اینم یه ترجمه ی خیلی عالی برای شما عزیزان🦋
.
#رول_ارده_گردو
شیر ولرم یک لیوان
آب ولرم یک لیوان
روغن مایع یک لیوان
خمیر مایه یه ق غ خ
نمک یه ق م خ
شکر دو ق غ خ
تخم مرغ دو عدد(زرده ها برای رومال )
آرد پنج الی شش لیوان
کره صد گرم آب شده
شکر نصف لیوان
ارده نصف لیوان
پودر گردو یک لیوان
شروع به درست کردن خمیر می کنیم،
شکر و خمیر مایه و یک سوم لیوان آب ولرم رو توی ظرفی می ریزیم و میذاریم تا عمل بیاد.
بعد شیر و باقی آب و نمک و روغن و سفیده ی تخم مرغ هارو اضافه می کنیم و با دیت هم میزنیم و آرد رو که الک کردیم کم کم اضافه می کنیم تا یه خمیر نرم و لطیف بدست بیاریم،خمیر روروش سلفون می کشیم و جای گرم میذاریم تا حجم دو سه برابر بشه...
خمیر که ور اومد،اندازه ی پرتقال چونه برداریدو روش رو ده دقیقه بکشید و بعد به کمک وردنه هر کدوم رو پهن کنید(قطر دوسانت)شکر و ارده رو با هم مخلوط کنید و روی خمیرهایی که پهن کردید بکشید و روش پودر گردو بریزید و یه خمیرپهن شده روش بندازید و تا خمیرها تموم بشه یه لایه مخلوط کره و شکر و ارده روروش بمالید و بعد پودرگردو روش بپاشید ویه لایه خمیر،بعد آخرین لایه که خمیر گذاشتید با وردنه پهنش می کنیم (مثل فیلم ،بعد برش بزنیدو رول کنید و روش زرده ی تخم مرغ روبمالید و روش کنجد بپاشیدو تویفر که از قبل بادمای ۱۸۰ درجه گرم شده بذارید تا زیرش طلایی بشه و در آخر دو سه دقیقه تا روش طلایی بشه....۰
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
#رول_ارده_گردو
#ترجمه_از_سایتهای_ترکیه
دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کشمشی
#کشمشی
بریم یه شیرینی کشمشی ۵ دقیقه ای درست کنیم
ساده و راحت 👌😋
💜حتما سیو کن تا بزودی درستش کنی
✅تخم مرغ: 2 عدد ریز
✅ماست : 15گرم
✅آرد: 225 گرم
✅پودرقند: 200گرم
✅روغن مایع: 125 گرم
✅کشمش: 70 گرم
✅رنگ زرد خوراکی یا زعفرانی مقداری
💛همین اول فر یا توسترتون رو روشن کن
💙ابتدا تخم مرغ هارو در ظرفی میزنیم تا از حالت لختگی در بیاد بعد روغن مایع و ماست و پودرقند رو میریزیم و با همزن دستی میزنیم تا حدی که پودرقند آب شه و ترکیب موادشه
در ادامه کشمش و آرد رو میریزیم و با لیسک در حد مخلوط شدن فقط زیر و رو میکنیم همین
👌بیش از حد مخلوط نشه که تسمه میشه و نتیجه خشک میشه
خمیر رو در قیف ریخته بدون ماسوره فقط سرقیف رو بازتر برش بدین که راحت قیف بزنید مثل من و بعد میریم واسه پخت
⏲درجه فر بین ۲۲۰تا ۲۳۰
⏲درجه توستر بین ۱۸۰ تا ۲۰۰
⏰تایم پخت بین ۸ تا ۱۰ دقیقه
همینکه دورش طلایی شد خوبه و از فر خارج کنید
👌حتما تا دیس هنوز داغ شیرینی هاتون رو با کاردک لق کنین چون احتمال چسبیدنش زیاده
بعد که خنک شد در ظرف درب بسته بهش هوا نرسه در یخچال نگهداری کنید تا ۲ روز
بافت عالی و نرم و طعمی بینظیر😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_کشمشی
#کشمشی_عیدانه #کشمشی
👨🍳آموزش کامل و ساده شیرینی کشمشی حتما درست کنید بسیار ساده و خوشمزس
مخصوص پذیرایی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شام_سریع 🥘 😋
🔸داخل قابلمه روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، آرد را اضافه و تفت بدید.رب گوجه و آب رو اضافه کنید.در آخر پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره،فلفل قرمز، نمک و پولبیبر رو اضافه کنید.صبرکنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه کمی جوشید سس را از روی حرارت بردارید.
میان هر نان مواد گوشتی بریزید و رول کنید.
داخل ظرف کمی سس ریخته و رول هارو قرار بدید دوباره از سس روی نان ها رو آغشته کنید،پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بریزید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار بدید و در آخر میتونید گریل را روشن کنید
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک گوشت
مواد لازم خمیر بورک:
آب ولرم: ۳ لیوان
آرد: حدود ۵ لیوان( ممکن است کمی بیشتر یا کمتر استفاده شود
نمک: ۱ ق مرباخوری پر
خمیر مایه: ۱ ق غذاخوری
مواد لازم مخلوط گوشتی:
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
پیاز : ۳ عدد متوسط
گوجهفرنگی: ۱ عدد کوچک
فلفل قرمز کاپیا: ۱ عدد
فلفل سبز: تازه
رب انار : ۲ ق غذاخوری
نمک: بمقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
پودر فلفل قرمز خشک: بمقدار دلخواه ( اختیاری )
زیره: نصف ق چای خوری
مواد لازم برای باز کردن خمیر بورک:
روغن مایع: ۱ فنجان
طرز تهیه:
یک لیوان از آب ولرم و خمیر مایه را در ظرف گود مناسبی ریخته و مخلوط میکنیم،و بعد از چند دقیقه بقیه آب را اضافه کرده و مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد و نمک را کم کم و با دقت اضافه کرده و هم میزنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد طوری که وقتی دستمان را میشوییم و کاملا خشک می کنیم خمیر به دستمان نمی چسبد روی خمیر را با پارچه تمیزی می پوشانیم مدت یک ساعت استراحت کند تا عمل بیاید برای تهیه ماهی گوشتی روی بورک در ظرف مناسبی گوشت چرخ کرده پیاز های خیلی ریز خرد شده گوجه فرنگی پوست کنده شده ریز خرد شده فلفل قرمز و فلفل سبز شیرین و تازه ریز خرد شده را ریخته سپس نمک فلفل سیاه پودر فلفل قرمز خشک رب انار و زیره را اضافه کرده و همه مواد را به خوبی با هم ورز میدهیم �غن مایع را کف یک سینی پهن لبه دار میریزیم از خمیر عمل آمده تکههای جدا کرده و چون می زنیم و درون روغن در سینی قرار می دهیم بعد از اینکه همه خمیر را چونه زدیم کونهای خمیر را درون روغن زیر و رو می کنیم تا تمام سطح آن کاملا به روغن آغشته شود سپس هر چینه خمیر را به وسیله دست آغشته به روغن روی سطح صاف به شکل دایره های نازک باز می کنیم مانند ویدئو خمیر باز شده را از دو طرف به سمت وسط چین داده و جمع میکنیم و به شکل حلزونی دور خودش می پیچیم و در انتهای خمیر را به بدنه خمیر می چسبانیم و با نوک انگشتان وسط خمیر را کمی فشار میدهیم و برای مایه گوشتی جا باز میکنیم خمیرهای به شکل آشیانه را درون سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداختیم با فاصله کنار هم میچینیم و این مراحل را برای تمام چونه های خمیر انجام می دهیم به اندازه یک قاشق غذاخوری پر از مایه گوشتی وسط هر خمیر قرار می دهیم. سینی فر را به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه درون فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم👇🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک گوشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_پاپا_روتی
مواد خمیر....سه چهارم پیمانه شیرولرم
خمیرمایه.....یک قاشق سوپخوری
آرد قنادی....دوتا سه پیمانه
شکر.....دوقاشق سوپخوری
کره ذوب شده ....یک قاشق سوپخوری
تخم مرغ....یک عدد
وانیل ...نصف قاشق چایخوری
نمک .... یه پنس
پنیر کیبی یا کره خنک برای وسط خمیر
مواد رویه .....
کره ....پنجاه گرم دمای محیط
شکر ...نصف پیمانه
اردقنادی....نصف پیمانه سرپر
قهوه یا نسکافه.....یک قاشق سوپخوری وچند قطره اب جهت حل شدن قهوه
تخم مرغ ....یک عدد کوچک
طرز تهیه خمیر......
شیرولرم و خمیرمایه وشکروکره ذوب شده و تخم مرغ ووانیل ونمک را خوب مخلوط کرده یک پیمانه ارد اضافه ومخلوط ومابقی ارد را کم کم اضافه تا خمیری لطیف بشما بدهد توجه داشته باشید هر چی ارد بیشتری بخورد خمیر بدین کیفیت ولطافت خمیر کمتر می شه خمیر را چهل دقیقه استراحت داده تا حجمش دوبرابر بشه بعد خمیر را سه تا چهارقسمت مساوی تقسیم کرده وهر قسمت را چونه کرده وکمی باز کنید وپنیر یا کره خنک لای خمیر بذارید وخوب گرد کنید توی سینی کاغذ روغنی بیندازید وچونه ها را بیست دقیقه استراحت داده توی این فاصله کرم رویه را درست کتید
مواد رویه ... کره و شکر را با همزن زده تا یکدست بشه بعد تخم مرغ وارد وقهوه ای که فقط با چند قطره اب خوب حل شده وغلیظ است اصلا اب زیاد نزنید که کرم شل بشه ومواد را خوب با همزن مخلوط تا یکدست بشه خمیر که استراحت کرد مواد کرم را توی قیف یکبار مصرف ریخته نیاز به ماسوره نداره سر قیف را کمی قیچی کرده وبصورت دورانی یا حلزونی روی کل سطح نان را با کرم بپوشانید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه طبقه وسط بمدت تقریبی بیست تا سی دقیقه 🔺در موقع پخت کرم اب می شه واطراف نان می ریزه که طبیعی است🔺
بعد پخت نان چند دقیقه روی نان را گریل کنید مواظب باشید نسوزه بعد سینی را از فر خارج کمی از حرارت افتاد روی نان را کیسه فریزر بگیرید وپارچه هم بذارید روش یه نیم ساعت بمونه تا نان خنک بشه بعد کرم اطراف نان را جدا کنید ودرصورت تمایل برای تکمیل شدن طعم نان با شکلات روی نان را تزیین کنید واز طعم تان لذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پاواروتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پاپاروتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پاپاروتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر بیسکوییتی
مواد لازم :
بیسکویت کرم دار کاکائویی یک بسته(بیسکوییت OREo)
شیر ۲لیوان شکر ۸قاشق غذاخوری. خامه ۲۰۰ گرم
بستنی وانیلی یا زعفرانی۲۰۰گرم
ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۴قاشق چای خوری
دوستان میزان مواد شما با توجه به سایز قالب متغییر هست ، و اما روش کار به این صورت هست که ابتدا بیسکویت ها را تکه تکه کرده و درون قالب مورد نظرتان می ریزید (بیسکویت ها نباید خیلی خورد شوند )
سپس شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهید تا شکر در شیر حل شود نیازی به جوشیدن نیست -خامه را روی بخار کتری بنماری میکنید تا روان شود -ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود -خامه و ژلاتین بنماری شده و وانیل را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید -در انتها وقتی مواد سرد شد بستنی را به آن اضافه میکنید دسر را بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید -مواد را در قالب روی بیسکویت ها می ریزید و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار میدهید
برای تزیین این دسر می تونید از انواع میوه استفاده کنید و یا آن را با بیسکویت پتی مخملی کنید به این صورت که بیسکویت پتی را آرد کرده و روی دسر الک میکنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• سلام به روی ماهتون دوستان گل گلی 🌹امید وتندرستی مهمان وجودتان 😘
سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم
با بیفتک به آرومی بکوبید تا بافتش کمی باز بشه داخل کاسه بریزید زعفران دم کرده،نمک،فلفل،اب پیاز،اب لیمو وروغن زیتون ویا روغن مایع بریزید مخلوط کرده سلفون بکشید حدود دو ساعت بزارید داخل یخچال ،رول میکنیم وبه سیخ میکشیم یا با خلال دندون،ویا طبق فیلم به شکل گل رز در میاریم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید باهاش کار داریم پست بعدی میزارم 😉
__
داخل روغن با شعله متوسط دو طرفشو سرخ میکنیم 😋
چند قاچ گوجه فرنگی هم سرخ میکنیم
در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه 🙂سیخ فلزی ندارید اشکال نداره همون سیخای چوبی عالییی (سیخای چوبی وفلزی پلاستیک فروشا دارن)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه حلزونی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگر به تخم مرغ حساسیت دارید حتما این ته دیگ رو درست کنید
ته دیگ ماستی بدون تخم مرغ
برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید
برای ته دیگ ماستی ویا ته جین حتمااا از ماست چکیده وشیرین وچرب استفاده کنید
تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید
حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید
سه کفگیر برنج آبکش شده ، سه قاشق ماست چکیده .
ماست وزعفران خوب بزنید کمی نمک مخلوط کنید وبرنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید وچند قاشق روغن مایع بریزید تا داغ شه مخلوط برنج وماست رو بریزید وبا پشت قاشق صاف کنید وقتی که صاف ویکدست شد برنج سفید رو به آرامی روش بریزد هر دفعه که یک کفگیر برنج میریزید صاف کنید وبا پشت قاشق فشار دهید تکه های سینه که از مرغ حلزونی باقی مانده بود با کمی روغن تفت دادم کمی زرشک وپیاز داغ بهش اضافه کردم وروی برنج سفید ریختم وکفگیر بعدی برنج رو بریزید.
دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله کم من زیرش شعله پخش کن گذاشتم حدود یک ساعت یادتون نره وقتی بخار کرد روغن داغ روش بریزید
عزیزانی که ماستشون شله سفت نیست یک ساعت بریزید تو کیسه نخی تا آب اضافیش جدا بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهدیگ ماستی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام فوری😍😋
مواد لازم:
پیاز نگینی 🧅۱/۲ پیمانه
فلفل سبز نگینی🫑 ۱/۲ پیمانه
قارچ نگینی🍄 ۱/۲ پیمانه
کره حیوانی🧈 ۱۰۰ گرم
سیر 🧄۲ حبه
نمک/فلفل سیاه 🌶🧂به میزان لازم
گوشت چرخ کرده 🥩 ۴۰۰ گرم
آرد سوخاری🥡 ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ همزده🥚 ۱ عدد
آرد سفید 🥡۲ غ ق
شیر🥛 ۱ پیمانه
پنیر موزارلا 🧀به میزان لازم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته_ی_قبرسی 😍😋
1 کیلو گرم سیب زمینی( رنده شده)
250 گرم گوشت
1 عدد تخم مرغ
2 تکه نان خشک خرد شده
1/2 دسته جعفری
1عدد پیاز(رنده شده)
1ق چ نمک
1ق چ زیره
1 ق چ نعناع
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای_آسان😍😋
2عدد تکه سینه ی مرغ ریز خرد شده
1 بسته قارچ
3عدد کدو
1عدد پیاز
روغن زیتون
نمک
نزدیک 1 لیوان آب،1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_حلزونی
سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم ورول میکنیم وبه سیخ میکشیم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید همه رو به اضافه یکی دوتکه ران چرخ کردم میشن کوبیده مرغ😉دستور اونم میزارم🙂 میتونید با تکه ها اضافی پیتزای مرغ/پیراشکی/ماکارونی.... درست کنید خیلی هم خوشمزس😋
مقداری زعفران دم میکنیم وبا برس به مرغای سیخ کشیده شده میمالیم.
یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میکنیم یکی دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل کمی زردچوبه یک حبه سیر رنده شده کمی آب لیمو رو با هم قاطی میکنیم ومرغای زعفرانی رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومی تکونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میکنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم 😋😋
گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای هم با همون سیخای چوبی سرخ کردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگی ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ کنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولی هنوز مرغ پخته وسرخش نشده)
در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه 🙂سیخ فلزی ندارید اشکال نداره همون سیخای چوبی عالییی (سیخای چوبی وفلزی پلاستیک فروشا دارن)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ حلزونی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام عزیزان دستور#سوهان_توری_آرمیا
به روش خودم رادقیق براتون می نویسم ولی راضی نیستم کسی بدون ذکرمنبع استفاده کنه مثل شیرینی نارگیلی،فلورنتینا،شکومالدو...که دیدم اکثرپیجها_حتی پیجهای پرفالوئر_ درست کردن وتازه مختص به خودشون هم دونستن،
لطفا پستها رادقیق بخونید چون من همیشه خیلی ازنکات وتجربیات خودم راهم برای نتیجه گیری بهتر شما دقیق می نویسم فقط به فیلم تنها اکتفا نکنید،
#سوهان_توری_آرمیا
اصل این سوهان بامغزیجاتی مثل گردو،بادام یامخلوطی ازهردوهست ولی مثل من ازکنجدهم می تونین استفاده کنید،
مغزیجات خردشده مثل گردو،بادام یا مخلوط هردو یا کنجد 50گرم_اگرگردو یابادام زدین پودرنکنید خیلی ریز به اندازه ماش خردکنید_
کره 20گرم
شکر 100گرم
زعفران خشک اسیاب شده 1/4ق چ
پودرهل 1/4ق چ
اردسفید 1ق غ_ممکنه کمی بیشترهم استفاده بشه_
خامه صبحانه _بهتره ازخامه های شل مثل خامه پاک استفاده کنید_1ق غ
پودرپسته ،نارگیل و...برای تزیین به دلخواه
عسل 1ق م پر
کره،زعفران خشک وعسل رادرون ظرفی برروی بخاراب _به حالت بنماری_قراردهید تاکاملا یکدست شوند،سپس ازروی بنماری برداشته،شکر،پودرهل،ارد،پودرمغزیجات رااضافه کنید خوب مخلوط کنید درنهایت خامه رابزنید حال باقاشق هم بزنید تامایه کاملا یکدست وغلیظ شود،
یک قالب یا ظرف تفلون بردارید_داخل کلیپ می بینید که من هم ازقالب هم قابلمه تفلون استفاده کردم پس هرظرفی که تفلون باشه وقابل گذاشتن داخل فرمشکلی نداره_خییییلی کم ظرف راچرب کنید_کم چرب بشه نمیخوایین روغن به خوردسوهان بدیم _مایه رادرون قیف بریزید وبه اندازه فندق وبافاصله_فاصله راخوب رعایت کنید چون داخل فرپهن میشن وممکنه به هم بچسبند_بزنید،
فرراازقبل برروی 200درجه سانتی گراد گرم کنید سینی راداخل فربگذاریدوکنارفربشینید ظرف مدت ده دقیقه حتی کمترسوهانها شروع به جوشیدن وپهن شدن میکنه همین جوشیدن به علت حرارت فرباعث توری شدن اونها میشه،همین که طلایی شدن ازفرخارج کنید _نرم هستن_تانرمن برروی انها پودرپسته و...بپاشید واجازه دهیدتاکاملا سردشوند،پس ازسردوکااااملا خشک شدن براحتی جداکنید،
نکته خیلی مهم: غلظت مایه برای داشتن سوهانهای یک اندازه ومرتب مهمه پس وقتی مایتون اماده شد درابتدا یک عدد ازسوهانها رامی زنید وداخل فرمیگذارید اگرسوهانها خیلی پهن وپخش شدن وشکلهای نامنظمی داشتن بدونید مایتون شله پس کمی اردبهش اضافه می کنید ولی اگردیدین سوهانها حالت توری نشدند مایتون سفته وکمی خامه بزنید،پس یکی دوتامی زنیدتاقلقش بیاددستتون،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش غذای ایرانی با بادمجان😍😋
مواد لازم:
بادمجان کبابی🍆
سیر🧄
لیمو ترش 🍋
گردو
ماست چکیده🍶
نمک و فلفل سیاه 🧂🌶
نان پیتا
رب گوجه فرنگی 🥫
فلفل قرمز🌶
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ جو قرمز با مرغ و زرشک
پخت اول: به مدت ۱۰۰ دقیقه روی حرارت ملایم:
گوجه فرنگی: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد کوچک
هویج: ۱ عدد
سیبزمینی: ۱ عدد
آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره
سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
.
بعد از ۱۰۰ دقیقه، مرغ رو خارج و ریش ریش کنید، سبزیجات رو پوره کنید. مرغ ریش شده، نصف لیوان جو پرک، جعفری تازه و زرشک رو به سوپ اضافه کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه بعد سوپ آماده هست.
دقت کنید اگه به این سبک سوپ درست میکنید، جو حتمن باید پرک باشه.
اگه خواستید از جو استفاده کنید، اون رو به صورت جدا، خوب بپزید و به همراه آب خودش به سوپ اضافه کنید.
روی اون جعفری تازه و آب لیمو تازه بریزید و نوش جون کنید
نوش جان 😄
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_لقمه_ای
۳ لیوان آرد سفید
۱ لیوان روغن جامد
۱ لیوان کنجد
۴ قاشق پودر قند
وانیل به مقدار لازم
همه مواد را با هم قاطی میکنیم و ورز میدهیم تا مواد به خورد هم بروند و با هم مخلوط شوند تا جایی که دیگر به دست نچسبد. بعد مواد را با دست به گوله های کوچکی به اندازه سکه در آورده و در سینی فر میچینیم و در فر و یا تنور میگذاریم تا پخته شود طوری که زیاد طلایی نشود فقط کافیه زیر شیرینی ها طلایی شود و روی شیرینی را با انگشت لمس میکنیم اگر از مواد به دستمان نچسبد کافیست وقتی شیرینی ها را از تنور در آوردیم آنها را داغ داغ در خاک قند میغلطانیم و در ظرف مورد نظر میچینیم و میل میکنیم.
فقط یک نکته مهم اینکه سینی ای که شیرینیها را در آن میپزیم نباید چرب کنیم چون خود شیرینی به اندازه کافی روغن جامد دارد که در گرمای فر روغن می اندازد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده با بطری خالی !😍😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛