eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🥳🥳🥳🥳 کره همدمای محیط 227 گرم شکر دانه ریز 177 گرم یا پودر قند نمک یک چهارم ق چ زرده تخم مرغ 1 عدد بزرگ آرد 292 گرم وانیل مقداری شکر رنگی یا دانه درشت برای تزئین نکته: کره و زرده تخم مرغ باید همدمای محیط باشن. 1. کره و شکر را با همزن میزنیم تا مایع کرم سفید رنگ به دست آید. 2. نمک وانیل و زده تخم مرغ را اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست شود. 3. آرد را اضافه کرده و هم میزنیم 4. خمیر را کمی ورز میدهیم سپس در یک کیسه فریزر در یخچال به مدت یک الی دو ساعت استراحت میدهیم. 5. فر را روشن میکنیم 5. خمیر را بعد از استراحت با وردنه صاف کرده و قالب میزنیم سپس روی کاغذ روغنی در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه میپزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❤️🍗🥕🍋🍅😋 مواد لازم: مرغ: ۱.۴ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد هویج: ۱ عدد آلوبخارا: ۱۷ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم زعفران دمکرده: به مقدار لازم آبلیموترش: ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: پیاز ها را رنده می کنیم. مرغ ها را با آبلیمو، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار می کنیم و با درب پوشیده دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. دو طرف مرغ ها را بعد مزه دار شدن داخل روغن فراوان سرخ می کنیم. مرغ ها را برداشته و روغن اضافه را از تابه برمی داریم. پیاز ها را داخل روغن تفت می دهیم و پس از سبک شدن پیازها، به ترتیب هویج ریزکرده، آلوبخارا، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم، مرغ های سرخ شده را به همراه زعفران دمکرده و دو لیوان آب به مواد اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده و درب تابه را قرار داده و حدود یک ساعت و نیم غذا را می پزیم. نوش جان 😄😍 🔴به دلیل داشتن آلوبخارا، مرغ مسما نیاز به اضافه کردن هیچ ترشی ندارد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥯 😋 ▫️خمیر هزارلا یک بسته ▫️کنافه (کادایف)یک سوم بسته ▫️کره آب شده نصف لیوان ▫️شیر یک لیوان ▫️پنیر خامه‌ای سه ق غ(۵۰گرم) ▫️خامه قنادی ۱۵۰گرم ▫️وانیل 🛑خمیر را به قطعه های مربع برش بزنید و در شیر خیس کنید و کنافه و کره ابشده رو ترکیب کنید خمیر را در ظرف کنافه بغلتونید و روی سینی فر بچینید و‌با دمای ۱۸۰درجه بمدت ۲۰دقیقه میزاریم وقتی طلایی رنگ شد از فر خارج میکنیم و از وسط باز میکنیم و باخامه پنیری پرمیکنیم و در آخر روش شربت میریزیم 🛑برای خامه پنیری خامه و پنیر و وانیل و یک قاشق غذاخوری شکر سه دقیقه هم میزنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویچ چوبی 🌟مواد لازم⬇️ 3 قاشق غذاخوری شیر(کم کم اضافه کنید تا زمانی ک خمیر لطیف شود) 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری نمک 1 فنجان پنیر چدار رنده شده 1 قاشق چایخوری پنیر سفید 8-10 شاخه جعفری 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2.5 فنجان آرد 🌟برای سرخ کردن⬇️ روغن 🌟 آماده سازی⬇️ شیر، تخم مرغ و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. پنیر چدار رنده شده، پنیر سفید، جعفری، بیکینگ پودر و آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از کمی هم زدن با دست شروع به ورز دادن خمیرمان می کنیم، خمیر نرمی به دست می آوریم که به دست نچسبد. خمیر را بر روی صفحه ای ک میخواهیم خمیر را باز کنیم میگذاریم. سپس خمیر ورز داده شده را روی آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم و با وردنه خمیرمان را به ضخامت نیم سانتی متر در می آوریم. سپس خمیرمان را با کمک کاردک پیتزا به صورت نوارهای بلند و نازک برش می دهیم. بعد به صورت آرام در روغنی که در ماهیتابه گرم می کنیم سرخ می کنیم. وقتی دو طرف آن سرخ شد از روغن بیرون می آوریم. 😍نوش جان😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کورن داگ پنیری به ساده ترین حالت 😍 مواد لازم : سوسیس🌭 پنیر پیتزا🍞 تخم مرغ🥚 آرد سفید 🍚 شیر🥛 . طرزتهیه : سوسیس هامون رو به اندازه کوچیک برش میدیم و داخل سیخ چوبی فرو میکنیم پنیر‌پیتزاهامون‌ که در دمای محیط بوده با دست فشرده میکنیم و به سیخ میکشیم‌ و با یه تیکه سوسیس سیخ رو تکمیل میکنیم‌ برای مایع کورن داگ‌ مون‌ نصف لیوان شیر با یک عدد تخم مرغ ترکیب می‌کنیم به هر‌مقداری‌که ترکیب‌ شیر و تخم‌رو‌ میریزیم دوبرابرش آرد سفید اضافه می کنیم تا مایع غلیظی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧉خیلی راحت و آسون توی خونه حلوا ارده ی خوشمزه درست کن 😋 پودر قند 1 پیمانه شیر خشک قنادی 1 پیمانه ارده 3/4 پیمانه کنجد و خلال بادام و خلال پسته به دلخواه 🧉شیر خشک قنادی از مواد اولیه ی قنادی تهیه کنید. 🧉دقت کنید شیر خشک شور نباشه. 🧉شیر خشک مارک نیدو عالیه اگه نبود همین که مواد اولیه قنادی دارن خوبه. 🧉حلوا ارده با ورز دادن به بافت مورد نظرمون میرسه. 🧉اگه خیلی سفت بود یک قاشق غذاخوری ارده اضافه کنید. 🧉اگه خیلی شل بود به نسبت مساوی شیر خشک و پودر قند بریزین. 🧉حلوا اول کمی خشک و گلوله هست نگران نباشید با ورز دادن بافتش نرم و منسجم میشه. 🧉به دلخواه میتونید کمی پودر هل هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هویج پلو مواد لازم: برای سه نفر هویج ۳ عدد زعفران دم کرده زرشک ادویه ها: نمک یک ق چ/ پودر گوجه به دلخواه/ فلفل قرمز نصف ق چ( فلفل سیاه نزنید تیره میشه)/ دارچین ۱/۳ ق چ/ گل محمدی ۱ ق غ سینه مرغ یک عدد پیاز یک عدد ✅مایع تهدیگ جادویی که به هر شکلی میشه دراوردش و کف قابلمه یکدست میشه ،کاملا هم مزه نون میده😋: آرد + آب + زعفران دم کرده و نمک رو با هم مخلوط کنید تا غلظتش نه شل بشه نه سفت ✅قبل از شروع کار برنجتون رو با سنگ نمک یا نمک معمولی خیس کنید حداقل یک ساعت ( سنگ نمک بهتره عملکردش) خیلی توی قد کشیدن و حجم گرفتن برنج خوبه. 👈ابتدا هویج ها رو خلال کرده و ده دقیقه با مواد تفت بدین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🫔 😋 ▫️تخم مرغ..یک عدد ▫️شکر...۳ق غ ▫️روغن...۴ق غ ▫️ماست...۵ ق غ ▫️آرد.. ۲۵۰گرم (۲لیوان فرانسوی دسته دار) ▫️بیکینگ پودر..یک ونیم قاشق مربا خوری 🔸داخل خمیر ▫️مربای دلخواه یا عسل...۲الی ۳ ق ▫️شکر... یک سوم پیمانه ▫️پودر دارچین ...یک ق م 🔸تخم مرغ وشکر ،روغن با هم مخلوط کرده ماست اضافه کرده در حد مخلوط شدن میزنیم آرد وبیکینگ پودر که سه بار الک کردیم بهش اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم تا خمیر جمع بشه روی سطح کار خمیر به قطر نیم سانت باز میکنیم روش مربا زده وشکر وپودر دارچین مخلوط کرده وروی مربا میریزیم خمیر رول کرده بعدش خمیرو برمیگردونیم وبا دست منجسم کرده وبه قطر ۱/۵ سانت برش زده داخل روغن داغ میندازیم تا با حرارت کم سرخ بشن شیرینی زیررو میکنیم تا دوطرفش سرخ بشه وبا پودر قند یا پسته تزئین کنید نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥯 😋 ▫️زرده تخم مرغ چهار عدد ▫️پودر شکر نصف لیوان(فرانسوی) ▫️پسته نیم کوب شده نصف لیوان ▫️وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ▫️بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری ▫️پودر پسته و یا هر چیزی دوست دارید برای تزیین مقداری ♦️دمای فر ۱۶۵ درجه مدت زمان ده دقیقه الی یک رب (یه کوچولو زیر شیرینیها طلایی شد پخته شده) ♦️به جای پسته میتونید از گردو استفاده کنید که میشه پفکی گردویی ♦️موقع همزدن زرده حتما حتما دور ظرف رو دورگیری کنید تا شیرینیهاتون بوی تخم مرغ نگیره بعد پخت ♦️شیرینها رو با فاصله توی سینی فر بریزید تا بهم نچسبن ♦️من قبل اینکه شیرینیها برن تو فر با زعفرون و پسته روشونو تزیین کردم ♦️یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل هم میتونید بریزید توی شیرینی اگر دوست داشتین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ خوشمزه😍😋 مواد لازم: سینه مرغ آبپز🍗 ۲ عدد قارچ 🍄۵۰۰ گرم فلفل دلمه سبز 🫑۱ عدد سس مایونز🥣 ۳ ق غ پنیر گودا ورقه ای 🧀۱ بسته کره 🧈۵۰ الی ۱۰۰ گرم نان باگت کوچک🥖 ۲۰ سانتی ۵-۶ عدد نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن فلفل هالوپینو یا خیارشور🌶🧂🥒🍃 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 2 بسته ژله الوئه ورا رو با 3 لیوان اب جوش حل کنین روی بخار کتری هم بزنین تا ژله شفاف بشه. میوه ها رو برش بزنین کف قالب 16 سانت ژله آلوئه ورا بریزین و بعد اینکه نیمبند شد میوه ها رو بچینین و روش کمی ژله الوئه ورا بریزین و بذارین تو یخچال باز نیمبند بشه و دوباره میوه بچینین این مراحل رو چند بار تکرار کنین تا حدود نصف قالب پر بشه بذارین تو یخچال تا کاملا سفت بشه بعد از اینکه ژله سفت شد قالبو چند ثانیه تو اب گرم قرار بدین و ژله رو برگردونین تو ظرف 1 بسته ژله الوئه ورا رو با 1 لیوان اب جوش حل کنین. بعد سرد شدن، نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده اضافه کنین ژله میوه ای رو بذارین تو قالب 18 سانت. با قیف اطراف ژله میوه ای رو از ژله سفید پر کنین و بذارین تو یخچال سفت بشه. از قالب خارج کنین 1 بسته ژله پرتقال رو با 1 لیوان اب جوش حل کنین و بعد از خنک شدن، نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده اضافه کنین ژله رو به وسط قالب 20 سانتی منتقل کنین و دوباره با کمک قیف اطرافش رو از ژله پرتقالی پر کنین و بذارین تو یخچال سفت شه. از قالب خارج کنین میتونین دوباره تو یه ظرف دیگه برگردونین که اون سمت ژله که قشنگتره بالا قرار بگیره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد بازم : گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم ۱ عدد پیاز کوچک رنده شده ۵ قاشق غذاخوری آرد سوخاری ۱ عدد تخم مرغ کوچک ۱ قاشق مربا خوری سس فلفل ۱ قاشق دسر. خردل ۱ قاشق چای خوری. فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری نمک نوک قاشق چای خوری زیره ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه جعفری ریز خرد شده سس: ۱ قاشق غذاخوری. کره ۱ عدد پیاز کوچک ۱ حبه سیر ۱ هویج - ۶ قارچ ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری خردل ۲ لیوان آبگوشت / آب سبزیجات (اختیاری آب جوش هم می توانید اضافه کنید) خامه ۲ قاشق نمک جعفری ریز خرد شده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ نفر برنج ۲ پیمانه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیب زمینی ۲ عدد رب گوجه ۱ ق غ گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا ، دارچین ، زعفران به میزان لازم برنج رو از چند ساعت قبل شستم و گذاشتم خیس بخوره. پیاز رو خرد کردم و با مقداری روغن تفت دادم گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم . نمک و فلبل و زردچوبه و پاپریکا ریختم . گوجه فرنگی ها رو رنده کردم و اضافه کردم و رب گوجه هم ریختم . سیب زمینی رو پوست گرفتم و مکعبی خرد کردم و به مواد اضافه کردم و مقداری تفت دادم . به مقدار کم آب اضافه کردم و در تابه رو گذاشتم تا بپزه و آب هم کشیده بشه . یک کم هم پودر دارچین اضافه کردم . داخل قابلمه دیگه آب جوش ریختم و برنج خیس خورده رو اضافه کردم ، برنج که نیم پز شد و آماده آبکش کردن شد ، آبکش کردم . کف قابلمه ته دیگه دل خواه قرار دادم و لا به لا از برنج و مواد گوشت و سیب زمينی ریختم ، لا به لای پلو هم ادویه پلویی ریختم و آخر هم کمی زعفران و گذاشتم که دم بکشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فیله مرغ ۸ عدد، پیاز ۲ عدد، نمک، فلفل و زردچوبه و پودر سیر و پودر پیاز، جعفری، ذرت نصف پیمانه، پنیر خامه ای ۲ ق غ،سس مایونز ۱ ق غ، نان تافتون، کاهو 🔴 فیله های مکعبی خرد شده رو تفت میدیم تا آب مرغ کاملا کشیده بشه پیاز خرد شده رو به مرغ اضافه میکنیم تا پیاز سبک بشه. ادویه،جعفری تازه رو به ترکیب مون اضافه میکنیم با ۱/۴ لیوان آب میزاریم حدود ۵ دقیقه کاملا موادمون بپزه بعد ذرت اضافه کرده کاملا که جا افتاد پنیر خامه ای و سس مایونز اضافه میکنیم داخل نون تافتون که به شکل قیف در اومده کاهو و مواد ترکیب مرغ قرار میدیم ▶️ میتونید داخل دستگاه یا تابه گریل هم بکنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛