eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
49 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
من ابتدا نصف بسته ژله آلوورا رو با نصف لیوان اب جوش بن ماری (حرارت غیر مستقیم ) کردم . گذاشتم توی محیط خنک بشه . یک چهارم لیوان هم شیر رو از قبل توی دمای محیط قرار دادم . بعد شیر رو اضافه کردم . بستنی هم میشه ولی اینجا بهتره استفاده نشه حالا ادامه میگم چرا .😁 بعد گذاشتم یخچال تا نیم بند حالت کشسانی بشه . قالبم پلاستیکی خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم . از ژله با قاشق کوچیک داخل اون شیارهای مجزا ریختم . اینجاست که میگم از بستنی استفاده نشه چون بستنی یه حالت رویه اش رنکش ممکنه با زیریش فرق کنه بعد وقتی نیم بند شد بریزین ژله تون یه کوچولو تفاوت رنگ ایجاد میشه توی اینجا پس با شیر باشه بهتره . بعد داخل یخچال قرار دادم . برای ژله قرمز هم که ساده یه بسته رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد داخل قالبم ریختم . لایه بعدی هم نصف ژله آلوورا رو باز با آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک شد و بهش یک چهارم لیوان شیر یا بستنی اضافه بشه و داخل قالب ریختم . لایه اخر هم همون ژله قرمزه که نصف بسته ژله قرمز هست که با سه جهارم لیوان اب جوش حل کردم . حواستون باشه بین ریختم زله ها در هر لایه فاصله ایجاد نکنین از میم بند کمی سفت تر شد زله رو بریزین . اخر هم که کلا خوب خوب گرفت دورش رو با چاقو آزاد کردم و کمی با دست کشیدم دیدم ازاد شده روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر دمای محیط 1و 1/2 پیمانه خامه صبحانه یا خامه قنادی فرم گرفته 200 گرم ماست پرچرب و شیرین 1 و 1/2 پیمانه وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر ژلاتین 5 قاشق مرباخوری کمپوت آناناس 150 گرم خرد شده حتما از کمپوت استفاده کنید،در صورت استفاده از آناناس تازه حتما آناناس رو بعد از خرد کردن 5 دقیقه با کمی آب و شکر بجوشانید در غیر اینصورت آناناس تازه مانع بستن دسر میشود. آب کمپوت 5 قاشق غذاخوری پودر شکر یا پودر قند 2/3 پیمانه در صورت استفاده از خامه قنادی میزان پودر قند را بنا به ذائقه خود کمتر کنید. پودر ژلاتین را روی شیر بپاشید و صبر کنید تا اسفنجی شود سپس روی بخار کتری(بن ماری) قرار دهید تا ژلاتین ذوب شود. ماست+خامه+وانیل+پودر قند را با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود. دقت کنید ماست و خامه حتما از قبل به دمای مخیط رسیده باشند در غیر اینصورت ممکن است ژلاتین در ماست و خامه سرد لخته و تکه تکه شده و دسر خراب شود. آب کمپوت را هم اضافه و مخلوط کنید. کف قالب را با دستمال آغشته به روغن کمی چرب کنید. میوه دلخواه کف قالب بچینید و مقداری ژله آلوورا روی میوه ها بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود. سپس کمی از مایه دسر را روی ژله آلوورا نیم بند بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود. آناناس خرد شده را به بقیه مایه دسر افزوده و روی مایه دسر نیم بند شده داخل قالب بریزید. قالب را در یخچال قرار دهید تا دسر ببندد. سپس دور تا دور دسر را با نوک کارد آزاد کرده و در ظرف سرو برگردانده به سلیقه خود تزئین و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر گل آفتابگردان دوستای گلم باید چند نکته در مورد این دسر توضیح بدم که بتونید یک دسر خوب درست کنید. توی این دسر چون از آب پرتقال استفاده شده یک رگه تلخی داره که شما میتونید شکر این دسر را زیادتر بریزید. توی این دسر از پودر کاکائو استفاده شده که میتونید یا حذف کنید ویا کمتر بریزید. میتونید به جای آب پرتقال از ژله پرتقال هم استفاده کنید. برای درست کردن این دسر باید تمام مواد رو آماده کنید بزارید کنار دستتون، تا یک لایه از دسر کمی خنک شد اون لایه دیگه آماده شده باشه وگرنه اگه لایه ها زیاد سفت بشن دولایه بهم نمیچسبه وموقع برش از هم جدا میشه. اگه در هرقسمت از لایه مواد سفت شد کمی شیریا آب اضافه کنید. قالب سیلیکونی رو حتما توی یک بشقاب بزارید وبعد مواد رو داخل قالب بریزید. من توی فیلم مواد رو خلاصه نشون دادم تا سرعت کلیپ زیاد نشه. فکر کنم تمام نکات رو گفتم 🤗😍 قالب سیلیکونی رو خیس کنید. (آب تو قالب نباشه) مواد قسمت اول : 1 استکان آب انار(حدود100گرم) (میتونید از ژله انار هم استفاده کنید) 1 قاشق غذاخوری پودر نشاسته گندم 1تا2 قاشق سوپخوری شکر (میتونید بیشتر بریزید) مقداری دانه انار برای وسط گل ☘️تمام مواد رو مخلوط وبزارید رو حرارت تا غلیظ شود وبعد روی دونه های انار که وسط قالب چیده اید بریزید تا کامل سطح وسط قالب رو بپوشونه. مواد قسمت دوم: 4 لیوان مخلوط آب پرتقال وآب نارنگی 1تا2 استکان نشاسته گندم (حدود60تا70گرم) 4تا5 قاشق غذاخوری شکر همگی را مخلوط وبزارید رو حرارت تا مواد غلیظ شود توی کلیپ غلظت رو نشون دادم وبعد بریزید توی قالب روی سس انار و کمی خودش رو بگیردو کمی سفت شود،تا این لایه پرتقالی خنک شود مواد پودینگ رو آماده کنید. مواد لایه آخر: 2لیوان آب 2 لیوان شیر 1 استکان شکر (70گرم) 1/5 استکان نشاسته گندم 1 بسته پودینگ شکلاتی 1تا2قاشق غذاخوری پودر کاکائو ☘️همه مواد را را باهم مخلوط وبزارید رو حرارت تا مواد غليظ ویکدست شود وبعد بریزید روی مواد پرتقالی ووقتی از حرارت افتاد بزارید در یخچال برای چند ساعت تا ببندد وسفت شود. بعد برای خارج کردن دسر از قالب فقط لبه های دسر را از قالب جدا کنید وکمی باز کنید تا هوا وارد قالب بشه وبعد قالب را در سینی مورد نظر برگردونید وقالب را جدا کنید وبه دلخواه تزئین کنید به همین راحتی 🤗🤗😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مواد لازم : پودر سوخاری پانکو طلایی آرد سفید میگو ۲ عدد تخم مرغ ادویه مورد نیاز برای مرینت کردن میگوها طرز تهیه : ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشورین و داخل آبكش بزارین تا كاملا خشك بشن. داخل ظرف در دار آب لیمو ترش،پودر سیر،موسیر،پودر پیاز،کمی ادویه پاپریکا،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده رو میریزیم و درشو میبندیم ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار میدیم. تخم مرغ هارو داخل کاسه ای میشکونیم و بهم میزنیم تا لختگیش گرفته بشه و کمی کف کنه. آرد و پودر سوخاری رو هر كدام داخل ظرفی میریزیم. بعد از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، اونارو از یخچال بیرون بیارین ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزین و بزارین داغ بشه. میگوها رو به ترتیب در تخم مرغ و بعد آرد و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنین و در روغن داغ قرار بدین وقتی برشته و طلایی شد خارج کنین و روغن اضافه اونارو بگیرین. نکات : ميگوها را زياد در آرد نغلتونین. در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشن. میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشن برای گرفتن روغن اضافی میگوها را روی دستمال کاغذی یا در صافی بریزین تا روغن اضافیش خارج بشه. برای سرخ کردن میگو ها باید حرارت به اندازه ای باشد که روغن نسوزه. توجه داشته باشین که تابه باید کوچیک باشه تا روغن به خوبی روی میگوها رو بگیره. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ردیف اول : 5 عدد تخم مرغ نصف پیمانه شکر نصف پیمانه روغن وانیل کمی یک و یک چهارم پیمانه شیر خشک یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ‌ طرز تهیه: اول مواد مایع رو خوب با هم مخلوط کن، بعد مواد خشک رو الک و به مواد مایع اضافه و مخلوط کن. قالبُ چرب کن، موادُ داخلش بریز و بذار توی فر تا طلایی بشه. مواد لازم برای ردیف دوم: 3/4 پیمانه شیر عسلی 9 عدد پنیر کیبی ‌ طرز تهیه: _مواد ردیف دومُ در طرفی ریخته، خوب با هم مخلوط کن و روی لایه ی اول بریز و بذار توی فر تا سفت شه (نیازی نیس طلایی بشه همینکه خودشُ بگیره کافیه) بعد بذار داخل یخچال تا خنک بشه. مواد لازم برای لایه سوم: یک و یک چهارم پیمانه آب دو بسته کرم کارامل 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری شیر خشک طرز تهیه : مواد لایه سومُ با هم مخلوط کن، روی حرارت بذار و مدام هم بزن تا به غلظت فرنی برسه، بعد روی لایه دوم بریز و برای چند ساعت توی یخچال بذار تا خودشُ بگیره و بعد برش بزن و نوش جان کن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان خودتون اندازه قالبتونو میدونید اندازه ها رو یا دوبرابر کنید یا نصف کنید وقتی میخواید دوبرابر یا نصف کنید باید کل مواد داشته شده باشه یک بسته پودر ژله قرمز رنگ(انار یا توت فرنگی ) رو با یک ونیم لیوان آب جوش حل کنید وخوب بزنید تا روان ویکدست بشه تو ظرف پیرکس یا قالب نایلون فریزیر بندازید وژله رو توش بریزید وبزارید یخچال تا ببنده قالب رو با چند قطره روغن چرب کرده وبزارید فریزیر من این مواد رو دوبرابر گردم شیر دو لیوان ونیم ☜نصف لیوان شکر☜یک ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ☜نصف لیوان آب ☜نصف بسته خامه صبحانه(پاکت صورتی)☜یک چهارم قاشق چایخوری وانیل پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب میپاشیم تا اسفنجی شه سپس به صورت بن ماری(بخار کتری) روان میکنیم خامه رو تو کاسه قابلمه می ریزیم وبا همزن میزنیم تا کمی باز شه سپس دونه دونه مواد رو بهش اضافه میکنم ومیزاریم رو گاز با شعله متوسط ومرتب میزنیم حدود ده دقیقه پودر ژلاتین که روان شده بهش اضافه میکنیم وقتی به نقطه جوش رسید گاز رو خاموش کنید نباید جوش بزنه تست کنید آگه شیرینیش کم بود شکر رو اضافه کنید به نظر من شیرینیش کافیه وبزارید خنک خنک شه قالب رو از فریزیر بیرون بیارید به اندازه سه سانت پاناکوتا بریزید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره سپس با قاشق از وسطش کمی برمیدارید تا گود بشه نباید قاشق به ته قالب بخوره اینکار برای اینه وژله قالب رو پاناکوتا تکون نخوره ژله های قرمز رنگ که قالب زدیم میچینم رو پاناکوتا وبا ملاقه دقیقه پاناکوتا روش میریزیم ومیزاریم یخچال ۱۲ تا ۲۴ بعد از این مدت با‌کارد نوک تیز کناره ها رو از قالب جدا کرده وبرمیگردونیم رو شینی مورد نظر عزیزان خامه صبحانه دوست ندارید خامه قنادی بزنید منتهی شکر کمتر بزنید چون خامه قنادی شیرینه ژله رو با قالب قلب بزرگ قالب بزنید عزیزان به جای پاناکوتا میتونید از ژله بستنی استفاده کنید ولی به این خوشمزگی نمیشه پاناکوتا بافتی نرم ولطیف داره ولی ژله بستنی کمی منسجم تره در آوردن ژله یا پاناکوتا خیلی راحته بشرطی عجله نداشته باشید وکمی صبر و حوصله میخواد☺ بهترین قالب برای ژله یا پاناکوتا ویا هر دسری که بخواید قالبی دربیارید قالب پلاستیکی یا آلومینیومی هست راحت وبدون دردسر بر میگرده من قالب سیلیکونی زیاد پسند نمیکنم قالب آلومینیوم ویا تفلون احتیاج به آب گرم وسشوار نداره با روغن مایع خیلی کم چرب کنید وفریزیر بزارید به راحتی از قالب جدا میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه عاشق هستين ماهى رو به روش من سوخاري كنين كه ترد و خوشمزه بشه اونم بدون تخم مرغ 😍😋 ماهي قزل آلا ٢ عدد، پياز ٢ عدد، سير ٢ حبه، آب نارنج، آبليمو،زعفران و روغن، آرد ١/٢ ليوان، نمك، پودر پياز، پودر فلفل پولبيبر، پودر فلفل سياه 🔴ماهی را خوب بشویید.سپس گوشت ماهي را زعفران بزنيد و با ادويه و ترشى مزه دار كنيد،پیازهای خلالی خردشده را به همراه سیر به ماهی‌ها اضافه كرده و چند ساعت در يخچال استراحت دهید. هر چند ساعت يكبار ماهی‌ها را در این مواد چندبار زیر و رو کنید تا خوب مزه‌دار شوند. بعد از استراحت پياز و سير را از ماهى جدا كرده و دو طرف آن را در آرد بغلطانيد و نيم ساعت ديگر در يخچال قرار دهيد. داخل تابه روغن زيادى بريزيد طوريكه روغن تا بالاى ماهى را بگيرد وقتي كامل داغ شد با حرارت متوسط ماهى را از سمت گوشت داخل روغن قرار داده و سرخ كنيد. ميتونيد اين ماهى مرينيت شده رو كباب هم بكنيد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍮 😋 ▫️خامه كم چرب ٦٠٠ ميلى ليتر ▫️شير ٣٠٠ ميلى ليتر ▫️شكر ١١٠ گرم ▫️پودر ژلاتين ٥ قاشق چايخورى ▫️گلاب ٢ قاشق سوپخورى ▫️محلول زعفران ٢قاشق سوپخورى ▫️پودر هل ١/٤ قاشق چايخورى 🔸در ظرف مناسبى شير، خامه و شكر را باهم مخلوط كرده ژلاتين را روى آن بپاشيد و روى حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا شكر و ژلاتين كاملا در شير و خامه حل شود. قبل از جوشيدن گلاب و زعفران و هل را افزوده هم بزنيد و از روى حرارت برداريد. در قالب هاى تك نفره يا قالبى به گنجايش ١ ليتر بريزيد و بعد از اينكه كمى از حرارتش كم شد به مدت ١ شب داخل يخچال قرار دهيد تا كاملا ببندد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍮 😋 ▫️1 لیتر و یک لیوان شیر ▫️1.5 لیوان آرد ‌ ▫️150 گرم کره‌ ▫️1 لیوان شکر‌ ▫️2 قاشق غذاخوری کاکائو ▫️کمی وانیل ▫️80 گرم شکلات شیری+ 80 گرم شکلات تیره ▫️7 عدد بیسکویت برای پایه ‌ 🔸شیر را در ظرف موردنظر بریزید ، آرد ، شکر را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید حل شود.روی حرارت اجاق گاز بذارید،وقتی بجوش آمد،کره و وانیل رو اضافه کنید.یادتون باشه مدام هم بزنید.بعد از آماده شدن،یک‌سوم آن را درون قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.حالا پودر کاکائو و شکلات شیری رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.و بعد یک سوم دیگر را روی لایه سفید بریزید.وباپشت قاشق صاف کنید و بعد شکلات تیره رو به یک سوم باقیمانده بریزید و هم بزنید و روی لایه دوم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.بیسکوییت رو با شیر خیس کنید و روی دسر بچینید و بذارید یخچال تا سفت بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلااااام دوستای گلم من اومدم با یک خوشمزه ۵۰ گرم کره ذوب شده ۱ فنجان چایخوری آب ولرم ۱ فنجان چایخوری شیر ولرم ۱ ق غ شکر ۱ ق چ نمک ۱ ق چ پودر خمیر فوری ۱ عدد تخم مرغ ۴ الی ۵ لیوان آرد سفید آب ولرم و شیر ولرم و شکر و نمک و پودر خمیر فوری و تخم مرغ و آرد سفید الک‌ شده رو با هم مخلوط کنین، حدود ده دقیقه ورز بدین و روش رو بپوشانید و در جای گرم ۱ ساعت استراحت بدین، سپس پهن کنید و برش بزنید و بپیچونید و حدود ده دقیقه دیگه هم استراحت بدین و در روغن داغ سرخ کنین ، نوش جااان❤️ ‏ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای دوستداران بادمجان😋😍 مواد لازم 3 عدد فلفل سبز پیاز بزرگ 2 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق چای خوری (پاپریکا) پودر فلفل دلمه ای فلفل سیاه، نمک، روغن 1-2 حبه سیر مراحل تهیه در کلیپ 🍟🍔🍗🥩🥓🌮🌭🍕🧀 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عزیزان خودتون اندازه قالبتونو میدونید اندازه ها رو یا دوبرابر کنید یا نصف کنید وقتی میخواید دوبرابر یا نصف کنید باید کل مواد داشته شده باشه یک بسته پودر ژله قرمز رنگ(انار یا توت فرنگی ) رو با یک ونیم لیوان آب جوش حل کنید وخوب بزنید تا روان ویکدست بشه تو ظرف پیرکس یا قالب نایلون فریزیر بندازید وژله رو توش بریزید وبزارید یخچال تا ببنده قالب رو با چند قطره روغن چرب کرده وبزارید فریزیر من این مواد رو دوبرابر گردم شیر دو لیوان ونیم ☜نصف لیوان شکر☜یک ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ☜نصف لیوان آب ☜نصف بسته خامه صبحانه(پاکت صورتی)☜یک چهارم قاشق چایخوری وانیل پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب میپاشیم تا اسفنجی شه سپس به صورت بن ماری(بخار کتری) روان میکنیم خامه رو تو کاسه قابلمه می ریزیم وبا همزن میزنیم تا کمی باز شه سپس دونه دونه مواد رو بهش اضافه میکنم ومیزاریم رو گاز با شعله متوسط ومرتب میزنیم حدود ده دقیقه پودر ژلاتین که روان شده بهش اضافه میکنیم وقتی به نقطه جوش رسید گاز رو خاموش کنید نباید جوش بزنه تست کنید آگه شیرینیش کم بود شکر رو اضافه کنید به نظر من شیرینیش کافیه وبزارید خنک خنک شه قالب رو از فریزیر بیرون بیارید به اندازه سه سانت پاناکوتا بریزید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره سپس با قاشق از وسطش کمی برمیدارید تا گود بشه نباید قاشق به ته قالب بخوره اینکار برای اینه وژله قالب رو پاناکوتا تکون نخوره ژله های قرمز رنگ که قالب زدیم میچینم رو پاناکوتا وبا ملاقه دقیقه پاناکوتا روش میریزیم ومیزاریم یخچال ۱۲ تا ۲۴ بعد از این مدت با‌کارد نوک تیز کناره ها رو از قالب جدا کرده وبرمیگردونیم رو شینی مورد نظر عزیزان خامه صبحانه دوست ندارید خامه قنادی بزنید منتهی شکر کمتر بزنید چون خامه قنادی شیرینه ژله رو با قالب قلب بزرگ قالب بزنید عزیزان به جای پاناکوتا میتونید از ژله بستنی استفاده کنید ولی به این خوشمزگی نمیشه پاناکوتا بافتی نرم ولطیف داره ولی ژله بستنی کمی منسجم تره در آوردن ژله یا پاناکوتا خیلی راحته بشرطی عجله نداشته باشید وکمی صبر و حوصله میخواد☺ بهترین قالب برای ژله یا پاناکوتا ویا هر دسری که بخواید قالبی دربیارید قالب پلاستیکی یا آلومینیومی هست راحت وبدون دردسر بر میگرده من قالب سیلیکونی زیاد پسند نمیکنم قالب آلومینیوم ویا تفلون احتیاج به آب گرم وسشوار نداره با روغن مایع خیلی کم چرب کنید وفریزیر بزارید به راحتی از قالب جدا میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کشمش و گردو تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۲۰ میلی (حدودا نصف لیوان) شیر ۲۰۰ میلی (حدودا یه لیوان) شکر ۲۰۰ گرم (حدودا یه لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (حدودا ۲ لیوان) بیکینگ پودر ۶ گرم (حدودا ۱ ق م) وانیل نوک قاشق کشمش پلویی و گردو به میزان دلخواه . همه مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکرو وانیل دو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ بشه . بعد روغن رو اضافه کردم و کمی زدم و بعد شیر رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک یا قاشق هم زدم . کشمش رو شستم و گذاشتم کاملا خشک بشه و با خیلی کم آرد مخلوط کردم . گردو رو هم با کمی آرد مخلوط کردم و داخل مواد ریختم خیلی کم هم زدم ( مخلوط کردن با آرد و همچنین خیلی کم هم زدن دلیل بر این هست که گردو و کسمش ته نشین نشه) داخل تابه دو طرفه دو تا کاغذ روغنی انداختم یه کوچولو هم چرب کردم .(واشر نارنجی تابه رو در بیارین) روی حرارت با شعله کم همراه با شعله پخش کن قرار دادم تا یه ربع گرم بشه مثل فر . بعد از مایه کیک ریختم و در تابه رو بستم . حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تایم پخت هست ولی با خلال دندون چک کنید حتما . بعد برگردوندم تا روی هم تغییر رنگ بده . بعد از پخت و کاغذ رو کندم و روش هم کمی پودرقند الک کردم و برش دادم . اگر با فر بخواین بپزین: دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ولی باز هم چون دمای فر ها فرق داره حتما خودتون چک کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ببخشید اگر دستور را دیر فرستادم کاری واسم پیش اومد و نرسیدم واما دستور....... اول اینکه نون تست تازه باشه تا موقع برش خرده نشه شما دوکار می تونید انجام بدید نان را با کره یا روغن زیتون رومال کنید وتوی تابه یا فر کمی تست کنید یا کلا چرب نکنید وتوی تستر بزارید کمی برشته بشه که خیلی عالی می شه مخصوصا اگر چربش کنید ولی روش متداول توی ایران اینه که نون را همینطوری بدون تست کردن درست می کنن کاری که منم انجام دادم وبازم بسیار عالی می شه این از نان سس..... خیار شور ریز خرد شده با تخم مرغ ابپز وسس خردل وسس مایونز وفلفل را مخلوط کنید ادامه کار...... یه لایه نان کمی سس مایونز بعد کاهو وبعد گوجه وبعد ژامبون هر طعمی که دوست دارید بعد پنیر ورقه ای با هر طعمی ومجددا نان وبعد سسی که از خیار شور درست کردیم وباز نان تست وبا خلال طبق فیلم محکم کنید و برش بژنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ 1 عددسیب زمینی متوسط 3 عدد تخم مرغ 2 عددپیاز متوسط 2 عدد زعفران سائیده 1/2 قاشق چایخوری پودر سوخاری 1 فنجان زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک 1عدد پیاز را خرد کنید و در قابلمه ای بریزید. سینه مرغ را درون قابلمه قرار دهید و با یک لیوان آب، کمی نمک و نصف زعفران حل شده در آب جوش آن را روی حرارت ملایم بپزید تا آب آن کشیده شودسیب زمینی ها را در یک قابلمه دیگر آبپز کنید و وقتی پخت، آنها را گرم گرم رنده کنید. در این مرحله مرغ را خیلی ریز ریش ریش و یا چرخ کنید. مرغ و سیب زمینی را باهم مخلوط کنید وپیاز را روی آن رنده کنید. تخم مرغ ها، زعفران، زردچوبه، نمک و فلفل را نیز اضافه کنیدو مواد کتلت را هم بزنیدکمی پودر سوخاری دریک بشقاب بریزید و از مایه کتلت برداشته ودردستانتان به آن شکل بدهید.کتلت را درون پودر سوخاری بغلطانید و سپس آنها را در روغن سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛