eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای یک شیشه مربایی کوچک: هویج شسته وپوست گرفته و خرد شده ۲۰۰ گرم ( حدود ۴ تا هویج متوسط ) شکر ۲۰۰ گرم (یک لیوان سرخالی ،تا دو سوم لیوان هم می تونید بریزید ولی کمتر کنید ممکنه کپک بزنه ) هل یک عدد گلاب ۱/۴ لیوان اب ۱ و۱/۲ لیوان پودر ژلاتین ۱ق م(اگر خواستین مارمالاد را نگهداری کنید پودر ژلاتین کمتر بزنید حدود ۱ق چ) آبلیمو ۱/۲ ق چ یا جوهر لیمو کمی هویج خرد شده را با یک ونیم لیوان اب روی حرارت ملایم بگذارید واجازه دهید تا هویج پخته واب ان کشیده شود(کمی اب داشته باشه که راحت پوره بشه ) وقتی هویج کاملا پخته شد با گوشکوب خوب پوره کنید و۲۰۰ گرم شکر اضافه کنید کمی مخلوط کنید واجازه دهید تا به جوش اید پس از جوش زدن آبلیمو و جوهر لیمو اضافه شود و حرارت را ملایم کنید تا مربا غلیظ شود بعد از غلیظ شدن ۱/۴ لیوان گلاب را که با ۱ق م پودر ژلاتین بنماری کرده اید اضافه کنید واجازه دهید تا مارمالاد به غلظت برسد سپس حرارت را خاموش کنید ومربا را وبه ظرف دیگر منتقل کنید پس از سرد شدن سفت تر خواهد شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توی ده دقیقه میتونی کلی پنکیک مقوی و خوشمزه درست کنی از بافت و خاصیتش هرچی بگم کم گفتم 😍 حتی اگه رژیمی یا قند داری با خیال راحت میتونی بخوری چون هیچ شکر و روغنی نداره ☺️ ذخیره اش کن سر فرصت درستش کنی مخصوصا اگه بچه داری و میخوای چیزی مقوی بخوره از دستش نده ❤️ من زهرابانو هستم تو پست ها و استوری هام کلی آموزش کاربردی و بدون فر هست از دست شون نده✅👇🏻 مواد لازم : تخم مرغ ۲ عدد وانیل نصف ق چ خ شیره انگور یا خرما یا توت ۱/۳ لیوان (یا ۵ قاشق غ خ شکر ) ارده کنجد ۱/۳ لیوان ( یا ۵ ق روغن ) شیر یا آب ۳/۴ لیوان آرد گندم ۱ لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ خ نکات : تابه احتیاح به روغن نداره ✅حرارت ملایم باشه ✅روی پنکیک حباب زد برگردونید✅میتونید پنکیک هارو با عسل یا مربا یا شکلاتم میل کنید ✅این مقدار مواد ۲۰ پنکیک با سایز متوسط میده نوش جان تون ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
واما دستور: مواد لازم برای تهیه خمیر: کره ۶۰ گرم پودر قند الک شده ۷۵ گرم (۱/۲ پیمانه یا لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ تخم مرغ ۱عدد آرد سفید ۲۲۵ گرم حدود یک ویک دوم پیمانه سرپر پودر کاکائو ۱ق م سرپر بیکینگ پودر ۱ق چ آرد،بیکینگ پودر وپودر کاکائو را الک کنید و کنار بگذارید، کره نرم شده در دمای محیط +پودر قند ووانیل را باهمزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ(همدمای محیط ،سرد نباشد)را اضافه کرده کمی مخلوط کنید درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر و پودرکاکائو را کم کم اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید ودرنهایت با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر جمع شود،کف قالب مربع ۲۵ را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید وخمیر را باحوصله ویکدست کف قالب پهن کنید سپس درون فر ازقبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ده تا پانزده دقیقه پخت دهید بیشتر نپزید که خمیر خشک بشه، دراین زمان مواد رویه را آماده کنید: کنجد برشته شده ۱۰۰ گرم حدود یک پیمانه سرخالی عسل ۱۰۰ گرم حدود ۱/۲ پیمانه (جایگزین عسل شربت بار همون شربت زولبیا بامیه) شکر ۱ق غ(اگر دوست دارین کم شیرینتر باشه حذف شود) کره گیاهی ۵۰ گرم زعفران دم کرده غلیظ ۱ق غ همه مواد را داخل ظرفی ریخته وروی بخار آب کتری در حد ذوب شدن کره و روان شدن مایه قرار دهید، پس از پخت لایه زیری بلافاصله مواد را روی آن ریخته وصاف ویکدست کنید وده دقیقه دیگر درفر قرار دهید، پس ازاین زمان فر راخاموش کنید و بیست دقیقه ای زمان دهید تا شیرینی درون فر خاموش بماند سپس خارج کنید از قالب جدا کنید و برش بزنید، (می تونید روی شیرینی سلفون بکشید وبگذارید بمونه وبعد برش بزنید من اینکار رو انجام دادم تا شیرینی نرم بمونه وتمیزتر برش بخوره) بافت این شیرینی نرمه بین کیک وبیسکوییت وبا این میزان مواد حدود سی عدد شیرینی به همین سایز خواهید داشت، درون ظرف دربسته ودر یخچال یک ماه ماندگاری داره درفریزر بیشتر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای حدودا ۱۰ تا ۱۲ تا نان تست ۱۰ تا ۱۲ عدد پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم قارچ ۶ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد پیازچه خرد شده ۲ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد آرد سوخاری به میزان لازم نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن به میزان لازم سس گوجه ۱ تا ۲ ق غ سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم تفت دادم و بهش اضافه کردم . کمی پیازچه و فلفل دلمه خرد شده همراه با نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و آویشن ریختم . کمی هم سس گوجه و یه کم سس مایونز هم ریختم و از حرارت برداشتم . می تونین رب گوجه اگر دوست دارین بریزین . مواد کاملا دل به خواهی . بعد که از حرارت برداشتم و از دما افتاد پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کردم برای راحتی کار در گذاشتن در نون تست . دور نون تست ها رو هم گرفتم . از وسط دو نیم کردم می تونین به چهار قسمت حتی تقسیم کنین کوچیکتر هم بشه دل به خواهی . ۳ تا ظرف که توی یکیش تخم مرغ رو کمی با چنگال زده بودم . یکیش تکی آرد سوخاری و دیگری آرد سوخاری و یه کم پنیر پیتزا کنار گذاشتم . هر نوع ادویه ای دوست دارین می تونین داخل آرد سوخاری بریزین یا اینکه از پودر سوخاری هم می تونین استفاده کنین . از مواد بین دو تا نون تست قرار دادم و بعد دورش اول داخل تخم مرغ یه کم غلتوندم و بعد همون دورش رو داخل آرد سوخاری . دوباره کلش رو داخل تخم مرغ و این بار کلش رو داخل مخلوط آرد سوخاری و پنیر پیتزا خوب غلتوندم تا خوب کاور بشه . می تونین به همین صورت همش رو آماده کنین تا چند ساعتی یخچال بزارین و حتی می تونین فریزر بزارین و هر وقت خواستین بردارین و سرخ کنین . یه ساعتی یخچال گذاشتم تا کیفیتش بهتر بشه . بعد نیازی نیست داخل روغن غوطه ور بشه. یه مقدار روعن ریختم تا بتونم سرخش کنم . با حرارت ملایم همه اطرافش رو سرخ کردم . روغن هم به خودش خیلی کم جذب می کنه من توی صافی قرار دادم روعن خیلی کم ازش جدا شد و بعد آماده سرو☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله رنگین کمان🍸🌈 اول از همه به چند رنگ ژله احتياج داريم من ب ترتیب از پایین ب بالا از ژله با طعم های انگور، آناناس و گواوا استفاده كردم. و يك بسته ژله آلوورا ، با ۱ ليوان بستني وانيلي ژله انگور رو با ۱و نیم لیوان آب جوش ترکیب کرده خوب حل میکنیم و بعد بنماری میکنیم تا کاملا شفاف بشه و توي ظرف مورد نظر بريزين و حدود بيست دقيقه بذارين توي يخچال تا ببنده(اگر كه وقتتون محدوده و ميخواين زودتر به نتيجه برسين ۷ دقيقه بگذارين توي فريزر ولي مواظب باشين يخ نزنه) حالا ژله آلوورا رو طبق روش بالا درست كنيد و به جاي نصف ليوان آب سرد، ۱ لیوان بستنی لیوانی ک هم دمای محیط شده و رو ترکیب میکنیم(توجه کنید ک هم ژله هم بستنی هم دما باشن تا بریده نشه .بهتره لایه ک اضافه میکنیم ضخيم نباشه) روي ژله بسته شده بريزين و به مدت ٣ دقيقه بذارين توي فريزر تا ببنده اين روش رو براي ژله آناناس و گواوا انجام بدين تا يه ژله رنگين كماني جذاب تحويل بگيرين اگر كه ميخواين اين ژله رو توي قالب پلاستيكي درست كنيد قبل از ريختن ژله با پنبه و روغن نباتي قالبتون رو چرب كنين پيشنهاد ميكنم پودر ژله رو به روش بن ماري(حمام آب گرم) درست كنيد كه لايه هاي شفافي داشته باشين موقع اضافه كردن لايه ها روي سطح ژله حباب تشكيل ميشه كه حتما با خلال دندون حباب هارو از بين ببرين تا سطح يكدست و مرتبي داشته باشين و در آخر اينكه نه به خط كش احتياج دارين نه قيف فقط كافيه دقت كنيد و لايه هارو يك اندازه بريزين من كاملا چشمي انجام دادم با كمي صبر و حوصله😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این رولت اسفناج پنیری رو وقتی درست کنید هم خودتون عاشقش میشید هم بچه هاتون از خوردنش کلی لذت میبرنن و اگه هم بد غذا باشن بخاطر شکل جذابش حتما دوسش دارن😍 مواد لازم👇 اسفناج: ۱۲۰گرم تخم مرغ: ۳عدد نمک،فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم آرد: ۱ق.غ سیر: ۳حبه پنیر خامه ای: ۲۰۰گرم سس مایونز: ۱ق.غ مغز گردو خوردشده: به مقدار دلخواه . بعد از اینکه برگهای اسفناجو شستیم و آبش رفت ریز خوردش میکنیم و بهش تخم مرغو همراه ادویه ها،آرد و سیر رنده شده اضافه میکنیم و خوب مخلوطشون میکنیم. مایمون که آماده شد داخل یه تابه تفلونِ تقریبا بزرگ(۲۰در۳۰)مقداری روغن میریزیم و مایه رو میریزیم و سطح روشو کاملا صاف میکنیم(حجم مایمون داخل تابه نباید زیاد باشه تا ضخامت رولتون کم باشه)در تابه رو میذاریم و با حرارت کم نیم ساعت تا چهل دقیقه اجازه میدیم تا کوکومون هم بپزه هم سرخ بشه.یک طرفش که سرخ شد کافیه از رو حرارت برمیداریم و میذاریم تا خوب خنک بشه بعد از تابه درمیاریم و از قسمت سرخ شدش روی سلفون میذاریم.پنیر خامه ای رو که ما از ترکیب(پنیر لبنه کاله و پنیر کلاسیک پنج ستاره کاله به خاطر طعم خوبش استفاده کردیم)با یه قاشق سس مایونز مخلوط میکنیم و روی همه سطح کوکو میمالیم بعداز اون مغز گردوی خوردشده رو میریزیم و به آرومی با کمک سلفون رولش میکنیم.برای چندساعت داخل یخچال میذاریم و بعدش به اندازه دلخواه برش میزنیم👌 . رولت اسفناج و پنیر خوشمزه و جذابمون به همین راحتی آماده میشه و میتونید به عنوان فینگرفود هم تو مهمونیاتون سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید😋😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای نون خامه ای عزیزان نون خامه ای خیلی حساسه لطفا سعی کنید با ترازوی دیجیتالی اندازه بگیرید مواد لازم 200گرم آرد دو لیوان سر خالی 400 گرم آب ، یک لیوان ونیم کمی بیشتر 80 گرم روغن مایع نصف لیوان کمی کمتر شربت بار (شربت غلیظ قنادی همون شربت بامیه وزولیبا یک قاشق غذاخوری) عسل یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر یک قاشق سرخالی چایخوری تخم مرغ پنج عدد درشت اگه ریز بودن ۶ عدد آرد رو الک کرده وبیکینگ رو اضافه ومخلوط میکنیم یک قابلمه بردارید آب وروغن میریزیم ومیزاریم رو با گاز با شعله متوسط تا شروع کنه به جوشیدن وقتی که اولین جوش رو زد آرد رو یک دفعه بریزد وشروع کنید به هم زدن این لحظه خییییلی حساسه باید تند تندبزنید وخمیر رو با پشت قاشق تکه تکه کنید . تا خمیر خوب پخته شه خمیر باید حدود ۳ الی ۴ دقیقه با حرارت متوسط بپزه آگه خمیر خوب پخته نشه نون خامه ای موقع پخت وسطش خمیر میشه وخوب پف نمیکنه تنبلی رو بزارید کنار وخمیر رو خوب بپزید زمانی که خمیر پخته شد پهن کنید رو میزتاخنک بشه عسل بریزید وبا دست خمیر رو ورز بدید تا خمیر صاف ویکدست شه سپس دوباره برگردونید به کاسه ودونه دونه تخم مرغا رو بریزید وخوب بزنید آگه با دست مخلوط کنید خیلی بهتره ولی نیرو وبازو💪💪میخواد تخم مرغا رو آگه یکدفعه بریزید خمیر میبره وبه درد نمیخوره هر تخم مرغ رو که میریزید یک دقیقه طول میکشه وتخم مرغ دیگری بریزید خمیر نون خامه ای نه سفته نه شل ماسوره نون خامه ای ساده باید باشه وقتی تو سینی میریزید باید فاصله بینشون باشه خمیر نباید با سختی از قیف بیاد بیرون آگه احساس کردید خمیر سفته نصف تخم مرغ بریزید ودوباره هم بزنید میتونید تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید و کم کم به خمیر اضافه کنید. رو سینی خمیر رو طبق فیلم قیف بزنید با انگشت خیس نوک تیز خمیر رو بخوانونید فر رو با درجه ۲۰۰ الی ۲۲۰ درجه گرم کنید (حدود پانزده دقیقه) نون خامه ها رو بزارید داخل فر توجه کنید وقتی نون خامه ای قهوه ای شد پخته است تا رنگ نون خامه ای قهوه ای نشد به هیچ وجه درشو باز نکنید سی الی ۳۵ دقیقه نون خامه ای پخته میشه فقط شعله پایین روشن باشه هیچ وقت تو سینی فر درست نکنید تهش میسوزه کاغذ روغنی ضروری نیست آگه نداشتید کف سینی رو کمی چرب کنید کافی ست وقتی که پخته بزارید کاملا سرد شه وبا خامه پر کنید خامه آماده رو میتونید از قنادیا بگیرید یا از خامه پاستوریزه شیرین شده استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد روسی با نون کاسه ای🤤🥙(فینگر فود) این سالاد روسی میتونه یه میان وعده جذاب یا کنار وعده ناهار و شامتون خودنمایی کنه😍 . ✅مواد لازم👇 سیب زمینی پخته: ۵عدد متوسط هویج پخته: ۱عدد نخود پخته: نصف لیوان خیارشور: ۴عدد . ✅مواد لازم برای سس👇 ماست همزده: ۳ق.س مایونز: ۳ق.س نمک: ۱ق.م فلفل سیاه: ۱/۲ق.م سیر رنده شده: ۲حبه آب نصف لیموی تازه . ✅مواد لازم برای کاسه های نونی👇 خمیر یوفکا روغن مایع پودر آویشن و پاپریکا از هر کدام ۱ق.م . ابتدا سیب زمینی،نخود فرنگی و هویج را بپزید سپس هر کدومو به صورت مکعبی خورد کنید. خیار شور هم به صورت مکعبی خورد کنید و به بقیه سبزیجات اضافه کنید😊 برای تهیه سس،مایونز،ماست،یک الی دو حبه سیر رنده شده،اب لیمو،نمک و فلفل سیاه را مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید. بدون له کردن، آرام سالاد رو مخلوط کنید تا سس به خورد سبزیجات بره سپس در یخچال بذارید تا خنک بشه👌 برای تهیه کاسه های یوفگا،لایه اول خمیر رو ترکیب روغن و ادویه بمالید و لایه دومو روش بذارید و همین کارو تکرار کنید سپس به اندازه کف یه کاسه گرد برش دهید. قالب رو چرب کنید و هر کدام را مطابق ویدیو داخل قالب به شکل کاسه قرار دهید . حالا در فری که از یک ربع قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم شده بذارید تا حدود ۱۰ دقیقه بپزه و وقتی طلایی شد امادست🙂 . بعد از سرد شدن کاسه ها سالاد رو داخلشون بریزید و سرو کنید . اینم از سالاد روسی فینگر فودیمون😍😋 نوش جان♥️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه فقط سیب زمینی و یه بطری خالی داری حتما این ترفند خوشمزه رو امتحان کنید سیبزمینی رو پوست بگیرید و همراه نمک بزارید کامل اب پز بشه از صافی رد کنید و همراه ارد و نشاسته ذرت با هم کاملا مخلوط کنید تا پوره بشه ورز بدید چونه درست کنید و با بطری فرم‌بدید داخل ظرفی کره و روغن و سس سویا و سیر خورد شده نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه رو کامل تفت بدید سیبزمینی های فرم داده شده رو اضافه کنید و به ارومی هم‌بزنید تا کامل مزه دار بشن طعم این سیبزمینی ها بینظیر‌ میشه حتما امتحانش کنید ࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنچ تست سوخاری 😍😋 مواد لازم: نون تست (حتما تازه باشه)🍞 ژامبون 🥓 قارچ۶-۷عددبخار پز شده🍄 دلمه ۱عدد🫑 پنیر پیتزا 🧀 سس 🥣 ارد سفید🥡 تخم مرغ ۳عدد🥚 شیر ۳ق غ🥛 پودر سوخاری🍘 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷مواد لازم: 🔹آب: دو پیمانه 🔹شیر: دو لیتر 🔹برنج: یک و یک دوم پیمانه 🔹چوب دارچین: یک عدد 🔹نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری 🔹پوست پرتقال (خرد شده): یک عدد 🔹پوست رنده شده لیمو ترش: یک قاشق سوپ‌خوری 🔹پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق سوپ‌خوری 🔹شکر: یک پیمانه 🔹وانیل: دو قاشق چای‌خوری 🔹پودر ژلاتین: چهارده گرم ♨️طرز تهیه: شیر و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند. برنج، چوب دارچین، نمک، پوست پرتقال خرد شده، پوست رنده شده لیمو ترش و پوست رنده شده پرتقال و شکر را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. وانیل را اضافه کنید و اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند تا برنج نرم شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر ژلاتین را در مقدار کمی آب حل کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید. مواد را در یک قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت یک ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد. سپس ژله را از قالب درآورید و با چوب دارچین و برش‌های لیمو تزئین و سرو کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛