.
طرز تهیه😍
اول تخم مرغ هارو با وانیل و شکر خوب هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن😊
بعد رو غم و آب رو اضافه میکنیم و با همین دستی خوب هم بزنید😻
ود آخر پودر کاکائو و آرد و بکینگ پودر رو به مواد اضافه کنید و با همزن هم بزنید👏🤗مواد کیک آماده است😋😎
.
حالا داخل لیوان های کاغذی رو چرب کنید (البته من چرب نکردم و مشکلی هم پیش نیومد)
مواد کیک رو یکم بیشتر از نصف لیوان بریزید✌
.
و بعد داخل یه قابلمه که از قبل گذاشتید رو شعله و گرم شده ،چن تا پایه بزارید 😊من خودم قالب فلزی گذاشتم ،شما میتونید پیاله های استیلی هم بزارید فقط مهم اینکه اون سینی که بعدش میزاریم حتما از کف قابلمه فاصله داشته باشه .
.
همون طور که تو فیلم میبینید،لیوان هارو رو یه سینی بچینید و در قابلمه بزارید و شعله رو کم کنید😎😍
بعد ۴۵ دقیقه با یه خلال دندان چک کنید اگه پخته بود ،خاموش کنید😻😋
.
حواستون باشه یه ربع در قابلمه رو برندارید تا یکم خنک بشه کیک ،چون اگه زود درشو بدارید پف کیک میخوابه✌😉
.
.
بعد که خنک شد از قالب کاغذی جدا کنید و نوش جان کنید😻🌸💐☘
.
.امیدوارم خوشتون بیاد .سعی میکنم آموزش هایی بزارم که اونهایی که فر هم ندارن بتونن بپزن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اوایل که فر نداشتم همه کیک هارو داخل قابلمه درست میکردم خیلی هم خوب میشد✌
الان هم که فر دارم به نظرم تو قابلمه بهتر میشه کیک هام 😉فقط کیک خیس رو تو فر میذارم😊
.
حالا هم آموزش یه کیک بدون فر خیلی راحت اوردم برای شما ،حتما امتحان کنید👇👇👇آموزش کیک لیوانی بدون فر👇
.مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد🥚
شکر یک پیمانه🍚
وانیل نصف قاشق چایخوری🥄
روغن نصف پیمانه
آب ولرم نصف پیمانه
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
آرد یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر یک ق غ خوری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_گوشت
.
موادخمیری
تخم مرغ ۲عدد
ماست نصف لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
آرددوسوم لیوان+نمک یک چهارم قاشق مرباخوری
پنیرپیتزادرصورت دلخواه ۵۰گرم
موادگوشتی
گوشت چرخ شده ۲۰۰گرم
پیازیک عددمتوسط
نمک وادویه به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
نکته:حتمادم کنی بزارید
یک طرفش که پخت برمیگردونیم تاطرف دیگه هم پخته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاناکوتا_خرما
خرما 15 تا 17 عدد
من 15 عدد خرما استفاده کردم
روی خرما آب جوش بریزید و چند لحظه صبر کنید سپس پوست و هسته آنرا جدا کنید
شیر 1 و 1/4 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شکلات خرد شده 70 گرم
من از شکلات تلخ کارات استفاده کردم
خامه صبحانه 200 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری پُر
نصف مقدار شیر را به همراه خرما و پودر کاکائو در مخلوط کن بریزید تا پوره و یکدست شود.
خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید
وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کرد،شکلات خرد شده را افزوده و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
دقت کنید در طول مراحل تهیه دسر،مواد به هیچ عنوان نباید بجوشد
سپس بقیه شیر را اضافه کنید
مخلوط خرما را صاف کرده و به مواد اضافه کنید.
در انتها پودر ژلاتین روی مواد بپاشید و مدام هم بزنید تا گلوله های ژلاتین باز شده و در دسر کاملا حل و یکدست شود
میتونید برای اطمینان از گلوله نشدن ژلاتین،1 قاشق پودر ژلاتین را روی 1/4 پیمانه از شیر بپاشید و روی بخار کتری قرار بدید تا ژلاتین شفاف و حل شده سپس به مواد پاناکوتا اضافه کنید
مواد دسر آماده ست
آنرا در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شده و ببندد سپس از قالب خارج کنید.
قالب من سیلیکونی هست که نیازی به چرب کردن نداره
اگه از قالب پلاستیکی استفاده کردید بهتره کمی قالب رو چرب کنید.
این میزان مواد 8 عدد پاناکوتا تکنفره سایز قالبم به من داد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• #نان_قهوه_شکلات
سلام عزیزان ، یه نون خوشمزه با طعمی بی نظیر و عالی 😍😋
شیر ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
روغن مایع ۳۰ گرم (۳ ق غ)
شکر قهوه ای یا سفید ۴۰ گرم (۳ ق غ)
شکر سفید ۱ ق م
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
آرد سفید حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
پودر قهوه ۱ ق غ
آب مقداری
شکلات چیپسی ۱ ق غ
۱ ق م شکر رو داخل شیر ولرم ریختم و ترکیب کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
قهوه ترک رو با کمی آب روی حرارت گذاشتم و وقتی آماده شد از حرارت برداشتم .
روغن مایع و شکر قهوه ای رو با هم مخلوط کردم ، قهوه رو هم ریختم و خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد الک شده رو کم کم ریختم . میزان آرد تقریبی هست و با احتیاط بریزید . خمیر رو ده دقیقه یا با دست ورز بدید یا دو سه دقیقه ورز برید و بعد داخل دستگاه خمیرزن بریزید و ورز بخوره .
خمیر رو داخل ظرفی که کمی چرب کردم ، قرار دادم و روش رو پوشوندم یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه و بعد استزاحت پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . کمی شکلات چیپسی هم ریختم و ترکیب کردم .
نحوه طرح دادن دل به خواهی هست من داخل قالب لوف قرار دادم (سایز قالب من ۱۰ در ۲۵ هست) .کمی چرب و کاغذ روعنی انداختم و خمیر رو داخل قالب قرار دادم و روش رو پوشوندم ۲۰ الی ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . بعد از استراحت رومال نیاز نداره ، نهایتا با کمی شیر رومال زدم و کمی روش شکلات ریختم . داخل فر که از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه ،۲۰ ، ۲۵ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی اب بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون هم از اول قرار دادم .
دیدم که آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• دنت ،اونم از نوع شکلاتی یکی از دسرای پرطرفداره که مطمئنم بعد از این آموزش دیگه از مغازه نمیگیری😋
توی قابلمه ،دو پیمانه شیر
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
شش قاشق غذاخوری شکر
و درآخر دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه بریزین،
خوب مخلوط کنین تا یکدست بشه
روی حرارت بذارین و مدام هم بزنین تا غلیظ بشه
داخل ظرف مورد نظر بکشینو با ترافل یا شکلات چیپسی دیزاینش کنید
بفرمایید به همین سادگی دسر خوشمزه مون سه سوته حاضر شد
نوش جان🥰
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_کاپوچینو
شیر یک لیتر(۴ لیوان)
شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر کاپوچینو ۲ بسته
پودر ژلاتین ۴۰ گرم ( ۴ ق غ)
خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
نصف لیوان شیر سرد رو روش پودر ژلاتین می پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم ( روش بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه .
توی قابلمه دیگه ای مابقی شیر که سه و نیم میشه رو داخلش ریختم و کاپوچینو رو بهش اضافه کردم و بعد شکر رو ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکرش حل بشه فقط در همین حد دیگه نیازی نداره بجوشه و ... . و بعد روی حرار بهش ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار تا از دما بیفته .
خامه قنادی رو یک کم با همزن زدم نیازی نداره که خوب فرم بگیره یک کم کافیه و بعد پنیر رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم تا خوب مخلوط بشه . یک کم از مواد دسر داخلش ریختم و مخلوط کردم و بعد کل مواد رو ریختم تا خوب یکدست و صاف مخلوط بشه .
اگر مثل من دورنگ خواستید .
من مواد رو دو قسمت کردم به یک قسمت یک قاشق کاکائو رو که با یک کم آب جوش جل کردم داخلش ریختم .
داخل قالب ( جنس قالب من پلاستیکی) رو اگر بخواید راحت باشید هر چند خامه داره و چربی داره و راحت تره . اما من خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم . اول نصف مواد کاکائویی رو ریختم و گذاشتم تا نیم بند بشه یک کوچولو از نیم بند سفت تر و بعد نصف اون یکی مواد رو ریختم و همین رو تکرار کردم سری بعد .
آخر کار هم یک شب تا صبح داخل یخچال موند تا خوب بسته بشه .
بعد از اون دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که خوب آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
نکات : پودر ژلاتین جاش پودر ژله نمیشه .
میزان شکر کاملا بسته به ذایقه و سلیقه شماست می تونین کم و زیاد کنین فقط توجه کنید اگر خامه قنادی بریزید چون شیرینه زیاد شکر نریزید خود کاپوچینو هم شیرینی در ضمن داره .
ترجیحا پنیرماسکارپونه داخلش بریزید ، چون این پنیر پناسب این جور دسرهاست و اصلا نمک نداره کیفیت خیلی با این پنیر نسبت به پنیر خامه ای فرق داره . پنیر رو هم ترجیحا حذف نکنید چون کرم خیلی لطیف و خوشمزه میشه .
خامه هم همین طور بودنش باعث خوشمزگی دسر و راحت خارج شدن از قالب میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• تو این هوا هیچی به اندازه یه لیوان شربت خنک و خوشمزه جیگر اون و حال نمیاره 😍😉
بریم برای درست کردن این شربت خوشمزه که عطش آدم و کم میکنه مخصوصا که خاکشیر و تخم شربتی هم داشته باشه 👌
شکر یک پیمانه
آب نصف پیمانه
زغفران دمکرده مقداری
یک دسته نعناع
یک پیمانه سرکه سفید
خاکشیر و تخم شریتی مقدارش کاملا سلیقه ایه
دو تا دونه هم لیمو ترش
شکر و اب و بزارید به جوش بیاد بعد نعناع و سرکه اضافه و بزارید کمی غلیظ بشه حدود یک ربع در آخر زعفرون اضافه و خاموش کنید حالا شهدش آماده اس خاکشیر هم بشورید تخم شربتی هم همینطور و خیس بدید
تو پارچ یا هر ظرفی دارید همه رو با یخ و آب و چند پر نعناع و برگ لیمو مخلوط کنید و تمام
نوش جونتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سمبوسه_پیتزایی
سلام سمبوسه از اون غذاها و فینگر فود خوشمزه و دوست داشتنی 😍🤗
مواد میانی دل به خواهی و با توجه به ذایقه می تونید تنظیم کنید .
.
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
قارچ ۶ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
نان لواش به میزان لازم
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، قارچ ها رو ورقه ای کردم و اضافه کردم و تلت دادم ،گوشت چرخ کرده رو هم بهش اضافه کردم ، فلفل دلمه نگینی خرد شده ، سیب زمینی نگینی سرخ شده
کمی آویشن و نمک و فلفل و زردچوبه و به همراه کمی رب گوجه ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . بعد مقداری پنیر پیتزا ریختم .
می تونید انواع سبزیجات هم داخلش بریزید .
برای نون من از نون لواش استفاده کردم. در اندازه دل خواه برش دادم و مثلثی پیچیدم . لبه اش رو هم از آب استفاده کردم و به هم چسبوندم .
بعد هم توی روغن سرخ کردم . بعد از سرخ شدن در دستمال روغن گیر قرار دادم تا روغنش بره .
با این میزان مواد نزدیک ۱۵ عدد سمبوسه میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیف_استراگانف
سلام از اون غذاهای دوست داشتنی ، توی خونه ما که خیلی دوسش دارند 🤗😊.
.
برای ۳ نفر
گوشت گوساله یا فیله ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ تا ۷ عدد
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ( 2 تا 3 ق)
کره ۲۵ گرم
شیر گرم ۱ لیوان
آرد سفید ۱ ق غ
سیب زمینی ۲ عدد
نمک به میزان لازم
پیاز رو خلالی کردم . گوشت رو هم خلالی برش دادم .
پیاز رو تفت دادم و بعد گوشت رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و بهش یک و نیم الی دو لیوان آب اضافه کردم تا بپزه ، یه عده گوشت رو اینجا نمی پزن همین تفت دادن رو انجام میدن . اما من میزارم بپزه .
بعد از پخت کمی نمک زدم به گوشت . قارچ رو ورقه ای کردم و توی تابه تفت دادم . گوشت رو بهش اضافه کردم .
سس سفید : آرد رو کمی تفت دادم و بهش کره اضافه کردم و بعد شیر گرم رو بهش اضافه کردم و زیر حرارت ملایم مدام هم زدم تا غلیظ بشه بعد از حرارت برداشتم .
داخل تابه سس سفید رو ریختم و تابه رو از حرارت برداشتم و شعله رو خاموش کردم و خامه رو اضافه کردم .
میتونین سس سفید رو هم حذف کنین و کمی از آب گوشت نگه دارین و آرد رو تفت بدین و آب گوشت رو بهش اضافه کنین و داخل تابه بریزین و هم بزنین روی حرارت تا غلیظ بشه .
در هر صورت این غذا خیلی خوشمزه است .
خامه رو حتی المقدور حذف نکنین که با خامه خیلی عالیه ، مگه رژیم دارین یا براتون ضرر داره .
سیب زمینی رو هم خلالی کردم و سرخش کردم و موقع سرو کنار غذا ریختم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این کیک زعفران و کشمش با بافت ترم و اسفنجی فقط چند قاشق آرد نانوایی میخواد
مواد لازم
آرد هشت ق غ
شکر شش ق غ
تخم مرغ دو عدد
شیر یا آب یک سوم لیوان
وانیل نوک ق چ
بکینگ پودر دو ق چ
روغن مایع یک چهارم لیوان
زعفران دم کرده یک ق غ
کشمش دو ق غ
روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قالب رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم و مدت یکساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت صد و هفتاد میزلریم داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم مدت پنجاه دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
• .
اینم از یه نون متفاوت و پف پفی که داخلش کشمش و گردو داره و با یه هزینه خیلی کم و مواد در دسترس میتونید تو خونه درستش کنید و قول میدم عاشقش بشید😍
.
مواد لازم👇
خمیرمایه خشک فوری: ۱ق.چ(استاندارد قنادی)یا ۴گرم
آرد نون فانتزی یا آرد گندم: ۳۶۰گرم یا تقریبا ۳لیوان دسته دار فرانسوی
تخم مرغ: ۱عدد
شیر عسلی: ۴۰گرم(سه ق.غ)
شیر ولرم: ۱۶۰گرم(دو سوم لیوان)
کره همدمای محیط:۴۰گرم
نمک: یک چهارم ق.چ
.
برای رومال👇
زرده تخم مرغ: ۱عدد
شیر: یک دوم ق.چ
.
مواد میانی👇
کشمش شسته شده و کاملا خشک: به مقدار دلخواه
مغز گردوی خوردشده: ۴ق.غ
.
خمیرمایه فوری و شیر ولرمو همراه تخم مرغ،شیرعسلی یا عسل و نمک خوب باهم مخلوطشون میکنیم.
آردو روی مواد الک میکنیم و هم میزنیم تا جاییکه خمیر جمع بشه و به دست نچسبه.
دو سه دقیقه خمیرو ورز میدیم و بعد کره نرم شده رو بهش اضافه میکنیم و حدود یکربع تا بیست دقیقه خمیرو ورز میدیم تا کاملا لطیفو یکدست بشه.
بعد خمیرو چرب میکنیم و روشو میپوشونیم تا یکساعت تو محیط استراحت کنه.
حجمش که دو برابر شد هواشو میگیریم و دو قسمتش میکنیم.
هر قسمتو چونه میکنیم و با کمک وردنه به ضخامت نیم سانت به شکل بیضی باز میکنیم و بعد روی خمیر با کمک پیتزابر شیارهای یک سانتی ایجاد میکنیم.
روی تمام سطح خمیرو با کشمش و گردو میپوشونیم و از یک سمت به آرومی رول میکنیم.
توی قالبمونو با روغن مایع چرب میکنیم و خمیرو داخلش میذاریم روشو میپوشونیم و یکساعت دیگه تو محیط بهش استراحت میدیم.
وقتی حجمش دوبرابر شد با زرده تخم مرغ و شیر روشو رومال میکنیم.
داخل فر(برقی)از یکربع قبل گرم شده با دمای ۱۶۰درجه به مدت ۲۰تا۲۵دقیقه میذاریم تا زمانیکه روش طلایی بشه.)
دمای فر گازی(۱۸۰درجه)
بعد از اینکه نونمون آماده شد تا گرم هست به دلخواه روشو عسل رقیق شده میزنیم.
وقتی خنک شد از قالب درمیاریم و کنار چایی سرو میکنیم😍
این نون خوشمزه و خوش بافتو حتما امتحان کنید و از خوردنش لذت ببرید😋
❤
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_اتابکی😍😋
تخم مرغ 1 عدد، وانیل نوک ق چ، پودر قند یا پودر شکر نصف لیوان (۱۰۰گرم حدود)، روغن صاف قنادی یا روغن جامد ۱۵۰ گرم، آرد گندم ۲۰۰ گرم، آرد برنج ۲۰۰ گرم، رنگ خوراکی قرمز، هل نصف ق چ، پودر زعفران 1 ق چ
🔴تخم مرغ و وانیل و پودر قند رو اونقد میزنیم تا یکدست و کرم رنگ بشه ، بعد روغن رو اضافه و بازم هم میزنیم ، روغن بهتره جامد و به دمای محیط رسیده باشه ، بعد کم کم آرد هارو جدا جدا الک و اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر نرم و لطیف بدست بیاد. روی سطح صاف آرد ریخته و خمیر رو روش وردنه میزنیم و قالب میزنیم و داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشتیم، میذاریم،داخل فر ۱۶۵ درجه به ۱۵ دقیقه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکنیک_گردو_و_شیره_انگور😍😋
۱ عدد تخم مرغ رو زدم تا کمی باز بشه یک لیوان شیر، نوک قاشق نمک، شیره انگور سفید،
۳ قاشق غذا خوری روغن و وانیل و یک استکان گردوی خردشده رو مخلوط کردم (بهتره گردو رو خیلی ریز کنید تا شکل پنکیک بهتر در بیاد)
یک لیوان+۱ قاشق غذا خوری ارد و یک قاشق مربا خوری پکینگ پودر رو اضافه کردم وبا همزن دستی مخلوط کردم تا صاف و یکدست بشه
بعد ماهیتابه رو روی حرارت گذاشتم تا کاملا داغ بشه و از مایه پنکیک با ملاقه کوچیک داخل ماهیتابه ریختم و حرارت رو کم کردم و همینکه روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد برش گردوندم(تو فیلم نشون دادم) تا ظرف دیگش هم طلایی بشه وبعد با شیره انگور و موز و گردو برا صبحانه عصرانه عالی میشه امیدوارم شماهم درست کنید وخوشتون بیادمیتونید بجای گردو از مغزهای دیگه استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛