eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کیوی ۵ عدد شکر ۲ تا ۳ ق غ (بسته به شیرینی و ترشی کیوی شما دارد) پودر ژله کیوی یک بسته خامه قنادی ۲۰۰ گرم ( در صورتی که خامه صبحانه را بخواهید جایگزین کنید بهتر هست که خامه صبحانه هم فرم بگیرد ) یک بسته پودر ژله کیوی رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد گذاشتم کنار خنک بشه . کیوی ها رو پوست کندم و خرد کردم .وزن خرد شده رو اندازه زدم ۳۵۰ گرم بود . داخل مخلوط کن ریختم و پوره کردم .پوره رو داخل قابلمه ریختم و شکر داخلش اضافه کردم (میزان شکر بسته به این داره که کیوی شما تا چه اندازه ترش یا شیرینه . ) روی حرارت قرار دادم ۵ تا ۱۰ دقیقه تا بپزه و بعد از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم تا خنک بشه. خامه قنادی رو اول با دور کند همزن بعد با دور تند همزن زدم تا فرم بگیره . خیلی بهتره که خامه فرم گرفته توی این دسر استفاده بشه که لطیف تر می کنه . اگر خامه صبحانه استفاده می کنید داخل خامه صبحانه برای ۲۰۰ گرم خامه نزدیک ۷۰ گرم (حدودا یک سوم لیوان) شکر بریزید و بزارید فریزر به مدت نیم ساعت تا یخمکی بشه و بعد با دور کند همزن اول چند دقیقه بزمید و بعد دور همزن رو تند کنید و چند دقیقه بزنید تا فرم بگیره. خامه فرم گرفته رو داخل پوره کیوی خنک شده ریختم و مخلوط کردم . از ژله کیوی هم که خنک شده نصف مقدارش رو اضافه کردم . اگر خوب مواد ترکیب نشد با همزن مخلوط کنید . داخل جام ها مواد رو ریختم و گذاشتم یخچال . نصف مابقی ژله کیوی رو بهش حدودا یک چهارم لیوان آب ریختم و مخلوط کردم و وقتی که مواد داخل جام کمی خودش رو گرفت ژله رو هم روش ریختم . نکته : مواد دسر کیوی لایه زیرین جام خیلی سفت نیست و به صورت لیوانی تهیه شده اگر بخواهید قالبی درست کنید از ۱ الی ۲ ق غ پودر ژلاتین هم استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا آشیانه ای فوری 😍😋 مواد لازم: گوجه گیلاسی 🍅 سیر🧄 اورگانو🌱 آویشن🍃 نمک🧂 روغن زیتون 🫒 پاستا آشیانه ای🍝 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 براي درست كردن خود كرپ ها ميتونيد به جاي شكر از همون مقدار عسل استفاده كنيد ،اينم بايد بگم كه موادتون رو به دماي محيط برسونيد بعد استفاده كنيد مواد براي ١٠ تا كرپ تخم مرغ ٤ تا نمك نصف قاشق چ خ شكر ١ قاشق مربا خوري شير ٢ پيمانه آرد ١ پيمانه و نيم روغن ١/٤ پيمانه كره براي پخت مواد داخل كرپ شكلات ٥٠ گرم شير ٤ قاشق غذا خوري موز - كره بادوم زميني - توت فرنگي- مربا تخم مرغارو قشنگ هم بزنيد اما نياز به كف كردنش نيست بعد كه كل موادرو ريختين انقد هم بزنيد تا گوله ارد نباشه و تو دماي محيط بهش استراحت بدين تا غليظ بشه ،تابه تون هم نميخواد زياد سرخ شه ،هر طرفش رو هم ١ الي ١ ونيم دقيقه بپزيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 میدونم تابحال هیچ جا تست نکردی😉 دو مشت گردو، دوتا پیاز، ی مشت زرشک، ۲ تا بادمجون، ۳ پیمانه برنج ❌ مقداری پودر دارچین هم روی بادمجونا ریختم که تو ویدیو نیست🫢 ته چین برای دو پیمانه برنج: ۳ عدد زرده+۱ عدد تخم مرغ کامل، ۳ ق غ ماست، زعفرون، کره آب شده، ۱ ق غ گلاب، کمی نمک خیلی مهمه که اول تخم مرغ‌ رو با زعفران و گلاب بزنید و بعد باقی مواد اضافه بشه، اینجوری بوی زهم تخم‌مرغ خیلی خیلی کم میشه. . - اضافه کردن تکه های مرغ یا گوشت به این غذا کاملا اختیاریه و‌میتونین اضافه کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. یک دسرمدرن . خوشمزه وتقریبا جدید مناسب فصل گرما با بافتی اسفنجی ولطیف پنیرماسکاراپونه یک بسته ۲۰۰گرمی بستنی وانیلی ۲۰۰ گرم شیر۲۰۰گرم یا یک لیوان دنت توت فرنگی یک عدد یا هر طعم دنتی که دوست دارین شکر سه چهار قاشق پودر ژلاتین ۲ ق غ طرز تهیه ابتدا بستنی و شیر و ژلاتین رو باهم مخلوط کنید تا پودر ژلاتین اسفنجی بشه بعد روی حرارت کم بذارید تا ژلاتین حل بشه,نیازی نیست که مواد بجوشه,فقط ژلاتین باید حل بشه میتونین هم ژلاتین رو‌در کمی اب ریخته وبن ماری کنین تا شفاف بشه بعد به شیر اضافه کنین. و بعد پنیر ماسکار پونه و دنت (هر طعم دنتی که خواستید)رو به مواد اضافه کنید و باهمزن خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه .من از صافی هم رد کردم تا کاملا یکدست بشه.در صورت تمایل چند قطره رنگ‌خوراکی بریزین برای رنگ بهترش. قالب رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت ٧ساعت داخل یخچال قرار بدید تا سفت بشه از هر طعم دنتی میتونین استفاده کنین مثلا دنت طالب که میشه بوراتوس طالبی دنت کاکائویی وانیلی و........ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماست خونگی باديدين اين كليپ و دستور اميدوارم مشكلتون حل بشه ☺️ . مواد لازم شير پرچرب:(محلى)4ليتر ماست شيرين:2ق غ خ ✍🏻طرز تهيه شير را در قابلمه ى مناست ميزاريم بجوشه ، بعد جوش امدن به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم قرار ميديم تا حسابى جوش بيايد، سپس در ظرف مورد نظر براي ماست ريخته و وقتي شير به دماى 42/45 تا درجه رسيد (يعنى وقتى انگشت تو شير فرو ميكنيد كمى احساس سوختگى داشته باشيد وقت اضافه كردن مايه س) دو قاشق ماست شيرين (اين دو قاشق ماست خيلى مهمه كه از نوع خوبش باشه)رو با شير مخلوط و خوب همزده و به شير اضافه كنيد روي ان را خوب بپوشانيد و بگذاريد تا 5ساعت بمونه و در اخر ماست را باز كنيد و اب جمع شده روي ان را برداريد و در يخچال قرار بديد نكته ✅سعى كنيد ماست رو يك شبانه رو دست نزنيد تا حسابى خشك بشه و بعد نوش جان كنيد ✅ماست رو هميشه از كنار ظرف برداريد ، چون ابى كه ماست داره در كنار جم ميشه و شما ميتونيد به راحتى ابش رو ازش بگيريد ✅تكرار اين كار باعث ميشه ماست خشك و چكيده داشته باشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مواد لازم : سبزی کوکو ۳۰۰ گرم (برند نوبر سبز ) تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید ۳ الی ۴ ق غ روغن مایع ۳ ق غ نان تست گوجه گیلاسی برای تزیین قالب سلیکونی طرح دلخواه(اگه میخواین طرحتون زیبا بشه حتما از قالب هایی استفاده کنین که شیار داشته باشه) نمک ، فلفل ، زردچوبه ، ادویه کاری طرز تهیه : سبزی و روغن و آرد و ادویه ها و تخم مرغ هارو داخل یه کاسه ریخته و با همزن هم میزنیم تا حسابی ترکیب بشه بعد،قالب سلیکونیمون رو روی سینی فر میزاریم،داخلش رو با روغن مایع حسابی چرب میکنیم و از مواد کوکو داخل قالب ها میریزیم،فر رو از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه گرم میکنیم و کوکو هارو به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه با همون درجه ۱۸۰ میزاریم. نکته مهمی که باید بگم و همیشه هم خدمتتون گفتم مهربونا،درجه دماهای فرها شاید با هم فرق کنن، شما حین پخت چک کنین،سعی کنین قلق فر دستتون بیاد که چطوره مثلا من درجه دمای پخت این کوکو رو حدسی زدم(از روی شناختی که نسبت به دمای فرم داشتم). نکات رعایت بشه و قالب اگه خوب چرب بشه،قاعدتا کوکو اصلا به قالب نمیچسبه،دقیقا مث فیلم. نکته بعدی اینکه در ترکیب بالا مغز گردو خورد شده و زرشک هم میتونین بزنین. و این مقدار مواد داخل این قالب به تعداد ۳۰ عدد بهم فینگرفود داد. اضافه ی کاتر خورده ی هویج رو در سالاد استفا‌ده کنین،و اضافه ی لبه های نون رو همراه کوکو میل کنین😊 نان تست بهتره از نان سحر استفاده بشه چون نونش خیلی خمیری و نرم نیست و راحت قالب میخوره. اگه دوس داشتین میتونین پیاز رنده شده هم به مواد کوکو بزنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور تهیه :👇 اول مواد الویه رو آماده کنید من سیب زمینیها رو پختم و پوره کردم(میتونید سیب زمینی رو رنده کنید)و با خیار شور نگینی،هویج آبپز نگینی شده،مرغ پخته ریش ریش شده،نخود فرنگی و مایونز،نمک و فلفل و کمی آبلیمو یا سرکه مزه دار کردم و چند ساعت در یخچال استراحت دادم تا سالاد الویه خوب مزه دار بشه. بهتره در زمان پخت مرغ دو قاشق از آب مرغ رو کنار بذارید و به الویه اضافه کنید،باعث خوش طعم شدن الویه میشه(توصیه میکنم برای پخت مرغ حتما از یک حبه سیر استفاده کنید طعم الویه رو بینظیر میکنه) اصل سالاد الویه، روسیه که در اون سیب زمینی رو به شکل نگینی خرد میکنن ولی ورژن ایرانی الویه به صورت رنده یا پوره شده هست که من پوره رو ترجیح میدم(البته نه کامل پوره چون هر چی سیب زمینی پوره بشه جذب مایونز در سالاد الویه بیشتر و باعث شل شدن سالاد میشه که من نمیپسندم) خیار شور الویه رو بعضی رنده و بعضی نگینی میکنن که من طرفدار خیار شور نگینی هستم به نظرم سالادالویه رو خوشمزه تر میکنه. هویج رو هم میتونید بعد از آبپز کردن رنده یا نگینی کنید که من همیشه نگینی میکنم. میتونید به الویه تخم مرغ آبپز رنده شده اضافه کنید که من معمولا چون دوست ندارم استفاده نمیکنم. بعد از آماده شدن الویه دور قهوه ای نانهای تست رو با کارد ببرید و کنار هم در سینی بچینید. یک سس غلیظ از مخلوطی به نسبت یک قاشق غذاخوری مایونز و 3 قاشق غذاخوری ماست همزده پر چرب تهیه و یک لایه از این سس روی نانهای تست بمالید. در مرحله بعد سالاد الویه را روی نانهای تست پخش و صاف و یکدست کنید. حالا برای چیدن ردیف دوم نانهای تست اول زیر اونها رو از مخلوط سس ماست و مایونز بمالید و بعد نانها رو روی الویه بچینید. بعد از مخلوط ماست و مایونز رو نانهای تست ریخته و کمی صاف کنید و بدون پوشش نیم ساعت سینی رو در یخچال بذارید تا سس به خورد نانها بره و بعد از گذشت نیم ساعت روی کیک الویه رو بپوشانید و یک شب در یخچال بذارید تا خوب منسجم بشه. روز بعد پوشش روی کیک رو بردارید و دوباره از مخلوط ماست و مایونز روی کیک الویه بمالید و صاف کنید(من از پالت خامه کشی واسه این کار استفاده کردم) بعد هم با چاقوی تیز به اندازه دلخواه برش بزنید و تزئین و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈این میزان مواد حدود ده لیوان سرو کوچک خواهد شد، شیر ۲لیوان نشاسته ذرت ۵ ق غ سرصاف شکر ۶ق غ (اگر خواستین دسر کم شیرین باشه ۵_۴ق بزنید،من ۵ ق غ ریختم) وانیل کمی گلاب ۳_۲ق غ بستنی وانیلی ۱۵۰_۱۰۰گرم حدود سه تا بستنی لیوانی کوچک پودرژلاتین ۲ق غ اب سرد ۱/۴لیوان درابتدا برروی دو قاشق غذاخوری پودرژلاتین ۱/۴لیوان اب سرد رابریزید وکمی هم بزنید و پس از اسفنجی شدن روی بخار آب کتری قرار دهید تا پودررلاتین کاملا حل و شفاف شود، درون ظرفی شیر،شکر ونشاسته را ریخته وخوب مخلوط کنید تا نشاسته وشکر در شیر حل شود سپس روی حرارت ملایم روبه کم گاز بگذارید ومداام هم بزنید تا مایه غلیظ وکمی سفت تر از فرنی گردد، (حرارت حتما ملایم روبه کم باشد تا نشاسته خوب پخته وطعم خامی ان گرفته شود از پودر نشاسته گل یا گندم یا همون نشاسته معمولی هم میشه استفاده کرد) فرنی را پس از غلیظ شدن ازروی حرارت برداشته،اجازه دهید تا خنک شود،هر ازگاهی هم بزنید تا نبندد پس ازخنک شدن بستنی اب شده را به آن اضافه کنید کممی مخلوط کنید ودرنهایت وانیل،گلاب وپودر ژلاتین بنماری شده ی ازدما افتاده را، درحد کم ویکدست شدن مخلوط کنید، می تونید دسر را دو قسمت کنید وبه یک قسمت کمی رنگ خوراکی دلخواه بزنید،من کمی آب لبو ریختم یک لایه دسر داخل ظرف دلخواه بریزید داخل یخچال بگذارید تا ببندد سپس لایه بعدی(رنگی) ودرنهایت یک لایه ژله به دلخواه،من ازنصف بسته پودر ژله توت فرنگی استفاده کردم که با یک لیوان ابجوش حل وبنماری شده بود وکااملا خنک، ریختن ژله به دلخواه هست،داخل فرنی به جای رنگ می تونین زعفران یا پود کاکائو بریزید، درنهایت به دلخواه تزیین کنید،این دسر را بصورت قالبی هم می تونین تهیه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۹ عدد برای کرپ🔻 تخم مرغ: ۲ عدد روغن: ۱/۴ پیمانه آب: ۱/۴ پیمانه شیر: ۲ پیمانه شکر: ۱ ق چ نمک: ۱ ق چ آرد سفید : ۲ پیمانه برای سوخاری کردن🔻 پودر سوخاری: به میزان لازم تخم مرغ: ۲ عدد شیر: ۱/۴ پیمانه نمک: کمی طرز تهیه🔻 ۱.برای مواد گوشتی داخل کرپ پیاز رو داخل کمی روغن تفت بدید تا یه مقدار طلایی بشه گوشت و فلفل دلمه رو اضافه کنید و سرخ کنید تا بوی زهم گوشت از بین بره و بپزه گوشت که قهوه ای شد نمک و فلفل و پاپریکا، رب گوجه و گوجه پوره شده بریزید و صبر کنید تا آبش تبخیر بشه و بذارید کنار سرد بشه ۲. تمام مواد کرپ به جز آرد رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا کامل یکدست بشه و کمی کف کنه ۳. آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کامل یکدست بشه و در صورت لازم از الک رد کنید ۴. تابه نچسب رو روی گاز بذارید و با فرچه کمی چرب کنید و یه ملاقه ملاقه بزرگ از مواد داخل تابه بریزید روی کرپ که خشک شد و کمی که زیرش طلایی شده برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه 👈نیاز نیست زیاد بپزه چون خشک میشه و یه مرحله دیگه هم سرخ کردن داره 🔊کف تابه نیاز نیست هربار چرب بشه ، بار اول کافیه و زیاد هم چرب نکنید ۵. هر کرپی که درست میکنید روی کرپ قبلی بذارید و در آخر روی آن پارچه بکشید و یکی دو دقیقه صبر کنید تا کامل نرم بشه ۵.داخل کرپ گوشت و پنیر پیتزا بریزید و رول کنید ۶. دو تا تخم مرغ + یک چهارم پیمانه شیر+ کمی نمک رو هم بزنید و کرم ها رو اول داخل تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتونید 👈پودر سوخاری ادویه دار باشه خیلی خوشمزه تر میشه ۷. این مرحله میتونید کرپ ها رو داخل فریزر بذارید و بعدا سرخ کنید ۸. داخل روغن داغ سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگه داخل خونه یه دونه تخم مرغ دارید همین الان پاشید این دسر فوری و خوشمزه رو درست کنید . اول از همه یه لیوان شکر رو با یه قاشق شکر و خمیر مایع با هم مخلوط کنیدبزارید ۱۰ دقیقه بمونه سربسته . وقتی روی سطحش حباب درست شد د بیارید یه دونه تحم مرغ یه لیوان ارد سه قاشق روغن نصف قاشق وانیل و بکینگ پودر رو اضاقه کنید و با هم مخلوط کنید. بزازید یک ساعت بمونه وقتی حجم اون دو برابر شد چونه هایی درست کنسد و پهنش کنید و بزارید ۱۰ دقیقه دیگه بمونه و در اخر داخل روغن شناور سرخش کنید . داخلش رو سوراخ کنید و با گاناش شکلات صبحانه یا خامه یا هر چیز دلخواه پر کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻 ۱ و ۳/۴ پیمانه شیر گرم رو با ۱ عدد سفیده تخم مرغ و ۱/۳ پیمانه روغن مایع مخلوط کنید سپس ۲ ق‌غ شکر و ۱ ق‌چ نمک و ۱ ق‌غ پودر خمیر مایع آماده بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بزارید ۱۰ دقیقه با در بسته بمونه تا عمل کنه،این مخلوط رو به کاسه حاوی ۴ و ۱/۲ پیمانه آرد اضافه کنید و اول کمی مخلوط کنید و بعد شروع به ورز دادن کنید تا جایی که خمیر نرم و یکدستی بدست بیارید،یک کاسه رو چرب کنید و روی خمیرم چرب کنید و بزارید داخل کاسه و روشو ۱ ساعت بپوشونید تا حجمش دو برابر بشه،۱/۲ پیمانه پنیر فتا یا انواع پنیر صبحانه و کمی پیازچه خورد شده و یا انواع سبزی تازه مورد علاقتون و ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا رو با هم مخلوط کنید،وقتی خمیر استراحت کرد اونو به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمتو بردارید و با وردنه صاف کنید و مقداری مواد وسطش بزلرید و مثل فیلم مثلتی ببندین بعد همه رو کنار هم در قالب چرب شده بزارید و روشونو کمی چرب کنید و برای ۱ ساعت مجددا استراحت بدین بعد با زرده رومال کنید و کمی کنجد و سیاهدانه برای تزیین بریزید و ۴۰ دقیقه در فر ۱۹۰ درجه که از قبل گرم شده یا ۱ ساعت در فر دستساز خانگی که در هایلایت پیج موجوده قرار بدین و سپس سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
: برای هر کیلو بادمجان به1 سفیده تخم مرغ احتیاج داریم،سفیده رو با چنگال هم میزنیم،بادمجونا رو پوست میگیریم بافرچه از سفیده به بادمجونا میزنیم و بعد سرخ میکنیم توی قابلمه1 پیاز رو رنده کرده کمی روغن اضافه میکنیم و تفت میدیم زردچوبه،گوشت قلقلی و لپه رو اضافه میکنیم تا اونا هم تفت بخورن،بعد رب گوجه رو اضافه کرده اونم تفت میدیم،به مقدار کافی آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم با هم بپزن،لپه و گوشت که کاملا پخت،در قابلمه رو برمیداریم نمک فلفل و پودرلیموعمانی هم اضافه میکنیم به همراه تعدادی گوجه فرنگی نصف شده چند جوش که زد خاموشش میکنیم و بادمجونای سرخ شده رو روی اون قرار میدیم و تمام ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پوره گوجه: یک کیلو نمک: یک تا یک و نیم قاشق سرکه سفید یا قرمز: یک لیوان گل کلم،گرفس،هویج: به میزان لازم برگ کرفس خرد شده فلفل قرمز دونه فلفل سیاه تخم گشنیز سیاه دونه و گلپر: در صورت تمایل سیر : ۵-۶ عدد موسیر خیس خورده: چند عدد مراحل کار کاملا داخل کلیپ مشخصه پس دیگه فقط به نوشتن مواد لازم بسنده میکنم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ویفر از جمله خوراکی های نوستالژی که همه دوست دارند🤗 اینکه بتونی این خوشمزه رو خودت تو خونه درست کنی که دیگه محشر👌 آرد 1 و نیم پیمانه، پودر قند1 ونیم پیمانه، روغن نصف پیمانه، وانیل نوک ق چ، اسانس پرتقال ۴قطره، ورق میکادو ۶ الی ۷ 🔴آرد را ۱۵ دقیقه تفت بدید و الک کنید. پودر قند هم الک کنید بعد روغن را اضافه و ۱۰ دقیقه تفت بدید در آخر وانیل و اسانس را اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. بیش از اندازه نزارید مواد خنک بشه خیلی داغ هم استفاده نکنید که ویفرتون نرم بشه. طوری باشه که راحت بتونید مواد رو روی نون پخش کنید، ۲الی ۳ ساعت داخل یخچال بزارید و بعد برش بدهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌺🌼🌸 🌸زندگی زیباست ، ☀️زشتی‌های آن تقصیر ماست، 🌸در مسیرش هر چه نا زیباست، ☀️آن تدبیر ماست 🌸زندگی آب روانی است، ☀️روان می‌گذرد… 🌸آنچه تقدیر من و توست، ☀️همان می‌گذرد 😍🍳بفرمایید صبحانه