#کیک_بدون_فر
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک پیمانه
روغن سه چهارم پیمانه
اب جوش سه چهارم پیمانه
پودر کاکایو یک چهارم پیمانه
آرد ۲ پیمانه
شکلات فرمند ۳ قاشق غ
وانیل کمی
بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
آرد و پودر کاکایو و بکینگ رو با هم مخلوط کنین و سه بار الک کنین بزارین کنار تا هوا بخوره.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن مخلوط کنین تا حالت پوک پیدا کنه و رنگش روشن بشه.
روغن اضافه کنین و مخلوط کنین.
اب جوش بریزین و مخلوط کنین.
در اخر مخلوط ارد رو کم کم طی سه تا چهار مرحله به مواد اضافه کنین و اروم هم بزنیم ززاد هم نزنین فقط در حد مخلوط شدن در اخر شکلات فرمند رو بریزین و اروم هم بزنین بریزین تو قالب.
اگه تو فر میزارین تو دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه.
اگه میخواین تو قابلمه درست کنین روششو که قبلا توضیح دادم یه قابلمه بزرگتر از قالبتون بگیرین بزارین روی گاز زیرش شعله پخش کن بزارین اول قابلمه رو حدودا پنج دقیقه با شعله ملایم گرم کنین بعد قالب کیک رو بزارین داخلش درشو بزارین حتما دمکنی هم بزارین پنج دقیقه اول شعله ملایم رو به کم باشه بعد پنج دقیقه شعله رو خیلی خیلی کم کنین مثل زمانی که برنجو دم میدید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅مسقطى😋
🌟اگه بدونين اين مسقطى چقدر راحت و خوشمزه است همين الان ميرين تو آشپزخونه و درستش ميكنين
خوشمزه با بافتى لطيف
كم خرج و كم زحمت
🍜طرز تهیه
دو ليوان آب رو توى ظرفى بريزيد
بعد يك چهارم ليوان نشاسته گل و يك چهارم ليوان شكر ( ميتونيد كمتر هم بريزيد ) يك قاشق غذاخورى زعفران آبكرده ، سه قاشق غذاخورى گلاب داخل آب ريخته و همه رو مخلوط كنيد وقتى دانه هاى نشاسته كاملا آب شد ظرف رو روى حرارت بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا مسقطى خوب سفت بشه يك ق غ كره هم اضافه و بعد از پنج شش دقيقه هم زدن زيرش رو خاموش كنيد
مسقطى رو همونطور داغ داغ داخل كاسه بريزيد و با مغز دلخواه تزيين كنيد
بعد داخل يخچال بگذاريد تا كاملأ خنك بشه و بعد نوش جان كنيد من براى بچه هام وقتى گلو درد داشتن و سرفه ميكردن مسقطى درست ميكردم و داغ داغ ميدادم ميخوردن سينه شون نرم ميشد و ديگه سرفه نميكردن، اگه همين مسقطى رو بجاى آب باشير درست درست كنيد اونوقت ميشه مشكوفى.
#مسقطی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کنجد_عسلی
شکر ۳ قاشق غذاخوری
عسل ۳قاشق غذاخوری
کنجد ۱ پیمانه
خلال پسته دو قاشق غذاخوری
کره یا روغن مایع برای چرب کردن قالب
روش آماده سازی 😊
. کنجد رو می تونید بریزید داخل سینی فر بزارید تست بشن وکمی طلایی بشن ، یا مثل من داخل تابه کمی بو دادش کنید زیاد نزارید که رنگشون عوض بشه فقط طلایی بشن کافیه. همین طور خلال پسته رو 👍
شکر و عسل رو بزارید روی حرارت متوسط و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر اب بشه، به مدت تقریبا 5 دقیقه بزارید روی حرارت باشه تا وقتی که مواد بجوشه و حباب بزنه کنجد رو اضافه کنید و با قاشق خوب مخلوط کنید
و توی سینی یا ظرف مورد نظر تون کاغذ روغنی بندازید با مشت قاشق که باید چرب باشه فشارشون بدید و صاف کنید بعد با یک چاقوی بلند برشش بدید . یا مثل من داخل قالب سیلیکونی بریزید 😉 و بزارید تا کاملا خنک بشن
بهتره که برای پیمانه کردن عسل قاشق یا پیمانه مورد نظر تون رو کمی چرب کنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#محلبی_کاکائویی_وانیلی
مواد لازم:
5 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
3قاشق غذاخوری آرد برنج
1 لیوان شكر
وانیل نصف ق.چ
پودر کاکائو 1ق.غ
خامه فرم گرفته ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
شیر,شکر،آرد و نشاسته را روی حرارت تا وقتی که حباب بزند میپزیم(در حین پخت هم بزنین).
حرارت را خاموش کرده مواد را نصف میکنیم به یه نصف پودر کاکائو و نصف دیگر وانیل اضافه میکنیم کمی که خنک شد خامه ی فرم گرفته را ریخته(۳ ق خامه به قسمت کاکائویی و ۳ ق دیگه به قسمت وانیلی اضافه میکنیم) و خوب هم میزنیم و در ظرف های سرو میریزیم.
من اول قسمت کاکایویی را ریختم و بصورت کج داخل یخچال قرار دادم و دو ساعت در یخچال قرار دادم و در این فاصله محلبی وانیلی را با سلفون پوشوندم تا رویه نبنده بعد از دوساعت روی لایه ی کاکائویی ریختم
نکته:
میتونید بجای کاکائو از پودر پسته استفاده کنید و محلبی پسته که خیلیم خوشمزست
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دسر فنجانی
مواد لازم برای۶ نفر
شیر ۱ لیتر
آرد 2.5 فنجان
شکر 2.5 فنجان
کره ۱ قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
پودر نارگیل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- شیر شکر و آرد را داخل ظرفی ریخته و مخلوط کنید.آنقدر هم بزنید تا مواد حل شوندسپس ظرف را روی حرارت قرار دهید و تا زمانی که جوش بیاید مدام هم بزنید تا پخته شود
۲- حرارتش را کم کرده کره را اضافه کنید و هم بزنید بعد از پنج دقیقه هم زدن از روی حرارت بردارید وانیل را اضافه کنید و هم بزنید
۳- ۱۲ عدد فنجان قهوه خوری آماده کنید .ابتدا فنجان هارا بشویید چون اگر خشک باشند جدا کردن مواد از فنجان ها سخت خواهد بود مواد اماده شده را داخل فنجان های خیس شده بریزید
۴- مواد را بمدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید .بعد از دوساعت فنجان هارا از یخچال خارج کرده و دسر داخلشان را به آرامی داخل ظرفی تکان دهید تا خارج شود پودر نارگیل زیادی روی دسر ها بریزید سپس در ظرف مورد نظر با تزیین دلخواه میل کنید
سایر نکات
میتوانید به جای فنجان از قالب های دلخواه استفاده کنید
۱ لیتر شیر مساوی است با ۵ لیوان شیر
برای اطمینان بیشتر میتوانید قالب هارا کمی چرب کنید که دسر راحت تر خارج شود
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#لوکوم_هویج
#دسر_ترکی
موادلازم :
1 کیلو هویج
1 لیتر آب
5 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
1 استکان فندق خرد شده
1 بسته وانیل 5گرم(کمی وانیل ایرانی)
برای رومال لوکوم(پودر نارگیل)
طرزتهیه :
هویج ها را پاک کنید و با 1 لیتر آب را بزارید روی حرارت تا هویج ها پخته شوند.(نباید آب داشته باشد)
هویجها را پوره کنید ونشاسته وشکر را اضافه و5 دقیقه دیگر بزارید روی حرارت وهم بزنید تا شکر حل شود وموادمون غلیظ شود، از روی حرارت بردارید.
بعد وانیل وفندق را ریخته ومخلوط کنید.
مواد را درظرف مناسب ریخته وسطح اونو صاف کنید وبزارید 1شب دریخچال بمونه ویا 3تا4 ساعت در فریزر وبعد به شکل دلخواه برش زده و در پودر نارگیل بزنید وبزارید 1ساعت دیگه بمونه بعد آمادس برای سرو کردن. 🤗🤗
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوکوم_هویج
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅یوگو لبو یلدایی😋
✍مواد لازم
لبو 400 گرم
شکر یا عسل چند قاشق
ماست پرچرب (یوگو ماست میهن) 3 ق غ
خامه صبحانه 1 ق غ
پودر ژلاتین 3 ق غ
آب 1/4 پیمانه
🍜طرز تهیه
چغندرها را خوب بشویید و با کمی آب اجازه دهید چند ساعتی بپزند. در اواخر پخت کمی شکر یا نبات اضافه کنید که شیرین شوند.
پودر ژلاتین را روی آب بپاشید تا اسفنجی شود سپس بن ماری کنید تا کاملا شفاف شود.
لبوها را پوست بگیرید و داخل مخلوط کن ریخته ، ماست و خامه و بر حسب ذائقه مقداری شکر یا عسل و ژلاتین را اضافه و خوب مخلوط کنید.
مواد را در قالب های دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
سپس از قالب خارج کرده و سرو کنید.
👈 به علت وجود خامه ، قالب نیازی به چرب کردن ندارد ولی میتوانید کمی قالب را چرب کنید.
👈 اگر طعم لبو را دوست دارید طعم این دسر نیز برایتان خوشایند خواهد بود.
👈 حتما از ماست های همزده و پر چرب مثل یوگو ماست استفاده کنید.
👈 میتوانید لبو را به صورت پخته از بیرون خریداری کنید.
#یوگو_لبو #شب_یلدا😋
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_شیر_
تخم مرغ ٦عدد
آرد سه پيمانه قنادي(يكعدد ليوان دسته دار سرخالي ميشه يك پيمانه)
شكر يك و نيم پيمانه
روغن مايع يك پيمانه
اسانس موز يا هر طعمي كه دوست داريد چندقطره يا وانيل نصف ق.چ
گلاب دو ق،غ
عرق هل ٢ق.غ يا پودر هل ٢ق.م
شير ولرم يك پيمانه
بيكينگ پودر دو ق.م
تخم مرغهارو با شكر و اسانس و هل(من هل نزدم) هفت دقيقه بزنيد تا حجيم و كشدار بشه،تنبلي نكنيدا😅.بعد روغن مايع و اضافه كنيد و يه هم مختصر بزنيد،بعد شير ولرم و با گلاب اضافه كنيد و هم بزنيد.در آخر هم آرد و بيكينگ پودر و الك كنيد و به موادتون تو سه مرحله اضافه و هم بزنيد با مفتول،در آخر هم اگر آرد خوب مخلوط نشد،يه دور كم با همزن برقي بزنيد.
بريزيد تو قالب مستطيل ٢٠*٣٥ كه فقط كف اون با كاغذ روغني پوشونديد،ديواره هارو كاري نداشته باشيد.
تو فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٥به مدت ٤٠دقيقه.طبقه وسط،اگر كيك پخت ولي روش سرخ نشد،گريل بگيريد،فر برقي هم همين دما حرارت از بالا و پايين.
در آخر كه خوب خنك شد با چاقو اره اي برش بزنيد.
ميتونيد بينش پوره سيب پخته و آب گرفته يا پوره موز هم قبل پخت بريزيد.(من پوره میوه و اب میوه نریختیم فقط چند قطره اسانس موز که طعمشو بی نظیر کرد.واسه مهمونیا یه گزینه محشره)
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
روش تهیه شیرینی کرم دار دلی مانجو
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کره و پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا نرم شود. سپس مخلوط آرد و نشاسته ذرت (که قبلاً با هم مخلوط کرده و الک کرده ایم) را اضافه می کنیم. سپس این مخلوط را در قیف ریخته و به شکل شکوفه ریز در آورده...
طرز تهیه شیرینی کرم دار
شیرینی کرم دار ,طرز تهیه شیرینی کرم دار ,کرم دار ,شیرینی تر ,طرز پخت شیرینی کرم دار,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
مواد لازم:کره 125 گرم پودر قند 2 قاشق غذاخوری آرد 1 پیمانه و 2 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت 4 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:کره و پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا نرم شود. سپس مخلوط آرد و نشاسته ذرت (که قبلاً با هم مخلوط کرده و الک کرده ایم) را اضافه می کنیم. سپس این مخلوط را در قیف ریخته و به شکل شکوفه ریز در آورده و در سینی چرب شده می چینیم. بعد سینی را در پنجره وسط فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا رنگ روی شیرینی طلائی شود. پس از پخت و سرد شدن شیرینی ها بین دو شیرینی را کرم (که مواد لازم و روش تهیه آن در زیر آمده است) می زنیم و دو قسمت را به هم می چسبانیم.
مواد لازم برای کرم لیموئی داخل شیرینی:کره 30 گرم رنده ی پوست لیمو کمی پودر قند نرم ربع پیمانه آب لیموی تازه 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:کره را با همزن برقی هم می زنیم، رنده ی پوست لیمو و پودر قند را اضافه کرده و دوباره با همزن هم می زنیم تا این که پف کند. سپس آب لیمو را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم. پور قند را حتماً الک ریز کنید.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
اسانس دلخواه مانند رنده پوست پرتقال
به ميزان دلخواه
2قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا زرده و سفيده تخم مرغها را جدا كنيد و با همزن خشك و تميز سفيده ها را بزنيد تا كاملاً كف كند، سپس در ظرف ديگري كره يا روغن جامد را با همزن مي زنيم تا نرم و يكنواخت شود . سپس پودرقند را اضافه كرده و مجدداً با همزن ميزنيم. بعد زرده ها را يكي يكي اضافه كرده و با همزن مي زنيم وانيل و اسانس مورد نظرتان (مانند پوست پرتقال يا پودر زنجبيل يا دارچين يا پودر جوز هندي) را هم ميافزائيم و مخلوط ميكنيم. سپس نصف آرد را كه حتماً الك كرده ايم به همراه بيكينگ پودر و نصف شير به اين مخلوط اضافه مي كنيم و تمام مواد را مخلوط مي كنيم. سپس باقيمانده آرد و شير را اضافه كرده و مخلوط مي كنيم. در پايان سفيده ها را هم مي افزائيم و با چنگال به آرامي با بقيه مواد و در يك جهت مخلوط مي كنيم. فالب مورد نظرمان را كه بهتر است مستطيل شكل و داراي ديواره هاي بلند باشد چرب كرده و مقداري آرد داخلش مي پاشيم ، در صورتيكه مايليد كيك كشمشي داشته باشيد در آخر به همراه سفيده مقداري كشمش پلويي را كه از قبل خيس كرده ايد هم به مواد كيك بيفزائيد.
نصف مواد را در قالب بطور يكنواخت ميريزيم سپس كاكائو را با بقيه مواد مخلوط كرده و روي مايه سفيد رنگ در قالب كيك مي ريزيم. قالب را در فر كه از قبل گرم كرده ايم قرار مي دهيم. حرارت فر هم بايد تقريباً 175 درجه سانتي گراد باشد.
پس از نيم ساعت يك چاقوي تميز را در كيك فرو مي كنيم اگر چيزي به آن نچسبيد كيك حاضر است. مي توانيم روي كيك را با پودر قند يا خامه تزئين كنيم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سپاس و درود به همگى دوستان عزيزو مهربانم 😍ان شاءلله هر كجا كه هستيد حال دلتون خوب و خوش و سلامت باشيد🙏🏻
از همراهی وپیامهای محبت آميز همگى سپاسگزارم😊دوستون دارم فراووووون ❤️
# فينگر_فود_ته_چين_مرغ ❤️
موادلازم :
برنج 4پيمانه
مرغ به ميزان دلخواه كه من يك عددران ونصف سينه مرغ استفاده كردم
زعفران آبكرده به ميزان لازم
ماست 8 ق س كه به ازاى هر پيمانه برنج 2 ق س ماست ميريزم
روغن مايع 2 ق غ
تخم مرغ 2 عدد يكى كامل يكى فقط زرده
پياز يك عدد
روغن جامدبه مقدارلازم
زرشك به ميزان دلخواه
نمك و پودر سير و پودر زنجبيل به ميزان لازم
طرزتهيه : ابتدا مرغ رو با يك عددپياز ونمك وپودرسيرپخته بعد ريش ، ريش مى كنيم. روى زعفرون ى مقدار آبجوش ريخته رنگ كه داد، ى قالب كوچولو يخ داخلش بندازيد اين باعث ميشه كه زعفرون رنگ خوبى بده بعد برنج رو آبكش كرده من برنجم رو كمى پخته تر از دون برميدارم. ماست و روغن مايع، نمك و تخم مرغها وكمى پودر زنجبيل كه ى تندى خوشمزه اى به برنج ميده وزعفران آبكرده رو با هم مخلوط كرده و كل برنج كه آب اضافيش رفته باشه رو به مايع ماستم اضافه ميكنم وروغن جامد رو هم داغ كرده و به مواد اضافه كرده و مخلوط مى كنيم ميزان روغن بستگى به خودتون داره اگر خواسته باشيد چرب تر باشه بيشتر ميريزيد ولى من يك ملاقه ى كوچيك ريختم كه رژيمى باشه داخل قالب فينگرى رو ميتونيد با كره يا روغن چرب كنيد كمى ازبرنج زعفرونيم رو مى ريزم و گوشت مرغ ريش ، ريش شده و زرشك رو مى ريزم و با پشت قاشق فشرده مى كنم و دوباره مابقى برنجم رو ريخته و دوباره فشرده كرده تا بهم بچسبه در آخر آب مرغى كه دراصل عصاره ى مرغه تقريباً نصف استكان ميشه رو روى برنجم مى ريزم كه خيلى خوشمزه ميشه واز خشكى درش مياره و دوباره كمى زعفرون آبكرده ريخته وداخل فر از قبل گرم شده با حرارت 200درجه به مدت يك ساعت قرار داده البته درجه ى فرها باهم فرق ميكنه ،تا دم بكشه براى اين كه برنج راحت از ظرف برگرده ، 5 دقيقه اجازه بديد كه به همون صورت كمى از داغى بيفته بعد داخل ظرف سرو برگردونيد و تزئين كنيدمن از قالب سيليكونى استفاده كردم كه چربش هم نكنيد اشكالى نداره و به راحتى جدا ميشه . به همين راحتى .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#آش_گوشت
موادلازم:
گوشت گوسفندى ٣٠٠ گرم پخته شده عدس ۱ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
نخود ۱ پیمانه
گندم ۱ پیمانه
پیاز ۸۰۰ گرم
روغن مایع به مقدار لازم
دارچین ½ ق چ
فلفل پاپریکا ¼ ق چ
زردچوبه ¼ ق چ
ادویه کاری ¼ ق چ
نمک ۳ ق چ، برگ بو دو عدد
✍طرزتهیه:
برنج، گندم و نخود رو جداگونه شسته و به مدت چند ساعت خیس کنید. آب نخود رو هر یک ساعت عوض کنید. یک سوم پیازها رو به صورت نگینی و دو سوم بقیه رو به صورت خلالی خرد کنید.نصف پیازهای نگینی رو با ۲ ق غ روغن کمی تفت بدید. وقتی پیازها نرم شدند، ¼ ق چ زردچوبه و ¼ ق چ ادویه کاری رو اضافه کنید و کمی با ادویه ها تفت بدید.
گوشت رو به همراه پیازها کمی سرخ کنید.
حدود ۲ لیتر آب به گوشت اضافه کنید و بعد از جوش اومدن آب، ½ ق چ دارچین و برگ بوها رو اضافه کرده و شعله رو ملایم کنید تا گوشت کاملا پخته بشه. در اواخر پخت، ۲ ق چ نمک اضافه کنید. در یک قابلمه ی دیگه، نخود و گندم رو با حدود یک لیتر آب بذارید تا پخته بشن. در یه قابلمه ی بزرگ، بقیه ی پیازهای نگینی خرد شده رو با ۲ ق غ روغن تفت بدید. توجه کنید که بعدا تمام مواد آش به این قابلمه منتقل میشه و باید به اندازه کافی جا داشته باشه. وقتی پیازها سرخ شدند، ¼ ق چ زردچوبه رو اضافه کرده و کمی تفت بدید.
برنج خیس خورده رو به همراه حدود ۲ لیتر آب اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم بپزه.
وقتی برنج کاملا پخته شد، عدس ها رو شسته و اضافه کنید. مخلوط گندم و نخود باید بعد از پخت، آب زیادی نداشته باشه. با گوشتکوب برقی، مخلوط گندم و نخود پخته شده رو له کنید. تا جایی که نخودها ریز بشن ولی کاملا له نشن. بعد از پخته شدن عدس، مخلوط نخود و گندم رو به قابلمه اضافه کنید.
اگر آش زیادی سفت شده، بهش از آب گوشت اضافه کنید.گوشت رو کاملا ریش ریش کنید.گوشت پخته شده رو به آش اضافه کنید. فلفل پاپریکا رو هم اضافه کنید. از اینجا به بعد باید آش رو حداقل به مدت یک ساعت روی حرارت متوسط، مرتبا و در یک جهت هم بزنید. این کار باعث کشدار شدن و جا افتادن آش میشه و از ته گرفتن آش هم جلوگیری میکنه.
پیازهای خلالی رو سرخ كنيد، بعد ¼ ق چ زردچوبه رو به همراه ¼ ق چ دارچین به پیاز اضافه کنیدو تفت بدید.بعد از جا افتادن آش، اون رو در ظرف سرو بکشید.و با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سس_سفيد_بشامل_ايتاليايى
سس بشامل، سس سفیدی است که در بسیاری از غذاهای ایتالیایی از آن استفاده میشود.
مواد لازم:
شیر: یک پیمانه
کره: یک و نیم قاشق غذاخوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
پنیر رنده شده پارمسان: یک قاشق غذاخوری
نمک
فلفل
طرز تهیه:در قابلمه کوچکی، کره را آب کنید.
آرد را با کره آب شده مخلوط کرده و 30 ثانیه آنها را حرارت دهید.شیر را به آرامی درون مخلوط اضافه کرده و مرتب آن را هم بزنید.نمک و فلفل و پنیر پارمسان را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.مخلوط را به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب آن را هم بزنید تا نرم و غلیظ شود .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱