eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم 🌷ازمحبت دوستی و 🌸عشق و امید 🌷ومیخوانیم سرود 🌸خوشبختی را 🌷به اميد آنكه اطرافمان 🌸پرازشکوفہ های اجابت 🌷وعشق و برکت شود... 🌸روزتـون عالی و بینظیر
‌ برای قسمت سبز🔻 ژله سبز ۱ بسته (هر طعمی دوست دارین، مثل کیوی) ‌ برای قسمت سفید🔻 شیر ۱ لیتر آرد ۳ ق غ نشاسته ذرت ۲ ق غ شکر ۱ فنجان چایخوری پنیر لبنه ۱۰۰ گرم پودر وانیل نوک ق چ ‌ برای قسمت قرمز🔻 ژله قرمز ۲ بسته (مثل انار، آلبالو یا هرچی که دوست دارین) انار دون شده به مقدار لازم دراژه شکلاتی یا چیپس شکلات برای تزیین ‌ طرز تهیه🔻 ژله سبز رو بر اساس دستور پشت بسته درست کنید و به اندازه ۱ بند انگشت بریزین داخل فنجان یا قالب های مورد نظرتون. بذارین تو یخچال تا خنک شه و ببنده. ‌ برای قسمت سفید (کاسترد) همه ی مواد رو به جز وانیل و پنیر لبنه با هم مخلوط کرده روی حرارت بذارین تا غلیظ شه. وقتی از داغی افتاد بهش پنیر لبنه و وانیل رو اضافه کنید. بعد به اندازه ۲ بند انگشت بریزین روی لایه ی سبز و‌ بذارین توی یخچال تا خنک شه. ‌ ژله قرمز رو هم بر اساس دستوری که پشتش نوشته درست کنید، وقتی یکم خنک شد داخلش دونه انار بریزین، به اندازه ۳ بند انگشت بریزین روی لایه قبلی. بذارین توی یخچال تا ببنده. بعد میتونین با دراژه یا چیپس شکلات تزیین و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥛 ▪️شیر ولرم سه چهارم پیمانه ▪️ آب ولرم یک چهارم پیمانه ▪️ شکر یک قاشق چایخوری ▪️ تخم مرغ یک عدد ▪️کره ذوب شده سه قاشق غذاخوری ▪️نمک یک هشتم قاشق چایخوری ▪️خمیر مایه دو قاشق مرباخوری ▪️آرد تقریبا چهار پیمانه ▪️کره ذوب شده دو قاشق اضافی برای مالیدن روی خمیر 🔴طرز تهیه🔻🥖 🔸1-ابتدا شکر و آب ولرم را مخلوط و بعد خمیر مابه را مخلوط کنید و بگذارید کنار تا عمل بیاید کره و شیر و تخم مرغ و نمک را مخلوط و خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بعد سه پیمانه از آرد را اضافه و مخلوط کرده ورز بدهید اگر چسبنده بود آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید خمیر را در جای گرم یک ساعت استراحت بدهید تا اینکه حجم آن دو برابر شود. 🔸2-برای مواد میانی چهار پنج عدد سیب را به صورت ورقه های نازک بریده با سی گرم کره ذوب شده تفت بدهید تا نرم شود و آب آن کشیده شود بعد به دلخواه کمی شکر اضافه کرده و کمی گردوی خرد شده و دو قاشق مرباخوری دارچین افزوده و می گذاریم کاملا نرم شود بعد می گذاریم خنک شود و داخل خمیر استفاده می کنیم. 🔸3-بعد اینکه حجم خمیر دو برابر شد خمیر را روی سطح آرد پاشی شده دوباره ورز بدهید سپس بدلخواه شکل داده با برس از کره آب شده روی خمیر بمالید و از مواد میانی داخل آن بگذارید و ببندید و در سینی فر آرد پاشی شده با فاصله چیده و دوباره نیم ساعت استراحت داده بعد با مخلوط زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده و یک قاشق چایخوری روغن مایع رومال کنید در فر دویست درجه که از نیم ساعت قبل گرم شده به مدت تقریبی بیست دقیقه پخته برای سرخ شدن روی نان ها چند دقیقه گریل را روشن کنید. 🔸4-من با وردنه خمیر را نازک باز کردم قالب زدم روی آن کره مالیدم از مواد میانی داخل آن گذاشتم و یک ورقه خمیر دیگر روی آن گذاشتم لبه ها را به هم چسباندم و رومال کردم فقط موقع شکل دادن سطح کار را آرد پاشی کردم. 🔸5-یک ظرف کوچک آب کف فر برای بخار کردن یادتان نرود موقع گرم کردن فر بگذارید تا خوب بخار کند 🧚‍♀🧚‍♂ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧚‍♀🧚‍♂ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار برای چهار لیوان ژله انار یک بسته آب انار طبیعی دو لیوان آب دو لیوان انار دون شده یک لیوان پر بستنی وانیلی چهار اسکوپ دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد. جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده. ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊 برای آب انار اگر دستگاه ندارید انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید. ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: گوشت خورشتی 400 گرم سیب زمینی 1 عدد درشت هویج 2 عدد متوسط پیاز 1 عدد بزرگ لوبیا سبز 1 لیوان رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی ادویه کاری و روغن به مقدار کافی طرز تهیه: برای تهیه این خوراک لوبیا سبز و هویج رو خورد میکنیم، و داخل تابه ای نصف قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هویج ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند قابلمه مورد نظر برای طبخ را روی حرارت ملایم قرارمی دهیم و کره یا روغن زیتون داخل آن می ریزیم.سپس پیازهامون را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک شوند.بعد گوشت های خرد شده را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ آنها کاملا تغییر کند و زردچوبه و کاری را روی آن می پاشیم و مجددا تفت می دهیم.حالا رب رو هم اضافه میکنیم و کمی تفت می‌دیدم که بوی خامی رب گرفته بشه و بعد هویجمون رو اضافه میکنیم. سپس بلافاصله لوبیاهای خرد شده را نیز می افزاییم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم و 4 لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا آب به جوش بیاید. بعد حرارت را کم می کنیم تا مواد خوراک به مرور زمان پخته شود.سپس سیب زمینی را پوست می گیریم و به صورت مکعبی خرد می کنیم و به خوراک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا 30 دقیقه دیگر غذا بپزد. بعد از اینکه همگی مواد پختند نمک و فلفل خوراک را اندازه می کنیم و اگر تمایل داشتید کمی آبلیمو نیز اضافه کنید و خوراک لوبیاسبز پخته شده را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظر می کشیم ک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام نان چالا (challah) ، خالا ، حالا به این عبارت ها هم گفته میشه . ، نان نرم گیس بافت 😊. از نون های فانتزی و حجیم با لطافت و نرمی عالی و فوق العاده 😋😃. . تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۶۰ گرم (حدودا یک چهارم لیوان) شکر ۶۰ گرم (حدودا ۴ ق غ) آب ولرم ۸۰ گرم (حدودا یک سوم لیوان) پودر خمیر مایه ۵ گرم (حدودا ۱ ق م) آرد نون فانتزی یا آرد سفید حدودا ۳۵۰ گرم (حدودا دو تا دو و نیم لیوان) داخل آب ولرم ۱ ق م شکر ریختم و بعد خمیر مایه رو اضافه کردم . درش رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد . داخل ظرفی تخم مرغ ها رو یک کم زدم تا از لختگی در بیاد . مابقی شکر و روغن مایع رو هم اضافه کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد الک شده رو کم کم ریختم و مخلوط کردم . میزان آرد تقریبی هست حواستون باشه کم کم می ریزیم تا جایی که بشه باهاش کار کرد وچسبندکی کمتر بشه ، آرد زیادی لطافت نون رو می گیره و نون رو سنگین می کنه . خمیر رو ده دقیقه ورز دادم . داخل طرفی رو خیلی کم چرب کردم و خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم و جای نسبتا گرم یک تا دو ساعت استراحت قرار دادم تا زمانی که حجم خمیر دو برابر بشه . پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه خمیر رو ورز دادم . این نون در مدل های مختلف می تونید ببافید . یک بافت گیس ساده سه تایی و یا در مدل های مختلف . من خمیر رو به ۸ قسمت تقسیم کردم و مطابق فیلم به این صورت بافتم و طرح دادم . برای رومال ترکیب تخم مرغ و ۱ ق م شیر استفاده کردم و با قلمو رومال زدم . روی خمیر رو دوباره پوشوندم و یک ساعت استراحت قرار دادم . مجدد رومال رو تکرار کردم و دوباره روش رو پوشوندم ۴۵ دقیقه استراحت و در آخر رومال دوباره زدم و رومال آخر هست و کمی کنجد پاشیدم. فر هم از یک ربع قبل گرم کردم با دمای ۱۹۰ درجه ، ظرف شامل آبهم داخل فر قرار دادم برای ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون هست . در طبقه وسط به مدت حدودا ۳۰ دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه از دما افتاد داخل سلفون پیچیدم چند ساعتی یخچال موند و بعد برش دادم . در مورد دستگاه های دیگه چون باهاشون کار نکردم در مورد درجه و تایم اطلاع ندارم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😋 مواد لازم 👇 (همه مواد به دمای محیط رسیده باشن) زرده تخم مرغ ١ عدد شکر نصف لیوان وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ماست نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان آرد سفید قنادی دو و نیم لیوان نمک نوک قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری کمی کنجد و تخم خرفه برای تزیین برای رومال: یک عدد سفیده تخم مرغ کمی زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری شیر طرز تهیه کامل در فیلم 📽️ 🍂 🌼 🍂 🌼 🍂 🌼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ پخته شده ۱ عدد سیب زمینی نگینی سرخ شده ۳ عدد بزرگ هویج نگینی پخته ۱ عدد فلفل دلمه ای نگینی ۱ عدد کوچک نصف سوسیس رنده شده (اختیاری) پنیر پیتزا به دلخواه من نزدم طعمشو تو کوکو دوست ندارم ولی میتونین اضافه کنین تخم مرغ ۲ الی ۳ عدد (من تو کلیپ ۲ تا زدم ولی احساس کردم کمه و با عیار چشمی دیدم یه دونه هم اضافه کردم) نمک، فلفل سیاه ،آویشن به میزان لازم زعفران دم کرده مقداری طرز تهیه: خب عزیزای دلم همه ی مواد رو باهم مخلوط میکنیم ادویه و تخم مرغ اضافه میکنیم و آخر سر هم زعفران قالب سیلیکونی رو چرب میکنین با کره از مواد داخل قالب میریزین میره تو فر به مدت ۴۵دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه میتونین ۵ دقیقه اخر گریل روشن کنین تا برشته شه. روشو با زرشک و سیب زمینی و هویج چیپسی تزئین کنید نکته۱: فلفل دلمه ای رو حذف نکنید نکته ۲: قالب حتما با کره خوب چرب شه نکته۳: اگه قالب ندارین تو تابه نچسب بریزین هر دو طرفش که سرخ شد نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بلغورگندم یک لیوان عدس نصف لیوان برنج نصف لیوان نمک وزردچوبه به میزان لازم سیرکوبیده یک قاشق غذاخوری نعناخشک یک تادوقاشق غذاخوری کشک دوقاشق غذاخوری شلغم خردشده یک لیوان سبزی آش ۴۰۰گرم(جعفری،گشنیز،اسفناج،برگ سیر پیاز یک عدد بلغور،عدس وبرنج روشسته وحدودا یک ساعت میزاریم خیس بخوره وبعدداخل قابلمه باآب میزاریم تا نیم پزبشن تواین مرحله بهش سبزی وشلغم خردشده رواضافه کرده اجازه میدیم تاشلغم پخته بشه تواین حین پیازداغ رواضافه میکنیم(پیاز،سیر،نعنا خشک ،نمک وزردچوبه ،فلفل) درآخرهم کشک رومیریزیم حالاآش خوشمزه ماآمادس من روی اون روباکشک ونعناداغ تزیین کردم توصیه میکنم یکبارهم شده درست کنیدوازطعم بی نظیرش لذت ببرین نکته:اگربرای فردسرماخورده این آش رودرست کردین پیازداغ به همراه روحذف کنید من داخل سبزی آش ازبرگ سیرهم استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک داریم واسه دوستانی که دوست دارن کیک کالری کمتری داشته باشه وبدون تخم مرغ باشه با این حال بافتی پوک ونرم باپف عالی داشته باشه مواد لازم ..... تمام مواد با یک مدل لیوان اندازه گیری بشه آرد.... کیک پزی دولیوان ونیم آب پرتقال... طبیعی یک لیوان از صافی رد شده تا پالت پرتقال توی ابش نباشه آب داغ... نصف لیوان شکر....یک لیوان روغن مایع... نصف لیوان بیکینگ پودر.... یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت.... دوقاشق غذاخوری قابل حذف نیست وانیل...... نصف قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال....... نصف قاشق غذاخوری سرکه سفید..... یک قاشق غذاخوری قابل حذف نیست طرز تهیه....... ابتدا ارد ونشاسته ذرت و بیکینگ پودررا مخلوط ویکبارالک کنید ادامه کار.... اب پرتقال و آب داغ و شکروروغن وسرکه و وانیل ورنده پوست پرتقال را مخلوط کنید مواد خشک را درطی دومرحله به مواد مایه اضافه وبا همزن دستی خوب مخلوط کنید مایه کیک پر از حباب وپوک است قالب دلخواه سایز 22حالا یه سانت کمتر یا بیشتر اشکالی نداره را با روغن جامد چرب وارد پاشی کنید واضافه ارد را حتما بگیرید مایه کیک را توی قالب بریزید دوتا ضربه بزنید به سطح کار ودرفر یا توستراز ده دقیقه قبل گرم شده با دمای 180درجه طبقه وسط بمدت تقریبی 45تا50 دقیقه بعد از این زمان حتما چک کنید اگر خلال چوبی تمیز بیرون امد حرارت بالا را روشن کنید چند دقیقه تا طلایی بشه بذارید کیک کاملا خنک بشه اطرافش را ازاد کنید وبرگردونید هم میتونید ساده میل کنید هم با عسل یا شهد یا بریلوی ساده کمی روی کیک بریزید وبا پودرمغز دلخواه تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥯 😋 🔸دوعدد سینه مرغ رو با یک عدد پیاز چرخ کنید وبهش مقداری نمک وفلفل سیاه وپاپریکا وزردچوبه اضافه کنید وسپس دویک عدد سیب زمینی پخته شده را پوست بگیرید وبا مرغ مخلوط وخوب ورز دهیدویکسات داخل یخچال قراربدید سپس دوعدد تخم مرغ رو خوب بهم بزنید ویک قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلظ بهش اضافه کرده وخوب مخلوط کنید سپس با دست توپهای درست کرده وروی کیسه فریز پهن کرده وبا سر نوشابه وسطش رو خالی کنید البته کلا من با دست انجام دادم سپس از مایع زعفران وتخم مرغ روش بمالید واونو به ترتیب در آرد وسپس در آرد سوخاری بغلتانید وسپس در روغنی که از قبل داغ کردید بریزید واجازه بدید خوب سرخ بشه وقتی سرخ شد روی پارچه ای تمیزبگذارید تا پارچه چربی اضافی رو جذب کنه ومیتونید با سس میل کنید ومن برای سس یه پیاز خرد کردم وقتی سرخ شد بهش دوقاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کردم واجازه دادم خوب سرخ بشه وبعد بهش مقداری آب وادویه اضافه کرده وبذارید خوب جابیفته وغلظ بشه بعد نوش جان کنید وبانون سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طعم این سالاد عالیه حتما امتحان کنید لازم نیست سخت بگیرید هرچی تو خونه داشتید حتی میتونید از هویج پخته/سیب زمینی پخته نگینی خرد شده/ذرت پخته...استفاده کنید عزیزان دستور پخت لبو رو پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم بعد از گذاشتن این پست هم استوری هایلات میکنم کناره های چهار عدد نون تست رو بگیرید ومکعبی خرد کنید .وبا چند قاشق روغن زیتون تفت بدید نون ها که دارن برشته میشن چند حبه سیر رنده شده هم اضافه کرده و باهاش سرخ کنید دو قاشق پر سس مایونز کیک قاشق مرباخوری سس خردل و کمی نمک وفلفل سیاه ودو قاشق آب لیمو رو مخلوط کرده یک پیاله پر لبوی پخته ونگینی خرد شده یک پیاله کاهوی شسته وخرد شده همراه سس همه رو با هم خوب مخلوط کرده نون تست برشته شده و کمی گردو و چند تکه پنیر فتا رو سالاد میریزیم ونووووش جان کنید نون تست با سس مخلوط نشه چون بعد از اندکی که بماند باعث میشه نرم بشه خوشمزگی این سالاد هم قرچ قرچ نون تست با طعم سیره پنیر اختیاریه نداشتید نریزید ولی طعمش با پنیر عالی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ران مرغ : ۳ عدد ( از مرغ کامل یا تیکه های دیگه مرغ هم میتونید استفاده کنید، تعدادش هم بستگی به خودتون داره. پوست مرغ هم اگه خواستید میتونید بکنید) ماست : 2 لیوان روغن محلی یا کره یا روغن مایع : پنج قاشق پیاز متوسط : 2 عدد سیر رنده شده : ۵ حبه آب لیموترش : 2 قاشق غذاخوری پاپریکا : 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه : از هرکدوم 1 قاشق چای خوری ادویه گرام ماسالا : 1 قاشق غذاخوری رنگ خوراکی قرمز : نصف قاشق چای خوری بجای رنگ خوراکی میتونید از پودر لبو یا آب لبو یا رب گوجه و یا سس قرمز استفاده کنید. رنگش باید به قرمزی بزنه. مرغ بعد طعمدار کردن یک تا چندساعت تو یخچال بذارید تا مواد به خوردش بره. بعد فر روی روی دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ بذارید. روش فویل بکشید و یک ساعت و نیم بذارید کامل بپزه. بعد فویل بردارید و گریل روشن کنید تا خوب برشته بشه. کنارش هم میتونید سیبزمینی یا فلفل دلمه ای، کدو خورشتی، هویج، گوجه و... بذارید تو فر. ادویه ماسالا رو میتونید از ادویه فروش ها تهیه کنید یا خودتون تو خونه درست کنید. میتونید اصلا ازش استفاده نکنید یا هر چی تو خونه دارید که جزئی از ادویه ماسالاست استفاده کنید. طرز تهیه ادویه هندی گرام ماسالا🔻 چوب دارچین که به چند تکه خرد شده هل سبز : ۴ عدد هل سیاه یا قهوه ای : ۳ عدد پودر میخک : ۴ قاشق چای خوری جوز هندی پودر شده : ۴ قاشق چای خوری دانه فلفل سیاه : ۴ قاشق چای خوری رازیانه : ۴ قاشق چای خوری برگ بو : ۳ عدد طرز تهیه🔻 ۱-ابتدا به کمک پشت چاقوی آشپزخانه هل سبز و قهوه ای رو له می کنیم و دانه های داخل هل ها رو خارج می کنیم. ۲-ماهیتابه رو روی حرات ملایم بذارید و دارچین ، دانه های هل ، پودر میخک ، دانه های فلفل سیاه ، رازیانه و برگ بو رو کمی برشته کنید. بعد ماهیتابه رو از روی حرارت بردارید و پودر جوز هندی رو اضافه کنید و هم بزنید. همه مواد رو بعد از سرد شدن به کمک آسیاب پودر کنید. ادویه رو در ظرف در داری که هوا نفوذ نکنه بریزید. این ادویه رو می تونید به مدت ۱ سال در یخچال نگهداری و استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛