کرم کارامل از دسرهای خوشمزه ای است که من بخاطر کالری بالا نمیخوردم ولی این دستور را راحت وبدون استرس میخورم میتونید دوقاشق شیره کف قالب بریزید تا شیرین تر بشه یا موقع سرو روش بریزید کاملا سلیقه ایه
مواد لازم .....میتونید مواد را دوبرابر هم کنید
پيمانه هم میتونید از لیوان استفاده کنید
شیر ...کم چرب یا پرچرب بستگی به شما داره وفرقی نداره
شیر........یک پیمانه +یک سوم پیمانه
پودرژلاتین....یک قاشق سوپخوری
شیره خرما یا انگور......برای توی دسر یک قاشق سوپخوری
برای توی هر قالب هم یک قاشق سوپخوری
وانیل .....نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه......
اول یک چهارم پیمانه شیر هم دمای محیط را با پودرژلاتین مخلوط وکنار بذاربد
یک پیمانه شیر ویک قاشق سوپخوری شیره خرما و وانیل را مخلوط کرده بعد روی حرارت گذاشته ومرتب بهم بزنید اطرافش،که حباب زد ژلاتین را اضافه کنید وخوب مخلوط کرده تا ژلاتین توی شیر حل بشه چند دقیقه که جوش خورد از روی حرارت برداربد قالب یا استکان یا کاسه ای که تحمل حرارت گرما را داشته باشه توی هر قالب یک قاشق شیره خرما بریزید قالب را تکون داده تا کف قالب کاملا آغشته بشه بعد شیر داغ را توی قالب ریخته روش را فویل بوشید واطرافش را محکم کنید تابه یا قابلمه ای را روی حرارت بذارید مقدلری اب جوش بریزید وقالب را توی ابجوش بذارید تا نيمه قالب اب باشه درش را بذارید یه ربع بجوشه وبعد قالب را بیرون بیارید بذارید توی اشپزخونه تا کاملا خنک بشه بعد حداقل ۶ساعت توی یخچال بذارید وقتی بست اطرافش را ازاد وبرگردونید وباخیال راحت از خوردنش لذت ببرید سالم و مقوی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندویچ_سوخاری
برای حدودا ۱۰ تا ۱۲ تا
نان تست ۱۰ تا ۱۲ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
قارچ ۶ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
پیازچه خرد شده ۲ ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن به میزان لازم
سس گوجه ۱ تا ۲ ق غ
سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ
یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم تفت دادم و بهش اضافه کردم . کمی پیازچه و فلفل دلمه خرد شده همراه با نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و آویشن ریختم . کمی هم سس گوجه و یه کم سس مایونز هم ریختم و از حرارت برداشتم . می تونین رب گوجه اگر دوست دارین بریزین . مواد کاملا دل به خواهی .
بعد که از حرارت برداشتم و از دما افتاد پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کردم برای راحتی کار در گذاشتن در نون تست .
دور نون تست ها رو هم گرفتم .
از وسط دو نیم کردم می تونین به چهار قسمت حتی تقسیم کنین کوچیکتر هم بشه دل به خواهی .
۳ تا ظرف که توی یکیش تخم مرغ رو کمی با چنگال زده بودم . یکیش تکی آرد سوخاری و دیگری آرد سوخاری و یه کم پنیر پیتزا کنار گذاشتم .
هر نوع ادویه ای دوست دارین می تونین داخل آرد سوخاری بریزین یا اینکه از پودر سوخاری هم می تونین استفاده کنین .
از مواد بین دو تا نون تست قرار دادم و بعد دورش اول داخل تخم مرغ یه کم غلتوندم و بعد همون دورش رو داخل آرد سوخاری . دوباره کلش رو داخل تخم مرغ و این بار کلش رو داخل مخلوط آرد سوخاری و پنیر پیتزا خوب غلتوندم تا خوب کاور بشه .
می تونین به همین صورت همش رو آماده کنین تا چند ساعتی یخچال بزارین و حتی می تونین فریزر بزارین و هر وقت خواستین بردارین و سرخ کنین .
یه ساعتی یخچال گذاشتم تا کیفیتش بهتر بشه .
بعد نیازی نیست داخل روغن غوطه ور بشه. یه مقدار روعن ریختم تا بتونم سرخش کنم . با حرارت ملایم همه اطرافش رو سرخ کردم . روغن هم به خودش خیلی کم جذب می کنه من توی صافی قرار دادم روعن خیلی کم ازش جدا شد و بعد آماده سرو☺️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_شکم_پر
برای ۸ تا ۹ عدد کوکو
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای نصف عدد
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لارم
رب گوجه به میزان لازم
سیب زمینی رو آبپز کردم .
مواد داخلش دل خواهی هست .
من پیاز رو خرد کردم تفت ددم گوشت رو اصافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه هم اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه اضافه کردم .
سیب زمینی ها که از دما افتاد کمی خنک شد پوستش رو کندم . رنده کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا اضافه کردم . تخم مرغ رو هم ریختم و مخلوط کردم اگر مواد شل بود یه کم آرد بریزین .
یه کم دستم رو چرب کردم از مواد سیب زمینی یه گوله برداشتم وسطش مواد گوشتی قرار دادم و پیچیدم و پهن کردم و داخل روعن توی تابه با حوصله با حرارت ملایم رو به کم سرخش کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زبان_گوساله_با_پلو 🍲 😋
▫️زبان گوساله
▫️پیاز
▫️سیر
▫️برگ بو
▫️فلفل دلمه
▫️چوب دارچین
▫️هویج
▫️رزماری
▫️زعفران غلیظ
▫️فلفل سیاه
▫️پاپریکا
▫️زردچوبه
▫️نمک
🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره.
🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه
🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_فنجونیِ_بدون_فر
کیکِ فنجانیِ بدون فر
#طرزتهیه
آرد= ۷ قاشق غذا خوری
تخم مرغ کامل= ۱ عدد
شیر= ۸ قاشق غذا خوری
روغن مایع= ۵ قاشق غذا خوری
شکر= ۷ قاشق غذا خوری
پودرِ کاکائو= ۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر= ۱ قاشق مربا خوری
وانیل=۴/۱ قاشق مربا خوری
این میزان مواد برای پنج فنجان میباشد
ابتدا آرد،بکینگ پودر،وانیل و پودرِ کاکائو رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم(حتما الک کنید)بعد شکر،تخم مرغ،شیر و روغن رو به مواد اضافه کرده و بعد به یکباره همه ی مواد رو با همزنِ دستی خوب هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه مواد کیک با همین میزانی که در بالا توضیح دادم کمی رقیق در میاد،بعد از موادمون داحل فنجان ها میریزیم البته قبلش یه مقدار چرب میکنیم داخل فنجان هارو و بعد فنجان ها رو درونِ قابلمه میچینیم و درونِ قابلمه رو آب جوش میریزیم آب باید به حدی باشه که تا نصفِ فنجان ها باشه.،(فنجان بهترِ که جنسش چینی باشه)طوریکه ۳/۲ فنجان ها پُر بشه بعد شعله ی زیر قابلمه رو کم میکنیم درِ قابلمه رو دمکنی میزاریم تا کیک ها کاملا پخته بشه،حدود ۳۰ دقیقه زمان میبره پخت این نوع کیک در این فاصله اصلا درِ قابلمه رو بر ندارید سپس بعد از ۳۰ دقیقه ۱۵ دقیقه دیگر شعله رو خاموش کنید و اصلا در قابلمه رو برندارید چون پف کیک میخوابه بعد از پخت میتوتید روشو شیر بزنید تا حالت کیک خیس بگیره،میتونید هم نزنید.خامه فرم گرفته رو با یه لیوان پودر نارگیل مخلوط کنید و بعد روی کیکتون بزنید.در اخر میتونید روشو با گاناش تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خمیر_بورک_خونگی
روغن مایع 1/2 پیمانه سرخالی (۷۰ گرم)
شیرولرم 1/4پیمانه (۵۰ گرم)
ماست 3ق غ پر(۵۰ گرم)
نمک 1/2ق چ
بیکینگ پودر1/2ق چ
ارد تقریبا 2پیمانه _ممکنه کمی کمتریابیشتراستفاده بشه _
تخم مرغ کوچک 1عدد
نشاسته ذرت برای بازکردن خمیربه مقدارلازم
برای بازکردن خمیر بهتره حتما ازنشاسته ذرت استفاده بشه چون نشاسته حالت تردی به ورقه های خمیرمیده ولی اردباعث سفت شدن وحالت خمیری پیداکردن اون میشه ،ولی به هرحال اگرنشاسته دردسترس نداشتید اردجایگزین کنید،
این میزان مواد20عددخمیردایره ای مطابق فیلم خواهدشد
طرز تهیه:
آرد الک شده وبیکینگ پودر را مخلوط کنید وکنار بگذارید
درون ظرفی دیگر تخم مرغ،روغن مایع،شیر ولرم ،ماست ونمک رابریزیدباچنگال هم بزنیدتاموادیکدست وتخم مرغ ازحالت لختی خارج شود درنهایت مخلوط اردو بیکینگ پودرراکم کم اضافه کنیدتاجای ممکن باقاشق ودست اخربادست هم بزنیدتاخمیری شکل گیرد که به دست نچسبد،خمیررادرحدیکدست شدن ان کمی ورزدهید،لازم به ورزدادن بیش ازاندازه خمیر نیست چون به روغن خواهدافتاد
ودر حدی ارد اضافه کنید که خمیر نرم ولطیف باشه
روی خمیررابپوشانید وحدود نیم ساعتی درمحیط استراحت دهید
سپس
ازخمیرگلوله های کوچکی برداشته برروی سطح نشاسته ذرت پاشیده بگذاریدوباوردنه خوب خوب نازک کنید.
خمیرراتاحدممکن نازک کنیداین خیلی مهمه ،زیروروی خمیر خوب نشاسته ذرت بپاشین وباوردنه باریک خمیررانازک نازک کنید.
خمیرنازک شده رابه شکل دلخواه _مستطیل،مثلث یادایره ای ببرید،من یه بشقاب کوچیک روی هرخمیرگذاشتم وبرش زدم تاورقه های دایره ای وهم اندازه ای داشته باشم،اون اضافه های خمیرراهم دوباره ، نازک پهن کنیدوبرش بزنید
خمیرها را کمی در هوای آزاد بگذارید،سپس
روی هرخمیر موادمیانی دلخواه بریزید ومطابق شکل خمیررابپیچانید(آرد اضافه خمیررا با برس بگیرید)
انتهای لبه خمیررابامخلوط رومال،یاکمی اب یا سفیده تخم مرغ زده شده برس بزنیدتاکاملا چسبیده شودوموقع پخت بازنشود،
بورکهای اماده رادرروغن داغ شناوردرحدطلایی شدن سرخ کنیدیادرون سرخ کردن بورکها،لبه ی انتهایی خمیر به سمت روی روغن نباشند وگرنه بازمیشن به سمت پشت بندازین _ودرابتداکمی باچنگال بورک رانگه دارین تالبه خمیرکاملا چسبیده وبازنشودوسپس کمی درحدتردوطلایی شدن سرخ کنید
به جای سرخ کردن می تونین بورکهارادرفربگذاریدبه این صورت که انهارادرسینی کمی چرب شده بچینید رومال بزنیدکنجدبپاشید
ودرفرازقبل گرم 180درجه به مدت 30_20دقیقه قراردهید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پیتزا🍕
براى تهيه اين كيك پيتزاى خوشمزه به يك بسته يوفكا فيلو احتياج هست من از يوفكاى اى دو استفاده كردم
مواد گوشتيم شامل پياز داغ + ٣٠٠گرم گوشت چرخكرده+فلفل دلمه اى نگينى يك عدد+قارچ خرد شده ٢٠٠گرم نمك و فلفل و آويشن و مقدارى سس گوجه فرنگى بود.
براى پايه كيك هشت ورق رو با برس روغن و يا كره بماليد اگر ورقهاى يوفكاتون خيلى خشك بود كمى آب اسپرى كنيد، بعد مواد گوشتى تون رو به همراه پنير پيتزا روى خمير بريزيد من براى هر طبقه شش ورق گذاشتم ، و بين اونها مواد گوشتى و پنير پيتزا ريختم ، وقتى موادتون تموم شد ميتونيد براى روى كيك از پنير ورقه اى و يا خرد شده استفاده كنيد من از هر دو استفاده كردم ، روى پنير رو هم كمى آب اسپرى كرده و كيك پيتزا رو داخل فر ١٨٠ درجه بگذاريد، هر وقت پنير روى كيك سرخ شد كيكتون آماده است براى من ٢٥ دقيقه زمان برد
اين كيك رو داخل مايكرو ويو هم ميتونيد آماده كنيد.
🍕نوش جون🍕
👇👇👇👇😋😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک گوشت
مواد لازم خمیر بورک:
آب ولرم 3 لیوان
آرد حدود 5 لیوان (ممکن است کمی بیش تر یا کم تر استفاده شود.)
نمک 1 قاشق مرباخوری پُر
خمیرمایه1 قاشق غذاخوری
مواد لازم مواد گوشتی :
گوشت چرخ کرده 300 تا 400 گرم
پیاز 3 عدد متوسط
گوجه فرنگی 1 عدد کوچک
فلفل قرمز کاپیا 1 عدد
فلفل سبز تازه2 تا 3 عدد
رب انار 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
پودر فلفل قرمز خشک به مقدار دلخواه(اختیاری)
زیره نصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای باز کردن خمیر بورک:
روغن مایع 1 فنجان
.
طرز تهیه:
یک لیوان از آب ولرم و خمیرمایه را در ظرف گود مناسبی ریخته و مخلوط می کنیم و بعد از چند دقیقه بقیه ی آب را اضافه کرده و مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد و نمک را کم کم و با دقت اضافه کرده و هم می زنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نمی چسبد طوری که وقتی دستمان را می شوییم و کاملا خشک می کنیم، خمیر به دستمان نمی چسبد. روی خمیر را با پارچه ی تمیزیم می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت استراحت کند تا عمل بیاید. برای تهیه ی مایه ی گوشتی روی بورک، در ظرف مناسبی گوشت چرخ کرده، پیاز های خیلی ریز خرد شده، گوجه فرنگی پوست کنده شده و ریز خرد شده، فلفل قرمز و فلفل سبز شیرین و تازه ی ریز خرد شده را ریخته سپس نمک، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز خشک( پول بیبَر)، رب انار و زیره را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم ورز می دهیم. روغن مایع را کف یک سینی پهن لبه دار می ریزیم و از خمیر عمل آمده، تکه هایی جدا کرده و چونه می زنیم و درون روغن در سینی قرار می دهیم. بعد از این که همه ی خمیر را چونه زدیم. چونه های خمیر را درون روغن زیر و رو می کنیم تا تمام سطح آن کاملا به روغن آغشته شود سپس هر چونه ی خمیر را به وسیله ی دست آغشته به روغن، روی سطح صاف، به شکل دایره های نازک، باز می کنیم و خمیر باز شده را از دو طرف به سمت وسط چین داده و جمع می کنیم و به شکل حلزونی، دور خودش می پیچیم و انتهای خمیر را به بدنه ی خمیر می چسبانیم و با نوک انگشتان، وسط خمیر را کمی فشار می دهیم و برای مایه ی مایه ی گوشتی، جا باز می کنیم. خمیرهای به شکل آشیانه را درون سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله کنار هم می چینیم و این مراحل را برای تمام چونه های خمیر، انجام می دهیم. به اندازه ی یک قاشق غذاخوری پّر از مایه ی گوشتی، وسط هر خمیر قرار می دهیم. سینی فر را به مدت 50 تا 60 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آچما بورک گوشت
مواد داخل بورک:
2 قاشق سرو(قاشق بزرگ)روغن زیتون
750 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق غذاخوری رب فلفل
نصف بسته جعفری(حدود 15 ساقه)
برای خمیر:
1 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری ماست
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان روغن مایع
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
4 الی 4.5 لیوان آرد
برای باز کردن خمیر:
1 کاسه نشاسته پودری(ذرت یا گندم)
برای چرب کردن خمیر:
2 لیوان روغن مایع
برای روی بورک:
1 عدد زرده تخم مرغ
نصف قاشق غذاخوری ماست
نصف قاشق غذاخوری روغن مایع
طرز تهیه:
روغن زیتون و گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزید با حرارت زیاد تا وقتی آب گوشت کشیده شود تفت بدید.پیازهای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید.در این حین ادویه ها و نمک را اضافه کرده به تفت دادن ادامه بدید.وقتی پیاز ها نرم شدند رب را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی پیاز کاملا تفت خورد جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده هم بزنید.مواد گوشتی را از روی اجاق برداشته کنار بذارید سرد شود.
برای آماده کردن خمیر شیر ،ماست ،تخم مرغ، روغن مایع ،نمک و بکینگ پودر را را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. ابتدا 4 لیوان و یا کمتر بریزید و ورز بدید و اگر نیاز بود باز اضافه کنید.آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.خمیر آماده شده را به 20 چانه تقسیم کنید، چانه ها را داخل ظرف در داری که کف آن آرد پاشیده اید بذارید و 20 دقیقه با در بسته استراحت بدید. چانه های استراحت کرده را بصورت 2 جفت نشاسته بپاشید و به بزرگی بشقاب سرو باز کنید، روی یکی از خمیرها نشاسته بمالید و خمیر دیگر را روی آن بذارید و باز روی خمیر نشاسته بریزید و هر دو خمیر را با هم بصورت نازک باز کنید. وقتی کاملا نازک باز کردید با روغن مایع چرب کنید، از وسط نصف کنید و مثل فیلم در قسمت کنار مقداری مواد گوشتی بذارید و رول کنید سپس در اطراف خود بگردانید شکل گل بدید.بورکها را داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. تمام چانه های دیگر را به همین شکل آماده کنید.مجموعا 20 عدد بورک میشود.
روی بورکها مخلوط تخم مرغ،ماست و روغن مایع بمالید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی آنها سرخ شود بپزید و گرم سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سوسیس تخم مرغ خوشگل😍😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این صبحانه رژیمی نیست!
1. مقداری کره دمای محیط، روی دو عدد نون تست پخش کن.
2. داخل ظرف، ۳ عدد تخممرغ رو با ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه، ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ لیوان شیر حسابی هم بزن تا به یه ترکیب یکدست برسی.
3. داخل تابه، ۲۰ گرم کره بذار تا ذوب بشه و بعد مخلوط تخممرغ و شیر رو داخلش بریز.
4. بعد از اینکه کمی سفت شد و خودش رو گرفت؛ تستها رو از سمتی که کره نداره و سادست داخل تخممرغ بزن، حالا برگردون و رو به روی هم بذارشون. کمی زمان بده تا حرارت ببینه.
5. وقتی تخممرغ به پخت از کف رسید، به کمک کفگیر و دست برش گردون و کنارههاش رو بیار روی نون.
6. روی یکی از نونها رو با کالباس، پیازچه، پنیر موزارلا و پودر آویشن پر کن و با اون یکی تست ببندش.
7. یکم که روی شعله بمونه، پنیر آب میشه و دیگه صبحانه آماده است
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک سیب زمینی با مرغ و سبزیجات😋😍😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون سیر
🍴مواد لازم:
🧄دو بته سیر
🥃روغن زیتون یک استکان
🧈کره بیست و پنجگرم
🍀گشنیز یه دسته
🌱پیازچه دو تا مشت خورد شده
🥖دو عدد نون باگت
🧀پنیر پارمسان گودا
🧂ادویه ها:
آویشن،نمک،فلفل،رزماری
🍕طرز تهیه:
سیر و از وسط برش بزن روغن زیتون و ادویه بزن بزار داخل فر بمدت ۴۵دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه،وقتی برشته شد با کره و پیازچه و ادویه و گشنیز ترکیب کن،روی نون بمال و پنیر بریز تمام بزار یک ربع داخل فر از قبل گرم شده در حدی که روش برشته بشه😋
نوش جونت 🤩
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_شکم_پر_سوخاری😍😋
اول یه مرغ زیر دو کیلو انتخاب کنید داخلش رو خوب تمیز کنید و با فلفل دلمه پیاز و زردچوبه یه ربع بزارید بپزہ تا باد کنه آبکشی کنید و با مخلوط روغن زیتون و سیر له شدہ و نمک و زعفران کل مرغ و ماساژ بدین ھمچنین لیمو ترش ھم بزنید سپس کف ظرف مورد نظر چند حلقه پیاز بزارید مرغ و بزارید روش سیب زمینی و ھویج ھم دورش بچینید حالا بریم سراغ مواد داخلش که یه پیاز نگینی رو تفت بدید به ھمراہ زرشگ آلو بی ھستہ گردو پودر شدہ و رب انار سبزیجات معطر نمک و فلفل خوب که تفت خوردن شکم مرغ و از این مواد پر کنید نمیخواد بدوزین فقط پاھای مرغ و ببندید تا موقع پخت وانرہ بعد ھم دو تا سه ساعت با حرارت ملایم داخل فر بپزید اگه دیدید پخته ولی پوستش طلایی نشدہ چند دقیقه گریل کنید و تمام.
(با قلمو در حین پخت از آبگوشت روی مرغ بمالید که عالی میشه)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛