🍅سس چیلی خانگی
یکی از فرآوردههای گوجهفرنگی سس چیلی است:
سس تندی که از گوجهفرنگی، فلفل، سرکه، شکر و نمک تهیه میشود.
فرمول آن تقریباً شبیه کچاپ است، با این تفاوت که به جای پوره گوجهفرنگی که در تهیه کچاپ استفاده میشود،
در سس چیلی ، از گوجهفرنگی که پوست آن گرفته شده و خرد شده باشد، استفاده میگردد. البته بعضی از تولیدکنندگان مقدار شکر آن را بیشتر از سس کچاپ به کار میبرند و بعضی از سازندگان نیز فلفل بیشتری به آن میافزایند، تا تندی آن بیشتر شود.
📝مواد لازم:
گوجهفرنگی 5 عدد
فلفل قرمز 6 عدد
آب 1 لیوان
شکر 2 قاشق مرباخوری
سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 ق چایخوری
🌶🍅🌶🍅🌶🍅🌶🍅🌶
🍅طرز تهیه:
ابتدا فلفلهای تازه را بشویید و کلاهک آن را جدا کرده و آماده کنید. دانههای داخل فلفل را حذف کنید و فلفلها را خرد کنید.
بعد گوجه را پوست گرفته و با چاقوی ریز نگینی خرد کنید و با فلفلها به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید.
با شعله ملایم بگذارید تا بپزد. تا وقتی که فلفل و گوجهها خوب نرم شود بگذارید بپزد.
حال با مخلوط کن دستی فلفل و گوجه پخته را به حالت پوره درآورید. (آب آن را جدا نکنید) از صافی درشت رد کنید و آن را داخل یک ظرف شیشهای بریزید. توجه داشته باشید هیچ پوست یا دانه فلفلی باقی نمانده باشد.
حالا به این مایه پوره شده، نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به هر میزان که دوست دارید تند شود) را اضافه کنید و آن را به خوبی بهم بزنید.
سس حاضر شده را میتوانید داخل شیشههای کوچک پر کنید و داخل یخچال نگهداری کنید. تهیهی این سس غیر از خوشمزه و تندی دلخواه، بسیار به صرفه بودن آن است.
🍅نکته:
در بعضی از دستورها از سیر و پیاز رنده شده هم استفاده میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان رول دارچینی
برای ۴ عدد
آرد سفید حدودا ۲۷۵ تا ۳۰۰ گرم (حدودا ۲ لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ولرم (۱۲۰ میلی) نصف لیوان
کره یا روغن مایع ۲۰ گرم ( اگه روغن خواستین بریزین ۲ ق غ)
شکر ۲۵گرم (۲ ق غ)
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
نمک ۱/۴ ق چ
برای مواد میانی :
پودر دارچین ۱ ق غ / پودر کاکائو ۱ ق غ/ شکر مقداری (میزانش دست خودتونه کم و زیاد)/ کره مقداری
من از شیر استفاده کردم ، نصف شیر رو با یه قاشق شکر مخلوط کردم و پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و یه کوچولو هم زدم و درب طرف رو گذاشتم تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد.
توی یه ظرف بزرگتر تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد ، من از روغن استفاده کردم ، روغن و شکر و نمک و بقیه شیر و خمیر مایه به عمل اومده رو همه رو با هم مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و تدریجی اضافه کردم . خمیرم روورز دادم . آرد رو تا جایی اصافه می کنم که خمیر به دست نچسبه ، اصافه کردن آرد زیادی باعث خشک و سفت شدن نون میشه . ده دقیقه خوب ورز دادم و صد بار هم خمیر رو کوبیدم .
میر رو داخل طرف تمیزی گداشتم روش رو پوشوندم و گذاشتم جای نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت پف خمیررو با ورز دادن گرفتم .
خمیر رو به ۴ چونه تقسیم کردم . هر کدوم از این چونه ها رو با وردنه به قطر ۲ تا ۳میل باز کردم . روی خمیر رو با قلمو کره ذوب شده مالیدم و روش مقداری شکر و روی اون کمی پودر کاکائو و کمی پودر دارچین پاشیدم و خمیر رو رول کردم . رول رو از وسط طولی به دو نیم تقسیم کردم . بعد این دو تکه رو به دور هم پیچیدم . بعد رولش کردم و پیچیدم
نون ها رو داخل سینی فر چرب شده چیدم و روش پارچه تمیز کشیدم تا ۲۰ دقیقه دیگه هم استراحت داشته باشه . فررو هم روشن کردم .
بعد از استراحت روی نون ها با قلمو رومال زدم .( رومال هم شامل مخلوطی از یه زرده تخم مرغ و زعفران و و ۱ ق م شیر .)
سینی فر رو در طبقه وسط فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . همیشه گفتم و چه کنم باز هم میگم طرف حاوی آب درون فر فراموش نشه تا نون هاتون خشک نشن .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا
یکی از غذاهایی که هم خیلی خوشمزست و لذیذ، هم اینکه فکر میکنیم بیشتریا دوستش دارن مخصوصا بچه ها همین لازانیاست البته باید گفت که حسابی پرکالری و چاق کنندست ولی بهرحال حرفهای زیادی واسه گفتن داره و تو سطح جهانی کلی پرطرفداره
اول باید مواد لازانیا رو درست کنید که ابتدا پیاز داغ میکنید و بعدم گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت به همراه نمک و فلفل و آویشن و یه کوچولو رب بهش اضافه میکنید(دوستان مواد لازانیا نباید خیلی زیاد باشه و اینکه شما به لازانیا هر موادی که دوست دارید میتونید اضافه کنید)
سس بشامل هم ابتدا دو قاشق غذاخوری آرد رو به همراه کره تفت میدید و کم کم یک لیوان بهش شیر اضافه میکنید و هم میزنید تا گوله نشه و در انتها میتونید بهش خامه اضافه کنید و یکم که غلیظ شد از روی شعله گاز بردارید
ما از لازانیای نیم پخت استفاده کردیم که فقط کافیه سه دقیقه ورقهای لازانیا رو داخل آب بزارید
ورقهای لازانیا رو میچینید و بعد سس بشامل رو میریزید روی ورقها و مواد لازانیا رو بهش اضافه میکنید و روی مواد هم با پنیر پیتزا پرش میکنید و اینکارو تا چهار لایه ادامه میدید و در انتها ورقهای لازانیا رو میچنید و سس بشامل و کلی پنیر پیتزا میریزید روی لایه آخر و میزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت و اینگونه لازانیای خوشمزه شما آماده سرو میشه، نوش جانتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹
#سیب_زمینی_پیچ
طرز تهیه:
یک لیوان شیر را ولرم کنید و یک قاشق غذاخوری شکر را در آن حل کنید بعد یک قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه را روی شیر بپاشید.روی ظرف را بپوشانید ده دقیقه فرصت دهید تا عمل بیاید.
در این فرصت در یک کاسه یک عدد تخم مرغ و شش قاشق غذاخوری روغن مایع و کمی نمک را با هم مخلوط کنید .حالا شیر که به عمل اومده و پف کرده رو به این مخلوط اضافه کرده و به هم بزنید.آرد رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم(تا جایی که خمیر به دست نچسبه)زیاد آرد نریزید که بعد از پخت خمیر خشک نشه..من برای کیفیت بهتر خمیر از یک قاشق مربا خوری بهبود دهنده هم استفاده کردم .اگه نداشتید هم مشکلی نداره.
خمیر را چند دقیقه خوب ورز بدید و چند بار بلند کنید و به ظرف بکوبید..
خمیر رو در یک ظرف قرار بدید و روش رو با کیسه فریزر بپوشونید.روی ظرف یک پارچه تمیز بندازید و یک ساعت استراحت بدید.
در این فاصله مواد میانی را آماده کنید.دو عدد سیب زمینی آبپز کرده و له کنید نمک زرد چوبه فلفل آویشن بزنید .جعفری ریز خرد کنید و اضافه کنید.پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید.مقداری پیاز خرد شده و سرخ شده اضافه کرده و مخلوط کنید.
خمیر را دوباره کمی ورز دهید و تکه های کوچک جدا کنید از مواد میانی داخل خمیر بزارید و مثل لقمه ببندید و در روغن داغ سرخ کنید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇👇👇👇👇👇
🔴کرم شکلاتی بیسکوییتی🔴
مواد لازم:
🔺۱لیتر شیر
🔺۱لیوان شکر
🔺۱/۲لیوان آرد
🔺۲ق غ پودر کاکائو
🔺۲ق غ نشاسته(گندم)
🔺۱پاکت وانیل شکری
🔺۱/۲استکان چیپس شکلات
🔺۱پاکت خامه مایع یا صبحانه
🔺۱/۵پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
طرز تهیه:
آرد،شکر،نشاسته،پودر کاکائو و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید.وقتی جوشید از روی اجاق بردارید.وانیل و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید.سپس خامه را اضافه کنید و با همزن برقی ۴_۵دقیقه بزنید.
بیسکوییت پتی بور را در غذاساز پودر کنید.سپس داخل لیوان ها کمی کرم شکلاتی بریزید و سپس ۲_۳ق غ بیسکوییت بریزید مجدد کرم و بیسکوییت بریزید و لیوان ها را به این شکل پر کنید.و به دلخواه روی کرم را تزئین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_پیراشکی_کرمدار
خوشمزه وبا بافت و طعم عااالی 👌👌
مواد لازم:
آرد 5 ليوان
كره 50 گرم
خمير مايه 1 ق س
شير 1/5 ليوان
نمك 1/2 ق چ
وانيل 1 ق م
بكينگ پودر 1 ق م
تخم مرغ 2 عدد
شكر نصف ليوان
برای کرم پیراشکی:
نصف لیوان شیر
آرد سفید 1 ق غ
نشاسته 1 ق غ
شکر یک سوم لیوان
گلاب کمی
وانیل کمی
کره 1 ق غ
ابتدا نصف پيمانه شير رو ميزاريم روي حرارت تا ولرم بشه بعد 1 ق غ شكر رو با خمير مايه مخلوط كرده روشو پوشونده ميزاريم عمل بياد.
بعد باقيمانده شير را باز ميزاريم حرارت تا ولرم بشه بعد كره را هم اضافه كرده تا كره اب بشه .
نمک،شكر،تخم مرغ و بکینگ پودر را هم قاطي كرده و خمير مايه بعمل هم اضافه كرده و ارد را الك كرده و اروم اروم اضافه كرده اگه ارد كم امد كمي هم اضافه كرده و خوب ورز داده روشو پوشونده 1 ساعت استراحت ميدهيم بعد از 1 ساعت پف خمير را گرفته و چانه هايي 40 گرمي برداشته توي دست گرد كرده بعد صاف ميكنيم با كاتر گرد قالب زده روشو با دستمال نم پوشونده نيم ساعت استراحت دوم ميدهيم ..
حالا در یک ظرف گود روغن میریزیم و وقتی داغ شد، پیراشکی ها رو با حرارت کم سرخ میکنیم. بعد هم اونا رو کمی برش داده و از کرم وسط اونا میزاریم.
طرز تهیه کرم پیراشکی:
تمام مواد رو به غیر از وانیل و کره با هم مخلوط میکنیم و روی شعله کم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلظتش از فرنی یکم بیشتر سفت بشه. در آخر هم وانیل و کره رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم.
سایر نکات
برای درست کردن پیراشکی روغن باید کاملا داغ باشد اما مواظب باشید دود نکند.
وقتی پیراشکی ها رو توی روغن انداختید، مدام با قاشق روشون روغن بریزید تا پف کنه!
کرم رو مدام هم بزنید تا گلوله نشه!
وقتی میگیم که خمیر مایه عمل بیاد، یعنی روی اون حباب هایی تشکیل میشه و مثل اینه که قل میزنه!!.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_باقلوا
#کیک_شربتی
تخم مرغ 7 عدد
شکر دانه ریز یک لیوان
ماست یک و نیم لیوان
روغن مایع یک لیوان(230 گرم)
آرد 4 لیوان ( 600 گرم)
بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
هل یک قاشق سوپ خوری
زعفران غلیظ یک قاشق سوپ خوری
(منظور از لیوان همون لیوان دسته دارهای فرانسوی هست)
مواد شربت
شکر یک و نیم لیوان
آب یک لیوان
گلاب یک سوم لیوان
زعفران یک قاشق سوپ خوری
مواد رویه
تخم مرغ کامل یک عدد
ماست یک قاشق سوپ خوری
آرد یک دوم قاشق چای خوری
زعفران یک قاشق چای خوری
تخم مرغ و شکر دانه ریز را با دور تند همزن 5 تا 7 دقیقه می زنیم تا حجیم و کشدار و کرم رنگ شود ، بعد از رسیدن به این مرحله نباید بیشتر هم زد چون باعث خشک شدن کیک میشود.
سرعت همزن را کم کرده ماست و بعد روغن را افزوده.
آرد و بیکینگ پودر و هل را با هم مخلوط کرده و در چند مرحله روی مایه الک کرده ، با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم .
قالب 35×25 را چرب و آرد پاشی کرده یا کاغذ انداخته ،مایه را داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبا 50 دقیقه زمان برای پخت می دهیم.
بعد از پخت از فر درآورده ،مواد رویه را با هم مخلوط کرده و با برس یک لایه روی کیک کشیده و مجدد در فر گذاشته و فقط گریل را چند دقیقه روشن کرده تا روی کیک کمی برشته و طلایی شود.
سپس اجازه می دهیم تا کیک سرد شود .در این مدت شربت را آماده کرده .
کیک را برش زده و تمام شربت داغ را روی کیک سرد برش زده می ریزیم .
کیک را یک شب در یخجال گذاشته تا شربت کاملا به خورد کیک برود و بعد از این مدت رویه کیک و بافت کیک یک درجه تیره تر خواهد شد و کیک کاملا خوشرنگ تر خواهد شد .
درصورتیکه بخواهیم نصف مواد درست کنیم تمام مواد تقسیم بر دو بجز تخم مرغ که بهتر است 4 عدد بشود.
صحرا:
به نظر من با این میزان مواد تو سینی 30 در 40 بزنین خیلی بهتره چون قطر کیک تو سینی 25 در 35 که من زدم خیلی زیاد بود
و نکته بعدی اینکه مواد شربت رو حتما دو برابر کنین که کم نیارین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شام آسون وجذاب بدون مرغ وگوشت که جدای از طعم عالیش ترکیب رنگ جذابی داره 🥰
پیاز
قارچ
سیب زمینی نگینی
فلفل دلمه ای رنگی باشه که عالیه
پوره ی گوجه
نمک فلفل زردچوبه
یکی دو ق جعفری خرد شده
پیاز و کمی تفت بدید تا سبک و سرخ بشه بعد قارچ خرد شده اضافه و خوب تفت داده بعد فلفل دلمه ای خرد شده خوب که تفت خورد پوره ی گوجه یا نگینی خرد شده اضافه ادویه زده در تابه رو گذاشته تا بپزه و آب گوجه کشیده بشه در آخر سیب زمینی سرخ شده اضافه ( میتونید سرخ هم نکنید و همراه گوجه اضافه بشه و با مواد بپزه کاملا سلیقه ایه) چند دقیقه بزارید بمونه رو حرارت تا مواد باهم حسابی مزه دار ترکیب بشه یک دقیقه قبل خاموش کردن روش جعفری بریزید
به همین سادگی نوش جونتون 🌺
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_مرغ
یه پیش غذا و یه غدای خوش خوراک و خوشمزه که برای بچه ها هم اتفاقا خوبه . برای مهمونی ها هم گزینه خوبیه 😊. .
برای حدودا ۱۰ تا
گوشت مرغ ۳۰۰گرم (من از سینه مرغ استفاده کردم می تونید مخلوط ران و سینه استفاده کنید)
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
پنیرپیتزا ۵۰ گرم
جعفری خرد شده ۳ ق غ
آرد سوخاری به میزان لازم
آرد سفید به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم.
.
گوشت مرغ بدون استخوان رو من داخل غذاساز ریختم . می تونید داخل چرخ گوشت هم بریزید و چرخ کنید .
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . سیر رو هم رنده کردم پیاز و سیر رو به سینه مرغ اضافه کردم جعفری و یک عدد تخم مرغ و پنیر پیتزا و نمک و زردجوبه و فلفل اصافه کردم و مخلوط کردم .
توی یه ظرفی آرد سوخاری و ظرف دیکه آرد سفید و در دیگری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم .
ازمواد مرغیم یه گوله به اندازه گردو کمی بزرگتر برداشتم و گرد کردم و اول توی آرد سفید و بعد تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری غلتوندم . یه کم مواد مرغی به دستمون می چسبه ، دستتون رو میتونین با آب خیس کنین تا نچسبه .
توی یه ظرف کوچیک گود روعن ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا گرم بشه و بعد این توپک هام رو توش انداختم و سرخ کردم .
بعد هم بعد از سرخ شدن توی یه آبکش یا یه پارچه بزارین تا روغنش بره و بعد هم سرو کنین . فوق العاده خوشمزه است .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کشمش_پلو
طرز تهیه این غذا و پلوی خوشمزه
حالا مهم نیست که گوشت چه گوشتی باشه از مرغ و یا حتی گوشت چرخ کرده به هر صورتی که دوست دارید می تونید.
برای ۳ نفر
گوشت ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین
زعفران به میزان لازم
برنج ۲ پیمانه
کشمش پلویی ۴ تا ۵ ق غ
پیاز داغ ۳ ق غ
گوشت رو ریز خرد کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه و یه دونه چوب دارچین هم قرار دادم و کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه اواخر پخت چوب دارچین رو بیرون آوردم و نمک و زعفران ریختم .
داخل تابه ای گوشت پخته رو بدون آب و همراه کمی پیاز داغ و کشمش پلویی کمی تفت دادم یه کم هم زردچوبه ریختم .
برنج رو که از قبل خیس کرده بودم و داخل آب جوش داخل قابلمه ریختم و اواخر بهش کمی زعفران ریختم و کمی نیم پز شد آبکش کردم .
داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشتی رو ریختم و گذاشتم دم بکشه و بعد از پخت روغن داغ ریختم و توی دیس کشیدم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود😍😍
مواد لازم:
500 گرم آرد
2 قاشق شکر
1/2 قاشق چایخوری نمک
100 میلی لیتر روغن
200 میلی لیتر آب
10 گرم مایع خمیر
10 برش پنیر
300 گرم مرغ
1عدد گوجه فرنگی
100 گرم زیتون .
پیازچه به مقدار لازم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرغ😋
200 گرم آرد
4 عددتخم مرغ
15 گرم بگینک پودر(یک و نیم قاشق غذاخوری)
1 ق چ نمک
150 میلی لیتر شیر
2 ق غ روغن زیتون یا مایع
زیتون های سبز
جعفری
پنیر پیتزا
برای فیلینگ🔻
200گرم سینه مرغ
150 گرم پیاط
3 ق غ روغن مایع
1ق چ فلفل
نصف ق چ ادویه کاری
1 ق چ نمک
طرز تهیه🔻
در یک تابه روغن و پیاز را بریزید و تفت بدید مرغ و ادویه جات را اضافه کنید. آنها را نیز هم بزنید تا مزه ها به خورد هم بروند و کمی آنها را بپزید.در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ، شیر ، روغن و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. زیتون خرد شده و جعفری را اضافه کنید. این مخلوط را روی مرغ ها بریزید و با هم را مخلوط کنید.سپس مایه کیک مرغ را در قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید و، پنیر را روی آن رنده کرده و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی سیب زمینی و گوشت با پنیر چدار😋😍
مواد لازم :
گوشت چرخ شده 450 گرم
فلفل قرمز 1 دوم ق چ
زیره سبز 1 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
پودر پیاز 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
نمک 1 ق چ
سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه
سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط
آرد سفید 2 ق غ
نمک 1 دوم ق غ
پنیر چدار
طرز تهیه :
گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم
سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم .😜😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پاپکورنی😍😋
ماست دو ق غ
آرد دو ق غ
آب سرد چهار ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ
نمک یک ق چ
زردچوبه نصف ق چ
سینه مرغ دو عدد
نمک دو ق چ
فلفل سیاه و پاپریکا
پودر سیر و پودر پیاز
تمام مواد رو مخلوط میکنیم روی مرغ می ریزیم رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم
و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_گوجه😍😋
پوره گوجه1 کیلو،نمک 1 تا1 و نیم قاشق، سرکه سفید یا قرمز: یک لیوان، گل کلم، کرفس، هویج، برگ کرفس خرد شده
فلفل قرمز، دونه فلفل سیاه، تخم گشنیز، سیاه دونه و گلپر: در صورت تمایل، سیر ۵-۶ عدد، موسیر خیس خورده: چند عدد
نکته: پوره گوجه رو برای ترشی گوجه از صافی رد کنید تا تخمه هاش جدا بشه وگرنه ترشی تون کپک میزنه (البته من اینکارو نکردم چون تو خونه ما در عرض یک الی دو هفته تموم میشه)
.
نکته: برای اینکه رنگ مواد ترشی تون طلایی بشه میتونید نصف قاشق زردچوبه به پوره اضافه کنید
نکته: سیاه دونه و گلپر سلیقه ای هست و میتونید نریزید ولی خوشمزه میشه😉
.
نکته: میتونید به مواد ترشی تون هرچی دوست دارید اضافه کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛