مواد اولیه
مواد
1 لیوان آب شیر
1 لیوان آب
2قاشقخمیر مایه
1 تخم مرغ (روی زرده)
3 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 قاشق چایخوری نمک
به اندازه آرد
برای ملات داخلی
250 گرم گوشت گاو
1 پیاز متوسط
3-4 فلفل چیلی
جعفری
نصف لیوان چای روغن
2 گوجه فرنگی رنده شده
فلفل قرمز
فلفل سیاه
نمک
آماده سازی
بیایید خمیر را ورز داده و تخمیر کنیم ، مواد را برای پر کردن مخلوط کرده ، سبزیجات را خیلی ریز خرد کرده ، خمیر را با وردنه و آرد بغلتیم ، حلقه هایی را به شکل بشقاب پهن کرده و داخل پر کرده قرار دهیم ، لبه ها را همانطور که در ویدئو نشان داده شده است ، درست کنیم
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید کنار خانواده خوشتون بیاد
نوووش جاااان❤#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛🌈
#نون_بربری_سنتی
مواد لازم:
ارد ....۲پیمانه+یکسوم پیمانه
آب گرم.......یک پیمانه
نمک.....یک قاشق چایخوری
پودرمخمر.......یک قاشق مرباخوری سرخالی
شکر...... یک قاشق مرباخوری سرخالی
پودر سبوس...... یک قاشق چایخوری سرخالی( من چون آرد نان فانتزی استفاده کردم ایندفعه یه کم پودر سبوس هم ریختم ،از آرد نان بربری هم میتونیداستفاده کنید که دیگه نیاز به پودر سبوس ندارید)
مواد رومال:
یک قاشق چایخوری آرد+یکچهارم پیمانه آب
همه ی مراحل و توضیحات رو روی ویدئو هست نکته هاشو هم خیلی دقت کنید:
حرارت فر ۱۹۵ تا ۲۰۰ درجه
برای توستر هم دما ۲۲۰ تا ۲۵۰ درجه هستش المنت بالا و پایین همزمان
بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه چک کنید زیرش که یه کوچولو تغییر رنگ داده بود دیگه حرارت پایین رو خاموش کنید و حرارت بالا یا گریل رو چند دقیقه روشن کنید تا روش برشته بشه
دقت کنیپ نون زیاد تو فر بمونه و حرارت کم باشه خشک میشه
مثل باقی نونا کمی که از داغی افتاد داخل نایلون بذارید خشک نشه
برای زیر نون، خود نونوایی ها هم از پودر سبوس استفاده میکنن ولی اگه نداشتین همون ارد زیرش بپاشید که به سینی نچسبه، یه کمی که نون خنک بشه راحت از سینی جدا میشه
ظرف اب داخل فرهم اصلا نیاز نیست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این ترشی خیلی سریع و فوری ِآماده میشه خیلی هم خوشمزه است با این میزان حدود سه شیشه متوسط ترشی داریم
مواد لازم
بادمجان چهار عدد
هویج چهار عدد
فلفل دلمه ای قرمز و سبز هر کدام یک عدد
سیر پانزده حبه
سرکه سفید دو تا چهار لیوان
آب دو لیوان
نمک دو ق غ
سیاه دانه یک ق غ
تخم گشنیز یک ق غ
گلپر دو ق چ
فلفل یک ق غ
زردچوبه دو ق چ
سبزیجات معطر ترخون و مرزه و جعفری دو لیوان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیده_گوشت
پیده گوشت در دستور اصلی فلفل دلمه ای ویا پنیر پیتزا نداره
ویک لایه مایه ی گوشتی هست که روی خمیر کشیده میشه
وبصورتی که می بینید شکل داده میشه
❌❌مایه گوشتی هم معمولا پخته نمیشه همه مواد گوشتی ترکیب و باهم خوب مخلوط میشه و بصورت یک لایه نازک وخام روی خمیر کشیده و همزمان باهم پخته میشه
،
می تونید اول خمیر را شکل بدین وبعد مایه گوشتی را بریزین
یا اینکه وقتی خمیر را بصورت بیضی پهن کردین یک لایه مایه گوشتی بکشین طوری که مایتون یکی دو سانت از کناره ها فاصله داشته باشه سپس کناره های خمیر را روی مایه برگردوندین و مثل قایق شکل بدین
من
یکی را بدون پنیر ویکی رو هم با پنیر پیتزا پختم
.
خمیر پیده:
آرد ۳۵۰ گرم ( ۲ و۱/۳ پیمانه)
نمک ۱ق چ اندازه گیری
خمیر مایه فوری ۱ق س سرخالی (۸گرم)
روغن مایع ۳ق س پر (۳۰گرم)
اب ولرم حدود ۱پیمانه(تا جایی اضافه شود که خمیر چسبنده ای شکل بگیره)
👈ارد ،نمک وخمیر مایه را مخلوط کنید سپس روغن مایع واب ولرم را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا جایی که خمیر چسبنده ای شکل گیرد
خمیر را بادست چرب حدود ده دقیقه ورز دهید تا چسبندگی آن از بین رود ویکدست ولطیف شود
روی خمیر را بکشید وحدود یک تا یک ساعت ونیم استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود
پس از حجیم شدن یا به اصطلاح ور امدن خمیر پف ان را گرفته
به دو یا سه قسمت تقسیم کنید
هر قسمت را با وردنه بصورت بیضی پهن کنید
درون سینی کمی چرب شده یا کاغذ انداخته قرار دهید سپس از مواد گوشتی روی ان بکشید و
خمیر را رومال کنید ودر فر ازقبل گرم ۱۷۰درجه حدود ۳۰ دقیقه بپزید
.
مایه گوشتی:
پیاز درشت ۱عدد نگینی خرد شده
گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
نمک،زردچوبه، فلفل سیاه ،فلفل قرمز، پودر سیر به میزان لازم
گوجه نگینی خرد شده ۳ عدد متوسط (۳۰۰ گرم)
رب ۱ق غ
جعفری خرده شده و فلفل سبز تند به مقدار دلخواه
روغن ۴ ق غ
👈 پیاز نگینی خرد شده را با مقداری روغن در حد سبک شدن تفت دهید سپس گوشت چرخ شده را اضافه کنید وکمی تفت دهید(نیازی نیست گوشت خیلی سرخ بشه)
نمک وادویه جات را اضافه ومخلوط کنید
سپس گوجه های خردشده
اجازه دهید تا آب گوجه کشیده شود
رب را اضافه وپس از کمی سرخ شدن، شعله را خاموش کنید
در نهایت فلفل سبز تند و جعفری خردشده را به دلخواه اضافه کنید
❌اگر گوشت خام استفاده کردین همه مواد را ترکیب وخوب مخلوط کنید،
رومال:
مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ +کمی زعفران ومقداری شیر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گمج_کباب
همونطور که از اسمش پیداست این غذا داخل گمج به شکل سنتی طبخ میشه،گمج غذا رو خیلی خوشمزهتر میکنه🌼
اول از همه ۲ عدد پیاز رو رنده کنید و با مقداری کمی روغن داخل گمج تفت بدین و بعد بهش نصف بوته سیر رنده شده اضافه کنید و باز هم تفت بدین و ۱ ق غ زردچوبه اضافه کنید و بعد هم ۱۲۰ گرم سبزی خورد شده شامل چوچاق، خالواش، نعناع، گشنیز، جعفری و برگ سیر و همچنین ۱ ق غ ریحان خشک محلی اضافه کنید و تفت بدین و بعد هم ۱۲۰ گرم مغز گردو آسیاب شده رو اضافه کنید و کاملا مواد رو با هم مخلوط کنید،حالا ۱ ق غ رب آلوچه جنگلی و ۱ ق غ رب انار ملس و ۱ ق چ پودر هسته انار ترش جنگلی اضافه کنید و کاملا تفت بدین
۵۰۰ گرم گوشت فیله گوسفندی به همراه ۳ لیوان آب ولرم اضافه کنید و مخلوط کنید، درب گمج رو بذارین، حرارت رو خیلی کم کنید و شعله پخش کن بذارین و اجازه بدین تا ۲ ساعت بپزه و حسابی جا بیفته و غلیظ بشه و بعد بهش نمک اضافه کنید و در نهایت گوجه کباب کنید و با گمج کباب سرو کنید🌼
من با کته و تهدیگ کاهو برشته، زیتون، پیاز سماقی و ماست و خیاری که قبلا آموزش دادم سرو کردم.
❌اگر چوچاق و خالواش تازه در دسترس ندارین، به اندازه ۱ ق چ سبزی خشکش رو بریزین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام سلام دوستان گل و عزیزم چطورین
.
رول بادمجان
بادمجان دو عدد
◾️تخم مرغ 2 عدد
◾️ گوجه فرنگی 2 عدد
شوید
سس مایونز یک ق غ
سیر دو حبه
نمک یکق چ
⠀
◾️ ابتدا بادمجان را نازک برش دهید و به مدت 10-15 دقیقه در آب نمک قرار دهید.
◾️میتوانیم آن را خوب خشک کنیم و در تخم مرغ بغلطانیم و سرخ کنیم.
◾️ گوجه فرنگی و شوید را ریز خرد کنید.
◾️ سیر را در سس مایونز بریزید.
مثل فیلم رول کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب دل مرغ
دل مرغ یک کیلو که حدودا ۶ سیخ میشه را کاملا تمیز میکنیم همینطور که در فیلم نشون دادم چربی های قسمت بالاش میگیریم یه شکاف روش ایجاد میکنیم وبا نوک چاقو همه رگ های خونی داخلش میگیریم طوری که داخلش کامل تمیز بشه بعد میشوریم اجازه میدهیم داخل آبکش آب اضافه ش خارج بشه بعد به آن سیر رنده شده ، آب لیمو تازه ، رب انار ، جعفری ونعنا تازه ریز خرد شده و ادویه ، نمک ،فلفل ،پودرسیر ، پودر پاپریکا. اضافه میکنیم مخلوط میکنیم سه تا چهار ساعت در جای خنک استراحت میدهیم تا کامل مزه داره بشه با موادی که بهش زدیم بعد هم به سیخ میکشیم وکباب میکنیم در حین کباب شدن کره آب کنید بهش زعفران دم کشیده بزنید دو با قلمو روی کباب ها بزنید هم براق میشه هم نرم و لطیف وهم طعم بهت میگیره
زغال کباب بهتر که باد نزنید که کامل دل ها مغزپخت بشه .
نوش جانتون 👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_دورنگ_گردویی😍😋
ارد….۳پیمانه
تخم مرغ….۴ عدد
شکر….۱ پیمانه و نیم
روغن…..۱پیمانه
شیر…..۱پیمانه
بکین پودر…..۲ قاشق چای خوری
دارچین…..۱قاشق چای خوری
پودر کاکائو…..۲قاشق غذاخوری
وانیل
تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید.تا حجمش دو برابر بشه.بعد روغن و شیر رو ریخته هر کدام را یک دقیقه بزنید.بکین پودر و دارچین به ارد اضافه کنید.حتما سه بار الک کنید.به مواد اضافه کنید.
قالب با روغن جدا کنده چرب کنید.داخلش گردو بریزد.نصف مواد کیک داخل قالب بریزد.بعد پودر کاکائو را به مابقی کیک اضافه کنید.روی مابقی کیک بریزد.مانند کلیپ روش به خلال دندون مخلوط کنید.مجدد گردو بریزد.داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• سلام به روی ماهتون
یکی از تنقلات خوشمزه وپرطرفدار بین همه سنين کمتر کسی هست که عاشقش نباشه
سعی کنید از زردآلوی رسیده وترش وشیرین استفاده کنيد. زردآلوی ریز محلی بهترین زردآلو برای لواشکه پوستش نازکه وبه راحتی له میشه وطعم خیلی خوبی هم داره
زردآلو رو شسته هسته شو دربیارید
وبریزید داخل قابلمه ، بزارید رو حرارت با شعله متوسط رو به پایین با پشت ملاقه بزنید تا زردآلو ها له بشن اگر زردالو های شما سفتن یک لیوان آب بریزید
زردآلو ها که نرم شدن گاز رو خاموش کرده کنار بزارید تا سرد بشه واز صافی رد کنید
چنگ بزنید تا فقط تفاله باقی بمونه نمک بزنید
داخل سینی نایلون مخصوص لواشک که کمی ضخیم هستن انداخته واز مواد لواشک بریزید
نه زیاد ضخیم نه زیاد نازک باشه روش یکدست صاف بزارید جلو آفتاب دو الی سه روزه خشک میشه
اگر آفتاب ندارید جلو پنکه هم میتونید خشک کنید.
مواد لواشک رو زیاد نازک نریزید بعد از خشک شدن خشک و لاستیکی میشه
اگر شیرین دوست دارید چند قاشق شکر بریزید من شکر نزدم
بعد از خشک شدن به سلیقه خودتون برش بزنید هم داخل یخچال هم داخل فریزیر میتونید نگه داری کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛