eitaa logo
آشپزی خاص
97.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
• : سلام دوستای عزیزمممم👋❣️ محلبی با کادایف یه دسر شیک و خوشمزه ترکیه ای هست که خیلی هم ‌مقویه و میتونه برای مهمونیهاتون یه گزینه جذاب باشه😍 مواد لازم👇 رشته کاداییف: ۲۰۰گرم کره: ۷۰گرم . مواد لازم برای محلبی👇 شیر: نیم لیتر آرد: نصف لیوان دسته دار فرانسوی نشاسته ذرت یا گندم: ۵ق.غ شکر: دوسوم لیوان وانیل: یک دوم ق.چ خامه صبحانه: ۱۰۰گرم کره: ۵۰گرم . رشته های کاداییف خشک رو یه مقدار با دستمون خورد میکنیم(اگر رشته هاتون تر بود با قیچی خوردش کنید) بعد داخل تابه همراه کره با حرارت کم سرخشون میکنیم فقط حتما باید رشته هارو مرتب هم بزنیم تا بطور یکنواخت سرخ بشن و نسوزن)وقتی قهوه ای طلایی شدن نصفیشو تو ظرف سرومون میریزیم و سطح روشو صاف میکنیم.میذاریم کنار تا خنک بشه و تو این فاصله محلبی رو درست میکنیم.آردو نشاسته و شکرو با شیر مخلوط میکنیم رو حرارت کم میذاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه در آخر کره،خامه و وانیلو بهش اضافه میکنیم. وقتی محلبی آماده شد بلافاصله تا داغ هست روی رشته ها میریزیم بعد از اون بقیه رشته هامونو روی کرم میریزیم و برای 5_6 ساعت داخل یخچال میذاریم. وقتی دسرمون آماده شد برش میزنیم و روشو با هر میوه ای که دوست داریم تزئین میکنیم😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍖 😋 ▫️سينه مرغ ١عدد ▫️پنير گودا به مقدار لازم ▫️ژامبون گوشت ٦ ورق ▫️پياز ١عدد ▫️سير ١عدد ▫️فلفل دلمه رنگي به مقدار لازم ▫️نصف ليمو ترش ▫️٣ق غ كره اب شده ▫️نمكو فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 🛑بهتره ك يه سينه مرغ كامل باشه(اما واسه من تكه شده بود) از وسط برشش بديد تا نازوك بشه سیر خرد شده پياز خلال شده كره اي شده و نمك و فلفل و زردچوبه و ابليمو رو اضافه كنيدو خوب مخلوط كنيد و بزاريد يخچال تا مزه دار بشه، سينه مرغو لايه كيسه فريزر بزاريد با بيف كوب اروم ميكوبيم تاجايي كه بافت قشنگ نرم بشه ولي از هم متلاشي نشه يدونه نايلونو خوب باز ميكنيم مرغمو قشنگ روش پهن ميكنيم يك لايه ژامبون روي مرغ ميزاريم و روش پنير ميزاريم و هم چنين فلفل دلمه با كمك نايلون مرغو قشنگ رول ميكنيم و با كمك خلال دندون فيكس ميكنيم و توي پودر سوخاري ميغلتونيم و بعد تو روغن با حرارت كم سرخ ميكنيم و اجازه ميديم مرغم بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بفرمایید اینم‌دستور دسر👇 . پاناکوتا دورنگ شیر ۳ لیوان خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر یک پیمانه آب نصف لیوان پودر ژلاتین ۳قاشق غذاخوری سرپر پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری نسکافه آماده یک بسته . پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید وروی بخار کتری حل کنید(بن ماری) شیرو شکر رو داخل قابلمه بریزید وروی حرارت ملایم گاز هم بزنید تا شکر آب بشه وشیر چند جوش بزنه. شیر را از روی حرارت بردارید و ژلاتین بن ماری شده رو کم کم اضافه کنید وخیلی سریع باهمزن دستی بزنید تا خوب مخلوط بشن . خامه صبحانه رو تو یه ظرف دیگه بن ماری کنین تا رقیق بشه بعد چند قاشق از مواد دسر داخلش بریزین که هم دما بشن و کم کم به دسر اضافه کنین مواد دسر رو به دوقسمت مساوی تقسیم کنید تو یک پیاله پودرکاکائو رو بریزید و از مواد دسر داخلش بریزید و خوب هم بزنید تا گلوله نداشته باشه بعد از صافی رد کنین و به مواد اضافه کنین. قسمت دووم رو اول داخل یک پیاله چند قاشق از مواد بریزید و نسکافه رو داخلش خوب حل کنید،واز صافی رد کنید وبه مواد اضافه کنی. خب حالا کف قالبتون کمی چرب کنید، مواد که از حرارت افتاد لایه اول شکلاتی بریزید وبزارید ببنده ولایه دووم نسکافه ای به همین ترتیب تا آخر. من تمام‌موادم رو اندازه گرفتم وسعی کردم اندازهامو مساوی بریزم تا شکل بهتری پیدا کنه. طعم تلخ نسکافه با طعم شکلاتی خیلیی لذت بخشه حتما امتحان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی سپهسالاری این مقدار مواد مقدار شیرینی رو سینی بدون فر هم عااالی میشه مواد حتما با ترازوی دیجیتالی اندازه گیری بشه این مقدار مقدار شیرینی رو سینیه آرد سفید شیرینی پزی۲۳۰ گرم تخم مرغ کوچک دو عدد آرد برنج ۱۱۰ گرم شکر۱۲۵ گرم روغن صاف قنادی ۱۲۰ گرم لوزام قنادیا دارن لطفا جایگزین نکنید مگر در صورت لزوم پیدا نکردید از مارگارین استفاده کنید روغن مایع ۳۵ گرم ماست ۸۰ گرم آب ۵۰ گرم عسل یک قاشق مرباخوری گلاب دو قاشق بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرخالی هل یک دوم قاشق چایخوری ابتدا آرد شیرینی پزی و آرد برنج الک کنید وبریزید تو کاسه همزن روغن صاف رو با قاشق بزنید تا کمی باز بشه نصف روغن مایع بریزید و دستگاه رو با سرعت کم روشن کنید تا مواد مخلوط بشه سپس سرعت رو بالا ببرید و بقیه روغن مایع بریزید حدود ۷ الی ۸ دقیقه بزنید چند دقیقه که گذشت بیکینگ پودر اضافه کنید در این فاصله تخم مرغ ،ماست،شکر،گلاب و آب و پودر هل کیک قاشق شهد ویا عسل رو مخلوط وبا همزن دستی یک الی دو دقیقه میزنیم در حد مخلوط کردن بیشتر نزنید وگرنه روی شیرینی ترک میخوره موادی که با همزن زدیم اضافه ابتدا با نوک انگشتان خوب مخلوط میکنیم مواد که کم کم یکدست شد یه مشت از خمیر رو برداشته دوباره برمیگردونیم تو کاسه این کار رو ادامه میدیم تا خمیر جمع بشه زیادی هم نزنید خمیر که صاف ویکدست شد کافیه غلظت خمیر به اندازه خامه زده شده است خمیر رو با ماسوره ساده قیف میزنیم مهر رو به آرد برنج زده وبه آرومی روی شیرینی زده وبا تخم مرغ وزعفران و یه پنس نمک که قبلا با هم زن دستی زدیم رومال کرده کمی تخم خرفه روش بپاشید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ببست الی بیست وپنج دقیقه سپس از فر دربیارید سرد که شد از کاغذ روغنی جدا کنید وبزارید ظرف در بسته اگر به مدت طولانی نگه داری کنید بزارید فریزیر این شیرینی واسه عید بسیار مناسبه من تخم خرفه در اوسط پخت یادم اومد که نزدم بعد از پخت یه زره عسل با برس وسط شیرینی زدم وتخم خرفه روش پاشیدم وبه عسل چسپید مهر ندارید مشکلی نیست مال منم جای مهر محو شده انگار نزدم😁مهم طعمشه حتما درست کنید.واز خوردنش لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
200 گرم کره رو در دمای محیط بذارید تا نرم بشه و بتونیم با همزن بزنیمش. میتونید به جای کره از مارگارین یا روغن جامد استفاده کنید به خصوص اگه برای عید درست میکنید...چون ماندگاری شیرینی با روغن جامد بیشتره. در صورت استفاده از روغن جامد ،160 گرم روغن جامد استفاده کنید. در کاسه ای کره نرم شده +یک لیوان فرانسوی سرخالی پودر شکر یا پودر قند را با دور تند همزن برای 7 دقیقه بزنید تا سبک و روشن شود. سپس 1 عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده+1/4قاشق چایخوری وانیل را اضافه و دوباره برای 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن شود. حتما در بین کار دور تا دور کاسه را تمیز و مواد رو وسط کاسه جمع کنید تا همه جای مواد خوب همزده بشه. برای این شیرینی حدود 2/5تا 3 لیوان آرد(آرد سه صفر) الک شده احتیاج دارم...مقدار آرد کاملا تقریبیه ولی حدود 2 لیوان آرد حتما استفاده میشه. حالا مایه شیرینی سبک و روشن شده ،کم کم آرد اضافه و هم بزنید،وقتی کمی مایه شیرینی جمع شد ،3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با الک به مواد شیرینی اضافه و خوب مخلوط کنید. وقتی پودر کاکائو به خورد خمیر رفت ,اگه خمیر هنوز چسبنده بود دوباره قاشق قاشق آرد بریزید و مخلوط کنید. در نهایت خمیر کاملا لطیف شده و به دست نمیچشبه...ولی خشک و ترک خورده نیست...دقت کنید اگه زیاد آرد بریزید خمیر توی فر ترک میخوره و شیرینی سفت میشه. از خمیر گلوله های کوچکی بردارید و گرد کنید مواظب باشید هیچ ترکی نداشته باشه وگرنه توی فر ظاهر شیرینی بد میشه و ترک میخوره،بعد گوله های خمیر را در شکر بغلتانید. در آخر با هر وسیله ای یا نوک انگشت وسط خمیر را گود کنید و با فاصله در سینی بچینید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد برای 10 تا 15 دقیقه قرار دهید. وقتی شیرینی پخته باشه راحت از کف سینی جدا میشه. سینی نیازی به چرب کردن یا انداختن کاغذ روغنی نداره. بعد از پخت صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند بعد داخل اونها رو با نوتلا یا شکلات ذوب شده پر کنید. من 100 گرم شکلات تلخ+1 قاشق کره را روی بخار کتری قرار دادم تا شکلات ذوب بشه و بعد با اون داخل شیرینی ها رو پر کردم. اگه برای عید درست کردید بهتره حتما از روغن جامد یا روغن قنادی استفاده کنید تا ماندگاری بالا بره و بعد از اینکه از فر در آوردید و شیرینیها خنک شدند در ظرف در بسته بچینید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید و چند ساعت قبل از سرو داخل اونها رو با شکلات پر کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور این گوگولیا😉حلوای خرما مجلسی شکلاتی حتما امتحان کنین دوستان و لذتشو ببرین😍😍😍 مواد لازم خرمای هسته و پوست گرفته شده ۱۵۰ گرم پودر گردو ۱۰۰ گرم من ۵۰ گرم زدم😅 پودر نارگیل ۱۰۰گرم کره ۵۰ گرم گلاب ۲ ق غ شکلات آب شده ۱۰۰گرم هل و دارچین از هر کدوم ۱ ق غ کنجد ۲ ق غ (من هم سفید و هم سیاه زدم) طرز تهیه✍ خرما رو تو کره تفت داده تا وقتی که خرما ها کاملا نرم شود،هل و دارچین رو اضافه کرده و یه تفت کوچولو داده تا بوی خوش به مشامتون برسه.حالا....همه موادمونو اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده و یکدست بشن و یه دور هم تفت داده و تمام🤗 شکلات تخته‌ای (دوستان من همیشه از مارک کارات تلخ استفاده میکنم عالیه) رو کتری بن‌ماری میکنیم وقتی کاملا آب شد میریزیم داخل قالبامون (البته مونده به اندازه قالبتون من ۱ ق م خوری ریختم)با پشت قاشق به دیواره هم زدم🤗۵ دقیقه میزاریم داخل فریز تا شکلات سفت بشه حالا....از موادمون به اندازه گردو ( کوچولو) برداشته و تو دست گلوله میکنیم و میزاریم داخل قالب با احتیاط🚶‍♀️ یه فشار کوچولو میدیم (نشکنه شکلات) بعد دوباره روی موادمون شکلات ریخته تا صاف شود (موقع برگردوندن)دوباره میزاریم فریز کاملا سفت بشن،با احتیاط از قالب در آورده و دستمونو روش نمیزاریم که اثر انگشتمون نمونه🧐 و شفاف بشه مثلا😉روشو هر مدلی خواستین تزئین کنین.من شکلات زدم و رنگ خوراکی طلایی🤗🤗‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان نازنینم ✋طاعت وعباداتون قبول درگاه حق 🌹 مواد لازم نشاسته گل یک لیوان(دون دون وسفیدرنگه)فروشگاهها ولوزام قنادیا دارن آب شش لیوان شکر دولیوان روغن مایع یک چهارم لیوان گلاب مرغوب دوسوم لیوان زعفران دم کرده(توریختن زعفران دست ودلباز باشید)☺ جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری گلوکز یک قاشق(اختیاریه) خلال بادام نصف لیوان(اختیاریه) __ نشاسته رو با یک لیوان اب مخلوط کنید واز صافی رد کنید بقیه آب +شکر+گلاب رو اضافه کرده وهم بزنید وبزارید رو شعله گاز با حرارت خیلی کم مدام با قاشق چوبی هم بزنید بعد از یک ساعت که گذشت زعفران و جوهر لیمو رو اضافه کنید ومدام هم بزنید تا کم کم غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن مایع اضافه کنید ودوباره هم بزنید تا مواد وروغن مایع به خورد هم برن گلوکز اضافه بعد از دو ساعت دم کنی بزارید شعله باید خیلی کم باشه هر پنج دقیقه هم بزنید تا ته نگیره در این فاصله مقداری خلال بادام رو بو بدید وبهش اضافه کنید وچند دقیقه ای که با خلال بادام بهم زدید گاز رو خاموش کنید . فوری بریزد تو قالب با قاشق چرب روشو صاف کنید وبزارید جای خنک به مدت ۸الی ۱۰ ساعت(بیرون از یخچال باشه)سپس‌به سلیقه خود برش بزنید وتزیین کنید اگه مسقطی تکه تکه از قاشق چوبی بیفته زمان پختش کافیه پخت مسقطی بین۲/۵ تا ۳ساعت باید طول بکشه تا نشاسته کاملا بپزه و شفاف بشه وبوی خامی نده میتونید به جای جوهر لیمو از دو قاشق آب لیمو استفاده کنید ولی اون کیفیت رو نداره ولی در ریختنش احتیاط کنید وگرنه مسقطی ترش مزه میشه گلوکز برای شفافیت مسقطی زده میشه ندارید نریزید خلال بادام رو حرارت کم پنج دقیقه تفت دهید(بدون روغ)میتونید تو فر هم بزارید مواظب باشید تغییر رنگ نده مسقطی در ظرف در بسته ده روز در جای خنک یا در یخچال قابل نگهداریه نیازی نیست قالب چرب بشه به راحتی جدا میشه از هر قالبی میتونید استفاده کنید هرچه روند پخت طولانی تر باشه مسقطی خوشمزه تره بجای روغن مایع از کره استفاده نکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 ق چ نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 ق غ سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 ق چ سس تند(دلخواه ) و سویا سس همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌀به خانمها اطلاع بدهیدتا هی نپرسند چی درست کنم : ۱-شوید پلو با مرغ ۲-زرشک پلوبامرغ ۳-جوجه کباب ۴-فیله سوخاری ۵-مرغ سوخاری ۶-چیکن استراگانوف ۷-جوجه چینی ۸-مرغ و آلو ۹-مرغ شکم پر ۱۰-ته چین مرغ ۱۱-ساندویج مرغ ۱۲-کوکوسبزی ۱۳-کوکو سیب زمینی ۱۴-کوکو کدوسبز ۱۵-کوکواسفناج ۱۶-کوکوذرت ۱۷-کتلت ۱۹-عدس پلو ۲۰-لوبیا پلو ۲۱-نخودپلو ۲۲-ماش پلو ۲۳-کلم پلو ۲۴-سبزی پلو با ماهی ۲۵-ماهی شکم پر ۲۶ماهی کبابی ۲۷-قلیه ماهی ۲۸-قیمه ۲۹-قرمه سبزی ۳۰-استنبولی ۳۱-دمپختک ۳۲-الویه ۳۳-سالادماکارانی ۳۴-سالاد سیب زمینی ۳۵-ماکارانی ۳۶-اش رشته ۳۷-اش چغندر ۳۹-اش گندم ۴۰-سوپ ۴۱-ابگوشت ۴۲-اشگنه ۴۳-کله جوش ۴۴-کله گنجیشکی ۴۵-شیرین پلو ۴۶-رشته پلو ۴۷-قیمه ریزه ۴۸-کوفته تبریزی ۴۹-کوفته برنجی ۵۰-دال عدس ۵۱-عدسی ۵۲-خوراک لوبیا و قارچ ۵۳-پیتزا ۵۴-لازانیا ۵۵-سوفله سبزیجات ۵۶-به الو ۵۶-آلبالو پلو ۵۷-تاس کباب ۵۸-بادمجون ۵۹-خورشت کدو ۶۰.کشک بادمجون ۶۱-سمبوسه ۶۲-پیراشکی گوشت ۶۳-ساندویج فلافل ۶۴-خوراک مرغ و سبزیجات ۶۵-هویج پلو ۶۶-دلمه ۶۷-شوید باقالی پلو... ۶۸-میرزا قاسمی ۶۹-شامی ۷۰-مرصع پلو ۷۱-خورشت کنگر ۷۲-خورشت فسنجون ۷۳-خورشت کرفس ۷۴-میگو ۷۵-بادمحون شکم پر ۷۶-کتلت مرغ ۷۷-خورشت بادام ۷۷-خورشت گوجه سبز ۷۸-خورشت چاقاله بادام ۷۹-کوکوی گل کلم ۸۰-اب دوغ خیار ۸۱-اش ماست ۸۲-اش جو ۸۳-اش گوجه ۸۴-اش بلغور ۸۵-کباب تابه ای ۸۶-الواسفناج ۸۷-کباب ترکی ۸۸-مرغ ترش ۸۸-واویشکا ۸۹-جغوربغور ۹۰-پلومکزیکی ۹۱-قارچ پلو ۹۲-کراکت ۹۳-آش کلم سنگی یا گونبید ۹۴-آش دوغ ۹۵-باقالی پلو با گوشت ۹۶-املت قارچ ۹۷-رشته پلو ۹۸-دلمه برگ مو ۹۹- دلمه کلم ۱۰۰-کوفته نخودچی دیگه نپرسیناااااااااااا چی بپزم؟!اینارو بپزید 👆😋☺️☺️ ❤️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام سلام دوست جونیا چطورین چه خبرا عزیزان دلم ...یک شیرینی دیگه آوردم یه شیرینی سریع و فوری با ماندگاری بالا به شدت هم خوشمزه و خوش خوراک تو کوتاه ترین زمان آماده میشه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید برشتوک مواد لازم آرد نخودچی دو لیوان روغن جامد سه ق غ (دو سوم لیوان کره آب شده) پودر قند یا پودر شکر ( خودتون میتونید اسیاب کنید و از الک ریز رد کنید) شش ق غ_ پودر هل دو ق چ شکلات تخته ای خرد شده نصف لیوان آرد نخودچی رو روی حرارت ده دقیقه تفت بدین بیشتر نشه نباید تغییر رنگ‌بده بعد روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد هم پودر قند و هل رو وقتی مخلوط شد خاموش میکنیم غلظت مواد باید مثل فیلم باشه که براتون گذاشتم نه شل باشه نه سفت مثل حلوا ولی کمی سفت تر . اینجا اگه دیدید مواد خیلی خشکه یکم دیگه روغن جامد بهش اضافه کنید فقط در حدی که یکم نرم بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ یک عدد(میتونید ازمخلوط ران وسینه مرغ استفاده کنید) دنبه گوسفندی ۱۰۰گرم پیاز یک عدد نمک فلفل زرچوبه به میزان دلخواه زعفران سخاوتمندانه😊 نان لواش یکی دوکف دست گوشت مرغ دنبه و پیاز را خرد کرده ادویه ها و زعفران را اضافه کنید هم بزنید و چرخ کنید در آخر نان لواش رو هم داخل چرخ گوشت بیندازید هم چسبندگی کوبیده زیاد میشه هم چرخ گوشت به راحتی تمیز میشه مواد را یک ساعت در یخچال بگذارید. ۱_برای سیخ گرفتن حتما مرتب دستتان را با آب خیس کنیدوسر وته کباب را جمع کنید ۲_روی زغال را خاکستر بگیرد که کباب نسوزد ومغز پخت شود ۳_مرتب سیخها رو روی آتش زیرورو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه آموزش خوشگل و خوشمزه داریم براز تولد و مهمونی عالیه سریع و فوری درست کنید یک بسته ژله با طعم دلخواهتون و یک پیمانه آبجوش رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت بن ماری کنید تا شفاف بشه . یک بستنی وانیلی روی ژله ها بریزین و اجازه بدین خودش باز بشه اگه خیلی هم بزنین ژله از حالت دوفاز خارج میشه کف یه سینی ۳۵در ۲۵ رو کمی مرطوب کنین و نایلون بندازین و مواد رو بریزین نیم ساعت داخل یخچال بزارین تا کمی خودشو بگیره بوسیله چاقو دور ژله رو از نایلون جدا کنین برش های موازی بزنین و به این صورت رول کنین به همین آسونی میتونید ژله های به این خوشکلی رو تو مهمونیا و جشن تولدا درست کنید مورد نظر برگردونید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید ◾️چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد. ◾️پنبـه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد. ◾️موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارید، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید. ◾️یک پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 موادلازم زرده تخم مرغ ١٠٠گرم٦عدد پودر قند ١٦٠گرم يك ليوان وانيل يك ق چ پودر هل ١ق چ مغز گردو نگينى٢٠٠گرم ١ليوان و نيم زرده تخم مرغهارو با پودر قند و وانيل پنج دقيقه با همزن بزنيد تا سفيد و كشدار شود ، بعد پودر هل و مغز گردو رو كه قبلا نگينى خرد كردين با ليسك به دستور اضافه كنيد توى سينى كاغذ روغنى انداخته و با فاصله با يك قاشق كوچك از مواد بريزيد ، در صورت تمايل روى شيرينى هاتون رو خلال پسته بريزيد و بعد سينى شيرينى ها رو داخل فر كه زودتر روشن و گرم كردين ١٦٠درجه فر برقى بمدت ده تا دوازده دقيقه اجازه پخت بدين ، اگه فرتون گازيه درجه رو روى ١٥٠ بگذاريد ، خيلى مراقب باشيد شيرينى هاتون نسوزه همينكه از بغل طلايى شد شيرينى ها پخته و آماده است، بعد از اينكه شيرينى هارو از فر خارج كردين بگذاريد خنك بشه بعد از كاغذ جدا كنيد وسط شيرينى وقتى تازه از فر در مياد كمى مرطوب هست ولى بعد از يكساعت خشك و پفكى ميشه ، يك شيرينى پفكى خوب وسطش بايد پوك و توخالى باشه . 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍞🍫نرم ترین و گوگولی ترین نون شکلاتی پنبه ایه 😍😍کپشن رو بخون 👇🏻👇🏻 بافت و طعم این نون محشره ☺️ مواد لازم برای نان شکلاتی👇🏻 . شیر ولرم 100 گرم آب ولرم 100 گرم خمیر مایه فوری 1 ق چ شکر 2 ق غ تخم‌ مرغ 1 عدد روغن مایع 2 ق غ نمک 1 ق چ آرد گندم 380 گرم . مواد اولیه به دمای محیط رسیده باشه. دمای شیر و حدودا 40 درجه باشه. حواستون باشه خمیر مایه حتما باید فعال و سالم باشه. (محل نگهداری خمیر مایه در یخچال هست) . با زرده تخم مرغ رو مال کنید. داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان از همین حالا بگم واسه درست کردن گز حتمااااا حتما باید گلوکز باشه عزیزان اگه شهد به اندازه کافی غلیظ نشه وسفیده رو اضافه کنید گزتون بعدا شل در میاد تو فیلم نشون دادم وقتی سفید وشهد رو رو حرارت گذاشتید حتمااا شعله پخش کن بزارید چون زود ته میگیره ومیسوزه (شعله کم باشه) وقتی گز اماده است که مایه گز وقتی قاشق میزنید ته قابلمه جدا بشه اگه همزن ندارید با قاشق چوبی تند تند بزنید مغز پسته یا گردو یا بادام اختیاریه من مخلوط پسته وگردو استفاده کردم که با صرفه تر باشه با سفیده تخم مرغ گز درست کردم با زرده پفکی گردویی بخواید دستور اونم به صورت ویدئوی میفرستم😊 سفیده تخم مرغ دو عدد شکر یک لیوان کمی کمتر گلوکز نصف لیوان گلاب یک چهارم لیوان آب یک چهارم لیوان مخلوط پسته وگردو ۸۰ گرم میتونید به تنهای از پسته استفاده کنید آرد سفید شیرینی پزی به مقدار لازم آب وگلاب وشکر رو بزارید رو شعله گاز تا شکر حل بشه وکمی غلیظ بشه سپس شعله پخش کن بزارید وگلوکز رو اضافه کنید او توجه کنید نباید شهد قل بزنه باید شعله به حدی کم باشد فقط جوش ریز بزنه تا شهد غلیظ میشه سفیده ها رو بزنید تا سفت وبرفی بشه حال شهد غلیظ شده بین دو انگشت که تست کنید انگشت رو باز وبسته کنید حالت چسپندگی داره و با قاشق هم تست کنید حالت کشدار از قاشق میریزه یکی دو قاشق از شهد داغ بریزد تو سفیده وبا هم زن بزنید این کار رو دو دفعه تکرار کنید سپس کل سفیده رو قاطی شهد کنید وهم بزنید وبزارید رو گاز حتما شعله پخش کن باشه اگه همزن دارید با همزن بزنیدتا غلیظ بشه در غیر اینصورت با قاشق مدام بزنید مواظب باشید ته نگیره مایه وقتی داره کم کم غلیظ میشه همزن رو کنار بزارید وبا قاشق بزنید وقتی مایه گز آماده شده با قاشق که بزنید از کف قابلمه جدا میشه اگه زیادی رو گاز باشه گز خشک میشه اگه کمتر رو گاز باشه گز شل میشه وقتی به این مرحله که رسید از کف قابلمه جدا شد گاز رو خاموش کرده ومغز دلخواه بریزید تو کف سینیدیا ظرفی لایه ضخیمی آرد بپاشید گز رو روش بریزید و با دست فرم بدید یا میتونید همشو رو آرد بریزید وصاف ویکدست پخش کنید ودوباره آرد بپاشید روش گز آماده شده رو بزارید یخچال تا چند ساعتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛