eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خاگینه تبریزی یا همون که قبلا دستورش رو گذاشته بودم ، با همون مواد اما اینبار کمی متفاوت تر درست کردم که توضیح میدم ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه ٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردم‌بهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ناگت مرغ 😉 مخلوط سینه وران چرخ شده حدود ۴۰۰ گرم یک عدد پیاز رنده شده واب گرفته شده لازم نیست زیادی آبشو بگیرید پنیر پیتزا یک لیوان ویا ۸۰ گرم سس خردل دو قاشق پر سیر سه حبه نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه و کمی آویشن به میزان لازم همه مواد رو تو غذا ساز ریخته چند دقیقه بزنید تا مواد چسبنده ای به دست بیاد به چند روش می تونید فرم بدید یا کف ظرف آرد سوخاری بریزید مواد روش با پشت قاشق صاف کنید باز ارد سوخاری سپس قالب بزنید یا می تونید تو دست شکل بدید ودر پودر سوخاری بغلتونید ویا به شکل بیضی تو دست فرم بدید سیخ چوبی از وسط رد کنید .سیخ حتما نیم ساعت قبلش تو آب خیس کنید تا موقع سرخ کرون سیخ نسوزه ناگتها که آماده شدن حدود یکساعتی بزارید یخچال روغن رو با حرارت خیلی کم بزارید داغ بشه با حرارت خیلی کم حدود ۵ الی ده دقیقه وقتی که داغ شد دونه دونه ناگتها رو سرخ کنید با حرارت کم سرخ بشن تا مغز پخت بشن عزیزان توجه کنید هر یکی دو سری که ناگتها رو سرخ کردید باید روغن رو از صافی رد کنید تا ارد سوخاری که ته نشین شده و سوختن سری بعد ناگتها نچسپه ناگتها تو روغن شناور سرخ بشن توجه کنید وقتی که میخواید ناگت‌رو سرخ کنید باید همزمان بریزید نه اینکه وسط سرخ شدن دوباره چند دونه دیگر بریزید این کار باعث میشه روغن سرد بشه وناگتها روغن زیادی به خودشون جذب کنن و سفت بشن من از آرد سوخاری خونگی استفاده کردم دستورشو پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم ارد سوخاری استفاده میکنید باید دونه هاش ریز باشه . دستور تار تار سس مایونز حدود یک پیمانه دو قاشق سر پر خیار شور ریز خرد شده دو قاشق پیاز ریز خرد شده یک قاشق جعفری ریز خرد شده یک قاشق آب لیمو نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم همه مواد رو با هم مخلوط وداخل یخچال میزاریم به مدت یکساعت 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی 4عدد بادمجان 4عدد گوجه فرنگی 6عدد سیر 5 حبه نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ابتدا بادمجانها را به صورت یکی در میان پوست کنده و به شکل مکعبهای کوچک خورد کنید، سپس به آنها نمک زده و برای مدتی تا زمان سرخ کردن بگذارید بمانند تا موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک یا همان نگینی خورد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد از آنها بادمجانها نیز سرخ شوند که بهتر است اینکار در روغن زیتون انجام شود. سیرهای ریز شده را نیز به مدت 2 دقیقه در ظرفی جداگانه تفت داده، نمک، فلفل، زردچوبه را به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده به آنها اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا آب گوجه فرنگیها کاملا کشیده شود و مخلوط به حالت سس درآید، در این مرحله سس حاصله را روی بادمجان و سیب زمینی ها ریخته و 5 دقیقه حرارت دهید، غذای شما حاضر است . نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍎 😋 ▫️سیب ۸عدد ▫️شکر ۱۰ قاشق غذاخوری ▫️گلاب یک چهارم لیوان ▫️ابلیمو یک ق غ ▫️زعفران 🔸سیب هارو پوست بگیرید قاچ کنید. شکر رو با ۳لیوان اب و زعفران ابکرده بزارید بجوشه.به محض جوش اومدن سیب هارو بریزید داخلش و ابلیمو و گلاب رو هم بریزید اجازه بدید ۱۵ الی۲۰ دقیقه بجوشه تا نرم بشه. بعد که نرم شد سیب هارو بردارید و اجازه بدید ابش کمی غلیظ بشه .سیب هارو بریزید داخل شیشه و اجازه بدید شهد که غلیظ شد هم سرد بشه بعد بریزید روی سیب ها و بزارید یخچال خنک بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهه😋 ۱ کیلوگرم هویج ۱ لیتر آب ۵ ق غ نشاسته ۱ فنجان شکر ۱ فنجان آجیل ۱ ق غ وانیل ابتدا هویج رو پوست گرفته و برش میزنیم داخل قابلمه میریزیم و یک لیتر آب اضافه کرده و هویج رو آبپز میکنیم، وقتی که هویج نرم شد آبکش کرده با گوشت کوب میکس کرده و بهش نشاسته و شکر رو اضافه و روی حرارت ۵ دقیقه هم بزنید و بعد وانیل و مغز فندق خورد شده رو اضافه و داخل ظرف پیرکس رو خیس کرده و موادمونو میریزیم و صاف میکنیم روشو و در یخچال یکروز قرار میدیم (یا در فریزر ۴ ساعت) و بعد برش بزنید و در پودر نارگیل بغلتونید😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه دستور رو تو فیلم نوشتم👇 نکات: با گوشت گوسفند هم میشه درست کرد و خیییلی خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم کشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم. چون سبزی هم به برنج اضافه میشه نمک رو کمی بیشتر از وقتی که برنج آبکشی ساده درست میکنید بزنید. همینطور به دلیل وجود سبزی و البته قرار گرفتن مرغ و مخلفات روی برنج، باید کمی زنده تر آبکش بشه. مخلفات اختیاری هست من گاهی سیب زمینی و بِه هم میریزم. هویج هم اختیاریه. ولی آلو حتما باشه که ترش و لذیذ میشه. گاهی که آلو نداشته باشم به جاش لواشک میذارم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت گوشت، ساندویچ کتلت با سس فلفل‌ریحون اول از همه، یه باگت کوچیک رو داخل فر با دمای ۸۰ درجه بزارید تا تُست (و ترد) بشه. اگه فر ندارید نون باکت رو از شب قبل بیرون بزارید تا خشک بشه. . خمیر کتلت: موارد زیر رو داخل سبد و کاسه بذارید رنده کنید تا آب اون کشیده بشه: ۱ عدد سیب‌زمینی ۱ عدد هویج ۱ عدد پیاز ۱ عدد فلفل‌دلمه بعد از اینکه آب اونهارو گرفتید، داخل یک کاسه تمیز موارد زیر هم بریزید و خوب ورز بدید: ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده نمک فلفل‌سیاه ۳ حبه سیر ۱ عدد تخم مرغ نون باگت تست شده رو هم رنده کنید. (یا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری) . بعد از ورز دادن، روی حرارت ملایم اونهارو سرخ کنید. . سس: مایونز سس فلفل ریحون خشک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گز آردی مواد لازم :👇 بهتره مواد رو با ترازو وزن کنید. شکر 250 گرم(1و1/4 پیمانه) گلوکز(بادکا)375 گرم(1و1/4پیمانه) گز اصولا باید با گزانگبین تهیه شود ولی امروزه از گلوکز به جای گزانگبین در تهیه گز استفاده میشود. سفیده تخم مرغ 150 گرم(5عدد) گلاب 2 تا 3 قاشق سوپخوری پر حتما از گلاب مرغوب استفاده کنید آب 1 پیمانه مغز گردو،پسته یا بادام 150 تا 200 گرم دستور تهیه :👇 ابتدا شکر+آب را در ظرف روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. بهترین ظرف برای تهیه گز پاتیل مسی هست،اگه در دسترس نبود از ظروف نچسب استفاده کنید. حتما حتما زیر ظرف شعله پخش کن قرار بدید و حرارت کاملا ملایم باشد. به هیییییچ عنوان شهد نباید بجوشد وقتی شکر حل شد و مایع کاملا داغ شد آنگاه گلوکز را اضافه و هم بزنید تا گلوکز حل شود. دما در این مرحله حدود 80 درجه سانتیگراد هست...برای تست بهتره انگشت را در مایع فرو ببرید نباید بیشتر از 1 ثانیه بتوانید انگشت را در شربت قرار دهید بعد از اینکه گلوکز حل شد مدام و به آهستگی شربت را هم بزنید تا کم کم غلیظ و کشدار شود و بین دو انگشت اصطلاحا نخ دهد(شربت مثل آب نبات کشی میشود) دوباره تاکید میکنم شربت به هیچ عنوان نباید بجوشد،زیر ظرف شعله پخش کن بذارید و حرارت کاملا کم باشه . وقتی شهد آماده شد ظرف شهد را روی بخار آب جوش قرار دهید تا گرم بماند. و بلافاصله سفیده های تخم مرغ را با دور تند همزن بزنید تا سفت و ابری شده و از کاسه نریزند. سپس گلاب و مقداری از شربت را به تدریج به سفیده اضافه و با همزن بزنید تا یکدست شود. و بعد مخلوط سفیده را به شهد روی بخار آب افزوده و ابتدا با همزن برقی هم بزنید تا سفیده در شهد یکدست شود. و سپس با قاشق چوبی یا لیسک شروع به هم زدن مواد گز کنید. مدام باید مواد را هم بزنید وگرنه گز ته میگیرد و رنگ سفید و بافت لطیف و یکدستش را از دست میدهد. مرحله هم زدن ممکن است حدود 1/5 تا 2 ساعت طول بکشد. اینقدر مواد را روی بخار آب هم بزنید تا کاملا غلیظ و کشدار شده و از کف ظرف جدا شود(به صورت پارویی هم بزنید) . وقتی مواد غلیظ شد مغز دلخواه را افزوده و مخلوط کنید. کف ظرف پیرکس یک لایه ضخیم آرد پاشیده و مواد گز را در ظرف ریخته و سطح آنرا صاف کنید. کمی صبر کنید تا رویه ببندد و بعد روی آن آرد الک کنید. سپس صبر کنید تا مواد خنک شده بعد سلفون بکشید و 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس دور تا دور آنرا با نوک کارد جدا کرده و به راحتی برگردانده و به دلخواه برش بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : پودر قند (یا شکر آسیاب شده) یک دوم پیمانه (57گرم) کره 1 پیمانه (160 گرم) زرده تخم مرغ 2 عدد ( 40 گرم) وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری آرد 2 پیمانه ( 250 گرم) هل (آسیاب‌ شده) ۱/۲ قاشق چایخوری (2 گرم) نمک یک هشتم قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ ۲ عدد (30 گرم) گردو (خرد شده) ۱ پیمانه (120 گرم) آماده سازی : کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. در ظرفی آرد، نمک و پودر هل را مخلوط و دوبار الک کنید‌. طرز تهیه : 1. پودر قند و کره را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا نرم، پوک و لطیف شود، سپس وانیل و زرده های تخم مرغ را یکی یکی به آن اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. 2. مخلوط آرد را به تدریج به مایه بالا بیافزایید و با همزن برقی هم بزنید، سپس کمی هم با دست ورز دهید در حدی که خمیر به دست نچسبد، سپس خمیر را در کیسه نایلونی ریخته و صاف کنید. به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. 3. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. 4. از خمیر آماده شده به اندازه گردو بردارید و در دست به شکل توپ فرم دهید. توپ ها را ابتدا در ظرف حاوی سفیده تخم مرغ، سپس در ظرفی حاوی گردو خرد شده بغلتانید. وسط شیرینی ها را به اندازه ی انگشت کوچک دست،گود کنید و با فاصله داخل سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا شیرینی ها بپزند. 5. پس از پخت شیرینی ها را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت ۵ دقیقه در دمای محیط بمانند تا خنک شوند. پس از این مدت، شیرینی ها را به کمک کاردک به مدت ۱۵ دقیقه، روی پنجره ی فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شوند، سپس آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید. نکته : من اون مرحله ی با انگشت گود کردن و استفاده از مارمالاد رو مطابق سلیقه ام انجام ندادم و ساده بیشتر می پسندم. در ظرف در بسته، درون یا خارج از یخچال به مدت یک ماه نگهداری کنید. در صورت تمایل کمی پودر قند روی شیرینی ها الک کنید. با این مواد حدود ۱۶ الی ۲۰ عدد شیرینی خواهید داشت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آب 250 میلی لیتر(1لیوان) آرد 1لیوان از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم کره نرم شده در دمای محیط 80 گرم شکر 1قاشق غذاخوری تخم مرغ 3 عدد وانیل 1/4قاشق چایخوری مخلوط شکر و دارچین مقداری برای غلتاندن شیرینیها آب+کره+شکر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی شروع به جوشیدن کرد بلافاصله آرد را یکجا بریزید و مدام هم بزنید تا جمع شود. حدود 2 تا 3 دقیقه خمیر را باز و بسته کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر از ظرف جدا شده و مثل توپ جمع شود. خمیر را در ظرف دیگری بریزید و صبر کنید تا ولرم شود. تخم مرغها را در ظرفی هم بزنید تا یکدست شوند. و در سه مرحله به تدریج تخم مرغ ها را به خمیر ولرم اضافه و هم بزنید. در هر مرحله تخم مرغ را خوب هم بزنید تا کاملا جذب خمیر شود و سپس قسمت بعدی تخم مرغ را اضافه کنید. با آخرین قسمت تخم مرغ،وانیل را هم اضافه و هم بزنید. خمیر چسبنده و کشدار است. آن را در قیف با سرماسوره ستاره بریزید. در این مرحله به دو صورت میتوانید عمل کنید. در تابه روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود سپس خمیر را به طول 10 سانت در تابه ماسوره زده و انتهای خمیر را با قیچی چرب ببرید. روش اصولی تر برای این مدل شیرینی این است که خمیر را در سینی روی کاغذ روغنی به طول 10 سانت ماسوره زده و حدود 20 تا 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خمیر سفت شده و خودش را بگیرید. این عمل کمک به تردی بیشتر شیرینی میکند و از طرفی باعث میشود خمیر شکل منظم تری در روغن به خودش بگیرد. حتما روغن داغ و حرارت متوسط باشد تا ضمن طلایی شدن شیرینی کاملا مغزپخت شود. بعد از اینکه شیرینیها طلایی شدند روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید یا در کنار سس شکلات سرو کنید. من از سس شکلات آماده استفاده کردم. میتونید 100 گرم خامه رو در شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کرد 50 گرم شکلات خرد شده رو بهش اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود(حرارت ملایم باشه)و بعد بلافاصله از روی حرارت بردارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه..... من دستور خمیر را تا حالا دوبار با کلیپ گذاشتم اینبارهمون دستور است فقط با دست ورز دادم تا ببینید که بدون هم زن هم خمیر عالی می شه دو لیوان ارد ویک قاشق مایه خمیر فوری و یک قاشق شکر و یک قاشق مربا خوری بکین پودر و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید دوقاشق روغن اضافه کنید وکمی مخلوط کنید و اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد بعد توی ظرفی را کمی چرب کنید وخمیر را بذاربد واسه بکساعت استراحت دهید وبعد پف خمیر را خارج کنید پیتزا ... توی تابه را کمی چرب وخمیر را پهن کنید وسس کچاب بریزید وپنیر بریزید و گوشت چرخ شده که با فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه و قارچ تفت خورده وبعد پنیر بریزید و گوجه وزیتون بزارید وکمی اسپری اب کنید واسه کش امدن پنیر وروی گاز شعله پخش کن بزارید با حرارت ملایم تا زیر خمیر طلایی بشود وپنیر هم اب بشود وبا سس کچاب تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. پودر پسته ۲۰۰ گرم ( ۲ لیوان) پودر قند ۹۰ گرم (حدودا نصف لیوان) آرد برنج ۱۲۰ گرم( کمتر از یک لیوان) روغن جامد یا نیمه جامد ۸۰ گرم (حدودا یک سوم لیوان) پودر هل ۱ ق چ ابتدا برای تهیه پودر پسته توجه کنین که از پسنه های ریز و پسته قزوین باشه بهتره رنگش سبزتر میشه و یا اینکه می تونین از خلال پسته و یا خود پودر پسته آماده در بیرون هم هست استفاده کنین . روغن و پودر قند الک شده و پودر هل رو مخلوط و با همزن ۵ دقیقه زدم . پودر پسته و بعد آرد برنج الک شده رو اضافه کردم . اول خمیر حالت پودری داره مشکلی نیست با کمی ورز درست میشه . زیادی هم ورز ندین چون پسته داره زود به روغن میفته . خمیر رو داخل کیسه فریزر قرار دادم به مدت ۴ الی ۵ ساعت محیط خنک (یخچال خیر) استراحت کنه . بعد از خمیر گوله های کوچیک به اندازه قاشق مربا خوری برداشتم و توی دستم گرد کردم و بعد توش یه خلال پسته زدم . این مدل قدیمی اش هستش . می تونین خمیر رو بین دو تا کیسه فریزر پهن کنین و قالب بزنین ولی من که خودم مجذوب اون گردالی ها شدم . داخل سینی فر چیدم نیاز به کاغذ روغنی هم نداره . در فر از یه ربع قبل گرم شده در طبقه وسط با حرارت ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دادم . تایم پخت خیلی نشه تا رنگ شیرینی ها بد رنگ و تغییر رنگ خیلی نده . دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنین . در دستور دما ۱۷۵ بود اما من کمتر قرار دادم . بزارین کاملا خنک بشه بعد از سینی بردارین بسیار حالت پودری داره در ابتدا دست بزنین اون وقت له و پودر میشه . برای من حدودا ۶۰ عدد شیرینی شد . ماندگاری این شیرینی سه هفته در محیط خنک در ظرف درب بسته و همچنین جایی باشه که مستقیم نور نخوره و الا شیرینی تغییر رنگ میده . می تونین روی طرفتون که سلفون کشیدین یه پارچه بندازین که نور نخوره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 350 گرم (مقدار آرد تقریبی است)=حدود دو لیوان و نیم(آرد سفید سه صفر) خمیرمایه فوری یک قاشق غذاخوری سرصاف (7 گرم) شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چای‌خوری تخم‌مرغ 1 عدد شیر ولرم سه‌چهارم پیمانه (دمای شیر باید به حدی باشه که انگشت رو نسوزونه) روغن‌مایع یک‌چهارم پیمانه برای رومال:1عدد زرده تخم مرغ+2 قاشق غذاخوری شیر و کمی کنجد و سیاهدانه . خمیر مایه+شکر+شیر ولرم رو در ظرفی بریزید و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شده و کف کند در ظرفی تخم مرغ+نمک+روغن را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه و کم کم آرد بریزید تا جایی که خمیر در کاسه جمع شود روی سطح کار را آرد بپاشید و خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شده و به دست نچسبد. اگه لازم شد کم کم آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیراز بین بره ولی نباید آرد زیاد بریزید وگرنه خمیر سفت و کیفیت نان بد میشه تا جایی که امکان داره با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرید سپس خمیر را در کاسه چرب قرار دهید و روی آنرا بپوشانید و 1 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود. بعد با مشت پف خمیر را بگیرید و روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت 3میلی باز کنید و با دو عدد کاتر یکی بزرگ و دیگری کوچکتر مطابق ویدئو کاتر بزنید دایره کوچک را در سینی که کاغذ روغنی انداخته و چرب کردید قرار دهید و دایره بزرگتر را مثل طناب فرم بدید و دور دایره کوچک مثل دیوار قرار دهید.دو انتهای طنابی شکل را با کمی آب مرطوب کرده وبچسبانید روی سینی را با نایلون بپوشانید و دوباره استراحت دهید تا خمیر پف کند فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و ظرف آب کف فر قرار دهید بعد از استراحت دوم روی خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال و کمی کنجد و و ساهدانه بپاشید سینی نان رادر فر گرم شده برای 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا نانها بپزند میتونید کمی در انتها گریل را روشن کنید تا روی نانها طلایی تر شود بعد از اینکه نانها پختند و خنک شدند داخل اونها رو با هر چیزی که دوست دارید پر کنید من از ترکیب پنیر فتا(صبحانه)+پنیر خامه ای+جعفری و نعناع و ترخون و پیازچه ساطوری برای پر کردن نانها استفاده کردم . ِ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بیسکویت پتی بور شکلاتی۲ بسته،شیر 1 لیتر معادل ۴ لیوان،شکر 1 پیمانه سر خالی،آرد 1 پیمانه، پودر کاکائو ۲ ق غ، شکلات سکه ای ۸۰ گرم، وانیل 1ق چ، خامه قنادی ۳۰۰ گرم 🔴بیسکویت پودر کرده در داخل قالب مورد نظر پهن میکنیم من از قالب فر استفاده کردم شیر و آرد و شکر روی حرارت ملایم قرار میدیم تا آرد داخل شیر بپزه و شکر با گرمای شیر خوب حل بشه پودر کاکائو اضافه میکنیم وقتی غلیظ شد حباب هایی ایجاد شد حرارت خاموش کرده شکلات و وانیل اضافه میکنیم تا وقتی گرمه روی بیسکویت ها میریزیم میذاریم کاملا خنک بشه بعد در یخچال بزارید ۸ ساعت یا از شب تا صبح تا کاملا ببنده خامه قنادی که از شب قبل داخل یخچال گذاشتم تا مثل بستنی آب شده بشه در ظرفی که داخلش یخ داره با دور تند همزن آنقدر میزنم تا جای پره های همزن روی خامه پیدا بشه وقتی کاسه رو بر میگردونیم خامه بیرون نریزه. خامه روی کاسترد که داخل یخچال بود پهن میکنین، برش هایی با سلیقه خودتون ایجاد کنید، من داخلش موز قرار دادم با لیسک یا کفگیر شروع به رول کردن میکنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2 عدد کدو سبز 1 عددهویج 2 عدد تخم مرغ پیازچه تازه نمک فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری آرد مواد میانی: پنیر کاشار یا هر پنیر دیگه ای که کش بیاد کدو سبز و هویج را پوست بگیرید‌و رنده ریز کنید ، آب اضافی آن را گرفته و دور بریزیدتخم مرغ ، پیازچه ، ادویه ، نمک و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنیدکاغذ روغنی را در یک ظرف کوچکی که میخواهید در فر قرار بدهید گذاشته وآن را کمی با روغن زیتون چرب کنید .نیمی از مواد موجوررا پهن کنید داخل قالب و پنیر کاشار را روی آن قرار دهید و مابقی مواد موجور را روی آن ریخته و کامل روی پنیر را بپوشانید. روی مواد را با کمی روغن زیتون چرب کنید و آن را در فر که با 170 درجه گرم شده قرار دهید.و تا هنگامی که زیر و رو کامل سرخ شود بپزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛