eitaa logo
آشپزی خاص
96.3هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است. امام علی (ع) (غررالحکم) سلام عزیزان یه خورش زنجانی این خورش ساده و خوشمزه و خوش خوراک . مخصوصا کسایی که مزه ملس دوست دارن . برای ۳ نفر تکه های مرغ ۵ تا ۶ عدد پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد آلوچه برغان ۷ تا ۸ عدد قیسی (برگه زردآلو) ۷ تا ۸ عدد نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه به میزان لازم پیاز رو خلالی کردم و با کمی روغن تفت دادم و بعد تکه های مرغ رو اصافه کردم فرقی نداره از سینه مرغ یا ران مرغ بخواین استفاده کنید و اون رو هم کمی تفت دادم خیلی زیاد لازم نیست . نمک و زردچوبه و فلفل و رب رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم مقداری آب ریختم آب زیادی نریزین و بعد گداشتم که کمی مرغ بپزه . هویج ها رو هم هر طور دوست دارین خلالی و یا گرد ، من خودم قالب زدم . آلوچه و برگه زردآلو رو هم از قبل کمی توی اب جوش خیس کردم . بعد داخل خورش هویج و آلوچه و برگه زردآلو رو ریختم و تایم زیادی برای پخت نمی خواد حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا اینکه له نشن . اگر تمایل داشتین می تونین آب لیمو هم داخل خورش بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک میکری کیک میکری معروف به کیک ۳ دقیقه ای؛ یه کیک سریع با بافت نرم و اسفنجیه که میتونید با طعم های مختلفی درست کنید داخل خمیر این کیک میتونید از مغز گردو و یا کشمش و به جای وانیل از پودر کاکائو، زعفران و پوست رنده شده پرتقال استفاده کنید 👈 پیشنهاد میکنم حتما پوست رنده شده پرتقال رو تست کنید عطر و طعم فوق العاده ای به کیک میده(حواستون باشه قسمت سفید پوست پرتقال رو رنده نکنید ) اگر ساندویچ میکر ندارید مواد رو داخل تابه بریزید و درش رو دم کنی بذارید و با شعله خیلی خیلی کم( ترجیحا روی شعله پخش کن) بپزید؛ فقط دقت کنید بیش از حد نازک و یا قطور نشه ( من با ۳ برابر این میزان مواد تست کردم حدود نیم ساعت طول کشید و توی این مدت در تابه نباید باز بشه وقتی یه طرف طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه طلایی بشه؛ اگر رطوبت داشت چند دقیقه آخر پخت در تابه رو باز بذارید ) مواد لازم تخم مرغ: ۱ عدد متوسط شکر: ۳ ق غ شیر: ۲ ق غ روغن: ۱/۴ پیمانه وانیل: ۱ ق چ آرد سفید (نول): ۱/۲ پیمانه بکینگ پودر : ۱/۲ ق چ 🔈با این میزان مواد حدودا ۵ تا کیک میتونید داشته باشید طرز تهیه ۱.ساندویچ میکر رو روشن کنید تا داغ داغ بشه و سینی بالا و پایینش رو کامل چرب کنید ۲.تخم مرغ و شکر رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا‌مثل ویدئو کرمی رنگ و روشن بشه ۳.شیر + روغن +وانیل رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ترکیب بشن ۴. آرد و بکیبنگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه ۵. مواد کیک رو داخل میکر داغ بریزید و یکدست پخش کنید خیلی بیش از حد پر نکنید که بعد پف کردن سرریز بشه و خیلی هم کم نریزید که روی کیک خوشرنگ نشه ۶. در میکر رو ببندید و از ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا طلایی بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام را رواج ده تا خير و بركت خانه ‏ات زياد شود. پیامبر اکرم (ص) (خصال) سلام یه خوراک خوشمزه و عالی که حتی می تونید به صورت تک نفره و فینگرفودی هم درست کنید ☺️😍 بادمجان ۳ تا ۴ عدد سیب زمینی ۳ تا ۴ عدد فلفل دلمه نصف عدد ذرت ۴ ق غ زیتون خرد شده ۳ تا ۴ ق غ پیازچه خرد شده ۳ ق غ سس مایونز یا ماست خامه ای ۲ تا ۳ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم بادمجان ها رو ورقه ای خرد کردم . نیم ساعت توی آب و نمک قرار دادم تا تلخیش بره . بعد خشک کردم و توی تابه با مقداری روغن سرخ کردم ‌. برای این که کمتر روغن استفاده بشه در تابه رو گذاشتم و بعد از سرخ کردن روی دستمال جذب روغن قرار دادم . مواد میانی قابل تغییر هست ، من سیب زمینی رو آبپز کردم و پوستش رو گرفتم و له کردم ، بهش فلفل دلمه ای خرد شده ، پیازچه خرد شده ، زیتون خرد شده ، ذرت ، سس مایونز (یا ماست خامه ای) ، همراه نمک و فلفل ریختم و ترکیب کردم . این شارلوت رد می تونید هم به صورت تک نفره و فینگر فودی سرد کنید ، هم می تونید توی یک ظرف بزرگتر درست کنید . من از کاسه استفاده کردم و کف و دیواره رو از بادمجون ورقه ای سرخ شده چیدم ، از مواد سیب زمینی داخلش ریختم و فشرده کردم و روش مجدد بادمجان سرخ شده چیدم و فشرده کردم و بعد برگردوندم . نکته : چون بادمجون با روغن سرخ شده دیگه نیازی به چرب کردن ظرف نیست . نکته : مواد میانی قابل تغییر هست و می تونید از مواد الویه ، مواد گوشتی و هر نوع مواد دل (مثل قارچ ، پیاز سرخ شده ، انواع سبزیجات ، گردوی خرد شده ، خیار شور خرد شده ، هویج و .‌. ) استفاده کنید ‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت لاهیجان سر نون بربری بیات شده ۲ تیکه گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم سیب زمینی پخته ۲عدد کوچک تخم مرغ ۱ عدد پیازه رنده شده و آب گرفته ۱ عدد سبوس نون مقداری نمک،فلفل،زرچوبه،پودر آویشن به میزان لازم . . دو تا تکه نون بربری داخل یک لیوان آب به مدت ۱ساعت خیس میدیم دو تا سیب زمینی میپزیم و اجازه میدیم خنک بشه و بعد رنده میکنیم ی پیاز هم رنده میکنیم و آبشو میگیریم . حالا سیب زمینی،گوشت،نون خیس خورده(که آبشو گرفتین) پیاز ،تخم مرغ و ادویه ها رو با هم مخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم . داخل ظرفی کمی سبوس میریزیم،کتلت ها رو توی دست فرم میدیم،پشت و روی کتلتها رو داخل سبوس میزنیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم و بعد با خیارشور،گوجه،پیاز جعفری و زیتون پرورده ساندویچ میکنید و‌میل میکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بدون شکر و فر و همزن کاپ کیک رژیمی درست کن🤩🤩 دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی وانیل با همزن دستی بزنین یک دوم پیمانه شیره خرما یا انگور یا توت اضافه و یکدست کنین یک چهارم پیمانه شیر بریزین و هم بزنین دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو مخلوط کنین به مواد اضافه و یکدست کنین کف لیوان ها رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین تا نصفشون از مواد بریزین لیوان ها رو داخل قابلمه که آبجوش ریختین، بچینین طوری که تا نصف لیوان آب باشه روی گاز با شعله پخش کن و دمکنی بذارین بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است ده دقیقه روی شعله خاموش استراحت بدین با چاقو دورشو آزاد کنین و به راحتی خارج کنین بافت اسفنجی رو ببین،محشره طعمشم متفاوت و بی نظیره حتما درستش کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤤جوجه چینی پفکی و ترد رستورانی رو با آسون‌ترین روش همراه با سس تارتار این مدلی درست کنید مطمئنم خوشتون میاد 😉😍 فیله ها رو با آبلیمو و پودرسیر یا حریره ی سیر که من دوتاشو اضافه کردم و فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک مزه دارکنید و بزارید کنار تا مزه ها به خورد هم برن ، ۱ لیوان آرد سفید رو با ۱/۲ ق چ خ جوش شیرین و کمی نمک و فلفل سیاه و ۱ لیوان دلستر تلخ ( معمولی ) مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید و تا به غلظت ماست سون برسه سس تارتار : ماست و رو به همراه کمی سس مایونز و سس خردل و خیارشور ریز شده و پیازچه ی خرد شده و جعفری ساتوری شده آبلیمو و پودرسیر و فلفل مخلوط کنید و از طعم بینظیرش کنار جوجه چیتی لذت ببرید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛