eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سس مخصوص 4 عدد ران مرغ 2 لیوان شیر برای سس: 4 قاشق غذاخوری ماست 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق غذاخوری عسل لیموترش 1 قاشق غذاخوری 4.5 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق چایخوری زردچوبه فلفل سیاه زردچوبه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری نمک برای سیبزمینی 6.7 عدد سیب زمینی آویشن 1 قاشق چایخوری روغن مایع 1 قاشق چایخوری نمک ابتدا ران مرغ را شیاردار کنین و داخل شیر بذارین تا نیم ساعت بمونه و هر چند وقت یکبار آن را بچرخانید ،به سیبزمینی آویشن و نمک و فلفل و روغن اضافه کنین مواد سس را مخلوط و خوب هم بزنید ،ران های مرغ رو داخل سس غلتونده و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختین با سیبزمینی ها بریزید و روش کاغذ روغنی خیس بکشین در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارین تا طلایی رنگ‌شه😍 نووش جاان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه 1 عدد مرغ پخته، قارچ اسلایس شده ۱۰ عدد، پیاز خلالی ۱ عدد، جعفری خرد شده ۲۵۰ گرم، فلفل دلمه سبز یا رنگی ۱ عدد نگینی شده، گوجه گیلاسی برای تزئین، سیب زمینی پخته شده ۲ عدد، هویج پخته شده ۲ عدد، سس سفید، 1عدد تخم مرغ پخته برای تزیین روی سالاد، رینگ یا قالب کمربندی برای سالاد 🔴 مرغ را با اب ونمک بپزین و بعد ریش ریش ریش کرده و کنار بزارین. سیب زمینی و هویج اب پز کنید و داغ داغ رنده و کنار بزارین. قارچ رو گریل کرده و نمک و ابلیمو زده بزارین سرد بشه پیاز را نمک سرکه شکر زده و یک ربع داخل مواد خوابانده و بعد ابکش کرده. تمام مواد را به سس سفید اغشته کرده طبق روال فیلم جلو رفته و رو رینگی که داخل ظرف مورد نظر گذاشتین لایه لایه روهم گذاشته در اخر با جعفری تخم مرغ و هویج رنده شده تزیین و ۲۴ ساعت در یخچال تا قالب ببنده و بعد به ارامی از قالب جدا کنید. ✅این سالاد رو به عنوان عصرونه ساندویچی کرده و میل کنید 😍👌🏻 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ ۱۷۰گرم(قارچ رو نازکدورقه کنید) کره۲۵گرم آب مرغ ۲ونیم لیوان(داخل آب مرغ اصلا زردچوبه نباشه چون نمیخوایم سوپمون زرد بشه) شیر ۲ونیم لیوان جوپرک ۸۰گرم آرد سفید ۱ق غ خامه صبحانه ۲ق غ هویج رنده شده ۱عدد متوسط (هویج رو که رنده کردید حتما بشویید تا بعدبه سوپ رنگ نده) نمک وفلفل سیاه به میزان لازم جعفری تازه ولیموترش برای سرو کره را داخل قابلمه ذوب کرده، قارچ ورقه شده را بریزید و بهش ۱ق غ آبلیمو اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آبش کشیده شه آرد رو بهش اضافه کنید، خوب تفت دهید تا بوی خامیش گرفته شه. و آب مرغ روکم کم اضافه وخوب هم بزنید تا آردبازشه. هویج وجوپرک وشیرهم دمای مواد رو بهش اضافه، فلفل سیاه هم بزنید وبزارید با حرارت کم بپزه وجوپرک کاملا باز بشه وبافت کرم مانند بگیره.(درقابلمه نیمه باز باشه) بعد ازاضافه کردن جوگاهی هم بزنید ته نگیره. در آخرخامه راباچند قاشق از سوپ خوب حل کنید و به سوپ اضافه کنید وزیرشو خاموش کنید.درآخر که خاموش کردید نمک سوپ را اضافه کنیدبا مقداری جعفری تازه خرد شده ولیموترش تازه سرو کنید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روی تکه های مرغ برشهایی برای مرینیت و پخت بهتر ایجاد کنید. باترمیلک:به ازای هر لیوان شیر،1 قاشق سرکه یا آبلیمو اضافه و 5 دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد، باترمیلک آماده ست. باترمیلک باعت ترد و نرم شدن و تسریع روند پخت میشود. میزان باترمیلک در حدی باشد که روی مرغها را بپوشاند مرینیت:در ظرفی باترمیلک+پیاز خلال+سیر ورقه+آویشن و کمی نمک را مخلوط کنید. برای طعم اسپایسی از چاشنی بندری آلس پایس استفاده کردم که مرغ رو بینهایت خوش طعم و تند و اسپایسی میکنه. میزان چاشنی به سلیقه شما در تندی بستگی داره،من 3 قاشق مرباخوری اضافه کردم. مرغها را در مواد مرینیت بخواباید و 4 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید. مواد کاور: ظرف حاوی مرغ را از یخچال خارج و صبر کنید به دمای محیط برسد سپس مرغها را از سس درآورید. در ظرفی 2 تا 3 عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و با مقداری باترمیلک رقیق کنید. 1/5 لیوان آرد سفید+نصف لیوان نشاسته ذرت(مانع سفت شدن کاور سوخاری مرغ در زمان سرخ شدن طولانی مدت میشود)+2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر+نمک+پودر سیر+آویشن+پودر زنجبیل+پاپریکا را مخلوط کنید. پولکی کردن:مخلوط آرد را در کیسه فریز بریزید مرغ ها را در کیسه انداخته و تکان دهید تا کاملا با آرد کاور شود سپس در تخم مرغ زده و دوباره در کیسه آرد انداخته و تکان دهید. مرغها را از کیسه خارج کرده و تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود. در این مرحله مرغها پولکی میشوند. سرخ کردن:مرغهای پولکی را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند. تایم پخت برای ران مرغ 20 تا 25 دقیقه و برای سینه مرغ 12 تا 15 دقیقه است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 کره ۳۰گرم پیاز ۱عدد متوسط تره فرنگی ۲عدد قارچ ۵۰۰گرم آب گوشت یا مرغ ۲پیمانه شیر ۲پیمانه ذرت ۱/۴پیمانه خامه ۲قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا کره را به همراه پیاز نگینی خرد شده تفت میدهیم تا شیشه ای و سبک شود. ۲_از قبل قسمت سفید تره فرنگی را به صورت حلقه ای و نازک خرد کنید،سپس درون قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. *تره فرنگی را ابتدا خرد کنید سپس بشویید چون ممکنه لا به لاش خاک باشه* ۳_قارچ ورقه ای شده را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد باهم مخلوط شوند. *توجه کنید همه مواد را به فاصله یک دقیقه از یکدیگر درون قابلمه میریزیم* ۴_آب قارچ که کشیده شد آرد را افزوده تفت دهید تا بوی خامی آرد بلند شود. ۵_آب گوشت یا مرغ را اضافه کنید. ۶_سپس شیر ولرم را اضافه میکنیم. *اگر شیر سرد باشد شیر بریده و ظاهر سوپتون قشنگ نمیشه* ۷_حرارت را زیاد میکنیم تا سوپ به جوش آید و با قاشق کف روی سوپ را جمع میکنیم،سپس حرارت را کم کرده تا سوپ آرام آرام بپزد و به غلظت دلخواه برسد. ۸_پانزده دقیقه آخر ذرت را بیافزایید. ۹_حرارت را خاموش کنید و خامه را اضافه کنید. *این سوپ خوشمزه رو با آبلیمو تازه میل کنید* *آب گوشت من نمک و فلفل داشت،شما سوپ را بچشید و به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید* ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گل کلم ۱ کیلو هویج نیم کیلو خیار نیم کیلو لوبیا سبز نیم کیلو سیر ۲ تا ۳ بوته فلفل سبز تند چند عدد سرکه به میزان لازم نمک به میزان لازم سبزی ترشی (من از ترخون ، مرزه ،نعناع ،گشنیز و جعفری استفاده کردم ) به میزان لازم ادویه ترشی به میزان لازم ( این ادویه رو از مامانم گرفتم که از عطاری خریده ) ( اما مخلوطی از سیاه دانه ،پودر تخم گشنیز ، گلپر ، فلفل سیاه ،فلفل قرمز ، رازیانه ،پودر زیره سبز ،جوز هندی ، دارچین هستش ) گل کلم رو تکه تکه کردم و خوب شستم . خیار رو شستم و حلقه حلقه کردم . هویج رو شستم و حلقه ای کردم . لوبیا سبز رو هم شستم و خرد کردم . سبزی ها رو پاک کردم و شستم و گذاشتم خشک بشه حسابی و بعد خرد کردم . حتما حتما خشک بشن و الا اگه خیس بمونه ترشی کپک می زنه . سیر رو هم پاک کردم . یه کوچولو هویج و لوبیا سبز رو جزیی آب بهشون جدا جدا اضافه کردم و پختم . می تونین این کار رو نکنین فقط به خاطر اینه که خیلی توی ترشی خام نباشه این هم کاملا سلیقه ای . حتما هم بعد از پخت آبش خالی بشه و بمونه خشک بشه . هویج و لوبیا سبز و خیار و گل کلم رو با هم قاطی و نمک و ادویه ترشی ریختم . توی ظرفم (ظرف هم تمیز و خشک باشه )لایه لایه یه مقدار از این مواد ریختم و کمی سبزی خرد شده و چند حبه سیر و چند تا فلفل سبز . تا اینکه ظرف پر بشه . مقداری سرکه سفید ریختم و یه مقداری هم آب جوشیده خنک . اگه سرکه تون خونگی و تند هستش نصف سرکه و نصف آب جوشیده خنک ریخته بشه بهتره و گر نه میشه کلا سرکه ریخت . درش رو خوب چفت کردم و گذاشتم جای خنک تا برسه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی بندری دو عدد هویج نگینی شده ۶ شاخه کرفس ۲ عدد بادمجون مکعبی خرد شده دوتا خیار درشت گل کلم متوسط ۱ عدد فلفل تند ربع کیلو قارچ نیم کیلو ( استفاده اختیاری) زیتون با هسته و یا بی هسته ربع کیلو (اختیاری) سیر ۱ بوته بزرگ فلفل دلمه ای ریز خرد شده ۱ عدد بزرگ پوره گوجه فرنگی دو لیوان نمک ۱ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیر ۱ قاشق مرباخوری فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری سیاه دونه ۱ قاشق غذاخوری مرزه خشک ۲ قاشق سبزی معطر ۱ پیمانه پلوپز ( من از سبزی دلمه استفاده کردم) رب انار نصف لیوان رب گوجه ۴_۵ قاشق غذاخوری پر تمرهند ۱ بسته سرکه ۲ لیتر اول از همه تمرهند رو ب همراه سرکه خیس میکنیم و بعد چنگ میزنم و از صافی رد میکنیم. بعد پوره گوجه فرنگی رو روی حرارت قرار میدیم تا آب اضافی آن کشیده بشه. بعد سرکه رو اضافه کرده و ب ترتیب موادی ک سفت تره رو توی سرکه و پوره گوجه اضافه میکنیم. ابتدا گل کلم زمان میدیم تا سرکه جوش بیاد بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم بعد هویج بعد کرفس و بادمجان و خیار و فلفل و سیر و در آخر قارچ و زیتون. در این مرحله ادویه ها و سبزی ها و رب انار رو ترکیب میکنیم تا موادمون ب خورد هم برن. در آخر خاموش کرده و تمرهند رو اضافه میکنیم. میزاریم کامل از دما بیفته و بعد از سه روز اماده اس، اما من ترجیح میدم بعد یک هفته استفاده کنیم😁 برای تشخیص اینکه کی ترشیمون رو از حرارت برداریم تغییر رنگ خیار کمک بزرگی بمون میکنه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار مواد حدودا برای 15 تا 20 نفر کافیه البته بستگی داره که قراره به صورت غذای اصلی سرو بشه یا در مهمانی و کنار غذاهای دیگه ... ابتدا 2 عدد پیاز رو ریز نگینی یا رنده کنید و کمی در روغن تفت بدید تا سبک بشه. سپس نیم کیلو گوشت گردن را اضافه و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کنه و بعد فلفل+زردچوبه اضافه کنید. بهتره برای کشدار شدن و طعم بهتر حلیم بامجان از گوشت گردن گوسفند استفاده بشه. میتونید به دلخواه یکی دو حبه سیر هم برای عطر بهتر گوشت به اون اضافه کنید. آب اضافه کرده و صبر کنید تا گوشت بپزد. در اواخر پخت نمک اضافه کنید اگه نمک رو از ابتدا بریزید گوشت دیر پز میشه. بعد از اینکه گوشت پخت اونو ریش ریش کنید و کنار بذارید. در قابلمه دیگه ای حدود 2 لیوان سرخالی خرده برنج معطر ایرانی که از قبل اونو شستید به همراه مقداری آب گوشت اضافه و صبر کنید تا برنج خوب بپزه و کامل له بشه. به هیچ عنوان در طی مرحله پخت برنج اونو هم نزنید وگرنه ته میگیره و مجبورید مدام قاشق به دست پای گاز بایستید😉😅 . بعد از اینکه برنج خوب پخت و نرم شده حدود 3 کیلو بادمجان که از قبل سرخ کردید رو بهش اضافه و مقداری آب گوشت هم اضافه و صبر کنید تا بادمجان هم خوب بپزه و بعد با گوشت کوب خوب اونو نرم کنید تا یکدست بشه. به جای آب گوشت میتونید از آب معمولی هم استفاده کنید ولی با آب گوشت حلیم بادمجان لذیذ تر میشه حالا گوشت پخته و ریش شده را هم اضافه و دوباره با گوشت کوب بکوبید تا همه مواد داخل حلیم یکدست و کشدار بشه. در انتها کشک اضافه کنید(من حدود 2 لیوان کشک پاستوریزه استفاده کردم ...ولی میزان کشک به سلیقه شما بستگی داره)و صبر کنید تا خوب جا بیفته. در این بین در تابه پیاز داغ بگیرید و کمی فلفل و زردچوبه اضافه کنید تا خوشطعم تر بشه به همراه چند حبه سیر ریز نگینی شده کمی تفت بدید تا عطر سیر خارج بشه و بعد یکی دو قاشق پودر نعناع اضافه و هم بزنید و بلافاصله حرارت رو خاموش کنید چون اگه نعناع زیاد روی حرارت بمونه تلخ میشه. حالا چند قاشق از مخلوط نعناع داغ+سیرداغ+پیازداغ رو به مواد حلیم بادمجان اضافه و هم بزنید و حرارت رو ملایم کنید تا مرحله نهایی جا افتادن انجام و حلیم بادمجان آماده سرو بشه دقت داشته باشید که حلیم بادمجان بعد از سرد شدن سفت تر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو کنید غلظت سس به همین غلظتی باشه که تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزی سرو کنید کمی رقیقتر باشه اگه با نون سرو میکنید هنگامی تکه های مرغ به سس اضافه میکنید چند قاچ سیب زمینی هم اضافه کنید تا باهاش بپزه خیلی خوشمزس من تابستون این نوع رو حداقل هفته ای یکبار درست میکنم وبا نون میخوریم تکه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الی شش نفره تکه مرغ پنج تکه گوجه فرنگی رسیده یک کیلو رب یک قاشق غذاخوری کره حدود۵۰ گرم پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میکنیم ) سیر دوحبه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم کرده به میزان لازم آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز من همیشه قبل از اینکه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتی تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش کاملا بره وبسته بندی میکنم از فریزیر که در آوردم یخ زدای که شد همراه آب میزارم رو گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده تکه های مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادی بپزه که گوشت واستخوان از هم جدا بشه . مرغ که پخت از آب خارج کرده تکه ای کره رو ذوب کرده وتکه های مرغ رو همراه زعفران دم کرده باهاش سرخ میکنیم مرغ سرخ شده رو از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده کیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگی رو اضافه کرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تکه های مرغ رو به ارومی تو سس میزاریم شعله رو کم میکنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچی نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی اضافه کردم پوره گوجه فرنگی: گوجه فرنگی رو خوب نشسته با رنده ریز رنده کنید واز صافی رد کنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میکنن واز صافی رد نمیکنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسی تره طعم کره دوست ندارید از روغن استفاده کنید یا نصف نصف استفاده کنید سیر اختیاریه دوست ندارید نریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کیک خوشمزه و عالی با بافتی خوب و می تونه ایده یلدا هم باشه . شما می تونید این کیک رو با هر آب میوه و پودر ژله همون میوه هم درست کنید 😊. تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۵۰ گرم (۲/۳ لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) آب انار ۱۶۰ میلی(۲/۳ لیوان) روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) پودر ژله انار یک بسته بیکینگ پودر ۶ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ ۲ عدد انار رو آبش رو گرفتم و یک لیوان به مقدار ۲۵۰ میلی آب انار شد . دو سوم این رو داخل کیک و یک سوم رو در کرم انار استفاده کردم .از آب انار طبیعی استفاده بشه در طعم و کیفیت تاثیر داره . تخم مرغ و شکر رو همراه وانیل ۵ تا ۶ دقیقه خوب با همزن زدم تا کرم رنگ بشه . روغن رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم و بعد آب انار رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر ژله رو مخلوط و الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم . داخل قالب به قطر ۲۳ سانت ( من از قالب کمربندی استفاده کردم ، هر نوع قالب گرد و یا حتی طرح دار هم میشه)کفش کاغذ روغنی انداختم و موادم رو ریختم . فر از یه ربع قبل روشن کردم . قالب رو در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنین . بعد از پخت و خنک شدن از قالب خارج کردم . برای کرم انار: آب انار ۹۰ میلی (۱/۳ لیوان) شیر ۱ لیوان نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۲ ق غ) وانیل ۱/۴ ق غ شکر ۲ تا ۳ ق غ شیر و آب انار و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم مدام هم زدم تا کرم به غلظت مناسب مثل فرنی برسه و اخر وانیل رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم . می تونید رنگ خوراکی هم بریزین . کرم که از دما افتاد روی کیک خنک ریختم و دونه های انار روش ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر قند یا پودر شکر 125گرم روغن جامد یا کره همدمای محیط 100 گرم تخم مرغ 2 عدد آرد 200گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری سیب نازک خرد شده 1عدد ماست 75 گرم پودر دارچین به میزان لازم ابتدا روغن و پودر قند را 3 دقیقه هم میزنیم تا کاملا مخلوط شده و حالت پفکی بگیرید سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو ضافه کرده سپس وانیل را اضافه می کنیم. بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها 30 ثانیه هم بزنید. سپس ماست رو اضافه کرده فقط باید هم زدن ماست با مواد بحدی باشد که ماست مخلوط شود نباید زیاد هم برنیم. بعد ارد که قبلا با بکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کردیم به مواد اضافه کرده و با لیسک یا قاشق هم مخلوط میکنیم. مواد نسبتا سفتی بدست میاید. کف قالب پای سیب کپسول میندازیم بعد کمی از مواد را با قیف به داخل ظرف های پای سیب ریخته بعد دارچین را بر روی مواد پاشیده سپس دو ورقه سیب بر روی ان قرار داده سپس کمی دیگر از مواد را بر روی ان ریخته و داخل فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده به مدت حدودا 30 دقیقه قرار دهید. وقتی پای سیب خنک شد روش پودر قند الک کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سینه مرغ یک عدد ران مرغ یک عدد پیاز یک عدد متوسط سیر دو حبه حبه نمک دو ق چ فلفل یک ق چ.آویشن یک ق چ.جوز هندی نوک ق چ . پنیر پیتزا به میزان لازم آرد سوخاری به میزان لازم فلفل دلمه ای .ذرت به میزان لازم تخم مرغ یک عدد چوب شور کنجدی به میزان لازم آرد سفید به میزان لازم طرز تهیه🔻 مرغ ها رو از استخوان جدا میکنیم پیاز رو رنده درشت میکنیم و آبش رو کاملا میگیریم سیر رو کاملا له میکنیم حالا مرغ رو یکبار چرخ میکنیم و دور بعد پیاز و سیر و نمک و ادویه ها رو اضافه میکنیم و دوباره مرغ رو چرخ میکنیم این کار باعث میشه مرغ حسابی چسب پیدا کنه بعد مرغ چرخکرده رو اجازه میدیم یک ساعت مرغ داخل یخچال بمونه تا خودش رو بگیره بعد بهش یک ق غ آرد سوخاری و مخلوط میکنیم کمی دست رو خیس میکنیم و به اندازه یک گردو از مرغ برمیداریم و فلفل دلمه ای و ذرت و پنیر پیتزا داخلش میزاریم میتونید از هر نوع سبزیجاتی دوست داشتین داخلش بزارین مثل هویج پخته یا قارچ پخته بعد مرغ رو گرد کنین تا کاملا بسته بشه ابتدا داخل آرد سفید بزنین بعد داخل تخم مرغ و بعد هم داخل آرد سوخاری بزنین حالا روغن زیاد داخل تابه بریزین تا کاملا داغ بشه توپک مرغ رو داخلش بندازین روغن باید زیاد باشه درجه حرارت هم متوسط باشه وقتی یک طرف سرخ شد برگردونید وقتی برگشت بلافاصله چوب شور رو داخل توپک بزنید و تا جایی که به وسط یعنی جایی که خمیر داره برسه فشار بدین اینجوری چوب شور به پنیر پیتزا کاملا میچسبه و دیگه از توبک جدا نمیشه وقتی طرف دیگه سرخ شد به آرومی با قاشق بزرگ بردارین از قسمت چوب شور نگیرین چون داغه ممکنه جدا بشه وقتی کمی از حرارت بیفتع کاملا سفت میچسبه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
..سینه ی مرغ یک عدد .... قارچ خرد شده یک لیوان .... فلفل دلمه ای نگینی ریز شده چهار ق غ .... آرد گندم دو قاشق غذاخوری ..... تخم مرغ سه عدد .... نمک و فلفل سیاه و آویشن ..... بکینگ پودر یک قاشق چایخوری .... پنیر پیتزا رنده شده یک‌لیوان..... نخودفرنگی پخته نصف لیوان .مرغ را بپزید و ریز خرد کنید و با سبزیجات مخلوط کنید تخم مرغ را جدا هم بزنید بهش آرد و بکینگ پودر و ادویه ها رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه وهمه ی مواد کوکو رو داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید. در آخرین مرحله پنیر پیتزا را اضافه کنید حالا کف تابه رو چرب کنید بزلرید خوب داغ بشه حتما از تابه نچسب استفاده کنید مواد کوکو رو داخلش بریزید و خوب پخش کنید ببعد زیر تابه رو روشن کنید درش رو بزارید اجازه بدین نیم ساعت با حرارت ملایم خوب سرخ بشه بعد هم برگردانید تا طرف دیگه هم خوب برشته بشه اگر تابه رژیمی ندارین و تابه معمولی دارین کوکو رو برش بدین و برگردانید این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کرد به این روش که کف قالب رو کمی چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزید و بزارید نیم ساعت داخل فر ۱۸۰ درجه بمونه بعد هم سه دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش برشته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍖🍗🍟🌯🥗 ابتدا سینه مرغ رو برش های بلند زده و با فلفل و نمک و کمی پیاز رنده شده و زعفران مخلوط و ۱ روز داخل ظرف مزه دار میکنیم..... ۰🥟 1-تخم مرغ کامل ۲عدد 2- آرد۱ لیوان 3-آب یا مائ الشعیرنصف لیوان 4-نمک و فلفل به میزان لازم 5-بکینگ‌پودر ۱ قاشق مربا خوری ۶-آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری ۷-پیاز خشک آسیاب شده خیلی ریز نکنید۲ قاشق غذاخوری ۸-پودر سیر مقداری دلخواه ۹-زعفران مقداری 10-پیاز و قارچ و سیب زمینی در صورت دلخواه طرزتهیه:ابتدا تخم‌مرغ را با چنگال کمی زده تا از لختگی دربیادمائ السفیر یا آب را ریخته کمی با چنگال زده در انتها آرد ذرت نمک‌و فلفل و بکینگ‌پودر را به آرد اضافه و الک‌و به تخم‌مرغ افزوده من از کمی پودر سیر و زعفران دم‌کرده و پیاز خشک که از بیرون‌تهیه کردم‌کمی خرد کردم‌و داخلش ریختم‌عطرش بینظیر شد. مواد را یکربع استراحت میدیم‌این خمیر باید مثل مواد کیک‌ولی رقیق تر باشه حالا مرغها که ۱روز ماندن‌‌و مزه دار شدن‌ داخل این‌مواد ریخته زیرو رو کرده داخل ظرف مناسب روغن‌ریخته و میزاریم‌داغ بشه و دانه دانه مرغها رو به مواد آغشته و سریع در روغن داغ میریزیم وزیر رو کم‌میکنم تا هم مرغهاخوب پخته بشه و خمیر پخته بشه و پف کنه و وقتی همه سرخ شده قارچ‌درسته و حلقه های پیاز هم‌می تونید داخل مواد خمیری بزنید و در روغن داغ بندازید .از خیلی سبزیجات دیگه و یا میگو هم‌می تونید استفاده کنید و سیب زمینی رو مزه دار کنید و درشت خرد کنید ودر روغن سرخ کنید.🍃 معمولا در کنار بنیه سس سفید تار تار استفاده میشه که رسپی رو اینجا👇میزارم. تار🍃 سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری خیار سورپریز خرد شده ۳ عدد متوسط پیازچه یا پیاز معمولی ریز خرد شده ۱قاشق غداخوری سیر ۲ حبه رنده نمک و فلفل به میزان لازم جعفری خرده شده و ترخون روی هم ۱ قاشق غذاخوری کمی گلپر همه رو مخلوط و برای این بنیه و بعضی از غذاها استفاده میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛