eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🍝 😋 ▫️ماکارونی 1 پاکت ▫️گوشت چرخ کرده 150 گرم ▫️پیاز 1 عدد ▫️قارچ 200 گرم ▫️پوره گوجه ▫️خامه یک پاکت ▫️پنیر چدار ▫️فلفل سیاه،فلفل قرمز،نمک 🔸پیاز و گوشت باهم تفت میدیم قارچ و پوره گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم ادویه ها داخلش میریزیم،خامه بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و مقداری پنیر داخلش میریزیم و در نهایت ماکارونی که از قبل داخل آبجوش گذاشته بودیم و آبکش کردیم داخلش میریزیم و مخلوط میکنیم رو سطح موادمون پنیر چدار شده رنده شده میریزیم و داخل فر به مدت 10 دقیقه با دمای 170 میذاریم(گریل بالا فر) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍝 😋😍 ▫️ماکارونی 1 پاکت ▫️گوشت چرخ کرده 150 گرم ▫️پیاز 1 عدد ▫️قارچ 200 گرم ▫️پوره گوجه ▫️خامه یک پاکت ▫️پنیر چدار ▫️فلفل سیاه،فلفل قرمز،نمک 🔸پیاز و گوشت باهم تفت میدیم قارچ و پوره گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم ادویه ها داخلش میریزیم،خامه بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و مقداری پنیر داخلش میریزیم و در نهایت ماکارونی که از قبل داخل آبجوش گذاشته بودیم و آبکش کردیم داخلش میریزیم و مخلوط میکنیم رو سطح موادمون پنیر چدار شده رنده شده میریزیم و داخل فر به مدت 10 دقیقه با دمای 170 میذاریم(گریل بالا فر) 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات نوتلا (یا هر شکلاتی که دوست دارید) نصف پیمانه، تخم ‌مرغ 2 عدد، شکر 1ق چ، کره بدون نمک ذوب شده، پودر کاکائو ● ابتدا دمای فر را به 190 درجه سانتیگراد برسانید. ● دیواره و کف ظرف (مقاوم در برابر حرارت فر) را با استفاده از قلم به کره آغشته کنید. پودر کاکائو را روی دیواره و کف ظرف پاشیده و اضافه را بیرون بریزید. ● در یک کاسه متوسط نوتلا و دو زرده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. ● در ظرفی دیگر، دو سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید و زمانی که شروع به فرم گرفتن کرد، شکر را اضافه کرده، هم بزنید تا کامل فرم بگیرد( به صورتی که اگر ظرف را برگردانید، سفیده از ظرف جدا نشود). ● یک سوم از سفیده را به مخلوط شکلاتی اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. باقی مانده سفیده را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود. ● مخلوط را در ظرف ریخته و لبه ها را تمیز کنید تا سوفله به صورت یکنواخت پف کند. به مدت 15-17 دقیقه در فر گذاشته و بلافاصله سرو کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲 😋😍 🔸سس ▫️یک عدد سینه مرغ رو مثل من بُرش بدید، و بلافاصله ادویه‌های زیر رو بزنید: ▫️پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری ▫️آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری ▫️نمک و فلفل‌سیاه 🔸۲-۳ دقیقه بعد، یک عدد فلفل‌ دلمه که خُرد کردید، و ۱۰ عدد قارچ که ریز ریز کردید رو به مرغ اضافه کنید. ۳ دقیقه بعد گوجه گیلاسی (۷-۸ عدد) و پیازچه (۲-۳ شاخه) رو اضافه کنید و مخلوط کنید. تو مرحله آخر، حرارت رو کم کنید. ۳ قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای (یا پنیر فتا) رو اضافه کنید و اون رو باز کنید. حدود ۲ دقیقه بعد سس آماده هست. پاستا صدفی رو ۷ دقیقه توی آبجوش به همراه نمک بجوشونید، آبکش کنید و توی ظرف مناسب برای فر بریزید. سس مرغ رو بزنید، پنیر پیتزا، پنیرپارمسان و جعفری بزنید و داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه بزارید تا روی اون برشته بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🌱مواد لازم ▪️مرغ:۳_۴تکه ▪️رب:۳قاشق غذاخوری ▪️پیاز:دو عدد ▪️دارچین:نصف قاشق چایخوری ▪️زعفران:یک قاشق غذاخوری ▪️ادویه 👈 پودر سیر،پودر پیاز،نمک،فلفل سیاه،پاپریکا ✅ابتدا مرغ رو با زعفران و نمک مزه دار کنید (اگر فرصت داشتید دو ساعت بذارید داخل یخچال) ✅بعد داخل روغن سرخ کنید(در تابه رو ببندید)نیازی نیست خیلی سرخ شه،طلایی بشه کافیه. ✅ پیاز رو تفت بدید و زردچوبه اضافه کنید. ✅توی مرحله بعدی رب (به اندازه کافی) اضافه کنید.وقتی به جیلیز ویلیز افتاد یک سوم لیوان آبجوش بریزید.اولین راز خوشمزه شدن مرغ درست کردن یه سس جذابه غلیظه ،پس رب به اندازه کافی بریزید.ادویه های که بالاتر گفتم رو اضافه کنید. ✅حالا به اندازه نیاز آبجوش اضافه کنید (دو لیوان کافیه) ✅از سس روی مرغ ها بریزید که خوب رنگ بگیره و درش رو بذارید یک ساعت و نیم بپزه. ✅راز مهم👈پنج دقیقه آخر نصف قاشق چایخوری پودر دارچین ،یه قاشق چایخوری هل یا گلاب اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویچ سرد برای صبحانتون درست کنین و نوش جان کنین. 2 پیمانه شیر ولرم 1/2 پیمانه روغن مایع 1 سفیده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 5-6 پیمانه آرد 1 زرده تخم مرغ، 1 قاشق غذاخوری شیر و کنجد برای روش شیر ولرم، شکر و خمیر مایه فوری رو مخلوط کنین و 10 دقیقه صبر کنین، در این حین، بقیه مواد بجز آرد رو مخلوط کنین، خمیر مایه رو اضافه کنین و آرام آرام آرد رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه.بپوشونین و 1 ساعت استراحت بدین، سپس به دو قسمت تقسیم کنین و هر دو رو به شکل مستطیل باز کنین، نازک باز نکنین، و روشون با دست آرد بمالین و مثل ویدئو ببرین و از دوطرف رو هم تا کنین و روش مخلوط زرده و شیر بمالین و کنجد بپاشین و در فر گرم شده 190 درجه بپزین تا سرخ بشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قرابیه سیب مواد لازم: 200 گرم کره نرم شده در دمای اتاق 1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم) نصف استکان شکر (35 گرم) 1 قاشق غذاخوری ‌پر ماست 1 عدد تخم مرغ 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 4.5 الی 5 لیوان آرد برای داخل قرابیه: 4_3 عدد سیب حدود 5_4 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مرباخوری پر دارچین طرز تهیه: ابتدا مواد داخل قرابیه را آماده کنید و کنار بذارید سرد شود. سیب ها را با قسمت درشت رنده ، رنده کنید داخل قابلمه بریزید شکر و دارچین را اضافه کنید و حدود 15_10 دقیقه با حرارت متوسط گاهی هم بزنید و تفت بدید. (اگر دوست دارید سیب ها خیلی نرم شود میتوانید زمان بیشتری بپزید) برای خمیر قرابیه تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ابتدا با همزن دستی هم بزنید سپس با دست ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید. میتوانید تا سرد شدن مخلوط سیبی خمیر را داخل یخچال استراحت بدید(لزومی به استراحت خمیر نیست). میتوانید مثل فیلم شکل بدید نصف خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و با وردنه باز کنید با در قابلمه به شکل گرد برش بزنید سپس به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. از مخلوط سیب در کناره های خمیر بذارید و رول کنید بقیه خمیر را هم به این شکل آماده کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید . و یا میتوانید هر شکل دیگری دوست دارید درست کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود و تغییر رنگ دهد بپزید (زمان پخت قرابیه 10 الی 20 دقیقه است به حرارت فر شما بستگی دارد، خیلی در فر نگه ندارید چون سفت میشود) بعد از سرد شدن روی قرابیه ها پودر قند بپاشید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مک اند‌چیز که واقعا حرف نداره و از مواد اولیه و با کیفیت استفاده میکنن . اول پاستا هارو ریز میکنن و بعد ژامبون رو و پنیرپیتزا رو بهش اضافه میکنن و ادویه های معطر و فلفل و قشنگ به صورت توپک درشون‌میارن . در آخرهم داخل پودر سوخاری رنگی و تمام ✋🏻 . . لیرو تو چند تا آیتم جزو اولین ها در تهران و ایرانه سوخاری‌ها رنگی‌ ، پیتزا ایتالیایی سوخاری و مک اند چیز‌ سوخاری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما کتلت گوشت رو چجوری درست میکنید؟ خیلی ها برای درست کردن کتلت از آرد، تخم مرغ و سیب زمینی پخته استفاده میکنند ولی من یک روش دیگه برای کتلت درست کردن رو دوست دارم بدون آرد و تخم مرغ و با سیب زمینی خام👌🏼 . اول از همه دقت داشته باشید که با رنده ریز پیاز و سیب زمینی رو رنده کنید. آب پیاز و سیب زمینی را بگیرید. گوشت رو بهشون اضافه کنید و بعد نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و کمی هم زعفران بهش بزنید . خوب باهم مخلوط کنید و اگر آب انداخت حتما آب اضافی را از مخوط جدا کنید، بعد سرخ کنید یادتون باشه خیلی کلفت کتلت ها رو درست نکنید تا خوب ترد بشه، تابه حتما تفلون باشه و نیم سانت روغن داشته باشه. . یکی از مزایای سیب زمینی خام و نکته مهمش این هست که روغن کمتری مورد استفاده قرار میگیره . در کنار کتلت هم که یار همیشگیش سیب زمینی سرخ کرده فراموش نشه مواد لازم: ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲عدد سیب زمینی درشت و یک عدد پیاز ادویه به مقدر لازم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک بلوندی پنیری👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا جناغی آرد سفید قنادی دو لیوان آرد نخودچی یک لیوان پودر قند دو لیوان روغن جامد یا نیمه جامد دو سوم لیوان کره پنجاه گرم پودر هل دو قاشق غذاخوری پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ مقداری پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری آرد سفید رو با حرارت ملایم حدود چهل و پنج دقیقه تفت میدیم. حرارت باید خیلی کم باشه که آرد زیاد تغییر رنگ نده. بعد از اینکه خامی آرد گرفته شد آرد نخودچی رو هم اضافه میکنیم و ده دقیقه دیگه تفت میدیم. آردها رو الک میکنیم و روغن و کره رو اضافه میکنیم و پنج دقیقه هم با روغن تفت میدیم. تابه رو از رو حرارت بر میداریم ِو منتظر میشیم تا خنک بشه. در این حین هل ها رو آسیاب میکنیم . پودر قند و پودر هل رو به حلوا اضافه میکنیم و با پشت قاشق خوب به خورد حلوا میدیم. حلوا رو به سه قسمت تقسیم میکنیم به یکی از قسمت ها یک قاشق پودر زنجبیل اضافه میکنیم به یکی از قسمتها زعفران دمکرده غلیظ اضافه میکنیم و به یکی از قسمتها هم پودر کاکائو اضافه میکنیم اگر نیاز بود یکی دو قاشق روغن جامد اضافه میکنیم تا منسجم بشه. هر قسمت رو دوباره به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم. هر كدوم رو داخل كيسه فريزر ميريزیم و با وردنه به اندازه نیم سانتیمتر نازک میکنیم.داخل یک سینی به مدت نیم ساعت میذاریم فریزر تا خودشون رو بگیرن. اول لایه کاکائویی رو داخل یک سینی صاف میذاریم روش یک لایه نازک شکلات آب شده میزنیم بعد لایه زعفرانی و بعد لایه زنجفیلی رومیذاریم همین کار رو با لایه های بعدی هم تکرار میکنیم و بین هر لایه شکلات میزنیم. در آخر با یک چاقوی پهن به دو قسمت تقسیم میکنیم و هر مستطیل رو با برش مورب به دو مثلث تبدیل میکنیم. روی مثلث ها با گلاب یا آب خیس میکنیم و به مثلث روبرو از مستطیل بعدی میچسبونیم به مدت یک ساعت تو فریزر یا سه چهار ساعت یخچال میذاریم. بعد به اندازه نیم سانت برش میزنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان گلم دفعه اول در آرد سفید غلتوندم و بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری . اشتباه کلامی از خستگی کار جای آرد سفید گفتم سوخاری . اول ارد سفید هست . . سینه مرغ ۱ عدد (از فیله مرغ هم میشه استفاده کرد) زعفران به میزان لازم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل به میزان لازم پودر سیر به میزان لازم سس مایونز یا ماست ۱ تا ۲ ق غ تخم مرغ ۲ عدد آرد سفید به میزان لازم آرد سوخاری به میزان لازم سینه مرغ رو برش های نازک و پهن ایجاد کردم . روی یک صفحه نایلون انداختم و تیکه مرغ رو قرار دادم و مجدد روش نایلون انداختم . توسط بیفتک کوب یا گوشت کوب کوبیدم و کمی پهن بشه . برای مزه دار کردن ، لا به لای تکه های مرغ از زعفران و نمک و فلفل استفاده کردم . سس مایونز و پیاز هم ریختم و حدود ۴ ساعت موند. البته این زمان بیشتر هم بشه که عالیه . بعد تکه های مرغ رو از مواد جدا کردم . داخل آرد سفید کمی پودر سیر و فلفل ریختم . اول در آرد سفید غلتوندم و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم . آرد سوخاری من اینجا پانکو هستش . بعد هم داخل تابه روعن ریختم که گرم بشه و داخل تابه قرار دادم با حرارت ملایم بپزا . یک طرفش سرخ شد و پخت برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ و پخته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ۱ لیتر شیر ۱ لیوان شڪر ۲ و نیم ق غ پودر ڪاڪاعو ۳ ق غ نشاسته ۲ ق غ آرد شیرینے پزی ۱ ق غ ڪره ۱ ق چ وانیل ۸۰ گرم شڪلات یڪو نیم‌ لیوان رشته ڪادایف(رشته ڪادایف رو خورد ڪنید و با مقدارے ڪره در تابه سرخ ڪنین ومراقب باشین نسوزه) طرز تهیه🔻 ابتدا شیر و‌شڪر و پودر ڪاڪاعو و نشاسته و آرد رو روے حرارت هم میزنیم تا غلیظ شه سپس ڪره و شڪلات و وانیل رو ریخته و از روے حرارت برمیداریم ،داخل فنجان هارو با آب مرطوب میڪنیم و میریزیم و سلفون پیچیده و در یخچال قرار میدیم تا ببنده، و بعد در رشته ڪادایف تفت داده شده میغلتونیم و با پودر پسته تزیین میڪنیم. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذا با مرغ مواد لازم ران مرغ ٥ عدد نمك يك قاشق چايخوري فلفل يك قاشق چايخوري فلفل قرمز يك قاشق چايخوري جعفري خشك شده يك قاشق چايخوري سير يك قاشق چايخوري پياز نصف ليوان برنج يك ليوان آب مرغ يك و نيم ليوان ابتدا ران مرغو با يك قاشق چايخوري نمك و يك قاشق چايخوري فلفل و يك قاشق چايخوري فلفل قرمز و يك قاشق چايخوري جعفري خشك شده، مزه دار ميكنيم و سرخشون ميكنيم سير و پياز را مقداري تف ميديم سپس برنج و آب مرغ را بهش اضافه ميكنيم، مقداري نمك و فلفل هم اضافه شود، وقتي جوش اومد، مرغ سرخ شده را اضافه ميكنيم و در فر به مدت 35 دقيقه و دماي 200 درجه سانتيگراد قرار ميديم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات نوتلا (یا هر شکلاتی که دوست دارید) نصف پیمانه، تخم ‌مرغ 2 عدد، شکر 1ق چ، کره بدون نمک ذوب شده، پودر کاکائو ● ابتدا دمای فر را به 190 درجه سانتیگراد برسانید. ● دیواره و کف ظرف (مقاوم در برابر حرارت فر) را با استفاده از قلم به کره آغشته کنید. پودر کاکائو را روی دیواره و کف ظرف پاشیده و اضافه را بیرون بریزید. ● در یک کاسه متوسط نوتلا و دو زرده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. ● در ظرفی دیگر، دو سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید و زمانی که شروع به فرم گرفتن کرد، شکر را اضافه کرده، هم بزنید تا کامل فرم بگیرد( به صورتی که اگر ظرف را برگردانید، سفیده از ظرف جدا نشود). ● یک سوم از سفیده را به مخلوط شکلاتی اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. باقی مانده سفیده را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود. ● مخلوط را در ظرف ریخته و لبه ها را تمیز کنید تا سوفله به صورت یکنواخت پف کند. به مدت 15-17 دقیقه در فر گذاشته و بلافاصله سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴طرز تهیه آسان مربا توت فرنگی برای داشتن یک مربا توت فرنگی خوشمزه حتما باید به نکات زیر توجه کنید: 🍓کل مدت پخت مربا توت فرنگی بعد از به جوش آمدن ۲۰ دقیقه هست. 🍓توت فرنگی هایی که برای تهیه مربا انتخاب می کنید از بهترین نوع و کاملا سالم باشند.(توت فرنگی های کوچیک و بومی باشه بهتره) 🍓میزان شکر در این مربا به ذائقه شما بستگی دارد. در صورتی که از توت فرنگی شیرین استفاده می کنید می توانید از ۷۰۰ گرم شکر استفاده کنید. 🍓شربت مربا توت فرنگی باید کاملا قوام بیاید. برای بررسی قوام شربت مقداری از آن را داخل قاشق بریزید سرد که شد باید شربت به سختی و به حالت کش از قاشق ریخته شود. 🍓موقع پخت مربا توت فرنگی باید درب ظرف باز باشد تا رنگ مربا تغییر نکند. 🍓در صورتیکه مربا بعد از مدتی کپک بزند علت آن این است که شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده است و شکر مربا کافی نبوده است. (مربا توت فرنگی هیچ وقت شکرک نمی زنه) 🍓مربا را بعد ازآماده شدن داخل شیشه ی در بسته و در جای خنک نگهداری کنید. 🍓برای پخت مربا بهتر است از ظرف لعابی استفاده شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 💜یک و یک چهارم لیوان شیر 💜دو سوم لیوان روغن 💜4عدد تخم‌مرغ 💜یک و نیم لیوان شکر 💜نوک قاشق چایخوری وانیل 💜دو لیوان آرد قنادی 💜دو قاشق چایخوری پر بکینگ پودر طرز تهیه🔻 ابتدا شیر و روغن رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت خیلی کم میذارم تا کمی گرم بشه تخم‌مرغ وانیل شکر رو چند دقیقه می‌زنیم تا کرم رنگ و کش دار بشه. آرد و بکینگ پودر رو دوبار الک کرده و به مایع اضافه میکنیم و با دور کند همزن هم می‌زنیم در آخر شیر و روغن رو بهش اضافه میکنیم و کاملا هم می‌زنیم تا یکدست بشه غلظت مایع این کیک شله ولی نه خیلی شل اگر زیاد از حد شل بود کمی آرد اضافه کنید. قابلمه رو گرم و چرب میکنیم مایع کیک رو داخلش میریزیم و دمکنی میذاریم با حرارت ملایم با شعله پخش کن حدود 45دقیقه بمونه تا پخته بشه و بعد از کمی سرد شدن برش میگردونیم و به دلخواه تزیین میکنیم عااااالی و خوشمزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خرما 15 تا 17 عدد من 15 عدد خرما استفاده کردم روی خرما آب جوش بریزید و چند لحظه صبر کنید سپس پوست و هسته آنرا جدا کنید شیر 1 و 1/4 پیمانه پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری شکلات خرد شده 70 گرم من از شکلات تلخ کارات استفاده کردم خامه صبحانه 200 گرم پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری پُر نصف مقدار شیر را به همراه خرما و پودر کاکائو در مخلوط کن بریزید تا پوره و یکدست شود. خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کرد،شکلات خرد شده را افزوده و هم بزنید تا شکلات ذوب شود. دقت کنید در طول مراحل تهیه دسر،مواد به هیچ عنوان نباید بجوشد سپس بقیه شیر را اضافه کنید مخلوط خرما را صاف کرده و به مواد اضافه کنید. در انتها پودر ژلاتین روی مواد بپاشید و مدام هم بزنید تا گلوله های ژلاتین باز شده و در دسر کاملا حل و یکدست شود میتونید برای اطمینان از گلوله نشدن ژلاتین،1 قاشق پودر ژلاتین را روی 1/4 پیمانه از شیر بپاشید و روی بخار کتری قرار بدید تا ژلاتین شفاف و حل شده سپس به مواد پاناکوتا اضافه کنید مواد دسر آماده ست آنرا در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شده و ببندد سپس از قالب خارج کنید. قالب من سیلیکونی هست که نیازی به چرب کردن نداره اگه از قالب پلاستیکی استفاده کردید بهتره کمی قالب رو چرب کنید. این میزان مواد 8 عدد پاناکوتا تکنفره سایز قالبم به من داد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛