#پاستا
برای درست کردن پاستا به جای سینه مرغ میشه از گوشت چرخ کرده استفاده کرد بنا به ذائقه خانوادگی خودتون مواد را کم و زیاد کنید
نصف سینه مرغ رو تکه ای یا نواری برش بزنید.با یک عدد پیاز خلال شده ونصف یکعدد لیمو ترش وکمی نمک مزه دار کنید (حدود دو ساعت )
نصف قالب ۵۰ گرمی کره وچند قاشق روغن را داغ کرده وسینه مرغ مزه دار شده بهش اضافه، نمک وفلفل بزنید و بزارید به خوبی تفت بخوره نزارید زیادی سرخ وخشک بشه
سینههای تفت داده شده از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهیتابه یکعدد پیاز را خلالی نازک برش داده ،تفت میدهیم پیازها که سبک وشیشه ای شدن فلفل دلمه ای هم اضافه چند حبه سیر رنده وباهاش تفت میدیم قارچ ورقه ای شده هم اضافه ونصف آب لیمو ترش میزنیم تا از سیاه شدن قارچ جلوگیری کند.مواد که تفت خوردن و آب قارچ کشیده شد .نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و رب اضافه کرده دوباره با هم تفت داده پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و شعله را کم میکنیم تا گوجه فرنگی سرخ بشه وبه روغن بیفته آخر سر سینه مرغ تفت داده شده اضافه ومخلوط کرده وگاز را خاموش میکنیم
پاستا با نمک وچند قاشق روغن حدود ده الی ۱۲ دقیقه جوش بخوره آبکش میکنیم وبه مواد اضافه کرده وخوب مخلوط کرده تا سس به خورد پاستا بره شعله گاز موقع هم زدن روشن باشه کمی پنیر پیتزا روش میریزیم درشو میزاریم شعله رو کم کرده تا پنیر آب بشه حدود ۵ الی ۷ دقیقه کافیه
پنیر اختیاریه دوست ندارید نریزید
پاستا باید کاملا نرم باشه آبکش کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت سه رنگ مجلسی😋
مواد لازم🔻
شکر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب ۳ ق غ
زعفران دمکرده ۴ ق غ
تخم شربتی به میزان لازم
طرز تهیه🔻
ابتدا اب رو با شکر روی حرارت ملایم بذارین تا آروم شکر حل بشه و کم کم شربت قوام بیاد.حرارت زیاد احتمال شکرک زدن شربت رو زیاد میکنه. حتما دقت کنید که شکر باید قبل از جوش آمدن شربت کاملا حل شده باشه و مدام با برس خیس دور قابلمه رو تمیز کنید. درین صورت نیازی به جوهر لیمو یا آبلیمو نداره. اگه این نکاتو رعایت نکنین ممکنه در نهایت شربت شما شکرک بزنه.
وقتی شکر کاملا حل شد و شربت شروع به جوشیدن کرد، ۵ دقیقه زمان بدین تا شربت روی حرارت ملایم بجوشه بعد گلاب و زعفران رو اضافه کنید و صبر کنید دوباره شربت شروع به جوشیدن کنه. دوباره از زمان جوش ۵ دقیقه زمان بدین تا قوام پیدا کنه. دقت کنید هر چقدر حجم شکر و آب مصرفی برای شربت بیشتر بشه مسلما زمان قوام اومدن شربت هم طولانی تر میشه.
👇ادامه👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی شربت قوام اومد کنار بذارید تا کاملا خنک بشه بعد مقداری در لیوان بریزید. از قبل مقداری تخم شربتی رو با کمی آب مخلوط کنید تا به صورت ژله ای در بیاد و بعد آروم تخم شربت ژله ای شده رو روی سطح شربت قوام آمده بریزید.حالا کم کم از یک گوشه لیوان آب اضافه کنید...دقت کنید آب رو خیییلی آروم و با حوصله در لیوان بریزید وگرنه تخم شربتی و شربت زعفرانی همگی باهم مخلوط میشن و دیگه شربت چند رنگ نمیشه.
بعد لیوان ها رو تا زمان سرو در یخچال بذارید به هیچ وجه تا وقتی همزده نشه لایه ها مخلوط نمیشن. این شربت به شرط اینکه خوب قوام اومده باشه ماندگاری بالایی داره و میتونین توی کابینت نگهداری کنین و نیازی به گذاشتن در یخچال هم نیست.
برای تست قوام شربت مقداری از شربت رو در ظرفی بریزید و بذارید یخچال تا کاملا خنک بشه بعد با پشت قاشق استیل امتحان کنید اگه قاشق به ظرف چسبید یعنی قوام شربت کافیه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه قابلمه آب جوش
۱ قوطی شیر عسلی رو
داخلش بزارین ،
(مقدار آب طوری باشه که قوطی کاملا داخلش
غوطه ور باشه)
و اجازه بدین دو تا سه ساعت بجوشه،
از داخل آب خارج کنین و دوازده ساعت کنار بذارید تا کاملا سرد بشه
۱ بسته بیسکوییت ساقه طلایی
رو پودر کنین و
۱۰۰ گرم کره ی آب شده اضافه و دوباره یکدست کنین
مواد رو داخل ظرف سرو بریزین ،صاف کنین و
کناره های ظرف به این صورت دیواره ایجاد کنین
شیر عسلی جوشیده رو اضافه و کف ظرف صاف کنین
۲ عدد موز رو اسلایس کنید،
روی شیرعسلی بچینین و روشو با خامه ی فرم داده شده،به دلخواه تزیین کنین
در نهایت پودر کاکائو الک کنین و مقداری شکلات خرد شده بریزین
حالا کافیه ۱ساعت داخل یخچال بذارید تا دسر کاراملی موزی شیک و خوشمزه تون آماده شه
نوش جان😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_آلو_اسفناج
اسفناج یک کیلو
رب اناریک قاشق غذاخوری
الوبخارا ۱۰ عدد
مرغ ۵ تکه
نمک وادویه به میزان لازم
پیازیک عددبزرگ
گردوی خردشده دوقاشق غذاخوری
پیازتفت میدیم ادویه ونمک واسفناج خردشده اضافه کرده خوب تفت میدیم میزاریم یکمی آبش کشیده بشه بعدمرغ سرخ شده،گردوی پودرشده ویک لیوان آب رواضافه کرده دوباره میزاریم باشعله ملایم تاخورشت جابیفته نیم ساعت آخربهش آلو خیس خورده، ورب انارروبهش اضافه میکنیم بعدش خورشت خوشمزه ماآمادس 😍
میتونیدازگوشت هم استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
بیسکوئیت بتی بور 2 بسته
آرد نول(همه کاره) 1/4 پیمانه
نشاسته ذرت 1قاشق سوپ خوری
خامه 50میلی لیتر
کره 15 گرم
تخم مرغ 1عدد
شکر 3/4پیمانه
وانیل 1/8 قاشق مربا خوری
شیر2 پیمانه
گردو و موز میزان لازم
طرز تهیه🔻
۱_ابتدا تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن میزنیم تا کشدار ، حجیم و رنگ آن روشن شود.
۲_درون قابلمه نچسب آرد ، نشاسته ذرت و شیرسرد را ریخته و مخلوط کنید.
*حتما به خوبی مخلوط کنید تا زمانی که قابلمه را بر روی حرارت قرار میدهید آرد درون شیر گلوله نشود*
۳_مخلوط تخم مرغ را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
۴_قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا زمانی که غلیظ شود.
*غلظت کرم باید همانند غلظت ماست چکیده شود*
۵_حرارت را خاموش کرده کره،خامه و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم کاملا یکدست شود.
۶_اجازه دهید تا کرم از حرارت بیافتد.
۷_ظرف مورد نظر را انتخاب کنید،یک لایه بیسکوییت خرد شده و یک لایه کرم بریزید،برای خوشمزه تر شدن مابین لایه ها موز و گردو قرار دهید،همین مراحل را لایه لایه ادامه دهید تا ظرف پرشود،لایه آخر را کرم بریزید و روی کرم پودر کاکائو الک کنید.
*میوانید مابین لایه ها از شکلات چیپسی و یا مغزهای دلخواهتان هم استفاده کنید*
۸_دسر را به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا جابیافتد.
*این مقدار مواد سه تا دسر تکنفره میشود*
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برنج_قالبی
#کلیپ
ابتدا باید قالبی رو در نظر بگیرید من معمولا از این نوع قالبها استفاده میکنم
قالبهای مشابه این هم باشه مشکلی نیست البته اگه بعضی از دوستان از این قالبها هم ندارن میتونن
از یه کاسه متوسط چه بزرگ چه کوچیک هم میشه ولی خوب قالب یه خوبی که داره چون شکل خاصی داره پلو هم همون شکل رو به خودش می گیره
ابتدا داخل قالب رو با برس خوب چرب بکنید اگه برس ندارید روغن رو بریزید توش و خوب به همه جای قالب بگردونید تا همه جاش چرب بشه و بعد روغن رو برگردونید داخل ظرف خودش
یه مقدار از پلو رو که زعفونی کرده بودید بریزید ته قالب با قاشق فشار بدید به ته قالب که پلو خوب انسجام پیدا کنه و بعد یه مقدار معین هم پلو سفید بریزید و با قاشق خوب فشار بدیدتا پلو زعفورنی و پلو سفید بهم بچسبن بعد ظرفی رو که قراره پلو رو توش سرو کنید قالب رو برگردونید خیلی راحت پلو قالبیتون سر میخوره داخل ظرف سرو.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری_برشته
برای این مرغ خوشمزه اول ران مرغ رو اب پز کردم بهمراه پیاز سیر نمک و ادویه.
بعد از نیمساعت مرغهارو جدا میکنیم. سه تا ظرف شامل یکی آرد سفید، یکی تخممرغ زده شده، یکی هم آرد سوخاری آماده میکنیم.
اول مرغ رو داخل آرد سفید بعد تخممرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
سلام😍
امیدوارم حالتون خوب باشه❤️
_
🌸طرز تهیه سینه مرغ سوخاری در فر (رژیمی) یا روی گاز👇🏻
📍مواد لازم:
🍗سینه مرغ
🍥ماست ۱۰۰ گرم
🧂نمک و فلفل به میزان لازم
🌸میتونید از ادویه های دیگه هم استفاده کنید
من خودم پیاز و پودر سیر هم بهش میزنم،عالی میشه🌸
🕓۳۰ دقیقه میذاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه
🧀پنیر پارمزان ۵۰ گرم (میتونید نریزید)
🍞پودر سوخاری به میزان لازم
🍸روغن زیتون یا روغن مایع به میزان لازم
🌡پخت در دمای:
۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت
🕓به مدت:
۲۰ دقیقه
و یا بدون روغن در تابه نچسب
یا با روغن و به حالت سوخاری در تابه.
🌸برای سوخاری کردن روی گاز میتونید از روش این روش هم استفاده کنید:
بعد از مزه دار کردن سینه مرغ اون رو داخل آرد سفید،تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید و بعد سوخاری کنید.
_
🌹امیدوارم دوست داشته باشید🌹
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ناگت مرغ
مواد لازم:
750 گرم سینه مرغ
2 قاشق غذاخوری آرد
1 عدد سفیده تخم مرغ
4_3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1.5 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری پر آویشن
1 قاشق چای خوری ادویه کوری (شبیه ادویه کاری ما هست)
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده
1 قاشق چای خوری زیره
2 حبه سیر
برای روی ناگت:
1 لیوان آرد سوخاری
2 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آرد
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه:
مرغ را مکعبی خرد کنید و داخل غذاساز بذارید. آرد ، روغن مایع ، سیر ، سفیده تخم مرغ و تمام ادویه ها را اضافه کنید و تا وقتی مثل چرخ کرده شود خوب مخلوط کنید. دستتان را خیس کنید و از مواد تیکه هایی اندازه گردو بردارید و شکل بدید. ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید(میتوانید به جای آرد سوخاری از نان خشک شده و پودر شده استفاده کنید)و سپس در روغن داغ سرخ کنید. ❣نکته: بعد از اینکه ناگت ها را آماده کردید میتوانید قبل از سرخ کردن در فریزر بذارید.و وقتی از فریزر بیرون می آورید 15_10 دقیقه صبر کنید سپس در روغن داغ با شعله متوسط سرخ کنید. هم خیلی خوشمزه است و هم خیلی راحت است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_رولتی
😋❤️😋❤️😋❤️
مواد لازم:
پودر ژله: ۱ بسته
بستنی وانیلی: ۱/۲ لیوان
آب جوش: ۱ لیوان سرخالی
طرز تهیه:
ابتدا یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان سرخالی آب جوش مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم.
ژله رو روی حرارت غیر مستقیم مثل سماور قرار می دیم به طوری که در آخر هیچ دانه ژلاتینی باقی نماند و ژله کاملا حل بشه.
کمی صبر می کنیم تا ژله یه کم سرد بشه (نه خیلی همینکه از دمای جوش اولیه بیفته و فقط داغ باشه کافیه).
بستنی رو اضافه می کنیم. برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی رو بزارید بیرون تا آب بشه. مستقیم از فریزر خارج می کنیم و داخل ژله می ریزیم.
آروم بستنی رو با ژله مخلوط می کنیم. همینکه بستنی آب شد کفایت می کنه. زیاد هم نزنید که کف روش از بین بره و ژله دو رنگ نشه.
روی سینی با ابعاد ۲۰ در ۳۰ با ۳-۲ قطره روغن چرب می کنیم، ژله رو برای ۴۵ دقیقه داخل یخچال میزاریم.
ژله رو از یخچال بیرون آورده با چاقو دور ژله رو می بریم که از قالب جدا بشه، روی ژله نوارهایی با ضخامت دلخواه برش می دیم و آروم رول می کنیم و برای یک ساعت داخل یخچال میزاریم تا ژله کاملا ببنده.
نوش جان 😄😍
نکات:
این ژله بسیار راحت تهیه میشه و خیلی نسبت به ژله عادی زمان و زحمت کمتری داره.
به جای بستنی وانیلی میشه از بستنی رنگی مثل توت فرنگی یا موز هم استفاده کنید.
اندازه ظرف خیلی مهمه چون ضخامت ژله اگه خیلی نازک یا ضخیم بشه موقع رول کردن می شکنه.
سینی باید خیلی کم چرب بشه اگر زیاد چرب بشه هنگام رول کردن بهم نمی چسبه.
زیاد بستنی هم نزنید چون اگه زیاد هم بزنی بستنی کامل در ژله حل میشه و وقتی تو سینی میریزی ژله در قسمت زیر و بستنی در قسمت رو قرار نمی گیره و اونی که ما می خوایم نمیشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربا_خرمالو
. مربای جالبی هستش و این طور می تونم بگم اون هایی که خرمالو دوست دارن مرباش رو هم می پسندن🙂 .
برای من اصلا مزه گس پیدا نکرد به هیچ وجه حتما حرارت زیاد نباشه و خرمالو رسیده باشه . .
خرمالو نیم کیلو
شکر نیم کیلو
آب لیمو ۱ ق
خلال بادام در صورت تمایل و دلخواه
هر میزان که خرمالو داریم همون میزان شکر لازم داریم . وزن و میزان خرمالویی که پوستشرو در اوردیم منظور هستش .
اگر خرمالوتون خیلی شیرین هست شکر کمتر بریزین .
از خرمالوهای رسیده استفاده بشه خرمالو نارس برای این کار مناسب نیستش و باید بزارین بمونه تا برسه .
خرمالو ها رو از پوست جدا کردم . یه مقدار خرد کردم .
داخل قابلمه خرمالو و شکر رو ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . به هیچ وجه شعله زیاد نباشه . آب هم نمی خواد خودش به قدر کافی روی حرارت اب می اندازه ریختن اب باعث میشه که حرارت رو زیاد کنید و یا اینکه خیلی مرباتون له بشه و یا زیاد بجوشه و شکرک بزنه .
حدودا بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تایم برای پخت هست اواخر کار آب لیمو ریختم و ریختن خلال بادام هم کاملا دل به خواهی هست .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مالاگا
مواد لازم:
1 لیوان شیر 1 لیوان روغن مایع
1 استکان شکر (70 گرم)
3 عدد تخم مرغ
2.5 لیوان آرد
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر ( 2.5 قاشق چای خوری)
طرز تهیه:
شیر، روغن مایع و شکر را 3_2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده 2_3 دقیقه با دور تند همزن، هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و وانیل را الک کرده به مخلوط کیک اضافه کنید. بعد از اضافه کردن آرد، با درجه کند همزن، هم بزنید. برای اندازه میتوانید از ظرف پیرکس مستطیل بزرگ استفاده کنید. در فر 175 درجه از قبل گرم شده بپزید.(چون نازک است زود میپزد ، پخت کیک را با خلال دندان تست کنید)
مواد لازم برای کرم:
4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
4 قاشق غذاخوری آرد
نمک به مقدار خیلی کم(نوک انگشت)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
3 عدد زرده تخم مرغ
1.5 استکان شکر ( 105 گرم)
4 لیوان شیر
طرز تهیه:
همه مواد را داخل قابلمه ریخته با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. سپس از روی اجاق بردارید و وقتی ولرم شد 1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم) را بهش اضافه کرده حداقل 5 دقیقه با همزن برقی با دور تند هم بزنید.(اگر کرم شانتی دوست ندارید 1 قاشق غذاخوری پر کره اضافه کنید)
بعد از سرد شدن کیک، کرم را بصورت صاف روی آن بمالید. توصیه میکنم از موزهای کوچک استفاده کنید. مانند ویدئو روی کرم بچینید در آخر روی آن سس شکلاتی را بریزید. 2_1 ساعت داخل یخچال استراحت بدید، سپس برش زده سرو کنید.
برای سس شکلاتی:
200 گرم شکلات تلخ
1 پاکت خامه صبحانه (200 میلی لیتری)
نصف استکان شیر ( 50 گرم)
3_4 قاشق غذاخوری مغز بادام زمینی و یا فندق
طرز تهیه:
خامه را روی اجاق به اندازه ای که شکلات در آن حل شود گرم کنید. اجاق را خاموش کنید. شکلات را اضافه کرده هم بزنید تا شکلات آب شود. اگر زیاد شد نیاز به اضافه کردن شیر نیست.
اگر قوام آن مانند ویدئو باشد نصف استکان شیر اضافه کرده هم بزنید. درآخر فندق و یا پسته اضافه کرده هم بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک فنجانی با مغز شکلات و کارامل
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان شیر 1 پاکت وانیل(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
حدود 2 لیوان آرد
برای شکلات
100 میلی خامه 100 گرم شکلات (من شیری و تلخ باهم مصرف کردم )
طرز تهیه:
شکر و تخم مرغ را حدود پنج دقیقه هم بزنید مواد مایع را اضافه کنید و هم بزنید مواد خشک را الک کرده اضافه کنید و آرام هم بزنید وقتی آرد میریزید خیلی هم نزنید در حد مخلوط شدن کافی است. مایع را به دو قسمت تقسیم کنید به نصف مایه کیک یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید .فنجان هارا چرب کنید و هر دو مایع کیک را مثل فیلم داخل فنجان ها بریزید و فنجان ها را داخل قابلمه بذارید و داخل قابلمه 2_3 لیوان آب سرد بریزید در قابلمه دم کنی بذارید و بعد از جوشیدن آب قابلمه را روی شعله کوچک و با حرارت خیلی کم حدود 20 دقیقه بپزید با خلال چوبی کنترل کنید بعد از سرد شدن با وسیله مخصوص این کار وسط کیک را خالی کنید زیاد خالی نکنید تا کف کیک نرود و در قسمت خالی شده کارامل ریخته و روی کارامل دراژه پسته بریزید برای شکلات خامه را گرم کنید اما نجوشد و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود و داخل کیک بریزید و به دلخواه تزئین کنید، نوش جان☺
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاستارد_ژله_انار
پودر کاستارد سوپر مارکتا ولوازم قنادیا فراووونه
پودر ژله رو با یک ونیم لیوان آب جوش رقیق کرده وهم زنید تا کاملا ژله حل بشه عزیزان اگه میخواید ژله تون شفاف باشه بزارید رو گاز تا یک جوش بزنه از داغی که افتاد بریزید تو ظرفهای دسر خوری (آب سرد نمیخواد) بزارید یخچال تا ببنده در این فاصله کاستر رو اماده کنید. به ازای هر لیوان شیر یک قاشق پودر کاستر دو قاشق شکر دو قاشق گلاب رو باهم مخلوط کنید وبا هم زن دستی بزنید تا خوب مخلوط شه وبزارید رو شعله متوسط تا جوش بزنه مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه کاستر که اماده شد گاز رو خاموش کنید هر چند دقیقه یکبار هم بزنید وگرنه زود رویه میبنده وقتی کاملا سرد شد بریزید رو ژله وبه سلیقه خود تزیین کنید
توووجه کنید کاستر یک ذره گرم باشه ژله رو آب میکنه وقاطی میشن
آگه دوست داشتید آخر سر وقتی کاستر اماده شد یکی دو قاشق خامه صبحانه بزنید شیرینی دسر ذایقه ای هست میتونید شکرشو کم وبیشتر کنید آگه میخواید رنگش پررنگتر شه کمی زعفران دم کرده بزنید
عزیزان به جای کاستر میتونید فرنی هم بریزید اونم عالی میشه دستورشو پستای پایین دستورش به صورت ویدئوی گذاشتم
میتونید جای ژله وکاستر رو عوض کنید در این صورت کاستر رو داغ میریزید تو ظرف ومیزارید کاملا سرد بشه ورویه ببنده ژله رو درست کنید وبزارید کاملا خنک بشه خنک که شد با قاشق بریزید رو کاستر ودونه های انار بریزید تو ژله وبزارید یخچال تا ببنده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شربتی
کیک باقلوا یا کیک شربتی کیکی بسیار مجلسی و خوشمزه و عالی
آرد ۳ لیوان
شکر۱.۵ لیوان
روغن ۱.۵ لیوان (من یه کوچولو از این مقدار کمتر ریختم) (فرقی نداره مایع یا جامد)
ماست ۱.۵ لیوان( ترش نباشه)
تخم مرغ ۶ عدد
بیکینگ پودر ۳ ق چ
پودر هل ۱ ق چ
زعفران غلیظ به میزان لازم و به دلخواه
برای شربت
آب ۱.۵ لیوان
شکر ۱.۵ لیوان
گلاب کمتر از نصف لیوان
زعفران به میزان لازم
روغن و شکر رو با هم مخلوط کردم . با همزن کمی زدم . پودر هل رو هم اضافه کردم .تخم مرغ ها رو دونه دونه به موادم اصافه کردم و هر سری خوب با همزن زدم . بعد ماست رو ریختم و کمی هم زدم .( من این بار داخل مواد هم کمی زعفران ریختم به دلخواهه)
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل موادم ریختم و دیگه با قاشق هم زدم ، زیاد هم نزنین .
قالب ۳۰ در ۴۰ ( قالب من ۳۴ در ۴۴ بود) رو انتخاب کردم و توش کاغذ روغنی انداختم .
اگه قالب کوچیکتر باشه ارتفاع کیک بیشتر و اگه قالب بزرگتر باشه ارتفاعش کمتر میشه . بستکی به علاقه خودتون داره
موادم رو داخلش ریختم و در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم . از اونجا که دمای فرها فرق داره زمانش رو حتما خودتون چک کنین .
برای شربت هم آب و شکر و زعفران رو روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه که جوشید ، گلاب رو اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم . اگه دوست داشتین توی شربت میتونین هل هم بریزین .
بعد از اینکه کیک پخت ، از فر بیرون آوردم و خنک شد برگرددوندم و کاغذ روغنی رو کندم و دوباره توی قالب گذاشتم و توی خود قالب برش دادم ، من به شکل لوزی برش دادم و بعد شربت خنک رو روش ریختم . روی کیک هم کمی پودر نارگیل و پودر پسته ریختم .
بعد کیک رو داخل یخچال گداشتم تا خنک بشه و موقع سرو خوشمزه تر بشه .
نکته : وقتی میخواین شربت رو روی کیک بریزین ، حتما هم کیک و هم شربت خنک باشه .
با این مقدار و در این قالب برای من بین ۸۰ تا ۹۰ برش شد . البته بستگی به خودتون داره چه اندازه برش بدین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دلمه_برگ_مو
ما برای پخت دلمه برنج رو نمیپزیم فقط خیس میکنیم
برنج یک پیمانه بشورید وخیس کنید
لپه نصف پیمانه نیم پز بشه
بلغور گندم نصف پیمانه نیم پز بشه
سبزی دلمه شامل شوید،پیازچه،جعفری،گشنیز،نعنا،ترخون،مزره نیم کیلو( پاک کرده وخرد شده)
چند عدد گوجه فرنگی رنده شده
پیاز یک عدد سیر دو یا سه حبه
ماست دو قاشق سر پر
روغن،نمک،فلفل،زردچوبه،برگ مو،گوجه فرنگی خشک شده گوشت دنده گوسفندی (اختیاریه)
گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای اختیاریه ولی بچه های من بدون گوجه فرنگی نمیخورن
قبل از دست به کار شدن گوشت را با مقداری آب و یک عدد پیاز چهار قاچ وفلفل ویکی دوعدد برگ بو میپزیم وکنار میزاریم
پیاز رو با روغن تفت می دهیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز میزنیم اونم تفت میدیم گوجه فرنگی رنده شده میریزیم ومیزاریم کمی سرخ بشه سبزی،لپه وبلغور نیم پز،برنج خیس خورده،ماست،نمک همه رو اضافه وخوب مخلوط میکنیم عزیزان مواد را زیاد تفت ندید فقط در حد مخلوط کردن وحجم سبزی کمی کم بشه گاز رو خاموش وبپیچید با برگ مو
توجه کنید آگه برگ مو کمی سفته تو آب جوش بزارید تا نرم بشه وبعدا بپیچید در غیر اینصورت آب جوش نمیخواد من نزاشتم
کف قابلمه چند عدد برگ مو بندازید ودلمه ها رو روش بچینید دوسه لایه که چیدید گوجه فرنگی خشک وگوشت پخته بچینید ودوباره دلمه تا سطح گوشت رو کاملا بگیره،پیش دستی بزارید روش آب گوشت یا آب ساده بریزید به حدی آب بریزید وقتی پیش دستی رو فشار میدید آب بیاد بالا میزاریم رو گاز با شعله متوسط وقتی دلمه داره میپزه و آبش کم شد پیش دستی رو بردارید وشعله رو کم کنید تا کاملا بپزه مواظب باشید تهش نسوزه،
وقتی که پخت با پیاز داغ وزرشک نوش جان بفرمایید میتونید یک قاشق رب هم با پیاز داغ تفت دهید موقع سرو روش بریزید عالی میشه
عزیزان ما برای دلمه از رب انار واب غوره استفاده نمیکنیم برگ مو خودش ترش مزه هست چند قاشق ماست هم بریزید طعمش عالی میشه
برای براق شدن برگ مو وقتی تو دیسه با برس کمی روغن زیتون یا کره روش بمالید تا براق بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛