eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 8 گرم مخمر خشک 2 قاشق چایخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 2 زرده تخم مرغ شیر 300 میلی لیتر • کره 50 گرم کره 500 گرم آرد مواد لازم میانی: • کلم 500 گرم • 2 عدد پیاز • 1 عدد هویج • روغن 20 میلی لیتر • نمک و فلفل مواد لازم رومال: • 1 عدد زرده تخم مرغ • 1 قاشق غذاخوری شیر طرز تهیه: مخمر ، شکر و 3 قاشق غذاخوری شیر گرم را مخلوط کنید ، سپس بگذارید استراحت کند. در یک کاسه ، زرده تخم مرغ ، یک قاشق چایخوری شکر ، مابقی شیر ، کره ذوب شده و مخمر عمل آمده را با هم مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. بگذارید خمیر استراحت کند حجم آن دو برابر شود. پیازها را سرخ کرده ، سپس سبزیجات را خرد شده(هویج و کلم) را در تابه ریخته تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کرده و بگذارید تا نرم شود. خمیر را به قسمتهای کوچک تقسیم کنید هر قسمت را ابتدا چونه کرده سپس با وردنه باز کنید، مقداری مواد میانی روی خمیر بریزید و مانند فیلم بصورت مثلثی خمیر را جمع کنید. روی آنها را بپوشانید و 30 دقیقه بگذارید استراحت کند. زرده تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و روی خمیرهای مثلثی بمالید و در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت به مدت 15-20 دقیقه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخ كرده ٣٠٠گرم پياز متوسط١عدد گوجه فرنگى متوسط٢عدد فلفل دلمه اى نگينى شده١/٤پيمانه قارچ(دلخواه) سس گوجه فرنگى ٢ق غذاخورى پنير زرد كاله١بسته پرونان نان آوران٢بسته(١٢عدد) نمك و فلفل قرمز و پودر آويشن زردچوبه پودرسير خيارشورحلقه شده 🍜طرز تهیه ابتدا پياز را نگينى خرد كرده سرخ مى كنيم گوشت چرخ كرده را با ادويجات تفت داده و گوجه و فلفل دلمه اى نگينى و رب را مى افزاييم و مانند مواد ماكارونى آماده مى كنيم البته مايه نبايستى شل باشد سپس بسته هاى نان كه بصورت همبرگر كوچك شش تايى به هم چسبيده است را با چاقوى بلندى از وسط به دو قسمت جدا مى كنيم و نصف مواد گوشتى را روى آن مى ريزيم سپس ورقه هاى پنير زرد را روى آن صف مى دهيم سپس خيار شور ورقه شده را روى پنير مى گزاريم نصفه ديگر همبرگرها را روى آن گذاشته سپس روى همبرگرها را با روغن مايع وبرس مى ماليم همبرگرها را در ظرف فر گذاشته به مدت ٨دقيقه در دماى ١٧٠درجه مى گزاريم گرم شود. 😋نوش جون😋 👇👇👇👇😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☝️☝️☝️ 👇👇👇👇😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ نفر😍😋 تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل 🔴مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . 1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍆😍😋 مواد لازم : بادمجان سیاه دلمه ای ۲ کیلو گوجه / رومی ۴ عدد پیاز ۱ عدد ماست ۴ ق غ سیر ۴ حبه پوره گوجه یک پیمانه نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا ۱ ق چ روغن ۱ لیوان بادمجان ها را پوست میگیریم و برش میدهیم بعد از اینکه شستیم برش های بامجان را روی یک سینی هموار میکنیم و کمی نمک به سطح انها میپاشیم و ۵ دقیقه میزاریم بمونه بعدش با دستمال رطوبت بادمجان ها رو میگیریم و در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم ( نمک باعث میشه تلخی بادمجان ها گرفته بشه ) پیاز ها را در همون ماهیتابه تفت میدیم و پوره را اضافه میکنیم و ادویه و نمک رو هم همینطور ، بعد با احتیاط بادمجان ها و گوجه ها را میچینیم و به مدت نیم ساعت دم میدیم و با ماست که قبلا سیر داخلش رنده کردیم نوش جان میکنیم ❤️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳🍳😍😋 میدونم خیلی گرون شده ولی خب این آموزش رو داشته باشین بدردتون میخوره ‌ ‌خب بریم سراغ مواد اولیه👇 ‌ ‌گوجه فرنگی ۱کیلو تخم مرغ ۵ عدد، پیازچه۱۰ بوته، ادویه،فلفل ونمک به میزان لازم ، روغن به مقدار نیاز، آرد یک قاشق غذا خور سَر پُر ‌ در ابتدا،گوجه ها رو حلقه ی با قطر ۱ سانت برش میدهیم و داخلش رو خالی میکنیم،وگوجه هایی که از درون حلقه ها در میاوریم ریز خرد کرده و پیاز چه را هم بعد از شستشو ریز خرد میکنیم وتخم مرغ ها را در ظرفی جدا زده وادویه و نمک و فلفل و کمی زردچوبه اضافه میکنیم وبعد با گوجه ریز شده مخلوط کرده و آرد هم اضافه میکنیم وبعد تابه رو کفشو روغنی کرده وبعد حلقه ها رو درون‌تابه گذاشته وبعد از موادمون رو میریزیم داخل گوجه ها و میذاریم با شعله متوسط سرخ شود،دورچین این املت هم سلیقه ی ،با قارچ ویا نخود فرنگی ویا ذرت تزیین میکنیم ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ کره ای رو یه بار امتحانش کن بهت قول میدم عاشقش میشی 😍😋 فیله مرغ ۵۰۰ گرم قارچ به تعداد فیله پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم کره ۵۰ گرم زعفرون دمکرده ۴ ق غ نمک ۲ ق م فلفل سیاه ، پاپریکا دودی پولبیبر هرکدام ۱ ق چ 🍃نیم ساعت مرغ داخل یخچال استراحت کنه 🍃 مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه دمای ۱۸۰ درجه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اگه یبار زرشکای زرشک پلوتو به این روش درست کنی مطمئنم عاشقش میشی😌 میگی نه... زرشکارو بعد از شستو با کره کمی تفت دادمو بهش آبلیمو و شکر و آب خورشت اضافه کردم و ۱۵ دقیقه با در بسته جوشید و تمااام. زرشک نصف لیوان کره ۲۵ گرم شکر ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری آب خورشت صاف شده ۲ ملاقه میزان مواد رو بسته به ذائقه تون میتونید کمو زیادش کنید🥰 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2 فنجان آب گرم 2 قاشق شکر یا چند حبه قند 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق غذاخوری خمیرمایه آرد 2_2/5 لیوان کم کم اضافه کنید ممکنه کم تر بخواد تا جایی که به دست نچسبه آرد اضافه کنیدشکر، مخمر و آب گرم را مخلوط کنید. سپس آرد را به آرامی اضافه کنید تا جایی که به دست نچسبه . سپس 30 دقیقه درب ظرف را بپوشانید تا به عمل بیاد.، بعد از این مدت میز رو ارد پاشی کنید و خمیر رو ورز بدید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید، سپس مطابق فیلم شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید در اخر میتونید با شکلات بن ماری شده تزیین کنید. دوستان این دونات فقط با ۴ تا مواد درست شده و خیلی راحته . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☝️☝️☝️ 👇👇👇👇😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: شیر: 3 لیوان شکر: نصف لیوان اگر شیرینتر دوست دارین تا یک لیوان هم میشه زد زعفران دم کرده غلیظ دو ق غ پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 100گرم گلاب دو ق غ وانیل کمی طرز پخت: پودر ژلاتین رو روی (نصف استکان) آب سرد ریختم وقتی یکم از روش جذب شد روی بخار کتری گذاشتم تا حل بشه و شفاف شیر و شکر و زعفران رو توی دیگ ریختم و روی حرارت گذاشتم...مقدار زعفرون رو چشمی ریختم راستش...هم زدم تا مخلوط بشن و شکر حل بشه وقتی شیر به جوش اومد وانیل و گلاب هم ریختم و خاموش کردم و ژلاتین رو توش ریختم و کنار گذاشتم تا کاملا خنک بشه.... خامه رو هم از یخچال در میاریم و توی یه کاسه می ریزیم و وقتی شیر و شکر و زعفرونمون خوب خوب خوب خنک شد... یکم ازش توی خامه می ریزیم و هم می زنیم تا صاف و یکدست بشه....بازم تاکید می کنم حتما باید خنک شده باشه ها ...می بینین که من شیر رو بعد از خاموش کردن توی یه ظرف دیگه ریختم که زودتر خنک بشه بعد به بقیه مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکنواخت بشه...می ریزیم توی قالب موردنظرمون و میره توی یخچال.. بعد از سه چهار ساعت می بنده.....بعد با دست از لبه ها جدا کنید و در ظرف مورد نظر برگردونید اما اگه قالب فلزی هست حتما توی آب گرم می ذاریم فوق العاده خوشمزززززززه ست با یه بافت بسیار نرم و لطیف 😋نوش جون😋 👇👇👇👇😋😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☝️☝️☝️ 👇👇👇👇😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: لوبیا سبز سیب زمینی گوشت چرخ کرده پیاز رنده شده هویج فلفل دلمه ادویه ها تخم مرغ زعفران دم کرده گردو خرد شده بکینگ پودر پودر گل محمدی ارد طرز تهیه: ابتدا لوبیاها رو ریز خرد کرده میزاریم بپزه بعد ابکش میکنیم تا ابی نمونه،همینطور هویج رو ریز خرد کرده وپخته یا کمی تفت میدیم یا بریز ابکش ابش چکه کنه،فلفل دلمه رو ریز خرد کرده،بعد سیب زمینی رو که مقدارش زیاد باشه خوشمزه ترش میکنه ریز خرد کرده وسرخش میکنی پیاز رو رنده کرده وتفت میدی بعد گوشت چرخ کرده رو داخلش تفت میدی بعد ادویه هارو بهش اضافه میکنی که شامل زردچوبه،فلفل،تخم گشنیز،زیره سبز سیاهدان،پودر گل محمدی قشنگ مخلوط کرده بعد داخل یه کاسه باهم مواد رو مخلوط میکنینین تو ظرف دیگه ای تخم مرغ میشکنی وبهش زعفران دم کرده اضافه میکنی با همزن خوب میزنی وارد وبکینگ پودر که به تخم مرغ اضافه کردی رو به مواد اضافه مبکنی ومخلوط کرده به تابه که روغن ریختی وداغ کردی میریزی وصاف مبکنی میزاری سرخ بشه که من تو فر 180درجه گذاشتم به مدت نیم ساعت وروش رو با پوره سیب زمینی وپیاز عسلی وزرشک تزیین کردم یه کوکو خوشمزه ومجلسی هستش 😋 نوش جان😋 👇👇👇👇😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❤️ من براى اين قالب مواد رو دوبرابر درست كردم. مواد لازم: شير2 پيمانه زرده تخم مرغ 2 عدد شكر 1/3 پيمانه وانيل نوك ق چ پودر ژلاتين يك ونيم ق غ آب سرد1/2 پيمانه خامه1/2 پيمانه پودر نسكافه يا قهوه آماده 1ق غ پودر كاكائو 1ق غ به دلخواه براى رنگش طرز تهيه: شير را روي حرارت گذاشته تا بجوش بيايد ، در همين زمان زرده تخم مرغها را با شكرو وانيل هم زده تا كشدار و سفيد شود شير كه بجوش آمد از روي حرارت برداشته و داخل زرده ها ريخته و كمي هم ميزنيم و مجدداً روي حرارت گذاشته تا كمي بجوشه ، پودر ژلاتين را با آب سرد مخلوط كرده و به صورت بن ماري حل كرده به مواد بالا اضافه ميكنيم، و وقتي مايع ما خنك شد خامه را در آخر اضافه كرده و مخلوط ميكنيم، اين دسر را ميتوانيم دو رنگ هم درست كنيم ، به دو قسمت تقسيم كرده به نصفش پودر نسكافه1 ق غ اضافه ميكنيم و در قالب ريخته و وقتي سفت شد ، نصف ديگر دسر را به هر رنگي كه تمايل داشته روي آن ريخته و در يخچال قرار ميدهيم. ولى من شكلاتى درست كردم هم پودر نسكافه وقهوه و هم براى تيرگى رنگش يك ق غ پودر كاكائو ريختم. البته از شكلات تخته اى ذوب شده هم مى تونيد استفاده كنيد من از مايع روى پودر كاكائو ريختم و كاملاً مخلوط كردم بعد به دسر اضافه كردم تا گلوله نشه داخل قالب سليكونى ريختم و در يخچال قراردادم تا سفت بشه بعد دورش رو جدا كردم وداخل ظرف سرو برگردوندم و دور دسر رو هم با سفيده هاى تخم مرغ كه داشتم مرنگ درست كردم يعنى سفيده ها رو با همزن زدم تا كاملاً سفت و سفيد شد بعد شكر به ميزان دلخواه شيرينيش اضافه و هم زدم و روى بخار آب به صورت بن مارى هم زدم تا كمى حرارت ببينه ويكدست بشه بعد دوردسر رو تزئين كردم و با دستگاه ترچ يا مشعل روى سفيده ها روحرارت دادم تا حالت دورنگ بشه و روى دسر رو هم با ورق طلاى خوراكى ديزاين كردم. به همين راحتی 🍮نوش جون🍮 👇👇👇👇😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☝️☝️☝️ 👇👇👇👇😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم عسل ۶۰ گرم یک چهارم پیمانه کره ۳۰ گرم یک قاشق سر پر آب ۳۰ گرم یک چهارم پیمانه شکر ۱۲۰ گرم نصف لیوان زغفران دم کرده غلیظ یک قاشق مرباخوری کنجد وخلال بادام به مقدار لازم حدود دویست گرم بادام هندی بریزید دیگه چه شوووود ماهی تابه رو گاز بزارید با حرارت متوسط رو به پایین ،شکر و آب و عسل رو میریزیم هم میزنیم تا ذرات شکر آب بشه و طلای رنگ بشه و رنگش تغییر کرد کره وزعفران اضافه کنید تا زمانی رو حرارت باشه که رنگش قهوه ای کم رنگ باشه مواظب باشید شکر نسوزه و تلخ بشه خلال ها و کنجد رو اضافه کنید وآروم مخلوط کنید. میتونید به تنهای از کنجد استفاده کنید ویا مخلوطی از خلال بادوم و بادام هندی باید اینجا سریع کار رو انجام بدید وبا قاشق بریزید رو کاغذ روغنی ویا سینی از قبل چرب شده بزارید تو دمای محیط چند دقیقه خشک میشه عزیزان سریع باید این کار رو انجام بدید وگرنه سفت میشه کره باعث تردی سوهان میشه روغن نریزید حتما کره باشه این سوهان ترد وعاالیه هر چند هم بمونه نرم نمیشه تو ظرف دربسته تو کابینت بزارید بیش از یکماه هم دوام داره عزیزان باید به سرعت انجام بشه رنگش تیره بشه سوهان تلخ میشه اگر دو نفری این کار انجام بشه خیلی خوبه در غیر این صورت شعله تا جای که امکان داره کم کنید وبا قاشق فوری بردارید. از ماهی تابه نچسب استفاده کنید. ندارید کاغذ روغنی اینا رو قبل از دست به کار شدن آماده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد ۳۸۰ گرم (مقدار آن تقریبی است)/خمیر مایه ۷ گرم یا ۱ قاشق مربا خوری/نمک ۱ قاشق چایخوری/شکر یک و نیم قاشق چایخوری/شیر ولرم سه چهارم پیمانه/روغن مایع ۴۰ گرم یا یک چهارم پیمانه/تخم مرغ ۱ عدد مواد رومال: زرده تخم مرغ ۱ عدد/شیر ۱ قاشق غذاخوری/تخم خرفه یا سیاهدانه برای تزئین 1. خمیر مایه را با شیر ولرم و شکر مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه خمیر مایه فعال شود.بعد تخم مرغ و نمک و روغن مایع و خمیر مایه فعال شده را با هم مخلوط کنید.آرد را کم کم به این مایه اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. 2. خمیر را به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دهید و بعد بگذارید درون یک کاسه چرب شده و روی آن را با پلاستیک فریزر یا یک دستمال تمیز بپوشانید و به مدت یک ساعت و نیم تا ۲ ساعت در محیط آشپزخانه به آن استراحت دهید. 3. حالا فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید گرم شود. بعد از گذشت زمان لازم برای خمیر، پف خمیر را با مشت بخوابانید و از خمیر به اندازه نارنگی بردارید و به اندازه ۲۰ سانتیمتر رول کنید. بعد دورتا دور قیف‌های فلزی بپیچید. اگه قیف‌های فلزی در اختیار ندارید می‌توانید از فویل یا روکش‌های آلومینیومی استفاده کنید و به صورت قیف آلومینیومی آنها را درست کنید و خمیر رادورتا دور فویل یا روکش‌های آلومینیومی بپیچید. برای اینکه موادی که می‌خواهید قیف را با آن پر کنید از قیف بیرون نریزد، انتهای قیف را با کمی خمیر بپیچید. 4. در یک کاسه زرده تخم مرغ را با شیر خوب مخلوط کنید. بعد خمیرها را روی سینی فر گذاشته و با پارچه تمیزی روی آن را بپوشانید تا به مدت ۲۰ دقیقه دیگر استراحت کرده و حجمش زیاد شود. بعد با مخلوط زرده و شیر آن را رومال کنید و در صورت تمایل روی آن را با تخم خرفه تزیین کنید. 5. حالا خمیرها را در فر گذاشته تا به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که روی نان‌ها برشته شود بپزند. داخل این نان‌ها را به دلخواه می‌توانید با مواد الویه یا مواد پیتزا و...پر کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی شاهپسند آرد سفید 125 گرم(حدود 1 پیمانه) آرد نخودچی 125 گرم(حدود 1 و 1/8 پیمانه) پودر قند 125 گرم(حدود 3/4 پیمانه) حتما از لوازم قنادی تهیه کنید چون پودر شکر که در منزل تهیه میشه به نرمی پودر قند آماده نیست روغن جامد 125 گرم(حدود نصف بیشتر پیمانه) حتما روغن رو صاف کنید.. من از نیمه جامد لادن قوطی آبی استفاده میکنم زرده تخم مرغ ریز 1 عدد پودر هل 1/2 قاشق چایخوری میتوانید 1/4 قاشق چایخوری پودر زنجبیل هم اضافه کنید. زرده تخم مرغ+پودر قند+پودر هل+روغن جامد را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و سبک شود. آرد سفید+آرد نخودچی را با هم مخلوط و الک کرده و کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنید تا به صورت خمیر دربیاید. مقداری از خمیر را در وست فشار دهید باید منسجم شود. سپس 2 تا 3 مرتبه از چرخ گوشت رد کنید تا کاملا لطیف و منسجم شود. خمیر را در کیسه فریز بگذارید و 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید. سپس هر بار مقداری از خمیر را به ضخامت نیم سانت بین دو نایلون باز کرده و به دلخواه کاتر بزنید یا هر بار مقداری از خمیر را در درست گلوله کنید. خمیر ها را با فاصله در سینی مخصوص شیرینی پزی قرار بدید نیازی به چرب کردن سینی یا استفاده از کاغذ روغنی نیست. شیرینیها را در فر 160 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. زیر شیرینی نباید تغییر رنگ بدهد. بعد از اینکه از فر در آوردید 1 ساعت صبر کنید تا کامل شیرینیها خنک شوند و بعد از سینی خارج کنید. برای تزئین مقداری شکلات را با کمی روغن مایع روی بخار کتری ذوب کردم و در پودر نارگیل رنگی و ترافل غلتاندم. با این میزان حدود نیم کیلو شیرینی خواهید داشت. اگه چرخ گوشت نداشتید باید اینقدر ورز بدید تا خمیر منسجم و یکدست بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر ولرم ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م) شکر ۱ ق چ نمک۱ ق چ تخم مرغ ۱ عدد روعن مایع یا زیتون ۲۰ میلی (۲ تا ۳ ق غ) آرد نانوایی یا آرد شیرینی پزی حدودا ۳۰۰ گرم (کمتر از دو لیوان) یه قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گذاشتم تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد . توی یه ظرف دیگه ای تخم مرغ و روغن مایع و نمک و خمیر مایه به عمل اومده و آرد الک شده رو اضافه کردم . میزان آرد خیلی تقریبیه . برای نون ها میزان ارد تقریبیه . و کم کم اضافه بشه تا زمانی کا خمیر به دست نچسبه . حواستون هم باشه ارد زیادی نون هاتون رو سفت و سنگین می کنه . من خودم آرد نانوایی ریختم . خمیر رو ده دقیقه ورز بخوره یا دو سه دقیقه ورز بخوره و ۱۰۰ بار روی صفحه کار بکوبید . بعد داخل یه کاسه تمیز که خیلی جزیی با روغن چرب کردم قرار دادم روش رو خوب پوشوندم محیط نسبتا گرم قرار دادم برای استراحت به مدت یک ساعت . بعد پف خمیر رو گرفتم و سبزیحات دل به خواهم رو ریختم . هر چی دوست دارید و باب طبعتون و علاقه خودتون هست . می تونید سبزیجات خشک هم بریزید . می تونید لاش پنیر هم قرار بدین . می تونین به غیر از سبزیجات از هر چی که دوست دارید استفاده کنید . بعد خمیر رو به دلخواه به ۷ الی ۸ چونه تقسیم کردم و توی سینی قرار دادم و باز روش رو پوشوندم و ۲۰ دقیقه استراحت دوم قرار دادم . و بعد رومال یه زرده تخم مرغ و زعفران رو ترکیب کردم و زدم و در فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . یه ظرف حاوی آب هم‌توی فر بزارین تا نون هاتون نرم و لطیف بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛