#شیرینی_شطرنجی
#شیرینی_عید
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم (می تونین روعن جامد بریزین)
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر قند یا پودر شکر ۵۰ گرم (حدودا یک سوم لیوان )
آرد سفید حدودا ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ
آرد و پودر قند الک بشه .
مواد به دمای محیط برسه .
پودر قند و کره رو با همزن ۳ الی ۴ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم . وانیل هم ریختم .
آرد رو کم کم داخلش ریختم و خمیر رو با دست مخلوط کردم .
خمیر چسبنده است به دو قسمت تقسیم کردم به یک قسمت پودر کاکائو ریختم و خمیر رو جمع کردم . به اون یکی قسمت یک کم آرد ریختم و خمیر رو جمع کردم .
در ریختن ارد توجه بشه کم کم بریزین آرد زیادی لطافت شیرینی تون رو می گیره .
خمیر رو داخل یخچال حداقل نیم ساعت استراحت قرار دادم .
بعد هر کدوم از خمیر ها رو بین دو تا کیسه فریزر پهن کردم حدودا قطر خمیر یک سانت .
بعد با خط کش حدودا یک سانت یک سانت جدا کردم .
یک دونه سفیده تخم مرغ رو خیلی کم با چنکال زدم به عنوان چسب ازش استفاده کردم . خمیر ها رو به شکل شطرنجی چیدم و بین هر لایه با قلمو که آغشته به سفیده است زدم تا لایه ها بهم بچسبند .
کل خمیر بعد از طرح دادن نیم ساعت داخل یخچال قرار دادم و بعد برش زدم خیلی زیاد توی یخجال بمونه برش نمی خوره و می شکنه کم هم بمونه چون نرمه رنگ ها در هم قاطی میشه .
من از باقی مونده خمیر هم طرح دینه دادم و به دراز لوله کردم و دور خودش تاب دادم و پیچیدم .
داخل سینی چیدم . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم . سینی رو داخل فر ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه طبقه وسط قرار دادم .
نکات : بستگی به طرحی که می خواید بدید تعداد فرق می کنه ولی حدودا نزدیک ۲۵ تا ۳۰ عدد میشه .
توی شیرینی هایی که روغن جامد می تونین جایگزین کره کنین میزانش برای هر صد گرم کره نود گرم روعن جامد میشه .
ماندکاری این شیرینی زیاده و اگر با روعن جامد باشه تا یکی دوماه در محیط خنک در طرف درب بسته عالی می مونه .
بدون فر توی فر دست ساز و تابه دوطرفه هم میشه . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"شنیتسل مرغ با سس قارچ"
سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد
نمک فلفل سیاه
تخم مرغ 3 عدد
آب 3 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده کمی برای طعمدار شدن
آرد سفید 2 پیمانه
پودر سوخاری 2 پیمانه
روغن برای سرخ کردن
قارچ به میزان دلخواه
پودر سوپ آماده قارچ 1 تا 2 قاشق غذاخوری بستگی به میزان قارچها داره
آب سرد 1 پیمانه
اول از همه سینه هارو خوب بشورین و از وسط به طور مساوی برش افقی بدین
اگر خیلی سینه ها ضخیم بود به جای دو لایه هر سینه رو به سه لایه تقسیم کنین
هر لایه را بزارین بین دو تا نایلون و با بیفتک کوب یکم بکوبین اینکار باعث میشه مرغ زودتر بپزه و نازک تر و خوشمزه تر شه
حالا مرغ هارو با کمی نمک و فلفل سیاه طعم دار کنین سلیفون بکشین و بزارین 1 ساعت تو یخچال استراحت کنه
بعد از یکساعت از یخچال خارج کنین
تخم مرغ هارو تو یه کاسه بشکنین و با کمی نمک و فلفل و زعفرون و آب با چنگال همش بزنین تا از لختی در بیاد و خوب قاطی شه
تو یه ظرف جدا آرد سفید بریزین تو یه ظرف جدا پودر سوخاری
میتونین همه دو پیمانه رو یکجا نریزین که هدر نره و اردهارو کم کم بریزین و استفاده کنین
حالا بزارین روغن در تابه نچسب با حرارت ملایم داغ شه
لایه های مرغ را ابتدا در آردسفید سپس در تخم مرغ بزنین و بعد در پودر سوخاری بزنین
مجدد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بزنین اینکار باعث میشه لایه سوخاری بهتر مرغ هارو پوشش بده و
بلافاصله در روغ سرخ کنین حرارت ملایم باشه وگرنه روی مرغ ها میسوزه توش خام میمونه و زیادی هم ملایم باشه مواد روش خمیر میشه پس حرارت رو تنظیم کنین تقریبا ملایم رو به متوسط باشه
وقتی دو طرفش سرخ و طلایی شد حاضره
حالا قارچهارو بشورین ورقه ورقه کنین بریزین تو تابه با مقدار خیلی کمی روغن تفت بدین تا آب بندازه ، وقتی قارچها پخت 1 پیمانه آب سرد اضافه کنین و بلافاصله 2 قاشق پودر سوپ آماده قارچ رو بهش اضافه کنین و خوب همش بزنین تا کم کم غلیظ شه و با شنیتسل ها سرو کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ناگت_مرغ
750 گرم سینه مرغ
5 قاشق غذاخوری روغن
1/5 قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
نیم قاشق چای خوری آویشن
نصف قاشق چای خوری پودر کاری
نصف قاشق چای خوری تکه های(پرک) فلفل قرمز
نصف قاشق چای خوری زیره
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
مواد برای سوخاری :
پودر سوخاری (پانکو)
نصف قاشق چای خوری نمک
اضافه کردن نصف قاشق چای خوری پودر سیر
2 عددسفیده تخم مرغ
طرزتهیه :
سینه مرغ را چرخ کرده ویا درغذا ساز بریزید وروغن وتمام مواد گفته شده رااضافه کنیدوخوب مخلوط تا حالت چسبندگی پیداکند. دستتون راکمی خیس کنید وبه اندازه یک گردو برداشته وبه سیخ چوبی کشیده وطبق ویدئو درست کنید. سپس سیخها را درسفیده تخم مرغ زده وبعد درپودرسوخاری ودرآخر ودر روغن داغ شناور سرخ کنیدتاطلایی شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان خانگی
ارد1کیلو
اس500_گرم10 معادل1ق غ سرپر
خمیرمایه 10گرم معادل1ق غ سرپر
نمک 12گرم 1ق غ
شکر20گرم
روغن مایع 20گرم
اب580گرم
آرد الک شده+نمک+شکر+خمیر مایه+اس500همه را داخل ظرف ریخته(مواد خشک)وباهممخلوط کرده.اب کم کم به مواد خشک اضافه میکنیم .تاکید میکنم آب کم کم اضافه میکنیم .وبا دست مخلوط میکنیم تاخمیرجمع بشه.بعد از جمع شدن خمیروبدست نچسبیده.نوبت ورز دادن خمیر هست خمیر میتونید با همزن هم بزنید ویا بادست ورز بدیدباهرکدوم راحت هستید اینکاربکنید).اول4دقیقه ورزمیدیم.یا4دقیقه با همزن( سری خمیرگیر)بادورکندهم میزنیم.روغن مایع را اضافه کرده و6دقیقه دیگه ورزمیدیم به هیچ وجه خمیر زمین نکوبیدخمیر یکجا جمع کرده ویک چونه کرده ویک کیسه راحتما چرب کنید و روی خمیر بکشیدتا خمیر موقع استراحت بهش نچسبه وروی نایلون پارچه انداخته شده دقیقه استراحت بهش میدیم.بعد از10دقیقه خمیر به تکه های کوچکتر به اندازه150گرم جدا کرده وخمیرها راچونه میکنیم وبا روش نایلون چرب شده کشیده وروی اون پارچه کشیده شده دقیقه استراحت بهش میدیم (استراحت میانی)بعد از این تایم خمیر بازکرده واسه تا رول داره میزنیم و بعد از هر رول مثل کلیپ بهم میچسبونیم تا موقع پخت باز نشه.بعد داخل سینی فر میزاریم .وباچاقوروش خط میندازیم روش دوباره مثل قبل میپوشونیم وبهش 50دقیقه استراحت نهایی رامیدبم بعد روش آب اسپری کرده و کنجد روش میپاشیم وداخل فر ازقبل گرم شده 200سانتیگرادبه مدت 10تا15دقیقه میزاریم بسته به حرارات فرتون تایم کم وزیاد میشه .نکات.حتما آب کم کم اضافه کنید تا خمیرتون شل نشه مجبور بشید بهش آرد اضافه کنید که نان بافت لازم بهتون نمیده.خمیر به اندازه گفته شده ورزید.خمیر سه تا استراحت داره حتما روی تایمها دقت کنید.روی خمیر موقع استراحت حتما نایلون کامل چرب شده بکشیدتا خمیر بهش نچسبه وازروی نایلون پارچه بکشید.اسپری آب یادتون نره.توی سینی فر کاغذ روغنی نسوز بندازید اگر نداریدکمی سینی راچرب کنید به هیچ وجه کاغذ روغنی معمولی استفاده نکنیداس500یک نوع بهبود دهنده هست.حتما اگر نان خوب میخواهید ازاین بهبود کننده استفاده کنید .بهبود دهنده پودر سفید رنگیه که برای بهبود دادن به کیفیت اردهای بیکیفیت ایران استفاده میشه وماندکاری نان میبره یک کاسه آب هم داخل فر میزاریم تا نان خشک نشه .دوستانی که از دستورات استفاده میکنن من به هیچ وجه راضی نیستم مگر باذکر منبع برای این دستورات زمان وتایم زیادی صرف شده وجز آموزشها هست.با کم وزیاد کردن مواد از دستورات استفاده میکنیدوبه اسم خودتون میزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مرغ
برای ۳ نفر
سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
ماست سون کاله نصف لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم
برنج را از قبل خیس کردم .
مرغ رو همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ ریش ریش کردم.
زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم.
زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم .
برنج را آبکش کردم. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم .
برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم .
نصف از مواد رو کف قابلمه ریختم و با مشت قاشق صاف کردم . مرغ ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادام ریختم و بعد مابقی برنج رو ریختم و فشرده کردم .
روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم .
قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زبان_گوساله_با_پلو 🍲 😋
▫️زبان گوساله
▫️پیاز
▫️سیر
▫️برگ بو
▫️فلفل دلمه
▫️چوب دارچین
▫️هویج
▫️رزماری
▫️زعفران غلیظ
▫️فلفل سیاه
▫️پاپریکا
▫️زردچوبه
▫️نمک
🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره.
🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه
🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
املت کاهو
این هم شد نتیجه اش که نگم براتون انقدر خوب شد که باورم نمیشد و حتی بعد از اینکه تموم شد یکی دیگه هم درست کردیم و با خانواده خوردیم
این ترکیب عالی شد عالی اما چندتا نکته بگم خدمتتون💥
نمک و فلفل سیاه و یک قاشق غذاخوری پودر نان که تو پست قبلی دیدین چجوری درست میشه به ترکیبتون بزنید
حتما کاهو ها خشک باشند و به هیچ وجه خیس نباشند و بعد تخم مرغ رو به ترکیب اضافه کنید چون ممکنه بوی زهم بگیره😃
من یک کاری که کردم یه نوک قاشق چای خوری وانیل هم زدم تا بوی تخم مرغ از بین بره املت کاهو خیلی سریع درست میشه و میدونم درستش کنید عاشقش میشید😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_سس_جدید
دوستان این نوع پیتزا بسیار ساده است ولی سسی که استفاده شده بسیار طعم خوشایند ودلچسبی را به پیتزا میده واسه مواد روی پیتزا دستتون بازه فقط نباید اصلا سنگین بشه درحد دوقاشق مواد رویه بریزید وتا گرم سرو کتید
مواد لازم سس
کره 25گرم
اردفرقی نداره سفید یاگندم دوقاشق غذاخوری
شیرولرم یک لیوان پر
اورگانو اگر در دسترس بود بک قاشق چ
پنیر خامه ای دوقاشق غذاخوری
فلفل سیاه ونمک به مقدار دلخواه
پنیر پارمزان دوقاشق غذاخوری
طرز تهیه..... این سس همون سس بشامل است فقط با ترکیب مواد خوش طعم ترشده حتما امتحان کنید
ارد را با کره وپوره سیر تفت مختصری بدین تا بوی خامی ارد گرفته بشه با حرارت کم بعد یک لیوان شیر ولرم را اضافه وبهم بزنید تا ارد صاف بشه وگلوله نشه اگر سرد بریزید گلوله می شه ارد بعد پنیر خامه ای را اضافه ومخلوط کنید نمک وفلفل بریزید و در اخر پنیر پارمزان واورگانو اضافه ومخلوط کنید سس یه کم حالت کشدار بخودش پیدا می کنه که کافیه وار روی حرارت بردارید
خمیر که اماده شد به جهار قسمت تقسیم کنید وحدود ربع ساعت استراحت بدین بعد هر قسمت را کمی باز کنید نیازی نیست خمیر را نازک کنید اول سس بزنید بعد پنیر پیتزا بریزید بعد مواددلخواه بریزید در حد دوقاشق نه بیشتر من فقط فلفل دلمه رنگی ریختم وبعد پنیر پارمزان بریزید اگر خواستید بدون فر باشه توی تابه ای که چهار پایه گذاشتید وشعله پخش هم یادتون نره ظرف پیتزا را بذارید تا زمانیکه زیر خمیر طلایی بشه واگر توی فر خواستید درست کنید در فر 200درجه از قبل گرم شده طبقه وسط تا زیر خمیر طلایی بشه ودراخر گریل کنیدتا روی پیتزا هم طلایی بشه یه کاسه اب گرم هم کف فر بذارید تا خمیرتون خشک نشه 😊
حتما درست کنید وتا گرم است سرو کنید وببینید چه طعم دلچسبی داره 👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_شيفون
مواد لازم
زرده ;6عدد
سفيده؛7عدد
آرد دو و 1/4;پيمانه
شير؛3/4 پيمانه
روغن؛3/4 پيمانه
بكينگ پودر ؛1ق غ خ
وانيل مقدارى
نمك ؛1پنس
پودر تارتار ؛1ق چ خ(جايگزين ان ابليمو هم ميشه)
طرزتهيه
اول سفيده رو خوب زده و بعد پودر تار تار و دو ق غ خ شكر رو اضافه تا كف و سفيد رنگ بشه (بزاريد يخچال تا مواد ديگه اماده بشه)
حالا در ظرفى جدا زرده و وانيل و بقيه ى شكر رو با همزن برقى زده و بعد شير و روغن هم اضافه ميكنيم
آرد و بگينگ پودر رو كه سه بار الك كردين رو كم كم به مخلوط اضافه و همزده و بعد مخلوط شدن سفيده رو بهش اضافه و با ليسك حالت دورانى مخلوط كرده تا يكدست بشه و در قالب چرب شده و كف قالب رو كه كاغذ روغنى انداختيم رو مواد كيك درونش ريخته و سه دفعه روى زمين كوبيده تا حبابها خارج شده و در فرى كه يك ربع قبل گرم شده به مدت يك ساعت بزاريد بپزه تا زمانى كه به خلال دندان نچسبه
نكته ؛ زمان پخت بستگى به دماى فر داره كه احتمال داره ده دقيقه بيشتر يا كمتر از زمانى كه گفته شده باشه
بعد پخت كامل ؛كيك رو ده دقيقه در فر خاموش شده بزاريد و بعد بيرون اورده و بعد خنك شدن از قالب خارج و روسه پايه گذاشته و كاغذ رو رو جدا
و اماده براى خامه كشى
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکلات_پاستیلی
بچه ها جون این شکلاتها در ظرف دربسته حداقل تا یک هفته داخل یخچال ،و یکماه داخل فریزر قابل نگهداریه ،با این مقدار مواد و سایز قالب من حدود ۲۵ تا ۳۰ تا شکلات دارین
مواد لازم
۱۵۰ گرم شکلات تخته ای
یک بسته پودر ژله ی دلخواه+ دوقاشق غذاخوری گلوکز یا عسل+یکسوم پیمانه آب معمولی
شکلات رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنید بعد داخل قالب مخصوص شکلات رو پرکنید (قالبهای کوچک که همه ی لوازم قنادیها دارن )
دو دقیقه صبر کنید ،بعد قالب را روی صفحه ی مشبک برگردونید تا شکلات اضافی بریزه و فقط دیواره ها شکلات داشته باشه ، چهار دقیقه زمان بدین
و بعد برگردونید فوت کوزه گری : شکلاتهایی که روی قالب ریخته رو با لیسک یا کاردک بردارید تا در پایان کار لبه ی شکلاتها تمیز و صاف باشه
حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارید تا شکلات سفت بشه
در این فاصله پاستیل رو آماده کنید ،برای تهیه پاستیل قبلا گفته بودم که باید یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده کنید ولی برای پاستیل این شکلات نباید پودر ژلاتین بریزید ، پودر ژله با طعم دلخواه رو با آب سرد مخلوط کنید وروی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا مواد شفاف بشه ،سپس گلوکز یا عسل رو بهش اضافه کنید و از حرارت بردارید ،وقتی که کمی از داغی افتاد قالب رو از یخچال بیارید و پاستیل رو داخلش بریزد تا حدی که سر قالب خالی باشه ،بعد بذارید در محیط بمونه تا پاستیل کمی خودشو بگیره
،سپس روی پاستیل ها دوباره شکلات ذوب شده بریزید مطابق فیلم ،و دوساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودشوبگیره و وسپس مطابق فیلم از قالب خارج کنید
میتونید کمی شکلات ذوب شده رو در قیف بریزید وروی شکلاتها به صورت خطی طرح بزنید که خوشگلتر بشه
نکته: بهتره زیر صفحه ی مشبک نایلون بذارید تا شکلاتهای اضافه روش بریزه و در انتهای کار با همون نایلون داخل یخچال بذارید تا شکلاتها سفت بشن بعد خیلی راحت از نایلون جداش کنید و دوباره استفاده کنید
نکته: در تمام مراحل کار قالب رو در یک سینی بذارید
نکته: اگر حین کار پاستیل سفت شد کمی بنماری کنید تا روون بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانیا
#لازانیا_رولی
مواد لازم
گوشت چرخی 200 گرم
لازانیا یک بسته
پیاز یک عدد
قارچ بزرگ سه عدد خرد شده
فلفل دلمه نگینی یک عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
رب یک قاشق غذاخوری
مواد #سس_بشامل
شیر ولرم یک لیوان
آرد سفید یک قاشق
کره 25 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز رو نگینی خرد کردم و با زردچوبه تفت دادم سبک که شد گوشت چرخی ریختم خوب که سرخ شد رب رو ریختم تفت دادم رنگ که گرفت قارچ و فلفل دلمه و نمک و فلفل و آبلیمو رو ریختم و یه هم زدم و خاموش کردم گذاشتم کنار
لازانیا رو تو آب جوش به مدت 8دقیقه جوشوندم و آبکش کردم
یه مقدار از آب جوش رو موقع آبکش کنار گذاشتم و با آب سرد، ولرمش کردم لازانیا رو توش قرار دادم تا خشک نشه
سس رو آماده میکنیم
کره رو میریزیم آب شد آرد رو اضافه میکنیم تفت میدیم بعد شیر رو میریزیم و تا جایی هم میزنیم که سس به غلظت ماست برسه یکم آبکی باشه بهتره چون سرد بشه غلیظتر میشه
یکی یکی ورقه های لازانیا رو از ظرف آب بیرون آوردم اول سس بعد مواد گوشتی و روش پنیر پیتزا ریختم همه رو آماده کردم
داخل ظرف پیرکس رو کمی چرب کردم لازانیا رو چیدم روش سس و پنیر ریختم و در فر از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه با درجه صد و هشتاد پختم
#روش_بدون_فر👇
تو تابه معمولی یا دوطرفه👇
اول یه ردیف سیب زمینی نازک میچیند بعد لایه های لازانیا رو به ردیف میذارید بعدم روش پنیر ميريزيد دمکنی میذارید و بیست و پنج دقیقه میپزید فقط روش طلایی نمیشه، ولی میتونید روش چند تکه پنیر گودا بریزید زرد رنگ و طلایی میشه
تو تابه دوطرفه واشر قرمز رو درمیاریم و دمکنی نمیخواد
نکته :
اگر خواستید روش طلایی بشه یک دقیقه گریل یا شعله بالا رو روشن کنید
#فوت_کوزه_گری 😜
برای اینکه لازانیا خشک نشه، بعد از آبکش، لازانیا رو تو آب ولرم میذاریم و اصلا از ظرف آب خارج نمیکنیم چون خشک میشه، فقط موقع رول کردن یکی یکی از ظرف برمیداریم
فقط خیلی آروم رول کنید تا ورقه ها نشکنه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینقدر این رول های دارچین خوشگلن که آدم باورش نمیشه خوردنی باشن🤤😍
۲ عدد سیب رو نازک برش بزنید
۵ دقیقه داخل آبگرم بریزید، وقتی نرم شد آبکش کنید.
۱ بسته خمیر هزارلا کاغذ ازش جدا کنید و به ۶ قسمت تقسیم کنید.
به ۵۰ گرم کره ذوب شده ۱ ق چ پودر دارچین اضافه و ترکیب کنید.
با فرچه از کره روی خمیر بزنید
یک سمتشو سیب بچینید
انتهای خمیر برگردونید، به آرامی رول کنید
روی سیب ها از مخلوط کره و دارچین بزنید.
نصف لیوان عسل با ۲ ق چ دارچین ترکیب کنید.
توی هر کپسول ۲ ق از مخلوط عسل بریزید ( میتونید بجای عسل از کارامل هم استفاده کنید )
دونه دونه از رول هایی که درست کردید بزارید داخل کپسول ها یمقدار هم فشار بدید.
بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه.
از فر آوردین بیرون بزارید خنک بشه بعد از توی قالب دربیارید.
بعد کپسول دربیارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛