#پیراشکی_گوشت_پنبه_ای
مواد لازم:
1 فنجان شیر گرم
1.5 فنجان آب گرم
روغن 1 فنجان چای 1 بند انگشت از ان کم کنید
2 سفیده تخم مرغ برای خمیر
2-3 قاشق غذاخوری شکر ریز دانه
نمک 2 قاشق چایخوری
خمیرمایه یک و نیم قاشق غذا خوری
آرد به اندازه نیاز حدود 7.5-8 لیوان. آرد را باید کم کم اضافه کنید، با توجه به کیفیت ارد ممکن است کمی کمتر یا بیشتر استفاذه شود.
برای رومال:
2 زرده تخم مرغ + 2 قاشق چایخوری شیره انگور
مواد میانی:
برای گوشت چرخ کرده 300 گرم
1 عدد پیاز بزرگ
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب فلفل(دلبخواه)
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل قرمز، نعناع و کمی روغن زیتون برای تفت دادن.
طرز تهیه:
پیاز را سرخ کنید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید، و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.. در آخر نمک و ادویه ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب آن تبخیر شود و می گذاریم خنک شود.
شکر، نمک، مایه خمیر، شیر گرم، آب گرم را داخل کاسه همزن بریزید و مخلوط کنید.
روغن، سفیده تخم مرغ، آرد را اضافه می کنیم و ورز میدهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید مه بدست نچسبد. آرد را به صورت کم کم اضافه کنید، ممکن است با توجه به کیفیت ارد مقدار کمتر یا بیشتری استفاده شود.
خمیر را به مدت 1-1.5 ساعت استراحت دهید تا پف کنه.
با ورز دادن هوای خمیر رو بگیرید و همانند فیلم چانه بگیرید . چانه ها را باز می کنیم و از مخلوط اماده شده داخل آنها می گذاریم و دو طرف را به هم می بندیم.
کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و خمیرهای اماده شده را روی سینی بچینید و به مدت 20 دقیقه در سینی استراحت میدهیم.
مخلوط زرده تخم مرغ را با شیره انگور را روی آن بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی گوشت پنبه ای
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان
مواد لازم:
آب گرم 750 گرم
آرد یک و نیم کیلو
مخمر آبجو خشک( یا همان مخمر نان) 7 گرم یا مخمر آبجو تازه 5 گرم
شکر 2 قاشق چای خوری
نمک 2 قاشق چایخوری
روغن 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
آب را با مخمر آبجو ، شکر ، روغن و نمک مخلوط کنید. آرد را هم به تدریج اضافه کنید و ورز دهید. خمیر را به کاسه ای منتقل کنید ، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا دو برابر شود (حداقل برای دو ساعت). بعد از دو ساعت خمیر را ورز دهید و یک قابلامه را با یک پارچه بپوشانید ، کمی آرد بپاشید ، خمیر را به آن منتقل کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید سه ساعت دیگر استراحت کند.
پس از سه ساعت، خمیر را مجدداً ورز دهید و قابلمه را با کاغذ روغنی یا پارچه های نازک تنظیف بپوشانید و خمیر را به آن منتقل کنید و با پارچه روی آن را بپوشانید و بگذارید دو ساعت دیگر استراحت کند.
بعد از دو ساعت، پارچه را برداشته و یک صلیب را روی خمیر برش داده و به مدت 5٠ دقیقه پخت کنید. درپوش را برداشته و ١5 دقیقه دیگر بپزید. (از قابلمه ای استفاده کنید که بتواند داخل اجاق شود) بعد از پخت ، نان را درون یک پارچه بپوشانید تا خنک شود و بگذارید چند ساعت استراحت کند. روز بعد ، شما یک نان کاملا خوشمزه خواهید داشت.
ک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزا با یوفکا
مواد لازم:
1 عدد یوفکا
مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید(آب و روغن را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید)
فلفل سبز
کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
زیتون
گوجه فرنگی
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل
آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک
تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید.
❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه
طرز تهیه:
ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان
ک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی پیتزا با یوفکا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوسیس_خونگی_مرغ
🔷مواد لازم:
🔹سینه مرغ بدون استخوان 1کیلو
🔹به دلخواه چندتا ران مرغ استخوان گرفته
🔹شیرخشک قنادی نصف لیوان
🔹آرد سفید 1لیوان
🔹روغن مایع یکم از نصف لیوان بیشتر
🔹تخم مرغ 2عدد
🔹سیر7حبه
🔹وکیوم سوسیس یا همون کاور3متر
🔹عصاره دود 20قطره
🔹نخ پارچه ای محکم
🔹قیف و ماسوره بزرگ ساده
🔷ادویه ها:
🔹پودر تخم گشنیز 1ق چ
🔹ادویه کاری 1ق چ
🔹دارچین1ق چ
🔹نمک 1ق غ
🔹پودر اویشن1ق چ
🔹پودر هل1ق چ
🔹فلفل سیاه 1ق چ
🔹فلفل قرمز 1ق غ
♨️طرز تهیه:
اول مرغها را توی میکسر یا غذاسازمون میریزیمو کل ادویه ها و روغن و تخم مرغ و ارد وشیرخشک و سیرو عصاره دود رو اضافه و حسابی میکسش میکنیم
بعد از داخل میکسربه کاسه منتقل میکنیم وکیوم سوسیس رو با نخ یک سرشو میبندیم و مواد مرغمون رو داخل قیف ریخته و از قیف به داخل وکیوم منتقل میکنیم و اون طرفش رو هم با نخ محکم میبندیم
برای اینکه مواداز قیف راحتر در بیاد یکم کیف رو از قبل داخلش چرب میکنیم
بعد ک سوسیس ها رو اماده کردیم نیم ساعت داخل اب جوش میزاریم تا بپزه بعد میاریم بیرون توی دمای محیط میزاریم تا سرد بسه
سرد ک شد میزاریمش یخچال تا چند ساعت بعد هر مدل که دوست دارین برش بزنین و داخل روغن سرخ کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بال_مخصوص 🍗 😋
▫️مرغ ۵۰۰ گرم
▫️۴ قاشق غذاخوری روغن
▫️۴ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
▫️۳ قاشق غذاخوری سس سویا⠀
▫️۳ حبه سیر، خرد شده ⠀⠀
▫️نصف قاشق چای خوری آویشن( تازه یا خشک)
▫️ریحان تازه یک لیوان
▫️فلفل به میزان لازم
🔸بال مرغ ها را در یک ظرف کاملا با روغن، سرکه بالزامیک، سس سویا، سیر، آویشن، فلفل مخلوط کنید . ظرف فر را چرب کرده و مرغ ها را در آن قرار داده و در فر از قبل کاملا گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه روی آن را با فویل پوشانده تا کاملا بپزد. سپس ۵ دقیقه ی آخر فویل را برداشته و گریل فر را روشن کنید .
در انتها برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و کمی نمک ، فلفل و آویشن ، ریحان تازه را با هم مخلوط کرده و بر روی بال ها ریخته ومجددا به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید و نوش جان کنید.
🔸تمام این مراحل رو داخل توستر و یا ماهیتابه بر روی گاز هم می تونید انجام بدید.
این مرغ خیلی خوشمزه رو می تونید در کنار انواع سبزیجات سرخ یا گریل و پلو درست کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک گوشت
مواد لازم :👇
گوشت چرخ کرده ..... 300 گرم
فلفل دلمه ای ..... ۱عدد متوسط
قارچ ..... در صورت تمایل
پنیر پیتزا یا ورقه ای ..... به میزان لازم
آویشن، نمک، فلفل، زردچوبه ..... به میزان لازم
نان اسنک ..... نصف بسته
.
دستور تهیه :👇
اول یک پیاز کوچک را خلالی ریز خرد می کنیم و تفت می دهیم به طوری که سرخ شود بعد گوشت چرخ شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم زردچوبه و نمک و فلفل را می زنیم و نصف لیوان آب می ریزیم تا خوب بپزد بعد از نیم ساعت فلفل دلمه ریز شده را اضافه می کنیم و حدودا 5 دقیقه تفت می دهیم وقتی آب مواد کشیده شد آویشن را اضافه می کنیم و کنار می گذاریم، تا خنک بشه. مواد را می گذاریم روی نان اسنک و مقداری پنیر پیتزا یا ورقه ای روی مواد می ریزیم و یک نان اسنک دیگر روی مواد می گذاریم و درون اسنک پز قرار می دهیم این کار را تا وقتی که موادمان تمام شود ادامه می دهیم وقتی که آماده شد با سس سفید و سس قرمز سرو می کنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_ساق_عروس 🧇 😋
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
آرد ۱/۵ پیمانه
روغن مایع ۱ ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد داخل شیرینی
پودر بادام ۱ پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
گلاب ۲ ق غ
هل ۱ ق چ
شربت بار به مقدار لازم
🔸تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. سپس زرده را با شیر، وانیل، بیکینگ پودر و روغن با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید. سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. خمیر را با دست ورز دهید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید. پس از سپری شدن این زمان، مقداری از خمیر برداشته و به صورت نازک پهن کنید. سپس خمیر را به دور یک نی چوبی بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه خمیر را به هم بچسبانید. بعد خمیر را به تکه های ۲ سانتی متری برش داده و داخل روغن سرخ کنید. مواد میانی ذکر شده را با هم مخلوط کنید. بعد از سرخ شدن خمیر، نی داخلش را بردارید و جایگاه نی را از مواد میانی پر کنید. یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کنید و بعد داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم
🌷ازمحبت دوستی و
🌸عشق و امید
🌷ومیخوانیم سرود
🌸خوشبختی را
🌷به اميد آنكه اطرافمان
🌸پرازشکوفہ های اجابت
🌷وعشق و برکت شود...
🌸روزتـون عالی و بینظیر
.
پوآچا سوجوک
.
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید)
3 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
برای روی پوآچا:
سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است)
پنیر پیتزا
یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید
طرز تهیه:
آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت)
خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید.
یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید)
در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر فنجانی
لیوانی که در این رسپی استفاده شده 200 میلی لیتر است.
مواد لازم:👇
1 لیتر شیر
1 لیوان سر خالی آرد
7 ق غ شکر
2 ق غ نشاسته ذرت یا گندم
1 ق غ کره
5 گرم وانیل
پودر نارگیل به مقدار کافی
آجیل خرد شده به مقدار کافی
شکلات سفید و شکلات شیری (سیاه) آب کرده به مقدار لازم
طرز تهیه:👇
آرد, شکر و نشاسته را در یک قابلمه مناسب مخلوط کنید. سپس شیر را اضافه کرده و در حین اضافه کردن با همزن مخلوط کنید تا گلوله نشود. با توجه به ویدئو, قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و مایه را بطور مداوم بهم بزنید تا ته نگیرد. این بهم زدن یکنواخت و بی مکث بسیار مهم است.
وقتی مخلوط شما بصورت یکدست به غلظت پودینگ رسید, کره و وانیل را افزوده, از روی حرارت بردارید. مایه را بهم بزنید تا کره کاملا آب شود.
قسمت داخلی چند لیوان را با آب خیس کنید, به نحوی که جداره لیوان ها نم دار باقی بماند. مایه غلیظ شده را به اندازه یکسان در لیوان ها ریخته و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شوند. سپس برای 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شوند. اگر لیوان های آب, خوب خیس نشده باشند, پودبنگ براحتی خارج نمی شود.
پس از چتد ساعت لیوان ها را از یخچال خارج کرده و مانند ویدئو با وارونه کردن و تکان دادن لیوان ها به آرامی دسر را خارج کنید. دسر را در اندازه دلخواه برش داده در پودر نارگیل یا آجیل خرد شده بغلطانید سپس روی آنها را با شکلات سفید و سیاه "بن ماری" شده تزیین کنید. نوش جان
💬 شما می توانید به جای لیوان, از قالب های کوچک یا تعداد بیشتری فنجان استفاده کنید. #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_لوبیا_پلو
این ته چین خیلی عالی و خوشمزه و خوش خوراکه .
برای ۳ نفر
برنج ۳ پیمانه
لوبیا سبز ۱/۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ماست چکیده نصف لیوان
روعن مایع یک سوم لیوان
زعفران به میزان لازم
نمک و زردچوبه و دارچین و رب گوجه به میزان لازم
لوبیا سبز رو پختم .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم و بعد بهش لوبیا رو اضافه کردم و نمک و زردچوبه و دارچین و رب گوجه ( و هر ادویه ای که دوست دارین گلاب و یا پودر گل محمدی و زنجفیل و کلا دل به خواهی هست بر طبق ذایقه خونواده تون و علاقه مندی تون تنظیم کنین ) ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم .
برنج رو هم از قبل با کمی نمک خیس کردم و داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم .
زرده تخم مرغ و زعفران و ماست و روغن مایع و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم و برنج رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .
قابلمه رو کف و دیواره اش رو کمی با روعن چرب کردم و نیمی از برنج زعفرانی رو ریختم و فشرده و صاف کردم . از مواد گوشت و لوبیا ریختم و بعد مابقی برنج رو خوب فشرده کردم و کمی روغن آب روش ریختم و در رو گذاشتم و روی حرارت به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم تا بپزه و دم بکشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین لوبیا پلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قاطی_پلو
یه پلوی مخلوطی خوشمزه 😍
قاطیییی پلو ☺️😁
موادش کاملا دل به خواهی هست 🤗😋
برای ۳ نفر
پیاز ۱ عدد
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
سینه یا ران مرغ ۱ عدد
ماش یا عدس یا لوبیا نصف پیمانه
شوید خشک یا تازه به میزان دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه و میخک و زنجبیل به میزان لازم
سینه مرغ رو با یه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه گذاشتم بپزه و بعد از پخت ریش ریش کردم .
ماش رو هم گذاشتم بپزه .
برنج رو هم شستم و خیسوندم .
پیاز رو خرد کردم و داخل تابه کمی تفت دادم . هویج رو رنده کردم و اصافه کردم و کمی تفت دادم . کمی آب مرغ (یا آب) ریختم و گداشتم که هویج کمی بپزه . مرغ ریش ریش شده ، ماش پخته شده ، فلفل دلمه ای خرد شده رو هم بهش اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه ، میخک ، زنجبیل ریختم و بعد از تفت دادن ، حرارت رو خاموش کردم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و نیم پز شد ، آبکش کردم .
داخل قابلمه لابه لا برنج ، شوید خشک پودر شده ، مواد مرغی رو ریختم و گداشتم دم بکشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاطی پلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرپ_نوتلا
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
شیر 1 و 1/4 پیمانه
کره مذاب یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
آرد 1 پیمانه
تمام مراحل تهیه کرپ رو میشه با همزن دستی انجام داد
تخم مرغ+وانیل+شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود
نمک+روغن+شیر را اضافه و 1 دقیقه با دور تند در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد را هم اضافه کنید وهم بزنید تا مواد یکدست شود.
سپس مایه کرپ را صاف کنید و ترجیحا برای بهبود کیفیت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
کف تابه را کمی چرب کرده و هر بار مقداری از مواد کرپ را در تابه ریخته و سریع بچرخانید تا کف تابه یکنواخت پخش شود.
تابه را روی حرارت متوسط بگذارید...کرپ شروع به حباب زدن میکند...وقتی از اطراف کمی طلایی شد برگردانید تا سمت دیگر هم بپزد و کمی طلایی شود.
کرپهای آماده را روی هم در ظرفی بچینید و روی آنها را بپوشانید تا ضمن خنک شدن نرم بمانند.
سپس روی کرپها را مقداری نوتلا یا کرم کنجد بمالید و با موز،توت فرنگی یا به تنهایی سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز کیک
پایه کیک از کیک اسفناج استفاده کردم
آرد یک پیمانه +دو سوم پیمانه یا همون لیوان دسته دار فرانسوی
تخم مرغ سه عدد
شکر نصف لیوان
روغن نصف لیوان
شیر نصف لیوان
برگ اسفناج شسته وبدون ساقه ۱۱۰ گرم
بیکینگ پودر یک فاشق سوپ خوری سرخالی
آب لیمو یک قاشق سوپ خوری
اسانس وانیل چند قطره
اسفناج شسته رو به همراه شیر وروغن پوره کنید هرچه بیشتر پوره بشه کیک خوش رنگتر
تخم مرغ رو با شکر ۴ دقیقه بزنید وانیل و آب لیمو اضافه کنید سپس پوره اسفناج در حد مخلوط کردن بزنید آردو بیکینگ پودر که مخلوط والک شدن در دو مرحله اضافه کرده چند ثانیه آخر با همزن بزنید به اندازه دو سانت بریزید تو لیوان نشکن وبزارید تو قابلمه ای که ز قبل گرم شده با حرارت کم به مدت ۲۰ الی ۳۵ دقیقه
مواد میانی😉
پنیر خامه ای میهن دویست گرم
خامه صبحانه میهن دویست گرم
شکر نصف پیمانه من تو فیلم یادم رفته این قسمت رو فیلم بگیرم
آب یا آب میوه آناناس یک لیوان
پودر ژلاتین دوقاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین رو روی آب میباشیم تا اسفنجی شه سپس روی بخار کتری یا ماکروفر روان میکنیم
پنیر خامه ای و شکر رو حدود یک دقیقه میزنیم سپس خامه صبحانه رو اضافه میکنیم ومیزنیم تا مخلوط بشن (حدود دو دقیقه )سپس ژلاتین روان شده وسرد شده رو بهش اضافه کنید سرعت عمل داشته باشید وگرنه زود میبنده(ژلاتین مخلوط بشه کافیه) سپس رو کیک بریزید وبزارید یخچال تا ببنده حدود دوسه ساعت طول میکشه
مواد بالایی 👈ژله من از آب انار طبیعی میهن استفاده کردم
آب انار دولیوان ونیم
ورق ژلاتین ۶ ورق ویا پودر ژلاتین دو قاشق سوپ خوری
ورق ژلاتین رو بزارید تو آب سرد تا نرم بشه پودر ژلاتین داشتید رو یک چهارم پیمانه آب بپاشید
آب انار رو به همراه یک چهارم لیوان شکر میزاریم رو حرارت تا داغ بشه ورق ژلاتین رو از آب درآورده و بهش اضافه میکنیم گاز رو خاموش کرده تا کاملا سرد بشه کمی از آب انار رو کرم پنیری ریخته انار دون شده میریزیم میزاریم یخچال تا خودشو بگیره بعدش کمی آب انار روش ریخته دوبار میزاریم یخچال وقتی ژله خودشو گرفت به سلیقه خود تزیین کنید اگر حتی یک ذره هم ولرم باشه قاطی ولایه میانی میشه وژله کاملا سرد شده رو بریزید رو مواد پنیری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛