#دسر_لیالی_لبنان
.
دسر لیالی لبنان یا شب های لبنان یک دسر پرطرفدار لبنانی هستش😊 .از تنقلات شیرین محسوب میشه . در ماه مبارک رمضان هم بیشتر کاربرد داره . معمولا در پایان یک وعده غذایی سرو میشه .
شیر ۲ لیوان
آرد سمولینا ۶۰ گرم (یک سوم لیوان)
شکر ۲ تا ۳ ق غ
گلاب ۲ ق غ
خامه صبحانه یا خامه قنادی ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
گل محمدی و خلال پسته به میزان لازم
شربت
برای تهیه شربت نصف لیوان شکر و یک چهارم لیوان آب رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و قاشق هم بهش نزدم و گداشتم تا قوام بیاد و آخر کار یکی دو قاشق گلاب ریختم .( در صورت تمایل زعفران هم میشه ریخت)
شیر و آرد سمولینا (لوازم قنادی فروشی ها دارند ) و شکر رو داخل قابلمه ای ریختم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه . آخر هم گلاب رو ریختم . وقتی که کمی سفت شد از حرارت برداشتم و داخل ظرف دلخواه ریختم ، داخل هر ظرفی وهر طرحی میشه ریخت سایز طرف من ۱۵ در ۲۵ هستش .حتی می تونید در ظرف های تک نفره بریزید . و بعد داخل یخچال قرار دادم که خنک و سفت بشه .
خامه ای که من استفاده کردم خامه قنادی هستش و بعد اینکه رویه اول خنک و سفت شد روش خامه زدم و با گل محمدی و خلال پسته روش رو تزیین کردم .
و شربت رو رویه دسر میشه ریخت.
نکته : چون شربت داره و اگر خامه قنادی هم استفاده کردید کلا میشه شکر لایه اول روحذف کرد و شکر نریخت . من شکر کم ریختم . با توجه به نحوه استفاده مواد خودتون میزان شکر و ریختن و یا نریختن شکر رو تنظیم کنید .
اگر دوست داشتید می تونید داخل مواد لایه اول هم حتی خامه بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت نارنگی بدون پختن🍊
⠀
مواد لازم:
✅بیسکویت 300 گرم
✅ 20 گرم پودر کاکائو
✅ 3 عدد موز رسیده
✅ پنیر خامه ای 300 گرم
✅کمی پودر قند
✅ 5 عدد نارنگی کوچک ⠀
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه:
بیسکوییتها را با کاکائو را داخل غذاساز بریزید و پودر کنید . موزها را هم در مخلوط کن بریزید و پوره کنید. پودر بیسکوییت را با پوره موز ترکیب کنید تا یکدست شود و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
برای خامه، پنیر خامه ای را با کمی پودر قند مخلوط کنید تا یکدست شود میتوانید از خامه قنادی جایگزین پنیر خامه ای استفاده کنید.
مواد خمیری را از یخچال خارج می کنیم و بین 2 ورق کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز کنید. روی آن را خامه بکشید و نارنگی های پوست کنده را روی لبه بچینید میتوانید جایگزین نارنگی از موز استفاده کنید. مثل ویدیو محکم به شکل رول بپیچید و حداقل 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. در صورت تمایل با شکلات آب شده تزئین کنید و برش بزنید و لذت ببرید! نوش جان😘
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ناگت مرغ 😉
مخلوط سینه وران چرخ شده حدود ۴۰۰ گرم
یک عدد پیاز رنده شده واب گرفته شده لازم نیست زیادی آبشو بگیرید
پنیر پیتزا یک لیوان ویا ۸۰ گرم
سس خردل دو قاشق پر
سیر سه حبه
نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه و کمی آویشن به میزان لازم
همه مواد رو تو غذا ساز ریخته چند دقیقه بزنید تا مواد چسبنده ای به دست بیاد
به چند روش می تونید فرم بدید
یا کف ظرف آرد سوخاری بریزید مواد روش با پشت قاشق صاف کنید باز ارد سوخاری سپس قالب بزنید
یا می تونید تو دست شکل بدید ودر پودر سوخاری بغلتونید
ویا به شکل بیضی تو دست فرم بدید سیخ چوبی از وسط رد کنید .سیخ حتما نیم ساعت قبلش تو آب خیس کنید تا موقع سرخ کرون سیخ نسوزه
ناگتها که آماده شدن حدود یکساعتی بزارید یخچال
روغن رو با حرارت خیلی کم بزارید داغ بشه با حرارت خیلی کم حدود ۵ الی ده دقیقه
وقتی که داغ شد دونه دونه ناگتها رو سرخ کنید با حرارت کم سرخ بشن
تا مغز پخت بشن
عزیزان توجه کنید هر یکی دو سری که ناگتها رو سرخ کردید باید روغن رو از صافی رد کنید تا ارد سوخاری که ته نشین شده و سوختن سری بعد ناگتها نچسپه
ناگتها تو روغن شناور سرخ بشن
توجه کنید وقتی که میخواید ناگترو سرخ کنید باید همزمان بریزید نه اینکه وسط سرخ شدن دوباره چند دونه دیگر بریزید این کار باعث میشه روغن سرد بشه وناگتها روغن زیادی به خودشون جذب کنن و سفت بشن
من از آرد سوخاری خونگی استفاده کردم دستورشو پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم
ارد سوخاری استفاده میکنید باید دونه هاش ریز باشه .
دستور تار تار
سس مایونز حدود یک پیمانه
دو قاشق سر پر خیار شور ریز خرد شده
دو قاشق پیاز ریز خرد شده
یک قاشق جعفری ریز خرد شده
یک قاشق آب لیمو
نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم
همه مواد رو با هم مخلوط وداخل یخچال میزاریم به مدت یکساعت 😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_تزریقی
مدلی که براتون گذاشتم از روی گل ژِربِرا الهام گرفته شده که رنگهای مختلفی داره.
تزریق قسمت وسط گل(پرچم گل) مثل مدل قبلی(گل خار)هست.
بعد از تزریق قسمت وسط،دو ردیف گلبرگ کوچک با رنگ نارنجی تزریق میکنیم.به اینصورت که سوزن رو در ژله وارد کنید و آروم به چپ و راست حرکت بدید و همزمان خامه رو تزریق کنید.
بعد هم دو ردیف گلبرگ بزرگ تزریق میکنیم به اینصورت که ابتدا سوزن رو وارد کنید و بعد سوزن رو به سمت خارج حرکت بدید و در زمان خروج همزمان تزریق انجام بدید تا رگبرگ اصلی ایجاد بشه و بعد دو طرف رگبرگ اصلی به صورت پرانتز کشیده سوزن رو حرکت و همزمان تزریق انجام بدید تا گلبرگها شکل بگیرن.
برای تزریق برگ هم در آخر دقیقا مثل تزریق گلبرگها عمل میکنیم فقط پرانتزی که با سوزن دو طرف رگبرگ اصلی میزنیم بزرگتر هست و در آخر داخل برگها رو با رنگ سبز پر میکنیم.
برای خارج کردن از ظرف ابتدا دور تا دور ژله رو با نوک کارد آزاد و چند لحظه ظرف را روی بخار کتری یا در آب جوش قرار بدید و راحت در ظرف سرو برگردونید.
بهتره حتما از کاسه یکبار مصرف شفاف استفاده کنید چون ژله خیلی راحت ازش جدا میشه و فقط کافیه قبلش کمی ظرف رو چرب کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هل و گلاب با کیک پز
پیتزا،پیراشکی،مرغ،جوجه،ماهی،کیک وشیرینی خلاصه هر چیزی که با فر درست میشه تو این کیک پز میتونید درستش کنید خیلی هم عالی میشه واسه عزیزانی که فر ندارن خیلی خوبه
توجه کنید در کیک پز رو هیچ وقت نشورید. خراب میشه ودیگه قابل استفاده نیست.
مواد رو آماده کنید دم دستتون باشه
کیک پز رو به برق وصل کنید تا گرم بشه حدود پانزده دقیقه تا کیک پز گرم میشه میریم خمیر کیک رو آماده کنیم.
این مواد به اندازه قالب کیک پزه البته تو قالب سی در چهل هم عالیه میشه بخواید بزارید تو فر با دمای ۱۸۰درجه درجه به مدت چهل وپنج دقیقه
آرد سه لیوان
نشاسته ذرت ۳ قاشق سوپ خوری نداشتید مشکلی نیست
تخم مرغ ۵ عدد
شکر یک لیوان ونیم
ماست شیرین یک لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
گلاب اعلا یک چهارم لیوان پودرهل یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری ویا دوقاشق مربا خوری
کشمش مقداری دلبخواهیه
آرد وبیکینگ پودر رو مخلوط والک کنید
شکر وتخم مرغ رو حدود ۴ الی ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید وقتی کرم رنگ وکشدار شد .ماست رو اضافه کنید.یک دقیقه میزنیم .روغن مایع اضافه وگلاب وچند ثانیه میزنیم در حد مخلوط کردن هل رو اضافه کنید سپس آرد رو در چند مرحله اضافه با ویسک میزنیم مرحله آخر چند ثانیه با دور کند همزن میزنیم تا یکدست بشه
داخل قالب ریخته کشمش از قبل شسنه وخشک کرده روش میریزیم به مدت حدود ۴۵ دقیقه تا یکساعت
تو فر با دمای صدوهشتاد به مدت ۴۵ دقیقه قالب ۳۰در ۴۰
کیک پز که گرم شد نخواستید خمیر کیک توش بریزید به سرعت برق چرب کنید تا قالب سرد نشه
مقداری آرد وروغن جامد با هم مخلوط کردم تا مثل ماست شل در بیاد فالب رو باهاش چرب کردم روغن جامد نداشتید روغن مایع استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_فوری🫔😍😋
مواد لازم
برای خمیر
2 عدد سیب زمینی خام 500 گرم
3 عدد تخم مرغ
2 لیوان شیر 400 میلی لیتر
4 قاشق غذاخوری روغن 30 میلی لیتر
1 قاشق چایخوری نمک 8 گرم
شوید
5 قاشق غذاخوری آرد 140 گرم
برای مواد گوشتی
گوشت گاو چرخ شده 300 گرم
1 پیاز
2 عدد فلفل سبز
3 قاشق غذاخوری روغن میلی لیتر
نمک ، آویشن ، فلفل قرمز و فلفل سیاه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پنکیک موزی😍😍
تخم مرغ 1عدد
شکر4ق غ
وانیل نوک ق چ
شیر یک پیمانه
روغن مایع 3ق غ
موز2عدد
بکینگ پودر2ق چ
آردیک پیمانه و1ق غ
نمک نوک ق چ
دارچین1 ق چ
تخم مرغ،وانیل و شکر رو باهمزن خوب میزنیم،سپس شیر وروغن رو اضافه وهم میزنیم وبعد موز رو کاملا پوره میکنیم و اضافه میکنیم،درآخر هم آرد،بکینگ پودر،دارچین ونمک رو که باهم سه بار الک کردیم اضافه میکنیم وهم میزنیم در حد مخلوط ویکدست شدن
تابه رو روی حرارت کم میذاریم تا گرم شه،بدون ریختن روغن و چرب کردن،مایه ی پنکیک رو توی تابه میریزیم ووقتی حباب زد بر میگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه،بعد از پخت روی توری میذاریم تا خنک شه وخمیر نشه،بعد با هرچی دوست داشتین سروش کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بلژیکی ۳ رنگ با ۳ طعم متفاوت 😍😋
خیلی راحت ۳طعم خوشمزه رو تو یه کیک داریم 🤤
تخم مرغ ۳عدد، شکر ۱۵۰ گرم، آرد۲۲۵گرم، شیر نصف پیمانه، روغن ۱/۴پیمانه، بکینگ پودر ۱ق چ سر پر، وانیل ۱ق چ، پودر کاکائو ۱ق غ، پودر نسکافه ۱ق چ +۱ق اب که باهم مخلوط کنید
🔴تخم مرغ، شکرو وانیل و ۵دیقه بزنید تا حجیم بشه. شیرو روغن رو اضافه و کمی مخلوط کنید. اردو بکینگ پودرو الک و مخلوط کنید
مواد را به ۳قسمت تقسیم کنید. به یکی پودر کاکائو و یکی نسکافه اضافه کنید
کف قالب ۱۵ یا 18 سانتی را کاغذ بندازید. مواد کاکائویی را داخل قالب بریزید و بزارید داخل فر ۱۸۰، ۱۵ دقیقه تا پخته و رویه ببنده
بعد از فر خارج کنید مواد نسکافه ای رو بریزید و بزارید 10 دقیقه بمونه تا پخته و رویه ببنده و در اخر موادوانیلی و بریزید و نیم ساعت زمان بدید تا کامل بپزه. از فر خارج کنید تا خنک بشه بعداز قالب خارج کنید و روش شکلات یا پودر قند بریزید.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سینی_کباب😍😋
برای مایع گوشتی
۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
۱ حبه سیر
جعفری خورد شده
نمک و فلفل و زیره
۱ ق غ رب گوجه
۳ ق غ روغن
سایر مواد
سیبزمینی
گوجه فرنگی
فلفل
گوشت چرخکرده و پساز و سیر رنده شده و جعفری خورد شده و نمک و فلفل و زیره و رب گوجه و روغن رو مخلوط و ۲ ساعت در یخچال میذاریم سیبزمینی رو برش داده درون سینی کوچکی که چرب کردیم میذاریم و ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میپزیم و بعد گوشت رو پهن کرده و گوجه و فلفل میذاریم و روش رو مقداری روغن ریخته و در فر ۱۸۰ درجه میذاریم تا طلایی رنگ بشه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_نسکافه 🍰 😋
▫️۴ تخم مرغ همدمای اتاق
▫️وانیل
▫️۱ پیمانه شکر
▫️کمی بیشتر از نیم پیمانه ، روغن مایع
▫️۱ پیمانه شیر ولرم
▫️۲ پیمانه آرد
▫️۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
▫️۱ پنس نمک
▫️۲ قاشق چایخوری نسکافه
▫️گردو درشت خرد شده (اختیاری)
🔸برای کیک، تخم مرغ ها ، شکر و وانیل رو با همزن برقی هم بزنین تا پفی شه، بعد روغن و مخلوط شیر و نسکافه رو اضافه و مخلوط کنین ، در طرفی ، آرد ، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین و به مواد اضافه کنین و خیلی کم با دور کند همزن هم بزنین تا یکدست شه بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و حدود ۴۵ دقیقه یا بیشتر، در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین .
برای کارامل پنیری، ۳ فنجان قهوه خوری، شکر رو روی حرارت ملایم-کم گذاشته و بدون هم زدن اجازه بدین کاملا حل و کاراملی شه، عجله نکنین وگرنه کاراملتون شکرک میبنده، بعد ۲۰۰ گرم خامه رو اضافه و مخلوط کنین بعد حدود ۱۳۰ گرم پنیر خامه ای اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد روی کیک سرد شده بریزین و تزیین کنین ♦️میتونین مقدار کارامل رو نصف کنین
🍗🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_بدون خمیرمایه
ابتدا دوتا تخم مرغ و نصف ق چ وانیل رو هم میزنیم بعدسه چهارم لیوان شکر میریزیم و نصف پیمانه ماست و شش ق غ روغن مایع خوب هم میزنیم بعد یک و نیم ق چ بکینگ پودر اصافه میکنیم ۵ دقیقه استراحت میدیم تا روش یکم حباب بزنه یا به عبارتی پفکی بشه بعد دو و نیم پیمانه ارد اضافه میکنیم خمیر این پیراشکی شل و جسبناکه اصلا ارد اصافه نکنید دستتون رو جرب کنید و به اندازه یک گردو بردارید صاف کنید و در روغن داغ با شعله کم سرخ کنید تا مغز پخت بشه حتما تند تند برشگردونید دوطرفشخوب و یکنواخت سرخ بشه.
#خلاقیت_درخانه_پیراشکی
🍔🍗🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مرغ
میخوایم یه کیک مرغ خیلی خوشمزه درست کنیم😍
مواد لازم:🤗
نان تست ۱ بسته🍞
سینه مرغ ۲ عدد🍗
گردو ۱۰۰ گرم☺️
پیازچه ۱۰۰ گرم🌱
سس مایونز ۱ پیمانه☝🏻
خردل ۱ ق.غ🥄
نمک و فلفل به میزان لازم👌🏻
به سلیقه خودتون میتونید داخلش خیارشور،ذرت،هویج و جعفری هم بریزید.🤗
برای سس هم میتونید به میزان نصف از ماست چکیده و سس مایونز استفاده کنین.👌🏻
سینه مرغ رو با پیاز و زردچوبه و نمک فلفل میپزیم و بعد از پخت خردش میکنیم.🔪
بهش پیازچه،گردو و سس ها و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و برای حداقل ۱ ساعت میذاریمش داخل یخچال تا مزهها به خورد هم دیگه برن.❄️
دور نون تست ها رو جدا میکنیم و میذاریم کنار چون موقع تزیین به کارمون میاد.😉
هم میتونید مثل من با رینگ گرد نون ها رو برش بزنید هم میتونید به صورت مربع یا مستطیل درستش کنید.😍
من نون ها رو با رینگ گرد برش دادم و بعد به صورت لایه لایه نون،کمی سس و مواد مرغ رو روی هم چیدم.☺️
در نهایت رینگ رو بیرون میاریم و رو و دور کیک رو با سس میپوشونیم.🎂
بعدم هر مدلی که دوست دارین تزئینش میکنید.😍
یکی از خوشمزهترین وعده ها میشه واقعا.😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوهان_عسلی 🍯
شکر یک فنجان سر خالی
آب یا گلاب نصف فنجان
کره ۵۰ گرم
عسل یک ق غ
خلال بادام یک فنجان
اول از همه یک سینی رو کمی چرب کنید و کنار بزارید .
شکر ، آب ، کره و عسل را درون تابه میریزیم و روی شعله ملایم قرار میدیم و شروع میکنیم هم زدن .
هم میزنیم تا مایه طلایی رنگ و کمی غلیظ بشه ، مواظب باشید حرارت ملایم باشه و مرتب هم بزنید تا کره نسوزه .
حالا خلال بادام رو اضافه میکنیم و دوباره خیلی آروم هم میزنیم تا مخلوط یه کم تیره بشه ولی نه خیلی که بسوزه و تلخ بشه .
وقتی مایه به رنگ دلخواهمون رسید از روی حرارت برمیداریم .
حالا با قاشق چایخوری از مواد برمیداریم و با کمک یک قاشق دیگه توی سینی میریزیم . حین ریختن مایه مرتب هم بزنید چون مایه زیر میمونه و خلال بادام رو قرار میگیره تا مایه با مغز مخلوط بشه .
اگه دوست داشتین تا داغ هست روی سوهان ها پودر پسته بپاشید .
باید خیلی سریع اینکار رو انجام بدین چون سوهان سریع سفت میشه ، سعی کنید دو نفری این کار رو انجام بدین .
بعد که خنک شد توی ظرف در بسته نگهداری کنید و نوش جان کنید . 😋🤗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا پوآچا
.
مواد لازم:
1 لیوان شیر ولرم
1 استکان آب ولرم (نصف لیوان)
1 استکان روغن مایع (نصف لیوان)
1 استکان ماست (نصف لیوان)
3 عدد تخم مرغ (زرده یکی را برای رومال کنار بذارید)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
3 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
50 گرم کره نرم شده در دمای اناق
7 و یا 8 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
برای روی پیتزا پوآچا:
پنیر ، گوجه فرنگی ، فلفل (اگر دوست دارید میتوانید ، سوجوک(نوعی فرآورده گوشتی) ، زیتون ، پنیر پیتزا یا هر چیزی که دوست دارید اضافه کنید)
طرز تهیه:
شیر و آب ولرم را داخل ظرف بزرگی بریزید. خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس به ترتیب تخم مرغ ، روغن مایع و ماست را اضافه کرده خوب هم بزنید. نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید. در حین ریختن آرد وقتی که خمیر تقریبا شکل گرفت کره نرم شده در دمای اتاق را بریزید و خوب ورز دهید. آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. (مقدار آرد را زیاد نریزید هر چقدر خمیر نرمی آماده کنید بعد از پخت بافت نرمی خواهد داشت) روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود حدود 45 دقیقه استراحت دهید. خمیر استراحت کرده را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس از خمیر چانه هایی که کمی از نارنگی کوچکتر است آماده کنید و با فاصله داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بذارید. در فیلم 27 چانه شده است.
وسط چانه را فشار داده مثل فیلم گود کنید. پنیر ، گوجه فرنگی و فلفل بذارید و 20 دقیقه داخل سینی استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را به کناره های خمیر بمالید و در فر 190 درجه از قبل گرم شده حرارت بالا و پایین تا وقتی که سرخ شود بپزید.(حدود 25_20 دقیقه، اگر فر شما حرارت بالا و پایین با خم روشن نمیشود فقط حرارت پایین فر را روشن کنید) قبل از اینکه در فر بذارید یکبار دیگر مواد رویی را فشار بدید تا حین پختن به خاطر پف کردن خمیر بیرون نریزد. نوش جان
نکته:
خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد اگر خمیر مایه شما هشک معمولی است ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل آب ولرم بریزید و هم بزنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس شیر و بقیه مواد را اضافه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته سیخی
مواد لازم:
گوشت قرمز چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
جعفری: به اندازه دلخواه
پیاز رنده شده: ۱ عدد
آرد (آرد نان فطیر یا معمولی): ۳تا ۴ قاشق غذا خوری
تخم مرغ: ۱ عدد
نمک. پودر فلفل قرمز.پودر فلفل سیاه: به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس:
گوجه فرنگی: ۳ عدد
پیاز:۱ عدد
سیر: ۳ حبه
فلفل دلمه ای قرمز رنگ: نصف یک عدد
روغن: ۳تا۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۱قاشق غذاخوری
نم، فلفل سیاه و شکر: به مقدار لازم
مشخصات
طرزتهیه:
مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و آنها را خوب مخلوط می کنیم.
از مواد به دست آمده کوفته های کوچکی به صورت قلقلی درست کرده و به سیخ می زنیم.
برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قرار می دهیم و یا اینکه در ماهی تابه قرار داده و دربش را می گذاریم تا پخته شود.
طرز تهیه سس:
فلفل دلمه ای،پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم.
سپس گوجه فرنگیهای رنده شده و رب را اضافه کنید و هم بزنید و نصف استکان آب اضافه کنید.نمک و ادویه جات و پودر شکر را هم اضافه کرده تا کمی مواد جوش بیاید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• پیتزا مارگاریتا 🍕 یه پیتزای راحت و کم هزینه و بدون گوشت والبته خوشمزه 👌😉
پیتزا مارگاریتا یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و پر طرفدار در جهان است که مانند دیگر پیتزاها اصالتی ایتالیایی دارد. این پیتزای خوشمزه با گوجه فرنگی تهیه می شود و به همین دلیل در بعضی از نقاط جهان با نام پیتزا گوجه فرنگی هم شناخته می شود.
این پیتزا به افتخار پرچم سه رنگ کشور تازه متحدشدهٔ ایتالیا رنگهای سبز، سفید و سرخ داشت؛ گوجه برای رنگ قرمز، ریحان برای رنگ سبز و پنیر موتزارلا برای رنگ سفید.
مواد لازم
پوره گوجه فرنگی پوست گرفته شده ۴ عدد
دو حبه سیر
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
برگ ریحان چند پر
خمیر پیتزا
من از خمیر پیتزایی که بدون تخم مرغ استفاده کردم . پستش تو پیج موجوده .
تمام موارد تو فیلم توضیح دادم اگه سوالی هست در خدمتم .
حتما درستش کن پشیمون نمیشی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• بریم برای یه کیک مرمری جذاب و خوشگل که همینجوری ساده خیلی شیک و مجلسیه و عاشقش میشی😍
چرب کردن قالب و یادته چند وقت پیش استوری کردم برای این کیک بود با این روش راحتی استوری هم هایلایت کردم میتونی ببینی
این کیک تو فر دستساز هم میشه 🥰
سایز قالبم بیست وپنج بود
کیک مرمری
چهار عدد تخم مرغ
شکر : یک ونیم پیمانه
آرد :دو پیمانه + ۲ ق غ(برای قسمت سفید رنگ آخر اضافه میشه )
پودر کاکائو: ۲ ق غ
بکینگ پودر : ۲ ق م
شیر : نصف پیمانه (میتونید بحاش آب بریزید)
یک چهارم ق چ وانیل
روغن مایع : نصف پیمانه
تخم مرغ و وانیل و شکر رو بزنید تا کشدار و حجیم بشه
بعد روغن و شیر اضافه و در حد مخلوط شدن بزنیددر اخر آرد و بکینگ پودر که سه بار الک کردید و اضافه کنید و مخلوط کنید
مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید
به یکی دو ق آرد و به یکی دیگه دو ق پودر کاکائو بزنید در آخر هر دورو جدا بریزید توی قیف و نوکش رو قیچی کنید
قالب رو چرب و آرد پاشی کنید و مثل ویدیو مواد رو روی هم بریزید و در فربا دمای صدوهشتاد بزارید چهل دقیقه چک کنید
او فر دستساز هم میشه نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_پارفه_میوه
مواد لازم:
2 بسته بیسکویت بچه (یا بیسکویت پتیبور)
2 بسته خامه فرم گرفته
1 بسته شیر تبخیر شده(200 میلی لیتر)
1 لیوان شیر
توت فرنگی، توت سیاه، توت، هلو، گردو، پسته، فندق، شکلات چیپسی (هر چی بخوای میتونین جایگزین کنید، سلیقه ایه)
طرز تهیه:
اول از همه 1 لیوان شیر و 1 بسته خامه فرم گرفته را با همزن میزنیم تا یکدست شود.
سپس یک بسته خامه فرم گرفته با شیر تبخیر شده را در کاسه دیگر خوب هم بزنید. خامه ای ک با شیر هم زدیم را ب این مخلوط اضافه کنید(هر دو خامه فرم گرفته را با هم مخلوط کنید). بعد از آن بیسکویت بچه و توت فرنگی خرد شده ، شکلات چیپسی، بادام زمینی را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
داخل قالب خود را با سیفلون می پوشانیم مواد داخل آن را پر می کنیم.
سپس روی آن را با سیفلون می پوشانیم و به مدت 1 شب در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
می توانید روز بعد آن را بیرون بیاورید و به دلخواه برش بزنید و سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛