ( من فقط جعفری داشتم) پودر زیره۱ قاشق غذا خوری پودر گوجه خشک ۱ ق غ پر(اینم اختیاریه) پودر تخم گشنیز ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه یک قاشق مرباخوری نمک یک قاشق غذاخوری طرز تهیه🔻 سرکه رو در یک قابلمه نسبتاً بزرگ به جوش بیارید بادمجان ها ،هویج و سیر رو پوست کنید و بلافاصله رنده یا چرخ کرده خیار را هم با پوست رنده کنید و این مواد را داخل سرکه در حال جوش بریزید . موادو با کفگیر همه جا پخش کنید تا از هم باز بشن و سرکه به طور یکنواخت به همه مواد برسه .فلفل سبز رو به همراه جعفری خرد کرده و بعدم ادویه ها رو اضافه کرده بگذارید تا حدود ۲۰ دقیقه با هم بجوشند . آخر کارمیتونید سیاهدانه بهش اضافه کنید ظاهر زیباتری پیدا میکنه. بعد بذارید کنار سرد که شد به شیشه منتقل کنید. این ترشی بلافاصله بعد از سرد شدن قابل مصرفه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همراهمون باشید با آموزش یک دسر ۱۰دقیقه ای!😋 بدون نیاز به فر،تخم مرغ،و خامه به ۳لیوان آب،۳لیوان شیر،نصف لیوان آرد،نصف لیوان شکر،نصف لیوان نشاسته ذرت،۱قاشق مربا خوری وانیل،اضافه کنید،میکس کنید روی حرارت قرار بدید،دائم هم بزنید،تا به غلظت مناسب برسه داخل ظرف دیگه ای بریزید،اجازه بدید به درجه حرارت محیط برسه به ۱لیوان شیر،۲قاشق غذاخوری پودر کاکائو،۱قاشق غذاخوری نشاسته ذرت،۸۰گرم شکلات،اضافه کنید،میکس کنید روی حرارت بذارید،دائماً هم بزنید،تا به این غلظت برسه،میتونید ۱قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید روی مواد قبلی بریزید،پهن کنید روی اون رو با شکلات رنده شده بپوشونید داخل یخچال قرار بدید برش بزنید.بفرمایید نوش جان 🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای۴ نفر آرد ذرت 1.5 پیمانه آرد سفید ۱ پیمانه آب ولرم ۱,۱/۴ پیمانه کره ۲۵ گرم نمک ۱ قاشق چای خوری پنیر پارمسان (اختیاری) ۱ قاشق غذا خوری جعفری خردشده(اختیاری) ۱ قاشق غذا خوری فلفل قرمز و پاپریکا(اختیاری) 0 به مقدار لازم طرز تهیه ۱- آرد سفید و آرد ذرت و نمک و کره به دمای محیط رسیده را مخلوط کنید. ۲- آب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. ۳- در صورت تمایل پنیر و پاپریکا و جعفری را نیز اضافه کنید.اگر تمایل دارید چیپس تندی داشته باشید فلفل قرمز نیز بزنید. ۴- خمیر را در کیسه قرار داده و 15 دقیقه در محیط استراحت دهید.سپس از خمیر گلوله ای برداشته و آنرا با وردنه کاملا نازک باز کنید و برش های مثلثی بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.این خمیر در روغن پف می کند و بعد از پخت میتوانید به همراه انواع سس ها یا ماست سرو کنید. سایر نکات هر چه خمیر را نازکتر باز کنید چیپس های ترد و با پف مناسبی خواهید داشت، اگر ضخامت چیپس زیاد باشد در نهایت سفت خواهد شد و قابل خوردن نیست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥔 🍒 🍒 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم کیک: 6 عدد تخم مرغ 150 گرم شکر ( 3/4لیوان ) 20 گرم بیکینگ پودر(1قاشق غذاخوری سر صاف ) 60 پودرکاکائو (3قاشق غذاخوری ) 150 گرم آرد(1لیوان ) ⠀ مواد لازم کرم: پنیر خامه ای 500 گرم خامه 33 تا35 درصد 100 میلی لیتر پودر قند 100 گرم 1/4قاشق چایخوری وانیل ⠀ مواد مياني کیک: 1قوطی شیر تغلیظ شده آب پز(دلسه دلچه ) 100-150 گرم بادام زمینی شور برای کاور: کاکائو -3 قاشق غذاخوری شکر-3 قاشق غذاخوری خامه ترش 4 قاشق غذاخوری یا ( 1 لیوان ماست یونانی‌ ) کره 50 گرم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ران مرغ.....۳عدد فلفل دلمه ای.....نصف یک عدد پیاز....نصف یک عدد سیر.....دو حبه ابلیمو.....۲قاشق غذا خوری روغن زیتون.....۲قاشق غذا خوری رب....۱قاشق غذا خوری اب سرد.....۱قاشق غذا خوری نمک،فلفل،اوریگانو.....۱قاشق چای خوری فلفل سبز.....۱عدد ابتدا مرغ را برش بزنیدفلفل دلمه ای کباب کنید.به همراه بقیه مواد داخل میکسر یا گوشت کوب برقی کامل میکس کنید.مقداری از سس را روی مرغ بریزد.تمام زیر و روی مرغ را مزه دار کنید.یک تکه زغال روی گاز بزارید تا کامل قرمز بشه.داخل یه کاسه بزارید .روش یه قطره روغن بریزد.بزارید دود کنه.در ظرف بزارید تا مرغ کاملا طعم دودی پیدا کند.بعد از یک ساعت کاسه و زغال بردارید اجازه بدید مرغ حدود ۲ ساعت داخل یخچال بماند.بعد داخل ظرف مخصوص فر بچنید.اطرافش از سبزیجات دلخواه بریزد.روشو فویل ببندید داخل فر با درجه ۱۸۰ بمدت ۵۰ دقیقه بزارید تا کامل بپزد.از فر خارج کنید از باقی مانده سس روی مرغ با قلمو بزنید داخل فر روی گریل بزارید بمدت ۱۰ دقیقه تا روش برشته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ .
تخم مرغ 1 عدد نمک 1 قاشق چ شکر 40 گرم(حدود 1/4 پیمانه) روغن مایع 40 گرم(یک پنجم پیمانه) آب ولرم 1 پیمانه سرخالی خمیر مایه 1 قاشق غ آرد حدود 400 گرم(آرد سفید سه صفر) آرد3 بار الک شود تخم مرغ+شکر+نمک+روغن مایع را در کاسه با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر+آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید آرد را کم کم اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیرجمع شود روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا چسبندگیش برطرف شود(اگر چسبندگی زیاد بود کم کم آرد اضافه و خوب ورز دهید) میزان آردکاملا تقریبی ست و ممکن است کمتر مصرف شود بنابراین آرد زیاد به خمیر اضافه نکنید وچسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید خمیر نهایی نباید خشک و سفت باشد و باید کاملا لطیف بوده در عین حال به دست نچسبد خمیر را در کاسه چرب قرار داده و یک دور در کاسه بچرخانید تا اطراف آن چرب شود و بعد با کارد روی آن خط ایجاد کرده و سلفون بکشید و 1 تا 1/5 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجمش 2 برابر شود کرم: زرده تخم مرغ 4 عدد شکر 100 گرم(نصف پیمانه) آرد 40 گرم(2 قاشق سوپخوری پُر) کره 30 گرم+وانیل کمی شیر 2 پیمانه سرخالی زرده تخم مرغ+نصف شکر را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس آرد را اضافه و با همزن مخلوط کنید بقیه شکر +شیر را روی حرارت ملایم قرار دهیدتاشکر حل شود وبعد کم کم به مخلوط زرده اضافه و هم بزنید مخلوط را درقابلمه روی حرارت ملایم مدام هم زده و وقتی غلیظ شدکره ووانیل رااضافه وحرارت راخاموش کنیدو روی سطحش نایلون بندازید تا نبنددوخنک شود پف خمیر رابخوابانید واز خمیر گلوله کوچکی برداشته پهن کنیدو1قاشق مرباخوری کرم وسط آن گذاشته و دور خمیر را جمع کرده و آرام توپی کنید و با فاصله در ظرف فر قرار دهید ظرف 30×40 یا 20×30 روی نانها را پوشانده و دوباره استراحت دهید تا حجمشان2برابر شود رومال: با مخلوط1عدد زرده+2قاشق چایخوری خامه رومال کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای 20 تا 25 دقیقه بپزید و در آخر چند لحظه گریل بزنید تا روی نان طلایی شود از فر در آورده وبا شربت بار رومال کنید و پودر نارگیل بپاشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوباره ایده یلدایی 😊😍. یه نکته مهم در تهیه مسقطی بگم که حتما حوصله به خرج بدین و زمان خیلی مهمه . حالا نکات رو در ادامه میگم آب انار ۱ لیوان شکر یک سوم لیوان ( این بسته به شیرینی و ترشی انارتون و میزان علاقه به شکر داره) من خیلی شیرین درست نمی کنم تا نصف لیوان شکر می تونین بریزین . نشاسته گندم (نشاسته پودری) ۲ ق غ ( از نشاسته گل هم می تونین استفاده کنین در این صورت حدودا ۳ ق غ) گلاب ۲ ق غ کره ۱ ق غ ابتدا بگم که در حجم زیاد می تونین درست کنین تا ۴ تا لیوان آب انار بهتون مقدار بیشتری مسقطی میده . آب انار هم طبیعی باشه نه از این کارخونه ای ها اصلا کیفیتش خوب نمیشه . نشاسته رو با یه مقدار کم آب سرد حل کردم . بعد از صافی رد کردم خوب نشاسته من عالی بود ولی اگه نشاسته تون باز هست و ممکنه توش ناخالصی باشه و آشغال باشه خوبه که از صافی رد بشه . آب انار و نشاسته حل شده و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم و زیر شعله ملایم قرار دادم (رو به کم ) و مدام هم زدم . این یه نکته مهم که حوصله به خرج بدین و هی هم بزنین و از کنار اجاق کنار نرین . مدام هم بزنین تا حایی که حسابی موادمون سفت بشن و به سختی بشه هم زد . این حدودا یک ساعت زمان می بره . بعد بهش گلاب رو اضافه کردم و بعد آخر کار کمی کره ریختم بعد هم می تونین مثل من توی قالب های ریز بریزین . هم می تونین توی قالب بزرگ و هم می تونین توی یه ظرف مستطیلی بریزین و بعد به دلخواه برش بدین . من توی قالب سیلیکونی های ریز رو کمی با روغن مایع چرب کردم و بعد ریختم داخلش و در یخچال ۵ تا ۶ ساعت قرار دادم و بعد از قالب بیرون آوردم . پودر ژلاتین نیاز نیستش اصلا ولی اگه خودتون خواستین تا ۱ ق م می تونین بریزین . اگه اون چیزی که گفتم رعایت کنین یه مسقطی عالی دارین که خیلی هم خوب و منسجم و حالت پاستیلی بهتون میده . حدودا برای من ۸ الی ۹ عدد این قالب های کوچولو شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛