eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات اناری عزیزان این شگلات ها خیلی راحت درست میشه تو فیلم همه چیز واضح ومشخصه ☺ فقط چند نکته از ظرف استیل برای آب کردن شکلات استفاده کنید به هیچ عنوان با آب تماس نداشته باشه باید فقط با بخار آب روان شه از قاشق تمیز برای هم زدن استفاده کنید قاشق خیس نباشه رو کاغذ روغنی با لیوان دایره های بکشید شگلات آب شده رو از مرکز دایره بریزد وبا پشت قاشق به حالت دایره وار بزنید تا یکدست پهن شه کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد به هیییییچچچچچ وجهههههه از روغن مایع یا خامه داخل شگلات استفاده نکنید فقط شگلات باشه توش دمای محیط یک ساعته سفت میشه آجیلی که رو شگلات میریزید اختیاریه عزیزان وقتی شگلات رو بخار آب گذاشتی مرتب بزنید تا از هم باز شن وقتی داره روان میشه گاز رو خاموش کنید ومرتب بزنید تا یکدست شه از داغی که افتاد بریزید تو قیف کاغذی آگه قیف هم نداشتید با قاشق بریزید من کمی هم رو بیسکویت ساقه طلای شگلات ریختم خیلی خوشمزه بود امتحان کنید😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یه غذای خوشمزه مواد لازم: چرخ کرده: ۵۰۰ گرم تخم مرغ: ۱ عدد جعفری خرد شده: ۱ قاشق سیر خرد شده: ۱ حبه پودر سخاری: ۲۵ گرم نمک: ۱/۲ قاشق فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق پیاز کوچک نگینی: ۱ عدد نمک برای تست سیر خرد شده: ۲ حبه فلفل تند برای تست مخلوط رب و آب: ۲ لیوان نمک و فلفل سیاه اسفناج کمی نان پنیر موزارلا رنده شده طرز تهیه: گوشت را با تخم مرغ، جعفری، سیر، پودر سخاری، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده ورز میدهیم و سپس به صورت کوفته قلقلی در می اوریم پیاز را داخل‌ روغن سرخ می کنیم کمی نمک می زنیم و سیر اضافه کرده و فلفل تند می زنیم کمیکه پیاز ها طلایی شدند مخلوط رب و اب را میریزیم و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده اجازه می دهیم جا بیفتد کوفته قلقلی هارا داخل سس چیده کمی تفت داده سپس درب ماهیتابه را می گذاریم تا مغز پخت شوند داخل نان را خالی کرده سیر و کره می مالیم و از سس کوفته ها میریزیم تهش و سپس پنیر موزارلا رنده می کنیم کوفته هارا چیده مجددا پنیر رنده می کنیم و به مدت ۲ تا ۵ دقیقه درون فر گریل می کنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با سبزیجات چوبی تو پاکت😋 موادلازم🔻 سینه مرغ بادمجون فلفل دلمه فلفل شیرین ادویه سیخ چوبی روغن سس باربیکیو دوستان کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره فقط بعد اینکه مواد رو سیخ زدید دوساعت در فریزر بمونه بعد برش بزنیدو سرخ کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
معمولا به صورت چشمی و برحسب اینکه چی مواد باشه از قدیم درست می کردند و حتی چونه خمیر از نونوایی می گرفتند و باهاش درست می کردند . بعضی ها توش تخم مرغ می ریزند و (بعضی ها نه . آرد نون بربری یکی از بهترین آردها برای این نون هست ،فرقی نداره آرد نونوایی هر چی باشه و اگر ندارید ارد سفید شیرینی پزی . برای ۱۶ تا ۱۸ عدد آرد گندم ۳۵۰ گرم(دو و یک سوم لیوان تقریبا شیر ولرم ۱۶۰ میلی (دو سوم لیوان) تخم مرغ ۱ عدد کره یا روغن مایع یا روغن محلی ۷۰ گرم شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) ( میران کاملا دل به خواهی می تونید کمتر یا بیشتر بریزید) پودر خمیر مایه ۴گرم ( ۱ ق م) زعفران و یا زردچوبه به میزان لازم برای به عمل آوردن خمیر مایه : داخل شیر ولرم یک قاشق مربا خوری شکر ریختم و هم ردم و بعد خمیرمایه رو اضافه کردم و در ظرف رو گذاشتم تا به عمل بیاد . توی یک ظرف دیگه تخم مرغ و کره نرم و مابقی شکر و زعفران و خمیر مایه به عمل اومده رو ترکیب کردم و بعد آرد که الک کردم رو کم کم داخلش ریختم . خمیر رو شروع کردن به ورز دادن آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه فقط حواستون باشه که خیلی هم ارد نریزید که نونتون سفت نشه . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم . داخل ظرف تمیزی که یک کم چرب کردم ، قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم یک ساعت استراحت قرار دادم . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . چانه هایی از خمیر جدا کردم بسته به این که چه سایزی دوست دارید درست کنید وزن چانه ها متفاوته . من هر چانه رو حدودا ۳۰ و ۳۵ گرمی جدا کردم . هر کدوم از چانه ها رو با وردنه باز کردم خیلی کلفت هم نشه . روعن رو توی یک ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم گرم بشه . شعله و حرارت ملایم باشه و روعن گرم باشه و بعد داخل روغن قرار دادم و وقتی که یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه . داخل یک سبد یا صافی قرار ددم که روعن اضافه اش بره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ... پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید.... فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد... مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم... پنیر ماسکارپونه 200 گرم خامه قنادی 200 گرم پودر قند به میزان دلخواه ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود. 200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود. ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت مواد لازم برای خمیر: آرد 500 گرم آب - 250 میلی لیتر تخم مرغ 1 عدد پودر پخت (خمیرمایه) - 1 ق چ خ نمک 1 قاشق چ خ مواد برای پر کردن: گوشت چرخ کرده 500 گرم سیب زمینی 1 عدد پیاز 1 عدد نمک،فلفل قرمز و ادویه جات به مزه برای روانکاری مخلوط تخم مرغ + زردچوبه و کنجد برای روی پیراشکی تخم مرغ و نمک را داخل اب مخلوط کرده و به مخلوط آرد و خمیرمایه اضافه میکنیم،خوب هم میزنیم تا خمیر صاف و یکدست بشه. سپس در ظرف به مدت ۳۰ دقیقه استراحت میدیم. سیب زمینی و پیاز رو رنده کنید به همراه ادویه جات به گوشت چرخ شده اضافه کنید(میتونید از قبل گوشت رو کپی در روغن تفت بدین). خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و با وردنه مطابق فیلم پهن میکنیم داخل خمیر را با مخلوط گوشت پر کرده برگردانده و با چنگال میبندیم . روغن زده مخلوط تخم مرغ با زردچوبه زده و در اخر کنجد میزنیم. در فراز قبل گرم شده با دمای 200 درجه تا جایی که رنگ آن طلایی شود میپزیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨در این شب زیبا و نورانی 🌸دعا می ڪنم ✨شبتون پر امید 🌸برکت در زندگیتون فراوان ✨زندگیتون آرام 🌸 لحظه هاتون پراز خوشبختی ✨دنیاتون پراز آدمهای خوب 🌸و امضاء خدا ✨پای تک تک آرزوهاتون 🌸بهترینها رو در ✨هر شب شعبان براتون آرزومندم شبتون بخیر ✨🌸
صبح‌ها لبخندی بچسبانید گوشه لب‌تان! دلیلش مهم نیست لبخند است دیگر هفت خان رستم که نیست! یک لیوان چای تازه‌ دم بنوشید گذشته و آینده را بگذارید به حال خودشان..
دوستان این کباب فقط به همین روش اماده می شه ولی من دیدم گوجه بدون تخم وژله ریز خرد شده هم بهش اضافه می کنن ولی بیشتر دستورها نداره وحتما هم با نان عربی سرو می شه طرز تهیه. من حدود 250گرم مخلوط گوشت گوسفندی وگوساله را دوبار چرخ کردم بعد یک پیاز ودومشت جعفری بدون ساقه را توی غذا ساز ریختم وبعد ابش را گرفتم شما میتونید کاملا ریز وساطوری خردش کنید نباید درشت باشه بعد به گوشت اضافه کردم وتوی لبنان یه ادویه مخصوص خودشان دارن بنام سبع بهارات که به فارسی می شه هفت ادویه که ترکیبی است از یک قاشق چایخوری پودر زیره ویک فاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه و نصف قاشق چایخوری پودر دارچین ونصف قاشق چایخوری پودر هل وکمی رنده جوز هندی ونصف قاشق چایخوری هم پودر میخک همه این میزان ادویه را ترکیب کنید وبه گوشت اضافه کنید اگر نداشتید این ادویه ها را فقط فلفل سیاه ونمک برنید وخوب ورز دهید یا صد مرتبه به سطح کار بکوبید وحداقل یکساعت توی یخچال استراحت دهید حالا هم میتونید توی دست اندازه یه نارنگی کوچک بردارید وبشکل بیضی دربیارید بدون سیخ هم میتونید طبق فیلم به سیخ بکشید حتی میتونید مثل کباب کوبیده خودمان به سیخ پهن بکشید وتوی فر یا روی منقل کباب کتید سالاد مخصوص کباب...... پیاز خلالی وگوجه در حد یه دونه بدون تخم وژله ریز خرد شده وجعفری ریز خرد شده واصل این سالاد سماق است به مقدار دلخواه ونمک وفلفل ومخلوط کنید ودر کنار نان وکباب میل کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آبنبات شیری😍 ۵کیلو شیر ۵کیلو شکر گردوی آسیاب شده و کنجد دلخواهه ولی حتما بریزید خیلی خوشمزه میشه😋😋 شیرو‌شکر و بزارید رو شعله ی متوسط تا رنگش تیره بشه مواظب باشید ته‌نگیره حدود چهار ساعت زمان پختشه گردو‌و کنجدو اخر که پخت بهش اضافه می کنیم 😊 سینی رو‌حتما چرب کنید بعد آبنبات هارو توش بریزید همون لحظه یکم از داغی افتاد میتونید برش بزنید بعد خنک شدن منظم جدا میشه من اون لحظه برام‌کار پیش اومد دیگه برش ندادم با دست خرد کرد 😉خیلی نرم و خوشمزه میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسنک تابه ای بسیار خوشمزه ماهی تابه رژیمی هم ندارید از ماهی تابه چدن یا تفلون استفاده کنید ماهی تابه لازم نیست از قبل گرم بشه شعله پخش کن نمیخواد چرب کردن هم نمیخواد شعله کم باشه همه چیز حله ، مثل وقتی که برنج دم میزارید. تا نون کم کم گرم بشه وپنیر آب بشه شعله زیاد باشه نان زود میسوزه فویل هم تو خونه نداشتید یک سینی بزارید رو نونها و اجر رو سینی باشه اجر سنگینه باعث میشه به نونها فشار بیاد وقتی که پنیر کم کم آب میشه دوتا نون بهم بچشپن عزیزان مواد اسنک اختیاریه همون مواد پیتزا س میتونید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. سسی که به مواد زدم سس قرمز تنده دستورش پستای پایین گذاشتم این سس ادویه داشت به این دلیل ادویه نزدم اگر شما این سس نداشتید کمی رب ویا سس قرمز بزنید فلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه بزنید پنیر زرد رنگ پنیر گودا ست سوپر مارکتا دارن اگر نداشتید از پنیر پیتزا استفاده کنید به جای روغن میتونید از کمی کره استفاده کنید عالی میشه من از مخلوط کره وروغن استفاده کردم کناره های نون تست رو دوست ندارید با کارد لایه نازکی برش بزنید شعله کم باشه حدود ۸ الی ده دقیقه طرف نونها برشته میشه زیادی سرخ نکنید تا نونها خشک نشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كباب ديگى سماقى مواد لازم براي ٢ پرس ( هر پرس براي ٢ نفر هست) گوشت چرخ كرده ٣٥٠ گرم پياز ١ عدد درشت نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين برنج ٣ پيمانه زعفران روغن سماق كنجد گوجه فرنگي گوشت رو با پياز رنده و اب گرفته شده مخلوط ميكنيم ، نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين رو اضافه و حسابي ورز ميديم. با اين ميزان مواد دو تا كباب تابه دو نفره ميشه درست كرد ، كف ماهيتابه يا ظرف تفلون پهنش ميكنيم و كنارش رو خالي ميكنيم كه روغن رو از كنار اضافه كنيم. . يادتون باشه اصلا اصلا كف تابه رو چرب نكنيد چون گوشت ترك ميخوره و يه تيكه نميشه . بعد از پخت هر دو سمت برش ميداريم. كف قالبمون رو چرب ميكنيم و كنجد ميريزيم ، يه كم از برنج اب كش شده رو زعفراني ميكنيم و ميديم كف قالب. سماق فراوان و بعدش كباب و در اخر برنج سفيد رو ميريزيم روش و فشار مياريم 😋 . بعد از نيم ساعت روي حرارت ملايم غذا امادست 😍 گوجه هارو حلقه كنيد و سرخ كنيد 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) آرد ۲۷۰ گرم ( کمی کمتر از ۲ لیوان) بیکینگ پودر ۱ ق چ میانی مغز گردو یک لیوان ( مغز بادام و یا پسته و یا ترکیبی) پودر قند یک لیوان گلاب ۲ ق غ پودر هل ۱ ق چ پودر دارچین ۱/۲ ق م کره (روغن جامد) رو آب کردم و گذاشتم از حرارت بیفته . بیکینگ پودر و ماست رو مخلوط کردم زرده های تخم مرغ رو با چنگال زدم . ماست رو که با بیکینگ پودر مخلوط کردم بهش اضافه کردم .کره آب شده رو ریختم . آرد الک شده رو کم کم ریختم تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه. ریختن آرد زیادی لطافت شیرینی تون رو می گیره ، ممکنه همه آرد استفاده نشه .روش رو پوشوندم و دو ساعت در یخچال استراحت گذاشتم موند . میانی : می تونید از هر نوع مغزی استفاده کنید ، من پودر گردو استفاده کردم ، پودر قند ، پودر هل و دارچین رو هم اضافه کردم و گلاب کم ریختم. خمیر رو با وردنه باز کردم ، با کاتر گرد یا لیوان قالب زدم و مواد میانی گذاشتم . به دو صورت گرد و یا نیم دایره پیچیدم .می تونید به اندازه گردو از خمیر بردارید و مواد میانی بزارید و بپیچید ، حسابی قل بدید که جایی درز بمونه ترک می خوره . روغن روی حرارت کم و گرم بشه.قطاب ها رو توش انداختم و سرخ کردم . بعد هم داخل آبکش گذاشتم تا روغن اضافیش بره . وقتی از حرارت افتاد توی پودر قند غلتوندم . اگه داغ باشه و پودر قند روش بریزید حالت خمیری و اگه خیلی سرد باشه بهش نمی چسبه . 🛑نکات : گلاب زیاد داخل مواد میانی نریزید که اگر زیاد باشه باعث ایجاد بخار و ترک خوردن قطاب میشه . در مدل گرد خوب توی دست قل نخوره و جای ترک بمونه ، موقع سرخ شدن ترک می خوره . اگر حرارت در موقع سرخ شدن زیاد باشه ترک می خوره ،مغز پخت نشه و خمیری بشه. خوب سرخ نشه توش حالت خمیری می مونه . خمیرهایی که داخلشون تخم مرغ دارند کف ایجاد میشه ، بعد از چند بار سرخ شدن روغن رو صاف کنید . همون لحظه درست کردید سرخ کنید ، از قبل درست نشه و نمونه تا همه خوب پف کنه . پخت در فر : سینی رو کمی چرب کنید داخل سینی بچینید .فر ۱۷۰ الی ۱۸۰ درجه حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه . حدودا ۲۵ تا ۳۰ عدد قطاب میشه. ماندگاری :داخل ظرف درب بسته محیط خنک یا یخچال حدودا ۱۰ الی ۱۵ روز 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کلم برگ قرمز ۱لیوان کلم برگ سفید تقریبا ۲لیوان کالباس یا مرغ پخته ۱لیوان کنسرو ذرت :1/2 لیوان نخود فرنگی :1/2لیوان سیب زمینی ابپز1لیوان روغن زیتون 1تا2ق غ اب لیموی تازه 1تا2ق غ هویج 2 عدد کشمش 1/2لیوان خیار شور 3 تا4 عدد سس مایونز :•: به میزان لازم طرز تهیه برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا کلم ها را به صورت رشته های باریک با دقت برش می زنیم و داخل ظرف مناسبی می ریزیم ، سپس نخود فرنگی و سیب زمینی را به صورت جداگانه آبپز می کنیم سیب زمینی را خرد میکنیم .هویچ هم میتوتید الپز کنید وهم میتونید بصورت خام رنده کنید مواد را به کلم اضاف می کنیم.کشمش از قبل خیس میکنیم نیزاریم‌تا ابش بره.وبه مواد اضافه میکنیم سپس کالباس (مرغ ریش ریش شده )و خیارشور را خرد می کنیم و داخل سالاد می ریزیم و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم. حالا نوبت چاشنی سالاد است.روغن زیتون سس مایونز ، نمک و فلفل را به سالاد اندونزی اضافه می کنیم و خوب مخلوطش می کنیم.من برای اینکه زیاد چرب نباشه نصف ماست ونصف سس مایونز استفاده میکنم همه را باهم مخلوط میکنیم سپس درب ظرف سالاد را می بندیم و به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تاطعم مواد به خرد هم بره سپس سالاد اندونزی ما آماده سرو است.. اگر کشمش دوست ندارید میتونید حذفش کنید.تزیینش سلیقه ای هست و هم میتونید توی مهمونیهاتون‌توی لیوانهای یکبار مصرف تکنفره سرو کنید. بعد ازاماده شدن سالادحتما دوتا۳ساعت توی یخچال بزلرید تا خوش طعم‌بشه .من بعد توی قالب ریختم وبا پشت قاشق فشاردادم‌ وتوی ظرف برگردوندم .میتونید توی مهمونیها توی لیوانهای یکبار مصرف بریزید وتکنفره سردش کنید .تزیینش سلیقه ایی هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. در عرض یک ربع یه پنکیک سریع و سالم درست کنید و نوش جان کنید. مواد اولیه پنکیک : آرد یک پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری تخم مرغ یک عدد بزرگ شیر یک پیمانه روغن ۲ قاشق غذاخوری همه مواد رو طبق ویدئو باهم کاملا ترکیب کنید تا مایع کاملا یکدست بشه بعد روی تابه چرب شده سرخ کنید. هرچه قدر مایع غلیظ تر باشه پنکیک ضخیم تر میشه با انواع شکلات صبحانه،مربا،عسل و هرچی که دوست دارید میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقالی‌پلو با سردست گوسفندی برای یک سردست کامل، از ادویه‌های زیر استفاده کنید و اون رو مزه دار کنید: زیره: ۲ قاشق چای‌خوری تخم گشنیز: ۲ قاشق چای‌خوری دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل‌سیاه و روغن زیتون . ادویه‌هارو پخش کنید و داخل ماهیتابه با حرارت زیاد، ۳ دقیقه هر طرف رو سرخ کنید. (دیگه روغن نزنید) . دو عدد پیاز و ساقه سیر (یا خود سیر) رو مثل من بُرش بدید، به همراه یک تکه چوب دارچین و دو عدد هل، به گوشت اضافه کنید. . با حرارت زیاد ۴-۵ دقیقه پخت رو ادامه بدید و اگه نیاز بود یه چیکه آب بزنید. بعد از ۵ دقیقه ۳ لیوان آب بریزید، حرارت رو کم کنید و اجازه بدید ۴ ساعت بپزه. . یک ساعت آخر پخت، باقالی ‌پلو رو درست کنید. . برای ۴ نفر: ۳ دقیقه باقالی رو روی حرارت زیاد تفت بدید(۲ لیوان) بعد نصف لیوان آب بریزید تا ۷-۸ دقیقه بپزه و آب تبخیر بشه حالا ۲ لیوان برنج شسته شده رو اضافه کنید، نمک و آب بریزید و اجازه بدید تا بجوشه و آب تبخیر بشه بعد از اینکه آب تبخیر شد، ۲ لیوان شوید تازه و روغن رو اضافه کنید، مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه بدید تا دم بکشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛