eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
اگر به تخم مرغ حساسیت دارید حتما این ته دیگ رو درست کنید ته دیگ ماستی بدون تخم مرغ برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید برای ته دیگ ماستی ویا ته جین حتمااا از ماست چکیده وشیرین وچرب استفاده کنید تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید سه کفگیر برنج آبکش شده ، سه قاشق ماست چکیده . ماست وزعفران خوب بزنید کمی نمک مخلوط کنید وبرنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید وچند قاشق روغن مایع بریزید تا داغ شه مخلوط برنج وماست رو بریزید وبا پشت قاشق صاف کنید وقتی که صاف ویکدست شد برنج سفید رو به آرامی روش بریزد هر دفعه که یک کفگیر برنج میریزید صاف کنید وبا پشت قاشق فشار دهید تکه های سینه که از مرغ حلزونی باقی مانده بود با کمی روغن تفت دادم کمی زرشک وپیاز داغ بهش اضافه کردم وروی برنج سفید ریختم وکفگیر بعدی برنج رو بریزید. دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله کم من زیرش شعله پخش کن گذاشتم حدود یک ساعت یادتون نره وقتی بخار کرد روغن داغ روش بریزید عزیزانی که ماستشون شله سفت نیست یک ساعت بریزید تو کیسه نخی تا آب اضافیش جدا بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام فوری😍😋 مواد لازم: پیاز نگینی 🧅۱/۲ پیمانه فلفل سبز نگینی🫑 ۱/۲ پیمانه قارچ نگینی🍄 ۱/۲ پیمانه کره حیوانی🧈 ۱۰۰ گرم سیر 🧄۲ حبه نمک/فلفل سیاه 🌶🧂به میزان لازم گوشت چرخ کرده 🥩 ۴۰۰ گرم آرد سوخاری🥡 ۲ قاشق غذا خوری تخم مرغ هم‌زده🥚 ۱ عدد آرد سفید 🥡۲ غ ق شیر🥛 ۱ پیمانه پنیر موزارلا 🧀به میزان لازم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته_ی_قبرسی 😍😋 1 کیلو گرم سیب زمینی( رنده شده) 250 گرم گوشت 1 عدد تخم مرغ 2 تکه نان خشک خرد شده 1/2 دسته جعفری 1عدد پیاز(رنده شده) 1ق چ نمک 1ق چ زیره 1 ق چ نعناع . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای_آسان😍😋 2عدد تکه سینه ی مرغ ریز خرد شده 1 بسته قارچ 3عدد کدو 1عدد پیاز روغن زیتون نمک نزدیک 1 لیوان آب،1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم ورول میکنیم وبه سیخ میکشیم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید همه رو به اضافه یکی دوتکه ران چرخ کردم میشن کوبیده مرغ😉دستور اونم میزارم🙂 میتونید با تکه ها اضافی پیتزای مرغ/پیراشکی/ماکارونی.... درست کنید خیلی هم خوشمزس😋 مقداری زعفران دم میکنیم وبا برس به مرغای سیخ کشیده شده میمالیم. یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میکنیم یکی دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل کمی زردچوبه یک حبه سیر رنده شده کمی آب لیمو رو با هم قاطی میکنیم ومرغای زعفرانی رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومی تکونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میکنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم 😋😋 گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای هم با همون سیخای چوبی سرخ کردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگی ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ کنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولی هنوز مرغ پخته وسرخش نشده) در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه 🙂سیخ فلزی ندارید اشکال نداره همون سیخای چوبی عالییی (سیخای چوبی وفلزی پلاستیک فروشا دارن) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام عزیزان دستور به روش خودم رادقیق براتون می نویسم ولی راضی نیستم کسی بدون ذکرمنبع استفاده کنه مثل شیرینی نارگیلی،فلورنتینا،شکومالدو...که دیدم اکثرپیجها_حتی پیجهای پرفالوئر_ درست کردن وتازه مختص به خودشون هم دونستن، لطفا پستها رادقیق بخونید چون من همیشه خیلی ازنکات وتجربیات خودم راهم برای نتیجه گیری بهتر شما دقیق می نویسم فقط به فیلم تنها اکتفا نکنید، اصل این سوهان بامغزیجاتی مثل گردو،بادام یامخلوطی ازهردوهست ولی مثل من ازکنجدهم می تونین استفاده کنید، مغزیجات خردشده مثل گردو،بادام یا مخلوط هردو یا کنجد 50گرم_اگرگردو یابادام زدین پودرنکنید خیلی ریز به اندازه ماش خردکنید_ کره 20گرم شکر 100گرم زعفران خشک اسیاب شده 1/4ق چ پودرهل 1/4ق چ اردسفید 1ق غ_ممکنه کمی بیشترهم استفاده بشه_ خامه صبحانه _بهتره ازخامه های شل مثل خامه پاک استفاده کنید_1ق غ پودرپسته ،نارگیل و...برای تزیین به دلخواه عسل 1ق م پر کره،زعفران خشک وعسل رادرون ظرفی برروی بخاراب _به حالت بنماری_قراردهید تاکاملا یکدست شوند،سپس ازروی بنماری برداشته،شکر،پودرهل،ارد،پودرمغزیجات رااضافه کنید خوب مخلوط کنید درنهایت خامه رابزنید حال باقاشق هم بزنید تامایه کاملا یکدست وغلیظ شود، یک قالب یا ظرف تفلون بردارید_داخل کلیپ می بینید که من هم ازقالب هم قابلمه تفلون استفاده کردم پس هرظرفی که تفلون باشه وقابل گذاشتن داخل فرمشکلی نداره_خییییلی کم ظرف راچرب کنید_کم چرب بشه نمیخوایین روغن به خوردسوهان بدیم _مایه رادرون قیف بریزید وبه اندازه فندق وبافاصله_فاصله راخوب رعایت کنید چون داخل فرپهن میشن وممکنه به هم بچسبند_بزنید، فرراازقبل برروی 200درجه سانتی گراد گرم کنید سینی راداخل فربگذاریدوکنارفربشینید ظرف مدت ده دقیقه حتی کمترسوهانها شروع به جوشیدن وپهن شدن میکنه همین جوشیدن به علت حرارت فرباعث توری شدن اونها میشه،همین که طلایی شدن ازفرخارج کنید _نرم هستن_تانرمن برروی انها پودرپسته و...بپاشید واجازه دهیدتاکاملا سردشوند،پس ازسردوکااااملا خشک شدن براحتی جداکنید، نکته خیلی مهم: غلظت مایه برای داشتن سوهانهای یک اندازه ومرتب مهمه پس وقتی مایتون اماده شد درابتدا یک عدد ازسوهانها رامی زنید وداخل فرمیگذارید اگرسوهانها خیلی پهن وپخش شدن وشکلهای نامنظمی داشتن بدونید مایتون شله پس کمی اردبهش اضافه می کنید ولی اگردیدین سوهانها حالت توری نشدند مایتون سفته وکمی خامه بزنید،پس یکی دوتامی زنیدتاقلقش بیاددستتون، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش غذای ایرانی با بادمجان😍😋 مواد لازم: بادمجان کبابی🍆 سیر🧄 لیمو ترش 🍋 گردو ماست چکیده🍶 نمک و فلفل سیاه 🧂🌶 نان پیتا رب گوجه فرنگی 🥫 فلفل قرمز🌶 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ جو قرمز با مرغ و زرشک پخت اول: به مدت ۱۰۰ دقیقه روی حرارت ملایم: گوجه فرنگی: ۴ عدد پیاز: ۲ عدد کوچک هویج: ۱ عدد سیب‌زمینی: ۱ عدد آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل‌سیاه زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری . بعد از ۱۰۰ دقیقه، مرغ رو خارج و ریش ریش کنید، سبزیجات رو پوره کنید. مرغ ریش شده، نصف لیوان جو پرک، جعفری تازه و زرشک رو به سوپ اضافه کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه بعد سوپ آماده هست. دقت کنید اگه به این سبک سوپ درست میکنید، جو حتمن باید پرک باشه. اگه خواستید از جو استفاده کنید، اون رو به صورت جدا، خوب بپزید و به همراه آب خودش به سوپ اضافه کنید. روی اون جعفری تازه و آب لیمو تازه بریزید و نوش جون کنید نوش جان 😄 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ لیوان آرد سفید ۱ لیوان روغن جامد ۱ لیوان کنجد ۴ قاشق پودر قند وانیل به مقدار لازم همه مواد را با هم قاطی میکنیم و ورز میدهیم تا مواد به خورد هم بروند و با هم مخلوط شوند تا جایی که دیگر به دست نچسبد. بعد مواد را با دست به گوله های کوچکی به اندازه سکه در آورده و در سینی فر میچینیم و در فر و یا تنور میگذاریم تا پخته شود طوری که زیاد طلایی نشود فقط کافیه زیر شیرینی ها طلایی شود و روی شیرینی را با انگشت لمس میکنیم اگر از مواد به دستمان نچسبد کافیست وقتی شیرینی ها را از تنور در آوردیم آنها را داغ داغ در خاک قند میغلطانیم و در ظرف مورد نظر میچینیم و میل میکنیم. فقط یک نکته مهم اینکه سینی ای که شیرینیها را در آن میپزیم نباید چرب کنیم چون خود شیرینی به اندازه کافی روغن جامد دارد که در گرمای فر روغن می اندازد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده با بطری خالی !😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا...! تو زیباترین " ﺣﻀﻮﺭ " ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣایی ﻭ ﻣا ﻋﺠﯿﺐ ﺑﻪ ﺁﻏﻮﺷﺖ ﺧﻮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍیم... ﺧﻮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍیم ﺑﻪ ﺁﺑﯽ ﺁﺳﻤﺎﻧﺖ ﺑﻪ ﺍﺟﺎﺑﺖ ﻫﺎﯼ بیشماﺭﺕ ﺑﻪ ﺑﺨﺸﺶ ﻫﺎﯼ ﺳﺨﺎﻭتمندانه ات *الهی* یاریمان کن که در این روزگار گرفتار نامردان نگردیم....🍃💐 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌صبح به خیر🌿💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه: ابتدا مواد ميانی رو درست‌ می‌کنیم، من‌ اول سينه ی مرغ رو مربعی ريز و با پیاز سرخ کردم‌، قارچ ،فلفل دلمه ای، ذرت و ادويه رو هم‌ با مواد تفت دادم و نمک و ادويه و کمی پودر آویشن زدم. سپس مقداری پنير پيتزا اضافه‌ و تابه‌ رو از روی حرارت‌ برداشتم. خوب حالا به‌ يه بسته‌ نون مینی همبرگر احتیاج داریم ،قسمت‌ بالای نون ها رو مطابق تصاوير با کارد جدا می‌کنیم، خمير های داخل‌ نون رو هم‌ خالی می‌کنیم تا داخل نون ها حفره ايجاد شه از مواد داخل‌ حفرها رو پر کرده، پنير پيتزا ، کمی پودر آویشن و فلفل‌ دلمه ای ريز شده‌ می‌ریزیم . نون ها رو داخل سينی فر که‌ از قبل‌ گرم‌ شده‌ به‌ مدت‌ ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا پنیرها آب شوند. سپس با انواع سس نوش جان کنين. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋خوراک مرغ رژیمی و خوشمزه 😋 ✅مواد لازم : مرغ ۵۰۰ گرم سیب زمینی ۳ عدد متوسط هویج دو عدد فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد فلفل سبز ۴ عدد ( تند یا شیرین به دلخواه) رب گوجه دو قاشق غ پوره ی گوجه ۴ قاشق غ پیاز کوچک ۱۰ الی ۱۵ عدد سیر به دلخواه زرد چوبه یک قاشق چای خوری آویشن یک ق چایخوری پاپریکا یک قاشق چایخوری روغن ۵ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم . ✅طرز تهیه: برای تهیه ی این خوراک مرغ بسیار لذیذ فقط کافیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی خوراک رو در ابتدا با کاغذ روغنی و سپس فویل بپوشید و در فر با دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار بدید .در آخر فویل و کاغذ روغنی رو بردارید تا سطح مواد با گریل برشته بشه. نوش جان 😋😍👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥳🥳🥳🥳 کره همدمای محیط 227 گرم شکر دانه ریز 177 گرم یا پودر قند نمک یک چهارم ق چ زرده تخم مرغ 1 عدد بزرگ آرد 292 گرم وانیل مقداری شکر رنگی یا دانه درشت برای تزئین نکته: کره و زرده تخم مرغ باید همدمای محیط باشن. 1. کره و شکر را با همزن میزنیم تا مایع کرم سفید رنگ به دست آید. 2. نمک وانیل و زده تخم مرغ را اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست شود. 3. آرد را اضافه کرده و هم میزنیم 4. خمیر را کمی ورز میدهیم سپس در یک کیسه فریزر در یخچال به مدت یک الی دو ساعت استراحت میدهیم. 5. فر را روشن میکنیم 5. خمیر را بعد از استراحت با وردنه صاف کرده و قالب میزنیم سپس روی کاغذ روغنی در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه میپزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❤️🍗🥕🍋🍅😋 مواد لازم: مرغ: ۱.۴ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد هویج: ۱ عدد آلوبخارا: ۱۷ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم زعفران دمکرده: به مقدار لازم آبلیموترش: ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: پیاز ها را رنده می کنیم. مرغ ها را با آبلیمو، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار می کنیم و با درب پوشیده دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. دو طرف مرغ ها را بعد مزه دار شدن داخل روغن فراوان سرخ می کنیم. مرغ ها را برداشته و روغن اضافه را از تابه برمی داریم. پیاز ها را داخل روغن تفت می دهیم و پس از سبک شدن پیازها، به ترتیب هویج ریزکرده، آلوبخارا، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم، مرغ های سرخ شده را به همراه زعفران دمکرده و دو لیوان آب به مواد اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده و درب تابه را قرار داده و حدود یک ساعت و نیم غذا را می پزیم. نوش جان 😄😍 🔴به دلیل داشتن آلوبخارا، مرغ مسما نیاز به اضافه کردن هیچ ترشی ندارد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥯 😋 ▫️خمیر هزارلا یک بسته ▫️کنافه (کادایف)یک سوم بسته ▫️کره آب شده نصف لیوان ▫️شیر یک لیوان ▫️پنیر خامه‌ای سه ق غ(۵۰گرم) ▫️خامه قنادی ۱۵۰گرم ▫️وانیل 🛑خمیر را به قطعه های مربع برش بزنید و در شیر خیس کنید و کنافه و کره ابشده رو ترکیب کنید خمیر را در ظرف کنافه بغلتونید و روی سینی فر بچینید و‌با دمای ۱۸۰درجه بمدت ۲۰دقیقه میزاریم وقتی طلایی رنگ شد از فر خارج میکنیم و از وسط باز میکنیم و باخامه پنیری پرمیکنیم و در آخر روش شربت میریزیم 🛑برای خامه پنیری خامه و پنیر و وانیل و یک قاشق غذاخوری شکر سه دقیقه هم میزنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛