eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
• من اومدم با یه خلاقیت راحت، که می تونید کلی دسر رو راحت برای مجالس و مهمونی هاتون درست کنید. بریم برای دستورش👇 2 لیوان شیر یک سوم پیمانه شکر دو قاشق پودر کاکائو یک و نیم قاشق پودر ژلاتین همرو بریزین تو قابلمه و روی حرارت متوسط هم بزنین تا شکر و ژلاتین حل بشن 200 گرم خامه رو بنماری کنین و مقداری از مواد شیری گرم به خامه شل شده اضافه کنین هم بزنین تا یکدست بشه خامه رو به مواد شیری اضافه کنین و از صافی رد کنین مایه دسر رو تو لیوانای کاغذی بریزین و بذارین حدودا 3،4 ساعت تو یخچال بمونه لیوان رو قیچی کنین و دسر رو خارج کنین و برش بزنین توی پودر نارگیل بغلتونید. نوش جان ❤️❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• سلام.نمره چند میدید؟ 😁معمولا چیز کیک رو تو قالب کمربندی درست میکنن ولی من این خلاقیت رو به عشق شما به خرج دادم که بدونید بدون امکانات هم میشه چیزای خوشگل درست کرد. 😍😍😍😍 2 بسته پتی بور (250 گرم) حدودا 100 تا 125 گرم کره 200 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 200 گرم خامه صبحانه نصف بسته ژله آلوئه ورا با نصف لیوان اب جوش (اضافه کردن شکر یا پودر قند ذائقه ایه میتونین 2 قاشق پودر قند اضافه کنین) . یه بسته ژله دلخواه برای روی چیزکیک یک و نیم لیوان اب جوش . بیسکوییت رو پودر کنین و با کره ی ذوب شده مخلوط کنین کف یک ظرف نایلون فریزر پهن کنین و با روغن مایع چربش کنین و مخلوط بیسکوییت و کره رو بریزین توش و با گوشت کوب خوب فشرده کنین و ظرف رو بذارین تو یخچال . 200 گرم پنیر خامه ای رو کمی بزنین تا باز بشه خامه صبحانه رو اضافه کنین و با پنیر خوب مخلوط کنین تا یکدست بشن ژله الوئه ورا رو با اب جوش بنماری کنین و بعد از خنک شدن به مایه پنیری اضافه کنین . بریزین تو ظرف و بذارین تو یخچال تا کرم پنیری نیمبند شه . ژله دلخواه رو با اب جوش بنماری کنین و بعد از خنک شدن روی مایه نیمبند شده بریزین و بذارین چند ساعت تو یخچال بمونه بعد از سفت شدن ژله اطراف پلاستیک رو بالا بکشین و چیزکیکو از تو ظرف بیرون بیارین، برش بزنین و نوش جان کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این خمیر میتونید و بپزید. فقط یکم خلاقیت نیاز داره تا چیزهای مختلف با این خمیر درست کنین😍 آرد 2 لیوان (آرد نانوایی بهتره)، آب ولرم شستشو مقداری که خمیر شکل بگیره، بکینگ پودر 1ق م، ماست 2 ق غ، نمک و فلفل 1ق م، روغن مایع 2 ق غ، شنبلیله و کنجد برای روی نان در صورت تمایل ✅ ماست و بکینگ پودر مخلوط کنید تا حباب بزنه. به آرد نمک و روغن مایع اضافه و هم بزنید، ماست و هم اضافه کرده. آب کم کم بریزید و با دست خمیر جمع کنید، آب زیاد نریزید، حالا روش یه قاشق روغن بریزید و با پارچه بپوشونید تا خشک نشه . نیم تا یکساعت بزارید استراحت کنه . سطح کار ارد بپاشید و کنجد و شنبیله بریزید. خمیر به چونه های مساوی تقسیم کنید و هر چونه را روی ارد بزارید و با وردنه پهن کنید، اگه خمیر به وردنه چسبید مقداری ارد بزنید، خمیر را به ضخامت 3 میل پهن کنید. در یه قابلمه دم کنی بزارید و خمیر روش پهن کنید و اب بپاشین و روی ساج داغ یا تابه گرم بزنید تا بپزه ،یطرفش که پخت پشت و رو کنید، 💢 اگه خمیر خیلی نازک باشه نون خشک و اگه کلفت باشه خیلی خمیری میشه. 💢 میتونید به خمیر زردچوبه یا شکر بزنید و داخل روغن سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳دسر قصر 👩‍🍳 پودر نارگیل مقداری شیر 1 لیتر (معادل چهار لیوان) 140 گرم آرد (1 لیوان + 1 قاشق غذاخوری) 200 گرم شکر (1 لیوان ) 50 گرم کره 1 بسته وانیل شکری معادل یک قاشق چایخوری برای مواد میانی: 350 گرم خامه قنادی(دوستای گلم چون در خارج از کشور خامه قنادیشون شیرین نیست بهش شکر هم اضافه میکنن ولی اگر خامه شما خامتون شیرینه شکر رو حذف کنید ) 1 قاشق غذاخوری شکر توت فرنگی و موز . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زعفرونی 🍛 😋 🔸دو تا پیاز که خرد و سرخ می شه و بعد زردچوبه روش می زنین نیم کیلو گوشت چرخ کرده، بعد به پیاز اضافه می شه. . نیم کیلو لوبیا (اول تو آب جوش، پنج دقیقه بجوشه و بعد تو آب یخ بریزین و بعد فقط با گوشت تفتش بدین. برنج سه پیمانه، بجوشونین و ابکش کنین رب چهار قاشق، به گوشت می زنین نمک و فلفل و زعفرون و دارچین هم به گوشت می زنین. وقتی برنج ابکش شده را توی قابلمه ریختین و مایه گوشت و لوبیا را بهش اضافه کردین، حتما کره را اب کنین، توش کمی اب جوش بریزین و زعفرون توش حل کنین و وقتی برنج شروع به بخار کرد روش بریزین و یک پارچه به جای دمکن روی در قابلمه بزارین. دم کشید نوش جون کنین. ♦️پودر دارچین بای پلو عالی هست ولی رنگ برنج تیره می شه. تو آب برنج چوب دارچین بزارین و پودر را هم به گوشت بزنین، نه به پلو . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-بدون_گوشت خوشمزهه😋 ۱۲۵ گرم کره یا مارگارین ۱ فنجان چایخوری روغن مایع ۱ فنجان چایخوری ماست ۱ عدد تخم مرغ کامل+۱ عدد سفیده ی تخم مرغ ۱ ق چ نمک ۲ ق چ بکینگ پودر ۱ ق غ سرکه سیب یا انگور( یا اینکه میتونین ۱ ق چ جوش شیرین اضافه کنین من جوش شیرین زدم) ۲ عدد هویج رنده شده ۱ دسته شوید ۴ الی ۴ و نیم لیوان آرد الک شده ابتدا کره ذوب شده و روغن و ماست و یک تخم مرغ کامل و ۱ عدد سفیده و نمک و بکینگ پودر و سرکه و با هم مخلوط و بعد هویج رنده شده و شوید خورد شده میریزیم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه و ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاد،به پنیر پیتزا پاپریکا اضافه کرده و خمیر رو به قسمت های مساوی تقسیم میکنیم و بینش پنیر میذاریم و میبندیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم و زرده تخم مرغ و کنجد و سیاهدونه میپاشیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذاربن تا طلایی رنگ شه نوووش جاان😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ماکارونی پیچ یک بسته ژامبون ۶ ورقه خیارشور ۸ عدد تخم مرغ یک عدد نخودفرنگی ۱۰۰ گرم هویچ ۱۰۰ گرم ذرت ۱۰۰ گرم سس مایونز به میزان لازم سیب زمینی آبپز دوعددمتوسط نمک وادویه به میزان لازم آب لیمو دوقاشق غذاخوری ماست دوقاشق غذاخوری همه ی موادروباهم مخلوط کرده اگردوست داشتین داخل قالب پلاستیک بزارین موادروداخل قالب بریزین کاملافشرده کنیدوچندساعتی داخل یخچال بزارین بعدبرگردونید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نون رو من با خمیر جادویی درست کردم برای ۱۶ تا ۱۷ عدد تخم مرغ ۱ عدد شیر ولرم ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) شکر ۳۰ گرم(۲ ق غ) روغن مایع ۳۰ میلی (۳ ق غ) پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م) آرد سفید تقریبا ۲۲۵ گرم ( حدودا یک و نیم لیوان) (مقدار آرد تقریبی ممکنه بیشتر و یا کمتر لازم باشه) نمک نصف ق چ مواد میانی : خرما ۱۰ عدد، گردو ( دلخواه) ، پودر دارچین ۱ ق م (به دلخواه) ، گلاب ۱ ق غ یه قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط کردم و بهش پودر خمیر مایه اضافه کردم ، گذاشتم ده دقیقه تا به عمل بیاد . توی یه ظرفی تخم مرغ و مابقی شکر و روعن و نمک رو ترکیب کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم و ارد رو کم کم ریختم . میزان آرد خیلی خیلی تقریبی هست برای من اینجا کمی بیشتر از این مقدار استفاده شد ارد تا زمانی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه اما حواستون باشه ریختن آرد زیادی باعث میشه که نونتون لطافتش از بین بره و سنگین و سفت بشه همیشه این نکته مهمه در پخت نون ها . خوب خمیر رو ورز دادم دو سه دقیقه ورز دادم و بعد ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیدم . داخل طرف تمیزی جزیی چرب کردم و خمیر رو قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و جای نسبتا گرم یک ساعت استراحت قرار دادم . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و خمیر رو دو قسمت کردم و با وردنه باز کردم شکل دایره برش دادم و بعد به صورت کلیپ . پیچیدن کاملا دلخواه هست من مدل کروسان پیچیدم . برای مواد میامی مواد کاملا دل به خواهی هست . من پوست و هسته خرماها رو گرفتم و له کردم . پنج شش دونه گردو رو هم نیم کوب کردم و گلاب و دارچین و اگر دوست دارین هل هم می تونین بریزین . بعد لای خمیر قرار دادم و پیچیدم . داخل سینی فر چیدم و ۲۰ دقیقه استراجت دوم قرار دادم . بعد از استراحت رومال یه زرده تخم مرغ و زعفران ۱ ق م شیر رو ترکیب کردم و رومال زدم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی اب هم توی فر فراموش نشه تا نون هاتون لطیف بشه . نون هاتون رو بعد از خنک شدن توی طرف درب بسته توی محیط خنک قرار بدین تا چهار پنج روز با کیفیت می مونه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به روی ماهتون 🌹 پیشاپیش عید فطر رو تبریک میگم . براتون یه کیک خیلی خوشمزه آوردم کیک کافی شاپی که برای عید درست کنید 😊🤗 تخم مرغ ۲ عدد کره ۱۲۰ گرم شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم (حدود یک لیوان) (شکر سفید هم میشه) شیر ۲۵۰ گرم (یک لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) موز ۱ عدد شکلات چیپسی ۲ تا ۳ ق غ سرکه سفید ۲ ق غ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ مواد به دمای محیط برسه . سرکه رو به شیر اضافه کردم و یک ربع درش رو گذاشتم ، یک ربع بمونه (باتر میلک) شکر و کره رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه خوب با همزن زدم .‌ وانیل هم ریختم . ترکیب شیر و سرکه (باترمیلک) رو اضافه کردم و در حد مخلوط شدن ترکیب کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم . موزخرد شده و شکلات چیپسی و ۱ ق آرد رو ترکیب و به مواد اضافه کردم . مواد آرد رو کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم ، مایه کیک کمی سفت هست طبیعیه . قالب من میان تهی به قطر ۲۵ سانت هست که با کره چرب و آردپاشی کردم . مایه کیک رو ریختم و صاف و یکدست کردم . در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . کمی که از دما افتاد از قالب خارج و روی توری گذاشتم که خنک بشه . برای رویه من سس کاراملی درست کردم که کاملا سلیقه ای هست . ۳ ق غ شکر رو داخل تابه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر ذوب بشه ،قاشق بهش نزدم و وقتی آب شد ۲۵ گرم کره ریختم و ترکیب کردم و بعد ۷۵ گرم (حدود ۲ ق غ) خامه (صبحانه یا قنادی) رو اضافه کردم . خامه رو از قبل کمی گرم کردم و مرتبا هم زدم تا یکدست بشه و گوله ها باز بشه . بعد که از دما افتاد روی کیک ریختم . پ.ن : بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دو طرفه می تونید درست کنید . می تونید پودر کاکائو هم داخل کیک بریزید هر میزان که خواستید جایگزین ارد کنید و همون میزان از آرد کم کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌻🌻سلام اش ترش اروميه را امتحان كردين كافي يك بار درست كنيد عاشق اش مي شين با هم بريم يه اش ترش خوشمزه درست كنيم 🌼مواد لازم سبزي اش (جعفري .گشنيز.نعنا)يك كيلو نخود پخته شده نصف ليوان بلغور گندم نصف ليوان برنج يك جهارم ليوان رب سه قاشق غذاخوري ادويه فلفل قرمز _نمك _زرد چوبه اب مرغ با گوشت يا عصاره مرغ به مقدار لازم دو ليوان كلم سفيد خورد شده ٣٥٠گرم اب غوره به مقدار لازم بستگي به ترش بودن اب غوره داره سه قاشق غذا خوري پياز كوجك يك عدد روغن سه قاشق غذا خوری 🌸🌸طرز تهیه اول پیاز را ریز خورد می کنیم وتوی روغن سرخ می کنیم بهش زرد چوبه وادویه فلفل اضافه می کنیم تا ادویه ها از خامی در بیاد سپس بلغور را اضافه می کنیم می گذاریم ۴۵دقبقه خوب بپزد تا کاملا لعاب بندازه بعد کلم خورد شده را اضافه می کنیم می گذاریم کلم ها خوب بپزد آب گوشت یا مرغ یا عصاره را اضافه می کنیم نخود‌پخته شده را اضافه می کنیم سبزي خورد شده را اضافه مي كنيم وبرنج را اضافه مي كنيم دوست داشتين فلفل سبز هم مي تونين بريزين يك عدد ومي گذاريم تا اش بجوشه در قابلمه را باز مي گذاريم مي تونين جند عددهم گوجه فرنگي خشك شده هم اضافه كنيد رب را درظرفي بايك قاشق روغن تفت مي دهيم واضافه مي (كنيم مي تونيد رب را با اب هم باز كنيد اضافه كنيد) به اش ودر اخر سر هم ابغوره ترش ونمك را اضافه مي كنيم من رب ابغوره زدم ❤️❤️اش ما اماده است تهيه اش اندازه گيري دقيق نميشه گفت ميزان رب پرنگ بودن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت کم چربی ۴۰۰ گرم پیاز یک عددمتوسط آردسوخاری ۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد نمک وفلفل ،زردچوبه،پاپریکا گوشت روبا دستگاه چرخ میکنیم بهش پیاز ،آردسوخاری،تخم مرغ نمک وادویها رواضافه کرده همه روباهم مخلوط کرده روی پلاستیک فریزرپهن میکنیم موادداخل رولت هم دلخواه هست من ازپیازداغ وزرشک وجعفری خردشده استفاده کردم وآروم ازطول شروع به رول کردن میکنیم انتهای اتصال گوشت روبادست خوب فیکس میکنیم که زمان سرخ کردن ازهم بارنشه نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدداخل تابه روغن میریزیم وتمام قسمتهاروسرخ میکنیم ودرانتهاباسس میزاریم پخته بشه سس :پیازرنده شده روسرخ میکنیم بهش رب ونمک وادویه هویج درصورت دلخواه میزنیم ومقداری آب بهش اضافه کرده درب تابه رومیزاریم باحراوت کم میزاریم تاکاملاپخته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پتي بور شكلاتي٤بسته بيست تايي دريم ويب٢عدد يا (پودر خامه ١٠ق غ) خامه صبحانه ١عدد شير سرد ١ليوان نوتلا ٢الي ٤ق غ يا (شكلات صبحانه) ١.دريم ويب با شير سرد به مدت چند دقيقه با همزن ميزنيم تا خودشو بگيره (توجه داشته باشين كه مثل خامه سفت نميشه) نكته:در نداشتن دريم ويب يا پودر خامه ميتونين مواد طبقه اول رو حذف كنين و يه دونه خامه صبحانه و سه ق غ شكر جايگزين طبقه اول كنين كه با همزن خوب بزنين تا فرم بگيره ٢.كمي كرم رو كف ظرف ميكشيم حالا دونه دونه بسكويت كه با شير خيس كرديم كف ظرف ميچينيم و كرممون روش ميكشيم به همين صورت تكرار ميشه تا لايه بالا كه كرم هستش ميزاريم تو يخچال ميريم سراغ كرم آخر ٣.خامه و نوتلا رو با همزن ميزنيم تا حجمش تقريبا دو برابر بشه (ميتونين يك ق غ پودر كاكائو هم بهش اضافه كنين)حالا كرم نوتلا هم ميريزيم بالاي دسرمون و با كاردك صافش ميكنيم و هر طوري كه دوست داشتين تزئيين كنين ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام اومدم با یه دسر خیلی خوشمزه و دوست داشتنی 😋😋🤗🤗 با مواد راحت 🌺 بیسکویت پتی بور یک بسته موز ۱ عدد شیر ۲ لیوان شکر ۳ ق غ نشاسته ذرت ۴۰ گرم (۳ ق غ) زرده تخم مرغ ۱ عدد خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ موز رو خرد کردم . موز خرد شده همراه شیر ، نشاسته ذرت ، شکر ، زرده تخم مرغ رو داخل مخلوط کن ریختم و همه رو با هم میکس کردم . بعد داخل قابلمه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه . بعد از حرارت برداشتم و خامه رو اضافه کردم و ترکیب کردم . بیسکویت رو هم پودر کردم . داخل جام ها اول از مواد پودینگ موز ریختم و بعد روش بیسکویت پودر شده و دوباره مواد پودینگ ، به این شکل لایه به لایه ریختم . از گردوی خرد شده هم در لایه ها استفاده کردم و در آخر روش شکلات چیپسی و گردو قرار دادم . سه چهار ساعتی یخچال قرار دادم و بعد آماده است. این میزان مواد برای ۳ تا ظرف میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه.... شما با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید درست کنید ماهی شمال وجنوب نداره من خودم همیشه با هامور درست می کنم اینبار با ماهی کوپه درست کردم طعم اصلی این خوراک با سس ان است طرز تهیه سس...... دوقاشق رب گوجه و دوقاشق روغن مایع یا زیتون با اب یک لیموی تازه و زردچوبه وادویه ماهی اگر نبود ادویه مخلوط و نصف قاشق چایخوری پودر زیره و یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز و رنده پوست لیمو وپودر سیر وپودر پیاز و زعفران دم کرده همه را خوب مخلوط کنید ادامه کار..... ظرف مناسب فر را کمی چرب کنید کف ظرف را پیاز حلقه شده بچنید بعد فلفل دلمه سبز حلقه شده روی پیاز بچنید وبعد گوجه حلقه شده وبعد سیب زمینی حلقه شده را اول به سس آغشته کنید وبعد روی گوجه بچنید طبق فیلم در اینجا اگر دوست دارید یک عصاره سبزیجات را روی هر لایه مواد رنده کنید هر دفعه کمی از عصاره البته دلخواه است ودر اخر ماهی را هم به کاملا به سس آغشته کنید وروی سیب زمینی بذارید وحدود نصف لیوان اب جای ظرف سس بزنید و یه گوشه ظرف بریزید و اگر ظرف شما در دار است که هیچ وگرنه فویل بکشید وجند تا سوراخ ریز روی فویل ایجاد کنید ودر طبقه دوم فر از پایین بمدت حدود ۲ساعت با دمای ۲۰۰درجه البته شما اگر فرتون زیاد داغ می کنه ۱۸۰بذارید وبعد چک کنید با چنگال اگر مواد پخته اماده است میتونید بعد پخت روی ماهی را با شعله بالا گریل کنید تا طلایی وبرشته بشه البته من اینکارو نکردم وبه نظر من نیازی نداره بازم دلخواه است نکته..... شما میتونید این خوراک را روی گاز درست کتید بازم خیلی عالی می شه اگر نمک به سس زدید عصاره را حذف کنید یا بر عکس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛